Jag förstår – inte?

När Main Stream Media beskriver situationen i Ukraina tycks det dominerande uttrycket vara ”vi förstår inte vad som händer”. Flyktingarna från Ukraina förstår inte, flyktingmottagarna förstår inte, soldaterna som förutsätts riskera sina liv förstår inte, medias läsare eller lyssnare förstår inte och våra politiker förstår definitivt inte.

Borde man inte kunna kräva att åtminstone vår regering och riksdag skall förstå? De som skall fatta besluten om vår framtid? Tyvärr finns det bara två alternativa tolkningar av detta, de förstår faktiskt inte heller eller så ljuger de det svenska folket rakt upp i ansiktet.

För det är ju egentligen inte särskilt komplicerat. I Genève i Schweiz sitter den judiske f.d.nazikollaboratören Klaus Schwab som hjärnan i sin organisation World Economic Forum, bildad av CIA:s förtrupper redan under andra världskrigets slutskede för att föra ut guld och viktiga personer ur det sammanfallande Tyskland. Sedan 1971 med uppdraget att sprida globalismens välsignelser över resten av världen. Jo, han har faktiskt haft det uppdraget i mer än 50 år, utan att behöva lämna över ordförandeklubban. Med hjälp av sin ”utbildning” till Young Global Leaders försöker han – sedan några decennier tillbaks – infiltrera sina adepter i nutidens statsförvaltningar. Ett exempel är Kanada som Schwab beskriver med orden ” – Igår var jag på en reception för premiärminister Trudeau och jag borde veta att hälften av hans kabinett eller till och med mer än hälften av hans kabinett är från World Economic Forums Young Global Leaders.

Bakgrunden är att Nationernas Förbund misslyckades med att ge globalismen en knuff i rätt riktning efter det första världskriget, därefter misslyckades Förenta Nationerna med samma uppdrag efter det andra världskriget. Man kan säga att det blev för många kockar till soppan. Varför inte istället skapa en smalare organisation där alla världens beslut och tillgångar finns församlade redan från början, de som man behöver bry sig om? I Genève naturligtvis.

Ambitiös som han är, den gode Schwab, så skriver han sitt manifest – boken The Great Reset – för den som orkar läsa. Det gör ingen. Föredömet var Hitler med Mein Kampf. Ingen läste den heller, men den hamnade i bokhyllan – för säkerhets skull. Vad skrev då Schwab? Jo, att framtiden nu snart är här, en framtid där vi (folket) skall vara fattiga men lyckliga, vi skall inte äga någonting men få mat och bostad av staten. Vi skall inte heller behöva tänka så mycket, det kan vi överlåta till den artificiella intelligensen, AI, som genom inplantat i våra hjärnor får oss att agera rätt, säga rätt saker och instämma i att när vi inte behövs längre så får staten stänga av uppkopplingen och beställa plats på kyrkogården. Ett rationellt och HÅLLBART samhälle kan ju inte dras med en massa människor som bara går omkring och dräller som pensionärer eller belastar sjukvård och statskassan. Det förstår väl alla?

Samhället måste nu styras av storfinansen och de globala megabolagen så världens ekonomi blir optimal. Besvärliga småföretagare och fastighetsägare måste avlägsnas och inkorporeras i den övergripande agendan. Lätt fixat, truga på dem räntefria lån och höj sedan räntan till 10% efter några år så är det klart! Banken köper in exekutivt och slussar över till Bankens Fastigheter AB. De globala investmentbolagen (Black Rock, Vanguard, State Street) köper in de kursade företagen och ser till så att McDonalds med genmanipulerade vegetariska burgare blir världens enda restaurangkedja. Hållbart! Aktier i de globala storbolagen delas ut till alla som är samarbetsvilliga och därför berättigade till att tillhöra eliten bakom Shareholders Capitalism, den styrande klassen. Ju fler bolag som läggs under hatten, desto rikare blir de utvalda aktieägarna.

Men det finns bara ett litet problem. För att systemet skall kunna fungera smärtfritt måste även staten styras av Näringslivet, så man kan lita på att problem med polis, domstolar,  militär och skattemyndigheter inte saboterar en sund verksamhet. Bara en sådan trivialitet som att föra några miljarder från ett land till ett annat måste ju kunna fungera, råvaror har ju en benägenhet att ligga där man INTE vill att de skall ligga. Därför förstår nog alla att nationsgränser är helt onödiga. Det är ju dessutom så trevligt att de intorkade nationalisterna får träffa lite andra kulturer och får smaka på den övriga världen! Vitt, svart, brunt, gult i en härlig röra, det blir vi glada av!

Ursäkta om jag ironiserar lite, men ibland gör det problemen tydligare och lättare att förstå, vilket ju var temat för dagens artikel.

Klaus Schwabs idoga arbete med global förbrödring har avancerat genom att ALLA politiker och statschefer av betydelse måste infinna sig i Davos i Schweiz varje januari månad för rapportering och mottagande av instruktioner. Statschefer kan numera uppvisa ett diplom på genomgången utbildning hos WEF, ett pass till tronen. Organisationen finansieras direkt genom andelsägande av de globala megabolagen – så slipper man trassla med FN och andra strulpellar.

Det finns fortfarande vissa länder som tror att befolkningen genom val skall tillsätta sin regering, de förstår inte att Näringslivet istället måste sköta den detaljen själva, annars urholkas ju kompetensen! Men för syns skull får de delta i valarbetet, så korrigerar man resultatet i datorerna efteråt så alla blir nöjda. Vi är ju alla demokrater!

Men vad har allt detta med Ukraina att göra? Jo, det finns i nuläget bara ett land som vägrar förstå att detta Förenade Oligarkers Förbund är det bästa för världens styre, nämligen Ryssland! Hela detta fina globalistiska system, där alla kommer att vara lyckliga och få leva en rimlig tid, stoppas nu av att dessa envisa ryssar vill bestämma över sig själva, vill behålla sina råvaror (trots att de snart är de enda som finns kvar) och dessutom hotar resten av världen med sina kärnvapen! Vilken makalös egoism! Dessutom konspirerar de med kineserna och alla suspekta individer där borta i Asien för att kunna skapa ett eget system. Trots att de fått McDonalds vegoburgare och kinesiska Volvobilar! Och IKEA-möbler till alla!

Den där Putte förstår inte att det är de duktiga judiska affärsmännen som byggt upp hans land, trots att han blir generöst belönad med aktier insisterar han på att staten skall bestämma över Näringslivet istället för det omvända, något som borde vara självklart för alla! Vem vill göra affärer i ett land där fängelsehålorna är djupa som brunnar och Sibirien är fullt av tigrar? Dessutom inbillar han sig att allt utanför Moskva är ryskt, se bara på Vitryssland, Ukraina och Georgien, de tillhör ju egentligen FOF, liksom resten av världen.

Det är då självklart att Rysslands gränser skall utplånas och att landet skall ingå i den globala gemenskapen! Ryssland tillhör ju oss alla (i alla fall råvarorna)! Så vi drar lite försiktigt i Ukraina och ser vad som händer! En liten bit i taget drar vi landet in i vår fina gemenskap, vi har ju till och med betalt nazister med kedjor för att få folket att förstå att det skall kräva frihet från Ryssland.

När så Putte skriker Stopp och belägg, vad sysslar ni med, så låtsas vi som ingenting ända tills han hotar med sina kärnvapen. Då har vi chansen att skrika tillbaks ”din fascist, krossar du folkets frihet så krossar vi dig, vi är världsfolkens försvarare!” Sedan bör ju saken vara klar, vi har ju redan planerat för revolutionen i Moskva genom våra duktiga judiska affärsmän, våra 140.000 fredsbevarande soldater kan samtidigt rycka in och befria det stackars folket i Ukraina från Putte Den Store, Ondskans furste.

Men Kina har ju redan 100.000 färdiga FN-soldater med blå hjälm och allt? Varför skickar vi inte dit dem istället? Har NATO plötsligt blivit FN? Eller vad säger Stoltenberg – är 100.000 man från USA bättre? Jag förstår – inte…

Eller blir det som Bidde Den Lille mumlar i micken, Putte skall avsättas – av USA. Men först får väl Förenade Oligarkers Förbund säga sitt? För världshandeln har ju avstannat, bankerna stängt sina bankvalv och livsmedlen tagit slut. Till och med Larry Fink, VD för Black Rock, är bekymrad inför detta! Kanske blir resultatet istället att Kina och Ryssland stärker sitt samarbete och därmed låter västvärlden bli det sjunkande skeppet i oceanen? Båda har sedan länge upparbetat goda relationer med Afrika och Sydamerika – mat istället för Ebola och Aids!

Jag tycker det ser ut att ryka där borta vid Vita Huset, har kanske Putte skickat en hälsning från ovan, eller bränner man bara alla dokument?

Var det någon som förstod – bättre? Tyvärr tror jag att alla anhöriga till dödsoffren i Ukraina fortfarande VÄGRAR att förstå!

Peter Krabbe

175 Responses to Jag förstår – inte?

 1. Kerstin says:

  Jag vill bara tacka för det du delar med dig av. Tack!

 2. Tomas Peterson says:

  Ja men ryska regimens ledare har varit flitig gäst hos Schwab han hade inga invändningar mot plandemin ,påstått virus eller att tvinga på ryssen qvackzin medelst ”gesundheitspass”.
  Invasionen eller vad det är kom på en mkt lämplig tidpunkt för Schwab som distraktion för fortsatt full fart framåt ang great reset och agenda 2030 .
  Sanktionernas syfte tycks vara att sänka väst . Det tillsammans med nationella (spelat ?) korkade
  politiker kommer att få en del av folket att be om en sedan länge planerad One World government.
  Men kan bli så att rysk regim när det kommer till kritan inte ställer upp på NWO utan vill behålla nationell suveränitet ?

  • Agneta says:

   Håller med om att både Trumps och Putins agerande under p(l)andemin är svårt att acceptera om man tror att de aktivt skulle vara mot korruptionen och bolagsväldet (DS). Men jag tror att de var tvungna att spela med (alternativt var allt en enda stor stingoperation precis som Ukraina kriget nu kan vara. Man låter det se ut som att de rådande makthavarna (DS) har kontrollen men egentligen är det de som motverkar DS som håller i spakarna.) för att exponera hur allt hänger ihop. För att folk ska kunna se med egna ögon hur läkemedelsbolagens intressen styr myndigheter och att politikerna också sitter i samma knä. Samt se hur media också går samma intressens ärenden de är ju också ägda och kontrollerade av ett fåtal bolag(s ägare). Det som utspelat sig riskerar ju att sänka förtroendet för både läkemedelsbranschen, media branschen, politiker, myndigheter mfl samt exponera en mängd korruption.

   • Mo says:

    Ja företagen är de starka i det här. Någon vill att vi skall se hur de onda krafterna tar över när institutioner, myndigheter, politiker, mfl kan köpas. Jag tror att det finns goda krafter i bakgrunden som vill ha hjälp från allmänheten. Ett uppvaknande, men det motverkas förstås av styrande intressen inom media.

    https://www.covid-19-informationscentret.se/2022/02/28/usa-har-raderat-dokument-om-bio-laboratorium-i-ukraina/

    • Jonas says:

     Mina tankar är att det måste finnas rika människor med inflytande och makt som inte alls önskar den utveckling som nu pågår. Har varit en beundrare av president Trump ( nu mer osäker ), han har för mig gett ett äkta intryck. Samma uppfattning har jag fått av Putin efter att ha lyssnat på flera intervjuer med honom. Kanske också Elon Musk finns i denna liga. Tror dock inte Trump har en chans att vinna valet 2024, det loppet är kört, om det röst fuskades i sista valet och de inte har stoppat det och straffat de skyldiga så kommer röst fusket att nå helt andra höjder i nästa val, samma i vårt eget land.

     • Mo says:

      Det är i vårt eget land vi måste börja, lokal valet det viktigaste borde sammanföras till ett. Kämpa politiskt för att påverka våra livsvillkor. Riksdagsvalet är ett spel för gallerierna, där kan varken vi eller politikerna påverka längre. Förändringen måste komma underifrån.

      • Så länge bygget står lyssnar lokalpolitikerna på marionetterna i Sthlm. Men när det börjar knaka mer synligt i fogarna, finns nog möjlighet till omdaning.

       • Mo says:

        Frågan är när gränsen passeras. Det finns farhågor om skenande inflation upp mot 10% i år.
        En förändring av skatteutjämningssystemet behövs till landsbygdens/småorters fördel. Lämpligen en överföringen från mycket väl tillgodosedda storstadsregioner som Malmö som ju ändå inte vet hur de ska använda tillskotten på ett vettigt sätt. Där har undersökningar visat att överskottet istället får en hämmande effekt på tex lokalt skapad sysselsättning. För kommunen blir bidragen gynnsammare än att skapa arbetstillfällen.

        • Problemet är ju att politikerna arbetar för att landsbygden ska avskaffas, så att alla slavar samlas i stan eftersom de lättare kan kontrolleras där. Inga sommarstugor, kanske kollonier, inga bilar, bara elbilar till de besuttna, ingen jakt för överlevnad, bara nöjesjakt för in-groupen. Det är ju uppenbart i Agenda 2030 att det är den vägen vi ska vandra, och det kommer att hålla på tills vi inte längre har råd med drivmedel och kalorier och helst tvingas äta varandra eller insekter. Vi har helt enkelt inga politiker som bryr sig om människor längre utöver sig själva.

         Som stadsbo kommer du att få ekonomiska privilegier, kanske gratis citybuss, fria luncher på MacDonalds, biljetter till stadens evenemang så länge de inte innehåller något som kan få dig att börja tänka kritiskt om staten.

         Det var ganska nära ögat med covidpasset gällande både arbete och resor. Nu backar de och projektet är lagt på is, men kommer att återuppväckas om vi inte får stopp på eländet i sin helhet innan nästa etapp lanseras. Nu smygs istället andra trevliga agendor in, t ex kommunismen som explicit idealsamhälle och stil, liksom att WHO’s krav på abort hur långt in i graviditeten som helst. Alltså levande barn som aldrig beaktas av samhället, utan kommer att marknadsföras som produkter till salu. Baal flåsar oss i nacken!

         • Mo says:

          Nu var inte min tanke att mindre orter skall prioriteras utifrån att de som lever där behöver stärkas ekonomisk utan för att skapa arbetstillfällen och välfärdstjänster. Levnadskostnaderna är allra högst i våra storstäder, problemet är att människor tvingas flytta av andra skäl. Främst pga att makten vill koncentrera befolkningen till storstadsområden, så att man kan införa den nya agendan och kontrollsamhälle.
          Minskad självförsörjning nationellt ger ökat beroende så på något sätt måste det bli attraktivt för människor att bo kvar på landsbygden. Den här artikeln är från 2020 jag läste nyligen nyare siffror som visar samma sak. Distansarbete kommer tom kunna sänka levnadskostnader för tex resor.

          https://www.gp.se/ekonomi/livet-i-sm%C3%A5stad-ger-mer-kvar-i-pl%C3%A5nboken-1.30903247

          • Jag tror politikerna blev lite spaka när folk hellre jobbade på distans även fortsättningsvis efter pandemin, det hade de nog inte räknat med. Snarare var deras primärmål att hindra folk att umgås, alltså att de slog mot det sociala livet. Det kanske bet på ungdomarna med de medelålders tyckte nog mest det var skönt att slippa engagera sig socialt.

           De arbetsplatsförlagda arbetstillfällena kommer att minska på landsbygden, men distansarbete och småföretag med specifika produkter t ex gårdbutiker, ekoprodukter och upplevelseindustri kan nog locka kunder. Utbildning sker alltmer på distans, och det sparar respengar för studenterna på landet.

           Vi får trassla oss fram och försöka hitta vägar trots motståndet med dyra drivmedel och elpriser, Det tar sin tid att tömma landsbygden även om WEF är på tårna med projektet.

         • Mo says:

          Det gamla kommer tillbaks tror jag. Snart blir det bryggeri, mejeri, väveri, porslinstillverkning och glashyttor igen på landsbygden. Speciellt för södra regionen blir det enkelt att skicka varorna vidare med tåget till Europa och långväga via nya järnvägen.

          • Liksom att enklare transportmedel som mopeder nog blir mer populära igen. Det finns ju överbyggda mopedbilar som funkar även på landsväg när trafiken tunnats ut p g a systemhaveriet. Symaskiner och andra maskiner för tillverkning av olika nödvändigheter. Vidare verkstäder som kan reparera förstås!

          • Mo says:

           Ja det tror jag, det finns stora möjligheter för den envisa. Hade jag varit yngre hade jag flyttat ut och satsat på något inom hantverk. Jag har alltid haft en stark längtan efter att jobba med något kreativt. Det sociala tröttnar man på med åldern som du skriver, det blir lätt en källa till missförstånd och konflikter. Ett problem som jag kan se är uppvärmning av husen, de flesta är väl beroende av elen nuförtiden ?

          • Ja, kreativa verksamheter behöver ju inte vara så utrymmeskrävande, och det är ju framkomligt att hitta på något mindre skrymmande, kanske läderarbete t ex. Jag trivs bäst i samhällen, med en Ica nära, Småbutikerna får nog ett uppsving när handlarna börjar plocka in närodlat i hyllorna. Kanske de måste gå ur Icakonceptet för att få kontrollen över sina egna butiker.
           Ja, elberoendet vore ju finemang att slippa. Det låg ett lagförslag uppe för en tid sedan berättade någon, en lag emot vedeldning. Kanske bara i tättbebyggda områden, men ändå. Det folk kan spara in på vedeldning kan ju vara stora i en liten ekonomi. De försöker knapra in och fånga oss i fällorna, men just gällande veden fick de backa p g a oppinionen.

   • Savalle says:

    När det gäller Trump, så är här en rätt avslöjande video från 2016, alltså innan han tillträdde som president:

    (Walter Veith – The Trump Card, Original 2016)

    Vad är en bedragare?

    • Agneta says:

     Ja, det är väldigt svårt att avgöra vad som är sant och falskt i välden nu. Men det händer en del saker som inte verkar gå de här bolagsintressenas väg som avslöjandet av korruption inom Ericsson tex och Hunter Bidens laptop och all korruption kopplad till Ukraina och att petrodollarn verkar gå mot sitt slut osv. Valfusket fortsätter att utredas på flera håll och även om det går trögt så fortsätter ändå den processen i flera stater. Trump har stämt Hillary Clinton. Durham fortsätter sin utredning och saker framkommer där löpande. Det är så mycket rök och speglar att det är svårt att bedöma vem som lurar vem.

  • ceskyraj says:

   Tomas, mina funderingar är, om Putin har så stora nationella känslor för sitt land, eller om han spelar teater tillsammans med andra stora globala grabbar. Han syntes många gånger närvarande på Schwabs och andra suspekta föreningars möten. Spelar han med, eller lotsas han att han är med och är i Asiengänget?

   • Tomas Peterson says:

    Verkar som om nya världsordningen och en världsregering redan sen längre tid är på plats .
    Världen är en scen , finns kanske ingen actor av någon betydelse som inte är på något sätt regisserad. Det är ju vi vanliga som finansierar och föder spektaklet genom att använda deras ”pengar”.
    Efter införandet av centralkontrollerad kryptovaluta kommer vi bli totalt övervakade och styrda av algoritmer
    Det påstås att en del kryptovalutor inte är spårbara och helt anonyma , i så fall kan vi genom att använda dessa och monetära metaller svälta ut parasiterna ?

    • Niel mcCoy-Ward är en bra ekonomisk guide, och han har även gjort en serie om hur man köper crypto säkert. Dollar Vigilante – Jeff Berrick, propagerar för PrivateChains såsom Pirate Chain. Jag försökte sätta mig in i det för en tid sen, men tyckte att det var krångligt, och för egen del är jag av åsikten att man äger bara det man kan kontrollera, d v s metaller.

 3. Mjölner says:

  Mycket roande och målande scenario med stort allvar mellan raderna.
  Kanske något tvivel på mänsklighetens förmåga att ta hand om sig själva och ett stänk av sorg eller besvikelse över världens ondska och oförstånd som leder till krig och konflikter.
  Rätta mig om jag har fel.

 4. Jari Norvanto says:

  McDonalds, vieux jeu. Nu är det Onkel Vanja som gäller.

 5. Loa says:

  Why Did Hunter Biden Have Dep’t of Defense Encryption Keys on His Laptop?
  March 29, 2022
  https://stillnessinthestorm.com/2022/03/why-did-hunter-biden-have-dept-of-defense-encryption-keys-on-his-laptop/

  The ongoing analysis of the hard drive of Hunter Biden’s laptop has revealed that there are multiple Department of Defense “encryption keys” on it. These keys allow access to DoD email accounts and databases.
  The keys were discovered only recently by Jack Maxey’s technical team working in Switzerland. Shortly after the discovery of the keys Maxey contacted the U.S. Embassy in Switzerland and reported that he had information that might compromise American national security and would like to talk to someone in the Regional Security Office to report what he had learned.
  His contact information was taken by the person with whom he spoke, but no one has ever called back to obtain the information in his possession…

  .

  jimstone.is
  http://82.221.129.208/1/.tl8.html
  March 29 updates
  PRICELESS: NEW VIDEO FROM TODAY: FBI gets grilled over Hunter’s laptop

  This video proves that at the FBI, fraud is policy. It also clearly shows what a slime ball Jerry Nadler is. The United States is in SERIOUS trouble.
  video 6 min.

  .

  Mainstream Media Completely Ignores New Developments In Hunter Biden Scandals
  March 29, 2022
  https://www.thegatewaypundit.com/2022/03/mainstream-media-completely-ignores-new-developments-hunter-biden-scandals/

  Morning and evening newscasts on ABC, CBS and NBC haven’t uttered the name “Hunter Biden” in 259 days despite ongoing scandals surrounding the president’s son, according to a study by the Media Research Center.
  MRC research director Scott Whitlock analyzed ABC’s “Good Morning America,” “World News Tonight,” CBS’ morning offerings, “CBS Evening News,” NBC’s “Today” and “NBC Nightly News” and discovered zero mentions of “Hunter Biden” since last July.

  The New York Times confirmed earlier this month the authenticity of Hunter Biden’s infamous laptop, which he left in a Delaware repair shop in 2019 before it was turned over to the FBI by the repair shop owner.

 6. Tomas Peterson says:

  Kärnvapen verkar vara en hoax/ ännu en psy op https://dollarvigilante.tv/w/666ed988-de59-4b4d-bb91-a0b8c2f748a0

 7. Loa says:

  Jim Willie (https://golden-jackass.com/) intervjuas
  JIM WILLIE; IDES OF MARCH SPECIAL REPORT WITH Jean-Claude@BeyondMystic
  March 10, 2022
  https://rumble.com/vx1byt-livestream-jim-willie-ides-of-march-special-report-with-jean-claudebeyondmy.html
  2.20 – 30. m. (eller hela)
  Särskilt intressant 11.30 – 13.

 8. Eclipse says:

  Covid Crimes, knapp timme lång videointervju med enormt välmeriterade Dr. Richard M. Fleming om Covid-19 och vaccinen. Rekommenderas. Måste vara det mest seriösa i ämnet hittills?

  https://odysee.com/FlemingCovidCrimes:53b36ebf5308d0bc81d957a17024cfa0dd2b7079

  Nukleär och preventiv kardiologi:
  https://www.intechopen.com/profiles/47432

  https://www.bokus.com/bok/9781510770195/is-covid-19-a-bioweapon-a-scientific-and-forensic-investigation/

 9. Oslagbart skrivet – tack för glasklar analys!

  Jag tror att det från början gick en gräns högt upp i myndighetshierarkien, men som kontinuerligt flyttades nedåt allt eftersom Förenade Oligarkers värderingar blev allt mer accepterade. Eller rättare sagt ville alla vill ha andelar och bli mutade oavsett om de visste eller inte, och det gör numera inget att det på sikt utarmar folket moraliskt eftersom systemet ändå havererar, för vi har ju kvartalsekonomi? Nu rullar det på övertid för lånade pengar för vi såg ju hur covidstöden gick till storföretagen medan små och medelstora företag blev utan. Ända ned på handläggarnivå är tjänstemännen numera korrumperade och det får de förstås bra betalt för – annars skulle ju projektet inte lyckas. Dessa har självklart ingen aning, och de vill inte heller ta in information som t ex åberopar EKMR. Rätt svar på din fråga är att de allra flesta inte vet, och de vill inte heller veta – så länge plånboken fylls på…

 10. Pingback: Kriget i Ukraina | corneliadahlberg

 11. ceskyraj says:

  Peter, varje ny text om världsläge på din blog blir bättre och bättre. Du kan se genom dimridå som läggs fram för att förhindra folket att förstå. Ett stort tack. Jag själv kom fram, att allt på vägen till 2030 är bara teater. Även Putin är med. Teater spelas efter manus av båda sidor (väst och öst). Vilken grupp är uppdragsgivare vet vi, regissör också. Eftersom alla dina texter är så enastående, tänker jag dra ut dem i pappersform. Efter valet väntar oss svår tid.

  • peterkrabbe says:

   Tack, vi har inte tid längre att mumla i skägget utan måste närma oss verkligheten för att hinna få en förändring innan det är för sent!
   Sedan tror jag att det är en nödvändighet för världens statschefer att vara informerade om vad som händer inom WEF. Närvaro behöver inte innebära att man sympatiserar med agendan, se på Orban som gått ledarskapsutbildningen med resultatet att han vet exakt hur han skall motarbeta den! Detsamma tror jag gäller för Putin. Genom att lära känna fienden kan man lättare bekämpa honom och förutsäga hans nästa drag.

   • ceskyraj says:

    Det kan kanske ligga något i det du skriver på slutet: ..”genom att lära fienden kan man lättare bekämpa honom och förutsäga hans nästa drag.” Men när allt blir så beljuget och falsk, är det svårt att förstå alla drag. En del av oss kanske förstår, men majoritet tror på allt som sägs i MSM. T.o.m i mitt födelseland i öst finns många som ser allt som staten vill att de ska se. Speciellt ung generation som inte upplevde kommunism. De hyllar Greta och andra tokiga aktivister från väst. Under hela 90-talet, när tidigare förtryckta nationer kände sig fria, fick globalister som Soros, Albright, Schwab fria händer för att smida sina onda planer. Här i Sverige tror jag, att oavsett vem som ska leda landet, kommer vår frihet och våra rättigheter att minska. Ändring av Grundlagen som planeras ska hjälpa till. Tyvärr, kan jag låta som pessimist, men eftersom jag är uppvuxen i totalitet på 50-60 talet i öst, känner jag igen det som ska komma. Halvvägs är totalitet redan här. Njut där du är nu och tack att du skriver här.

   • Lilija says:

    Hål din vän nära och ditt fiende ännu närmare. Att gå utbildningen är klokt, då kan man förstå dem bättre. Riktig information är guld värd. Tack så mycket för dina artiklar.

   • ceskyraj says:

    För att komplettera bilden av Putin bör vara bra att kolla vilka som finns i hans närhet. Jag såg en video där James Corbett (bor i Japan) samtalade med Riley Waggaman (bor i Ryssland) samtalade om bl.a. affärsman/bankir Herman Grof som leder rysk Sberbank. Han är även medlem i World Economic Forum. Tydligen är Sberbank inte bara bank, en del som Sber har inflytande inom hälsa, livsmedel, AI. Herman Grof verkar ha stor inflytande inom många områden. I videon talades om, att även i Ryssland finns inflytande av WEF och Schwab. Världsbild är inte så klar.

    • Ja, alla simmar i samma soppa representerad av WEF, och deras vilja är ju mer än tydlig – det är två sociala klasser som gäller, d v s herrar och slavar. Vägen dit har i backspegeln alltid varit glasklar, även om motstånd i olika former försinkat projektet. Det är lokalt samarbete som gäller.

     Eventuellt kan de starkaste ledarna, som jag i slutampen tror blir Putin och Trump, såsom individer ha en annan agenda, en autentisk, som de spelar ut nu inför verkställandet av de bibliska profetiorna med krist och anti-krist – men det är också vad Världseliten vill att vi ska tro. Det kanske också faller sig så att de MÅSTE agera autentiskt och ställa sig på världsmedborgarnas sida i de sista striderna. För att kunna fortsätta påverka utvecklingen menar jag då.

     Min tanke om detta är att medvetandet Jesus och medvetandet Gud kommer att intervenera, men inte så explicit som WEF & co vill att vi ska tro, utan mera som intuitiva insikter om hur vi ska handla och positionera oss dag för dag, för att fösa dem till och fånga dem i fällan. De kommer att trampa i sitt eget klaver, och bli lika tagna med byxorna nere som trollkarlen från Oz bakom sitt skynke.

     Det är vad min intuition berättar.

    • Johari fönster är en intressant psykologisk teori, som används bl a militären. Den avslöjar vad du vet om dig själv, vad du vet om andra, vad du tror att andra vet om dig i en fyrfältsmatris. Militären använder sig av denna modell och det är ju begripligt. Det är alltså inte alltid obestridligt vad t ex Putin och Trump tror och vet om vare sig sig själva eller andra,

     https://sv.wikipedia.org/wiki/Joharif%C3%B6nster

 12. Kerstin Carlsson says:

  Tack Peter Krabbe, för ännu en klar bild av vad som händer, men som vi inte ser…Jag var ung på 1960talet, fick barn tidigt, då skulle allt vara så pedagogiskt riktigt, bra för barnen att få legoklotsar, böcker som skulle lära dem tidigare än vad man själv hade gjort osv, barnen och vi föräldrar av den tiden, behövde inte ”tänka själva”, resultatet tycker jag börjar visa sig nu i dessa tider, skrik högt om du vill ha något så får du…eller som nu, hota…Jag läste idag i vår lokalblaska, att man hade på gång att bygga höghus lantligt, där skalar man bort jordbruksmark, som vi i kommunen behöver ha att odla på, balansen är ju helt fel, vi har vuxit som kommun, från ca. 7 tusen invånare sedan mitten av 1950 talet, till ca. snart 50 tusen, kommunen förtätar och bygger fula lådor som blir egna kvarter, där flyttar de som sålt sina gårdar in och vantrivs, bara betong är ju inget trivsamt när man blir gammal, men bekvämt är det, krogen är nära, resecentrum likaså och COOP… och så är kommunpampens och hans parti på facebook hackat, jaha…vad jag villl säga med denna långa utläggning är, att spelet som spelas idag, har pågått så länge, så diffust, att det är svårt att se och förstå, det är för det mesta förvirring för de allra flesta man försökt att påvisa vad som händer, orken finns inte att vilja förstå…och så detta med valkampanjen, den är lika med noll, i vår kommun brukar den vara igång vid det här daxet, så man kan undra, finns det inga pengar, finns det inga politiker som är valbara? Det”hänger något i luften”, snart kanske i träden också, vad vet jag…så tittar man på sin egen kommun, brukar man kunna se ett mönster vad som händer utanför våra gränser…

  • Jag håller med dig – det är lättare att följa tråden bakåt än att se syftet med planerna i realtid. Du har kanske mer rätt än du tror om valet 22:
   https://bulletin.nu/valmyndigheten-risk-att-valet-2022-inte-blir-av
   Brist på pengar säger Valmyndigheten, men alla vet ju att det finns pengar till det politikerna vill satsa dem på, men inte en krona till något som de fått order om att ställa in. Valen gynnar iofs inte medborgarna ändå, det är alltid de som räknat rösterna som räknas, inte rösterna i sig.

   • Ett annat scenario är att den nuvarande regeringen medvetet har spelat med i krigshetsen;
    •skickat pansarskott och i princip gett sig in i Ukraina-‘kriget’
    • skalat upp krigsretoriken mot medborgarna
    • varslat om möjlig mobilisering, osv
    i syfte att vid förlängd konflikt hävda ett undantagsliknande tillstånd i landet för att inhibera det kommande valet.

    • Savalle says:

     Jovisst är det så. Regeringen har utan något som helst mandat från det svenska folket på egen hand gett sig in i Ukraina-‘kriget’.

     Därför vill vi se dessa krigshetsare själva delta i kriget. Och de kan ta med sig hela den krigs-ivrande Riksdagen.

     Kanske får de en hedersplats i Azovbataljonen…?

     • Loa says:

      Du trodde du ironiserade..

      BARA I (S)VERIGE:

      Regeringen: Ukrainas biolabbforskare får en fristad för sin verksamhet i Sverige:
      Martin Stensö granskar
      31 mars 2022
      https://newsvoice.se/2022/03/ukraina-biolabbforskare-fristad-sverige/

      Martin Stensö Officiell:
      DET REGNAR ETT SURT UKRAINSKT BIOKEMISKT REGN ÖVER WALLENBERGSFÄREN
      30 mars 2022

      20 min.

      • Kerstin Carlsson says:

       Undran står just nu, hur många av dessa kvinnor med barn kommer att hamna på våra svenska forskningslaboratorier? Flera av dem kanske redan har fått jobb där, tänker att det var en västsvensk grupp som i ” snällhet” har varit och hämtat upp kvinnor och barn från Ukrajna, med buss, vilka sedemera har hamnat i Mölndal sägs det…där ligger Astra Zenika…en kvinna visades det sig hade redan fått jobb på Kaeolinska i Sthlm, med hjälp av ett hastigt framtaget stependium…Ja, undrar hur mycket det nu kommer att bubbla upp ur avloppen…

      • Mo says:

       Man får en känsla av att det finns ett etablerat forsknings samarbete mellan Sverige och Ukraina finansierat via Wallenbergfonderna som i sin tur förstås kan ha kopplingar till de amerikanska företag som driver biolabben.
       Varför har man så bråttom att ta ( hem ?) forskningen till Sverige ? Kanske är man rädd för att Ryssland skall komma över känslig information och sprida vidare till världen. Historiskt hade tex rasbiologin ett starkt fäste i Sverige. Den nya genteknologin kan ses som en avknoppning till denna även om de flesta nog har ansett att det främst har handlat om växtförädling. Men när något sker på distans utan insyn vet man då vad som händer i labben ?

       • Ja, det finns kopplingar som du skriver. Har ”hemtagningen” med neutraliteten att göra undrar jag? Är Sverige säkrare inför det kommande? Som ju Göran Persson indikerade. Här finns ju redan känsliga verksamheter, t ex serverhallarna. Är Sverige globalisternas save haven generellt?

        • Mo says:

         Ja det känns som att verksamheter som har koppling till Sverige kastas ut från sina länder och vi måste ta hand om dem. Om det är verksamhetens inriktning eller överkapacitet kan man inte veta. Väldigt trist på något sätt om vi inte kan påverka utvecklingen i vårt eget land längre. Då är det dags att bryta ned det politiska systemet som möjliggör diverse åtaganden utom vår kontroll.

         • Ja, absolut är det så. Jag fick en länk via en kommentar på Swebbtv:s satsning om det juridiska systemet. Det var Vilhelm Mobers pjäs ”Domaren” som filmatiserades 1960. Den innehåller alla typiska korruptionsstrategier, och den var riktigt belysande. T ex kommenterades frukten av Axel Hägerströms skandinaviska realism som också kallas Uppsalaskolan genom kommentaren ”Den som har makt behöver inte ha rätt, men den som är utan makt kan aldrig få rätt”. Den skulle direkt cencureras idag!

          Domaren
          https://www.bitchute.com/video/2AsxaBWIKV7i/

          • Mo says:

           Så belysande att man misstänker att författaren själv har genomskådat maktsystemet, kanske av egen erfarenhet. Samma modell som återkommer i olika samhällsystem. Och titta vilka namn som har medverkat i filmproduktionen. Flera av våra absolut största inom filmbranschen, de kanske oxå har varit drabbade och vill förmedla ett budskap på det här sättet.
           Ett skapat rättssystem som är så starkt och inväxt i samhällsstrukturen att överlevnaden är garanterad. många spelar med, av rädsla för att själv drabbas ? Bland de initierade är det nog så.
           Som liten spelare, speciellt kvinna, vad kan du göra ? Är det de egna misstagen eller arvsynden som måste exkluderas ur samhällskroppen ? Rättning i leden, ordning och reda så att alla tänker enligt modellen. Man får gå vidare, vända blad som kungen sa. Om inte annat har du blivit rikare på erfarenhet även om rättvisan sviker.
           Men ett system som bygger på att skada de svagare för att upprätthålla makten är inte värt något annat än förakt. Men man får inte dras in i bitterhet, det finns så mycket som är vackert och äkta att glädja sig åt. Jag brukar tänka så, att försöka hitta det som ger positiva känslor. Bitterhet och förakt för de svaga ska man hålla sig för god för. Att lära sig att aldrig sparka nedåt men angripa dem som konstruerat systemet, när du orkar. Och det finns alltid någon som är med dig, det är så många som är drabbade.

          • Jag glömde skriva att Domaren bygger på en autentisk händelse, förvaltaren och domaren Lundqvists bedrägeri. Han skinnade den förmögne konstnären Unman, vilken trots allt tog saken med ro. Han flyttade till sitt enkla sommarställe i Nacka, vilket han utvecklade efter hand. Advokaten Per E Samuelsson – och kanske var hans hustru Lena Eberwall cowriter – publicerade 2018 boken Domardansen som mera exakt skildrar händelsen. Vilhelm Mobers drama var delvis fiktion, men till sin idé var den autentisk.

           Det är de som inte bekämpar staten för orättfärdigheterna som blir bittra, inte de som på olika sätt försöker få upprättelse. Om man får skadestånd i enlighet med skadan, kan det till stor del användas till att ge ut böcker och på andra sätt stötta frihets- och sanningsrörelsen. Om man inte får ett får ett skadestånd i enligthet med skadan, kan man sannerligen ge ut böcker och berätta om statens oegentligheter.

           Jag tror att jag kan göra en hel del – med Guds hjälp! Med kreativitet kommer man långt. Att agera utanför ramarna på ett sätt som inte statens representanter förväntar sig inför olika scenarior är den riktigt skarpa metoden. Jag gjorde det beträffande en villa i byn som Nybro kommun trakasserade – jag köpte den rakt framför ögonen på dem när jag läste i tidningen att de skulle till mäklaren och skriva kontrakt. Nu när de genom att manipulera Swedbank och sedvanliga myndigheter har lyckats sälja min egendom till en kommunanställd, tror de att de har knäckt mig. JK får nu säga sitt – paketet med 4 kg bilagor och andra dokument är ivägskickat, så snart får vi veta om det flyger – i annat fall får folket döma via ”Agrell mot Sverige” som folkbildande bok…:-)

          • Mo says:

           Jag menar inte att du gör fel, tvärtom du är beundransvärd och skall ha allt stöd du kan få . Din kamp blir ett föredöme för andra . Men du skrev själv att den som är utan makt kan aldrig få rätt. Och det är så det känns för min egen del. Till slut förtär kampen dig själv och du går miste om andra delar av livet. Då kanske det är dags att vända blad bara man känner sig trygg i att det finns andra som tar över stafettpinnen och fortsätter på förändringens väg.

          • Det är p g a Axel Hägerströms skandinaviska realism, Uppsalaskolans filosofi som stipulerar att makt är rätt, som medborgarna inte har kontroll över domstolarna, och därför aldrig kan nå framgång i sina mål som de driver där. Det är Uppsalaskolans rättsrelativism som måste ner och begravas djupt till förmån för återkomsten av en rättsstat.

           Nedanstående är inklistrat i introduktionsbrevet till JK, citat:

           ”Professor Dennis Töllborgs citat nedan, publicerat i Det går tydligen an, sidan 33, om förvaltningsrätternas sedan 1600-talet, tvåbenta roll, beskriver väl hur vi medborgare vill ha det med våra jurisiska spörsmål, men lika lite som EKMR beaktas, rättar de sig efter detta:

           ”I konflikter med staten (bortsett från straffrätt) är staten och dess organ sedan 1600-talet samtidigt såväl part som domare. Det betyder att de av tradition har ett alldeles eget ansvar för att tvisten blir så utredd att de kan fatta ett materiallt korrekt beslut – de ska inte bara själva känna till lagens innehåll utan därtill på egen hand medverka till att beslutet blir rättvist. Medborgarna ska med andra ord i dessa ärenden inte behöva juridisk hjälp – lagstöd och allt annat trams är det myndighetens/domstolens eget ansvar att känna till. Allt ni ska behöva göra är att tala om på vanlig svenska vad ni önskar, och allt det ska kosta är brevporto.

           Så följ lagens andemening. Förminska inte er själva, ty i svensk förvaltningsrätt står medborgaren i centrum, och myndigheter/domstolar i allmänhetens tjänst, även om de understundom förefaller ha glömt detta.

           Medverka inte till deras glömska, till att överheten fortsätter att tro att den är någon mening utvald, att den bär sina privilegier med rätta. Visa respekt för dess visade kunskap, för dess visade mod, för dess visade hederlighet, men aldrig bara för dess ställning. Fortsätter ni med er ödmjukhet, tror den nämligen till slut själv att den är just något speciellt, utvald av en högre makt i sin egenskap av särskilt klok, särskilt omdömesfull, särskilt elegant eller särskilt ekonomisk begåvad, när sanningen snarare är att dess medlemmar kommer från privilegierade familjer och har de rätta förbindelserna.’

           …//…

           Genom Art 8 i EKMR, har textens innehåll, såsom jag tolkar saken, extraherats till att omfatta alla domstolar under Sveriges Domstolar/Domstolsverket eftersom den verksamma hjälpen måste tolkas som att alla beslutande organisationer, har som uppgift att söka rätt på lagar som stödjer medborgarens sak för en rättvis bedömning, citat:

           ‘Artikel 8
           Var och en har rätt till verksam hjälp från sitt lands nationella domstolar mot handlingar
           som kränker hans eller hennes grundläggande rättigheter enligt lag eller författning’

           Det förefaller som att JK:s ämbete lyder under samma grundläggande tvåbenta regel såsom både representant för staten och tillsynsmyndighet över staten, så om du hittar fler lagrum än de jag åberopat hoppas jag att du även beaktar dessa. Tack så hjärtligt!
           Som frihets- och sanningsrörelsen ständigt uppmanar, är det hög tid att kasta ut makthavarna vi aldrig valde och stänga dörren efter dem, och det är hög tid att öppna kranarna för medborgarnas både medfödda, naturliga och lagstadgade fri- och rättigheter – utan ovidkommande tjafs. Medborgarna måste utbildas i EKMR, och staten, liksom alla dess förgreningar, måste lära sig att rätta sig efter den.
           Tack på förhand för att du stödjer lagen genom att följa den!
           Trekanten den 1 april 2022, och med vänliga hälsningar;
           Carina Agrell”

           Det är bara två myndigheter som inte är bolagiserade – Domstolsverket som har tillsyn över domstolarna och JK, som har tillsyn över myndigheterna. Det är bara dessa som fortfarande par definition är myndigheter efter vad jag förstår. Övriga är registrerade bolag för moms och f-skatt, alltså vinstdrivande.

           Jag vänder inga blad förrän det blivit rätsida på detta alternativt att den djupa staten delar ut ett nackskott, framkallar cancer, en hjärnblödning eller hjärtinfarkt. Jag vilar bara upp mig lite emellanåt. 🙂

          • Mo says:

           Tack Carina för värdefull information. I och med bolagiseringen bjuder samhället in till korruption. Tids nog när jag återfått krafterna skall jag ta nya tag. Vet du om samma modell med bolagisering av myndigheter och rättsväsende finns i övriga Europa ?

          • Jag tänkte på den frågan just idag, men jag har inte forskat. Kanske något för juristen på SwebbTV att svara på? Jag kan inte annat än tänka att bolagiseringen innebär att ”den offentliga makten som ska utgå från folket” inte ens finns just eftersom den bolagiserats? Den korporativa makten är ju privat och utgår från styrelser, menar jag.

           Du måste ju inte dra igång ditt projekt, du har ju all rätt i världen att vända blad och strunta i det. Det är bara vad jag känner för egen del – att jag inte kan ge upp. Det är den Mobergska envisheten.

          • Mo says:

           Mitt ”projekt” är pågående sedan 11 år. Det har tagit kraften ur mig. Varför det pålades mig har jag inte förstått. Jag har nog sett det som någon form av vedergällning för något om legat utanför min kontroll eller kanske bara någons önskan att lära en kvinna att förstå sin underdånighet. Sådana tankar föder bitterhet och det är destruktivt.
           Med din hjälp har jag förstått att det kan vara en uppgift som lagts på mig pga min envishet. Det gör det genast lättare och ger mig tids nog nya krafter. Allting har en mening, eller hur ?

          • Ja, Jung konstaterade att ingenting sker av en slump. Vi sugs mot synkroniciteter, det gäller bara att få syn på dem. Dock är ju staten så genomkorrupt att domstolar, JK, JO m fl dryper av överträdelser av EKMR. Här några länkar från Orättsstaten:

           https://orattsstaten.se/2021/12/12/varfor-har-vi-domstolar-nar-de-anda-inte-behover-folja-lagen/
           https://orattsstaten.se/2022/01/28/debatt-varfor-vagar-inte-advokat-per-e-samuelson-ta-sig-an-de-rattsliga-overgrepp-som-idag-sker-helt-oppet-i-sverige/

           Och från Bankrättsföreningen om JK och korruptionen:

           http://www.bankrattsforeningen.org.se/Tidningsartiklar3/tidning396.html

           Vi har ju ägnat bra många år åt att forska fram sanningen om Agendan (särskilt Peter är ju skicklig). Även centralbanksystemet har vädrats ordentligt. Illusionsjuridiken har inte klätts av inpå kroppen, och det är det som kommer nu och framöver. Parallellt hinner numera ovetande ifatt och allt sker i en progressiv skala. Har inte parasiterna backat tills allting bryter igenom, så får de skylla sig själva.

          • Mo says:

           Ingen vill ta ansvar för det som sker inom Sveriges gränser längre, det kan vara så att de önskar att EKMR skall få större inflytande så vi kanske är deras hjälpredor. Att de bryter ned enskilda människors liv är betydelselöst för dem. Systemet har alltid varit beroende av offer.
           Synd att du inte kan öppna länken den är informativ, är det Telia som filtrerar ?

          • Jag tror jag fick en insikt inatt om hur systemet fungerar på detta lägsta myndighetsplan. Jag skriver klart boken Agrell mot Sverigei sin helhet nu – JK fick bara några kapitel, och ska formulera min insikt när den klarnat. Vet ej vem som har hand om sorteringshatten, jag ska kolla senare om länken funkar.

        • Mo says:

         Ja det kan vara så att Sverige är tänkt att bli en säker hamn för diverse riskfylld forskning och produktion. Neutraliteten gör förvaret extra tryggt om det kan hindra intrång från främmande makt. Än tryggare blir det förstås om man kan hindra obehörig produkt och informationsöverföring genom att hålla hela befolkning i säkert förvar. Kanske inom hägn mha olika begränsningar i vår rörlighet som i forna stasiTyskland . Var det inte du som hade fått en föraning om att utsläppet definitivt stängs 2024 ? Frihetens sist år .

         • Jo, det stämmer! Problemet nu är väl att det inte finns någonstans att ta vägen?

          • Mo says:

           Svenskar är väl inte så populära någonstans. Norge vill ha förbindelsen kvar men det är väl mest för sin egen business, de har stark förankring till västsidan men även Karlskrona bla genom Telenor. Karlshamn kanske blir nya porten ut till gamla svenskområden.
           Sverige och Finland har starka band pga befolkningen på båda sidor, där finns väl en del agg från de nya svenskarna, bla uttryckte sig Sabuni märkligt när hon sa att finnarna inte skulle bestämma över svenskt NATO medlemskap. Mycket slarvigt från ett parti som traditionellt haft ett starkt stöd från finlandssvenskar. Men den här gången kan nog inte aristokratin inom M ställa upp med tillräckligt många stödröster.
           Danskarna skulle väl helst vilja spränga bron som jag har förstått det men frågan är hur det ser ut för Maersk framtid när betydelsen av sjötransporter minskar, så det finns nog ett starkt beroende trots allt.
           Många tror att de nya svenskarna skall öppna landet mot framgångar men det var inte för vår skull de flyttade hit så de vägarna kommer aldrig att bli lika självklara som våra gamla skandinaviska trätobröders.

          • Tack för analysen, Mo – den är säkert korrekt i sig, men jag tänkte snarast på att parasiternas inflytande gjort laglösheten gällande överallt eftersom alla genuina nationer har ersatts med kapade stater, och att ingen nation ställt sig rakryggad upp och i ord och handling deklarerat självständighet visavi detta patrask. Men så snart vi kan urskilja en klar och varaktig inriktning någonstans i världen, finns en plats att uppsöka, men det kan lika gärna vara i Sverige som ett autentiskt tillstånd och uppmaning uppstår; ”Gör världen genuin igen!”

          • Mo says:

           Jag tror inte att Sverige kan överleva av egen kraft, det har gått för långt. Kanske med stöd av våra brödrafolk om de vill.

          • Ja, nordiskt samarbete verkar väl logiskt? Har verkligen ingen tänkt på det förut…? 😉

          • Mo says:

           Så enkelt är det inte, Sveriges storhetsideal har varit omfattande. Gräset har varit grönare i andra delar av stora världen. Vi har varit en del av den överlägsna globalistiska världsbilden som behöver rekonstrueras. Men idag finns en mer balanserad självbild som har bättre förutsättningar att ge ett fruktbart samarbete. Det kan bli bra med lite ödmjukhet. Men som sagt, svenskar är inte så älskade i alla läger. Vilka önskar vår överlevnad förutom vi själva ?

          • Det är kanske ränderna av Karl XII som ännu inte gått ur? Eller ABBA! 😉
           Jag funderar på vilket folk som jag särkilt skulle vilja se överleva, utöver vårt eget?
           Armenierna har jag någon slags förkärlek för, och självklart ursprungsbefolkningarna över hela världen. Har du något förslag, Mo?

          • Mo says:

           Jag har aldrig fått personlig kontakt med armenierna men kan tänka mig att de är våra själsfränder på något sätt eftersom de blev garanten för kristendomens överlevnad. Kanske därför som de har fått bära lidandet.
           Jag har lärt känna några kristna syrier som varit utsatta på liknande sätt och de har gjort ett starkt intryck på mig. Prövningar tar fram det genuina och finkänsliga, om de tillåts överleva förstås.

           https://popularhistoria.se/krig/forsta-varldskriget/mordet-pa-armenierna

          • Tack Mo – för info och länk. Nej, jag har inte träffat någon armenier, men min intuition talar som vanligt, inte mina erfarenheter. Jo, deras lidande är ju välkänt och jag minns att Turkiet knorrade över kravet att erkänna folkmordet. Det är konstigt, eller kanske främst omoget att inte kunna ta på skuld för det man faktiskt är skyldig till.

          • Mo says:

           Dom anser troligen att det är fler som skall dela på ansvaret, kurderna var de stora hantlangarna. Vem vet vem som låg bakom planeringen. De vanliga världsherrarna ?

           https://www.folkmordet1915.se/fragorochsvar_bakgrund.html

          • Jo, säkert! Delade bördor är lättare bördor sa kollektivisten. Dock delar man helst inte på förtjänsterna, de vill man framstå som ensam om att ha åstadkommit. Det påminner mig atarkt om socialismen. En politiker berättade en gång att HAN varit med och tagit beslut i ett kommunalt ärende avseende vassbäddar för vattenrening. Minsann! Jag tror det brukar kallas socialiserad skuld och individualiserad förtjänst. Men länken funkade inte, så jag vet inte hur det var med det delade ansvaret för folkmordet enligt källorna.

           Förresten skickade jag mitt skadeståndskrav till JK förra helgen. Har ej fått diarienummer. Sen läste jag att JO granskat AF, och skickade överträdelser beträffande ignorans av EKMR som en kommenterad bilagesammanställning – samma som jag skickade till JK, men omfattande 10 myndigheter. Av JO fick jag diarrienummer direkt efter att ha svarat på deras brev där de skrev att de avskrivit ärendet eftersom de tolkade brevet som något jag skickat ”för kännedom”. Nice try, men nu det har fått diarrienummer 3093-2022.

    • Ja, det verkar rimligt! Deras plikt att i förväg varsla sin planering gör informationen från Valmyndigheten trovärdig, men halvt gömd i alternativmedia förstås. Jag tror dock inte att Magdalenas utspel om Nato-medlemsskap är seriöst. Hon vill bara flirta med ”motståndarlagets” väljare inför valet – som kanske eller kanske inte blir av. Hon vet att hon aldrig någonsin kan släppa neutraliteten, och det vet Putin också. Det är vad min intuition berättar.

     • Mo says:

      Vad S sagt vet vi ifrån deras kongressbeslut. Men att Magdalena gärna skulle vilja vara med i NATO gemenskapen kan vi nog utgå ifrån. Och med medias hjälp och det pågående kriget växer stödet bland allmänheten. Hon kanske planerar en samregering med M då blir det ett gemensamt beslut för nationens bästa.

      https://tv.aftonbladet.se/video/340793/andersson-och-kristersson-beso-ker-milita-ro-vning-i-norge

      • Nej, hon bara låtsas, det blir inget NATO för Sverige. Tror jag.

       • Mo says:

        Hoppas verkligen du har fått rätt känsla, annars kanske USA/DARPA passar på och flyttar sina biolabb till den avfolkade svenska landsbygden.

        • Gud förbjude! Det är något högre bakom neutraliteten som jag inte greppar. Det är ju den som förenar Sverige med Schweiz, och flaggfärgerna som förenar Sverige och Ukraina är ovanliga. Göran Persson sa en gång i en intervju att ”Sverige ska sparas”. Från vad, undrade jag, men uttalandet satte sig som berget, och det brukar de bara göra om det är av väsentlig betydelse. Jag får försöka forska lite i detta…

         • Agneta says:

          I den senaste föreläsningen om den DS framväxt från De fria nämner de att man i de neutrala länderna lägger viktiga patent (immatrialrätt) så de i händelse av krig inte ska kunna stjälas. Kan det vara en anledning? Kan säkert finnas flera. https://www.youtube.com/watch?v=Gi6yRYrLa5o

          • Tack! Risken för krig i neutrala länder är alltså obefintlig, som jag tolkar det – inte att det skulle vara svårare att komma över patenten i en krigssituation. Ett neutralt land som Schweits eller Sverige behöver alltså inte riskera att det blir krig, det är från början bortom alla möjligheter, och det är därför viktiga anläggningar förläggs här. Maggan låtsas alltså bara att överväga en NATO-anslutning – det är ett spel för galleriet. Det skulle vara intressant att hitta rötterna till detta förhållande!

        • Loa says:

         Behövs inte. Vi bjuder in dem!

         Regeringen: Ukrainas biolabbforskare får en fristad för sin verksamhet i Sverige:
         Martin Stensö granskar
         31 mars 2022
         https://newsvoice.se/2022/03/ukraina-biolabbforskare-fristad-sverige/

         DET REGNAR ETT SURT UKRAINSKT BIOKEMISKT REGN ÖVER WALLENBERGSFÄREN
         30 mars 2022
         https://www.youtube.com/watch?v=bex5f1N-yQQ 20 min.

         Pressträff med kärringtrojka.
         Anna Ekström säger:
         “För de forskare som nu kommer på flykt till EU och till Sverige är det viktigt att kunna få en fristad vid ett lärosäte och där kunna fortsätta sitt arbete och sin forskning. Den forskning som man utförde i Ukraina, den ska kunna fortsätta i största möjliga mån”.

         Inklusive delivery system, kanske?
         https://www.nyhetsbanken.se/2022/03/dronare-skulle-sprida-ukrainas-biovapen.html

         • Mo says:

          Ukraina konflikten känns väldigt planerad och nu ska Sverige ta över. Svenska Politiker är säkert stolta om landet planeras för att bli en högteknologisk forskningsstation. De välkomnar som vanligt. Göran Persson anar ugglor i mossen ? Han har varit med tillräckligt länge. Bra att du gräver !

          • Mo says:

           Man kan fundera över om de nya styrkeförhållanden har gett Putin makt att säga ifrån. Ryssland vill inte ha biolabben i sitt närområde med verksamhet som kontrolleras av utomstående part. Men vilket land vill ha riskfylld forskning inom sina gränser, inte USA iallafal verkar det som. Då blir det den svagare som får tacka och ta emot. Och finns där inte kapacitet eller kompetens är den lätt att flytta dit i vår nya tid. Det säger väl något om Sveriges situation.

       • Loa says:

        För en gångs skull tycker man om denne man

        Göran Persson säger nej till Nato
        31 mars 2022
        https://www.friatider.se/goran-persson-sager-nej-till-nato

        Sverige bör inte gå med i Nato, även om Finland väljer att göra det. Det säger Sveriges tidigare statsminister Göran Persson (S).

        En sansad röst. En klippa..
        Hoppas han har något inflytande. Eller var han nedlåtande mot Hultqvist? Annars så är det bara att han har råd med en åsikt.

        • Det var också Göran Persson som sa att ”Sverige ska sparas”. Jag vill minnas att det var i samband med stölden av pensionsfonderna. Då sa han också att han inte hade en aning om vilka krafter som styrde i bakgrunden – men då blev han alltså varse!

         • Mo says:

          Det var i samband med EU-inträdet. Sverige hade haft stora ekonomiska problem som bla ledde till bankkris och Soros spekulation mot svenska kronan -92. Sveriges ekonomi behövde snyggas till bla bättre kontroll över en hejdlös statsskuld och statsutgifter. I utgifterna ingick stora kostnader för ATP-systemet. Under regeringen Bildt arbetades modellen fram som ledde till plundring av svenska folkets besparingar i pensionsfonderna. Det var en nödvändighet för godkännandet från EU för vårt medlemskap, som jag har förstått det. Sedan blev det Göran Persson som fick verkställa det som beslutats i enighet av alla partier som medverkade i pensionsuppgörelsen. Stackars Persson han har fått skit för mycket som har planerats av andra.

          https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/proposition/med-forslag-om-slutlig-reglering-av-statsbudgeten_GF03150/html

          • Vilken fantastisk uppslagsbok du är, Mo! 🙂 Tack så mycket för informationen. Jag tyckte att det var skumt att han sa att ”Sverige skulle sparas”. Från vad, tänkte jag? Kanske från lidande p g a det ekonomiska haveriet, eller kanske han ljög eller hade blivit itutad att det skulle bli belöningen från Khasarjudarna om de fick de svenska pensionerna.

         • Mo says:

          Vem vet vilka som håller i trådarna . Kanske de gamla atlantierna ?

 13. Agneta says:

  Har Putin fog för sitt påstående om att ”invasionen” i Ukraina var befogad pga en planerad attack mot Ryssland enl artikel 51 i FN stadgan? Delar en artikel av Scott Ritter fd vapeninspektör för FN som analyserar det.

  https://consortiumnews.com/2022/03/29/russia-ukraine-the-law-of-war-crime-of-aggression/?fbclid=IwAR1UFLFZy_yYT37vYNnPP_LJyvbRDWQ36kY-URlaloWDIMpi1mJJEC0hFoE

 14. Loa says:

  Boendestatistik i USA för 2021 – TIO procents nedgång
  http://82.221.129.208/1/.tl7.html
  March 30 updates

  Sports players, news announcers, and celebrities dying on the spot cannot be hidden, but the death of EVERYDAY JOE was hidden, 10.7 percent of the population is now dead, here is proof!!

  Census bureau data: Vax has killed 10,7 percent of the population.

  (bild)

  WHY ARE REAL ESTATE PRICES THROUGH THE ROOF WHEN AMERICA HAS RECORD VACANCY?
  ANSWER: Investment firms used ”corona relief” cash to buy up all the homes of the dead to hide the vax death induced market crash, and they offered exhorbitant amounts to make sure it happened because it was not their money being used anyway. The census bureau is trying to cover it up but blew it anyway by issuing current housing stats to financers, not expecting the financers to blow their cover. CASE CLOSED.

  • Loa says:

   http://82.221.129.208/1/.tl6.html
   March 31 updates
   Scrolla ner till:

   Twitter probably got so pre-occupied censoring the war that they missed a vaxtastrophe post. Totally forgot to troll and censor it. Here are a few of the tweets.

   Bilden ‘VAXTASTROPHE’ är för stor att lägga in här. Läs!!

 15. Loa says:

  Samt preventivt avdagatagande

  WHO calls for widespread removal of abortion restrictions, end to ‘criminalization’
  Mar 28, 2022
  https://www.lifesitenews.com/news/who-calls-for-ban-on-abortion-restrictions-opening-door-to-abortion-till-birth/

  The World Health Organization (WHO) released new guidelines on promoting abortion around the world, calling for an end to “criminalization” and for a ban on any laws that restrict abortion, thus opening the door to sex-selective abortion and abortion up to birth.
  Released March 9, the new 170-page handbook from the WHO is entitled “Abortion care guideline.”

 16. Nu ska vi bli evigt tacksamma för den frihet vi hade före coviden, och kanske som ett tack omfamna WEF:s agenda. ”Hyr din mat, semestra i ruinerna av din f d villa!” Nu ska man ju kanske inte kommentera enskilda (?) medborgares val av look, men i artikeln ser vi att socialministern har klippt av sina gyllene lRapunsel-lockar och ersatt dem med en brutalt hemklippt lägerfrisyr med bevarad naturlig hårfärg. Det signalerar oflärd och krig, eller hur? Vi får se hur stram och uniformliknande hennes vårmåde tar sig ut? Kanske grått och mörkgrönt? Inte brunt iaf och inte svart heller eftersom det kan uppfattas som en trendfärg! 😉

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/pandemilagen-slopas-sista-mars

 17. Ett foster som inte registrerats som fött, finns inte i statens mening. Om de inte har dött heller, utan kanske sålts till Adrena crome-utvinning, pedofili, kosmetik eller andra osmakliga nöjen som Baal uppmuntrar, fastnar de i Limbo. Ingen frågar efter dem, och mamman har itutats att hennes barn tyvärr har dött, Sinnessjukt!

  WHO kräver fri abort – fram till födseln
  https://nyadagbladet.se/utrikes/who-kraver-fri-abort-fram-till-fodseln/

  Jag skulle säga att Ukraina-kriget är en manöver för att täcka över det som sker i kulisserna. Det markanta steget mot synlig kommunism, föraktet för mänskliga rättigheter – egentligen avskaffandet av det mänskliga över huvudtaget. Det närmar sig…

 18. Mo says:

  Magdalena Andersson ser svenskt NATO medlemskap som en möjlighet. Göran Persson står emot, det tackar vi för.

  https://nyheteridag.se/goran-persson-sverige-bor-inte-ga-med-i-nato/

 19. matte5958 says:

  Intressant analys om vad som händer och vad som kommer hända inom kort i världen, globalismen har en uppförsbacke som verkar bara bli brantare framgent..;

  https://www.vaken.se/ett-stort-paradigmskifte-i-varldsekonomin/

 20. Vetgirig says:

  Denna film borde alla se! Den är inspelad 2011, men högaktuell och en bra sammanfattning på världens problem, men även lösningar. Den lades ut 2012 även bortplockad samma år (kan man ju förstå då den är så avslöjande) Så skynda er att se den innan den försvinner igen… https://youtu.be/uFwyGdU5isE

  • Tack Vetgirig! Jag såg den när den kom, och många refererade till den då. Tiderna har blivit kärvare sedan dess och jag är inte förvånad att den är censurerad. Det är en fantastisk folkbildning och jag ska kolla den igen. Hoppas att många gör detsamma!

 21. Savalle says:

  Ett boktips: ”The Real Odessa” av Uki Goni

  Många av oss känner nog till Frederick Forsyths bestseller-roman ”The Odessa File”, men boken av Uki Goni är betydligt intressantare.

  UKI GONI är född 1953 och utbildad i Argentina och i Dublin där hans far var Argentinas ambassadör 1968-75.
  https://sv.frwiki.wiki/wiki/Uki_Go%C3%B1i

  Recension (i översättning) från Bokus:

  ”Det har länge varit känt att Adolf Eichmann, Josef Mengele, Erich Priebke och många andra nazistiska krigsförbrytare hittade sin tillflykt i Argentina. I den här boken visar en modig argentinsk författare exakt hur det gjordes, och avslöjar att rymningarna organiserades med president Juan Perons entusiastiska stöd. Även vid detta sena datum, när så mycket är känt om den katolska kyrkans och de allierade underrättelsetjänsternas medverkan i nazisternas flykt, har Gonis material fortfarande kraften att chocka. Pocketupplagan av The Real Odessa innehåller en reviderad inledning och avslutning, med ett nytt efterord som innehåller material som Uki Goni nyligen har forskat på och som fokuserar på Vatikanens delaktighet i att tillhandahålla fristad för krigsförbrytare.”

  https://www.bokus.com/bok/9781862075528/the-real-odessa/

  • Mo says:

   Jag har tidigare hänvisat till denna analys som jag tycker ger en övertygande redogörelse för samarbetet mellan Hitlers nazism och katolska kyrkan. Det kan väl tyckas ganska logiskt med tanke på hur dem som stod katolska kyrkan nära dvs monarkin och ortodoxa kyrkan behandlades under bolsjevikerna i Ryssland. Det fanns en stor rädsla för att kommunismen skulle sprida sig till Europa.

   https://www.bokus.com/cgi-bin/product_search.cgi?ac_used=yes&search_word=behind+the+dictators%3A+a+factual+analysis+of+the+relationship+of+nazi-fascism+and+roman+catholicism

  • Loa says:

   Överensstämmer Harry Cooper:
   ”Hitler in Argentina: The Documented Truth of Hitler’s Escape from Berlin”
   med ”The Real Odessa”?

   • Savalle says:

    Intressant fråga!

    Och tack för detta boktips, Loa!

    Så här står det i recensionen av den boken på Amazon (översatt till svenska):

    ”Vem sa att Hitler inte dog i bunkern i april 1945? Josef Stalin sa till president Harry Truman att Hitler inte gjorde det. Marshall Zjukov sa ´Vi har inte hittat något lik som kan vara Hitlers.´Den här boken berättar inte bara om Adolf Hitlers, Eva Brauns och andras flykt från det tredje riket; den innehåller fotografier, filer från FBI, CIA och OSS som visar att USA visste att de hade rymt, intervjuer och mycket mer. Du kommer också att läsa anledningen till att ingen regering gick efter Hitler trots att de visste var han var. Den här boken kommer att förändra historien som du fick lära dig i årskurs 5.”

    Wikipedia skriver:
    ”Bernhard Stempfle (1882 in Munich – 1 July 1934) was a Roman Catholic Jesuit priest and journalist. He helped Adolf Hitler in the writing of Mein Kampf.”

 22. Savalle says:

  Vi behöver veta vem som är vår fiende.

  På 1700-talet förbjöds jesuitorden i nästan varje land i hela världen – för att den genom infiltration förstörde länderna INIFRÅN.

  Wikipedia återger det – i så förskönande ordalag som möjligt, eftersom det styrs av denna militära orden – men det finns alltför mycket dokumentation för att blankt kunna förneka det:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Suppression_of_the_Society_of_Jesus

  Klaus Schwabs relation till Jesuitorden och Vatikanen är också alltför känd för att kunna förnekas.

  • Loa says:

   JA, DET BEHÖVER VI

   Här söker man https://nordfront.se/ och möts av:

   DOMAIN SUSPENDED
   by order of the European Comission.

   DRÅPSLAG. Sveriges mest faktaspäckade sajt.
   Jag tror inte de tar det liggande..

   Saxat ur meddelandet:

   This domain has been suspended for violating Article 19 (ex Article 13 TEC) (PART TWO, NON-DISCRIMINATION AND CITIZENSHIP OF THE UNION) of the Treaty of the European Union 2012/C 326/01, with recent amendment from COUNCIL REGULATION (EU) 2022/425 in immediate effect.

   are now also pursuant to the amendments in COUNCIL REGULATION (EU) 2022/425 regarding hate speech, holocaust denial and anti-semitism disinformation among the Union’s Member States. Any breach of this regulation will be tried ABOVE the level of the Member States’ constitution and laws at the Court of Justice of the European Union

   Är detta lagligt (tänk att ordet inte känns absolut)? Sverige ingår inte i de 19 länder där Ff är olagligt.

 23. Mjölner says:

  https://samnytt.se/varning-for-ny-pandemilag-oppnar-for-drakoniska-atgarder/

  Socialminister Hallengren vill skärpa Covidrestriktionerna inför en ny pandemi i höst. Det verkar vara planerat ett nytt utbrott oavsett hur verkligheten ser ut. Samma modell som Australien och Kanada haft med utegångsförbud etc. Utredning pågår. Alla skall utsättas för livslång vaccinering med ett knappt nödgodkänt biovapen.

  Man kan faktiskt påstå att den berömda flockimmuniteten som Sverige skulle få av allt dribblande med restriktioner plastskärmar i alla kassor, avståndshållande och munskydd nu drabbat den politiska nomenklaturan på fel sätt, eller rättare sagt fel ställe. Det råder som bekant stark immunitet mot sunt förnuft och tänkande.
  Samtidigt blir det uppenbart att man även drabbats av fantomsmärtor, (d.v.s. ont i en kroppsdel man saknar) ex. vis protes eller träben. I detta fallet sitter smärtan högre upp (i träskallarna) och drabbar därmed det ställe hjärnan borde suttit.

  Det är mer än bråttom med att bädda för grundlagsändringarna i mening att kunna införa inskränkningar i de mänskliga rättigheterna, yttrandefriheten och den personliga friheten efter valet.
  Huvudvärken gäller i första hand att ändringar i grundlagen måste följa de regler som för närvarande finns och då kan man inte ställa in valet. Ändringsförslaget måste godkännas av riksdagen i två röstningar med val emellan. Hur skall man lyckas kringgå den regeln? Kan månne det ondskefulla EU hjälpa dem ur knipan.

  • Ordningen för grundlagsändring är stadgad i Regeringformen. Den säger:
   • Ett första beslut måste tas i Riksdagen senast nio månader före ett riksdagsval.
   • Ett andra likalydande beslut kan tas efter att en ny Riksdag valts.
   Det betyder att tidpunkten för ett första beslut i Riksdagen har passerats i den mening att inget andra beslut kan fattas ang. någon grundlagsändring, efter det att en ny Riksdag valts 11 sep 2022.
   Det är först efter riksdagsvalet 2026 som ett andra beslut kan tas, om riksdagen nu före valet 2022 fattar ett första beslut om någon grundlagsändring i de avseenden som diskuteras.
   Det spelar således ingen roll hur bråttom och angeläget vår repressiva regering tycker att en dylik grundlagsändring är.
   Samtidigt betyder det att medborgerliga initiativ är viktiga för att undanröja alla första beslut om grundlagsändring både före och efter valdagen 11 sept 2022.

   • Mjölner says:

    Tack för ditt förtydligande!

   • ceskyraj says:

    Göran, angående att första beslut måste tas senast 9 månader före ett riksdagsval. År 2010 skyndade sig Reinfeldts regering med att hinna ha ändring i Grundlagen (innan Sd kom till Riksdagen) bl.a. att Sverige ska förbli medlem i EU och omröstningen skedde under våren (ej 9 mån innan valet). Nästan ingen debatt i MSM, omröstning före sommar, sedan valet och omröstning efter valet med 20 Sd röster mot. Så nu står det så i Grundlagen. Jag tror, att där står nu även att ÖB inte behöver ha svenskmedborgarskap för att inneha den tjänsten. Faran är inte över.

    • Det kvittar vad som står i regeringsformen/EKMR (det är samma sak nu när EKMR har fått sin nationella förlängning med paragrafer i Skadeståndslagen), politiker och myndigheter struntar helt i det. Kanske JK kan få det hett om öronen om det påtalas av medborgare, och därför tvingas ingripa och korrigera. Som Magnus Stenlund på Swebbtv påpekar med sitt parti Rikslagen, så är detta den viktigaste frågan. Men jag vet inte om ett parti löser problemet, för det krävs en enorm apparat och folk fattar inte.

     Det ska nog till andra mer direkta medel, men jag har ingen aning om vilka egentligen. Mitt bidrag till folkbildningen är skadeståndsanspråk på staten Agrell mot Sverige, som går iväg till JK i helgen. Det omfattar ett flertal myndigheter p g a trakasserier som slutade med en fastighetsstöld. Jag har påpekat att JK har ett generellt ansvar, och jag har inkluderat frihets- och sanningsrörelsens krav på direkt demokrati och ett totalt genombrott för EKMR. Hon får bilagor som bevisning. Det blir en folkbildande bok med kraven som utgångspunkt pckså framöver, i augusti. Kanske detta kan inspirera folk att skicka in sina egna krav på skadestånd p g a myndighetsöverträdelser genom att använda min mall. Det är i alla fall min förhoppning.

    • Loa says:

     “År 2010 skyndade sig Reinfeldts regering med att hinna ha ändring i Grundlagen (innan Sd kom till Riksdagen) bl.a. att Sverige ska förbli medlem i EU och omröstningen skedde under våren (ej 9 mån innan valet).”
     – Då är det ogiltigt som infördes i grundlagen! Då är det INTE stadfäst att vi måste vara med i EU. Tack för upplysningen om tidsgränsen.
     .

     ” även att ÖB inte behöver ha svenskt medborgarskap för att inneha den tjänsten.” – genomkuppat vid samma tillfälle? Och i så fall lika ogiltigt.
     Hur kan man ens föreslå en sån lag?

     Samma multikult gör att vi inte kan återinföra värnplikten. Olika härkomster, ingen lojalitet. Livat på luckan få helt ny betydelse.. Stackars rediga svenska unga män.
     Gratis vapenutbildning till potentiella femtekolonnare. Och vid skarpt läge, som jag förmodar är värnpliktens syfte, ska denna brokiga skara försvara ”fosterlandet”? Är ens de svenska rekryterna motiverade att försvara denna pyttipanna till land?

     • Det blir en gerillaarmé som sätts ihop p g a rekryternas behov av dagpenningen, vilken vi kommer att få se höjas dramatiskt. Någonting måste ju alla försörjas av när svenska folket tröttnat på att ge dem försörjningsstöd i oändlighet. Win-win.

    • Det stämmer inte! Första beslut med bordläggning skedde i början av december 2009. Andra behandlingar kan därefter ha skett i Riksdagen före valet. Efter valet klubbades beslutet kvickt igenom i den nya Riksdagen. Grundlagsändringen 2010 skedde därför med beaktande av Regeringsformen.

 24. Mjölner says:

  En tvivlare skriver ned sin hustrus åsikt om mänsklighetens ondska.
  I dag fyller min hustru 80 år.

  Hon vill förmedla sin syn om Gud och människans ondska.

  Människans ondska kommer att bli bestraffad. Gud kommer inte att åter nedsända sin son, han kommer själv att nedstiga med sina domedagsänglar och drabba den ondskefulla mänskligheten med skärseldens helvete.Gud har tröttnat på människans ondska och kommer ingripa. Han finns och den onda mänskligheten måste straffas.

  Hon säger också, barndomen var fin trots fattigdomen. Mamma stod och bakade. Vi barn fick bulle med mjölk. Den tiden var den bästa. Bandet mellan mor och barn är det starkaste som finns men slutligen är är kanske faderns omsorg livsavgörande. Vår generations föräldrar kämpade mot fattigdom och ofärd som till slut blev en kort period av välstånd. Nu är allt åt helvete.

  • Tacka så hjärtligt för hälsningen och gratulera på födelsedagen!

   Din fru har nog dessvärre rätt – det blir en tung tid framöver. Det kan bli svårt för framtidens barn att sitta i köket med sina mödrar och äta bullar och mjölk. Det är det nog redan förresten…

   Jag tänkte just på det häromdagen, alltså under vilken kort tid vi fick uppleva att allting blev bättre. Även om det varit lite dåligt med gudfruktigheten så fanns det hopp om att uppgången alltid skulle bestå. Så blev det ju inte, men inte såg man att det skulle hända medan tiden gick? Det var som att plötsligt vakna en dag och inse att vi valt fel väg. Mer jobb mot ökad konsumtion på 60-talet. Dagis och karriärer. Större och bättre mot krympande tid och olyckliga människor…

  • ceskyraj says:

   Mjölner, lite sent skickar jag min födelsedags gratulation till din hustru och önskar hälsa och fina stunder med familj. 🥰

  • eva-marie says:

   Tack Mjölner, att du delar med dig av din hustrus tankar.

   Jag håller med om mycket av det din fru förmedlar. Hon verkar ha funderat kring de här frågorna och kommit fram till att Guds Son skall ingripa mot ondskan. Det är vad Bibeln säger också. Bra att tvivlaren Mjölner lyssnar till sin fru 🙂

   Trevligt att höra om hennes tankar och minnen från barndomen också. Härligt med hembakade bullar och mjölk! Det tror jag de flesta små och stora barn älskar, också i dag.

  • Savalle says:

   Grattis i efterhand till din hustru, Mjölner!

   Även jag hade i många avseenden en lycklig barndom. Det betyder oerhört mycket, även senare i livet.

   När det gäller den tilltagande ondskan i samhället, så är här ett mycket intressant tal av Derek Prince:

   (Spiritual Warfare on Earth – Derek Prince)

 25. Sture says:

  @ Mjölner,
  nej allt är inte åt helvete – men vi måste igenom denna svåra period. Gud ingriper redan i detta skeende. Och vi kommer att komma igenom detta. Lyssna på Mike Thompson, Kim Clement, Christa Elisha så förstår du detta. När det gäller ditt tvivel, så är det inget konstigt. Ditt tvivel hör ihop med din hederlighet, du låtsas inte. Och det kommer att gå med dig som med Howard Storm, som var en ateistisk konstprofessor när han råkade dö av ett brustet magsår. Han berättade att han kom till helvetet, misshandlades av onda själar och förtvivlad kröp han ihop som ett litet barn och bad till Jesus Kristus, som hämtade upp honom till himlen. Eftersom han ansåg sig vara en otrevlig, osympatisk person så kände han sig inte värdig detta. Men Jesus sade till honom: ”You belong here”. Han återvände till livet och omskolade sig till präst. Howard Storm har berättat om detta i åtskilliga videos på YouTube och skrivit en bok om detta.

  • Mjölner says:

   Tack för gratulationerna hälsar frun.
   Hon menar inte att det andliga är åt helvete utan tillvaron utanför det andliga har blivit det.
   Kristendomens nedmontering som Svenska kyrkans politiska ateister och muslimkramare ägnar sig åt är väl en sak som skulle kunna höra hemma i helvetet. Gudstro och politik hör ej ihop. Det har vi kristna klart och tydligt insett genom Vatikanens och påvarnas agerande.

 26. jesslar53 says:

  Vi vet ej vem som har gjort vad, förrän kriget är över om ens då?? Faran är att någon blir trägnd och desperat och att allt escalerar.

  https://www.nyhetsbanken.se/2022/03/hur-usa-levererat-vapenplutonium-till.html#more

 27. Erik says:

  EU kommissionen stängt nordfront hemsida: Domain suspended
  by order of the European Comission.

 28. Erik says:

  Braking: det största som hänt i svensk inrikespolitiken på 20 år: Kent Ekeroth blir konsult för Socialdemokraterna.

  https://samnytt.se/socialdemokraterna-ber-ekeroth-om-hjalp-vi-vill-vara-forst/

 29. Erik says:

  Om kampen stod mellan Ryssland och USA, är det då inte en smula märkligt att högbegåvande Putin ställt mot en dement Biden? Det är som taget från tidningen MAD.

 30. Tommy Ulmnäs says:

  Efter att ha tagit del av Krabbes artikel så blir man övertygad om att det för en vanlig människa inte finns något alls som den enskilde kan göra för att styra sitt eget liv!
  Alltså, vad göra?
  Börja gräva för din sista viloplats, eller?
  Hopplösheten har aldrig manifesterats tydligare!

  • jesslar53 says:

   Ja, man blir lite nedstämd när man hör folk i gemen med samma åsikter som den förhärskande i SVT med flera . En stund utomhus och planera för våren tar tankarna bort från vad som planeras för oss vanliga medborgare.
   Att svara att jag håller inte med dig avfärdas med att tycker du så så går jag, utan att man har utryckt vad man ej håller med om .
   Det gäller att gå varligt fram för att få fram tveksamhet hos dom övertygade , det är väl det enda vi kan hoppas på???

 31. Sture says:

  Jag skulle vilja fortsätta med Christa Elisha, därför att det hon säger innehåller så mycket dramatik och gör oss mycket klokare. Den första video jag visade på Krabbes blogg var ett clip från denna långa intervju på 1 timma 29 minuter. Den klipptes efter 52 minuter och man kan fortsätta där. Jesus berättar för Christa att Hillary Clinton och globalisterna har betalat Putin för att starta detta krig – och att detta är gjort i samförstånd (det berättas dock inte om detta gäller första eller andra kriget). Jesus Kristus påpekar för henne att det nu gått exakt 8 år sedan det förra kriget i Ukraina (februari 2014) och då var Joe Biden vicepresident och hade hela ansvaret för Ukraina. Det är möjligt att det kriget var en distraktion från något annat internt. Hursomhelst var det inte lika mycket ståhej kring detta krig. Hon påpekar också att talet 8 symboliskt betyder en ny början, död och återuppståndelse.
  Christa Elisha gör en jämförelse med gamla profeter som plockade upp hemliga samtal bakom lyckta dörrar, Elisha, Elina, Daniel, Hesekiel m. fl. och gick ut och berättade. Så kommer det att bli också nu. Mängder av människor i maktens boningar kommer att träda fram och berätta och de kommer inte att kunna köpas för pengar eller tystas. De kommer att vara fräcka och djärva. Man kommer inte att kunna dölja någonting från profeterna. Allt som har varit fördolt kommer att skrikas ut från alla tak. Han som intervjuar Christa påpekar då att hans sajt har haft 700 följare med e-mailadresser från .gov – alltså den federala regeringen. Dessa kommer att bli skrämda av det som avhandlas på denna och andra sajter från Elijah själv och från Christa Elisha och kommer att byta sida. Amerika är det mest religiösa landet i världen och det finns hos väldigt många en inbyggd rädsla för Guds vrede. För Gud är nu förbannad och hans tålamod har tagit slut.
  Jesus Kristus visar henne också de hemliga tunnlarna mellan olika länder där det sker mycket oegentligheter, osv., osv.

  • Tack Sture för att du förmedlar profetiorna! Det var hoppfulla nyheter, och jag känner igen det från min egen blogg som hade massor av banker och myndigheter världen över bland IP-numren som jag kollade upp. Det är ett mycket sannolikt scenariario – till slut förstår folk i maktkorridorerna att det är dags att byta fot. Kanske de ibland inte är helt ärliga i detta utan vänder kappan för att verka ha bytt sida. Nu förhåller det ju sig så att om de väl bytt sida i handlng, så bryter de med gamla maktrelationer, och människan är så funtad att hon anpassar sig. Därför spelar det ingen roll om de verkligen i hjärtat byter sida just nu, eftersom de kommer att göra det med tiden. Det är handlingarna vi får börja räkna, så följer hjärtat med i släptåg.

  • Sture says:

   jag glömde att ta med detta. Jesus Kristus nämner för Christa Elisha 5 länder som är ordentligt genomkorrumperade: USA, UK, Ukraina, Italien och – SVERIGE !!! Jodå, Sveriger platsar här – men det trodde väl ingen utom Mjölner, som har inblick i hur systemet fungerar.

   • Jodå, det är uppenbart att både regeringskansliet, övriga myndigheter och framför allt rättssystemet styrs av främmande makt. ”De som där inträder låten hoppet fara”

   • Mjölner says:

    Jag förmodar att du inte driver med mig. Alldeles korrekt min vän! Synen är nog den sista gåvan som sviker mig.

    • Sture says:

     @ Mjölner,
     nej, jag driver inte med dig. Orden är inte mina utan kommer från Christa Elishas mun. Om du har tid så lyssna på henne.

  • ceskyraj says:

   Med all respekt till dig och din tro på det som denna Christa säger, även om jag har kristna värderingar, har svårt att uppfatta att det är profetior. Det hon beskriver om Ukraina är känd direkt efter Maidan och Odessa massaker från olika källor. Jag har hört många berättelser om hur allt var och hur folket lider i Dombas på alternativ media från mitt hemland. Även vilken röra sker bakom kulisserna. Det är svårt att fästa sig vid det ena eller det andra. Hon förmedlar hopp och det ger positiv energi som är bra. Men det behöver inte vara profetior.

 32. Agneta says:

  Vaccinforskaren Geert van den Bossche som tidigare varnat för att massvaccinera med ett ofullständigt fungerande vaccin under pågående pandemi varnar nu för att de länder med hög vaccinationstäckning kan drabbas av nya svårare virusvarianter med sämre utgång för de vaccinerade pga försämrat immunförsvar (om jag förstår honom rätt). Låter riktigt illa om han har rätt….
  https://www.voiceforscienceandsolidarity.org/scientific-blog/predictions-gvb-on-evolution-c-19-pandemic

  • peterkrabbe says:

   Du kan vara säker på att han har rätt! Det finns inte många som är lika pålästa och logiken är enkel och glasklar. Det blir det avgörande dråpslaget mot vaccinindustrin (och regeringen) när historiken har siffror som verifierar hur utsatta de vaccinerade är för skador relaterade till försvagat immunförsvar. Då kommer frågan upp om ansvar för felaktiga beslut och vilseledande information. FHM hävdar fortfarande det motsatta!

   • Mjölner says:

    Om bara hälften är rätt väntar katastrof för de multivaccinerade.

    G. Vanden Bossche skriver..

    The only reason why I nevertheless continue to express my concerns is that I cannot refrain from urging national and international public health agencies to immediately engage their populations in large scale antiviral chemoprophylactic campaigns, especially in highly vaccinated countries

    It is, therefore,paramount that we stop mass vaccination and immediately reduce the infection rate in the population.

    Är det någon som tror att de lyssnar på honom? Agendan är mord.

   • ragnhild says:

    Mitt innlegg forsvant fortere enn svint. Derfor legger jeg bare til lenken. Sterk anbefaling. Sier ikke mer..

    https://www.bitchute.com

   • Loa says:

    Injektionerna försämrar immunförsvaret = förvärvad immunitetsbrist = A I D S

    Millions will get AIDS from Vax by Fall – Dr. Elizabeth Eads
    March 23, 2022
    By Greg Hunter
    https://usawatchdog.com/millions-get-aids-from-vax-by-fall-dr-elizabeth-eads/

    treating patients who have been injected with the experimental CV19 so-called “vaccines” Dr. Eads is now seeing first-hand Acquired Immunodeficiency Syndrome, commonly referred to as AIDS.

    the Stanford study: ‘The spike protein in the CV19 vaccines that everyone is talking about is called the Lentivirus. The Lenti contains a combination of HIV, types one through three, SRV/1, which is AIDS, MERS and SARS. In the Stanford study, the best-known Lentivirus is the human immune deficiency pathogen, which causes AIDS. This is why we are seeing autoimmune and neurodegenerative decline after the Covid 19 vax, especially the booster. . . . It permanently changes the genome of the cell.

    There is a similar report out last week by the UK government that also points to the triple vaxed getting AIDS. So, the CV19 vaccines are actually injecting people with AIDS? Dr. Eads says, “That is exactly what I am telling you. That is what the Spike Lentivirus is.

    Because the immune system is depleted, many kinds of disease such as cancer can spread like wildfire. Dr. Ryan Cole says he’s seeing cancer up as much as 2,000% from the vaccines. Eads says, “I have some stunning numbers from the Defense Medical Epidemiology Database (DMED) …
    De är fullständiga (till skillnad mot VAERS) och presenterades av adv. Thomas Renz:
    https://www.ronjohnson.senate.gov/2022/2/sen-johnson-to-secretary-austin-has-dod-seen-an-increase-in-medical-diagnoses-among-military-personnel

    • ”There were also increases in registered diagnoses in 2021 for the following medical conditions:

     Hypertension – 2,181% increase
     Diseases of the nervous system – 1,048% increase
     Malignant neoplasms of esophagus – 894% increase
     Multiple sclerosis – 680% increase
     Malignant neoplasms of digestive organs – 624% increase
     Guillain-Barre syndrome – 551% increase
     Breast cancer – 487% increase
     Demyelinating – 487% increase
     Malignant neoplasms of thyroid and other endocrine glands – 474% increase
     Female infertility – 472% increase
     Pulmonary embolism – 468% increase
     Migraines – 452% increase
     Ovarian dysfunction – 437% increase
     Testicular cancer – 369% increase
     Tachycardia – 302% increase”

     Nu är det enkelt för parasiterna att kollra bort de underliggande dödsorsakerna, vilka kan vara injektionerna, 5G, chem trails osv. Genom covidinfluensan vet vi också att obducenter är instruerade att skriva vad som för dagen uppmanats att skriva – utan något som helst ifrågasättande eller åberopande av läkarhedern. I artiklar från Ukraina lär vi oss att döda nu begravs mellan husen (SVT). Man får förmoda att det är tänkt att vi ska vänja oss vid tanken på massgravar – och kannibalism. Det är så de mänskliga rättigheterna desarmeras till 0 – genom att marknadsföra alla fenomen som som framvuxna organiskt istället för i grunden konstruerade.

   • jesslar53 says:

    Så riktigt som det kan bli..
    ”skador relaterade till försvagat immunförsvar”. Idag redovisas inte dessa dödsorsaker man helt enkelt falsifierar dödsorsaker medvetet att täcka upp för skadliga mediciners påverkan.
    Läkarens incitament är att behålla sin licens och ej vara föremål för utredning men det finns naturligtvis undantag att finna om man vill ha verklig vård men dessa jagas med blåslampa,,see Nordangård,, . Liknande jobbar Masons allt är inte fel men målet är tveksamhet inom olika grupper som söker sanningen??

  • Loa says:

   Whilst you’ve been distracted by Russia-Ukraine, the UK Government quietly published data confirming the Triple Vaccinated are just weeks away from developing Acquired Immunodeficiency Syndrome
   March 13, 2022
   By The Exposé
   https://dailyexpose.uk/2022/03/13/gov-report-proves-triple-vaccinated-have-ade/

   The latest official figures from the UK Health Security Agency show that triple vaccinated people aged 30-70 have now lost at least 70% of their immune system capability compared to the natural immune system of unvaccinated people.
   Their immune systems are deteriorating between 10 and 30% per week on average, with the detioration much larger and quicker among the younger age groups.
   (…)
   In other words, official UK Government data strongly suggests the triple vaccinated population are rapidly developing acquired immunodeficiency syndrome.

   England’s Covid-19 figures are produced by the UK Health Security Agency (UKHSA), and the following table showing the number of cases by vaccination status between week 6 and week 9 of 2022,

  • Savalle says:

   Det är precis det som beskrivs hände efter massvaccinationerna mot Spanska sjukan i den här mycket utförliga och väldokumenterade artikeln ”Spanish Flu of 1918 Was Really a Bioterror Attack on Humanity” författad av Kevin Barry:

   https://www.algora.com/Algora_blog/2020/02/06/spanish-flu-of-1918-was-really-a-bioterror-attack-on-humanity

   Kevin Barry is the President of First Freedoms, Inc. a 501.c.3. He is a former federal attorney, a rep at the UN HQ in New York and the author of Vaccine Whistleblower: Exposing Autism Research Fraud at the CDC.

   • Mjölner says:

    Vi har här och nu fått en hel del respons om Sars-CoV-2 vars supervarianter befaras vara resistenta mot nuvarande och framtida spik (protein) s.k. C-19 vacciner.
    Initierade läkare/forskare varnar för att multivaccinerade personer kommer att drabbas av en rad olika sjukdomssymtom t. ex. aids. Listan är lång och föga uppmuntrande.

    Vi får se när immunförsvaret har kollapsat på ”försökskaninerna” och nya aggressiva muterade varianter börjar spridas.
    Man har i samband med detta även presenterat en trolig tidtabell där immunförsvaret stegvis och tidsmässigt bryts ned till 0.

    Beröm till Agneta som hittade startlänken till denna viktiga information.

 33. Mjölner says:

  Den australiske senatorn Malcolm Roberts ger sina kolleger en rejäl överhalning om Coronapolitiken. We are coming for you….

  https://www.snaphanen.dk/

 34. ragnhild says:

  Bit (ikke av kaken), og for all del, ikke shot up den samme.. Got that? Find fram selv – ikke så langt fra toppen, haha lett skal det ikke være. Whops, ikke svar til deg Mjólner, kamuflere litt her. Intervjuet er verd rotet mitt. Prøver – siste gang.

 35. jesslar53 says:

  Man kan också leva och jag tror att vi är många när det kommer till spets , kanske inte många Svenskar men våra europeiska grannar som i Italien kanske??

 36. jesslar53 says:

  Man bör nog ha i åtanke på Sveries importance , tyvärr mycket liten, även med sina economiska bidrag så är vi ett väldigt litet land som ett flertal länder som inte vet att vi existerar (Swiss?? ) men våra uppblåsta företrädare tror att dom gör skillnad med några tusen miljarder , i vissa länder är det ej mer än 50 öre per pers, men storhetsvansinnet hos våra politiker finner inga gränser , till och med Italien har fler inevånare än Swedala och en kultur ja man undrar !!!.

 37. Loa says:

  ” Hur man får rätt bakgrund vid krigsrapportering ”
  https://stillnessinthestorm.com/2022/03/benjamin-fulford-march-28th-2022-fake-biden-fake-ukranian-war-fake-pandemic-is-it-all-about-to-end/
  Scrolla ner till under Jen Psaki-bilden
  video halv min.:

  • Loa says:

   Elle så gör man som CNN

   CNN is reporting a fire in Edmonton, Canada, is in Ukraine
   “ CNN team at site of explosions near Lviv “
   https://www.mediaite.com/tv/watch-don-lemon-and-crew-forced-to-move-back-from-lviv-fuel-facility-fire-after-multiple-explosions-rock-city/
   (vid 1.21!)
   The screenshot below clearly shows it is the Edmonton fire department that is on the scene.

   • Sture says:

    @ Loa,
    ja, det var väldigt tydligt om man förstorade upp bilden på brandmannen till höger som hade Edmonton skrivet över axlarna.

    Jag kan också berätta att Andersson Cooper nu verkar ha lämnat CNN eftersom han hade ett ”60 minutes” reportage för CBS i december 2021. Betyder detta att råttorna i tysthet lämnar det sjunkande skeppet CNN?

    • Loa says:

     Han är djupt insyltad (och offer). Han ”intervjuade” en dansös (amputee actor) som förlorat foten i ”Boston bombings”. Först i sjukbädden där hon hade svårt att hålla sig för skratt, sedan när hon efter idog träning åter kunde göra piruetter…
     Det var i hans föräldraslott som bassängen med upphängda barn fanns; fotot som cirkulerade efter pizza-gate.

 38. Mo says:

  Ryska björnen kan inte fällas. Vinnaren efter handelssanktionerna mot Ryssland blir Ryssland och Rubeln har återhämtat sig. Den stora förloraren blir Europa.

  https://se.tradingview.com/chart/EURRUB/QAoagvSP/

  Sverige blir fattigare och vår viktiga import från Ryssland för vår livsmedelsproduktion blir dyrare.

  https://www.kommerskollegium.se/om-oss/nyheter/2022/olja-gas-konstgodsel-och-vete–sa-ser-rysslands-roll-i-varldshandeln-ut/

 39. Pelle says:

  En tankeställare , en gammal artikel från 26 januari 2016, det var ett märkligt uttalande av Brännström, då 2016, vad menade han egentligen. Det kostade honom jobbet.
  Med tanke på hur läget ser ut idag med all demonesering av Ryssland och allt snack om NATO medlemskap.

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/4dx6Xe/sverige-kan-vara-i-krig-inom-nagra-ar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: