Ett Sverige som har gått vilse…

USS Kearsarge, i Stockholm för att stanna tills Gotland övertagit funktionerna?

Helgens underhållning lär väl bli Magdalena Anderssons utspel i frågan om Morgan Johanssons vara eller icke vara. I ett försök att framstå som respektingivande anklagar Magdalena de borgerliga för att äventyra Sveriges säkerhet med en retorik som skriker oro och skräck inför en situation som hon själv i allra högsta grad försatt vårt land i.

De borgerliga partiernas ambition att avsätta en minister som uppenbart inte klarar av att hantera den inrikespolitiska situationen, med ständigt eskalerande våld, skjutningar på öppen gata och en växande ungdomsmaffia , anser Magdalena äventyrar även den utrikespolitiska situationen som man nog får anse är hennes eget ansvar. Vad menar hon då egentligen med att kalla kravet att avsätta en oduglig minister för ”oerhört” och ”oansvarigt i en allvarlig situation”?

För det första vore det ju enklare och bättre för alla att bara byta ut vederbörande mot en mer handlingskraftig minister för landets bästa, än att själv framkalla en regeringskris genom att hota med att låta hela regeringen avgå. Det är ju faktiskt hennes eget beslut om det sker.

För det andra ser vi tydligt att paniken mer är att relatera till Magdalenas ödesdigra misstag att ansöka om medlemskap i NATO innan förutsättningarna för att det skall gå att genomföras utretts tillräckligt. Finns det ingen på UD som kan ge henne information om verkligheten och det faktum att Turkiets roll i organisationen är något annorlunda än de västeuropeiska ländernas? I så fall tycker jag att hon skall byta ut personalen på UD samtidigt som Morgan Johansson.

Om Magdalena tror att en puss på kinden och en omfamning från Biden innebär att alla problem löses, får hon nog tänka om. Världen är större än så. NATO är en krigsorganisation med ett stort antal medlemmar, men alla har inte samma syn på politiken och särskilt inte på Rysslands agerande i Ukraina. USA har länge haft spända relationer med Turkiet på grund av sin Mellanösternpolitik och, inte minst Gülenrörelsen, vars ledare gömmer sig i och skyddas av USA. Gülenrörelsen är en motståndsrörelse med judiska rötter och ses av Erdogan som ett hot mot hans islamistiska politik.

Erdogans inställning till kurderna borde vara väl känd av svenska UD och man kan knappast påstå att det råder konsensus mellan länderna om vad som är vad. Det är därmed fullt naturligt att Turkiet utnyttjar sin känsliga position, både i NATO och geografiskt vid Svarta Havet för att ta inrikespolitiska poäng, samtidigt som man lugnar ner konflikten runt sitt hemmahav. Turkiet vill inte ha ett utdraget krigstillstånd i sin absoluta närhet som utgör ett direkt hot mot Istanbul och Bosporen. Är det svårt för Magdalena att förstå?

Tydligen, eftersom hon inte inser att Sverige har precis samma behov av att vara neutralt och undvika konfliktens centrum som Turkiet. Östersjön och Öresund är en exakt kopia av samma problemställning. Den som äventyrar Sveriges säkerhet är Magdalena Andersson, Sveriges statsminister, när hon lämnar in sin ansökan till NATO utan att ha en analys, värd namnet, som grund för sitt beslut.

Är ett finskt ställningstagande genom en Schwab-elev tillräckligt för att sätta även vårt eget land i klistret? Nej, Magdalena, du har spelat bort dina kort för gott, nu finns inga argument kvar för att rösta på socialdemokraterna. Avgå gärna omgående, krisen kan bara eskalera om du sitter kvar. Eller vill du hellre implementera turkisk inrikespolitik i Sverige, som ditt parti försökte med er bostadsminister Kaplan, vars primära syfte var att varje svensk kommun skulle ha en moské mitt i sta’n?

Turkiets utrikesminister inför nu ett stopp för alla krigsövningar i Svarta Havet med hänvisning till Montreux- konventionen. Därmed trappar man ner hotet mot ett ökande krigshot. I Sverige gör man det motsatta och fyller Östersjön med NATO:s krigsfartyg och uppmuntrat till storskaliga hotfulla krigslekar.

Det som är ”oerhört”, Magdalena Andersson, är din politik att inkorporera vårt land i världens värsta krigsorganisation, istället för att arbeta för att fredsförhandlingar i Ukraina-konflikten inleds – precis som Turkiet nu gör. Att de inser att ett svenskt medlemskap i NATO gör situationen mer utsatt både för Turkiet och för resten av världen borde även du ha insett för länge sedan. Att göra Östersjön till ett slutet NATO-hav ökar trycket på Turkiet och Bosporen flerfaldigt och utsätter därmed Turkiet för större risk att bli part i kriget. Blir någon förvånad över att de reagerar över den svenska naiviteten och totala bristen på förståelse av vad som pågår i världen?

Och varför avsätts miljard efter miljard av svenska skattemedel till vapenleveranser för att underblåsa och fortsätta kriget i Ukraina, trots att resten av världen för länge sedan insett att Ryssland är fast beslutna att genomföra besluten i Minsk-avtalet, som framförhandlats tillsammans med Frankrike och Tyskland?

Hur naiv får man vara när man inte inser att Ryssland har alla resurser som behövs för detta och att det är så det kommer att bli? Om Sverige och våra likasinnade i EU inställde all support av ett krig som inte går att vinna, skulle det upphöra omedelbart med sparade människoliv och minskad förödelse som följd istället för en total utarmning av en av väldens största livsmedelsproducenter med konsekvenser som kommer att sträcka sig årsvis framöver för stora delar av världen. Att inte bidra till att stoppa detta, Magdalena Andersson, är vad som är ”oerhört”. Att fortsätta att lägga ved på en brasa gör att den fortsätter att brinna. Svårt att förstå?

Ukrainas NATO-finansierade krig har inget annat syfte än att försöka knäcka Rysslands högst välgrundade motstånd mot att tvångsvägen bli inkorporerade i den amerikanska New World Order. Det kommer inte att lyckas och vi har ingen anledning i Sverige att vara deltagare i en sådan vansinnesagenda. Ge dina krigsmiljarder till våra egna fattigpensionärer istället eller kompensera vår befolkning för de enorma prishöjningar som DU medverkar till att skapa genom att hålla kriget vid liv. Ditt agerande är faktiskt OERHÖRT!

Peter Krabbe

176 Responses to Ett Sverige som har gått vilse…

 1. Svensson says:

  Bra artikel. Önskar att den vore obligatorisk läsning för alla.

 2. John Drake says:

  Du är så fantastiskt bra, Peter!

 3. Margareta Lundström says:

  Är fullständigt enig med dig i din bedömning av detta totala politiska haveri. Detta är landsförräderi. Nu har vi deklarerat vilken sida vi står och sålt ut oss till en krigsorganisation. Här en länk till pensionerad am. officer som talar utifrån egen erfarenhet av NATO och USA.

  • Loa says:

   Dalmasen vilar inte på hanen

   Regeringen skickar sjömålsrobot till Ukraina
   3 juni 2022
   https://nyadagbladet.se/inrikes/regeringen-skickar-sjomalsrobot-till-ukraina/

   Sverige kommer nu att bistå med ytterligare automatgevär samt 5000 pansarskott. Nu skickar man även med en sjömålsrobot, mer specifikt Robot 17, något man menar att den ukrainska styrkan efterfrågat.

   (Behöver vi inte dem själva?)

   • Jari Norvanto says:

    (Nej, vi är ju neutrala och alliansfria. Och tillika en humanitär stormakt. Ingen kan vilja oss något illa.)

  • jesslar53 says:

   Tack för denna video , mycket har man anat från tidigare men ännu en bekräftelse på galenskapen i världen, bara en bråkdel av bortslösade pengar på militären skulle lösa många av världens problem, Men det blir mer och mer tydligt att det är onda krafter som försöker styra världen till undergång.

  • ceskyraj says:

   Svart i rutan. Kan man se den på ett annat ställe?

 4. Kjell Lindmark says:

  Den svenska feminismen bekänner färg. Den är mer krigisk och våldsbenägen än det tidigare gubbväldet och anför upptrappat våld för att lösa konflikter. Finland, Sverige och EU har begåvats med kvinnliga ledare som knappt värmt upp sina taburetter förrän krigstrummorna börjar mullra allt högre. Men kvinnor kanske är betydligt mer räddhågsna än män och söker skydd i det stora starka USA. Ett skydd som är skenbart, västvärlden består av en åttondel av världsbefolkningen och knappt någon utanför vår västliga bubbla håller med oss och vår politik. Vi försöker med alla medel föra ekonomiskt krig med hjälp av sanktioner mot främst Ryssland och Kina. Detta ser ut att ha gått i baklås då det inte nämnvärt påverkar måltavlornas ekonomi utan bara vår egen. I vår iver att avskärma Ryssland och Kina från världen ser det nu ut som att vi själva isolerar oss från den övriga världen vilket drabbar oss själva.

  Väst har förlorat i makt och inflytande under många år men har snabbats upp det senaste decenniet och når snart warpfart. Den ekonomiska kris vi nu står inför kommer att knäcka vårt inflytande i världen för de närmaste 200 åren, kanske till och med mer. Nergången började redan i början på 1970 talet då USA övergav guldmyntfoten till förmån för petrodollarn. Allt fler länder vänder sig österut där Kina är motorn för att skapa nya banklösningar som ersättning för SWIFT systemet IMF och andra av USA kontrollerade ekonomiska institutioner. Världshandeln med dollarn som betalningsmedel minskar stadigt och var gränsen går för ett komplett dollar-haveri vet nog ingen och när den gränsen passeras.

  Sverige har inte längre en egen utrikespolitik den har övertagits av Washington och Bryssel, Vår statsminister åtnjuter inte längre den makt som folket tror utan har släpps iväg portionsvis under många år. Sannolikt med påtryckningar och hot och med löften om goda ersättningar då det politiska värvet är slutfört.

  Ryssland har sagt att det inte är omöjligt att även ett tredje land kan dras in i konflikten / kriget som förser Ukraina med högteknologiska vapen. Regeringen har godkänt ytterligare leveranser av vapen b.la ett robotsystem. Så bli inte förvånade om Hesa Fredrik plötsligt någon natt börjar tjuta när ryska överljudsrobotar börjar mosa den lilla försvars eller krigsmakt vi har kvar. Vi är ju inte med i NATO än men vi har bekänt färg genom vår ansökan så av det skälet är vi ett tänkbart mål för Ryssland för att statuera ett exempel.

  Det Sverige INTE gör, är att föra en politik som är till sitt folks fromma, snarare tvärtom vilket vi ser tydliga resultat av, högre energipriser mat och boende. Urholkade reallöner och pensioner. Man har således lyckats med att göra oss fattigare medan 1% arna, alltså västvärldens oligarker tjänar storkovan på vår bekostnad. Det våra folkvalda ägnar sig åt är inte bara oerhört det är ett oerhört landsförräderi och högförräderi av sämsta sort. Riksdagsvalet i höst är ointressant allt är riggat och klart för att den rådande utvecklingen skall bestå, tyvärr.

  • Loa says:

   ‘ men vi har bekänt färg genom vår ansökan, så av det skälet är vi ett tänkbart mål för Ryssland för att statuera ett exempel.’ – Precis min tanke. Även om Erdogan kommer till vår undsättning och nekar inträde, så har vi bekänt färg. Och vi har ju redan värdlandsavtalet.

  • Jonas says:

   Det största hotet mot vårt land och vårt folk är svenska politiker, de skulle ställas inför riksrätt hela högen.

 5. Loa says:

  ”Toppmötena” avlöser varandra
  Efter Davos och WHO är det dags för Bilderberg.
  I år bjuder Marcus Wallenberg upp socialminister Lena Hallengren
  Hon har tydligen varit till belåtenhet.
  3 juni 2022
  https://nyadagbladet.se/utrikes/svenska-makthavare-till-bilderbergmote-i-washington/

  Under årets upplaga av Bilderberggruppens globalistiska maktmöte som hålls i den amerikanska huvudstaden deltar socialminister Lena Hallengren (S) och Martin Lundstedt – vd och koncernchef för Volvo. Marcus Wallenberg ordförande för Investor, deltar också på mötet.

  Den finska flickregeringen har ju inte vett att vara tyst:

  Nya Dagbladet kunde nyligen rapportera om att Finlands statsminister Sanna Marin bjudits in till årets Bilderbergmöte – där syftet med sammankomsten enligt den finska regeringen är att ”främja ett informellt och konfidentiellt (SIC) utbyte av åsikter mellan ledande europeiska och nordamerikanska politiker, journalister, forskare, experter och företrädare för näringslivet”.

  • Mo says:

   Och CIA-chefen William Burns, det brinner i väst imperiets knutar, är det Ryssen som skall motas bort ?

   • Loa says:

    U.S. Officials Admit They Have Lied About Ukraine Success and Russian Failures
    By Larry Johnson
    June 4, 2022
    https://www.thegatewaypundit.com/2022/06/u-s-officials-admit-lied-ukraine-success-russian-failures/

    • Benny says:

     Japp, men detta ljugande fungerar för att de flesta, av någon outgrundlig anledning, fortfarande läser och lyssnar på MSM-propagandan. MSM ljuger om allt, klimatbluffen, Covid, Ukraina, invandringen, ekonomin m m listan är närmast oändlig.

    • peterkrabbe says:

     En av de värsta lögnhalsarna är SVT. I gårdagens nyheter rapporterades att Ryssland på nytt bombat Kiev, trots att inslaget skildrade ett oförstört stadscentrum där livet återgått till det normala. Ett vittne ”intygade” att de bombade lokalerna var tomma verkstäder, medan Putin meddelar att det man bombar är lagerlokaler för vapenimporten från väst, inklusive Sverige, och att detta kommer att fortsätta så länge som kriget pågår. Vi har i tidigare inslag sett de enorma vapendepåer med beslagtagna vapen från EU och USA som nu istället kan användas av den ryska armén!
     I förlängningen kommer vi att få se sprängningar av vapentransporter med adress Ukraina, även utanför Ukrainas gränser. Det blir i så fall ett traditionellt gerillakrig på EU:s territorium av den sort som vi sett i alla tidigare krig. Estonia är ett exempel, som även om det ligger utanför den nuvarande tidsramen, visar vad som är att vänta om EU fortsätter att trappa upp kriget. Våra liv är inte undantagna om vi väljer att vara part i kriget…

 6. Savalle says:

  Just nu pågår det enormt viktiga – men helt nedtystade – BILDERBERGMÖTET. Där möter representanter för världens ekonomiska och informella politiska makt ”folkvalda” politiker i årets största lobbingmöte.

  Krig berikar de rikaste av de rika och Natos generalsekreterare deltar varje år.

  Årets Bilderbergmöte äger rum i Washington DC och följande punkter står på den formella dagordningen:

  1. Geopolitical Realignments
  2. NATO Challenges
  3. China
  4. Indo-Pacific Realignment
  5. Sino-US Tech Competition
  6. Russia
  7. Continuity of Government and the Economy
  8. Disruption of the Global Financial System
  9. Disinformation
  10. Energy Security and Sustainability
  11. Post Pandemic Health
  12. Fragmentation of Democratic Societies
  13. Trade and Deglobalisation
  14. Ukraine

  Svenska deltagare:

  Hallengren, Lena (SWE), Minister for Health and Social Affairs
  Lundstedt, Martin (SWE), CEO and President, Volvo Group
  Wallenberg, Marcus (SWE), Chair, Skandinaviska Enskilda Banken AB

  (Även Finlands statsminister Sanna Marin deltar.)

  Källa:
  https://bilderbergmeetings.org/

  (DEVELOPING: 68th Bilderberg Meeting to take place 2 – 5 June 2022 in Washington, D.C., USA)

 7. Janos Levai says:

  I Sverige sker ett drastiskt befolkningsutbyte, partierna säljer ut landet för att makt och pengar är viktigare än något annat! Den här nycirkusen handlar om det, och det är inte över än!

  Vakna Sverige!

  ”Bröd och skådespel” (latin: panem et circenses)

  ”Hon gör partipolitiskt spel av Natoansökan”

  Ulf Kristersson (M) anklagar statsminister Magdalena Andersson (S) för att gå emot deras gemensamma löfte när de meddelande att Sverige skulle ansöka till Nato.

  ”Hon gör partipolitiskt spel av svensk säkerhetspolitik, och av Sveriges Natoansökan”, skriver Kristersson på Facebook.

  Andersson har kallat misstroendet mot justitieminister Morgan Johansson ”farligt på riktigt” – med tanke på att Sverige just nu sitter i förhandlingar med Turkiet om Natomedlemsskap – och meddelat att hela regeringen avgår om Johansson fälls.”

  https://www.expressen.se/nyheter/hon-gor-partipolitiskt-spel-av-natoansokan/

 8. Savalle says:

  KLAGOSKRI FRÅN EN SOM FICK TJI:

  Nej, ingen röd dvärg på Bilderberg!
  Inte detta år heller!

  Det blev Snövit som fick åka dit!
  Det är henne det gäller!

  Vad har jag då fått för allt mitt slit?
  Och här går jag och gnäller.

  Jag ville så gärna få bli en Bilderbergstjärna med Kissinger-hjärna
  i elitens karteller på nåt´ avspärrat lyxhotell med egna bordeller!

  • Savalle says:

   ELEGI ÖVER MÖ KANSKE ÄNDÅ INTE SÅ VIT SOM SNÖ…

   ”Undrar sa flundra om gärddan är frisk!?, sade den lille och tog den lille.

   ”…och om lena Lena blir bedårad och betagen av all prominens och eminens
   när hon pratar apvirus, vacciner, inköp, inskränkningar, pass och tvång
   med högsta hönsen från Pfizer och GlaxoSmithKline hela dagen lång –
   att sen´ den fagra med stöd av Viagra får del av elitens potens och dekadens…

   (Barbra Streisand -Woman In Love)

   🙂

 9. Savalle says:

  Lite bakgrundsinformation om Bilderberggruppen, som nu i dagarna sammanträder i Washington DC och där socialminister Lena Hallengren deltar:

  Här listar Wikipedia upp svenska politiker som inbjudits att delta i dessa slutna och hemliga möten sedan Bilderberggruppen bildades1954:
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Bilderberggruppen

  Vem var initiativtagare till att grunda Bilderberggruppen? På deras hemsida läser vi:
  ”Józef Retinger was the founder of the European Movement and of the influential Bilderberg meetings”
  https://bilderbergmeetings.co.uk/jozef-retinger/

  Engelskspråkiga Wikipedia skriver om polacken Józef Retinger (i svensk översättning):
  ”En frimurare med ett rykte som en grå eminens, efter andra världskriget fortsatte han med att grunda Europarörelsen, som ledde till upprättandet av Europeiska unionen, och var avgörande för att bilda den hemlighetsfulla Bilderberggruppen.”

  Det var alltså en frimurare! Ecumenistan Wiki ger oss mer information om Józef Retinger:
  ”Retinger, as a Catholic, was viewed by many as an agent of the Vatican, acting in liaison between the Pope and the Father-General of the Jesuit order.”

  Gerhard Wisnewski skriver i sin bok ”Drahtzieher der Macht”, Sid. 80-81 (min översättning:
  ”Faktum är att Retinger blev präst som ung och fullbordade jesuitnoviciatet i Rom, rapporterar Jan Chciuk-Celt, son till en av Retingers krigskamrater [Tadeusz Chciuk-Celt]. Eftersom celibatet tycktes vara ett ”för stort hinder” gav han upp prästerskapet. Enligt denna rapport hade Retinger två äktenskap, först med en polsk kvinna vid namn Otylia Zubrzycka, sedan – efter separationen – från 1926 med en viss Stella Morel, ”dotter till en vän, fackföreningsmedlemmen E.D. Morel” (Chciuk-Celt) , Jan: Józef Hieronim Retinger 1888-1960, uppdaterad 24 juni 2009). Men denna kvinna dog 1933, och det verkar som om änklingen Retinger inte inledde ett nytt förhållande efter det, utan i stället kom ihåg sin jesuittillvaro och kastade sig ut i konspiratoriskt arbete.”

  Således ser vi att Bilderberggruppen grundlades av en som vigts som jesuitpräst och som stod i nära förbindelse med jesuiordens general och som var frimurare!

  Detta bekräftas i Philip Gardiners bok ”Secret Societies: Revelations about the Freemasons, Templars, Illuminati, Nazis, and the Serpent Cults”:
  https://books.google.se/books?id=wd5EDwAAQBAJ&pg=PA189&lpg=PA189&dq=jesuit+revue+J%C3%B3zef+Retinger&source=bl&ots=hkh-mscNfv&sig=ACfU3U2xFQgWu7pU-gRlCMyvJea0MzWKaw&hl=de&sa=X&ved=2ahUKEwiszb_Sl5P4AhX0SPEDHa0oA3EQ6AF6BAgLEAM#v=onepage&q=jesuit%20revue%20J%C3%B3zef%20Retinger&f=false

  Mer information om Bilberbergsgruppens grundare, Józef Retinger:
  ”War and Diplomacy in East and West: A Biography of Józef Retinger (Routledge Studies in Modern History)” av M.B.B. Biskupski:

  • Mo says:

   Bildades inte Bilderberggruppen under ledning av centraleuropeisk och anglosaxisk aristokrati med syfte att förena och återuppbygga Europa ? Men i bakgrunden fanns de starka amerikanska bankirerna vars mål i lönndom var att hålla i trådarna och lägga Europa under USAs kontroll ?
   Namnet är intressant, ett berg av bilder (framtidsvisioner?)

   • Savalle says:

    Ja, namnet Bilderberg är intressant – och visst är det framtidsvisioner som tar form där – men namnet kommer från det lyxhotell i Holland, Hotel de Bilderberg, där det första Bilderbergmötet ägde rum 1954:

    Den grävande journalisten Daniel Estulin, som har skrivit den mycket avslöjande boken ”The True Story of the Bilderberg Group”, har visat att centraleuropeisk och anglosaxisk aristokrati spelar en mycket viktig roll i Bilderberggruppen, men numera håller de sig lite mer i skymundan.

    Det är viktigt att konstatera att det är den självutnämnda elitens visioner som ska förverkligas genom Bilderberggruppens möten, som definitivt inte har någon folklig förankring. En av de viktigaste grundarna av Bilderberggruppen vid – sidan av jesuiten och frimuraren, Józef Retinger – var Prins Bernhard, Prins av Nederländerna.

    Så här skriver Wikipedia om Prins Bernhard:
    ”Som nyutexaminerad jurist var han anställd av I.G. Farben i Paris. Fram till 1936 var han medlem i Sturmabteilung (SA) och Reiter-SS samt i nazistpartiet.”

    Det är värt att notera att I.G. Farben använde fångar i nazisternas koncentrationsläger som slavarbetare i de industrikomplex som alltid fanns i anslutning till dessa grymma fångläger.

    Så vi kan konstatera att Bilderberggruppen inte har någon vacker historia och det är lätt att inse att de som är delaktiga inte önskar att människor i allmänhet får kännedom om det och om deras inblandning.

    Svensk likströmsmedia tiger tysta som möss.

 10. Pingback: Ett Sverige som har gått vilse… | Varjager's Weblog

 11. Anna Rehnberg says:

  Helt riktig analys. Magda är ett villigt redskap för globalisterna och sätter därmed Sverige på pottkanten.

 12. Sture says:

  Samtidigt som globalisterna håller sina möten har det pågått en väldigt viktig rättegång i USA om rättsystemets principer – via rättegången mellan Johnny Depp och ex.hustrun Amber Heard.

  Hon är 23 år yngre och de var gifta i 15 månader. Hon fick med sig 7,5 miljoner dollar ur skilsmässan och krävde att han skulle betala all hennes skatt för detta, vilket han gjorde plus hennes rättegångskostnader. Ingen dålig utdelning på 15 månader, hela första året var nämligen extremt lyckligt, har hon berättat. Men sedan verkade det ha gått snett (hon var otrogen). Men hon hade egentligen velat ha mera – dvs. hälften av allt han ägde (5 olika hus), men det fick hon inte.

  Men inte nog med detta – Amber Heard skrev också en ledare för Washington Post där hon beskyllde Johnny Depp för att ha misshandlat henne – även sexuellt våld. Det här beteendet kände inga vänner, inga tidigare flickvänner, tidigare hustrun Vanessa Paris till. Johnny Depp betraktades av alla som en mycket ”gentle soul”.
  Principen gällde om man skall betraktas som oskyldig tills man bevisats skyldig eller om man skall betraktas skyldig – utan bevisning – för att man är man och framförallt för att man är en vit man. Argumentet går ut på att en kvinna ALLTID talar sanning och därför ALLTID förtjänar att bli trodd. Om det då uppstår olika berättelser så är det ALLTID kvinnans berättelse, som är den sanna.

  Johnny Depp blev nu av med alla filmkontrakt, blev smutskastad i media under 6 hela år och barnen fick också genomlida detta bland vänner och i skolan att ha en pappa som misshandlade kvinnor. Rättegången, som spände över 6 veckor och blev helt offentlig, eftersom Johnny Depp hade velat detta (det behövs bara att EN vill detta) avslöjade en notorisk lögnhals, en kvinna som ljög om precis ALLT. Ett avgörande moment var när den extremt skärpta kvinnliga advokaten Camille Vasques frågade henne om vad som hänt med dessa 7,5 miljoner dollar, som hon i bl. a. holländsk TV berättat att hon skänkt till ett barnsjukhus (=3,75 miljoner dollar) och till ACLU (American Civil Liberties Union, 3,75 miljoner dollar) – med den ädla motivet att hon INTE VILLE HA NÅGONTING från skilsmässan. Camille Vasques frågade då om hon skänkt detta. Amber svarade att hon lovat (=pledged) att göra detta. Men har du skänkt det ?, frågade hon. Amber svarade att hon använder orden ”skänkt” och ”lovat skänka” synonymt. Men det gör inte jag, svarade Camille Vasques, därför att du VILLE EGENTLIGEN HA DESSA PENGAR. Det hade gått 13 månader sedan du fick dessa pengar i handen av Johnny Depp och du har t.o.m. i en annan rättegång hävdat att du redan ”skänkt” detta. Du vittnade då under ed och detta är mened. (det har nu gått flera år utan att detta effektuerats)

  Så rullar det vidare, lögn efter lögn rullas upp inför hela världen. Hon beskyllde Johnny för att ha misshandlat henne, men kunde inte uppvisa en enda skråma och hennes personliga sjuksköterska samt assistent, som hade daglig kontakt med henne, förnekar allt detta.
  Istället är det Amber Heard, som är missdådaren. Vid ett tillfälle då de grälat, hade hon slängt en tung whiskyflaska mot honom som skar av fingertoppen på hans vänstra långfinger (han är gitarrist och vänster hands fingrar är enormt viktiga). Fingertoppen hittades på golvet plus mängder av blod och man har försökt sy på denna, men det tar år innan känseln kommer tillbaka. Han hade hållit sin hand vikt över bordskanten vilket gjorde detta möjligt. Vid ett annat tillfälle hade hon kastat en full konservburk från andra våningen, som träffade honom i huvudet, vidare knuten näve rakt i ansiktet osv, osv.
  Amber Heards fall visar på hur viktigt det är att föra i bevis det man anklagar någon för och kommer i framtiden att göra det svårare för MSM att vara både domare och åklagare. Rättegången visade utan minsta tvivel att det var Amber Heard som misshandlade Johnny Depp både fysiskt och verbalt. Det är skönt att han nu lyckats befria sig från denna häxa.
  Den första videon tycker jag visar på Johnny Depps ”gentle soul” (jag har inte alls följt honom tidigare, och de andra på lite olika reaktioner, bl.a. Joe Rogan:


  • Erik says:

   Hur kunde det komma sig att Herr Deep inte så vad hon var för slags människa tid? Varningsklockorna borde ha ljudit? Fast man ska inte döma. Vi män faller för kvinnor och vi ser inte vad vi borde se.

   Min erfarenhet är att det beror på mannens självbild, som inte alltid är synonym med egenkärlek, utan snarare tvärt om. Ofta kan det vara så att när kvinna med ädelt hjärta visar öppet sin villkorslösa sanna kärlek till oss, gör det oss oroliga, osäkra och obekväma till sinnet men när underbart vacker, sexig och farlig kvinna lockar oss faller vi i fördärvet.

   • Sture says:

    @ Erik,
    det var roligt att du kommenterar detta – ingen annan verkar ha följt detta. Du har naturligtvis helt rätt i din analys.

    Hursomhelst, det var intressant att följa hela rättegången, hur de två olika advokatteamen argumenterade på helt motsatt sätt – och de är skickliga. Detta är inblickar man sällan får annars.
    Det juridiska systemet i USA är naturligtvis förskräckligt ur många synpunkter, framförallt de groteskt långa straffen. Men i ett avseende är det överlägset och det är valet av jurymedlemmar ur den vanliga befolkningen. I vårt land väljer vi nämndemän, som är politiskt valda vilket ger utrymme för partipiskan, politisk korrekthet och korruption. I vårt land kan man köpa nämndemännen (fast i hemlighet), men i USA kan man inte köpa jurymedlemmar eftersom de är helt anonyma.

    • Erik says:

     Kul. Har tänkt på dig Sture, en del! Har fördjupat mig i Gnosticistisk antropologi, men först satte jag mig in de förkristnas världsbild och synen på Jesus: bara en sådan sak som att det är skillnad på Kristus och Jesus, det hade jag inte tänkt på tidigare. Jesus var människa emedan Kristus är kraften som emellanåt lämnade Jesus, till exempel på korset ”Min Gud, min Gud, varför har du övergivit mig” Markusevangeliet 15:34. Vidare i ”Tomasevangeliet” samt i ”The Secret Book of John” (och naturligtvis Nag Hammadi Library) så lämnade inte Jesus några fotspår efter sig samt att han inte någonsin syntes blinka. Vidare att Guds rike är ett andligt tillstånd, inte en uppsättning framtida händelser på jorden.

     Om du inte har tagen den redan så råder jag dig att ta grundkurserna på: Gnostic Institute of Anthropology (GIA) som dessutom är gratis. https://www.gnosis-correspondence-course.net/membership-join/

     • Erik says:

      Fördjupa dig i Archons,som agerar i Jagets tjänst: https://media.pravoslavie.ru/319481.s.jpg

     • Sture says:

      @ Erik,
      För många år sedan läste jag (och läste om) boken ”De gnostiska evangelierna” av Elaine Pagels, som måste vara en av världens allra främsta experter på gnosticism. Hon har sedan återkommit på TV med långa program om gnosticism åtskilliga gånger. Och jag har sett dessa.

      När det gäller förkristendom så är jag särskilt förtjust i professorn i historiesociologi Rodney Starks böcker, bl.a. ”The Rise of Christianity” och ”The Victory of Reason” samt historiesociologen professor Alvin J. Schmidts böcker.
      Historiesociologer är historiker som tillämpar moderna sociologiska metoder i sin forskning och försöker förstå kollektiva fenomen, t. ex. sektbeteende osv. Tomasevangeliet har jag min egen bokhylla och inte särskilt förtjust i. Så jag vet faktiskt inte vad den skall tillföra. Jag tycker att den är nästintill oläsbar.
      Det du säger om Jesus är förstås korrekt. Jesus själ är densamme som Joshua (i Jeriko) och han är ”Människosonen”. Men när Guds Ande är i honom så blir han ”Guds son”. Och Guds Ande är i Jesus nästan hela tiden förutom vid tre tillfällen. Det ena tillfället har du redan nämnt – på korset. Det första tillfället är när han är i öknen och frestas av djävulen. Jesus måste då visa att han klarar av frestelsen från Satan på egen hand. (Det gör han). Det andra tillfället är när han skall bestämma om han vill göra det som Gud önskar av honom – korsfästas och återuppstå. Detta är naturligtvis mycket plågsamt och efter sista nattvarden – då han går ifrån lärljungarna för att be – så svettas han blod (=blodfärgad svett). Så mycket våndas han för vad som kommer att ske. Men Jesus (Människosonen) hade då redan bestämt sig för att göra det som Gud önskar av honom. Det är därför han våndas. Man piskar nästan livet ur honom strax innan korsfästelsen och på korset orkar han inte andas och kvävs ihjäl, just därför att han hänger i sina armar.
      Så när Jesus (=Människosonen) skall bestämma detta vill Gud att det skall vara av egen fri vilja. Och så blev det. Det är därför som Gud alltid framträder i form av Jesu Kristi skepnad och kommer att göra så för all framtid. Om man ber att Gud skall visa sig så gör han detta som Jesus Kristus gestalt. Det var detta som avtalades när Jesus bestämde sig för att göra så som Gud ville.

 13. Anonym says:

  Rösta är ett hån emot svenska folket. Enbart en revolution är lösningen. Skriv om det istället för att skrämma in alla till att röst sd

  Get Outlook for iOShttps://aka.ms/o0ukef ________________________________

 14. mpathi says:

  Vad tycker ni om denna serie om djupa staten?

 15. Jari Norvanto says:

  Mycket bra. Att den får vara kvar på YT kanske bevisar att den är en produkt av Den djupa staten. ; )

 16. Loa says:

  Bättre och bättre

  Erdogans Nato-krav till Magdalena: Sparka Peter Hultqvist
  4 juni 2022
  https://samnytt.se/erdogans-nato-krav-till-magdalena-sparka-peter-hultqvist/

  Samtidigt som statsminister Magdalena Andersson (S) brottas med inhemska krav från oppositionen att ge hårt kritiserade och flerfaldigt KU-prickade justitieminister Morgan Johansson (S) sparken eller ställas inför en misstroendeförklaring, kommer nu krav från Turkiet att försvarsminister Peter Hultqvist (S) måste avgå, om landet ska ge klartecken till svenskt Natomedlemskap.
  Det är Hultqvists tidigare samröre med terrorstämplade kurdiska PKK som ligger honom i fatet. Bl.a ska den svenske försvarsministern hållit tal på en PKK-fest där dess fängslade ledare Abdullah Öcalan hyllades.
  (…)
  Att man sedan dess haft ett ont öga till den svenske S-toppen och inte grävt ned yxan har bekräftats vid en rad tillfällen. För tre år sedan pekades Hultqvist ut som PKK-kramare i en rapport från Turkiets största tankesmedja, SETA som står nära Erdogan och hans parti AKP.
  (…)
  framkommer att den svenska regeringen ska ha känt till det en tid men valt att tiga om det inför svenska folket. I stället för att berätta att förhandlingarna med Turkiet går ännu sämre än vad som tidigare varit känt, har regeringen låtit påskina att samtalen går framåt

  • Loa says:

   Turkiet: Sverige borde ge upp Nato
   4 juni 2022
   https://www.friatider.se/turkiet-sverige-borde-ge-upp-nato

   Sverige och Turkiet verkar inte kunna enas om en lösning som låter det nordiska landet gå med i Nato. Nu uppmanar president Erdogans rådgivare regeringen att sluta uppta Natos tid.
   Enligt Fahrettin Altun behöver Sverige utföra konkreta och permanenta förändringar av sin policy gällande terrorism. Utlämnandet av kända terrorister till Turkiet och förhindrandet av terrororganisationer på svensk mark är två icke-förhandlingsbara krav,

   Som läget ser ut nu går det således inte att sälja in idén om en militärallians med Sverige till de turkiska väljarna, hävdar Altun. Sverige betraktas i Turkiet som ett land som erbjuder en fristad för PKK och Gülenrörelsen, där den senare försökte genomföra en blodig statskupp i Turkiet så sent som 2016. Ett stort antal personer dog, varav 251 inte var involverade i kuppförsöket.

  • peterkrabbe says:

   Man vet inte om man skall skratta eller gråta åt regeringens oförmåga att göra verklighetsrelaterade analyser i samband med NATO-ansökan. Det finns en blind tro på att USA styr allt och löser alla problem, men så är det ju inte när man tar in muslimska länder i alliansen. Turkiets syn på Sverige måste ju rimligtvis ha varit känd av regeringen sedan länge, att man struntar i detta visar på en ”oerhörd” inkompetens. Sverige sprattlar nu som en fisk i turkarnas nät. Ju mer villrådig Magdalena blir desto fler krav kommer Turkiet att ställa. Det borde ju vara enkelt att inse att enda vägen framåt är att sparka både Morgan och Hultqvist omgående och ombilda till en regeringen som har bättre hållbarhet inför valet. Då får hon sitt NATO men förlorar kanske valet istället. Prestigeförlusten svider.
   Alternativet är att glida på NATO-anslutningen tills efter valet och då, om hon vinner, ombilda till en helt ny regering med personer som är fläckfria inför den USA-styrda politik som globalismen kommer att kräva. Risken är att NATO då blir en valfråga som ändå gör att hon förlorar makten. Det hon inte kan veta är hur muslimernas parti Nyans kommer att se på NATO och hur stora de kommer att bli. En koalition mellan Nyans och Vänsterpartiet kan mycket väl ta tillräckligt många röster från Magdalena, vilket tillsammans med alla sossar och till och med borgerliga som INTE vill se Sverige i NATO mycket väl kan skrinlägga detta vansinnesprojekt.
   Den snabba omställningen av sossarnas kurs i NATO-frågan framstår allt mer som ett sätt att utnyttja kvinnostyret som nyttiga idioter, Sverige går in i NATO men sossarna åker ut ur regeringskansliet. För det var ju inte ens sossarnas politik!

   • Mo says:

    Ur vår NATO ansökan kom det positiva att den för många i Sverige blev en ögonöppnare. Det borde nu vara uppenbart för de politiska företrädarna från höger till vänster vilken maktsituation Turkiet, ett land som inte är medlem i EU kan tillskansa sig över skeendet i Europa. Men att denna manöver konstruerats genom styrningen av intressen från andra sidan atlanten, vår store vän, ligger ännu utanför vårt synfält.
    Tyskland med sin bittra historiska erfarenhet måste än en gång tvingas in i ledet, att de bara försökte sig på samarbete med fienden över nödlinan Nordstream 2 var förstås en dödssynd.
    Kanske blir nationaldagen en eftertankens dag, vad finns kvar av det forna landet som med AGAs ljus skulle vägleda världen ut ur mörkret. Den stolta Nordstiernan.

    https://sv.wikipedia.org/wiki/Nordstj%C3%A4rnan_(symbol)

   • Sture says:

    @ peterkrabbe,
    idag har jag svårt att ta NATO på allvar. Man behöver ju bara tänka på vilken nöt som leder NATO – Stoltenberg – och vilken som leder Sverige – Magdalena Andersson. Kan det komma något intelligent ur deras aktivitet? Knappast. Det ser ju nästan likadant ut i varje europeiskt NATO-land. NATO har ju tidigare till 70% bekostats av USA, som Trump påpekade. Och Tyskland lär inte idag ens ha en armé. Nu försöker man bygga upp nationella arméer i varje europeiskt land. I dessa kommer att ingå en stor mängd muslimer. Vilka sympatier kommer dessa att ha? Kommer de att ställa upp på globalisternas agenda eller kommer de att vända sina vapen mot ursprungsbefolkningen i varje land? Ingen vet. Men jag har i alla fall svårt att tänka sig att de skulle gå ut i krig för Europa mot t. ex. Ryssland.
    För övrigt så tror jag att Ryssland vinner kriget i Ukraina. Ryssland går metodiskt och försiktigt tillväga i Östra Ukraina och kunde säkert ha inlett ett blixtkrig och förstört allt i sin väg – om de velat.

    • peterkrabbe says:

     Ja, NATO är en omöjlighet i den bemärkelsen man tänkt sig – som världsarme’. En expansion österut mot Ukraina, Georgien och kanske ända fram till Afghanistan kommer ju att leda till inbördes splittring av kulturella och religiösa skäl. Turkiet visar detta med all tydlighet.
     Visst kommer Ryssland att gå segrande ur denna konflikt och herrarna i Deep State får nog tänka ut en annan strategi.

     • Sture says:

      Vi har ju ett antal europeiska och amerikanska ”ledare”, som fuskat sig till segrar i val, Obama, Joe Biden, Löfvén, Macron, etc. Och det går att genomföra. Men man kan ju inte fuska sig till en seger i ett krig. Då måste man vara klartänkt och ha verkliga ledaregenskaper. Det är därför jag tror att det blir ”pannkaka” av denna upptrappning från USAs sida. Biden, general Milley och USAs försvarsmininster + många andra är helt enkelt för dumma för att leda detta krig. De kan föra sina egna folk bakom ljuset genom kommunikationshegemonin. Men de kan inte föra en smart fiende bakom ljuset. Nu verkar det ju också vara så att stridsviljan är på upphällningen för de ukrainska styrkorna. Och hur skall de göra då?

    • Loa says:

     ”vilken nöt som leder NATO – Stoltenberg” – Han är mycket mer än en ”nöt”.

     Stoltenberg fick sin post som belöning. Norge skulle rättas in i ledet 2011, för de ville dra sig ur någon krigskoalition med USA, det var väl Syrien när han var statsminister. En oförglömlig varning och nationen som en man vilja fortsätta bekriga ’terrorister’. https://www.bitchute.com/video/SrLsBLD9BeiM/ Stoltenberg måste ha ett fruktansvärt dåligt samvete och ser mycket riktigt alltid jagad och ihålig ut. Snacka om en människa med hållhake på.

     • Savalle says:

      (Ole Dammegård ‘When Terror Struck Norway’)

     • Savalle says:

      På eftermiddagen den 22 juli 2011 detonerade en bilbomb på Grubbegata i Oslo och cirka två timmar senare inleddes skottlossning mot ungdomar och vuxna på Utøya.

      Samma dag lanseradrs låten ”Some Die Young”, som sedan ständigt spelades i samband med
      nyhetsrapporteringar om massakern på Utøya:

      ”Some Die Young” is a song by Swedish singer-songwriter Laleh, taken as the lead single from her fourth studio album, Sjung. It was released in Scandinavia on 22 January 2012 through Warner Music Sweden”
      https://en.wikipedia.org/wiki/Some_Die_Young

      (LALEH – Some Die Young)

       • eva-marie says:

        ”Some die young” är fin, Savalle.
        Många sånger och melodier fastnar på ett speciellt sätt. Ofta i samband med personer eller händelser. Minnet hör på ett märkligt sätt ihop med dem.
        Min mor dog ganska ung, och vid den tiden spelades en sorgsen låt mycket i radion. Så jag tänkte alltid på henne när den spelades.

        Det finns en annan sång, som jag förknippar med min och en systers barndom och uppväxt. Melodin är nästan ljus och glad, men det finns allvar i texten- samtidigt ljus och trösterik;
        ” Till min Syster” (Dan Anderson)
        Litet utdrag ur texten:

        ”Men härlig härlig våren kom
        vart år i rosor klädd,
        fast sorgens skymning sökte oss
        och blekte kindens färg.
        En dag på knä för konungen
        en natt för skuggan rädd-
        och sedan drack du salighet
        ur flod och fjäll och berg . .”

        • eva-marie says:

         Sång av den nyligen bortgångne Thorstein Bergman.

        • Savalle says:

         Ja, fantastiskt fina sånger, Eva-Marie. Vi har så otroligt mycket vacker musik i vårt svenska kulturarv. Min mormor sjöng och skrev dikter och sånger när hon var lycklig. En av hennes favoritsånger var ”Där björkarna susa” och den älskar även jag. Här är den med Jailbirds Singers:

         • eva-marie says:

          Tack Savalle! Jag tycker verkligen om flera av Jailbird Singers sånger, bl a denna.
          Särskilt gripande att de satt i fängelse för bl a rån och, tror jag, kassaskåpssprängningar när de fick permission för att spela in skivor.(den första i alla fall). De var ”gamla tiders brottslingar”, kan man säga.
          De spelade också in religiösa sånger, som ”Only if you praise the Lord” och ”Barnatro” t ex.

          • eva-marie says:

           PS! Tror det ordnade sig ganska bra för dem efter fängelset, fast sångaren fick cancer och då tog musikresan slut, sorgligt nog. Men musiken lever kvar.

          • Savalle says:

           Ja, Eva-Marie, det var ”gamla tiders brottslingar”, som ofta visade ånger och som vände om och försökte leva hänsynsfullt och gudfruktigt.

           Nu är läget ett helt annat med gängkriminella ligor beväpnade med automatkarbiner av märket Kalasjnikov, AK-47, pistoler och handgranater. Dessa insmugglade vapen lär komma från inbördeskriget i Jugoslavien på nittiotalet.

           F. William Engdahl har i sin bok ”The Lost Hegemon: Whom the gods would destroy” redogjort för hur mängder med vapen smugglades in i Jugoslavien via Vatikanen. Och nu har vapnen transporterats vidare…

           En av dessa tungt belastade gängkriminella poserar på bild bredvid en leende statsminister Magdalena Andersson, vilket vi kan se och läsa om här:
           https://www.expressen.se/nyheter/har-poserar-statsministern-med-den-domda-rapparen/

           ”I fjol var rapparen med på polisens särskilda fokuslista över de mest prioriterade personerna i den kriminella miljön”, sägs det i artikeln.

           I samma artikel visas även en bild på hur den dömde mördaren Janne Raninen poserar med Finlands statsminister Sanna Marin.

           ”Ur led är tiden.”
           – Hamlet akt 1, scen 5

      • Savalle says:

       Rättelse: Låten lanserades exakt ett halvår senare.

 17. Loa says:

  Rödskrikan fick gå med Maggan och kolla på NATO, för hennes ”mitt är breed”. Muta att inte rösta mot Mållgan?!

  https://www.friatider.se/kristersson-nobbades-under-natoovning
  4 juni 2022
  Statsminister Magdalena Andersson (S) tog med sig C-ledaren Annie Lööf istället för M:s Ulf Kristersson till Natoövningen i Frihamnen.

 18. Stefan says:

  Ska min gamla far få rätt? Minns att min far sa när jag var ung, – ”Tekniken kommer att bli människans undergång”, har tänkt många gånger på dessa ord, vad mena han? Märkligt med tanke på att han själv alltid var teknik intresserad, gjorde egna tekniska uppfinningar, men de orden har dykt upp i huvudet emellanåt. Om man nu ska fundera ”vad händer och vad har hänt i världen, sen tidens begynnelse”, vi levde en gång i tiden i små samhällen utan kontakt med varandra och försökte överleva för dagen, men hade väl en inre önskan om att kunna upptäcka världen och med hjälp av tekniken blev allt möjligt, vad har vi då åstadkommit? Jo mycket, mycket bra saker, men tyvärr är ju människan inte alla, men tillräckligt många som har sett möjligheten att utnyttja detta till sin egen vinning genom att skapa makt över andra människor och detta har visat sig bidragit till mycket elände på vår jord, så frågan är -”Ska min gamla far få rätt i sina funderingar?” Det var kanske inte meningen från början, vi skulle kanske leva likt djuren, med att få ihop vår brödföda för dagen, och leva ett liv i harmoni med naturen.

 19. jesslar53 says:

  Carl Norberg talar om samma fenomen ”Stockholmsbyråkratin” .

 20. Thorleif says:

  Instämmer! Mycket välskrivet och preciserat. Själv har jag chockats över den finska omvändelsen. Inte minst efter att USSR fallit samman 1991 och ett nytt Ryssland med nya mer liberala reformer (låt vara att det tar tid att vända en oljesupertanker) bortom kommunismen uppenbarat sig. Ryssland fick dock en sämsta start 91-99 men ur kaoset är oftast opportunisterna vinnarna vilket folket fått lida stort för (med väst’s ”hjälp”). Dock tillhör Putin de mer liberala och näringsvänliga reformkrafterna där det kommer att ta tid tills de gammel-auktoritära maktpersonerna är ute ur bilden.

  Beklagligt att inte Ryssland fått chans att bli en del av Europa men sådan är det militär-industriella komplexets makt i Europa från USA/UK.

 21. Not CO2 says:

  Magdalenas kommentar ang ” mållgan” måste väl vara ett ”test” av Svenska folkets intellekt och analys förmåga …!??
  Klykar inte Europas mest hjärntvättade folk detta, då har de kanske ytterligare några få chanser (”idiotiska kullerbyttor i fake media”) på sig att vakna upp …

 22. Mjölner says:

  Tänk att ingen enda kommentar på denna blogg tar upp kopplingen mellan globalisternas krav på den svenska regeringen (sossarna) att importera så många muslimer som möjligt, samt genom lämplig lagstiftning inskränka yttrandefriheten (Morgan Johansson) och i alla lägen skydda dessa genom mörkande av sanningen i TV, radio, press och att genom rättssystemet döma svenskar för hets mot folkgrupp.

  En muslim får vräka ur sig vilka epitet som helst mot en svensk. En svensk skall akta sig noga för att kalla en muslim för liknande epitet. Det är svensken som åker dit. Maggan är arg och tappar humöret därför att en nyttig minister är hotad. En minister som i åtta år jobbat hårt med att inskränka svenska folkets yttrandefrihet och fått igenom absurda lagar med knapptryckarnas goda medverkan. Det är klart att Maggan blir arg, det stör ritningarna och de globalistiska planerna för den feministiska stormakten.

  I dag är det 6 juni, annandag pingst som MSM-hedningarna sorgfälligt undviker att nämna ! Förr kallades denna dag för Svenska Flaggans dag då vi inte har någon officiell nationaldag. MSM har plötsligt fått fnatt och pratar enbart om NATIONALDAGEN, som egentligen inte finns. Varifrån kommer denna nypåkomna patriotism? Det har länge varit förbjudet att vara svensk patriot. Alla skall ju vara internationella och det finns inga nationsgränser hette det. Har vi egentligen något att fira?

  • Savalle says:

   Ok, Mjölner, då får vi skärpa oss!

   Här kommer därför en kombination av två kommentarer jag tidigare skrivit med anknytning till nationaldagsfirande i bananrepublikan Nya Absurdistan (tack vare Dan, Morgan och hela deras klan):

   Nuförtiden när kärnfamiljen och nationen är i upplösning kanske det är lite gammalmodigt att fira Fars dag och Mors dag och Nationaldagen…

   Hur skulle det vara att ersätta dem med Alla stjärtars dag och Könsbytardagen…?

   Den största nya helgdagen skulle kanske kunna heta TRYGGHETSDAGEN då Regeringen och Riksdagen stämmer upp till sången “Tryggare kan ingen vara” som får ljuda från varje TV- och radioapparat och mobiltelefon, minaret och högtalarförsedd mikrovågsmast på alla nytillkomna språk hela dagen lång – och där alla HAARP-anläggningar skapar en underbart skimrande regnbåge som täcker hela Sverige!

   Och helgdagen kan avslutas med att statsministern skanderar Karin Boyes vackra ord:

   “Den mätta dagen, den är aldrig störst. Den bästa dagen är en dag av törst”

   – som tröst.

   • peterkrabbe says:

    Bra förslag Savalle! På Könsbytardagen blir det obligatoriskt för alla män att bära kvinnokläder och kvinnorna skall naturligtvis bära manskläder, om de inte redan gör det. På så sätt blir alla stjärtar likvärdiga och dessa två dagar kan slås samman, vilket blir mer rationellt. För männen innebär detta en chans att åtminstone för en dag få återta makten, förutsatt att de inordnar sig i kollektivet. Alla skägg måste då rakas av och kvinnorna kan erbjudas lösskägg. För den som vägrar finns burka till hands.

  • Savalle says:

   Ja, det är nog en högst aktuell fråga nu, Mjölner. Finns egentligen nationaldagen kvar…?

   Vår kung önskade alla glad midsommar på nationaldagen. Men kanske visade han därmed istället att han är före sin tid och att han tar sitt valspråk ”För Sverige – i tiden” på största allvar:

   https://www.svt.se/nyheter/inrikes/har-onskar-kungen-glad-midsommar-mitt-under-nationaldagsfirandet

 23. Savalle says:

  TV är en förkortning för television – och precis som i Platons berömda grotta skapas där förvillande visioner som befolkningen matas med.

  Sedan gås det som gås – när man blivit dum som en gås.

  https://leadinganswers.typepad.com/.a/6a00d834527c1469e20282e15484df200b-pi

  Matteus 24:4.

  • Mo says:

   Hm, högmod går före fall.

   • Savalle says:

    Men Mo, visst inser du väl varför jag skojar på det här viset?

    Ibland kan det nog vara nödvändigt att överdriva och använda satir och parodi i syfte att skaka om.

    Håller du inte med om att TV påverkar till likriktning och fördumning av de som styr innehållet? Och att de val vi träffar kan vara fatala om de styrs av förvillelser.

    Humor och satir är vapen mot lögn och propaganda och jag hoppas att du förstår syftet bakom det jag skriver.

    • Mo says:

     Det var förstås din länk jag syftade på, det enkla är många gånger det bästa, dåren krånglar till det för sin egen självuppfyllelse. Det djupaste fallet kanske blir från bergets topp.

  • Erik says:

   Television = Tell a vision = berätta en vision – inte spegla verkligheten.

 24. 15 maj beslöt ett partistyrelsemöte i S att nu blir det Ja till Nato. Min gissning är att Magdalena Andersson och Ulf Kristersson vid deras gemensamma besök på en Natoövning en tid innan dess var överens om att ta S till Nato, och sedan kan S + M bilda en regering som kan hålla mycket länge. Om de inte klarar 50 % tillsammans, så får det bli S + M + C, åtminstone tills vidare, till nästa val. Då slipper de ta hänsyn till både V och SD.

  Liknande när ett partistyrelsemöte i SD 11 april ändrade partiets inställning till Nato till Ja. Troligen var det för att SD skulle accepteras i en kommande M-dominerad regering.

  Båda kupperna lyckades på grund av krigsutbrottet och propagandan i en del tidningar.

  Om inte Turkiets veto fortsätter, så försöker jag bidra till att en Nato-inbjudan stoppas i riksdagen av bland andra oppositionella socialdemokrater och sverigedemokrater.

  Mejl till socialdemokrater 2 juni:
  https://www.folkkampanjenmotnato.se/Kap01_NyhKomm/Y2022/K_2022-06-02_Mejl_S.html

  Mejl till sverigedemokrater 6 juni:
  https://www.folkkampanjenmotnato.se/Kap01_NyhKomm/Y2022/K_2022-06-06_Mejl_SD.html

  Du som har bekanta som är medlemmar i S eller SD bör ta kontakt.

  • Savalle says:

   Kul att se vilken förkortning det blir om S och M går samman – SM…?

   Och om SD fogas till dem – SDMS…?

   Extrapolerar vi vidare att en sådan fusion skulle leda till schism, så skulle det bara vara några vokaler som behöver tillfogas för att kanske ge en ärlig enordsbeskrivning av inställningen till folket.

  • Loa says:

   Russian Navy drills in Baltic Sea
   June 9th, 2022
   https://odysee.com/@RT:fd/navy_drills_0906:2

 25. Alf Holst says:

  Den Satan’s gamla Regimen i Sverige har nu oavbrutet samman med de Zionistiska Oligarkerna och Frimurarna top styrt de senaste 75 åren, främst med hjälp av den Regimen finansierade Media Maffian och dess djävulska hantlangare som den Aschbergska Zionistiska propaganda gödselspridaren etc. Efter den något dryge men dock medgörlige bondtölpen Tage Erlander helt oväntat blivit fösta fiol 1946 efter Per Albin Hansson, fick Oligarkerna och de främmande och lortiga men dock så Orientaliskt svartmuskiga krafterna snabbt grepp om makten i Sverige, som de allt sedan dess krampaktigt hållit i ett järngrepp.!!!

  • hllviken says:

   Insatta judar har berättat öppet i media att det var Tage Erlanders fru som bestämde. Tage var endast utförare av globalistelitens agenda. Införandet av SIDA (att Sverige skulle mjölkas på miljarder till SIDA) lanserades som att Aina tyckte synd om de fattiga i världen. Aina har nog en judisk frimurarsläkt bakom sig. Allt tyder på det.

   • peterkrabbe says:

    Intressant om det är så! Ser att hennes far var högerpartist och hette Andersson, låter inte så judiskt, men det kanske är på mammans sida?

    • hllviken says:

     Tänk på t.ex. Göran Person – låter svenskt men hans mormor är judinna och då är han också det. Entrism kräver list.

     • peterkrabbe says:

      Detsamma gäller för Palme, så ser vi ett mönster här?

      • hllviken says:

       Mönster – ja absolut!

       • Mo says:

        Kan det vara så att socialdemokratin är en gren av och underställd den sionistiska rörelsen ?

        • hllviken says:

         Ja, det tror jag. + att zionismen är en del av globalfascismen.

         • Mo says:

          Sedan kan man fundera över katolska kyrkans roll, har de tagit över ledningen där oxå ?

          • hllviken says:

           Vatikanen är en egen maktfaktor från början.

           Faristokrasin från Egypten har styrt Romarriket och koloniseringen av Europa sedan ett par tusen år. Illuminaterna i Spanien har rört sig från söder till norr. Jesuitorden är kopplad till Vatikanen och den blev global så småningom. Redan på 1500-talet fanns många jesuitskolor i Kina och Japan. Nord- och Sydamerika styrs genom Jesuitorden. Globalisterna har nog redan heltäckande kontroll över vår planet. Zionismen är en ganska ny beteckning.

          • Mo says:

           Allt hänger ihop !

          • Savalle says:

           Ännu en gång:

           https://www.bokus.com/bok/9780983262701/solving-the-mystery-of-babylon-the-great/

           Kundrecension:

           ”Denna innehållsrika och väl samlade bok om zionisterna, judarna och katolikerna är ett måste för den som vill förstå sig på varför världen ser ut och fungerar som den gör. Edward Hendrie är en påläst och källstark författare som drar tydliga kopplingar till världsordningen i samma veva som han kopplar det till bibeln. Oavsett om du är troende eller ej så pekar denna bok tydligt på historian mellan zionisterna, judarna och katolikerna med goda hänvisningar till andra källor. Han har en stark samling av andra böcker inom området för den som är intresserad.”

          • Mo says:

           Savalle, jag har boken Solving the Mystery of …..men jag måste erkänna att jag har inte läst alla delar. Framförallt tycker jag att den ger förståelse för den tidiga infiltreringen av thalmudisk judendom inom katolska kyrkan. Sedan kan det förstås finnas ett internt motstånd som vi inte känner till, så tror jag att det är.
           Jag hade uppfattat att Zionismen var en senare fristående mer politiskt sekulär organisation men jag förstår nu att det i bakgrunden är samma krafter.
           Men det är väl med katolska kyrkan som inom frimurarorganisationer att majoriteten av medlemmarna är lyckligt ovetande. Vi påverkas alla inom kristendomen, mer eller mindre medvetet.

          • Savalle says:

           Mo, det pågår ett mycket intensivt arbete med att samordna alla världens religioner under Vatikanens vingar. Det ekumeniska arbetet har det syftet. Det betyder att dessa religioner måste ”justera” vissa lärosatser och därigenom underordna sig, men i övrigt får de behålla sin särart.

           Walter Veith har i sitt föredrag ”The Origin of Islam” visat på det månghundraåriga samarbetet mellan Islam och Katolska kyrkan och att många moskéer och katolska kyrkor ligger sida vid sida runt om i världen.

           På Saadiyat Island i Abu Dhabi pågår just nu byggnationen av en moské, en katolsk kyrka och en synagoga alldeles intill varandra. Detta byggprojekt benämns ”Abrahamic Family House” och beräknas vara färdigställt i år:

           Här ser vi en modell av detta jättebygge:

           https://www.adjaye.com/work/the-abrahamic-family-house/

           Och här skriver Vatican News om det:
           https://www.vaticannews.va/en/vatican-city/news/2021-06/abu-dhabi-abrahamic-family-house-2022-human-fraternity.html

           Över hela världen pågår också arbetet med att uppföra mycket påkostade kyrkobyggnader inom den relativt nyskapade religionen Baha’i, som har många likheter med dessa religioner:
           https://www.transindiatravels.com/bahai-temples.html#:~:text=Baha'i%20temples%20are%20constructed,designed%20sharing%20some%20common%20features.

          • Mo says:

           Att det började med Vatikanen, vilket ju dessutom är en förenkling eftersom vi vet att ursprunget kom från annat håll, innebär inte att de är den starka parten idag. Tanken kanske från BÖRJAN var att katolska kyrkan skulle användas som en brygga för att erövra västvärlden. Långsiktig planering !
           Om du ser till styrkeförhållanden nu så är det inte längre någon tvekan om vilken part som till sist kommer att sitta på tronen. Om inte annat så kan du referera till utvecklingen i vårt eget land, framförallt i storstadsregioner. Den som har ögon att se med.

          • Savalle says:

           Som du nog vet är min inställning att Vatikanen – och alla dess förgreningar till kungahus, adeln, den övriga ekonomiska eliten, mer eller mindre hemliga sällskap och ordnar samt internationella organisationer, nationer och religioner – spelar en MYCKET central roll i skeendena i världen, vilket Walter Veith har redogjort utförligt för, bland annat i sitt drygt två timmar långa föredrag ”The Beamable Sustainable Princes”.

          • Savalle says:

           Rapporteringar från World Economic Forums elitistiska möten i Davos ger oss inte information om huruvida Vatikanen medverkar, men jag har hittat ett flertal dokument som visar att Vatikanen i högsta grad medverkar. Här är några exempel på det:

           https://www.vatican.va/content/francesco/en/messages/pont-messages/2020/documents/papa-francesco_20200115_messaggio-worldeconomicforum.html

           https://www.vatican.va/content/francesco/en/messages/pont-messages/2018/documents/papa-francesco_20180112_messaggio-davos2018.html

           https://holyseemission.org/contents/press_releases/55e34d372bbb38.44896435.php

           Vi ser att en av Vatikanens mäktigaste kardinaler, Peter Turkson, som ansvarat för ”Integral Human Development, Migrations, Environment and Covid-19 Response”, har deltagit.

           Nu har denna kardinal ersatts av en jesuit, kardinalen Michael Czerny:

           (Pope Francis accepts resignation of highest-ranking African in Vatican)

           (Cardinal Dr. Michael Czerny, S.J. – Justice, Peace, Health, And Care For All Marginalized People)

          • Mo says:

           Savalle, jag vet att det är din uppfattning, jag anser oxå att de spelar en oerhört viktig roll men inte den avgörande. Att verka utan att synas, en mycket gammal strategi.
           Det är bra att vi har lite olika infallsvinklar, det gynnar debatten och därmed utvecklas vi själva.

      • Jonas says:

       Förstår inte hur pytteliten minoritet som judarna är, påstås finnas ca 15-miljoner kan ha nästlat sig in överallt i våra samhällen över hela jordklotet. Någon på denna blogg tror jag det var länkade till en sida där det påstods att de ”äkta” judarna endast utgör 15% av dessa ca 15-miljoner.

    • Jonas says:

     Har en entreprenör vi tidigare anlitade där jag jobbar han heter Andersson i efternamn och var jude, av utseendet och sättet att dömma så stämde det säkert. Har också en fd. granne som heter Sjöstedt i efternamn, han ska också ha judiskt påbrå dock såg han mer ut sen en Skandinavisk viking med sitt röda hår dock var han ganska klen 🙂

    • Savalle says:

     Utsidan av huvudet på det här statsöverhuvudet var format som en toffel:
     http://borjedorch.se/Erlander.html

     Hur var det med insidan…?

     Men fakta kvarstår!

     https://www.s-sanningen.com/vipeholm

     https://sverigesradio.se/artikel/2283366

     • Mo says:

      Många av dem som hade haft en roll i det gamla bondesamhället med enklarare sysslor som ingen annan ville utföra, de kallades byfånar, de behandlades nog inte så väl alla gånger och var utstötta från gemenskapen. Det fanns även en utbredd tro att sjukdom var Guds straff.
      De lämnades kvar när de starka förflyttades till Amerika. Sverige har varit utsatt, först alla unga män som offrades på krigens slagfält och sedan tömdes stora delar av landet till gagn för den nya staten USA . Och nu vill de styra och bestämma därifrån över det gamla riket som de en gång lämnade, detsamma gäller många andra länder i Europa.

 26. jesslar53 says:

  Idag fick jag ett samtal från mitt försäkringsbolag . Dom erbjöd 30% rabatt på försäkringar som jag ej redan hade t.e.x sjukdomsförsäkring,, Då kunde jag inte låta bli att fråga om den gällde vid sjukdom av COVID !!! Nej den gälde inte denna sjukdom @@@@

 27. Mo says:

  Ett politiskt system som gräver sin egen grav. Socialdemokraten och skatteutskottets ordförande, ännu en som lockats i fällan.

  https://www.svt.se/nyheter/granskning/ug/riksdagsmannen-havdar-att-han-gar-pa-toa-i-grannens-lada-byter-adress-nar-svt-fragar

 28. Mjölner says:

  Det är dags att fylla på Peters text om Magdalena Andersson.
  Som satsminister reagerar hon känslomässigt och visar ilska när den utstakade kursen blir hotad. Det skall en statsminister inte göra. Trots att Sveriges Nato-ansökan blivit en stor skandal tutar hon på utan tanke eller risk för konsekvenserna av sitt handlande. Det minsta man kan begära är att ansökan nu dras tillbaka och att man avvaktar ett lämpligare tillfälle
  .
  Jag har skrivit om det dolda svenska medlemskapet i Nato sedan 1950 där Sverige av och till deltagit i diverse krigshandlingar på FN:s och Natos order.

  När det nu kommit i dagen att det existerar hemliga avtal med kurderna och att mutor utbetalats för att en utländsk politisk vilde , som hör och häpna sitter i svensk riksdag, skall avstå att rösta för att avsätta en vidrig inkompetent person som innehar posten som justitieminister är väl ändå måttet rågat.

  En gåta att denna person är så viktig för sossarna att man till varje pris måste behålla honom i maktsfären. Är det så att han är en oersättlig maktperson med hållhake på det övriga patrasket i det fördolda precis som Eliasson.
  När det gäller den s.k. oppositionen är läget närmast skrattretande. Moderatledaren demonstrerar här sin fullständiga brist på hjärnverksamhet. Om en Nato-medlem (Turkiet m. fl.) inte vill godkänna den svenska medlemskapet. Hur kan man sitta och tro att Nato då skall komma oss till hjälp vid en framtida konflikt om vi blev medlemmar.
  Läser man inte regler och villkor för Nato-medlemskap bl.a. artikel fem?
  Ursäkta om svenskan blev dålig,

 29. jesslar53 says:

  Vad om inte har mening ???

  Vad finns kvar ???

 30. jesslar53 says:

  Mänskligheten angrips på bred front, dammar för bevattning i California har tömts och vattenbrist torka proklameras som miljö- klimat orsak??? Priser på mat i svenska butiker ökar och folk undrar kan det vara klimatet ?? Epressen Aftonbladet vill att Putin skall skjutas ,,en ledare för ett annat land ,, vem skall skjutas next.???
  https://nyadagbladet.se/utrikes/stora-matolyckor-i-nordamerika/

  • Loa says:

   För flera år sen
   PHOTOS OF DAM DRAINAGE AS IT HAPPENED – THE END of the California orange
   http://www.jimstone.is/sanjoaquin.html

   I was actually in the San Joaquin valley when the effort to destroy it started. In 2008 I saw the Sacramento river carrying all the water from the dams straight to the ocean, it was obvious they opened the dams to intentionally drain them. During this time, when the river should have been at a low point, it was at flood stage
   (…)
   Now, (for the last six months) there really has been less rain than usual, and it is obviously caused by chem trails and Haarp. They are manufacturing a real drought at this time in the hopes that people will not realize that prior to now the rain has been perfectly normal over the last 10 years and STARTING NOW, the San Joaquin should with a truthful lack of rain be able to hold on for five years. Unfortunately the dams are already drained so they will succeed at killing the San Joaquin this summer, the summer of 2014.
   (…)
   After draining the dams on purpose was done by the ”elite” to destroy the San Joaquin valley, Haarp is being used to finish the job with a real drought. Read on, I have proof that this has been in the works for six years.
   (…)
   America’s enemies which have taken control of the country by the throat obviously want the San Joaquin gone from America’s list of assets. The San Joaquin is a natural desert, which was only brought to life via irrigation projects and reservoirs. No ”drought” can change this fact. Several people who are among the ”elite”, most notably Warren Buffet bought all the reservoirs in violation of law (at least the original law the reservoirs were agreed to be built under) and drained them into the ocean, rather than give the water to the farmers (which also violated the water contracts the farmers signed onto)
   (…)

   • jesslar53 says:

    Eftersom jag varit Sjöman så har jag varit San Joaquin det var nog ca år 2000 då kunde vi inte lasta fullt utan fick lasta resterande utanför , ett jobb att räkna på tidvatten etc.

 31. Astrid says:

  USA:s/NATO:s kamp mot Ryssland med Ukraina som redskap är en kamp för USA:s antikristliga NWO. Det kristna Ryssland kommer att skydda sig till varje pris.

  Ryssland bär ett frö, en profetia finns om att en förnyad Kristusimpuls ska komma att utgå från Ryssland. Rysslands överlevnad som ett kristet land ses därför som en hjärtefråga av många kristna.

  Var det Morgan Johansson som utlovade att kristendomen ska utrotas i Sverige?

  Zelensky har offentligt förkunnat att krigets mål är att Ukraina ska bli Stor Israel, Khazaria – khazarjejudarnas land, ett centrum för globalistelitens totalitära makt över världen, gissar jag att det är tänkt.

  Dessa oligarker som har för avsikt att förgöra människor med sjukdomar, injektioner, transhumanism – det är dem Sverige stödjer genom att skicka vapen och pengar till Ukraina. Pengar som mer än väl behövs hemmavid.

  • hllviken says:

   Jag har följt rättfärdiga judisk-kristna anti-zionister i några års tid. De säger att många ledande israeler anser att Israel och Ukraina bör slås ihop till samma land! Bilden klarnar, eller hur?

   • peterkrabbe says:

    Ja, det gamla Khazarien står högt i kurs hos judarna, den naturliga hemvisten för flertalet Ashkenazy – området från Ukraina och hela vägen upp till Lettland. När nazisterna försökte få judarna att utvandra till Israel (Palestina) vägrade flertalet lämna civilisationen i Europa för att flytta till ett ökenland. Istället valde man England och USA i hopp om att senare kunna flytta tillbaks till det Östeuropa som kommer att bli den framtida länken mellan Asien och Europa, det sista stora globala utvecklingsområdet i världen och mumma att få styra över.
    I Tyskland fanns det c:a 800.000 judar under 30-talets början mot 5-6 miljoner öster därom. Att ledande judar som Kissinger, Soros, Brezinsky, Friedman och hundratals andra i ledande positioner har sitt ursprung i Östeuropa är ingen tillfällighet.

    • hllviken says:

     Är inte Aschberg och Wodoodersky på DN khazarjudar? Deras attityder och beteenden stämmer i alla fall.

 32. Mjölner says:

  jesslar53 du är alert ser jag, är det sant att Ukraina bränt femtio tusen ton vete?
  En fråga till Savalle, humor och satir är det bästa vapnet att förlöjliga globalisterna, det kom vi väl överens om? Det är bara att fortsätta ansätta patrasket.
  Svenska Akademin sitter och rapar efter en god middag då det knackar på dörren. In kommer Post Nord med ett paket. Goddag, jag vill leverera Nobelpriset i litteratur. Nej det går inte vi har inte delat ut något pris i år. Post Nord -Det här är förra årets Nobelpris.

  • Savalle says:

   Toppen, Mjölner!

   Post Nord tar nog ändå priset, eller…?

   Svenska Akademien ger ju ut den normativa ordlistan SAOL (Svenska Akademiens ordlista). Där får vi följande intressanta upplysning:

   rap­musik substantiv ~en
   • talliknande men rytmisk sång med rock­musik i bak­grunden
   https://svenska.se/saol/?sok=rapmusik&pz=1

   Är det när de håller sina ”melodiska” tal efter middagen…?

   På tal om post så var det ju en del av en av punkterna på Bilderbergmötet i helgen:
   ”Post Pandemic Health”. Här kommer lite information i efterhand:

   (Kim Iversen: Inside The SECRET Bilderberg Meetings Between Spies, War Hawks And World Leaders)

   Den inbjudna ”privatpersonen” Lena Hallengren kan säkert komplettera med utförlig information om läkemedelsindustrins post-pandemi-planer…?

  • jesslar53 says:

   Ja Mjölner jag är väl pesimistisk, kanske kommer med åldern ,
   Idag såg jag en skolklass ute på vandring med lärare elever i 10 årsåldern och det var tre svenskar alla andra såg ut att vara somalier , inget fel på barnen kan kanske bli nyttiga svenskar i någon industri , vem vet Reinfelt har nog jobb åt dom ,,vi onyttiga sovande folk.
   Här ser man framtiden

   • Loa says:

    som är att vi ska bli mulatter?

    Nya Tider v. 23
    Blir svenskarna dummare?
    11 juni, 2022
    Stor ökning av diagnosen ‘intellektuell funktionsnedsättning’.
    https://www.nyatider.nu/blir-svenskarna-dummare/

    Värst drabbat är Örebro, där ökningen är över 600 procent. Samtidigt varnar forskare för att IQ:n sjunker i Sverige år för år. Men är det svenskarna som blir dummare – eller är förklaringen en annan?

 33. jesslar53 says:

  Bönematta har jag i segelbåten att torka av mina Adidas innan jag går ombord””””””,

  • Mjölner says:

   Ja, jesslar53 det ser mörkt ut, samt att renlighet är en dygd innan man går ombord….
   Eller som fotbollsreportern sa, det ser mörkt ut på Nigerias avbytarbänk.

 34. Savalle says:

  Ord och inga visor! Några människor på gatan sjunger ut om läget i Sverige:

  (Vilka partier skulle du aldrig rösta på?)

 35. Savalle says:

  Delegater från omkring 150 länder samlades i Stockholm i början av juni för att ”kraftsamla för klimatet och miljön”.

  ”I samband med att FN 2–3 juni höll konferensen Stockholm +50 för att ”uppnå de djärva och brådskande åtgärder som krävs för att säkra en bättre framtid på en sund planet” föreläste Jacob Nordangård under det kritiska eventet Stockholmssyndromet för att belysa hur samma krafter som beskyller oss andra för att förstöra planeten såväl har medverkat till att skapa miljöproblemen som att erbjuda lösningen i form av ett totalitärt kontrollsystem. Vi står nu inför finalen.”

  Del 1: https://www.youtube.com/watch?v=GvEeC4pK9no&t=2466s

  (Stockholmssyndromet – föredrag av Jacob Nordangård 3/6 2022, Del 1)

  Del 2: https://www.youtube.com/watch?v=rwBOWDAb8vk&t=14s

  (Stockholmssyndromet – föredrag av Jacob Nordangård 3/6 2022, Del 2)

 36. peterkrabbe says:

  Tack alla som hjälper till med att hålla bloggen igång! Jag är nu i Frankrike och skall bevaka vad som händer med det viktiga valet till landets parlament, nu på söndag 12/6 och andra ronden en vecka senare. Frågan blir vilken fraktion som kommer att få majoriteten i parlamentet – Macron med allierade eller den splittrade oppositionen som nu formerar sig i diverse allianser. Alla som jag pratat med hittills är rörande överens om att Macrons inflytande nu måste stoppas. Kommer man att lyckas med detta?

  • ceskyraj says:

   Peter, ha det riktigt bra i södra Europa och informera oss. Du är otroligt viktig för oss att spana efter vad som väntar oss alla i framtiden. Jag önskar dig även vila och fina dagar, välkommen tillbaka. 🤗🙏

 37. ludwig.S says:

  Jag rekommenderar denna Mozart-konsert den 29 april i Moskva för att illustrera vad ”jävla Putins” land betyder för Europa och världen. Oförglömlig!

  • Mo says:

   Tack, fantastiskt fin konsert, Mozart är evig. Det är så tragiskt att media hetsar oss till krig istället för att på detta sätt mötas med musikens hjälp. Stackars alla ungdomar som inte förstår det bakomliggande illasinnade och nu formas i själen av samhället till hat mot våra bröder och systrar i öst. Det är en tung sorg.

   • Savalle says:

    Ja, Mo, det är fruktansvärt att media – som går i ledande politikers ledband – hetsar till krig istället för att vi ska få mötas i frid!

    Vi ser alltmer hur de visioner sm George Friedman, skaparen av Natos mäktiga tankesmedja STRATFOR, kungjorde i sitt ökända föredrag år 2015 ”Europe: Destined for Conflict?” inför The Chicago Council on Global Affairs, där han förutsade att krig kommer att skapas i Europa genom att använda metoden ”härska genom att söndra” och att Ryssland till varje pris ska förhindras att etablera ekonomiska förbindelser med nationerna i Europa.

  • Mo says:

   Snart har vi tillräckligt med soldater i landet så att Sverige som i forna tider kan möta fienden på blodiga slagfält. Den stora slakten närmar sig ? Guds lamm som borttager världens synder.

 38. Astrid says:

  Efter mordet på Olof Palme har Sverige varit det lydigaste av USA:s lydländer. Palme trotsade oligarkerna och provocerade dem. Han kom att betraktas som en svikare.

  Ett möte mellan Palme och Gorbatjov ska ha varit planerat för undertecknande av ett avtal om Östersjöområdet som kärnvapenfritt. Stämmer detta?

  Kanske är det Tyskland som lider mest av att inte få bestämma själv, att inte få vara vän med Ryssland och dess president. Istället ska man säga att man ”avskyr” Putin, för att få vara med. Det blir för många en läpparnas ”bekännelse”, inte mer – medan hjärtat gråter.

  Lika motbjudande är maktens påbud att upphöja och hylla Zelensky. Han är en skurk, som vi ska beundra och därmed bejaka globalistelitens NWO, en antikristen världsordning där människan omdanas till biohybrid, robot. Jorden blir så digitaliserad att den inte är levande längre.

 39. Savalle says:

  I inledningen till det här föredraget av Jacob Nordangård säger arrangören, VEIDOS – ett biopsykodynamiskt hälsocenter, att samhällskroppen kan liknas vid människokroppen och ställer frågorna:

  ”Vad skulle hända med kroppen om hjärnan hamnar i obalans eller blir dysfunktionell?”

  och

  ”Vad skulle hända om samhällets hjärna slutar att arbeta för kroppens bästa?”

  (Föredrag – Jacob Nordangård, Ph.D. i Uppsala den 24/10 2021)

 40. Mjölner says:

  I dag när jag sitter och tar en paus i arbetet att vårda ägorna får jag syn på en insekt som är på väg någonstans. En hane som letar efter en hona eller en hona som letar efter en hane.
  Det är en skalbagge med ljusgrå ränder och mörkgrå kropp.
  Jag tänker, du är en skalbagge och jag en människa därför lämnar jag dig ifred att utföra dina sysslor medan jag fortsätter med mina
  .
  Efter en stund inser jag att miljöidioterna tänker sig servera dylika insekter som skolmat tillsammans med maggots och andra rara rätter. Korna fiser för mycket och skall utrotas. Varför de arma kossorna? Varken hästar hundar får getter eller katter ingår i utrotningsprogrammet. De fiser lika mycket som alla miljöpartister gör men det skall man bortse ifrån för det stämmer inte med den idiotiska agendan. Nej, det är kossorna som fiser för mycket inte Bolund och hans anhang. Alla har väl någon gång lagt av en riktig brakare, Det vet alla att det känns skönt att bli av med en sån.
  Varför får inte kossorna fisa ifred?

  • Mo says:

   Fisa kan de få göra men vi kan inte fortsätta att grilla ett älskat heligt djur till middagsmålet, då blir vi snart själva grillade av en växande upprörd befolkning.

   • Mjölner says:

    Men stackars grisen då?

    • Mo says:

     Ja, de stackars grisarna. Själv ä jag ytterst restriktiv med fläskkött främst pga hälsoskäl men även pga att uppfödningssätt urartat på många håll. Är man bosatt på landet och har nära till en gårdsbutik med lokal uppfödning där grisarna har fått böka fritt så är det förstås annorlunda. Men de plastförpackade varor som erbjuds i handeln idag efter långa transporter är inte så aptitretande.

  • Loa says:

   Nu ska kors rapningar beskattas
   10 juni 2022
   https://samnytt.se/nu-ska-kors-rapningar-beskattas/

   Nya Zeeland kommer att beskatta kors och fårs rapningar för att sätta ett pris på jordbruksutsläpp.
   Förslaget skulle göra Nya Zeeland, som är en stor jordbruksexportör, till det första landet som låter jordbrukarna betala för utsläpp från boskap, enligt miljöministeriet. Nya Zeeland, där 5 miljoner människor bor, har cirka 10 miljoner nötkreatur och 26 miljoner får.

 41. hllviken says:

  😁 😆 😅 😂 🤣 Idisslare rapar – fiser ej.

 42. Mjölner says:

  Från vardagen på landet till hyckleriet i Stockholm.

  Det blir ganska svårt för en vanlig svensk att ta in det faktiska förhållandet att svensk utrikespolitik styrs av mutade kurder. Ett förhållande som saknar motstycke när det gäller svensk säkerhets- och utrikespolitik. Den svenska regeringen har lyckats slå två flugor i en smäll. Reta Turkiet och ruinera en ansökan om medlemskap i Nato enbart för att skydda en justitieminister som inte kan sköta sitt jobb. Vad tänker Magdalena Andersson på när hon kramar om denne inkompetente person efter den befriande omröstningen. Att omröstningen i sig är ett falsarium med negativ majoritet kan diskuteras vid ett annat tillfälle.

  Morgan Johansson måste ha en särställning i den innersta kretsens maktsfär. Utan tvivel har han haft tillgång till hemliga data genom att lägga Säpo under justitiedepartementet. Ett liknande förhållande som Eliasson hade tillgång till i hemlighet. Även han oersättlig, oavsättlig och fick vandra vidare med höjda arvoden i varje instans. Det här myglandet föranleder en fadd smak i munnen, misstro och misstankar att det finns saker man till varje pris vill dölja. I så fall inget nytt i sossarnas fögderi.

  Statsministern har även haft den goda smaken att ta sig ombord på ett amerikanskt krigsfartyg och utbyta åsikter med dess befälhavare, en amerikansk tjänsteman. Vilken nivå på diplomatin sätter den svenska statsministern här? Hon demonstrerar menar jag att Sverige är ett amerikanskt lydrike och kommer så förbli.

 43. Astrid says:

  Om det är sant att justitieminister Morgan Johansson är regeringens viktigaste USA-marionett är Sverige illa ute. Det är ju han som sagt att kristendomen ska utrotas från vårt land.

  Jag bävar inför vad som är planerat. Personer kapabla till samma brutalitet vi sett från Australien verkar vara på plats, redo att slå till mot folket. Det ligger liksom i själva luften. Sprutor, inlåsning, ”karantän”-läger, kapade konton… Har ondskan någon gräns?

  Australien, Nya Zeeland, Kanada, Österrike…står Norden nu på tur för NWO mer fullständigt genomförd? Vad tror ni som kommenterar här på Peters blogg?

  • eva-marie says:

   Astrid. Det stämmer att Morgan Johanson sagt så om kristendomen, eller kanske rättare sagt den kristna tron. Men han är inte den ende. Om du t ex sett videon ”UN and the ockult agenda” med Walter Veith, så visas hur det länge planerats för ett borttagande och ersättande av den kristna tron. Ytterst sett tror jag det är riktat mot Jesus Kristus och det hopp evangelierna och Nya testamentet förmedlar.
   De här människorna strider mot Gud själv, och vill ersätta den Högste med sig själv. (Psalm 2 i Psaltaren) Det kommer inte lyckas förstås, fast de kan ha framgång under en tid. Bibeln talar ju om en tid av Vedermöda strax innan Kristus återvänder. Jesus sa själv efter uppståndelsen;
   ”Mig är given all makt i Himmelen och på jorden. . .”
   Så dessa som ”krigar” mot Honom, andligt sett, kan inte vinna striden.

 44. Astrid says:

  Två män har i media kommit att representera kampen för och emot NWO: Zelensky och Putin. På ett högre plan handlar det om hat och kärlek. De två storheter vi kallar Satan och Gud. Eller det är sista striden i ”Spelet om människans själ” som pågår.
  Sista striden?

  Jag upplever kraftmätningen ödesmättad. Ty vinner NWO, ”tar ned” först Ryssland och sedan Kina, är mänskligheten förlorad.

  Så går mina tankar dystra stunder. Hur tänker ni andra? Kloka Sture, kunniga Peter, flitiga Hans och Loa, Mo, Erik och alla andra. Har ni hoppet kvar? Jag hoppas det.

  • Savalle says:

   Tack, Astrid (även om jag bara är flitig ibland)!

   Ja, jag har verkligen hoppet kvar. Det nästan ofattbart onda vi nu ser realiseras i en enormt välregisserad accelererande mångfald är ju precis det som är förutsagt i Bibeln.

   Vi lever under svåra förhållanden som nog kommer att bli värre, men det är början till slutet på det sataniska styret.

   Jesus sade att när ondskans frukter blommar ut som grönskan om våren då är Guds Rike nära:

   Lär nu en liknelse från fikonträdet:
   När dess kvistar blir mjuka
   och löven börjar spricka ut, så vet
   ni att sommaren är nära.
   Likaså när ni ser allt detta,
   så vet att det är nära och står för
   dörren.
   – Matteus 24:32-33

   Vi kan se fram emot att tiden snart har löpt ut för utprovandet av det goda och det onda och att denna världens härskare kommer att bytas ut.

   Och Gud ska torka bort alla
   tårar från deras ögon. Och döden
   ska inte vara mer, inte heller sorg,
   inte heller gråt, och ingen smärta
   ska finnas mer, för det som förr var
   är borta.
   – Uppenbarelseboken 21:4

  • hllviken says:

   Jag är ganska lugn.

   Om man lyssnar på Nära Döden Upplevelser, där P varit i himlen och kommit tillbaka, är det några som har budskapet med sig att Gud har allt i sin hand. Han vet allt som händer.

   Varje individ har fri vilja och det är grundförutsättningen. Var en hänsynslös egoist eller försök göra gott i denna världen.

  • Loa says:

   JA! Annars skulle man ju inte nagelfara felen, jaga dem med blåslampa. Framför allt måste BARNEN räddas; det är heligt. Mina barn, era barn skall ha ett fosterland och en framtid.
   De kidnappade och torterade barnen MÅSTE befrias. Denna ofattbara trafik måste fram!!

   Kom ihåg att Ondskan livnär sig på vår skräck. Så roligt ska de inte ha!
   Dessutom tror jag på själavandring och karma.

  • Savalle says:

   Astrid, här är ett mycket klargörande föredrag av Lars Enarson om det vi har att möta:

   (VILDDJURETS MÄRKE: En biblisk översikt, del 1)

  • Mo says:

   Astrid, jag upplever att vi är i en brytningstid där det satanistiska styret med sitt flaggskepp NWO efter stark framgång senaste ca 100 år nu förlorar mark. Men det kanske måste bli sämre innan det blir bättre, speciellt i Sverige måste vi räkna med det. Men visst kan vi skönja ljuset i tunneln !

 45. Astrid says:

  Tack för era svar!
  Jag tror de som har makten att bestämma över oss ibland riktigt njuter av att skapa rädsla med sina uttalanden, t ex att i höst ska ”Vi ta itu med de ovaccinerade.”
  ”Hjälp vad ska de göra med oss?” blir första reaktionen.
  Nästa tanke: jag har ju laglig rätt att säga nej till injektioner.
  Så blir jag påmind om att grundlagen ska ändras, tvångsinjektioner bli lagliga. Ingen kan då neka vad än makteliten vill spruta in i undersåtarna.
  Är det klokast att flytta utomlands? Utanför Europa.
  Nästa dag står att läsa på Nätet: globalismen finns i nästan alla länder!
  Är det sant? BRICS-länderna lyder väl inte under Västoligarkerna –

  • hllviken says:

   Jag läste för några år sedan att Rothschild tog initiativet till BRICS!

   Tror det är så. Smart spelplan!

  • Savalle says:

   Astrid, enligt Bibeln har den makt som benämns ”Skökan” och ”det stora Babylon” ALLA nationernas ledare i sitt grepp. Här är ett utdrag ur Uppenbarelseboken, kapitel 17, som visar det:

   Kom hit, jag ska visa dig domen över den
   stora skökan som sitter på många vatten,

   2. med vilken kungarna på jorden
   har bedrivit otukt och av hennes
   otukts vin har de som bor på jorden
   blivit druckna.

   3. Och han förde mig i Anden
   bort till en öken, och jag såg en
   kvinna sitta på ett scharlakansrött
   vilddjur, som var fullt med hädiska
   namn, det hade sju huvuden och tio
   horn.

   4. Och kvinnan var klädd i purpur
   och scharlakan och smyckad med
   guld och ädelstenar och pärlor. I sin
   hand hade hon en bägare av guld,
   full av skändligheter* och smuts
   från hennes otukt.
   Något som är avskyvärt.

   5. På hennes panna var skrivet ett
   namn: Hemlighet, det stora Babylon, modern till skökorna och till
   skändligheterna på jorden.

   6. Och jag såg kvinnan vara
   drucken av de heligas blod och av
   Jesu martyrers blod.

   Här är en intressant illustration från Luthers Bibel av Lucas Cranach som gäller dessa ord:

   Huvudbonaden skökan bär i denna illustration ser vi även här:
   https://en.wikipedia.org/wiki/Papal_tiara

   • hllviken says:

    Enligt Jordan Maxwell går den svampiga hattformen tillbaka till Shamanismen som använde vissa svampar för att uppnå ett annat medvetandetillstånd. (Utan utsmyckningar med guld och ädelstenar).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: