Ukraina, sett från öster. Del 1.

President Zelenskij framför sin back-up, den ukrainsk-israeliske oligarken Kolomovskij

Normal nyfikenhet gör att flertalet som har ett mynt i handen som man aldrig sett förr, vänder på det för att se hur det ser ut på andra sidan. För ett mynt har två helt olika sidor. När det gäller Ukraina saknas tydligen den nyfikenheten, eftersom väldigt få vänder på myntet. Men det skall vi göra här och nu !

OLIGARKERNA

Vid Sovjetunionens upplösning 1991 stod en handfull oligarker redo att inte bara ta över alla de statliga företag som nu saknade ledning och kontroll, utan även att ta över den politiska makten i det nya Ryssland som skulle ersätta Sovjetimperiet. Med enorma kapitalresurser kunde man muta till sig praktiskt taget vad som helst, de partimedlemmar som länge levt ett påvert liv, trots sina ledarpositioner, hade svårt att värja sig mot de ekonomiska belöningar som väntade efter visad ”samarbetsvilja”.

Men som gubben ur lådan dök Putin upp och lyckades stämma i bäcken, både ekonomiskt och politiskt. De oligarker som trott att Putin var en liten patetisk marionett misstog sig gruvligt. med hjälp av gripanden, rättegångar och utvisningar återställdes ordningen hjälpligt. Kvar fanns en rimlig grund för att bygga upp det nya Ryssland.

De judiska oligarkerna sökte stöd hos Soros i USA, men Soros vågade inte riskera sitt kapital innan horisonten hade klarnat. Följden blev att flertalet tog vad de hade hunnit komma över och flydde till London eller Israel. Några stannade kvar och lovade Putin sin lojalitet. Andra, som Khodorkovsky, som trodde sig inte bara kunna ta över oljeindustrin utan även den politiska makten, tog strid i tron att pengar skulle kunna få Putin på fall. Det kostade honom tio års fängelse.

Putins budskap till dessa oligarker var följande: Jag inser att ni kan göra nytta för Ryssland genom att starta företag, sanera de gamla och tillföra kapital för landets ekonomiska tillväxt. Men betänk att Rysslands intressen måste respekteras. Den som försöker röra den politiska makten kommer saklöst att ställas inför domstol och interneras eller utvisas.

Detta är den avgörande definitionen av vad som är globalism eller nationalism. I det senare fallet styr staten med hjälp av polis, krigsmakt och domstolar över såväl storföretag som privatpersoner, i det förra styr storföretagen över staten med hjälp av politiker som bara är marionetter i vad de själva kallar Shareholder Capitalism. Där har demokratin upphört att existera.

Putins symbios med oligarkerna har fungerat hjälpligt i 30 år, även om oligarkernas växande rikedom är en nagel i ögat för många. En av dem är den judiske Roman Abramovich (privatiseringen av ryska oljebolag), som anses vara en av världens rikaste män och näst rikast i Israel. Två andra är de likaledes judiska bröderna Boris Rotenberg (Rysslands största byggkoncern) och Igor Rotenberg (oljeborrning och fastigheter). Nämnas kan också Mikhail Fridman (Rysslands största privatbank Alfa Bank), som också är kopplad till Russian Jewish Congress och via Genesis Philantropy Group öser bidrag över Israel. Så långt Putins balansgång med de judiska oligarkerna.

Hur ser det då ut i Ukraina?

Samma strategi användes i Ukraina under den då Rysslandsvänliga presidenten Poroshenko. Men Ukraina sågs av oligarkerna som det första steget på vägen mot ett möjligt övertagande av det betydligt mer lukrativa Ryssland och strategin skulle vara att med EU:s och NATO:s hjälp ge oligarkerna det militära och ekonomiska skydd som de ansåg sig behöva. Bakom ridån väntade de amerikanska bundsförvanterna. Poroshenkos motdrag 2016 blev att nationalisera den ukrainska PrivatBank, ägd av de judiska oligarkerna Kolomoyskyi och Gennadyi Bogolyibov. Bakgrunden var Kolomovskyis (United Jewish Community) ambition att gå in i politiken i syfte att vrida Ukraina mot väster. Kolomovskyi, en av Ukrainas rikaste, bedrev vidlyftiga affärer i USA, där stora summor från banken investerades i amerikanska stålverk och fastigheter. Efter konkurser, penningtvätt och illegal utförsel av medel från Ukraine Bank blev Kolomovskyi eftersökt av FBI och det amerikanska justitiedepartementet.

Men nu börjar cirkusen på allvar! Kolomovskyi låter inför presidentvalet 2019 sitt mediabolag (TV-bolag ingår alltid i en oligarks outfit) skriva en TV-såpa (Servant of the People) där hjälten, en historielärare, vinner valet genom att avslöja regeringens korruption. I rollen ser vi skådespelaren Zelenskij! TV-programmet blir naturligtvis en succés med den vinklingen. I det efterföljande riktiga valet lanseras Zelenskij som verklighetens president, den som skall rädda landet, precis som han gjort på filmduken! Trots oro för att det hela skulle vara alltför naivt och lätt att genomskåda vann Zelenskij valet med 75% av rösterna efter en storskalig matchning på TV-kanalen.

Gjorde då Zelenskij vad som förväntades? Nej, knappast. Första åtgärd blev att upphäva Poroshenkos nationalisering av Kolomovskyis bank och återbörda den till honom och hans aktieägare. Ridå.

Under en kort tid med sittande premiärministern Volodymyr Groysman i Ukraina, där den judiska populationen är mindre än 1 % av befolkningen hade landet både en judisk president och en judisk premiärminister, därutöver landets mäktigaste judiska oligark som uppdragsgivare.

I oktober 2021 (Pandora Papers) avslöjades att Zelenskij mottagit 40 miljoner dollar från Kolomovskyis bank, placerade i skatteparadis. Groysman ersattes dock 2020 av Denys Shmyhal, som är nuvarande premiärminister.

Det politiska arbetet sköts av en annan av Ukrainas rikaste och judiska oligarker, Victor Pinchuk, grundare av Victor Pinchuk Foundation (pro-NATO) och Yalta European Strategy (pro-EU). Arbetet här är finansiellt och för lobbyverksamhet mot ett västerländskt Ukraina. Ryssland införde sanktioner mot Pinchuk 2018, eftersom hans verksamhet byggde på att öka det psykologiska motståndet mot Ryssland i Ukraina. Som medlem i Atlantic Council har han även drivit förtalskampanjer mot Putin, något som nu sprider sig över hela västvärlden.

Sammanfattningsvis har då Kolomovskyi och Pinchuk valt att inte följa Putins deklaration om symbios i ländernas utveckling, utan istället försökt driva igenom ett politiskt maktövertagande i Ukraina, vilket inte bara stört och hotat Putins planer för Ryssland, utan också de ryska oligarkernas, de ser nu sina globala tillgångar frysta som en följd av konflikten och de fortsatta ekonomiska konsekvenserna är svåra att överblicka. Sanktionernas verkliga syfte är därför sannolikt att pröva de judiska oligarkernas i Ryssland solidaritet med Putin. Att slå in en kil mellan den statliga makten och oligarkernas ekonomiska är det skarpaste vapnet mot Ryssland. Men vågar Putins oligarker ta risken? Den ryska staten är betydligt starkare än Ukrainas.

MINSK-AVTALET

Jag skrev under vintern 2018 en ingående analys av hela Ukraina-komplexet under rubriken Full Spectrum Dominance, del 1- 4. Den går att läsa i sin helhet på bloggen, men jag tar ut några relevanta avsnitt här för att man skall kunna se utvecklingen bättre.

Historiken nedan leder fram till oroligheterna på Maidantorget 2004 och Poroshenko som president 2014. Poroshenko förlorade valet mot Zelenskij, som jag beskriver ovan. Viktigt att känna till är dock att Poroshenko medverkade tillsammans med Vitryssland, Frankrike och Tyskland till det s.k. Minskavtalet 2015, vars viktigaste innehåll berörde separatistprovinserna Donetsk och Lugansk.

De utlovades självstyre och fria val för att kunna forma sin egen framtid, allt baserat på den stora rysktalande befolkningens önskemål. Ingenting av detta har dock genomförts, istället har den militära aggressionen från Zelenskij-regimen mot dessa regioner ökat genom beskjutning och motsatta krav på införlivande i Ukraina. Detta är orsaken till att Putin erkänt regionernas självständighet i syfte att få avtalet genomfört genom militära påtryckningar.

Det förekommer uppgifter om att Zelenskij istället beordrat en invasion från Ukraina i syfte att inkorporera regionerna i moderlandet. Detta skall ha skett INNAN Ryssland i förebyggande syfte gick in i Ukraina.

Vi får utvärdera dessa dokument när de finns ute för allmän kännedom. Tilläggas kan att inte heller Poroshenko gjorde något för att genomföra Minsk-avtalet, så hela skulden ligger i detta fall inte på Zelenskij. Även Poroshenko avslöjades för att ha fört ut stora belopp i Panama-cirkusen, kanske betalning för att låta Minsk-avtalet ligga i skrivbordslådan. Förhistorien klipper jag in här från bloggen anno 2018:

”Sittande president (2004), Victor Janukovytj, hade tappat gnistan vad gällde att ansluta Ukraina till NATO och EU och skulle avlägsnas. Istället satsades det på att få den USA-trogna Justjenko från Ukrainas centralbank– gift med amerikanskan Kateryna – på plats. Justjenko förlorade valet 2004, men man fabricerade anklagelser om valfusk och provocerade genom oroligheterna fram ett omval, som Justjenko vann med knapp marginal. Mission completed.

Förfarandet var detsamma. USAs man var den amerikanske ambassadören John Herbst, som till sin hjälp fick, förutom av NED, Soros och Freedom House, även av CIAs sammanplock av nynazister, anti-Stalinister och ett georgiskt rockband för att locka ungdomar till Maidan-torget. Herbst budget uppgick till 20 miljoner dollar. Som slogan hade man ”Pora” (det är dags).

Justjenko och hans premiärminister Julia Tymosjenko lyckades dock inte särskilt bra och Ukraina drabbades av ekonomiskt kaos. Som en följd av detta kunde Janukovytj komma tillbaks och vinna valet 2010. Tymosjenko sattes i fängelse efter anklagelser om korruption. Janukovytj försökte nu med ett försiktigt närmande till ett EU, som hade fått kalla fötter med tanke på den ekonomiska belastning som ett medlemskap skulle innebära. Dessutom krävde man att Tymosjenko skulle friges. Istället knöts tätare kontakter med Ryssland, vilket skulle bli upptakten till den andra fasen av den orangea revolutionen, nu var året 2013/2014.

Återigen hamnade Maidan-torget i centrum, i denna revolution var medverkan av senatorn John McCain och Victoria Nuland från det amerikanska utrikesdepartementet ett uppseendeväckande inslag. Båda närvarade på Maidan-torget och uppträdde villigt inför TV-kamerorna från CNN och BBC. ”America stands with you” skrek McCain i mikrofonerna. Jämför detta med den påstådda ryska inblandningen i det amerikanska valet, det är ungefär som om Putin skulle hållit tal utanför Vita Huset…

För att få fart på händelseutvecklingen användes georgisk paramilitär (som svarade för beskjutningen av Maidan-torget, där hundratalet demonstranter och poliser dog) och inte minst en Ukrainsk-judisk trupp under namn Delta, bestående av ett 40-tal soldater anförda av veteraner från IDF (Israel Defense Forces). Denna gången tvingades Janukovytj fly till Ryssland undan mobben. Den nya makten kom att vila hos Arsenij Jatsenjuk, som började sin verksamhet med att resa till Washington för överläggningar och förhandlingar med kongressen om ekonomiskt bistånd.

I det rysktalande Krim försökte man få en grupp judiska tatarer att kräva anslutning, men den rysstrogna majoriteten satte effektivt stopp för detta, dock utan att avlossa ett enda skott! I vad mån Putin behövde medverka eller inte är oklart, men det ryska intresset av att få ha sin största flottbas ifred lär knappast ha ifrågasatts av något annat land. Mer om detta senare.

Det nya i just dessa ”revolutioner” är Israels uppdykande som aktiv part vid sidan om USA/CIA. Jag har tidigare pekat på det sionistiska intresset för denna region, som ju har en historisk bakgrund. Men det handlar också om att skapa en korridor för oljetransporter från Kaspiska Havet till Medelhavet som ligger utanför Rysslands kontroll. De kurdiska områdena i östra och södra Turkiet ingår i denna korridor, vilket är förklaringen till både USAs och Israels kelande med kurderna i norra Syrien. Kampen om oljan är långtifrån avslutad!”

Fortsättning följer.

Peter Krabbe

38 Responses to Ukraina, sett från öster. Del 1.

 1. Savalle says:

  Här är bildbevis på att de vapen som Sveriges regering sänt till Ukraina nått fram till den nazistiska milisen Regiment Asow:
  https://newsvoice.se/2022/03/socialdemokraterna-pansarskott-ukrainska-nazister/

  Deras emblem innehåller bland annat den uråldriska Babyloniska symbolen som kallas ”Svarta Solen”:

  Det är en symbol som har samband med hakkorset:
  https://encyclopedia2.thefreedictionary.com/The+Black+Sun

  ”The Black Sun, like the swastika, is a very ancient symbol. While the swastika represents the eternal fountain of creation, the Black Sun is even older, suggesting the very void of creation itself. The symbol on the Nazi flag is the Thule Sonnenrad (sun wheel), not a reversed good-luck swastika. The Black Sun can be seen in many ancient Babylonian and Assyrian places of worship.”

  Symbolen ”Svarta solen” har alltsedan Babylon använts inom SATANISMEN:

  ”Nazi Satanism
  Along with other symbols from the Nazi era such as the Wolfsangel, the Sig Armanen rune, and the Totenkopf, the black sun is employed by some neo-Nazi adherents of Satanism.[11] Scholar Chris Mathews writes: The Black Sun motif is even less ambiguous. Though based on medieval German symbols, the Wewelsburg mosaic is a unique design commissioned specifically for Himmler, and its primary contemporary association is Nazi occultism, for which Nazi Satanic groups and esoteric neo-Nazis adopt it.”
  https://en.wikipedia.org/wiki/Black_Sun_(symbol)#Nazi_Satanism

 2. Eva Lidman says:

  VARFÖR bedriver MSM denna enorma kampanj mot Ryssland och Vladimir Putin. Helt ensidig och med förfalskade bilder av ”kriget”. De som ”gick på” pandemin luras ännu en gång. Är de blinda?

  • Eva Lidman says:

   Din artikel var förresten enormt bra!
   Vilken tur jag hade som hittade dej!

  • Savalle says:

   I dialektikens uppgjorda ”brottningsmatcher” finns det alltid en ”good cop” och en ”bad cop” och ”hejarklackarna” gör att illusionen får verkliga drag.

   Nu avlöser den ena ”katastrofen” den andra i stigande tempo, alltmedan enskilda individer i massor berövas alltmer av sin frihet.

   En av ondskans arkitekter, David Rockefeller, yttrade följande ord:

   “All that we need is a right major crisis and nations will accept the new world order.”

  • Stefan Svensk says:

   Ja otroligt! Jag väckte upp några vänner som gick på plandemin och nu har de blivit hjärntvättade igen. Idioter 🇸🇪☕

 3. Mo says:

  Vad handlar det här om, är det soldater eller är det pågående folkförflyttningar från regioner som behöver avlastas ?

  https://www.friatider.se/putin-skickar-16000-araber-i-ukraina

  • lexa says:

   Många från Syrien som är på Putins sida kommer för att strida. Det var en parad där dom viftade med ryska flaggor, jublade och hejade med stora bilder på honom etc. Också Kristna milisgrupper från Libanon, Hizbolla soldater. Han har en del stöd i MÖ. Många anser att det är samma grupp som anfaller också dem.

 4. Focke-Wulf says:

  Till denna ”soppa” sänder den aningslösa präktiga dumskallen Magdalena Andersson,Sveriges statsminister, pansarskott.
  Det är fan ta mig inte klokt.Har människan blivit galen?

 5. Savalle says:

  Laglösheten i vårt land blir värre dag för dag. Här bränner människor – som getts en fristad i vårt land – en hund på bål – och samhället vidtar inga åtgärder!

  https://www.friatider.se/g-nget-br-nner-hund-p-b-l-slipper-tal

  Det här är ännu en oerhört provokativ och ofattbart grym offentlig demonstration.

  Statsmaktens tillåtelse av sådan ondska är också helt igenom ond.

  Likaså är införandet av IS-massmördare till Sverige helt igenom ont. Är de tänkta att fortsätta sitt mördande här?

  Människor i ledande funktion i samhället – som har ett uns av självrespekt – måste sluta upp med att bara se på – OCH AGERA mot våld, orättvisor och laglöshet.

  – Och det gäller sannerligen ALLA ANDRA svenskar också som inte vill gå i ondskans ledband.

 6. Savalle says:

  Bakom vilken makthavare står inte en oligark?

  Och vem står bakom oligark-kräken?

  • Jari Norvanto says:

   Makthavaren med stort m: The Evil Genius?

   • Savalle says:

    M, ett stort m, är en frimurarsymbol.
    Frimurarna har infiltrerat och tagit över världens maktutövande organisationer och de styrs av en ”Okänd suverän”.

    Alla människor som vill att rättfärdighet och sanning ska råda måste ta avstånd från hemliga sällskap, vars medlemmar svär lydnadseder och därmed blir lydnadsslavar åt en ”Okänd suverän”!

    • Savalle says:

     Här ser vi Gretas kompis AFA- terroristen, med sitt M på sin T-shirt:
     https://uvell.se/2019/07/26/afa-far-ovantat-stod/

     Lilla Greta fick här nöja sig med sin pentagon-stjärna-T-shirt..

     Och, Mjölner, här är ännu ett alster ur mitt posi-skafferi:

     KUNGEN OCH UNGEN

     Har ungen lärt sin läxa hos en häxa?
     Hon besöker Påven, alla hoven, hela loven.
     Hans Majonäs Honungen – kungen med den tunga penga-pungen…
     Hans och Greta släpper väder i kejsarens nya kläder.
     Prima primater, präktiga klimat-akrobater!

 7. Mjölner says:

  Skicklig historisk timing och händelsebeskrivning av Peter Krabbe, Stor ELOGE och SOL
  Konflikten i Ukraina kan jämföras med ett mynt. Alla stirrar på framsidan men vägrar vända på det.
  Så långt har alltså underkastelsen av agendan gått. Ifrågasättandet har dött sotdöden.
  Du ska inte äga något men ändå vara lycklig.

  För min del minns jag flickan med Margareta-flätorna ljuvliga Julia, som jag blev smått betagen av.
  Jag var dum nog att skriva om henne här på bloggen. Det var dumt, skulle jag inte gjort. Fick genast veta att Julia Timosjenko var en satans ragata som hatade ryssar, Ryssland och Putin samt hade diverse andra tråkiga egenskaper som jag barmhärtigt nog glömt vilka det var.
  Där ser man hur det kan gå, när känslor trycker på…. Det rimmade ju Savalle. Har jag någon framtid som amatörpoet tro?

  • Savalle says:

   Absolut, Mjölner!

   Poesi, humor och satir hatar maktens kreatur, för det skär rakt igenom deras lögner.

   Jag ska försöka att från minnet hämta upp ett eget ”poetiskt” alster som jag publicerat för rätt länge sedan, men som jag då aldrig fick respons på:

   Jetseten åker i jet till Davos.

   Där sitter de nöjda och smörjer sitt krås

   iförda masker och munskydd, gunås,

   sörplar de i sugrör soppa och sås.

   • Mjölner says:

    Micke bra!
    Kanske en liten justering……..

    Jetsetet flyger med jet till Davos
    Sitter där nöjda smörjer sitt krås
    Sörplar i sugrör soppa och sås.
    Utan masker och munskydd, förstås

    Rytmen Savalle, rytmen, vad gör man när rimmen tar slut, poeten förgås gunås.
    Våra poetiska drömmar får anstå åtminstone mina. Det blir bara korta dikter där man måste hushålla med rimmen. Annars var det bra i STORT sett.

 8. Mjölner says:

  Kommentarerna urartar på nätmedias tidningar och olika artiklar.

  Rysslands utrikesminister sedan 2004 Sergey Viktorovich Lavrov får bland annat omdömeslöst skriveri följande karaktärsdrag, -världens enda talande krokodil stöder mördaren och husse i kampen om Ukraina. Obama har man förträngt eller glömt. Mannen som enligt elaka tungor var mer lämpad att servera the i vita huset än att sitta i ovala rummet och styra en nation.

  Den svenska nyhetsförmedlingen slår nu genom SVT och SR alla rekord i osaklighet.
  Reportrar med nedhasade munskydd spottar ur sig overifierade påståenden som inte går att kontrollera. Man plockar även fram hyresvärdarnas grand old man Bert som påstår sig kunna lösa boendet för alla Ukrainare som vågar komma hit. Det är som bekant nästan lika tätt mellan kulorna här som där. Försvarsmakten i Sverige ger ut en önskelista på materiel som snabbt måste anskaffas. Nu får SAAB ny luft under vingarna. Vad får skattebetalarna?

 9. Loa says:

  Om att Putin INTE är del av WEF längre, eller KM. (Sedan Dmitrij Medvedev tydligen dödats.)

  March 4, 2022
  Benjamin Fulford Friday Q&A Video
  https://benjaminfulford.net/2022/03/04/benjamin-fulford-friday-qa-video-03-04-2020/
  om Putin 13.30 -16.18
  med detta intressanta 14.35 – 15.10.

 10. Loa says:

  Förenta Nationerna avslöjar att de inte arbetar för och med alla nationer
  Ryssland får inte visa bevisen för biolabben i ett videosänt FN-möte.
  Men Fauci har gått upp i rök…

  jimstone.is
  http://82.221.129.208/1/.tn1.html
  March 11 updates

  After the bioweapons hearing at the UN, the Cayman Islands, where many of the members of Russian parliament had financial assets stashed (along with the rest of the world’s top people) – the Cayman Islands received an order to seize all assets held by Russia and Russian officials, and they did. Seized them all. It appears all assets, even those held by private individuals are being seized worldwide.

  Therefore Russia has every right to seize every asset on their turf also even if it is privately held

  These seizures happened after Russia revealed that the West planned to knock out entire ethnic groups by implanting diseases in migrating species such as birds, migratory insects (monarch butterflies for example) and other migratory animals. A locust swarm could be used etc.

  So what in effect has happened is that Russia busted the United States for setting up a plot to make horrific plagues completely appear to be acts of God, totally untraceable. How do you trace a disease spread by a spiked population of migratory critters? You can’t. It would just look natural. Maybe even Corona was released via migratory bats.

  Why did Fauci vanish when Russia went into Ukraine?

  The Pfizer document dump that absolutely busted the vax and quite clearly pointed out what it was really for (to destroy people) AND Russia went into Ukraine and rooted out a bunch of illicit biolabs that Fauci HAD TO have had his hands into very deeply. So after the whitewash that just happened today at the UN, people are asking hard questions about why Fauci suddenly vanished from the limelight.

  The summary reciepts for the construction of the Ukraine biolabs (a couple of them) are below this next report.

  The U.N. conference to discuss the biolabs was a disaster. The U.S. and allies did nothing but lie and only Brazil and China supported Russia, which happened to tell the truth.
  They are keeping the presentation of evidence of biolabs by Russia at the U.N. secret.
  … not allow the evidence to be presented is an absolute sham.

  The myth about these labs being left over from the old Soviet union is a BIG FAT LIE. I have the contracting documents for these labs – for their initial construction and furnishing and they all date between 2010 and 2014. It is not soviet era crap!!
  Here, I’ll embed a couple of the contracts for these labs that Russia found in the leftovers of Ukraine’s attempted coverup.

  this next one – the ”United States Defense Threat Reduction Agency”
  Here they say it’s for VETERENARY use. I guess this DoD agency thinks that will help cover up what it is really for, despite their name being on it.
  Most likely this particular lab used the work from the other labs and tested it on animals, to see if they really could be used to spread the diseases to people.

 11. Focke-Wulf says:

  Äntligen,har Magdalena,dvs den svenska staten, fått betalt för pansarskotten.
  Kivra är hackad av Moskva!
  Det går inte att deklarera!!!

  • Savalle says:

   Knappast!

   Skattindrivningen har högsta prioritet i maktens fogdars pengainflöde och får inte rubbas.

 12. Pingback: Ukraina, sett från öster. Del 1. | Varjager's Weblog

 13. Pelle says:

  Mycket bra och intressant artikel.

  UKRAINE ON FIRE The Real Story_ Full Documentary by Oliver Stone

  https://www.bitchute.com/video/qI91qAj88Qaw/

  The Nord Stream Dream Is America’s Nightmare

  https://renegadeinc.com/the-nord-stream-dream-is-americas-nightmare/

 14. Pelle says:

  Glömde lägga till en länk.

  The World Economic Forum Young Global Leaders program included Zelensky who graduated in 2000, as did Trudeau.
  https://www.weforum.org/people/volodymyr-zelenskyy

  Källa:
  https://www.armstrongeconomics.com/world-news/war/putin-announcing-he-may-nationalize-all-foreign-corporation-assets-who-left-russia/

 15. Pingback: Kriget i Ukraina | corneliadahlberg

 16. Pelle says:

  NATO-Russia Proxy War: Revealing Signs of a Fading America: Scott Ritter, Michael Hudson
  https://www.globalresearch.ca/nato-russia-proxy-war-revealing-signs-of-a-fading-america/5775462

 17. Pingback: Prolog eller nekrolog? | Peter Krabbe

 18. Pingback: Får vi snart fred i Ukraina? | Peter Krabbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: