Europas ödesdag

Så är det då dags för det franska presidentvalets slutomgång. Idag avgörs vem som inte bara skall styra Frankrikes politik de närmaste fem åren, utan också i praktiken hela EU:s. Frankrikes roll i EU är nämligen så fundamental i egenskap av ett av grundarländerna att landets hållning kan avgöra i vilken riktning utvecklingen inom resten av EU skall gå.

Motsättningarna mellan kandidaterna Emmanuel Macron och Marine Le Pen återspeglar också på ett närmast övertydligt sätt att det finns två helt olika riktningar att välja mellan, för fransmännen men också för oss utomstående passiva iakttagare.

En fråga som blir aktuell i högsta grad för Sverige är NATO-frågan.

Le Pen vill nämligen att Frankrike lämnar NATO för att kunna styra sin egen utrikespolitik, att beroendet av USA bryts och att det militära samarbetet med Tyskland avbryts. Hon vill ha goda relationer med Ryssland och ser inga skäl för att skicka vapen till Ukraina. Allt detta strider mot den rådande inställningen i EU och Sverige. Tillsammans med Orban i Ungern är hon därmed den enda politikern på hög nivå som arbetar för fred i vår del av världen och en nedtrappning av konflikten i Ukraina, som numera flertalet är pinsamt medvetna om drivs på av amerikanska krigsintressen i globalismens namn. Kort sagt – ut med USA ur Europa och låt oss föra en konstruktiv och handels- och fredsbefrämjande politik inom vårt eget närområde. I den ingår respekt för Rysslands intressen av fred och oberoende. Med Le Pen som president i Frankrike vore det nog värt lite extra eftertanke för både Sverige och Finland innan man tar parti för en anslutning till NATO.

Marine Le Pen vill också att Frankrike skall lämna EU, eller alternativt arbeta för en förändring av EU inifrån med sikte på att nationernas rätt skall gå före EU:s, inte tvärtom som situationen är idag. Bidragen till EU är för höga och används på ett oansvarigt sätt utan insyn eller påverkansmöjlighet för medlemsländerna. Exempel är migrationen, krigshetsande vapenanslag till Ukraina och pandemihantering. EU:s vandring mot en totalitär stat måste stoppas.

Andra frågor som skiljer sig helt från Macrons ställningstagande är nedmonteringen av vindkraft och främjande av säker kärnkraft. Hon vill också hjälpa ungdomar till arbete genom skattefrihet för alla under 30 år, ett sätt att undvika en start i livet som bidragstagare.

Marine Le Pen har många frågor gemensamt med Orban i Ungern, som vann en jordskredsseger i det senaste valet. Orban tillåter inte att media ensidigt stödjer statsfientliga intressen och försöker styra opinionen genom onyanserad journalistik. Detta gäller i högsta grad även för Frankrike och Sverige. Demokrati är beroende av en allsidig debatt för att kunna existera. Den finns idag enbart genom fria sociala media, något som sittande regeringar med alla medel försöker strypa.

En fråga som fransmännen tvekar att ta ställning till är migrationen. Le Pen har mildrat sin inställning till mångkulturell invandring för att inte framstå som alltför radikal i detta sammanhang. Till hjälp har hon då fått Zemmour, som går betydligt längre och kräver återvandring av migranter som inte visat intresse för att arbeta och integrera sig i Frankrike. Det ger Le Pen möjlighet att vara mer generös i sin inställning och lugna opinionen.

Vad vill då Macron? Enkelt uttryckt, raka motsatsen till ovanstående. Han har redan sålt ut stora delar av Frankrike till globala ekonomiska intressen och arbetar medvetet med att göra fransmännen fattigare och utan inflytande. Den franska nationalkaraktären skall krossas, trots att vi alla vet att denna är en av de starkaste i världen. Fransmännen är i första hand hantverkare, småjordbrukare, kulturarbetare och individualister som alla hatar industrialismen. I ett land som har det mesta inom sina gränser förstår man inte att det skulle finnas något behov av globalism. Macron vill utplåna Frankrike till förmån för EU, sedan till förmån för FN och världsregeringen – där han förutsätter att han själv kommer att sitta.

Ett EU utan både England och Frankrike skulle bli ett Stortyskland, styrt direkt eller indirekt av USA. Det är inte svårt att förstå att detta skulle leda till hela unionens upplösning och omformulering till nya konstellationer. Detta förutspådde Friedman redan för många år sedan. Kanske är det idag dags för startpunkten för en sådan omvandling?

Friedmans vision av det framtida Europa.

Som vanligt försöker de styrda franska medierna att förstora Macrons opinionssiffror inför dagens val, detta är knappast något nytt utan gängse propaganda i syfte att styra väljarna. Marine Le Pen har folkets stöd, medan Macron har storfinansens och elitens stöd. Hur detta skall avlöpa kan tyckas givet, särskilt som valfusk tycks vara räddningsplankan för etablissemangets vandring mot ett totalitärt system. Att Macron kommer att sitta kvar – och som vissa tror, utöka sin mandatperiod till 7 år istället för att nå fram till det oåterkalleliga 2030, slutpunkten för globalistagendan, lär vi få ta konsekvenserna av.

Peter Krabbe

59 Responses to Europas ödesdag

 1. Tack Peter! Afs Kasselstrand har samma tankar om Sverige, och jag hoppas att han står kvar i sin integritet till skillnad från övriga partiledare, och då menar jag alla som glidit iväg från Sveriges intressen till Européiska/globala. Här en intervju med honom hos Swebbtv:s Lars Willgert: https://swebbtv.se/w/ph2HFESFxqUWD1R6PkW1D4

 2. Mjölner says:

  Utan tvekan, exact så är det,
  Nu väntar vi bara på det franska folkets dom över sig själva.

 3. Lilia says:

  Det verkar uppgjord att Macron kommer sitta kvar. Pengar styr, som vanligt. Men behöver vi vara oroliga för Frankrikes storhet? Till hösten( enligt ledande experter) blir enorm brist på spannmål i hela värden. Ingen hjälp till hungrig Afrika och som följd kommer den stora folkvandringen från norra delar Afrikanska kontinenten till Europa genom den redan hård trafikerad Spanien. Kan EU stå emot? Knappast. Allt vi behöver göra att titta på. Enda hopp att Sverige går ut ur EU innan. Vi jobbar på detta nu.

 4. Savalle says:

  Vilken fight!

  Ska den lille jesuitutbildade professorssonen och Rothschild-påläggskalven, Macron, med examen från ENA och specialist på Hegels och Machiavellis smutsiga trick kunna försvara sin titel mot sluggern Marine Le Pen, dotter till främlingslegionären som blev politiker?

  Och kan vi räkna med justa domare, eller är matchen uppgjord på förhand…?

  Let’s get ready to rumble!

 5. Mjölner says:

  I väntan på resultatet.

  Vem mördade Svenska Kyrkan

  Ett drastiskt antagande kan man tycka men vår protestantiska tro som omfattar Fadern, Sonen och den Helige Ande har sakta tynat bort. De få troende svenskarna får i dag nöja sig med att utöva andakt och läsa bibeln i hemmet. Kyrkan som förr var ett väl fungerande urverk är nu helt nedmonterad och ligger i en låda på Riksdagens bord. Ingen kan eller vill sätta ihop delarna igen, allra minst de som deltagit i nedmonteringen.

  I stället för den borttynade protestantiska tron uppfinner man ständigt nya religioner. Just nu sitter de amerikanska glasögonen på och man ser allt i Californiarött även om kulören bleknat något.
  Det råder Natofeber som ersättning för dito Covid och miljö. Man förbereder grundlagsändringar och förbud att yttra sig. Det franska folket står just i dag inför ett ödesval, som kanske kan förändra och tina upp, eller störta Europa in i ett djupfryst agenda 2030

  Tron kan försätta berg heter det. Det vill stor möda till att reparera hedningarnas verk. Jag räknar mig inte till de religiösa, men är döpt och konfirmerad protestant.

  • Savalle says:

   Här berättar Lars Enarson om hur Sveriges första socialdemokratiska statsminister, Hjalmar Branting kom överens med Svenska kyrkans ärkebiskop, Nathan Söderblom, om att byta ut Bibeln mot socialismen:

   (VÄNSTER-JESUS & SVERIGE – Lars Enarson, Swebbtv klipp)

   Därefter blev det klimatskrämsel, HBTQI, migration, islam och hela det ekumeniska paketet som predikades från predikstolarna.

   Nathan Söderblom fick förresten Nobelpriset. De´du, Mjölner! Men Svenska kyrkans avdagatagande påbörjades långt tidigare än så. Det var ideologier som ateism, evolutionsteori, nihilism, existentialism, hedonism och Big Bang som sprängde fram denna breda väg – och bakom dessa filosofier står samma krafter som styr sprattelfiguren Macron.

   • Tack Savalle – mycket klargörande! Intressant att kunna titta rakt ner i källan för utvecklingen, jag föreställde mig att den socialistiska rörelsen var mindre intrikat. Samtidigt läser väl ingen det kommunistiska manifestet längre, och därför är det ju lätt att kollra bort människor. Taktiken tycks ha varit just detta – att dölja källan men peka ihärdigt på forsarna och de förment lugna vattenspeglarna nedströms.

    • Savalle says:

     Den socialistiska rörelsen är som ett isberg – en förhållandevis liten synlig del, vit som oskuld, och en långt mycket större del där nere i djupet, bedräglig och farlig.

     Den synliga vita delen tilltalar många människor med sina slagord Frihet, Jämlikhet, Broderskap, men få är medvetna om vad som döljer sig under den vita, fina fasaden.

     Där visar socialismen sitt verkliga fula tryne och visar själv genom sin vapensköld att det är en ulv i fårakläder, vilket vi ser här:
     https://en.wikipedia.org/wiki/File:Fabian_Society_coat_of_arms.svg

     På svenska kallas medlemmar i Fabian Society, som alltså är den dolda delen av isberget, Fabianerna, men de omnämns ALDRIG i Likströmsmedia.

     Det finns inte mycket skrivet på svenska om denna så mäktiga och lömska organisation, men Peter Krabbe har skrivit fyra utomordentligt klargörande krönikor om Fabianerna. Här är de:

     Fabianismen, del 1. Under sköldpaddans skal gömmer sig Labour, ovanpå rider Rothschild.

     Fabianismen del 2, roten till världsregeringen får fäste i Europa.

     Fabianismen, del 3. Invandring, olja och religion skapar den nya mångkulturen. Men vem vill ha den?

     Fabianismen, del 4. Det muslimska uppvaknandet – fredlig handel eller erövring av världen?

     Läs dem så ser ni att Edward Griffin hade rätt när han sade att socialism och fascism är två vingar på samma äckliga fågel!

     • peterkrabbe says:

      Tack Savalle, du håller reda på mitt arkiv, vilket jag inte hinner med själv. Jag skottar min väg genom snön genom att slänga snön över axeln.

      • Savalle says:

       Ditt arkiv, Peter, är fullt av klargöranden som jag hoppas att sanningssökande, ärliga människor har förstånd och vilja att ta del av.

     • Jo, jag har bra koll på det filosofiska, men detta var en ny pusselbit. Min föreställning var nog länge att Sverige var en dagisvariant. Men sen har vi ju s-sanningen.se där både cencuren och de svenska koncentrationslägren avslöjas. Intressant är att arkivet är öppet, men dessa misstänks inte bli så populära att penetrera…:

      ”Idag har bara en enda bok skrivits om dessa 14 läger, en bok som dessutom har en hel del övrigt att önska. Ändå ligger Riksarkivet öppet för vem som helst att idag ta del av allt det material som finns tillgängligt om dessa läger. Och det är ett digert material, tiotals hyllmeter med fakta, outforskade dokument och tidigare opublicerade bilder. Ändå tycks ingen våga röra vid materialet. Kanske skulle en bok om Socialdemokraternas historia passera den gräns vad yttrandefriheten egentligen tillåter i ett socialistiskt styrt land. Boken om lägren eller Socialdemokraternas övriga historia förblir nog en utopi eftersom fakta som är komprometterande för socialister alltid klassas som lögner.

      ​Ju mer som kommer fram om Sveriges och framförallt Socialdemokraternas brunsmetiga historia, desto fler blir lössen i fanan. Inget annat politiskt parti i Sverige har hemligstämplat så mycket om sin egen historia som just Socialdemokraterna. Ett parti som idag står och anklagar andra partier för just sin egen historia. Om nuvarande partiledares bildningsiver oväntat skulle komma att utsträcka sig till att ta del av den information som finns om den socialdemokratiska historien kan vi kanske förvänta oss att han i fortsättningen iakttar viss återhållsamhet med att beskylla andra partier för sin egen historia.”

      En annan intressant uppgift som jag stötte på häromdagen, var att det inte var Förintelsen som var upprinnelsen till förklaringen om de mänskliga rättigheterna, utan en attack från kommunister efter krigsslutet. Ytterligare en stöld av uppmärksamheten och orsaksförklaringarna kan man tänka?

      Jag ska leta upp uppgiften, minns inte just nu i vilken bok jag läste det…

 6. peterkrabbe says:

  Följande scenario vore sannolikt om Marine Le Pen skulle vinna valet:

  Frankrike deklarerar sin avsikt att lägga ett veto mot invalet av Ukraina i EU. Likaledes lägger Frankrike ett veto mot beslutet att skicka vapen från EU till Ukraina. För Ryssland skulle detta räcka som de garantier man efterfrågat för några månader sedan och ge möjligheten till ett hedersamt avslut på krigsinsatserna i Ukraina. Frankrike – som förhandlingspart i Minskavtalet – deklarerar att detta skall gälla som avtalat och att val skall utlysas i separatistprovinserna omgående. Ryssland – som inte är part i Minskavtalet – kan då nöja sig med att övervaka att ett val går rätt till, utan rysk militär i landet. Ukrainakonflikten är därmed löst och Europa kan på nytt få sina gasleveranser från Ryssland, energipriserna sjunker och inflationen stoppas.

  Problemet är att detta kommuniceras inte till det röstande franska folket, eftersom landets media styrs av samma krafter som styr Ukraina och som vill krossa Ryssland. Uppenbarligen vill ingen annan i EU, allra minst Sverige, ha fred i Europa? Macron är symbolen för vår egen förintelse.

  Socialisternas ledare i Frankrike, Melenchon, kom på en hedrande tredjeplats i primärvalet. Han har själv varit flitig deltagare i alla demonstrationer mot Macron och hans styre. Nu vägrar han stödja Le Pen och uppmanar sina följare att rösta Macron eller stanna hemma. På så sätt riskerar han att sätta sin värsta fiende på presidentstolen. Att dagens höger är en arbetarrörelse vill han inte se, lika lite som sossarna vill se SD som en utväxt från sin egen oförmåga. Hyckleriet är ofattbart!

 7. Benny says:

  Stalltipset är att Macron fuskas kvar vid makten enligt ökänt recept under det som kallas ”liberal demokrati” men som i själva verket är global diktatur i illa dold förpackning! Sen är det ju så att valfusk kan bara göra till en viss procent innan det blir alltför tydligt för folk vad som pågår trots att MSM-media kommer att göra allt för att förneka fusket! Se bara hur det gick i USA där Biden fuskades fram som ”president”. Så vi kan inte räkna med justa domare men domarna kan bara påverka till viss del och röstar tillräckligt många av soffliggarna mot Macron så kan Le Pen vinna. Inte för att det skulle ha någon praktisk betydelse för Le Pen skulle snabbt motas in i globalistfållan med hot och mutor och om hon trots det inte lyder inte väntar en ”liten etta med jordvärme”!

  • lilia says:

   Ja det var mycket smart av styrande eliten att sätta Macron mot Le Pen. Hon har inte en chans att vinna. Hon kanske spelar med? Macron kom från ingenstans, bildade eget parti och vann. Hur? Vilka pengar skumtar bakom? Onkels? Vilken post lovades till Macron i den nya globalstyre? Släng känslor och koppla på hjärnan och svaret kommer.

 8. stigrydmark says:

  Förmodar att Macron tyvärr vinner. Det tycks finnas likheter mellan den franska och svenska befolkningen, många idioter som inte förstår sitt eget bästa. FN, NATO och EG har gjort sitt. Dags för normalt samarbete utan att skapa globalistiska monster.

 9. Mjölner says:

  Patrik Engellau på DGS har lyckats producera en närmast infantil och barnslig analys av kriget i Ukraina. Kommentarerna blir därefter. När vi nu är inne på idioter som inget förstår.

  Men att USA har stora geopolitiska intressen i området, precis som Ryssland, är väl klart för alla.

  Inte så mycket att säga om att anfallaren har en kriminell grupp vid makten, som gång på gång lurat och förnedrat både sitt eget folk och omvärlden. Landet som gör motstånd är en suverän stat med demokratiskt valda både parlamentet och presidenten.

  Putin fösvinner i golvets fallucka (jag tänker mig hans farsartade inför applåderande åskådare-skådisar parader och fallucka – schwopp sejere bara) och öronviskar-generalerna puudlar med pannan mot golvet osv och Zelenskyj kräver :
  Krim åter !

  PostUkraina blir intressant. Här följer några lösa trådar:
  1. Ryssland blir tillsvidare paria i väst.
  2. Putin avgår där syftet är att ny regim ska kunna avsäga sig debaclet i Ukraina.
  3. Natoanslutningen ökar – man har blivit bränd på Rysslands imperiedrömmar
  4. Ryssland behåller de områden de lyckats ta. De blir lydregioner till Ryssland.
  5. Kommer Tyskland att lita på de ryska energileveranserna?
  6. Ukraina rustar som bara den, blir full med västerländsk högteknologi
  7. Ukraina går med i Nato och EU.

  Länk till den som vill läsa själv.
  https://detgodasamhallet.com/2022/04/24/patrik-engellau-ukraina/#more-57698

 10. ceskyraj says:

  Peter, hur påverkas franska valet av senaste illdåd mot en katolsk präst och nunna? Vad säger folket?

 11. peterkrabbe says:

  Prognoserna från valet pekar tyvärr entydigt mot att Macron kommer att sitta kvar som Frankrikes president. Relationen 58% för Macron mot 42% för Le Pen lär stå sig, även om geografiska variationer kan bli ganska stora. Något förvånande har exempelvis kolonierna röstat för Le Pen, vilket kan tolkas som att de känner sig utlämnade och hotade i ett globalistiskt landskap, där den nationella tillhörigheten till Frankrike försvagas och tryggheten därmed försvinner.
  Detsamma gäller för invandrartäta områden som Sydfrankrike, där tryggheten också försämras i takt med att nationens betydelse minskar.

  Valdeltagandet har varit lågt, vilket också är en förklaring till resultatet. Jokern i leken är socialisternas val att rösta på Macron, trots helt olika åsikter om välfärden, Allt i syfte att hålla Le Pen borta från makten. Nu hoppas de istället få inflytande genom valet till Nationalförsamlingen i juni, något som också Macron behöver för att kunna styra landet. Förhållandet lär istället bli det omvända, att högern inte kommer att stödja socialisterna som tack för senast, något återigen Macron vinner på. En total splittring med andra ord som gynnar en president som alla hatar.

  Reaktionerna från Sverige och Magdalena Andersson visar att hon sitter i samma båt som Macron, om nu någon skulle betvivlat detta. I båten trängs också Annie Lööf, som tror att hennes tid är inne. Nåväl, låt dem klösa ögonen ur varandra, det är ändå inte mycket de ser av sin omgivning…

  Nu vet vi åtminstone vad som väntar framöver, det svenska valet kommer inte att innebära någon förändring. Globalismen har öppna dörrar och USA kommer att föra taktpinnen mot ett nytt europeiskt storkrig i syfte att krossa Ryssland och Putin. Jag kan bara beklaga att våra politikers oförstånd, naivitet och kompletta inkompetens kommer att innebära slutet på vår civilisation. Det blir upp till var och en att försöka hitta utvägar ur eländet. Våra valda ombud väljer vägen mot kriget. Vi får skylla oss själva….

  • Molly says:

   Sorgligt, man känner att man inte har långt kvar i livet…. För inte så länge sedan såg man fram mot pension, trevlig tillvaro och framtid. Peter, hur tror du ett europeiskt storkrig kommer att se ut?

   • peterkrabbe says:

    Molly, det är en för stor fråga att besvara i en kommentar. Men jag skall återkomma med min vision av den närmaste framtiden i en ny artikel inom kort. Alla kort ligger snart på bordet, nu går det att läsa dem. Sedan finns det inte mycket mer att tillägga…

 12. Savalle says:

  Det har varit val. På gammalgrekiska heter val haíresis (αἵρεσις). Därifrån kommer ordet heretiker, som betyder kättare.

  Wikipedia:
  Katarer (av grekiska καθαρός katharos, ”ren”) är ett kollektivnamn för de många sekter med dualistisk grundåskådning, vilka på 1000-talet började utbreda sig i Europa. Ordet kättare härrör från namnet på denna trosinriktning. De katarer som levde i södra Frankrike kom att kallas för albigenser, efter katarernas borg i staden Albi i regionen Languedoc. Dessa kallade sig själva les Bonhommes, ”de goda männen”, religiöst förstått som ”de goda kristna”, men rörelsen krossades av den katolska kyrkan och dess nystartade inkvisition under 1200-talet.
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Katarer

  Katarerna utrotades fullständigt och under mer än 600 år pågick öppet inkvisitionen där minst 50 miljoner människor torterades till döds för att de valde att följa Bibeln.

  Reformationen gjorde att Katolska kyrkans järngrepp minskades och att många kunde börja träffa egna val.

 13. peterkrabbe says:

  Vi kan nu fråga oss hur valens roll utvecklas i en demokrati. Håller de på att förlora sin demokratiska funktion? Förlorar vi tilltron till valresultaten?

  Om man ser på de tre senaste presidentvalen i Frankrike finns statistik publicerad av tidningen Le Monde. Den visar att valdeltagandet stadigt sjunkit, från 80,4% år 2012 till 74,6% år 2017 och till 71.8% igår. Det är en minskning med 5% vid varje val och innebär att i Frankrike avstår nu närmare 19 miljoner människor från att rösta. Tyvärr är det nog så att de som avstår är desamma som hade kunnat ge valet ett annat utfall.

  Detta kan naturligtvis vara både på gott och ont. Om dessa 19 miljoner är Frankrikes muslimer är vi kanske glada för att de avstår, är de istället nationalister som gett upp så har de samtidigt missat chansen att stoppa globalismen. En fingervisning får vi kanske om Nyans ställer upp i det svenska valet. Migranterna är globalisternas resurs, en resurs som sammanlänkar socialisterna med globalisternas liberaler. Det är detta vi ser i Frankrike, när socialistledaren Melenchon stöder Macron, sin värste konkurrent om makten och därmed hindrar ett regimskifte. Samtidigt går ut på gatorna med plakat mot Macron.

  Devisen Härska genom att Söndra är här driven till sin fulländning. Liberalerna har krossat arbetarmakten genom att dela den i två block som bekämpar varandra – i Sverige sossar mot SD, i Frankrike Melenchon mot Le Pen – samma strategi. Nämligen att kalla alla som motsätter sig migration för nazister, fascister och antisemiter. Är det svårt att förstå vem som ligger bakom den strategin?

  Valfusk behövdes inte i Frankrike denna gången, det såg media till. Opinionsundersökningar som avviker minimalt från slutresultatet, trots ett minimalt underlag. Frankrike måste ha världens bästa valsystem när man samtidigt som dörrarna stängs till vallokalerna kan presentera en prognos som till 99% överensstämmer med slutresultatet. Av Le Mondes sammanställning framgår att under de första tio timmarna röstar 63,2 % av väljarna, under de tre sista röstar resterande 9 procenten.
  Efter en avstämning kl 17 har man då möjlighet att ta ställning till hur de AVGÖRANDE procenten skall fördelas. Valet avgörs ett par timmar innan stängningsdags och utvecklingen tycks för vissa att gå att följa i realtid under dessa timmar. Hmmm. I sanning ett bra valsystem, vi själva får sitta och vänta fram till kl 12 på natten medan valsedlarna räknas och sorteras för att få en rimlig säkerhet på valresultatet. Av de fransmän jag talat med innan valet tror hälften att valet avgörs genom valfusk, därför avstår de från att rösta.

  Får vi en opartisk valmyndighet som vi kan lita på i det svenska valet? Eller är allt förutbestämt? Oavsett kan vi lära oss mycket av det franska valet, inte minst hur framtiden kommer att se ut.

  • Jonas says:

   Själv är jag helt övertygad om valfusk, ingen tvekan om saken. Tror inte att franska folket frivilligt skulle lägga sin röst på en tyrann som macron. Samma sak i Kanada med trudeau och i många av de andra västländerna, om inte alla. Dock tycks det som Ungern och Victor Orban lyckades hålla valfusket i schack, kan bero på att alla soros organisationer vad jag vet är förbjudna att verka i Ungern så där ser vi utfallet om globalist organisationerna inte tillåts göra sin valpåverkan och att fuska.

   • Loa says:

    ”Tror inte att franska folket frivilligt skulle lägga sin röst på en tyrann som Macron.” – Nej, med tanke på de Gula Västarna!
    Precis som folkhaven på Trumps rallies – ingen indikator på någonting, helt ignorerat.. Men Bidens möten med tio pers varav hälften staff, de rapporterades!

  • Loa says:

   http://www.jimstoneindia.com/.zw7.html

   Macron did not win any election

   Staplarna under kvällen räknade baklänges också…

   • peterkrabbe says:

    Detta är ju mycket intressant om bilderna går att verifiera. Tyvärr är problemet att det sällan lämnas tillräckligt med uppgifter för att man skall kunna avgöra om det är fake eller inte. När, var, hur?

    • Loa says:

     Det är väl från valvaka på TV. Kommentator verkar stå längst t.h.
     Den lilla rutan med Estimation en % kan vara pålagd efteråt, av publiceraren som Jim Stone återger. Åtminstone är pilarna och de gula gubbarna det. Men hela den högra bilden saknar tidsangivelse och verkar vara när röstandet är avslutat.

     Detta stod under
     https://t.me/CNconspiracynewsroom/48186
     men jag har inte Telegram och kan inte leta vidare.

     Det torde vara lätt att gå tillbaka till olika kanalers valvakor och kolla vid angivna tider. Särskilt mellan 20.20 och 20.40. Hon har ju trillat NER med tre miljoner röster på 20 minuter!

     • Loa says:

      Och han tappade samtidigt 300.000 för att det skulle se snyggt ut.

     • Krister. says:

      Från twitter.

      Tack vare media@Actu43_frbedrägeriet är bevisat.

      • peterkrabbe says:

       Ja, det klarnar efter hand. Det tycks vara samma typ av ”händelse” som drabbade SD i det svenska valet, dvs fusk genom Dominion. Videon är hämtad från TV2, den franska statliga nyhetskanalens valvaka och får därmed anses vara objektiv. Det vi inte ser här är slutfasen, fusket dokumenteras när ställningen är ca 14 miljoner lika för båda, dvs 28 miljoner röster räknade, alltså inte slutresultatet. Total avgavs enl rapporterna 32 miljoner godkända röster, varav 18 miljoner tillskrevs Macron och 14 miljoner Le Pen. Man skyller på att storstadsrösterna ändrade fördelningen. Poängen är dock att vid avbrottet – precis som i Sverige – minskades Le Pens röster från 14 miljoner till 11 miljoner. Macron skulle alltså i det sista skedet ha fått 4 miljoner nya röster och Le Pen inga alls! Detta känner vi igen från USA. Vi får följa debatten och se vad som händer! Fusket är solklart, men hur kommer fransmännen att hantera det?

       • Mo says:

        Man kanske bara fortsätter en väl etablerad tradition i vårt demokratiska system men som blir synligare nu i och med nya tekniken. Nu blir det lättare att ta ut svängarna förstås med hjälp av algoritmen.
        Stödröster är ett välkänt och accepterat fenomen, vilket utbyte som tidigare har skett innan offentliggörandet av folkets röster kan vi inte säkert veta. Det kanske köpslås i dessa sammanhang oxå. Folk blir medvetna, slutar rösta och bidrar till att avveckla demokratin om vi inte hittar lösningar.

    • Sture says:

     @ peterkrabbe,
     det skulle vara om någon spelat in hela valprocessen från TV, åtminstone de sista timmarna. Det har ju funnits tillräckligt med misstänksamhet mot detta val att någon kan tänkas ha gjort det. Kanske Le Pens eget parti?

 14. Kanske valen försvinner! Varför rösta när von oben bestämmer! Vän av ordning skickar material till mig. Eftersom jag får mycket som kommer in bad jag honom sammanfatta och då skrev han så här:
  Sorry! Den nya världsordningen som alla säger är en konspiration kommer att lanseras den 5 juni i Sverige. Det är nu den gröna världsordningen och bygger på Stockholmsdeklarationen som förkroppsligar Agenda 2030 i fyra principer och som kommer att ratificeras av alla världens länder vid FN:s Stockholm+50-möte 02-03 juni. Sverige har varit hydrahuvudet åtminstone sedan Stockholmskonventionen 1972, men mycket troligare sedan den första riksbanken ca 1688.

  • Vad spännande, Helena – tack för info! Men hen måste ju mena ”de nya globala ledarna” utbildade på WEF, har kommit överens och ska ratifiera avtalet Stockholm i juni. Vi avlönar ju dessa ledare, så det hade ju varit klädsamt med folkomröstningar först? 😉

   • Savalle says:

    Intressant med Riksbankens hyllning av Dag Hammarskjöld!

    Här får vi ett något annorlunda perspektiv på Dag Hammarskjölds gärningar:

    (Pagan Practices Exposed | The UN’s Occult Agenda)

    • eva-marie says:

     Tack Savalle. Den här informationen är oerhört viktig, och rekommenderas!
     Just den här agendan verkar ha fått ett ganska stort genomslag, inte minst här i Sverige, i dag.
     Har sett att flera videor (svenska) på senare tid som har just detta new age-liknande budskap.

     Deras syn på Jesus Kristus är inte samma som bibliska. De har också fört fram budskapet att alla religioner måste upphöra, för att i stället sammanföras i en enda gemensam religion där människan står i centrum, inte Jesus/Gud.
     Agendan verkar ha framgång. Kanske är detta den religion som skall vara den enda tillåtna snart? Alla kommer inte att acceptera det, och jag undrar vad ”straffet” blir för de som motstår denna ”nya” religion.

     • Det är obegripligt lätt att språkligt förvrida och därmed kunna förklara människans koppling till Gud på ett falskt sätt. Genom att vi förvisso är aspekter av Gud såsom skapande och förlåtande – men vi är i ständig utveckling och därför inte lika fullkomliga som Gud. Därför kan inte klåfingrarna låta bli att förklara detta som om vi är lika bra som Gud och lika gärna kan tillbe oss själva, alltså egot – vilket vi absolut inte är. Vi kan bli lika gud genom ett uppnått Kristus/Gudsmedvetande, och därmed uppnå samma insikter, och därmed har vi också levt vårt sista jordeliv. Mot slutet av den fullkomliga själens dagar i detta liv, är vi jämställda med Gud, men tills dess har vi uppgifter att fullfölja. Hur man kan sammanblanda detta med att människan i allmänhet är sin egen Gud visar bara på den spirituella omognaden och det egocentriska och solipsistiska förnekandet av Gud/Kristus.

      • Mo says:

       Tack Carina, så fint beskrivet. Det är just det som är meningen med vårt liv att vi skall utvecklas andligt för att till slut nå Kristusmedvetande. Det är ingen enkel resa utan kan behöva många turer dvs reinkarnationer i jordelivet.

       • Tack Mo. I Småland (och kanske annorstädes), har vi ju ett talessätt som på pricken beskriver förhållandet, och särskilt då den felaktiga tolkningen: ”Vi päron, sa svinskiten som låg under päronträdet.” Det är ju bara i den sista inkarnationen som insikterna om det rätta förhållandet blir uppenbar – skulle jag tro.

     • Savalle says:

      Ja, Eva-Marie, den här agendan har fått stort genomslag.

      I videon ovan, där Lars Enarson intervjuas om hur Svenska kyrkan bytt ut Bibeln mot socialism, klimatfrågor, invandringspolitik och sexualmångfald, framhålls organisationen CONCORD som en stark katalysator som ska tillse att Agenda 2030 genomförs så snabbt som möjligt.

      CONCORD är en mycket mäktig och helt odemokratiskt tillsatt organisation, där en mängd olika religiösa grupperingar spelar en viktig roll. Det är verkligen en ”regnbågsorganisation” med stark reprentantation av religioner som för bara några decennier sedan knappast hade något inflytande alls i vårt land. En av dem är Baha’i,

      Baha’i är en synnerligen snabbt växande och relativt sett nytillkommen religion med starka inslag av islam och Kabbala. Enormt påkostade och spektakulära religiösa Baha’i-tempel har uppförts över hela jorden under det senaste århundradet. Centrum för verksamheten finns i Israel.

      Agenda 2030 framställs som något ”hållbart” och positivt i Likströmsmedia, men fil.dr Pia Hellertz ger här en något annorlunda bild av denna – av de styrande – så pushade framtidsplan.

      Agenda 2030 – 17 mål för att totalt förändra vår värld, Del 1:

      Klicka för att komma åt 17-m%C3%A5l-DSM-2016_4.pdf

      Agenda 2030 – 17 mål för att totalt förändra vår värld, Del 2:

      Klicka för att komma åt Agenda_2030-del%202.pdf

  • Mjölner says:

   Jag tycker Sven Hirdman som diplomat skulle känna till att Sverige spionerat på Ryssland för Natos, USA och Englands räkning hela kalla kriget och fortsättningsvis. Han känner förmodligen även till som tidigare diplomat på UD och statssekreterare i Försvarsdepartementet att USA räknar Sverige som medlem nr 17 med dolt medlemskap.
   Vet han inte, eller vet och utelämnar? Natodebatten präglas i övrigt av okunnighet och flåsig brådska. Detta är inget att hetsa upp sig för. Sverige har sålt sin alliansfrihet och neutralitet för länge sedan. Allt har i nuläget gått för långt för att inte komma till stånd. Det fattas bara underskrift. Ingen är väl så korkad att han inte inser att Ryssland sett detta komma.
   Rysslands utrikespolitik kommer nu att ändras. Ryssland varnar de båda Natokandidaterna Finland och Sverige att det kommer att vidtas åtgärder om ansökningarna beviljas.
   Alla tror att Nato skall ställa upp om något land blir angripet. Det stämmer inte.
   Artikel 5 har använts en gång i Natos historia, det var vid 9/11 WTC 2001.

 15. Erik says:

  Över en miljon röster försvinner i direktsändning

  https://www.bitchute.com/video/ndvfxzK7PZdp/

 16. Mjölner says:

  Det ligger nu en hel garnhärva av lösa trådar på bloggen, valfusk, Nato, yttrandefrihet, Gud och människan, sossarnas svarta historia, valfläsk, politiskt vansinne etc. Det kan bli över 400 inlägg.
  Inte ett ord om det franska valet på oberoende nätmedia, dödstyst.
  EU har nu smugit i nattmörkret och klubbat beslutet om hatpropaganda och desinformation.

  Så lyriskt kan censur beskrivas !
  https://www.snaphanen.dk/2022/04/26/mere-eu-censur-vedtaget/#more-197943

  Mo !
  Nya teorier om attentatet mot Dag Hammarskjöld vid Ndola 18 sep. 1961

  https://consortiumnews.com/2022/04/21/missing-link-in-a-un-cold-case/

  Jag var på Bromma flygplats när planet med hans kista kom in för landning.
  Glöms inte i första taget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: