Julstämning

Finns det några snälla skribenter här? Inte, då får ni inga julklappar och inte heller någon julmat! Har ni inte tagit sprutan heller så kan ni vara helt säkra på att jultomten uteblir. Han är nämligen vaccinerad och kan inte riskera att bli smittad, för det är ju bevisat att är man så gammal och dessutom vaccinerad så dör man på fläcken om någon andas i närheten. Att komma genom skorstenen är ju inte att tänka på när det saknas handikapplift, med det är ju de där amerikanska tomtarna som sysslar med det. Här i Sverige vadar tomten fram med sin lykta i meterhög snö, varm och go efter att ha suttit en stund i stallet tillsammans med alla djuren. Lite hösnuva må väl vara, det behöver ni inte vara rädda för, tomten har numera vaccinpass. Så sluta tramsa med QR-koder vid dörren, annars får ni skaffa er egen julklappssäck! Basta!

Eftersom jag är en elak skribent uppmanar jag alla tomtar att stanna hemma i skogen. Barnen skall istället ha en spruta i röven, det har regeringen bestämt. De vuxna skall inte heller tro att de skall ha roligt i jul och äta julmat, dricka öl och snaps eller träffa tjocka släkten. Vi befinner oss i en allvarlig kris, då håller ni flabben och slutar skratta! Hör ni det! Sluta skratta!

Vi får nu istället lysa upp vår tillvaro med det första adventsljuset. Om fyra veckor är vi fullt upplysta, kanske med lite hjälp av Lucia. Sedan gör julgranen sitt till och våra liv flödar i upplysning. Borta är alla sorger och problem. Kanske upptäcker vi att någon har låst dörren utifrån, men julskinkan räcker ju ett tag till, så varför bekymra sig? Skönt att vara hemma. Tomtar finns så det räcker på loftet.

Där utanför är det lite glest på gatorna, de flesta lär vara i huvudstaden för att demonstrera mot julen, eller var det kanske mot sprutorna? Skit samma, sprit i snapsglasen eller i handflatorna kvittar lika. Det smakar lika illa. Tur att vi har grisen, den får vi i alla fall ha för oss själva. Och sillen, den har väntat länge nog i tunnorna. Till nästa jul har den blivit surströmming, så bäst att äta nu. Men ålen får vi låta bli, den blir så störd av vårt 5G att den inte hittar till Sargassohavet för att åla av sig. Gröt får vi äta. Lämnar vi lite får vi ris á la Malta också. Till de som inte vet kan vi viska att det heter riz à l’amande egentligen, mandel på franska och inte alls kommer från Malta. Men gott är det tillsammans med lite körbärsvin eller jordgubbskräm från sommaren.

Så glöm alla virus och spikproteiner, de finns inte på julbordet, och unna er ett julfirande tillsammans med familj och vänner, inte vill vi att även de skall ta slut! Och visst får vi skratta!

Peter Krabbe

172 Responses to Julstämning

 1. Erik says:

  Snön lyser vit på taken. Endast tomten är naken och han fryser om baken.

 2. Paula Vendel says:

  Tack! Ha en skön december! ❤️

 3. Tack för ett gott skratt och detsamma Peter!
  Hoppas tiden för hjärtligt skratt är inne snart, jag menar när vi kan glädjas över vår återvunna frihet!?!?

 4. Erik says:

  Tre små tomtar sig i granen svingar mellan ljus och änglavingar.
  Nisse sig för nära våga
  snart han står i ljusan låga.
  Doftar snart likt vidbränd stek
  ångrar då sin ystra lek

  Granen är en farlig plats
  två små nissar nedåt tar sats.
  De sakta ner för grenen glider
  barren då i baken svider.
  Tomtens resa slutar fort
  en glasklar kula gör honom till lort

  Husbond stiger upp i natten
  för att kasta lite vatten
  Under husbond tunga tåffla
  nisse blir till krämig våffla
  Snön ligger vit lite här och var
  inte en djävla tomte finns kvar.

 5. sixtenshusse says:

  Tack Peter och önskar dig detsamma tillbaka. Julskinkan har vi köpt från Onfos.de tillsammans med allt annat nödvändigt för en riktig Jul.
  Kaprockasillen ligger för avsaltning i kylen tills imorgon då jag lagar till den liksom en gratäng.
  Nunneblodet står på tillväxt till sillen och Julmaten, gott öl finns också i riklig mängd.

 6. Savalle says:

  Jag kommer att tänka på August Strindbergs pjäs BRÄNDA TOMTEN.

  I detta teaterstycke är det inte jultomten som har brunnit upp, utan ett barndomshem.
  Ordet tomten har ju två skilda betydelser.

  Metaforsikt sett är vårt barndomshem numera en utbränd tomt, där bilbränder, bomber, våld, stöld orättvisor och förföljelser är vad tomtenissarna i statsledningen släppt ut säcken.

  Vår barndoms tomte som kom med glädje, förväntningar och lycka har de nog också bränt upp.

  Dessa blodröda tomtenissar, som tomsinta pissar på folket, följer blint sin egen tomte”fader”.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Camauro

 7. Tack för den fina teckningen – du är sannerligen begåvad! 🙂 Tack för reflektionerna också förstås, och även om man inte ska ta ut något i förskott, så kan jag inte låta bli att undra hur världen ser ut nästa jul? Det får mig att fundera på Sture Blombergoch hans blogg – kommer vi kanske ha övervunnit censuren eller är vi i full färd med att starta upp Amish-samhällen helt utan teknologi eftersom den kräver total underkastelse? Ska vi börja fundera på om vi kan något som är av värde i ett naturligt system, eller ska vi fokusera på att lära finansoligarkerna att veta hut och skicka ut dem i rymden, med enkelbiljett?

  Men vi får ta en jul i taget, och jag önskar dig och din familj och andra tomtar, liksom alla snälla skribenter en härlig och ljus december! Och stort tack för att du orkar med oss! ❤

  • Ett PS med lite inspiration inför eventuell framtida mer konkret motståndsarmé: Allo, Allo, Emliga armén. Oslagbar komplation med det bästa ur hera serien. 1 timmas nöje!

  • peterkrabbe says:

   Tack Carina, nu vill jag ju förstås inte ta äran ifrån barnbarnet Emil, 4år. Jag hade nog inte kunnat prestera något motsvarande!
   Kanske lite julvila kan få oss att formulera nya målsättningar och strategier inför det kommande året! Stort tack till alla som hjälpt till med att göra bloggen läsvärd!

 8. Alve says:

  STORT TACK Peter och alla ni andra. Bloggen är helt otroligt bra! Den ger mig viktig info för att klara att möta den förfärligt okunniga omgivningen. Har som tur är, några pålästa att bolla med när man möter bekanta som förtjust säger att ”nu har jag fått min 3:e dos”. Peter och ni andra är GULD värda, ni som har hjärnan placerad på rätt ställe (och inte som vissa under armen). Tack för all kunskap och inte minst humor…
  STOR ADVENTS-KRAM till er alla från Alve

 9. eva-marie says:

  Tack för den fina tomtebilden! 🙂 Gissar att det är tomten.
  Och tack för ett lite ”ljusare” och gladare inlägg! Det behöver vi ibland, kanske ännu mer nu i den här konstiga tiden.

 10. Mo says:

  Vilken underbar liten tomte skapad av en liten människa i sin storhet. Barn är så ursprungliga, så nära känslan, förstår omedvetet vad det är vi behöver. Ännu har inte förståndet grumlats av tankens logik och rädslan för att inte tänka rätt enligt det gemensamma nya som ingen riktigt vet vad det är. Tomten kommer till oss med sitt hjärta, kärleken som värmer och ger liv. Vi växer och blir starkare, tack och lov för dessa små människor.
  Snart blir det en ny omröstning i riksdagen, månntro någon slinter på knappen och den röda faran byts till ett nytt rött inferno. Talmannen dirigerar oss försiktigt in i rätt fålla ?

 11. ceskyraj says:

  Kära, kära Peter. Du är en underbar skribent. Utan dina texter, skulle vi inte orka vidare. En riktig GOD JUL till dig och alla andra som deltar här. Må den kaosen som väntar i framtiden, överlever vi med livet i behåll. 🤶🎅🏻

 12. eva-marie says:

  Bidrar med lite fin och passande musik, så här i adventstider. Först en gammal favorit. Tror jag sänt den tidigare en gång ; ”Låt mig få tända ett ljus”.
  Sen en väldigt duktig duo på gitarr och cello med ett stycke av Bach;
  ”Jesu, Joy of Man`s Desiring”

 13. hllviken says:

  Peter, hur gick det med ditt försök att fylla ditt husapotek?

  Ivermectin m.m. går ju inte att köpa i Sverige.

  • jesslar53 says:

   Härifrån har jag köpt finns nog billigare i Indien
   https://canadasale365.com/product/?product=stromectol

   • peterkrabbe says:

    Med Ivermectin förhåller det sig så här:

    Som svensk medborgare bosatt i Sverige får man inte importera läkemedel alls från länder utanför EU. Läkemedelsverket har beordrat tullen att inte släppa in sådana leveranser utan returnera dem till avsändaren. Man förlorar därmed de pengar man betalt till leverantören. Jag har förlorat en leverans från Indien på detta sätt. En skriftlig dispyt med tullen/läkemedelsverket gav bara rabblande av vansinniga lagtexter som svar. Något hållbart motiv har inte framförts. Detta är kriminellt enligt min mening.

    Däremot får man medföra mediciner får personligt bruk – ett års konsumtion – från länder inom EU. Skickas de istället via posten kan man räkna med att de möter samma öde som ovan. Inom EU krävs recept från läkare för Ivermectin, det går bra med svensk läkare utskrivet i Sverige. Jag har köpt Ivermectin på detta sätt på plats i Slovakien, som är/ har varit ett av de länder i Östeuropa som säljer Ivermecktin på sina apotek. Apotekspriserna ligger på c:a en fjärdedel av de postorderpriser du länkar till, men det kostar ju också att resa till Slovakien , om man inte kombinerar det med en turistresa. Detta blir också allt svårare genom skärpta inresebestämmelser.

    Tullen har uppenbarligen fått order om att stoppa införsel av ”hälsokostprodukter som kan användas som läkemedel”, en definition som gör det möjligt att stoppa införsel av vad som helst – alla hälsokostprodukter används ju som förebyggande läkemedel. Så behöll exempelvis tullen en leverans liposomalt C-vitamin från USA för utredning, men släppte den till slut. Kanske har jag ändå satt ett litet avtryck hos tullmyndigheten (läkemedelsverkets ombud i dessa frågor)?

    Om man kommer över Ivermectin på annat sätt så beakta att det inte bara handlar om att äta piller. Läs protokollet från FLCCC här: https://covid19criticalcare.com/wp-content/uploads/2020/11/FLCCC-Alliance-I-MASKplus-Protocol-ENGLISH.pdf
    Doseringen sker efter kroppsvikt, för en normalstor vuxen är den 12- 15 mg. När man behöver profylax tas det två gånger i veckan, det blir alltså ganska många piller om man väljer 3 mg, ta istället minst 6 mg-piller. Observera att i protokollet ingår också vitamin C + D3, Quercetin och zink, allt finns i hälsokostbutiker på nätet. Enbart Ivermectinet är inte tillräckligt, varken som profylax eller behandling.

    Avslutningsvis kan jag konstatera att läkemedelsverkets ambitioner att stoppa införsel av bevisat verksamma mediciner till det svenska folket hör till det mest vansinniga jag stött på under min livstid, det är en Kafka-värld som man inte trodde skulle kunna existera i ett demokratiskt samhälle. Människor blir sjuka men förvägras mediciner. Vaccinerna är inga mediciner utan verkar i motsatt riktning. De politiker som underordnar sig och lyder denna agenda måsta avsättas eller fås att inse orimligheterna i sitt agerande, annars förvandlas vårt land till ett dödsläger där ingen kommer undan. Vi döms till ett liv i ett land som är ett fängelse. Det finns inga hållbara motiv för att till och med hindra läkare från att ge sina patienter beprövade mediciner. Skandal är bara förnamnet.

    • jesslar53 says:

     Där ser man, har köpt hydroxycloroquin från USA för ca 1,5 år sedan lång leveranstid men fick det levererat , får se denna gång om det kommer fram, dosering efterkroppsvikt har jag noterat läst på medicinska sidor .

   • hllviken says:

    Tack för informationen!

    Ivermectin som kallas Stomectol finns att köpa i Finland, har jag läst på nätet av någon privatperson.

    Liposomt vitamin C har funnits förut att köpa i Sverige.

 14. Tack för julstämningen, eva-marie – den spred sig ända till Kalmar! 🙂

  • eva-marie says:

   Det är bra Carina. Vi behöver både humor och fin julstämning i dessa tider. Man får försöka jämna ut det tunga med det lättare och ljusa ibland. För att orka. Man blundar ju inte för det andra, jobbiga, för det. Men kul att det hördes till Kalmar:)

 15. Jonas says:

  Detta påstås vara ett initiativ till en Nurnberg rättegång för Covid 19 förövare. En grupp polska ”intellektuella” har tagit ett första steg och intervjuar här Reiner Fuellmich om vad han har kommit fram till.

 16. Jonas says:

  Svensk studie om Covid 19 vaccinet.
  https://www.afinalwarning.com/573278.html

 17. ludwig.S says:

  Tack för den här bloggen! Jag är gammal ”konsument” här med stor respekt eftersom här är bara sanningen som gäller. God Jul till Er alla!

 18. Jonas says:

  Ursäkta att jag inte tagit jul ledigt riktigt än. Här är en intervju med oppositionspartiet A1 i Australien och denna partiledare säger hela sanningen om vad som pågår med Covid 19 i Australien och han säger verkligen sanningen. Undrar hur länge den får ligga kvar på youtube.
  Han berättar också att det demonstreras i många av Australiens storstäder med hundratusentals deltagare och han säger att alla inblandade i folkmordet kommer att få stå till svars för sin delaktighet även media.

  • Det låter hoppfullt! Autstralien kanske är som han säger, ett hårsmån från genombrottet. Jag gissar att det gäller i global mening, men med tanke på att statsmedierna pumpar ut propaganda åt marionetterna, så verkar det bara som om de har kontroll. Luften går kanske ur ballongen vilken dag som helst och tjuv- och lögnpolitikerna får skamset smyga ut bakvägen med svansen mellan benen.

   Intressant att han uttrycker sig så brutalt men autentiskt om OS i Kina nästa år. Australien tänker verkligen inte delta i detta spel, organiserat av korrupta intressen. istället vill han se dem uppradade och ställda inför rätta. Kina ska ut och Australien ska värna sina egna medborgare, säger han, liksom att Kinas medborgare får göra upp med Kinas regering istället för att sko sig på Australien, t ex i form av bostadskomples som Kinesiska ägare tar över i eskalerande skala.

 19. Loa says:

  En sån fin tomte! Av ett barnbarn? Och med ett hjärta också. Hälsa minstingen hur fin bilden är och att man blir glad av den!

 20. Mo says:

  Idag tänder vi det första ljuset. Ett ljus för Sverige.

  • Agneta says:

   Vaccinpassen strider mot diskrimineringslagstiftning enligt jurist. Man får hoppas många går till doms med diskrimineringen med vaccinpass så vi får bort eländet innan det satt sig.

   ”Lyckas inte den som kräver vaccinationsbevis leda i bevisning om att åtgärden inte är diskriminerande, så blir denne skyldig att utge diskrimineringsersättning (skadestånd) till den diskriminerade enligt 5 kap Diskrimineringslagen. https://lagen.nu/2008:567#K5

  • Obegripligt att FHM blundar för fakta – in med myndighetspatrasket i finkan!

 21. Mo says:

  Bereden väg för Herran

  • eva-marie says:

   Tack Mo. ”Bered en väg . . .” är en av flera advents/julfavoriter, som dessutom inleder adventstiden. Ha en fin första advent.

   • Mo says:

    Tack detsamma eva-marie ! Du är mycket klok och kunnig, visst är det så EN väg är den rätta.

    • Loa says:

     I och för sig. Men det är imperativ pluralis..

      • Loa says:

       …berg sjunken, djup stån opp.

       • eva-marie says:

        Det blev visst lite huvudbry av min delning av ordet ”bereden”. Som det står i Mo`s länk märks ingen skillnad på det ordet när man sjunger. Men visst sjunger man sen som Loa skriver, i vår version. ( som jag tycker om.)
        Minns ni hur man som barn trodde det var ”tryggarekan,” eller ”trygga räkan”, i stället för ”tryggare kan . . .” i den Psalmen? Inte så lätt det där med vissa ord i psalmer.

       • Mo says:

        Ja det följer en och annan nyskrivning av det gamla. Båda är bra på sitt sätt.

        https://psalmbok.fi/psalm-4-bered-en-vag-for-herran/

        • eva-marie says:

         Ja Mo. Psalmer skrivs om, mest för att de äldre psalmerna har vissa ålderdomliga ord som inte används längre. Tack för båda länkarna, där en nyare version syns tydligt!

         Även melodin ändras eller förnyas ibland. Ofta föredrar man den man hört mest sen barndomen. I det här fallet, med (bereden väg:) tycker jag numera bättre om den version som finns i din video. Men jag tycker om den ”gamla vanliga” också. Båda versionerna får finnas.
         (Kanske är det den ”nya” versionen som är den gamla, ursprungliga? Den har något nästan medeltida över sig, tycker jag)

 22. Astrid says:

  Lars Berns senaste krönika är utomordentligt klargörande, så bra.

  Det riktigt ruskiga är med vilken medvetenhet makthavarna agerar. Politikerna vet att sprutorna man vill påtvinga sin befolkning skadar och dödar. De vet också att de själva slipper dessa farliga injektioner. De vet väl att Folkhälsomyndigheten ljuger när den bestämt hävdar att vaccinen är säkra och effektiva.

  Vår politiska makt är ordentligt insatta i vad som pågår, vad som ska vara på plats till 2030 och hur det ska ske. De är inte naiva, däremot folket.

  Den artificiella värld som planeras är inte möjlig att förverkliga om inte jordens befolkning kraftigt reduceras. Det är ingen hemlighet.

  Enligt min uppfattning är sprutorna ett instrument för agendan depopulation. Miljarder och åter miljarder människor blir ju överflödiga när allt robotiseras, digitaliseras.

  AI ska överta tanken, känslan bli programmerad till flockbeteende? I Planen ingår i alla fall ett omskapande av människan till att inte längre vara unik, ”skapad till Guds avbild”, med ett personligt horoskop som visar bilden av ett kosmiskt ögonblick som aldrig funnits tidigare och aldrig kommer åter.

  • Kerstin Carlsson says:

   Undrar så, om Universum tillåter detta…? Här behövs allt ljus vi kan tänka oss…

   Tack Astrid. Fin Advent och Jultid. Jag litar till det absolut Högsta sannaste och renaste Kärleksljuset.

 23. Roger P says:

  Pandemin är planerad för flera år sedan.

  Stew Peters intervjuar Dr. David Martin.

  https://www.bitchute.com/video/gC0KFFWrAfI2/

 24. Mjölner says:

  Från ett vuxet barns hjärta!

  Snart kommer mänsklighetens största bluff att dyka upp, TOMTEN. De flesta har trott på denna figur som barn till ca sexårsålder. Då har nämligen de mera upplysta barnen på ett övertygande sätt bevisat att det är pappa som spelar tomte.
  Att han fortsätter med det tills långt efter jul kan de små rara ungarna inte rå för.
  Man får som barn aldrig vara glad någon längre tid. De vuxna borde veta hut!

  Från mig till Er alla, önskar en fortsatt lugn tillvaro resten av året samt, en God Jul och Gott Nyår!

 25. Kerstin Carlsson says:

  Tack Peter Krabbe för en mycket bra blogg! Har funnit mycket intressanta tankar och fakta här inne. Önskar Dig och familjen en riktigt skön och fin Advent, samt en GOD JUL och GOTT NYTT ÅR! Det sista Du skrev om Tomten är ju bara sååå bra, jag skrattade gott och länge…

 26. Kerstin Carlsson says:

  Tack till alla fina människor här inne, för allt fantastiskt ni delar med er av i kommentarsfältet Ha fina och goa helger framöver, ta vara på det lugn som skänks…

  Vänligen, Kerstin.

 27. Mo says:

  Nu kanske debatten tar fart när MP lämnar scenen. Förbudet mot omstart av Barsebäck ifrågasätts . Kanske är det MP som skall väck i de södra tätortsregionerna ?

  https://www.tn.se/hallbarhet/s-kravet-infor-kongressen-bygg-ut-karnkraften-minst-elva-nya-reaktorer/

  • peterkrabbe says:

   Det är inte var dag som man hör en klok socialdemokrat! Men naturligtvis visade han sig vara ensam i det partiet…

  • Tack för artikeln, Mo! Utan en vettig lösning och plan, försvinner jobben i snabbare takt än vad som är nödvändigt. Självklart kommer jobben att bli färre, men om staten som lök på laxen bidrar till chockverkan genom elbrist, hotar det även barnfamiljernas bostäder ganom arbetslöshet. De kan inte klämma ihop sig på hur liten yta som helst för att få en allt mindre yta att värma upp. Det gömmer sig mycket elände bakom problemet, men förhoppningsvis drar de igång med byggen av 11+ kraftverk omedelbart.

   På tal om jobb tittade jag på en ekonomisk analys av Neil McCoy-Ward igår. Han förfasade sig över ungdomarnas val av arbete i det kommande. Ca 18 min in, får vi veta ungdomarnas lista från toppen – och från botten…

   A Serious Pension Crisis Is Here!!

 28. Jonas says:

  Har letat efter inlägg som handlade om någon rapport om jordens befolkning fram till 2025 tror jag det var och rapporten visade en 70% minskning över hela världen i snitt som jag kommer ihåg det. Tror det var amerikanska militären som hade beställt den av en tankesmedja men kommer inte alls ihåg vad den heter eller i vilken av Peters krönikor den talades om, det var bara några krönikor tillbaka. Någon som kan peka mig i rätt riktning eller kommer ihåg vad den heter så kan jag söka?

  • peterkrabbe says:

   I skymningslandet, augusti -21!

  • Jonas says:

   Svarar mig själv men efter att ha satt mig in lite mer i Deagel rapporten så är det tydligen så att den inte baseras på något kärnvapenkrig eller pandemi utan grundar sig helt på det faktum att västvärldens ekonomi kommer att kollapsa de nämner också att just detta hände när Sovjetunionen kollapsade men i mycket mindre skala. En följd av detta blir fattigdom, svält och massdöd då västvärldens befolkning är en åldrande befolkning. De unga människorna i Väst kommer då att emigrera vilket leder till en ytterligare minskning av befolkningen. De avslutar med att säga att framtids scenariot är inget annat än ett antagande, den kan vara helt missvisande men också korrekt. Den är inte guds ord eller någon magisk apparat för att se in i framtiden.

   De antaganden som finns på nätet om att Deagel kan grunda sig på Covid 19 och biovapnet de nu sprutar i oss verkar därmed inte att stämma. Därmed inte sagt att Covid 19 inte är en STOR bluff och att vaccinet är farligt för det finns alldeles för många bevis och indikationer på att det är så.

   • peterkrabbe says:

    Daegels prognos är skriven 2014, då fanns inte Covid 19 men man ger istället en hint om att Ebola skulle kunna utvecklas till en pandemi med katastrofala följder. Nu blev det Covid istället, men som du skriver så ingår inte det scenariot i prognosen. Samtidigt är ju inte dödligheten i Covid särskilt alarmerande om man ser till den genomsnittliga dödligheten under det senaste decenniet. Effekterna lär istället komma de närmaste åren på grund av att flertalet skadeverkningar är långsiktiga och kommer att klassas som ”normala sjukdomar med dödlig utgång. Det kommer naturligtvis att påverka resultatet av prognosen, det är nog inte troligt att prognosen blir realistisk enbart relaterat till ekonomiska förhållanden under så kort tid. Man visste inte heller då att invandringen skulle bli så omfattande som den har blivit efter 2015. Tar man bort två miljoner invandrare till Sverige så får vi 8 miljoner i Sverige istället för dagens 10 miljoner, vilket ligger närmare prognosen.
    Man kan ju då också konstatera att om inte bidragsberoendet snabbt minskar bland de invandrade så kommer den ekonomiskt negativa effekten som ketchupen ur flaskan några år senare istället…

   • Deagel kanske har känt till sanningen, d v s att covidiotin inte är en pandemi, utan världshistoriens största bedrägeri och folkmord.

 29. Mjölner says:

  Var inte för optimistiska gott folk. Miljösekten finns kvar på kommunal nivå ända till nästa år.
  Vi har energikris, miljöhysterik, invandringskris och coronahysterik och som detta inte är nog en regering som bakom ryggen på medborgarna ständigt försöker peta på grundlagarna. Man kommer nu eller någon gång på vårkanten försöka få Riksdagens godkännande för ändringar av grund- och pandemilag. Man kringgår lagrådet när det gäller pandemilagen genom att göra s.k. tillägg eller förordnande till den gamla lagtexten. Vi har hittills sluppit de grövsta restriktionerna enbart för att nuvarande skrivning i grundlagen hindrar regeringen att ta till hårdhandskarna.
  Covidpassen har förberetts sedan 2018 på EU-nivå och kommer att införas i Sverige. Alla regeringar inom unionen har tagit del av beslutet och nästan alla har godkänt åtgärderna.
  Det här är i högsta grad olagligt Huruvida hur hårt passreglerna kommer att tillämpas får vi snart veta.

  När det gäller grundlagsändringar så är regeln att en röstning sker före valet och en strax efter.
  Sitter sossarna kvar som regerande efter valet kommer de att försöka få grundlagsändringen verkställd. Vi har som bekant ingen opposition värd namnet så det blir fritt fram för överlöpare att hjälpa sossarna med förstörelsen av svenskens tillvaro. Moderaterna vill ju inte regera, men vill gärna hjälpa till med självmordet som det ser ut. Många svenskar sitter nu vid köksbordet och släpper en lättad suck, nu blir vi av med miljösekten så nu kan vi rösta på sossarna igen.

  I princip skall man inte ägna sig åt att ändra grundlagar på det här sättet. Man har utan att blinka ratificerat, men varit tröga med införandet av EU-lagen om barnens rättigheter och skydd som Svensk lag. Nu kommer man att bryta mot den (genom barnvaccinering) såsom de flesta andra lagar om yttrandefrihet och mänskliga rättigheter.

  Enligt brottsbalken 13.7 rörande förgiftning, kan den som bekostat, medverkat, gett order om, eller utfört till barnvaccinering åtalas och dömas, om nu åklagarna hade kurage nog att åtala.Straffet är livstids fängelse om åtalet förs till domstolen i Haag. Livstid i Haag är livstid och inte som livstid i Svensk lag.

  Åtalet skall byggas på det faktum att vaccinet inte är testat och prövat enligt gällande bestämmelser samt nödgodkänt för experiment på människor. Man har heller inte redogjort vilka ämnen eller ingredienser som ingår i de s.k.”vaccinerna”. Kriterierna för barns skydd mot experiment och förgiftningar gör barnvaccinering olaglig. Vaccinering av barn med argumentet ”skydd mot covid19” strider alltså mot de avgörande punkterna om barns skydd i konventionen.

  • Mjölner says:

   Jag glömde en sak. Vid höstens val kommer ca 200.000 nya Gretor att få rösta.
   De rösterna går säkert till miljösekten.

  • Savalle says:

   Som alltid kloka ord av dig, Mjölner!

   Vi står nu inför det hemska faktum att vårt grundlagsskydd håller på att demonteras.

   Våra medborgerliga rättigheter i Sverige har mycket gamla traditioner. Redan på 1200-talet kom fridslagarna med kvinnofrid, hemfrid, tingsfrid och kyrkofrid. Undan för undan tillkom fler lagar som gav svenskarna rätt att uttrycka sin mening i ord och skrift och andra fundamentala rättigheter som utgör grunden för ett fritt samhälle.

   Dan Eliasson arbetar enligt Wikipedia just nu som GD vid Regeringskansliets enhet för krisberedskap med uppgiften att ”se över Sveriges krislagstiftning”.

   Den globala krisen som David Rockefeller efterlyste för att kunna införa den så kallade nya världsordningen har fått sin uppfyllelse i coronaspektaklet.

   Det är genom att förändra våra lagar som diktaturen ska införas.

   Jag vill ännu en gång hänvisa till ett SYNNERLIGEN viktigt föredrag av den före detta katolska prästen Richard Bennett. Hans ord belyser de dunkla avsikter som nu intensivt arbetar med att avskaffa vår frihet genom att ändra våra lagar.

   (Vatican Control Through Civil Law – by Richard Bennett)

   Och så vill jag önska alla frihetskämpande, ärliga, omtänksamma människor här på denna enormt fina blogg God Jul – och som alternativ till det utbud av filmer och undrehållning som ges i massmedierna under julhelgen skulle jag vilja rekommendera ytterligare två videor av den nyligen avlidne Richard Bennett. Den första videon är ett föredrag som behandlar Katolska kyrkans historia från slutet av 1700-talet och fram till nu och den andra videon är en dokumentär som han gjort om förföljelsen av kristna som blev industriell på 1200-talet med standardiserade tortyrmetoder och masstillverkade tortyrredskap.

   Min inställning är ju som många av er redan vet att Katolska kyrkan spelar en mycket central roll i införandet av den så kallade nya världsordningen och att det i själva verket är en återgång till den gamla världsordning som rådde när Katolska kyrkan och andra mäktiga aktörer härskade med hjälp av våld och villfarelse på medeltiden.

   (The Papacy by Richard Bennett)

   ( History Of The Catholic Inquisition-Richard Bennett )

   • eva-marie says:

    Savalle. Ha det bra och fint du också, så långt det nu går, i advents och jultiden. Jag hoppas vi alla får ha det lite lugnare över julhelgen i alla fall.
    Jag skall se dina videor snart. Du har lagt ner mycket arbete med att sprida medvetenhet om katolska kyrkans roll i världen.

    • Savalle says:

     Tack, kära Eva-Marie! Det önskar jag dig också av hela mitt hjärta! Du ger oss alla hopp här.

     En tanke…

     Vi har tidigare här på bloggen utförligt redogjort för den stora övning som i oktober 2019 ägde rum i New York där deltagare från världens nationer genomförde en generalrepetition för det scenario som sedan blev en verklighet några månader senare i och med utbrottet av Corona.

     Denna jätteövning som alltså hade som tema att införa undantagstillstånd i världsvid skala på grund av en pandemi hade benämningen EVENT 201:
     https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/

     Pandemin som sedan proklamerades 2020 började i Kina.

     I den så kallade Kulturrevolutionen i Kina, som leddes av Mao Tse-tung, lades grunden till en diktatur präglad av extrem övervakning av medborgarna, där mänskliga rättigheter avskaffats och ingen tolerans för individualitet och avvikande åsikter existerar.

     Historieskrivningen berättar att den så kallade ”Långa marschen” spelade en avgörande roll för att skapa diktaturen Folkrepubliken Kina.

     Intressant nog förknippas Den långa marchen med talet 101:
     https://eng.ichacha.net/zaoju/the%20long%20march.html

     Det finns en mycket elitär skola i Peking med 101 i namnet, Beijing 101 Middle School, där Kinas president, Xi Jinping, och många andra prominenta ledare utbildats.

     Då uppstår den logiska frågan om jätteövningen som föregick Coronapandemin benämndes EVENT 201 som en fortsättning på Kinas långa vandring mot diktatur, 101…?

     Det är lite kul att 101 även har en katolsk koppling:
     https://www.101foundation.com/

     Och det är även intressant att Kinas högste ledare, Xi Jinping, har koppling till den romersk katolska milisen Jesuitorden:
     https://www-reddit-com.translate.goog/r/Jesuitworldorder/comments/hj65vi/possible_connection_between_the_jesuits_and_xi/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=sv&_x_tr_hl=sv&_x_tr_pto=sc

     • Tack Savalle – mycket intressant för en sann konspirationsteoretisker!
      Många sammanträffanden, och det finns ingen slump säger Carl Gustav Jung. Eftersom siffrorna ligger i logisk uppräknande ordning, blir sannolikheten större. Om Kineserna hade börjat med ”102” så hade sannolikheten minskat om kabalen fortsatt med ”101”, menar jag!
      Det hade blivit bakåtsträvande, negativt och inbromsande. Vi får hålla ögonen öppna för fler indicier! 🙂

   • Tack Savalle för julhälsningen och för filmerna!

    Det är bedrövligt så respektlöst både lagar och folk behandlas. Det verkar dra ihop sig inför valet för grundlagsändringar. Det känns som om vi skulle behöva få en kreativ superidé för att hindra den negativa utvecklingen.

    Ha det så gott, du också Savalle. Önskar dig fina dagar!

    • Savalle says:

     Tack Carina, jag önskar dig också fina dagar, nu i juletid och i all framtid!

     Det är inte lätt att hitta någon kreativ superidé för att hindra den negativa utvecklingen, men jag tror att det är oerhört viktigt att vi försöker hjälpa våra medmänniskor att genomskåda den globala statskupp som just nu sker i skuggan av den så upptrissade ”pandemin”.

     De som står bakom denna kupp kontrollerar inte enbart nationernas ledare, utan även all massmedia runt om i världen.

     I Inter Mirifica (som handlar om massmedierna) görs följande uttalande:

     ”It is the Church’s birthright to use and own any of these media…”.
     (Det är kyrkans födslorätt att använda och äga vart och ett av dessa massmedier)
     https://www.catholicculture.org/culture/library/view.cfm?id=5401

     Wikipedia:
     Inter mirifica (Among the wonderful), subtitled ”Decree on the Media of Social Communication”, is one of the Second Vatican Council’s 16 magisterial documents.
     The final text was approved on 24 November 1963 by a vote of 1,598 to 503. On 4 December 1963, it was promulgated by Pope Paul VI, after another vote, this time of 1,960 in favour and 164 opposed. It is composed of 24 points, with the aim of addressing the concerns and problems of social communication. Inter mirifica identifies social communication as the press, cinema, television, and other similar types of communication interfaces.

     • Tack Savalle!

      Är det inte rent av sinnessjukt att en kyrka kan ha födslorätt? Är inte det förbehållet de levande? Det syftar antagligen på påvens födslorätt som är ett och detsamma som kyrkan?

      Jag vet iaf att det är möjligt att kollapsa de tre kronornas stiftelser, Cestui-que-vie, men det innebär individuell frigörelse såvitt jag vet:
      https://www.standfortruth.co.uk/who-owns-your-soul-cestui-que-vie-trusts/

      Själarna har ju gett kyrkan ett slags fullmakt som gäller även för kommande generationer, men frågan är om det är juridiskt möjligt egentligen. Det finns en generell regel som stipulerar att fullmakter ska dras tillbaka på samma sätt som de utfärdades. Men vad betyder det i det här fallet? Jag tror att svaret finns i juridiken, men den kreativa lösningen måste gälla kollektivet eftersom var och en aldrig kan förstå upplägget och genomföra processen med att kollapsa stiftelserna och på sätt lösa banden.

      Framåt vårkanten, när jag är klar med mitt skadeståndsmål mot staten, ska jag undersöka saken ordentligt. Tänk att kunna frigöra varenda människa i ett enda trollslag med rätt formulering/juridisk handling. Det vore ju kalas! 🙂

      Kanalen ”Observation Deck” har forskat i ämnet, och idag hittade jag två nya inslag som verkar lovande. Jag har alltså ännu inte sett dem själv, men tänkte sticke emellan med det idag:

      ”One Remedy to end them all…Could this be it? Let’s find out”

      ”Exit to Freedom or Doorway to Slavery: Two Paths one Destination”

      Vi får se om det går att hämta någon näring i detta. Vi hörs vidare!

      • I filmerna diskuteras de tre eldsjälarnas ”Project Jerico”. De hävdar att de hittat ”the Keystone”, samma metodologi som regeringar använder för att kontrollera slavarna, säger de. De avslöjar att det är frågan om en ”Declaration of Trust” och de menar att hela konceptet är ”The Art of Law” och för detta finns ett diskussionsrum för deltagare i utbildningen.

       Robert som driver Observation Deck är synnerligen ärlig och har drivkrafter utöver det vanliga, så det är en seriös utbildning. Jag har följt honom sedan starten, kanske det var 2017. Eftersom jag har ägnat mig en del åt juridik på den ockulta nivån, så ska jag försöka skramla ihop till en biljett och se vad det ger. Men det är exakt så här jag föreställer mig lösningen som jag nämde i förra kommentaren – en exeptionellt kreativ men enkel juridisk idé!

   • Savalle says:

    I den inledande bildsekvensen till följande kommenterade läsning av Avro Manhattans bok ”Vietnam, Why Did We Go?” ser vi buddistiska munkar som bränner sig själva till döds i protest mot de intensiva religionsförföljelser som ägde rum i Vietnam på 1960-talet:

    Det är en relativt nutida form av uppenbar katolsk religionsförföljelse.

    Det är enormt intressant hur dessa buddistiska munkar förmår att sitta alldeles stilla medan de bränns till döds och hur de ger sitt liv för att protestera mot förtrycket.

 30. Loa says:

  B Fulford må. 29/11

  Överlevnadsgrad!

  Vaccine pusher Bill Gates has been charged with murder and the death penalty is being sought because of vaccine deaths in India. https://vaccineimpact.com/2021/bill-gates-charged-with-murder-for-covid-19-vaccine-death-in-indias-high-court-death-penalty-sought/

  “Instead of having a medical response to a medical crisis, we had a militarized response and we had a monetized response,” Robert F Kennedy Jr. said. The aim of the ongoing pandemic fear porn is to “get people to be locked in under house arrest and induce a condition that is known as Stockholm syndrome, which makes people grateful to their captors …” Kennedy says.
  .

  DR EVIL Laughs Bizarrely When Asked If He Should Be Prosecuted?…Suggests Sen Cruz Should Be Investigated For Jan 6th Incident [VIDEO]
  November 29, 2021
  https://stillnessinthestorm.com/2021/11/dr-evil-laughs-bizarrely-when-asked-if-he-should-be-prosecuted-suggests-sen-cruz-should-be-investigated-for-jan-6th-incident-video/

 31. Loa says:

  Nu saluförs ”covid omikron” som en ny variant ur djupaste Afrika, och vi måste framför allt skydda/injicera barnen. Och hjälpa Afrika som ligger så efter med vaccinationsprogrammen..

  MEN

  The Presidential Covid-19 Task Force in Botswana informs that the new variant was first found in four fully vaccinated travelers.

  https://stillnessinthestorm.com/2021/11/biden-administration-spent-1-5-million-to-build-covid-19-isolation-clinics-across-botswana-in-april/
  The Botswana government reported that those who were diagnosed with the Omicron variant were previously “fully vaccinated” against COVID-19, leading some to label the emerging variant, that has experts alarmed, “The Vaccinated Variant.”
  Since the government’s initial press release, it has been established that the four individuals who contracted the Omicron variant were NOT Botswanan nationals. According to the Botswana government, those diagnosed with the Omicron variant were DIPLOMATIC travelers,
  .

  UPDATE: South African Doctor Who Discovered “Omicron” Variant Says There’s Nothing to Worry About – Only Mild Symptoms (VIDEO)
  November 29, 2021
  https://stillnessinthestorm.com/2021/11/update-south-african-doctor-who-discovered-omicron-variant-says-theres-nothing-to-worry-about-only-mild-symptoms-video/
  Dr Angelique Coetzee, the South African doctor who first spotted the new Covid variant Omicron, appeared on the BBC this weekend.
  Dr. Coetzee says the patients seen so far have had “extremely mild symptoms”
  .

  OMICRON: A Perfectly Timed Variant to Scare the Unruly Back into Submission
  November 29, 2021
  https://stillnessinthestorm.com/2021/11/omicron-a-perfectly-timed-variant-to-scare-the-unruly-back-into-submission/
  Unfortunately for the media, Fauci, and those benefitting from lockdowns and vaccines, the scientist who identified the Omicron variant said, in fact, that it’s “extremely mild.”

  Contrary to the panicmongering unleashed by western mainstream median, Barry Schoub, chairman of the Ministerial Advisory Committee on Vaccines, told Sky News on Sunday that while South Africa, which first identified the new variant, currently has 3,220 people with the coronavirus infection overall and while the variant does appear to be spreading rapidly, there’s been no real uptick in hospitalizations
  “The cases that have occurred so far have all been mild cases, mild-to-moderate cases, and that’s a good sign,” said Schoub, adding that it was still early days and nothing was certain yet.

  Most importantly, Schoub said that the large number of mutations found in the omicron variant appears to destabilize the virus, which might make it less “fit” than the dominant delta strain.
  .

  https://stillnessinthestorm.com/2021/11/here-we-go-two-omicron-infected-individuals-arrive-in-australia-both-victims-are-fully-vaccinated/
  Two Omicron-Infected Individuals Arrive in Australia – Both Victims are FULLY VACCINATED
  November 28, 2021
  ‘The two positive cases, who were asymptomatic, are in isolation in the special health accommodation. Both people are fully vaccinated.’

 32. Erik says:

  Men så dystert det är här. Heller lite uppiggande gräll i all välmening, än samstämmighet i ständiga undergångsvisioner. Är kvinnans jämställdhet med mannen orsaken till vårt samhälleskolspps? Borde vi förbjuda kvinnor att rösta?

  • Erik says:

   Handen på hjärtat: vem bestämmer hemma? Du eller frun?

  • Savalle says:

   Erik, der här är väl goda nyheter:
   https://newsvoice.se/2021/11/magnus-stenlund-tvangsvaccination-barnmorden/

   Enligt Magnus Stenlund finns det utsikter att intrigmakarna gått i en egen fälla.
   Barnkonventionen har antagits som lag, vilket gör att de som är ansvariga för vaccination av barn kan komma att fällas!

   Det betyder alltså att tjänstemän och politiker kan komma att fällas för allvarliga brott i domstolar, förutsatt att rättvisa skipas.

   Vi får därför hoppas på att det finns ärliga människor i våra domstolar.

  • eva-marie says:

   Erik. Du får pigga upp oss med någon av dina dikter:) Du är ju bra på det!

   • Erik says:

    eva-marie är en älskvärd dam
    var man eftertrakta henne en kram

    kysk mamsell hon sig för
    låter sig ej bli förförd
    av varken charmör eller dansör

    större längtan efter henne bli
    var gång hon nekar ett frieri

    Vad har denna kvinna mig att ge
    hon som får mina ben att bli som gelé

    så kysk, avhållsam och ren
    Gud hjälp mig jag blir schizofrena

    Var natt om henne jag drömmer
    vad är det hon för mig gömmer

    Blott jag ser henne vita kjol
    rycker till i min bultpistol

    Bäst att gå till tjärn och dränka mig
    jävlarimej, leverpastej här kommer hon doftandes timotej

    Benen skakar munnen bir torr
    varför tänker jag på porr

    Det rister i min ömma kropp
    ska jag våga fråga om bröllop

    hon passerar mig förbi
    jag tänker är detta magi

    Hon faller i armarna på sin älskade gemål
    sluter mig i ett tyst vrål, tänker massor av alkohol ensam med min trötta parabol

    • eva-marie says:

     Ha ha ha! Det här är din bästa hittills! 🙂
     Så poetisk och vacker! Vilken fantastisk dam som inspirerat till det här mästerverket.
     Det är ju viktigt med den rätta inspirationen:)

     Tack för ett gott skratt !

     • Erik says:

      Det är ni ädla dam som är den fantastiske. Kysk, pryd som vet att anständigt föra sig efter bibelns stränga moral – ett rättesnöre som vi alla borde ta efter; vi övriga syndare som lever våra syndiga liv utan att vilja rätta oss och ta lärdom.

    • Savalle says:

     Du är en pärla, Erik, med dina härligt uppmuntrande dikter!

     Det är viktigt med balans. Vi har så mycket tråkiga budskap att förmedla – och då är det befriande att få skratta emellanåt för att orka fortsätta med att avtäcka onda avsikter.

     Här kommer nu ytterligare ett sådant avtäckande.

     Visselblåsaren professor Andreas Noack, som lär ha varit en av världens främsta forskare inom området grafen och som varnat för de skador som grafenhydroxid i vacciner ger, har dött mycket plötsligt.

     Enligt följande utsaga har han blivit mördad:
     https://newsvoice.se/2021/12/usa-200000-dodsfall-coronavaccin/#comment-413995

     Här framträder Andreas Noack i en video (på tyska) och ger sin syn på vad grafenhydroxid kan ge för skador:
     https://gloria.tv/share/4V3iXv3Ph6xr2ARJnyA4LRt2a

     • Savalle says:

      Andre Noacks fru uppmanar oss att ge vidare av den information som ändade hans liv:

      (Dr. Andreas Noack ist TOT! Seine Frau spricht darüber…..)

      Hon avslutar sin uppmaning till oss med att citera de sista raderna i ”HEY YOU” av Pink Floyd:

      ”Together we stand, divided we fall.”

      Pink Floyd – Hey You (With Lyrics)

      • Tack Savalle. Stackars flicka, gravid också. Vilket familjeöde, men jag såg ett föredrag igår och inser förstås att inget hade kunnat hindra honom från att verka i centrum av sitt livssyfte. Vi får sända våra hjärtligaste tack och kärlek för hans insats och för att sprida sanningen ❤

     • Erik says:

      kommer nu att övergå till att skriva på vers
      hoppas inte detta leder till någon kontrovers

      Tack Savalle, du har aldrig varit någon dumskalle

      Det finns i världen så mycket elände
      Tack för Krabbes blogg här finner man sin själsfrände

    • eva-marie says:

     Nåja, Erik. ”Damen” i fråga har sina skavanker hon också:)

     • eva-marie says:

      Kommentaren här ovanför var tänkt att hamna högre upp, under Eriks tidigare, hälsar damen.
      Hon tycker också det är trevligt att bli kallad ”dam”, trots att hon tycker det känns lite främmande och ovant:)

  • Loa says:

   Goda nyheter

   BREAKING: Fed Judge Blocks Vaccine Mandates in 10 States for Healthcare Workers…As Tide Turns Against Tyranny
   November 30, 2021
   https://stillnessinthestorm.com/2021/11/breaking-fed-judge-blocks-vaccine-mandates-in-10-states-for-healthcare-workersas-tide-turns-against-tyranny/

   A federal judge has temporarily blocked vaccine mandates for health workers in the 10 states which had filed a lawsuit against the government: Alaska, Arkansas, Iowa, Kansas, Missouri, New Hampshire, Nebraska, North Dakota, South Dakota, and Wyoming.
   Judge Matthew Schelp ruled that the Centers for Medicare and Medicaid Services (CMS) could not enforce the Biden administration’s COVID vaccine mandate because they had not been granted authority to do so, nor did they have the proper evidence to convince the court of the necessity of the mandate.

   Och han ser trevlig ut också..

 33. Erik says:

  Gör evolutionen kvinnor till presumtiva landsförrädare?

  https://morklaggning.wordpress.com/2021/09/23/gor-evolutionen-kvinnor-till-presumtiva-landsforradare/

  Kom igen nu Mjölner, du var ju på gång med en intressant diskussion tidigare. Ett är klar: män förändras när kvinnor kliver in i beslutsfattande ”manligt” bubblor. Det är inte så, som vänstern vill få oss att tro, att konservativa män fruktar eller på annat sätt är rädda för kvinnor. Vad konservativa män vill ha är långsiktiga och förtroendefulla relationer med sina hustrur. Tiden bryter ner könsrelaterade maktförhållanden. Detta vet alla kvinnor – hur dom framgångsrik idkar påverkan, och i detta skapa lyckliga äktenskap.

  • Mjölner says:

   Jodå Erik, en bra artikel tycker jag som pekar på att möjligheten finns och att vi i Sverige just nu kanske upplever det kvinnliga landsförräderiets tid med Maggan som ledstjärna.
   De 200.000 Gretorna som skall rösta nästa val borde inte få rösta. De utgör en fara för rikets säkerhet.
   För egen del är jag och frun i harmoni både i samlevnad, åsikter och farhågor om ramtiden.
   Vi är för gamla och erfarna för att bli verkligt osams. Kanterna blir med åren avrundade.
   Visst försöker hon fortfarande göra om sin man då och då. Det slutar aldrig en kvinna med.

 34. Loa says:

  After Dismissing Natural Immunity, CDC Now Abandons the Entire Concept of Herd Immunity, Too
  November 29, 2021
  https://stillnessinthestorm.com/2021/11/after-dismissing-natural-immunity-cdc-now-abandons-the-entire-concept-of-herd-immunity-too/

  According to a new report from the Los Angeles Times, the CDC has officially “set aside herd immunity as the national goal” and is instead focused on just injecting as many people as possible for the Fauci Flu.
  The CDC just makes things up on the fly
  As you may recall, the World Health Organization (WHO) already changed the definition of herd immunity to exclude natural immunity. This decision was made last December before the completion of Donald Trump’s term.
  Now, the CDC is catching up with the WHO’s new narrative that only injections can create herd immunity – except the CDC went a step further by declaring that there is no longer any herd immunity to be had because, like natural immunity, it no longer exists.

 35. Mo says:

  Snart nog får vi kanske själva betala för den påtvingade frivilliga kontrollen.

  https://kivra.se/sv/privat

 36. Astrid says:

  Några tankar kring uppgiften RÄDDA VÄRLDEN.

  Digitalisering är på gott och ont. Risken är att många människomöten i verkliga livet inte blir av. När tekniken träder emellan, bildskärmen avskärmar från det väsensartade, infinner sig känslan av att inte delta på riktigt, kan jag tycka. Det är stor skillnad med möten ansikte mot ansikte där hela människan är närvarande.

  När vi möts äger många mer eller mindre subtila skeenden rum: vi skapar varandra i stunden och stärker varandras inre. Om man t ex lever isolerad med sina apparater och mest bara umgås via Nätet, utvecklas lätt en skygghet. Man blir svag.

  När människor förbinder sig i vänskap med varandra förbinder sig också änglarna. Många människor som går ihop och vill varandra väl, kan bli till mäktig andlig kraft.

  Den andliga världen kan inte bistå hjälpande utan människors medverkan. Den behöver oss för att ”rädda jordutvecklingen”.

 37. jesslar53 says:

  Skolchefen pressar på .
  Quote!
  Skolchefen informerar
  Från XXXXX till Personal, Administratörer, Lärare och Vårdnadshavare i XXXXX

  Vi ser nu att smittan återigen ökar i Västra Götaland och då främst bland barn och ungdomar.

  Utifrån nya rekommendationer från 1 december från Folkhälsomyndigheten och Smittskyddet Västra Götaland skickar vi med en bilaga hur ni som vårdnadshavare ska förhålla er om era barn uppvisar symtom eller är sjuka.

  Lucia och skolavslutningar

  Nu är det snart även dags för Lucia och skolavslutningar. Utifrån nuvarande smittläge med många sjuka barn och elever kommer dessa att planeras och begränsas utifrån ålder och förskolornas/skolornas olika förutsättningar.

  Det kan till exempel innebära att ni som vårdnadshavare inte blir inbjudna på Lucia eller julfest. Vi hoppas på förståelse för detta, för vår avsikt är att skydda våra barn och elever utifrån det nuvarande smittläget.

  Med vänliga hälsningar XXX
  Unquote!

  Min fråga till skolledningen lite underfundig

  Hej !

  Vi är intresserade av hur många sjuka det är och har dom alla Covid , allt är oroande och vad vi ser är att inte många i vårat barns skola är sjuka men sia om framtiden är svårt men att förbereda sig kanske hjälper?

  Svaret blir nog att tvätta händerna och hålla avstånd , dom är alla styrda.

  • Jonas says:

   Det är skrämmande hur dumma folk är. Det räcker med att fråga sig själv, hur många i min egen bekantskapskrets är eller har varit sjuka i konstaterad Covid 19. För min egen del är det bara några få på jobbet så detta stämmer inte alls med skräckpropagandan att viruset och alla mutationer sprider sig som en löpeld och att sjukhusen periodvis har gått på knä för alla inlagda covid patienter.

   • peterkrabbe says:

    Vid ett sjukhus i Frankrike uppgavs det nyligen att man hade en våldsam överbeläggning med 300 patienter. En sjuksköterska på plats fick nog och gick ut med informationen att den verkliga beläggningen var 30 st. Vi blir lurade överallt och i alla sammanhang. Andelen vaccinerade i olika länder hoppar som en jo-jo upp och ner beroende på vem som tillfrågas. Vad som är sant är det ingen som vet. Vi skall tro att vi är den siste som spjärnar emot. Det är vi inte.

    • Jonas says:

     Jag grundar min uppfattning på det jag själv ser hända i de kretsar jag befinner mig dvs. familj, släkt, vänner och arbete och då är vi ljusår från en epidemi. Visst är det några som säger att de har varit sjuka i Covid 19 men de är ett fåtal. Vill nästan påstå att det har varit färre sjuka i min umgängeskrets under Covid vågen i början av 2020 fram till nu jämfört med de årliga säsonginfluenserna och det är också därför jag börjat fundera på om det finns olika versioner på vaccinet vilket det verkar finnas och de jag har kollat har alla fått 01 vilket kan förklara att de inte har blivit sjuka, eller i alla fall inte så här långt i processen. Om det är depopulation som pågår så är det ju i högsta grad rimligt att ”de” sprider ut dödsfallen under många år annars hade det blivit för uppenbart vad som pågår. Detta förklarar också de olika vaccin versionerna.

     • En tanke slog mig häromdagen – kanske man separerar den arbetande befolkningen från den sjuka och arbetslösa? Det låter ju helt logiskt utifrån deras målsättningar. Dock måste de ju ge sken av att alla får vaccinsprutan. 01: placebo till de som arbetar, 02: till de som är friska men arbetslösa. De bygger långsamt upp incitamentet för det som flyter i spikproteinernas kölvatten – blodkärlssjukdomar främst. Hjärnblödning, hjärtinfarkt, organsvikt osv. 03: är en trigger för mjukdelscancer som utvecklas inom några år. Detta ges till sjuka, som antas ha ”förvärvat även cancersjukdom, förslagsvis p g a generellt försvagat immunsystem”.

      Man borde i alla fall i teorin kunna samla in uppgifter från vaccinerade och köra statistik på materialet!

      • peterkrabbe says:

       Det är en rimlig tanke, även om antalet placebo (30% enligt uppgift) nog är för litet för att täcka alla som arbetar och är samhällsnyttiga! Eller så är det faktiskt så, att 30% försörjer 70% som lever av bidrag och pensioner? Kanske sätter man en åldersgräns vid 50 år för att få lite framförhållning till kommande pensionärer? Jonas kanske kan stämma av mot sin ”undersökning”? Säg att placebo ges till arbetstagare i åldern 25- 50 år så kanske det stämmer…

       • Man kanske rent av skulle kunna efterlysa information – med ditt tillstånd naturligtvis i så fall!
        Alltså att de som läser bloggen och har information om vaccinerade med covidpass som de känner till, ålder och arbetssituation. 100 poster är nog tillräckligt för att ge ett indikerande resultat.

       • Jonas says:

        En av mina kolleger är 52 och han hade 01 i sin vaccinations kod. Själv är jag snart 59 så om din teori stämmer ligger jag risigt till dock är jag i högsta grad levande, frisk och yrkesarbetande och betalar alla skatter som krävs av mig. Har funderat lite till på detta med 3 versioner av ”vaccin” och hur dessa fördelas på folket. Med stor sannolikhet vill de behålla friska och hårt arbetande människor men inte självständiga med egen tankeförmåga. Att välja ut dessa runt om i världen skulle ju kräva en enorm arbetsinsats med STOR personalstyrka och ju fler som är inblandade i detta desto större risk för läckande insiders och ingen sådan har ännu kommit fram så vitt jag vet. Därför skulle jag tro de använder AI , alltså datorer med ett intelligent program som går igenom all data som finns lagrad om oss som patientjournaler, social status, betalningsförmåga, tillgångar, arbetsstatus, utbildning osv. osv. AI ger var och en av oss sedan en röd eller grön flagga som sedan avgör vilket version av vaccinet vi får. Detta är naturligtvis ren spekulation men om nu flera versioner av vaccinet finns, så måste det någonstans på vägen göras ett urval av vilka som ska få vad.

        • Ja, det är ju en möjlighet, men jag gissar på att de gör en grovsortering som den jag förslog med tre ”standardvacciner”. Därutöver däremot kan det nog finnas specialvacciner som gör om kreativa hjärnor till grönsaker på kort tid. Demens i låg ålder har ju börjat bli vanligare. Också bara en spekulation förstås.

       • Molly says:

        Men det är ju väldigt många unga människor som fått hjärtmuskelinflammationer och t.o.m dött. Då borde de alltså fått 2an. Dock förstår jag inte varför de ska bort. I princip alla jag känner har tagit vaccinationen, utom jag då. Och jag kan konstatera att ingen verkar ha fått några biverkningar över huvudtaget. Vilket jag tycker är konstigt. Jag spanar verkligen och lyssnar om de pratar om sin hälsa. Och alla är lite äldre, runt 60. Jag är nästan lite förvånad över att de mår så pass bra. Några har tagit 3 doser. Det känns nästan som 90 % skulle vara placebo. Kan det vara så att andelen placebo sjunker med tiden? Tänker att det gör ju att man hinner få in alla i vaccinationsprogrammet. Och tills dess, så får det inte bli för uppenbart. Och kan det vara så att man i mindre orter, där jag bor, ger bara t.ex 1an? I storstäder blir det ju inte så uppenbart om folk blir sjuka. I en liten ort pratar ju folk med varandra, och skulle fortare komma till en slutsats att det är vaccinets fel, om många på samma gata får hjärnblödning strax efter vaccinationen. Jag har också en fundering kring en film jag såg någonstans. En läkare som konstaterade att när hans patienter kom, så fick han upp en mac-adress på sin telefon, och menade på att de som var vaccinerade hade blivit injicerade med ett operativsystem, som gick att nå via mac-adress. Jag tänkte då bara att det är väl för att alla har en mobiltelefon och det är den man får upp. Men han sa i filmen att man normalt då ser telefonen namngiven, typ Samsung A12 etc. Jag har kollat på jobbet, och det är när en person kommer som jag får upp en mac-adress under bluetooth. Ser ut så A6:EE:5T:YY:62 typ. Jag har inte pratat med någon som kan det där med nätverk och så, men det borde ju vara så att för att man ska kunna hitta t.ex. en telefon att koppla upp sig mot, måste den ju vara namngiven. Annars skulle man ju inte hitta den, om det bara stod en mac-adress. Otäckt just nu med att Tyskland också går in om obligatorisk vaccinering. Jag har mycket funderingar just nu. Ibland undrar jag om det här med vaccinationen är en ridå för något annat som är på G. Något mycket större.

        • Bra reflektioner, Molly! Jag håller med dig om att det skulle räcka med att ett litet antal personer får allvarliga biverkningar i ett litet samhälle, för att folk skulle reagera. Började därför klura på om utryckningsfordon har fått instruktioner om att köra utan sirener för att inte väcka uppmärksamhet? Alltså t o m om de i vanliga fall skulle använda dem?

         Du har nog rätt i att det gäller för dem att inte övervaccinera för tidigt, utan hålla undan antalet biverkningar tills de flesta fått sprutan. Märkligt att även de som fått tredje sprutan – boostern mår bra. Kanske det är placebo, eller är det fördröjningen som drabbar först senare.

        • Jonas says:

         Bra tänkt, är säkert så. Om för många skulle bli allvarligt sjuka och/eller avlida för snabbt efter vaccinationen så hade det ju varit uppenbart vad som pågår. Vad gäller MAC-adress så är detta en hexadecimal kod som är unik för den hårdvara som ansluter i nätverk,både med kabel men också trådlöst. Denna unika kod ”bränns in” i ett digitalt chip som finns på kretskortet på denna hårdvara och kan därmed inte ändras. Det är inte omöjligt att människor som blir ”chippade” då har fått en MAC-adress i chipet, oerhört skrämmande.

   • Jonas says:

    Kanske fel av mig att kalla folk överlag dumma, de är så klart inte dumma i dumhetens bemärkelse. Det är väl snarare så att de flesta människor är naiva, godtrogna och har ett stort behov av trygghet så därför vill de helt enkelt inte veta om de här sakerna som hotar dem och deras trygga uppfattning om världen. Skulle de erkänna den ondska som finns och som uppenbart pågår så skulle de troligen bli sjuka av oro och så småningom gå under så för att skydda sig själv vill de flesta inte erkänna att tex. Covid 19 och vaccinerna är en stor bluff trots att alla indikationer ( och bevis ) finns på att det är så.

    Hela vaccinations programmet började med att bara de utsatta i riskzonen skulle behöva vaccinera sig, sedan eskalerade det till att omfatta även helt friska vuxna och nu vill man vaccinera 5-åringar. Bara detta scenario borde ju få vem som helst att inse vilket lurendrejeri vi blir utsatta för med vetskap att dödligheten är 0,2% av de som insjuknar. Tror också många vet om de helt biverknings fria behandlings metoder som finns och som inte får användas men ändå vill de flesta inte erkänna att de är grundlurade av staten och media.

    • Det är förmågan att se mönster och samband som är avgörande för att lösa gåtor som Covid. Folk kan vara väldig intelligenta inom särskilda områden, men inte klara att sätta ihop en hel bild av många pusselbitar. Kreativitet är ju en aspekt. Ju mer kunskapsmassa vi har, desto bättre kan vi pussla med den. Kreativitet uppstår inte i vacuum, vi måste först samla ihop en kunskapsmassa som vi kan laborera med. Inom pedagogiken pratar man om att assimiler och ackomodera. Med att assimilera menar man att bygga på befintliga högar av kunskaper. När man ackomoderar börjar man på en ny hög som sedan blir föremål för ytterligare assimilering. Många klarar inte av att etablera en ny hög med främmande kunskaper, de föredrar att bygga på den gamla högen med kända kunskaper. Det kan nog vara beroende på delvis rädsla för kunskap som man sedan måste hantera, alltså en psykodynamisk aspekt, men också en ovilja eftersom man redan lagt sina kort på bordet och inte bli tvungen att avbryta ett pågående investeringsval s a s.

     • Savalle says:

      Det är en oerhört stor omställning att HELT ändra ett paradigm.

      Många av oss här som insett vad som nu är på väg att hända har tidigare blivit omskakade på ett brutalt sätt, vilket gjort oss mottagliga för att helt omvärdera vår världsbild. Vi har haft tid på oss att ta in och långsamt har vi börjat förstå en del.

      Min inställning numera är att inte undervärdera den intellektuella kapaciteten hos dem som ännu inte förstått.

      • Nej, du har helt rätt i det. Intelligens är inte avgörande. Snarare är nog intelligenta mer samhällstillvänjda, har bra jobb och lyckade liv. De har inte behövt kritisera samhället i särskilt stor omfattning, och tror därför på vad politiker och myndigheter säger. De tror på staten, och blir alltmer kollektivistiska efter hand. Till slut är de helt överens med etablissemanget. För dem blir det en smärtsam tid när hela systemet rasar ihop, och de begriper att det blivit bedragna hela livet.

 38. jesslar53 says:

  En gång i tiden fick vi lära oss att man skall ha ett kritiskt tänkande ,, bra så.
  Med det menades att det som sades trycktes så skulle man tänka efter finns det någon substans i det sagda och därefter bilda sig en uppfattning , men nu verkar sanningen komma från sanningsministreriet inte från gemene mans uppfattning , åsikter åsido.
  Tiden är ur led …

 39. Loa says:

  EU överväger tvångsvaccinering av unionens medborgare
  • 1 december 2021
  https://samnytt.se/eu-overvager-tvangsvaccinering-av-unionens-medborgare/

  Enligt EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen är det nu dags att överväga obligatorisk vaccinering i unionen.
  På en pressträff säger von der Leyen att tvång kan bli aktuellt för samtliga EU:s medlemsländers medborgare, men hävdar samtidigt att hon anser att det är upp till varje enskilt medlemsland att bestämma hur man vill göra.
  .

  Vill tvångsvaccinera hela EU
  1 december 2021
  https://www.friatider.se/vill-tvangsvaccinera-hela-eu
  EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen föreslår nu att tvångsvaccinering införs i hela EU, rapporterar Daily Mail.
  .

  OJ DÅ:
  — Vi har en TREDJEdel av befolkningen som inte är vaccinerad. Det är 150 MILJONER människor och det är mycket. Varenda person kan inte vaccineras, men den absoluta majoriteten kan, anser Ursula von der Leyen.

  • Tack Loa! Ja, hoppsan som det kan bli. Det verkar som om van der Leiden – en av de högsta blodlinjearistokraterna – tror att den ovaccinerade tredjedelen har glömt att gå till sin egen avrättning. Självklart vet vi nu att faktiskt så många som en tredjedel av Europas befolkning står på frihetsrörelsen sida, och kommer troligen att stå fast vid sina beslut. 33% är vakna!!

   • Jonas says:

    Jag har hela tiden ifrågasatt den frivilliga vaccinations graden, den är inte alls så hög som de vill få oss att tro. Se på Österrike där det är nånstans mellan 50-60% ( tror jag det var ) frivilliga som vaccinerat sig så det är därför de nu inför tvångsvaccinering.

    Elit packet börjar bli desperata, vi har inte nått upp till den vaccinationsnivå på den tidsperiod de hade hoppats på och som troligen då får de följder för oss som de planerat.

    Jag brottas hela tiden med frågan hur de har kunnat få med alla beslutsfattare och politiker på detta, det måste ju vara miljontals sådana bara i Europa och alla tycks vara med på banan om tvångsvaccinering för en i stort sett vanlig säsongsinfluensa, finns så klat några undantag men ändå ………

    Tror dock att fler och fler nu börjar vakna upp, kanske inte till det faktum att hela Covid ”epidemin” är planerad och att vaccinet är livsfarligt för då krävs ett stort uppvaknande men på mitt jobb är det en del nu som börjat tala om massmedias hysteriska vinklingar och att de ljuger för oss och uppenbart vill skrämma oss till att vaccinera sig.

    • Jag håller med dig om den obegripliga likgiltigheten för medborgarnas liv och rättigheter, men svaret är nog att åtminstone inte jag, förrän nu, helt insett hur totalt likgiltiga politiker och myndighetspatrask är för sina skattebetalare. Det måste i sig innebära att de förväntar sig betydligt decimerad befolkning att ansvara för enligt grundlagarna, vilka är helt kompatibla med EKMR. De kan helt enkelt inte längre leva upp till konventionsrättigheterna, och därför måste konventionsrättigheterna bort.

     De har ju som en sista boost engagerat Reinfeldt 2008, att i FSK, med sin jobblinjepiska förstöra vår sjukförsäkring. Det var den moderata falangen av kollektivisterna. Senare for ju Dan Eliasson runt med sin kvast och samlade nationens mest obildade papegojor att neka medborgarna sina rättigheter. Det var den socialistiska falangen av kollektivister som gjorde sitt jobb.

     Emellan dessa terrorprojekt införde högerkollektivisterna jobbskatteavdraget, vilket innebar att budgeten flyttades från sjukkontot till jobbkontot. När jobben decimeras spelar inte det någon roll längre för de allra flesta. Jag kommer inte ihåg vad kontona heter, men jag har utdrag utskrivna från ca 2014, men har ännu inte letat fram dem. Jag ska använda dem i mitt skadeståndsmål. Idag har de kanske sopat undan spåren genom någon kontoförbryllningsmekanism?

     Pengarna är således slut även för politikernas löner och det gäller att roffa åt sig in i det sista. Folket kommer att vilja se dem hängda i takt med att medborgarna svälter ihjäl.

     Svaret på frågan, menar jag, är därför att de ser slutet, de känner sig tvingade att ”hjälpa till” för att själva få del av de belöningar som självklart utlovats av den globala finanseliten. De är därför inte människor längre – om de någonsin varit det? De är predatorer, och jag lider med dem i deras fullständiga Gudlöshet och enfald. De kommer att få sitt välförtjänta straff, var så säker!

   • Mo says:

    Så oerhört cyniskt, den vettskrämda eliten sprider sin dumhet. 33% vakna är inte dåligt men hur har vi det i Sverige ?

    https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/504717

 40. Loa says:

  TUSENtals JO-anmälningar mot covidpassen
  1 dec. 2021
  https://nyadagbladet.se/inrikes/tusentals-jo-anmalningar-mot-covidpassen/

  Införandet av covidpass i Sverige har upprört så många medborgare att Justitieombudsmannen fått in över 9100 anmälningar på två veckor. Det är mer än vad myndigheten normalt får under ett helt år.
  Idag blir medicinsk apartheid en verklighet även i Sverige när man nu inför covidpass för evenemang med fler än 100 personer. Det minst sagt diskriminerande systemet kommer att gälla exempelvis vid idrottsevenemang, teaterföreställningar, bio, konserter, marknader samt även vid demonstrationer och religiösa sammankomster.

  Såväl fredagsbön som Lucia… (undrar var svt sänder i år)

 41. Mario says:

  Off topic, men ändå: jag läser Peters blog via kryptering. Vad som är nytt är att mitt system varnar för att någon försöker identifiera mig varje gång jag går in på sidan. Det händer bara här – inte på andra av wordpress bloggar.

  • peterkrabbe says:

   Det kan bero på att jag installerat McAfee virusskydd nyligen, detta efter att min dator slogs ut under flera veckor i oktober. Jag skall se över detta eftersom de verkar vara lite för energiska, något som också obstruerar mitt arbete.

 42. jesslar53 says:

  Göteborg ca 4-5 tusen demonstranter enligt media 400 . ändå inte samma gensvar som utomlands , behövs mer info när det skall äga rum , förstår dock att mycket blir blockat gällande demonstrationer. Tror dessutom att många vaccinerade ångrar sig men man kan ej bara säga att dom är godtrogna , man behöver sitt jobb för sitt uppehälle.

 43. Vetgirig says:

  Vad innebär denna Svenska lagändring? Någon som vet? Är detta grundlagen som ändras? https://rumble.com/vq2uev-lagen-om-folkmord-ndras.html?fbclid=IwAR2QYJEVtPNoRqf7rLPDmfk_UW62KoC7qjDFYNdGYSPOFTFUX35m5ovVtEM

 44. Eclipse says:

  Min mamma, 83, fick boosterdosen den 29 november, Moderna. De två första doserna var AstraZeneca. Nu gick jag in på covidbevis.se och hämtade ett vaccinationsbevis för att se om hon fått kod 01, 02, eller 03.

  01, alltså placebo, enligt teorier som framlagts. Varför får en 83-åring placebo, då?

  Själv är jag ovaccinerad, just nu kraftigt förkyld, har haft värk i bihålorna i fjorton månader i sträck. Värktabletter hjälper inte det minsta. På jobbet är det munblöja som gäller, med snoret ständigt rinnande ner i munnen (växlar hela tiden mellan inomhus/utomhus/kylrum). Kroppstemp just nu 37,6. Rekord! Har legat mellan 35,6 och 37,3 senaste året, standard 36,6. Har varit på Öron-Näsa-Hals i höstas, som undersökt med kamera i bihålorna utan att hitta något fel, utom irriterade stämband. Sedan käk- och ansiktsröntgen som påvisade ingen infektion eller inflammation som kan förklara mina problem. Endokrinen tidigare i år hittade inte heller något fel. I vårvintras hade jag yrsel i fem veckor.

  Har länge gått med värk i nacke och axlar. Kiropraktor har inte hjälpt hittills. Vill prova osteopat framöver. Har fått tid hos bettfysiolog då mitt bett inte ligger an rätt. Biter också ihop kraftigt under sömnen. Denna specialbehandling ska bli mycket intressant, då bihålorna påverkas av felaktig belastning på käkmuskulaturen.

  Jag träffar mamma varje dag och hon blir aldrig smittad av mig. Jag har sett till att hon tar 1000mg C-vitamin, 4000IE D-vitamin och 25mg zink dagligen. Hon går inte på några mediciner, utom en lättare tablett mot förhöjt blodtryck som hon fick börja med i år. Själv tar jag 1000mg C, 5000IE D och får i mig 10mg zink via Silicea Man som jag tagit dagligen i många år.

  Ett ovanligt fall….? 🙂

  • Molly reflekterade om bostadsorten kunde vara motiverad för att tilldela placebo, t ex en mindre ort där varje bivärkning/dödsfall skulle väcka uppmärksamhet och dra igång rykten?

   Testa klorindioxid! Jag hörde på radio i höstas om några nya förkylningssymptom som t ex yrsel, svår huvudvärk bl a. Dagen efter vaknade jag med just dessa symptom och tänkte då testa att lura iväg fanskapet med klorindioxid som jag hade färdigt. Jag blev helt frisk genom att dricka 4-5 mindre dricksglas utspätt med vatten under förmiddagen. Jag körde 4 tsk i ett litet dricksglas.

   Det är två flaskor som man tar 1 tsk av varje flaska och häller i ett snapsglas. Detta sätter man sedan i en glasburk med tätt lock och låter det ånga ur ett dygn i ett mörkt skåp. Slå sedan ut den utångade vätskan eller häll på en flaska och använd som desinfectionsmedel. Gör om samma sak en gång till. Det som nu finns i glasburken är klart att använda.

   Det ska hjälpa mot mängder av problem, och jag har börjat ta ett glas då och då.

   andreaskalcker.com
   https://biotraxx.eu/product-category/water-shop/water-filter-accessories/water-disinfection-water-filter-accessories/

   • I glasburken häller du destillerat eller kolsyrat vatten, glömde jag skriva. Vattnet får inte överstiga snapsglasets höjd så att det svämmar in vatten i klorindioxiden. Du använder samma vatten vid båda förångningstillfällena.

  • Mo says:

   Det kan vara arbete i kylrum som ger dina besvär framförallt från slemhinnor näsa/bihålor samt värken i nacke och axlar.

   https://fof.se/tidning/2019/10/artikel/kyla-och-dofter-triggar-gubbsnuva

   • Eclipse says:

    @Mo, hos ÖNH fick jag även ta ett blodprov för att kolla allergier. Det påvisade allergi mot björk, gräs, häst, hund och katt. Det enda jag visste om var björk, brukar ta ögondroppar mot pollen på våren. Jag har gått hos homeopat i tolv år och slemhinnor är min svaga punkt, men de är svåra att påverka med preparat. Organen är däremot urstarka, lever och njurar är som på en nyfödd, o s v. Jag har lågt blodtryck, men är väldigt ”på” i nervsystemet. Kiropraktorn noterade också detta på mina överresponsiva reflexer.

    • Mo says:

     De som har konstaterad allergi, som i ditt fall, får ofta överkänsliga slemhinnor. Kyla kan utlösa överkänslighetsreaktion som är histamin medierad och som då ger svullnad, snuva . Det bästa sättet att verifiera sambandet är egentligen att undvika exposition under en period men det kanske inte är så lätt för dig.

  • Loa says:

   Har du inte bettskena mot att bita ihop under sömnen?

  • Erik says:

   Är inte läkare, men skulle gissa bihåleinflammation. Har haft det en gång i livet, det var inget vidare trevligt. Pröva kolloidalt silver. Häll det i en blomspruta och spraya i näsa och svalg, ofta.

   • Eclipse says:

    Tack för tipsen, allihop! Det som talar emot bihåleinflammation är ju undersökningen hos ÖNH samt röntgen. Men KS är ju aldrig fel. Bettskena hade jag förut, men det var många år sedan den passade. Den traditionella bettskenans uppgift är dock bara att skydda tänderna och löser inte grundproblemet. Med den nya behandlingen ska den sitta i underkäken och justeras med jämna mellanrum under några månader för att träna muskulaturen rätt. Sedan slipper man den. Förhoppningsvis blir jag även av med min tinnitus, då den är spänningsrelaterad och ej uppkommen ur hörselskada.

    Min kommun har nästan 50 tusen invånare, varav hälften i tätorten. Har vi sett något annat än placebo i exemplen på vaccinkoder hittills?

  • Erik says:

   Har kört betsskena i över 30 år. Först beställde jag hos min tandläkare (svindyr) som jag bet sönder. Som gammal kampsportare gick jag över till ett vanligt (billigt) tandskydd. Har fungerat utmärkt i alla år. För några år sedan kom en variant på apoteket. Värdelös, håll knappt en månad, och dyr.

  • hllviken says:

   Tänk vad rik man blir genom att sälja placebo-sprutor med saltvatten i! Ormsalvan som Rockefellers sålde, har medicinsk verkan i alla fall!

 45. peterkrabbe says:

  12022021: kopierat från Fb:

  Dagens datum är både ett palindrome och ett ambigram, vilket innebär att man kan läsa det både framlänges och baklänges, samt upp och ner för för samma betydelse.
  Nästa gång detta inträffar är 20300302.

  Min kommentar: 20300302 är det slutdatum som Cabalen har satt för införandet av New World Order. Inte missar man väl detta datum då? Vad har hänt idag? Slutsumman av siffrorna är i båda fallen 10. Vad säger våra sifferexperter? Eclipse?

 46. Jonas says:

  Måste dela med mig av denna historia, tror inte jag hört något mer skrämmande och sorgligt än vad denna unga Australiensiska Viktoria kvinna just nu tvingas gå igenom. Det är en lång intervju, mycket saklig och fakta baserad. Hennes historia gör det så 100% tydligt att hela Covid 19 tvångsvaccineringen inte handlar om vår hälsa eller för den delen vårt bästa. I slutet säger hon att situationen i delstaten Viktoria är så illa att Polska regeringen nyligen gått ut officiellt och sagt att de Viktorianer som vill lämna Australien får flykting asyl i Polen. Jag har inte hört detta innan men det stämmer säkert, det finns ingen anledning att misstro denna stackars tös som väger sina ord på vågskål innan hon vågar tala.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: