(K)valet

Rädda Sveriges och våra egna ekonomier NU –

förpassa sossar och miljöpartister till historien!

Förlorad välfärd får vi aldrig tillbaks. Rösta för en

bättre framtid för våra barn och barnbarn, utan

korrumperade politiker, monopolister och globalister!

Valet är ert – kvalet är vårt!

208 Responses to (K)valet

 1. Bra rutet, Peter – kan inte annat än hålla med!

 2. Eva says:

  Många bränner opp sina röstkort och visar upp det på Facebook.
  Som Mark Twain sa ”If voting could change anything, they wouldn’t let us do it”
  I USA röstade man och valfusket var enormt. Kan inte samma utspela sej här?

  • peterkrabbe says:

   Valfusket i USA iscensattes av globalisterna som såg sin agenda hotad av Trumps nationalistiska politik med America First, med en period till hade Trump kunnat inleda etapp två – att rensa ut Deep State ur landets administration och arbeta vidare för fred i världen.
   I Sverige är deras problem redan löst genom att sossarna nu tar in Sverige i krigsorganisationen NATO, med främsta syfte att starta ett nytt världskrig mot Ryssland och Kina. Då behövs inget valfusk längre. Det finns inte längre någon opposition i Sverige, varken mot EU eller NATO. Den oppositionen finns nu i Centraleuropa, som ligger hästlängder före oss i medvetandegrad.

   • ceskyraj says:

    Vi får se hur svenska folket röstar i morgon. Både S och M är odugliga för att leda landet. Jag är medlem i Afs, så det blir Afs. I en månad har jag delat valmaterial i brevlådor. Idag var det final på Mynttorget i Sthlm.

  • En artikel från Nya Dagbladet som beskriver vad som hände valet 2018:
   https://nyadagbladet.se/ledare/nagot-stammer-inte-med-sondagens-valresultat/

   Vi får väl se om det blir värre valet 2022, eller om den strategin är förbrukad?

 3. stigrydmark says:

  Om inte de blågula vinner nu kommer de aldrig att vinna i framtiden. Fortsatt massinvandrin och fler invandrare son röstar garanterar maktinnehav. Oppositionspartier kommer inte att ha ngn funktion, makten är cementerad.

 4. Hans says:

  Om det vore så enkel att bara rösta bort ett etablisemang som styr rösträkningen till dras favör OK men det finnst inte i sossarnas horisont tyvärr!!!

 5. Margareta Lundström says:

  Värre valkval har jag aldrig upplevt. Jag tvingas att rösta på landsförrädare om jag inte väljer ett parti med små chanser till inflytande eller avstår helt.
  Det parti som jag ändå satte visst hopp till har svikit i löftet om att lämna EU, lierat sig med CO2 alarmisterna, låtit vaccinindustrin utföra ett folkmord på oss, inte motsatt sig Sveriges ansökan om medlemsskap i NATO, världens största terrororganisation med miljontals liv på sitt samvete.
  Ändå kan Ingen hjälpa oss ur detta utom vi själva.

  • frejelina says:

   Håller verkligen med! Så svårt. Jag tycker inte om blockpolitik för man får med sig annan dynga när man måste väljavså, men jag kommer att rösta på ett parti som är minst sämst för landet utifrån ett sunt tänkande kring ekonomi, ordning, sjukvård och sociala frågor men vill inte vara med i Nato eller ha ett NWO-system – mrn då blir det ju pest elker kolera. Tror iofs alla utom V vill ha detta äckliga system – men V är uteslutet för mig pga allt annat de vill uppnå.
   Jag hoppas det blir maktskifte så inte Sverige hamnar i ett ännu djupare grotthål. Kommer dock troligen att välja ett uppstickarpari för kommun o region. MoD – och hoppas de står för det de säger- Frihetsrörelsen. Oklart med HUR:en men de vill att folket ska leda. Frågan är hur korkade folket är..? Majoriteten har vaccinerat sig och hetsar mot ickevaxxare, röstar på S osv så hur blir det med ”folket” som styr? Suck. Jag velar.

   • Jag är medlem i partiet Knapptryckarna och har röstat på dem. Det är en form av direkt demokrati som styrs via folkomröstningar via datorn. Resultatet ligger sedan till grund för hur representanterna för folket i partiet kommer att rösta – vilka knappar de ska trycka på.
    https://knapptryckarna.se/

    Här en video från Youtube bland många – med partiets förste man Ulf Beijerstrand – från gårdagens 12:00-sändning:

    • peterkrabbe says:

     Det är en vacker tanke, men jag har svårt att förstå hur det skulle kunna fungera i praktiken. Dels krävs det ju att alla deltagare kan enas om vad knapptryckaren skall trycka på för knapp, dels krävs det ett stort engagemang från alla att hålla sig uppdaterade och intressera sig för varje fråga som ligger på bordet. Jag tror att intresset för vardagspolitiken falnar ganska snabbt, då blir det ju till slut en ganska liten klick som tar alla beslut och när slutar dessa att bli representativa för flertalet? Riksdagsbeslut föregås av en ganska lång process och beredning som kan vara svår att förmedla till dem som bara är måttligt intresserade av politiken.
     Det fungerar kanske vid stora beslut som NATO, men någonstans finns det en gräns för engagemanget.

     • Det är fullt möjligt att du har rätt i det. Dock – vi kan inom kort räkna med extremt hög arbetslöshet och folk lär förlora sina egendomar i rask takt när räntor och elpriser eskalerar så som vi aldrig hade kunnat drömma om. Jag tror att det finns en kritisk punkt där folk spottar i nävarna och rullar de representativa politikerna i tjära och fjädrar. Det är nog där Knapptryckarna kommer in i bilden eftersom det är det enda partiet som inte är kollektivister och styrs hierarkiskt. Den som lever får se…

    • ceskyraj says:

     Det kanske var från början en bra ide, men hur ska omröstningen gå till (på nätet, flera kan rösta så att det kan bli missvisande resultat om tex muslimer röstar i en fråga som kan bli för deras fördel). Risk för missbruk är stor!

    • Mo says:

     Jag tycker det är trist att inte knapptryckarna engagera sig i de kommunala valen. Det är där de skulle kunna göra stor skillnad för utvecklandet av närdemokratin. Frågor som berör din vardag blir det naturligt för människor att fördjupa och engagera sig i.
     På riksplanet borde man börja med att jobba för ett medborgarinitiativ liknande det som finns i Finland. Då kan de stora övergripande frågorna få tiden på sig så att de blir folkligt genomlysta utan medias styrande hand.

     https://www.eduskunta.fi/SV/naineduskuntatoimii/eduskunnan_tehtavat/lakiensaataminen/kansalaisaloite/Sidor/default.aspx

    • Jonas says:

     Direktdemokraterna har nåt liknande, de säger bl.a att politiker får aldrig fatta några beslut de ska endast verkställa folkets vilja.
     https://direktdemokraterna.se/

    • Mo says:

     Nyans använder sig av den fruktbärande strategin. De börjar på lokalnivå ute i kommunerna. Där kommer de nära sina väljare och kan visa upp resultatet av sitt förtroende skapande arbete. Därefter följer resan till högre höjder mot riksdagen. Det finns inga snabba genvägar.

  • Jonas says:

   Finns bara ett sätt och det är folkligt uppror, ungefär vad som nu sker i en del andra eu länder men att det ska hända i Sverige ……………. Hela riksdagen ska kastas ut med huvudena först, de ska sedan rullas i tjära, bespottas och få springa gatlopp medan folket klappar händerna och jublar. Som jag ser det finns det inte en enda riksdagsledamot som är värd namnet eller platsen de ljugit sig till.

  • jesslar53 says:

   Ja där är jag med dig fullständigt men jag gav min röst motvilligt till det köpta SD och hoppas då på ändring ungefär som ändringen på min toalette , man är ensam där i försakelsens momentum.

 6. Margareta Lundström says:

  Förr röstade jag med eller för någon. Nu röstar jag mot och precis som Peter Krabbe skriver, vi måste få bort Socialdemokrater och Miljöpartister. De värsta landsförrädarna.

 7. Stefan Svensk says:

  Rösta med hjärtat AFS 2022 🇸🇪🇸🇪👍

  • peterkrabbe says:

   Bra men tyvärr, 2% på AfS hjälper sossarna mer än SD.

   • Stefan Svensk says:

    Förstår din synpunkt men afs eller inget. Sd kappvändarpartiet med Jimmie i knät på grisen Kristersson är inget alternativ mvh ☀️

    • Jari Norvanto says:

     👍Precis så. Man får dessutom se det som en process, en dynamisk utveckling och uppmuntran. Jfr t ex SD:s uppsving från under spärren till långt över genom åren. Men SD har svikit när det gällt som mest, så de har avslöjat sig som kontrollerad opposition – numera den åttonde fraktionen av Åttaklöverpartiet. Jag röstade AfS x 3. Men kan man lita på rösträkningen? Är det normalt med en icke-plomberad box i vilken kuverten med röstsedeln och valsedlarna läggs? Finns det något som hindrar att kuvertens valsedlar helt sonika byts ut?

   • Jonas says:

    AFS för mig, andra gången. Får hela tiden höra synpunkten du säger när jag talar om vilka jag röstar på men,

    1. jag kan bara rösta på det jag tror på och mitt samvete.
    2. skulle man resonerat så med SD så hade de aldrig kommit dit där de är nu.
    3. det spelar egentligen ingen roll för systemet är riggat.

    • Jari Norvanto says:

     👍Koncis och korrekt sammanfattning.

    • Erik says:

     Säg mig hade du AFSs valsedlar eller skrev du på en blank sedel partinamn? Om så måste sedeln tolkas av en människa; som kan tolka din röst som oförståelig, otillåten eller på annat sätt oförenlig med vallagen.
     Det måste vara det smidigaste valfusket.

   • ceskyraj says:

    Nej Peter, du har fel. Afs växer hela tiden. Rom byggdes inte på några dagar. Den som röstar på Sd får räkna med att de vänder hela tiden kappa efter vinden. Nu senas i Nato frågan. Sd kryper fram till regerings köttgrytan, men ändå kommer inte få plats.

 8. Eftersom jag inte fick rösta för/emot Natoanslutning.
  Inser jag, att vi inte har demokrati här i landet, numera.
  Detta är första gången i mitt liv, jag inte röstat (snart 92 år gammal)

 9. Erik says:

  V + SD?

 10. Mjölner says:

  Visst är det tragiskt. Det kommer bli ett helvete!! Vi får livnära oss på rammelbuljong och värma oss med åkarbrasor.
  Det är för länge sedan bestämt av WEF i Davos hur Sverige skall styras efter valet.
  Och över alltihopa lyser moder soool!

  • Jonas says:

   moder sol kan stundtals knappt skönjas bakom dimridåerna av chemtrails 😒
   På tal om chemtrails, fler än mig som noterat hur oerhört snabbt ( hög hastighet ) dessa flygplan drar fram över himlavalvet?

   • peterkrabbe says:

    Jag har observerat att det ofta är kinesiska fraktplan som flyger på hög höjd och tömmer tankarna på anvisad plats. Destinationen är ofta Holland eller England och rutten går tvärs över Sverige.

    • Loa says:

     År det just oss de häller på?

     Har noterat synliga ”gammeldags” chemtrails senaste halvåret, innan kom ju slöjorna fix och färdiga på morgonen. Dock inte i augusti, den har varit varm och fin. Tack Gud. Sommar.
     Men nu är det trails kors och tvärs varje vecka. Har de återgått till skamlös öppen dager? Varför?

 11. stigrydmark says:

  Kanske fler har lagt märke till SVT:s dokumentärer de senaste veckorna om nazism.
  Toppas idag med välkända nazistfigurer. Vi ska alltså vara tacksamma att SVT påminner oss om alla nazistpartier och högerextrema i Sverige.
  En reflexion över SVT:s agenda som på olika sett också pushat för MP.
  Oppositionen har det verkligen inte lätt, med SVT, övriga media samt massinvandringen emot sig.

 12. Kenneth Thorberg says:

  Jag har inte röstat sen 2006 av väl valda orsaker men inför detta spektakel har jag börjat fundera på om det ändå inte skulle vara värt att rösta på Nordiska motståndsrörelsen , som jag ser som det enda parti som säger rakt ut som det är om tingens oordning.

  Efter en del velande beslöt jag mig ändå till slut för att returnera röstkortet till valmyndigheten med budskapet att jag sen ett tag planerat en längre utflykt med min katt på valdagen och därför inte hade tid att närvara , men om de kunde skjuta upp valet nån vecka eller så , kunde de ju skicka det en gång till.

  Jag vet inte om sarkasmen gick fram , men man måste ju försöka.

  • ceskyraj says:

   Du har fel. Afs säger rakt ut som det är. Och har du tänkt på, att NMR är socialister? National socialism ingår i deras lära, precis som hos Hitler!

   • peterkrabbe says:

    Svaret har vi imorgon. Jag säger inte att AfS är ett dåligt parti, tvärtom är deras ställningstagande mot NATO och EU berömvärt och eftersträvansvärt. Men man får ett bättre utgångsläge för att påverka i den riktningen i en borgerlig regering med ett starkt SD. Det handlar om att sätta in alla tillgängliga resurser på ett och samma ställe för att få ett genombrott och sopa bort S+Mp från makten. Sedan kan man ta nästa steg när viktiga positioner är vunna. Det går inte att ta hela trappan i ett kliv…

    • Erik says:

     Sant, men samtidigt lägger man sin röst på ett parti som helhjärtat gått inför USA/NATO, EU, pandemilagar osv som är globalistföreteelser så långt det bara går att komma. Ni som tänkt och rösta för Peters förslag, kom inte sedan och beklaga er på utvecklingen om ni lagt er röst på en rörelse som svikit sina kärnväljare. Tror att valstrategerna tänkt som Peter här: spelar ingen roll om vi svikit våra väljare för dom kommer att rösta på oss i vart fall. Kan det finnas ett bättre sätt för det internationella storfinansen att manipulera oppositionen på? Nej, tror inte det.

     Har lagt min röst i dag och det var på vippen att Peters rekommendation gick igenom, men det räckte inte hela vägen fram trots att det hängde på ett hår. Detta har varit det svåraste valet någonsin. Inget av partierna i riksdagen har mitt förströende; klyftan är för stor och därför spelar det inte någon roll om det går åt helvete med eller utan musik dvs med eller utan SD – röstar man inte emot globaliseringen röstar man för.

    • ceskyraj says:

     Peter, hur kan du lita på kappvändare Sd? I ALLA frågor som de lovade efter 2010 när de hyllades av folket som landets räddare, har 180 grader svängt. Vi i Afs är fd Sd som har fått nog. Större risk än att Afs inte når 4% är Nyans. Jag har för Afs åkt runt i Sigtuna kommun med valsedlar idag. I nästan alla lokaler huklor/araber/afrikaner som rösträknare. På ett ställe 4 sådana och ingen svensk. Hur kan man lita på valresultat??!!!

     • Erik says:

      Samma i vår röstlokal. Alla SDlappar borttagna. Inga tomma valsedlar. Klagade högljutt och påtalade både röstfusk och sabotage. Motvilligt gick muppen (transa med grönt hår) och hämtade nya sedlar, fast inge för SD. Däremot fanns det för knapptryckarna och MOD i överflöd. Inga för AFS.

      • peterkrabbe says:

       Det här är ju en ny form av valfusk i den lilla skalan. Jag stötte på det redan i föregående val när Med skulle lanseras. Vi såg då hur valfunktionärerna (representanter för de sittande partierna) konsekvent gömde undan valsedlar eller lät bli att fylla på när de tog slut. Ett litet parti kan omöjligen bevaka alla vallokaler i Sverige, ett faktum som utnyttjas när inte väljarna protesterar och hotar. I ett civiliserat samhälle som Falsterbo ringde valfunktionärerna efter ordningsmakten när vi påtalade deras ouppackade kartonger med oönskade valsedlar. Jag kan tänka mig vad som sker i vissa andra områden…
       I år kan även marginellt valfusk göra skillnad, men viktigast är naturligtvis att registreringen i centraldatorn går rätt till. Det vore märkligt om inte de utsatta partierna har ordnat med bevakning på lämpligt sätt!

     • peterkrabbe says:

      Jag litar inte på SD, men i rådande läge ser jag det som det bästa av tillgängliga alternativ. Om SD misslyckas i ett eventuellt regeringsarbete kan du nog vara säker på att hälften av deras väljare går över till AfS i nästa val. Den hjälpen får ni inte om sossarna fortsätter att regera.

     • Loa says:

      Partiet Nyans kan ha kostat S valsegern
      !
      11 september 2022 kl 23.41
      https://www.friatider.se/partiet-nyans-kan-kosta-s-valsegern

    • jesslar53 says:

     Så tänkte jag när jag la min röst på SD , nu ångrar jag mig. Efter att se hur det utvecklas med Bild i bakgrunden och den flinande Kristenson som utesluter SD från ministerposter och dessutom SD’s flathet infördetta faktum. Verkar som SD är infiltrerat av uteslutna politiker från Moderateraterna.

 13. Jonas says:

  Hittade detta i ett kommentarsfält.
  ”WEF står över EU. Ursula von der Leyen har suttit i WEF:s ledningsorgan. I praktiken tillsattes hon av Klaus Schwab.” Det ser ut som wef har infiltratörer precis överallt, hur f_n kan de lyckas med detta??

  • peterkrabbe says:

   Många underskattar WEF och uppfattar det som någon sorts tankesmedja med en tok som Schwab i täten. Ingenting kan vara mer fel. WEF är ett politiskt organ som mer kan jämföras med ett verkställande utskott i en världsregering. WEF finansieras och ägs av hela den globala kapitalism som genom företagsmonopolen och finanskartellen i praktiken styr flertalet av världens politiker och statschefer. Utbildning av blivande statschefer sker i WEF:s regi, därefter placeras de ut i kontrollerade regeringar och matchas fram i valen med hjälp av de mediakoncerner som genom sina TV-kanaler och tidningar alltid styr opinionen i ”rätt” riktning.
   WEF har obegränsat med pengar eftersom alla kostnader debiteras ut på delägarnas holdingbolag. WEF har även kontaktnät och underavdelningar i Kina. Vi vanliga människor skjuter med gevär mot en stridsvagn. WEF kan bara sprängas inifrån, låt oss hoppas att det sker innan det är för sent.

  • Därför att deras gillare och följare inte tänker egna tankar, utan är helt nedsugna i den konformistiska tratten. Hade de varit individer med egna tankesystem så hade åtminstone några reagerat. De som faktiskt har haft invändningar har lämnat horden – ifall de kunnat stå emot pengarna. Sinnessjuk organisation!

   • jesslar53 says:

    Man kan säga och tycka mycket men när econmin tränger för ens existens då sjunger man en annan sång . Men den gamle Taube har erfarenhet.

    • I det här fallet tror jag nog inte att alternativet hade varit att svälta, utan att välja bort guldkanterna. Men det sociala sammanhanget kan vara minst lika viktigt – kanske svårare att lämna än det feta lönekuvertet. Pengars makt över fattiga behöver ingen tvivla på!

  • Mo says:

   Informativt avsnitt som blottlägger WEFs strategi. Förutom att knyta upp våra politiker börjar även inkluderingen av våra statliga myndigheter. Mycket oroande utveckling, det blir ju så att säga raka rör ut till implementeringen av WEFs agenda. Och vi betalar kalaset för våra egna bojor. Månntro det skall inge känsla av att påbuden utgår ifrån folkets önskan till gagn för oss.

 14. jesslar53 says:

  Det fiinnes andra värden än pengar

 15. jesslar53 says:

  Ett bevis på erfarenhet

 16. Magnus says:

  Nedan ett brev till dårhuset Helgeandsholmen och horhuset Rosenbad

  ”Då 1917 Nu 2022

  Jag har skrivit ett antal brev till er där jag tagit upp Magdalena Andersson och hennes make Richard Fribergs kopplingar till familjen Wallenberg och den globala finanseliten. Alltså främmande makt som anser sig stå över massan i Sverige och övriga världen.

  Vad jag vet så kontrollerar familjen Wallenberg Nasdaq och Investor.

  Vad kontrollerar Investor över för bolag, branscher och marknader?

  Är det en tillfällighet att Magdalena Andersson går ut och säger att Sverige AB ska ge 250 miljarder kronor i kreditgarantier för lån till elproducenter i norden och Baltikum som är registrerade på Nasdaq Clearing AB. Nasdaq Clearing AB som är spelplanen för alla elbolag och motorn för Nord Pool i norden och Baltikum. Nasdaq Clearing AB kontrollerar alltså en stor del av marknaden för Nord Pool.

  Det har tydligen hänt en hel del när det gäller Nord Pool från dagen då Sverige AB och Norge AB startade Nord Pool 1996. De senaste åren har ägarstrukturerna förändrats radikalt. 2008 så ville dåvarande Vice Statsminister och partiledare för Centerpartiet Maud Olofsson tajt tillsammans med Fredrik Reinfeldt och Anders Borg att Svenska kraftnät skulle sälja sin del av Nord Pool. Ja, denna C-ledare gjorde många försäljningar som det kommer att pratas om i all framtid. Varför gjorde hon alla dessa vansinniga försäljningar där hon skänkte bort samhällsinstitutioner och till vilka?

  Nu äger Euronext 66% av Nord Pool och resterande 34% ägs av systemoperatörerna i Norden och Baltikum. Sverige AB med sitt Svenska Kraftnät delar alltså på resterande 34% med alla andra systemoperatörer i hela norden och Baltikum.

  Men vilken familj är det som kontrollerar Nasdaq Clearing AB och alltså kontrollerar elbörsen för Norden och Baltikum?

  En bra start att förkovra sig om Wallenberg är att läsa boken ”Sanningen bakom Kreuger-kraschen” skriven av Nikola Majstrovic samt läsa på om IG Farben. När ni förkovrar i Kreuger-kraschen så är det omöjligt att missa familjen Bonnier.

  Vilka var det som skulle få kreditgarantier på 250 miljarder kronor? Var det svenska medborgare eller elbolag i norden och Baltikum som kör vilda västern på Nord Pool och som är registrerade på Nasdaq Clearing AB? Var kommer dessa 250 miljarderna ifrån?

  Först säljer ni ut/skänker bort allt vårt. Sedan ska vi betala till dom som stulit vårt med er hjälp och som sedan kört vilda västern med vår livsnödvändiga el som satt svenska folket på obestånd.

  Inget politiskt block eller skattefinansierad media kan skylla på de andra. Båda blocken och media är lika skyldiga till vansinnet.

  Nu använder NI oss, svenska folket i ert krig mot Putin och Ryssarna som kommer förstöra för otroligt många svenskar denna höst, vinter och hela 2023, ja vissa för all framtid. Ni vet hur beroende ni gjort Sverige av Ryssland, Kina, USA och EU. Ni vet vad ert krig mot Ryssland kommer att resultera i. Tror ni att Ryssland bara ska lägga sig platt för alla era ekonomiska åtgärder och propaganda mot Ryssland? Tror ni att Ryssland bara ska låta er skicka mängder av Bofors vapen(Wallenberg) till Ukraina med syfte att döda ryssar utan mot åtgärder? Tror ni att era åtgärder drabbar Putin? Vilka är det som drabbas av er sjuka lekstuga?

  Nu upprepar sig historien igen, då 1917 nu 2022. Där Svenska politiker och de som kontrollerar näringslivet åter ska krossa den ryska kontinenten. Då mötte svenska socialdemokrater upp till fest på hotell Savoy i Malmö när Lenin med sina krigsförbrytare bolsjevikerna anlände med tåget från Zürich, på väg genom Sverige för att krossa Ryssland och byggandet av Sovjetunionen. När Bolsjevikernas tåg nådde Sthlm så möttes Lenin upp av Ture Nerman(Nerman var politiskt radikal och växlade partitillhörighet mellan Socialdemokraterna och Sveriges kommunistiska parti. När första världskriget bröt ut 1914 blev Nerman en förkämpe i Zimmerwaldrörelsen, den socialistiska internationella grupp som kämpade emot kriget. Han var tillsammans med Zeth Höglund en av grundarna av den svenska kommunistiska rörelsen 1917 och i april det året välkomnade han de ryska bolsjevikledarna Lenin och Zinovjev på deras genomresa genom Stockholm. Han reste själv till Sovjetunionen tre gånger, 1918 (med Anton Nilson), 1920 och 1927 och träffade många av de främsta bolsjevikledarna, som Trotskij, Zinovjev, Kamenev, Bucharin, Kollontaj och Radek. Nerman hyllade Lenin och den ryska oktoberrevolutionen). Förutom Ture Nerman så möttes även Lenin med sina Boljeviker upp av högermannen och utrikesministern Arvid Lindman som gav ekonomiskt bidrag till Lenin som då passade på att shoppa på PUB. Oktoberrevolutionen var ett vansinne som finansierades av finanseliten i väst. Där både vänster och höger fanns med bakom kulisserna. Robert Aschbergs farfar Olof Aschberg hjälpte bolsjevikerna under oktoberrevolutionen att ta emot stöldgods från Ryssland. Olof Asch som han egentligen hette använde sin bank för att tvätta det bolsjevikerna rånade det ryska folket på. Han behöll massor av guld och klenoder själv samt skickade vidare till finanseliten som finansierade oktoberrevolutionen. Genom kontakterna tog han emot runt 500 ton konfiskerat guld under åren 1917–1921. 1933 donerade Aschberg över 200 ryska ikoner till Nationalmuseum. Han hade fått ikonerna av den kommunistiska regimen efter deras förstörelse av kyrkor. Före Aschbergs donation hade Nationalmuseum bara fyra ikoner i samlingarna. Han fick av den anledningen smeknamnet Den röde bankiren. Värt att tillägga är att Olof Aschberg tillsammans med Georg Branting och dennes syster Sonja Branting-Westerståhl startade Svensk-Ryska Banken 1917. Alltså Socialdemokraten Hjalmar Brantings barn.

  Jag kan skriva bokhyllor med vansinnigheter ni utfört och era tidigare partikamrater utfört och detta gäller hela det politiska spektra från yttersta vänstern genom mitten till yttersta högern inkl ett antal familjer som ärvt politiska uppdrag och styrande av näringslivet och media. Dessa familjer hittar vi i allra högst grad från vänster till höger inom politiken, näringslivet och media idag.

  Att skitstöveln Robert Aschberg får styra svensk media och vilka som ska brännmärkas i offentligheten samt anställas och avskedas inom skattefinansierade verksamheter är hårresande. (Via de bolag och stiftelser som Robert Aschberg kontrollerar)

  Nu gör ni det igen. Då 1917 och nu 2022.

  Bifogar en text som beskriver bla det jag beskriver. Texten kommer från Huvudstadsbladet.
  https://web.archive.org/web/20220908062115/https://www.hbl.fi/artikel/965c5596-50f4-4f4f-8cf5-66ba5eaadd11

  • Loa says:

   Fantastiskt bra. Då ligger det diariefört på dårhuset Helgeandsholmen och horhuset Rosenbad nu, då?
   Han hette t.o.m. Obadja Asch. Amos, Obadja, Jona, Mika..

  • jesslar53 says:

   Ett bra inlägg som dom flesta ignorerar , det är en hel del att tillägga men som du skriver blir det en bok.
   Läser nu på rekomendation av tidigare skribent på denna blogg historian om första världskrigets uppkomst och därigenom kan man spåra elitens tongångar.
   Men då hur skall vi bryta deras destruktiva påverkan på mänskligheten ?????

   • Loa says:

    Jag hoppas det är Docherty & Macgregor ”Hidden history. The secret history of the first world war”.
    Sen finns det en uppföljare: Prolonging the agony.

    • jesslar53 says:

     Ja det är boken jag läser för tillfället, sedan kan man alltid fortsätta men Juri Linas böcker. Skall beställa Prolonging the agony, Tack för tipset.

   • Magnus says:

    Tack! Jag har trott som många av oss trott att när en individ själv blir drabbad så vaknar dom. Då ska allt vända. Denna tro stämmmer inte då det är alldeles för många som även följer propagandans förklaringar till det uppkomna proplemet. Så länge riksdagen, media, myndigheter, kändisar, EU, FN, WEF, WHO, Bilderberg mfl styr det dom styr över så kommer allt att fortsätta i samma riktning. Det krävs inte bara att det privata hamnar i obestånd utan även hungersnöd och resan dit måste gå fort och skapa en revolution.

  • Mo says:

   Ditt ifrågasättande av familjen Magdalena Andersson-Richard Fribergs beroende av familjen Wallenberg för sin ekonomiska försörjning är verkligen viktigt. Vi har således en statsminister vars make får sin professur betald av en Wallenbergstiftelse. Det är klart att det ger bindningar som kan påverka beslutsfattandet i regeringen på ett osunt sätt. Märkligt att detta får passera medias ” kritiska ” filter så obemärkt, eller ska vi tro att det helt enkelt inte får tillträde till filtret.

  • Kenneth Thorberg says:

   Tack för att du tog dig tid att sprida sanningen.

  • Erik says:

   Mycket bra. En sammanfattning av Juri Linas alla år av grävande källforskning i KGBs arkiv i Moskva och andra arkiv världen över.

 17. jesslar53 says:

  nu undrar man vad är detta,,,,
  **We and our partners process your personal data (such as browsing data, IP addresses, cookie information, and other unique identifiers) based on your consent and/or our legitimate interest to optimize our website, marketing activities, and your user experience.***

 18. Pingback: (K)valet | Varjager's Weblog

 19. Erik says:

  I samband med Anders Klarströms boksläpp ”Prima Victoria” höll han en serie föredrag var vid jag besökte ett som hölls i E4F regi. Lokalen var proppfull (en matsal i en större gymnasieskola norr om stan). En märklig upplevelse för mig; en före detta vänsterkille – vänsterns propagandamaskinsförtrollningen och hjärntvätten var på väg att släppa sitt grepp. Jag idkade självobservation (krokodilerna kröp utmed ryggen) i närvaro av gruppen reaktioner under föredraget inför denna karismatiska man. Här han höll hov, ständigt avbruten av applåder och hurrarop, alla var hänförda och jag tänkte i mitt stilla sinne att det måste varit så här folk upplevde 30-talets Tyskland, men utan den retrospektiva erfarenheten av nazismen i minnet.
  Detta var straxt efter valresultatet 2018 och besvikelsen över att AFS inte nådde upp till 4 procentspärren var massiv. Det som gjorde störst intryck var trotts allt hans berättelse om hur oppositionsarbete bedrivs och hur mycket arbete och tid det tar, vid sidan av AFA och den autonoma våldsvänstern härjningar med mordbränder och misshandel osv, så ett visst mån av klarsynthet och nykterhet hade jag i vart fall.

  Han trodde aldrig på att AFS skulle kunna växa så fort som alla hade hoppas på. Han berättade att det svåraste och de stora jobbet var att komma upp till första procenten. SD under hans ledning hade mycket knappa resurser (ett fåtal i den inre kärnan) men trots detta åstadkomma dom så mycket och då speciellt demonstrationer som fick massiv (negativ) uppmärksamhet. Själv gick han på under tiden på KTH och skötte studierna med vänsterhandens lillfinger (med mycket goda resultat) som säger något om Anders Klarström enorma kapacitet.

  Jämför jag Gustav Kasselstrand med Anders Klarström (har träffat båda) så är det som att Jämför Stig Helmer Olsson (Lasse Åbergs folkkära karaktär) med superman de lux.

  Mindes ett av hans utspel som gjorde stort intryck: ”ge mig bara några riktiga hard core nationalister så kan jag erövra hela värden”. En riktig stor ledare, som vi älskar att kritisera och samtidigt behöver.

 20. stigrydmark says:

  Vi är väl många som uppfattat Schweiz som den sanna demokratin. Idag får grannen, som rapporterar grannens lägenhet med 20 grader istället för 19, en belöning av staten Det liknar fascism förklädd till demokrati, Om vi ser oss omkring finns det många sådana tendenser i Sverige.

 21. Erik says:

  Anta nu att SD bilar en majoritetskoalitionsregering, vad händer sedan? Om den regeringen verkligen skulle vilja motarbeta globaliseringen så kommer de att ha mot sig hela styrkan i djupa staten samt samtliga medier. Samtidigt har SD heller inget eget organ tillgängligt med eget tolkningsföreträde. På samma sätt som SD vikit sig i fråga efter fråga som en strykrädd hund inför medierna så ser jag inte att hur detta skulle kunna bli annorlunda, snarare tvärt om i regeringsställning.
  Vad som skulle krävas är en massiv nerläggning av 100-tals myndigheter samt byta av generaldirektörer i det kvarvarande med förnyade regeringsbrev. Vidare hela domstolsväsendet med Hilda och Ruben måste knäckas. Sparka hela rikspolisstyrelsen samt alla politruker till polischefer. Bryta upp mediemonopolet. Har SD förberett detta? Detta måste komma till stånd innan den massiva återvandringen sättas i gång.

 22. Erik says:

  Hitintills i valet ser det ut som Sverige är ett döende land.

 23. Loa says:

  Nu är det 173 – 176 mandat! Åt rätt håll! D.v.s. blå sidan.
  Vilket SVT glömde nämna när det hade svängt och de efter kl. 23 klistrade upp blänkaren:
  ”JUST NU: Valrysaren- ett mandat skiljer blocken åt”. – Vilket det hade gjort hela kvällen. Men det var åt andra hållet..

 24. Loa says:

  Allt tyder på maktskifte
  12 september 2022 kl 00.36
  https://www.friatider.se/allt-tyder-pa-maktskifte

  Vid 00.30-tiden natten mot måndagen hade rösterna från 6000 av 6578 valdistrikt räknats och Ulf Kristerssons regeringsunderlag hade då 176 mandat mot 173 för Magdalena Andersson. S-regeringen verkar därmed falla på grund av uteblivna gettoröster som istället gått till Nyans.

  Det muslimska partiet Nyans ser ut att ha lagt beslag på upp till hälften av de tidigare S-rösterna i de invandrartäta gettona, framförallt i Malmö, där posten ”Övriga partier” når upp till 30 procent i flera gettodistrikt.

  • Erik says:

   Varför talar man om Ulf Kristerssons regeringsunderlag när SD är störst inom blocket? Turen kommer väl först till Sossarna från talmannen som varande det största partiet att sondera om underlag finns för en regeringsbildning. Sedan går väl turen över till SD?

 25. Loa says:

  Undersökning: Muslimpartiet Nyans får 35,5% av arabisktalande väljare
  11 september 2022 kl. 13.59
  https://samnytt.se/undersokning-islamistiskt-parti-far-355-av-arabisktalande-valjare/

 26. Mo says:

  Magdalenas framgångar i Stockholmsområdet, varifrån kommer rösterna. Allt talar för att Annie har fått lämna ifrån sig till WEFs säkra ombud. Därtill kommer en ny trend, dörrknackningen på Östermalm tycks ge resultat bland det kvinnliga borgerskapet.

  https://www.friatider.se/overklasskvinnor-ska-varva-roster-magdalena-andersson

  I förorterna, traditionellt starka S fästen, vänder vinden till fördel för nykomlingen. En lyckad start ute i kommunerna för ett nystartat parti. Snart blir det riksdagens tur.

  https://www.gp.se/ledare/partiet-nyans-%C3%A4r-valets-stora-skr%C3%A4ll-1.80839381

  • Erik says:

   Det är mycket underligt. Svaret måste vara att man ogillar Ulf Kristersson. Det kvinnliga borgerskapet vill väl undermedvetet ha en alfahanne, och med all god vilja i världen kan tyvärr inte Ulf räknas som en sådan. Var finns alfahannarna i svensk politik?

   • Mo says:

    Nej, inte dessa kvinnor. Många anser att det samhälle vi har idag är resultatet av gubbröra. Men kvinnlig röra blir inte bättre. Det männen har emot sig är överskottet som slår tillbaks på dem själva. Då framför några önskan om ett könlöst samhälle.

    • Erik says:

     Skilj på ljummen gubbröra i pluralis och Alfahannen. Jag har mina rötter djupt in i borgligheten och de socimetriska studerbara könskonstellationerna och mansidealen, och tro mig – jag vet en del om detta. Det kvinnliga (änkor) borgerskapet röstar S samt på en kvinnlig partiledare i besvikelse över männen i svensk politik. Herregud Östermalm har stora problem men tilltagande personrån – det är ju här pengarna finns – ett armbandsur kan ge 100 loppor. Det är väntetider på upp till sex månader på ”panic room” och här bryr man sig inte om vad det kostar. Var är männen ställer sig dessa kvinnor.

  • Erik says:

   Skulle vi kunna stanna lite mer vid detta att Östermalm, Vasastan, Diplomatstaden, Strandvägen och Karlaplan överger M för S. Ytters Märkligt. Sant är också att många flyttat ut från nämnda områden dels till kranskommuner samt till dess landsbygd – det har skett närmast en byggboom i dessa områden. Så många har byggt nytt eller sålt sin bostadsrätt och rutat upp sin sommarstuga till årenruntbostad. Så då blir frågan vilka har stannat kvar?

   • Erik says:

    Eller vilka är det som flyttat in i dessa områden som: Östermalm, Vasastan, Diplomatstaden, Strandvägen och Karlaplan?

 27. Erik says:

  I morse väckte frun mig med orden: ”det blåa blocket är störst”. Låg länge och tänkte på detta samt på SD historia, tills polletten trillande ner och hela deras valstrategi klarnade för min inre blick – man vinner fältslag på mitten om det är där motståndarsidan koncentrerat sina egna styrker. Allt tal om svek handlar ytterst om att växa i opinion. Skulle SD hålla fast vid sina ursprungsfrågor, skulle partiet bli på sin höjd lika stora som V – fast på andra sidan åsiktshorisonten. Uttrycket enklare: det finns för få som är nationalister. Det finns för få som vill ut ur EU. Det finns för få som vill det SD vill. Sveket SD gjort är att överge sina kärnväljare, men man ska samtidigt hålla i minnet att ett politiskt parti i grunden är något tämligen diffust. Ett parti kan ändra hela sin politik, hela sitt partiprogram men samtidigt ha kvar samma människor i partitoppen eller omvänt byta ut alla i partitoppen men behålla partiprogrammet. Detta öppnar möjligheten för att när partiet nått över 50 % gå tillbaka till sitt ursprungliga partiprogram – kan man ändra en gång kan man ändra två gånger.

  • matte5958 says:

   Det var så jag tänkte innan valet. AfS förra valet, men för första gången sen jag började rösta blev det taktikröstning – på SD.

   Jag hoppas att SD vid tillfälle kan återta sina nu övergivna punkter, det vore ingen sensation eller första gången det händer i politiken.

   Vi får se, men svårt att tro att SD och dess ledarskap plötsligt bara släpper så viktiga principfrågor för all framtid.

   • Erik says:

    Men samtidigt gav du din röst till ett globalistföresprånkande parti. Knepigt det du där. Vad ska man tro på? Att SD i själ och hjärta inte ändrat en stavelse i sin strävan och att allt är taktik, eller att de sålt ut sin själ?

 28. Jonas says:

  Såssarna >30%och MP 5% , jag tror inte det är sant……..
  De två största förr_darpartierna får >35% av rösterna, hur är det möjligt?

  https://www.val.se/

  • Erik says:

   Sossarna går upp, men förlorar ändå till Nyans. Hur är detta möjligt? Jo, importerat valboskap. Jag säger det bästa som kunna hända. Sedan kan muslimer aldrig hålla sams; förhoppningen är att vi kommer att se splittring i sunni- och shiamuslimska partier. Eller varför inte kommunistiska muslimer och kapitalistiska muslimer osv. Vi har sätt samma splittring bland kommunistiska partier där utvecklingen till slut myntande uttrycket: kommunistiska partier ökar genom celldelning. Ser inget annat som skulle kunna få sossar att backa? Frågan är hur dom kommer att ställa sig inför detta hot, som är mycket större hot än från SD?

 29. Mo says:

  Dimman lättar ?

 30. peterkrabbe says:

  Dags då att börja sammanfatta intrycken från valnatten! Det hela verkade ju fungera ganska bra, i alla fall inledningsvis. Vänstern tog ledningen direkt och många gav nog redan då upp hoppet. Trött på valtjafset såg jag en annan film under tiden och kommer tillbaks till en något förbättrad tillvaro – högerfalangen ligger plötsligt i ledningen istället! Visserligen knapp, men ändå! Alla är tydligen lika glada, nöjda och tacksamma för sina enastående valinsatser, vänster som höger. Under de sista minuterna börjar mandatfördelningen fladdra betänkligt, först borgerlig ledning med ett mandat, sedan med tre, sedan åter ett och slutligen tre igen. Detta trots att den procentuella fördelningen är oförändrad! Mystiken tätnar och 300 valkretsar skall uppenbarligen skjutas fram till poströsterna räknas om några dagar. Det hela blir inte lättare att förstå genom att programledaren börjar inventera oräknade valkretsar i Stockholm som av någon anledning skall läggas till poströsterna. Känns som om någon stoppat klockan för att få betänketid innan slutresultatet snickras ihop.

  Enligt valstudions experter borde inte poströsterna kunna ändra mandatfördelningen, så varför slutförs inte A innan man går till B? Tydligen något jag inte känner till?

  Den stora frågan nu lär bli om blockindelningen håller eller om väljarna blivit grundlurade. Liberalerna har klarat sig kvar under förevändning att vara ett parti i högerblocket. Samtidigt vet vi alla att liberalerna tillhört Januariöverenskommelsen där man ingått i det vänsterstödjande blocket under lång tid tillsamman med Centern. När Magdalena skall förhandla om regeringsmakten blir då liberalerna det givna målet – kom tillbaks till oss så blir ni RIKLIGT belönade! Ni hatar ju SD så passa på nu att lura alla, så får ni posten som skolminister… Ny socialistisk regering kring Magdalena!

  Eller fortsätter liberalerna tillsammans med Kristerson och hur löser då han problemet med vilken makt SD skall få i hans (?) regering, en regering som uteslutande tillkommit genom SD:s valresultat! Åkesson in = Pehrsson ut?
  Eller bildas en högerregering där två fanatiska liberaler sedan blir politiska vildar i riksdagen som röstar för S/Mp istället?
  Många frågor och inga svar, men mycket att oroa sig för. Lugnet lär inte lägga sig förrän framåt juletid i vanlig ordning, under tiden får väljarna sitta med stearinljus i stugorna och elda med parkbänkar.

 31. Sture says:

  @ peterkrabbe,
  detta är naturligtvis uppgjort liksom förra gången. Och det man inte vinner på att fuska med de elektroniska sammanräkningarna har man redan vunnit genom att göra om liberalerna till ett parti tillhörande det blåa blocket, varvid många säkert stödröstat på dem för att få en vinst för ”det blåa blocket”.
  Jag för min del ser de många partierna som det stora hindret för klarsyn. Ju fler partier desto mera kaos och splittring enligt devisen ”att härska genom att söndra”. Ju fler partier, desto större söndring – och här faller också AfS in.
  När man har sådana här koalitionsregeringar så blir alla vallöften helt värdelösa. Alla partier kan lova precis vad som helst utan att behöva stå för någonting. Det är bara att säga ”ja, vi ville det, men vi var tvungna att kompromissa bort det”. Därför blir allt ett parti påstår sig vilja genomföra – helt innehållslöst.

  Jag hade hoppats att centern, miljöpartiet och liberalerna hade åkt ut – men de är alldeles för viktiga för globalisterna. Och om dessa partier inte kan bli kvar med ”stödröstning”, så kommer globalisterna att se till att de blir kvar med elektroniskt valfusk.Att ett land har många partier är inget tecken på demokrati utan på att globalisterna sitter säkert. Den dag Nyans blir ett riksdagsparti (nästa val) tror jag att socialdemokraterna kommer att ta med dem i sin koalition, där de får spela samma dominerande roll som Miljöpartiet gjort och sälja ut all vår kultur och vår lagstiftning.

  • Erik says:

   Sett ur ett rent blått/rött perspektiv åstadkom faktiskt alliansen en hel del. Bland annat så införde man arbetslinjen med jobbskatteavdrag. Rensade upp i svartjobbareträsket med införandet av ROT och RUT. Halverad restaurangmoms. Gjorde det billigare för företagen att anställa äldre över 65 år. Vidare gjorde man om försäkringskassan till att utreda arbetsförmåga istället för att förtidspensionera på löpande band. Kanske inte så roligt för dom väst utsatta. Det ända vi mins i dag är massinvandringen.

   • Erik says:

    Vilket ställer frågan vad alliansen i dag vill åtkomma och vad man kan åstadkomma?

    Alla här inne vet att vi måste ut ur globalisternas tvångströja. En märklig omdaning av den inrikespolitiska debatten sätt till 2006 års debatt. Nu handlar allt om globalisternas mål som alla riksdagspartierna helt är överens om att vi ska följa till punkt och pricka.

    • Sture says:

     @ Erik,
     jag håller med om att det åstadkoms bra saker av Alliansen. Men i backspegeln undrar man ju vad detta fyllde för funktion. Det som slår mig är uttalandet från bankiren Paul Warburg vid bildandet av Federal Reserve 1913:

     Således punkt 4: ”börja med en konservativ struktur som innefattar många sunda bankprinciper med vetskap om att bestämmelserna i tysthet kan förändras eller helt kan tas bort under de efterföljande åren.” (Det kan nämnas att man sedan kongressens godkännande 1913 genomfört 195 ändringar i bestämmelserna).

     ROT och RUT samt arbetslinjen blir då en förutsättning för det man egentligen ville göra, förstöra Sverige inifrån genom att skapa splittring och kaos. Det är samma principer som gäller då man vill föra fram falsk information; man kan inte ljuga hela tiden utan det gäller satt blanda sanning och lögn.

     Jag tror personligen inte att Anders Borg var medveten om denna målsättning, men Fredrik Reinfeldt har varit det. Han är en ond människa rakt igenom och det är väldigt oroväckande att Kristersson låter sig styras av honom ”behind the scenes”.

   • Mo says:

    ROT och RUT är en gigantisk värdeöverföring från skattebetalarna till de redan välbärgade. En tjänst som inte efterfrågas måste subventioneras. Dessutom löser idag det digitala betalningssystemet svartjobbeträsket.
    Försäkringskassan har överlevt sig själv, statlig förtidspension borde ersättas med någon form av medborgarlön, det skulle inte minst samhället tjäna på. Höga sjukersättningar till högavlönade kan ersättas av privata sjukförsäkringssystem.

    • Erik says:

     Det låter bra de du skriver, starkt men vad betyder det? Ett antal hushåll betalar för städhjälp. Tjänsten finns att tillgå samt efterfrågan finns. På vad sätt menar du att inte tjänsten efterfrågas? Fattar inte?

     Det digitala betalningssystemet kringås med kontakter. Menar du att man skulle ta betalt svart med ett digitalt system som banken övervakar med allt strängare lagstiftning? Ursäkta mig, men är man då dum får man skylla sig själv.

     Och vad är det för värmeöverföring du talar om? Låter som du fallit för klassisk vänsterretorik som låter bra. Är du avundsjuk på rika människor?

    • Erik says:

     Poängen med Rut är att genom att köpa städhjälpen svart betalar typ 120 kr i timmen. Med Rut betalar du lika mycket, då den som köper tjänsten får ett skatteavdrag; men staten betalar sedan den som utförde tjänsten med lika mycket, som det sedan skattas på. I den skatten ingår till exempel ATP-poäng. På så sätt är det inte länge lönsamt att sälja sig på svarta marknaden.

     • Erik says:

      Alltså: du får dina 120 kroner dessutom lika mycket till av staten, sedan dras skatt totalen. Resten behåller du. Det är inte för att gynna rika Rut finns utan för att stoppa svart jobben

      • Mo says:

       Hur du än vrider och vänder på det så blir det skattesubvention av vissa av staten utvalda tjänster. De är politiskt valda för att öka sysselsättningen bland grupper som kanske annars ej skulle få tillträde till arbetsmarknaden. Det missgynnar andra service och tjänstetillfällen inom tex hälsa och kulturområdet men även tillverknings sektorn inom tex hantverk och även enklare produktion där varuproduktionen ej längre kan konkurrera pga vårt höga kostnadsläge. Isåfall är det väl risk att du får svartjobben där istället. Det kan ses som en ny form av den gamla solidariska lönepolitiken. Varför finns inte modellen i andra länder om det är så effektivt för att undanröja svartarbete. Lösningen är att alla småföretag skall behandlas lika genom momssänkning och lägre arbetsgivaravgifter

       • Erik says:

        ”skattesubvention av vissa av staten utvalda tjänster”.

        Alla kostnader ett företag har, kan du som företagare göra skatteavdrag för, eller försöka göra avdrag för (kan inte skattelagstiftningen på mina fem fingrar, som hela tiden förändras): löner, hyra, osv… Kan du detta med avdrag, eller att din erfarne revisor vet hur snokande skattmasarna tänker, så vet du vad du kan dra av och på så sätt får ditt föredrag lägre skatt. Detta överskott investerar du i ditt företag. Här uppstår ett win win likande jämnvikt mellan näringsidkare å ena sidan och samhället å andra sidan. Detta då att samhället (och staten) är beroende av ekonomiskt tillväxt som då sker i företagen om de investerar vinsterna. Alltså är längre företagsskatter en samhällsinvestering för framtiden.

        Bättre att företagen återinvesterar sina vinster, än att det går till diamantkonsumtion till direktörernas parasiterande fruar – det skapar inga nya jobb.

       • Erik says:

        Det väl strålande om det: ”ökar sysselsättningen bland grupper som kanske annars ej skulle få tillträde till arbetsmarknaden”. Eller hur?

        På vad sätt skulle de hota: ”hälsa och kulturområdet men även tillverknings sektorn inom tex hantverk och även enklare produktion där varuproduktionen ej längre kan konkurrera pga vårt höga kostnadsläge”.

        Trams säger jag. Städning är inte kultur eller hanverkstjänster. Naturligtvis hotar inte ett välstädat hem eller kontor tillverkningssektorn? Snarare är det väl tvärt om. Man slipper snubba på skiten.

    • Erik says:

     Vad menar du man ska göra? Gå tillbaka till en svart marknad igen? De som utför hushållnäratjänster har fått betydligt bättre villkor. Skatteavdrag är ju inte lika med att man får några pengar från staten så någon förmögenhetsöverföring är det inte tal om, endast minska sin skatt genom att erbjuda arbetsmarknaden lagliga tjänster i stället för svarta tjänster. As we

     • Mo says:

      När det gäller ROT finns det väl även ett inslag av protektionism, ett sätt att skydda oss från billigare arbetskraft från andra länder ? Införandet sammanföll med vårt EU inträde. Systemet har blivit kostnadsdrivande på ett sätt som kan slå tillbaks på oss själva om tex EU på sikt anser att det är statliga subventioner som strider mot konkurrensen på den fria gemensamma marknaden. Så jag tycker man kan oroa sig för den svenska modellen.

      • Erik says:

       ”När det gäller ROT finns det väl även ett inslag av protektionism, ett sätt att skydda oss från billigare arbetskraft från andra länder”?

       Ja det är väl bara bra det. Ingen är förtjänt av att stakars thailändskor tingas jobba svart för svältlöner utan ATP-poäng. Utan försäkringar på sin arbetsplats om nu olycka är framme och till råga på allt bli godtyckligt behandlad med tafsande på stjärten av mulliga mansgrisar.

     • Mo says:

      De som framförallt tjänar på hushållsnära tjänster är de numera stora företagen som succesivt köper upp de små. Det är samma mönster som inom de flesta samhällsfinansierade verksamheter, ett fåtal kapitalstarka ekonomer tar över och expanderar genom sina investmentbolag. Oftast med säte i Stockholm, kanske framförallt Östermalm där kapitalet finns. Snart blir de tillräckligt stora för att bli mumsbitar och uppköpta av de riktigt stora utländska investmentbolagen.
      Ta tex Hemfrid Sveriges största bolag inom hushållsnära tjänster, de är uppköpta och ägs numera av investmentbolaget Fidelio. Jag vill inte att mina skattepengar subventionerar deras investeringar, då vill jag hellre stödja småföretagen genom att de får förutsättningar som ger dem överlevnadsmöjligheter.

      https://fideliocapital.se/about/

      • Erik says:

       ”De som framförallt tjänar på hushållsnära tjänster är de numera stora företagen som succesivt köper upp de små”.

       Vänsterretorik.

       Två saker: för det första så blir någon rik här – den som säljer sitt lilla företag. Har du problem med det? Som anställd får du aldrig den lön som du förtjänar, för det är den delen som är företagets vinst. Återstår att öppna eget, då är det du som sätter din lön, utifrån hur framgångsrik du är.

       För det andra är denna marknad verkligen en fungerade marknad. Du som köpare väljer av vem du ska köpa in tjänsterna från. Större bolag har större kostnadskostym (gäller bara tjänsteföretag – dvs de utan investeringar). Således är ett mindre städföretag och egna näringsidkares tjänster billigare. Du väljer. Vad kan de större konkurrera med? Välutbildad arbetskraft? Snygga Svenska killar och tjejer? Nej! ingenting.

       • Mo says:

        Det kanske där problemet finns att du gör den stora vinsten när du säljer ditt företag. Tveklöst är uppköp av de livskraftiga småföretagen vägen för de större aktörerna in på marknaden som sedan driver mot monopolisering och utländskt ägande. Sverige har blivit en startups marknad för de stora investerarna. Det blir lite av en riskfri utveckling mot nya företagsstrukturer där skattebetalarna ger stöd. Jag gillar det inte, skulle föredra att de sk välfärdstjänsterna drivs i regi så att vinsten stannar i landet, kanske någon form av stiftelse. Reepalus ide om samhällsbolag kanske inte är fel, jag är dåligt insatt. Vi behöver iallafall frigöra mycket tjänster från den offentligt drivna pga deras kostsamma byråkratisering och alltmer centralstyrning via WEF.

       • Mo says:

        Sedan måste du fundera över vad som kan hända i förlängningen om du har företag där personalkostnader måste subventioneras via Rut. Om EU inte godkänner långsiktigt och du har utländska ägare då blir valet lönesänkning eller kanske utbyte till låglönearbetskraft från andra länder. Sverige blir som USA de välbärgade etablerade bor i lyxhus och de importerade arbetarna från Sydamerika ( och kanske en del svenskättlingar ) i tält eller på sin höjd en husvagn.

        • Erik says:

         ”Sedan måste du fundera över vad som kan hända i förlängningen om du har företag där personalkostnader måste subventioneras via Rut”.

         Detta är ett påstående likt ett cirkulärt resonemang. Förtag och för övrigt allt annat behövs städas annars fungerar ingenting. Som jag skrev tidigare så drar alla företag av sina kostnader, som till exempel städtjänster – det måste städas och det görs också. Utgår lön för mödan. Bättre vitt en svart. Det får bli min slutreplik i denna bagatell likande petitess ickefråga.

         • Mo says:

          Slutreplik: Inte Icke fråga för skattebetalarna. Siffror från 2019,varje Rut jobb kostade skattebetalarna 1,5-2 milj kr och varje Rot jobb kostade skattebetalarna 7 milj kr. Med skyhög inflation växer notan, pengatryckeriet har nått vägs ände.

          https://arbetet.se/2020/02/03/rut-och-rot-ater-skattepengar-men-skapar-inte-jobb/

          https://www.dagensarena.se/innehall/prislappen-for-rot-rutjobben/

          • Erik says:

           Slutreplik II: Kostar skattebetalarna? Du efterapar och kopiera andras förvirrade argument, som du inte förstår. Ingenting kan kosta skattebetalarna då skatt inte är en kostnad. Vore skatten en kostnad vore den samtidigt också avdragsgill.

           Skatt är en tillväxande avgift makten ålägger sina undersåtar så fort dom snott ihop till livets nödtorft – d.v.s. illegitim stöld i förklädnad, som vi nu lever med. Ju högre lön, desto grövre blir stölden.
           Är du krögare kan lokala gänget i kvarteret begära en rundlig summa var månad, i så kallad beskyddarverksamhet. Vägrar du kommer torpeden. Staten gör likadant. Vägrar du betala skatt kommer kronkalle. Skulle du kalla ekonomiskt bortfall från lokala gängets illegala inkomster för en kostnad? Kostnad för vem i så fall? För krögarna eller gänget? På samma sätt kan inget kosta skattebetalarna, som det inte heller kan kosta det lokala gänget eller krögaren. Stöd är stöld.
           Skilj sedan på kostnad och avgift. Som konsument betalar du olika avgifter till exempel hyra. Oaktat hur mycket du nyttjar boendet är avgiften oförändrad, till skillnad från en kostnad som ökar progressivt med förbrukandet eller användandet. Innan du får ut din lön eller pension drar staten skatt. Vad staten sedan gör med skatteintäkter kan aldrig göras om till en kostnad. Stöd är fortfarande en stöld.

    • jesslar53 says:

     Jag har märkt att sedan ROT avdragen med 30% infördes så har arbetskostnaden stigit med ungefär lika mycket ???
     Hela detta system är uppbyggt på fiffel , hur kan man få ROT avdrag för att bygga en swimmingpoll utomlands , skapar det arbetstillfällen i Sverige??
     Sänk skatten på arbete överlag!

  • Mo says:

   Varför tror du att Nyans vill spela med S ? Många av de som bor i utanförskapsområden anser med rätta att S är en opålitlig och inkompetent aktör i kapitalisternas ledband. Nyans kanske tom med blir en kraft i Sverige mot globalisternas tyranni. Det är en stor grupp med gynnsam demografi. De som får samhällets uppmärksamhet dvs de kriminella gängen hur stor andel utgör de egentligen ? De kanske lyfts fram av media för att skrämma oss och skapa splittring. Känns inte Padulans koranbränningar som iscensatt just för detta ändamål ? Jag misstänker att de som har skapat mångkulturagendan har förlorat greppet om den och nu själva räds dess konsekvenser. De ville skapa den klassiska söndringen. Enade vi står söndrade vi falla.

   • Sture says:

    @ Mo,
    av samma orsak som Miljöpartiet velat spela med S. Det är ju deras 5% minoritet som styrt Sverige under de senaste decennierna. Nyans vet nog hur de skall utnyttja detta. Islam har alltid börjat som minoriteter i varje kristet land i världen men efterhand tagit över och praktiskt tagit utrotat kristendomen överallt. De vet hur de skall göra.
    Du har dock säkert rätt om Padulans Koranbränningar – det gällde att väcka den sovande björnen och skapa motsättningar och kaos.

    • Mo says:

     Det är klart att ett litet parti kan få stort genomslag om regeringen är beroende av dem. Den angenäma situationen kommer KD att hamna i vilket kan ses som positivt, de är det enda parti som har en egen seniorsektion för att tillvara ta denna stora men undanskuffade grupps behov. De blir bryggan mellan SD och M.
     Däremot har både Mp och C fungerat som påtryckare på S för genomförande av globalisternas intressen. Däri skulle skillnaden kunna vara med Nyans som förhoppningsvis inte har det beroendet.

     • Sture says:

      @ Mo,
      jag tror att Nyans är det som globalisterna vill ha – splittring, kaos, krig. Jag tror faktiskt att sunnimuslimer styrs av Israel genom Saudiarabien. Israel är slugare och ligger alltid ett steg före.

      • Mo says:

       Så har det varit men det känns som att de börjar frigöra sig från väst och samverkar mot Ryssland / Kina. Kanske framförallt Turkiet, men det kan förstås även ligga i Israels intresse.

       • Erik says:

        Intressant vändning i så fall. Det är sant att det numera islamska landet Turkiet försvagar NATO genom sammabetet med Ryssland och du menar att det kan bäring på Nyans politiska riktning?

     • Loa says:

      Den mycket oangenäma situationen kan uppstå att L struttar runt som vågmästare och ställer krav långt över vad som tillkommer dem. Detta nu så viktiga pluttparti lär ha två falanger – jag gissar ”vänster” och ”höger” – som Pehrson ska ge motstridiga löften och bete sig därefter. Denna lilla tuva kan stjälpa det blåa lasset.
      Man kanske kan binda fast dem med en taburett? (Isåfall ska SD ha fem.)

      • Mo says:

       Ja risken är stor att L intar samma splittrande roll som Mp har haft. Och M måste troligen ta in dem i regeringen för att få maktposition över SD. Så resultatet kan bli status quo. Talande siffror på valnatten 175/174.

       • Loa says:

        M måste troligen ta in L i regeringen, för att de inte ska springa och vara otrogna med det röda blocket.
        Däremot kan musen ryta, som Besser Wisserberg när FP fick komma in i den borgerliga regeringen 1991. Han krävde att Luciabeslutet mot massinvandring skulle rivas upp, som villkor för att inte spräcka det blåa blocket. Maktkåta Calle Stropp lät honom göra det.

        Splittrande roll är det CP som haft. Där Annie Lööf dansade runt i sin breeda mitt och trodde hon medelst utnötningstaktik skulle utses till den gyllene medelvägens statsminister! Jesus Amalia..
        MP däremot hänger troget på regerande Sugar Daddy. Ett luder som ligger fyra år med högern, åtta år med vänstern, och tar hutlöst betalt.
        Globalisternas ovetande (?) spjutspets.

        • Mo says:

         Var inte MP en avknoppning från L för att bli klimatagendans spjutspets som skulle borra sig in i alla läger ? Det var ingen slump.

         • Erik says:

          Stämmer. Inom L eller Folkpartiet fanns två Per: Ahlmark och Gahrton på ömse sidor av Israel- och Palestinakonflikten. Säger allt om partiet.

         • Loa says:

          Nej; då ”fanns” inte klimat. Det var Per Gahrton i FP som var mot kärnkraft och ansåg att sossarnas Linje 2 – helt rätt – var ett svek. Ett genialt partinamn, har det visat sig; slitstarkt och flexibelt. Samt var Gahrton för Palestina.

          • Mo says:

           Palestinafrågan skapad av sionisterna för att hålla liv i konflikten i Israel och för evigt påminna väst om övergreppen som begicks under ww2 och utnyttja det till sin egen fördel. Svenska politiker blir lydiga redskap.

   • Erik says:

    Vi har naturligtvis inget att hoppas på i Nyans som är muslimernas parti, om du inte avser att konvertera förståss. Detta kommer att bita sossarna i svansen som då förminskas. Nyans blir sossarnas nya stödparti men i och med det kommer sossarnas att marginaliserad tills en palatskupp inträffar, om den inträffar.

    • Mo says:

     Om vi har en ökande andel muslimer i befolkningen är det väl bättre att det synliggörs, var deras deras sympatier finns och vilka politiska ambitioner de har. S vill att de skall smygas in i andra partier så att befolkningen hålls ovetande om vilken stor maktfaktor de har blivit. Vill de inte bli en del av majoritetssamhället så är det bättre att vi ser det genom ett växande Nyans.

  • ceskyraj says:

   Sture, jag tror tyvärr, att du har rätt. Mycket eller allt är uppgjort i förväg. Sossar med ett global stöd, fick uppdrag, att fixa valseger. Nu ska poströster och tidigare ogiltiga valsedlar kollas på länsstyrelser. Jag gissar, att plötsligt blir många giltiga till röd-grönas fördel.

   • Sture says:

    @ ceskyraj,
    ja, sossarna kommer att sitta kvar med Kristerssons goda minne eftersom Liberalerna inte går med. Det gör inget för Kristersson, han vill inte regera, bara sitta kvar med hög lön – och så kan man fäktas lite grann. Han går omkring i en alldeles för stor kostym. Helt kraftlös – måste springa och fråga pappa vad han skall göra.

 32. Erik says:

  ”Många frågor och inga svar, men mycket att oroa sig för”.

  Verkligen helt rätt Peter. Väntade på någon reaktion någonstans. Har skrivit som tok överallt, men alla bara väntar och längtar.

  Tror inte på nyval även om det parlamentariska läget (inget block klarar bilda regering) fullständigt låser sig i riksdagen. I Detta läge kommer de så kallade Liberalerna gå över (progressiv liberalism). Liberaler har aldrig varit att lita på, utan har varit cabalens främst verktyg ämnat att infiltrera intellektuell borgerlighet då liberaler aldrig har några åsikter eller alla åsikter. Liberaler har historiskt aldrig haft någon yrkesgrupp att falla tillbaka på (Västern: arbetare. Borgare: företagare) än mindre nu när universiteten tillhör Pride och vänster. Folkpartiet är Bonniers lilla projekt. Alla oligarker har alltid ett politiskt parti som en del av sin outfit, som du Peter så kvickt uttrycket dig en gång. Historiskt har därför Folkpartiet varit de mest israelvänlig parit, med Per Ahlmark som ideolog. Nu överkört av SD.

 33. Erik says:

  Mycket bra analys av Fabian Fjälling https://swebbtv.se/w/hQBRJtP8RxhqQbCqazw1Sk?utm_campaign=cmp_2937973&utm_source=getanewsletter&utm_medium=email

  Har faktisk intervjuat honom en gång (visste då inte vad han hette) under Granking Sveriges storhetstid. Tyvärr spelade jag inte in intervjun. Han talade mest om Hellstorm och hade tämligen starka (rätt grunda) åsikter om en viss etniskt folkgrupp; han är mer nertonad i dag, kanske inte lika naiv? Anser dock fortfarande att signaturen ”Johan Andersson” slår honom med hästlängder. Den killen är både beläst och smart. Jag har lärt mig mer av ”Johan Andersson” är av Fabian hur cabalen tänker.

  Det som imponerade allra mest med ”Johan Andersson” var han kyla och förmåga att hålla intervjuoffren vid liv så länge som han gjorde. Ofta deklarerade intervjuoffret att de ämnade lägga på och ändå fortsatte sammalet och desto längre det fortskred desto djupare sjönk motparten. Hade aldrig hört kända politiker och journalister så totalt ägda, utan att förstå att de var just ägda. Den killen skulle ju bli förhörsledare tänkte jag. Här sitter massa mediatränade PR-människor som tror att deras stora egon skall mosa den lilla snorunge till uppringare och det skiter sig totalt. Det kräver djupa kunskaper i kommunikationsstrategier eller helt nya grepp. Han måste haft en plan för varje intervju med ett mål. Detta måste ha krävt omfattade efterforskningar inför var intervju. Varför öppnar han inte en egen skola?

 34. Jonas says:

  Funderar på om nu riksdagspartierna är så styrda av wef och globalisterna som görs gällande i detta forum så måste det ju finnas någon / några på plats i Sverige som styr upp allt detta, någon som drar i alla trådarna och får allt att hända. SD är ju helt klart en styrd opposition, vem eller vilka tror ni i Sverige utövar denna påverkan och hur kan de genomföra den? Det är ju en omöjlighet att samtliga 349 ledamöter är wef / globalisternas hantlangare så hur kan de utöva denna makt eller hur går det till tror ni? Det är ju också en omöjlighet att klaus schwab direkt kommunicerar med svenska politiker så vem i Sverige är mellanhanden?

  • Intressant fråga, Jonas! Troligen finns en grupp som utövar påtryckningar. Expo, kanske?

  • peterkrabbe says:

   Svår fråga att besvara på ett offentligt media, men om vi håller oss till obekräftade gissningar kan man ju alltid fundera lite. WEF arbetar genom sin utbildningsorganisation Young Global Leaders, där ”lovande” unga politikerämnen bjuds in till en lockande framtid i de statsförvaltningar där man har ett starkt ekonomiskt inflytande och därmed möjligheter att slussa in sina kandidater. Det ekonomiska inflytandet kommer från de globala storföretag som också äger WEF och som vanligtvis har betydande positioner i ländernas media, det är den vägen man lanserar kandidaterna inom ramen för en hävdad demokrati. Flertalet väljare har ingen aning om att en ny politiker har sin bakgrund i WEF.
   Deltagarna i WEF:s klasser är faktiskt offentliga, så den som har orken kan gå igenom klasslistorna i jakt på kända namn. Flertalet som nu sitter på statschefsnivå har sin utbildning under 1990.talet och något decennium framåt. Dagens elever lär dyka upp i politiken under detta eller kommande decennium.

   Ser man till Sverige så behövs Wallenbergs för den ekonomiska insatsen i WEF och Bonniers för den mediala lanseringen. Därutöver har man säkert god hjälp av finansdepartementet, UD och bankerna. Politiska partier som är intressanta är Moderaterna och Socialdemokraterna. Tänkbara namn får ni fundera över själva, men ett belysande exempel är Macron i Frankrike som via politisk elitskola, WEF, Rothschilds bank i Paris gick till en ministerpost i regerande socialistpartiet och vidare till att lanseras som presidentkandidat, resten fixade media. Alla blir inte statschefer, det behövs folk i skiktet under också. Hade någon undersökande journalist bemödat sig hade man sannolikt lätt fått fram något dussin….

  • Mjölner says:

   Jonas!
   Vill komplettera Peters eleganta förklaring. Du kommer väl ihåg ordet knapptryckarkompaniet och den nuvarande tysta regeln. Om ledamoten inte röstar som partiledaren vill, vad händer då? Kallas partipiskan.
   Varje år utväljs och inbjuds några personer som har eller kan tänkas få nyttiga positioner i den svenska politiken att delta i Bilderbergsmötet. Finns lista på det.
   Vissa partiledare är medlemmar i olika globalistorganisationer ex.vis Trilaterala kommissionen.

   Hela statsapparaten är nedlusad med partigängare som går sossarnas ärenden.
   Resultatet av att sossarna hela tiden fått stärka sin maktställning genom att utse partitrogna personer som generaldirektörer, vd och ordförande i statliga företag, styra SIDA:s verksamhet, domare i HD, ambassadörer, diplomater etc.
   WEF har ett ekonomiskt järngrepp som blir svårt att bryta. WEF styr för vår del implementeringen av agenda 2030 genom FN och EU. Pandemier, vaccinering, vaccinpass, bank ID, ut/inresekontroll, ansiktsidentifiering, personliga chip under huden. Precis som man märker hundar och katter. WEF:s förklaringar och framställningar av globaliseringen låter bitvis bra och tryggt men vid närmare analys kan man se att missbruk av åtgärderna medför stora nackdelar och risker för den enskilde.

   • Mo says:

    Vi har alltid varit elitens hundar och kattor, det är bara nya sofistikerade metoder att tämja oss. I grunden avundas de den frihet vi älskar och som de aldrig kan få.

 35. stigrydmark says:

  OT: men mycket intressant. Helt i linje med Peters texter. Läs Nya Dagbladet där en läcka berättar om USA: s planerade krid i Europa, mm.

 36. Jonas says:

  Tack för utförligt svar. Skulle tro att de flesta i svensk politik och på myndigheter inte har en aning om vad som sker i kulisserna och hur manipulerat och styrt allting är. De som ändå anar något och börjar ställa frågor tystas så klart snabbt med ”konspirationsteorier” och tänk på din framtid. Det som är förvånande är att media inte alls verkar granska makten längre och de kopplingar denna har till ”främmande makt”. Då wefs hantlangare som trudeau, macron, arden m.fl är ytterst obehagliga personer så skulle jag tro att de knäcks psykiskt under wef utbildningen för att kunna utföra sitt obehagliga hantverk. Jag bedömmer reinfelt i samma kategori så frågan är om inte han också är en wefare. Har alltid undrat över Anna Lindhs frånfälle inte så många år efter att hon deltagit på ett bilderberg möte?

  • Erik says:

   Just det du skrev om att knäckas psykiskt. Tänker på Sawalles artikelserie om Katolska Kyrkan och speciellt Jesuitledarutbildningen. Den har starka inslag av just psykologisk nedbrytning samt uppbyggelse av ny personlighet. Militären kör något liknande men utan religiösa inslag.

   • Mjölner says:

    Bryta ned, bygga upp…
    Furiren ryter till den darrande nyss inryckta skaran. Å fy faen! Ni är den värsta samling bondtölpar och missfoster jag nånsin skådat. Det bästa vore att stoppa tillbaks och göra om er. Tror ni inte era horor till morsor skulle gilla det va. För glödheta sju skockar bondgafflar stå i enskild ställning när jag talar. Inga bögavstånd om jag får be. Något i den stilen kanske…….

    • Erik says:

     Både att bygga upp ideologiska ståndpunkter eller för den delen bryta ner samma övertygelser kräver ett visst mått av personlighetsupplösning om ideologin blivit en del av identifikationen, som påpekas i min artikelserie: ”Manual för inre frid och yttre framgång/den goda vägen för att behålla kraften” på NewsVoice.

     Undvik att identifieras dig med något överhuvudtaget förutom din könsidentitet. Det farligaste som finns är att identifieras sig med en ideologisk övertygelse politiskt eller religiös, för i samma stund glömmer du bort ditt själv, ditt inre varande. Det är i identifikationens grepp makten har oss i sin hand. Du har åsikter men du är dom inte. Åsikter kan ändras då de baserade på högen information de vilar på, men du som unik människa är och förbli den samma. Därför ska man försöka enbart attackera människors åsikter, inte människan.

     I sammanhanget är Lars Berns resa intressant och typisk: han hade tidigare oerhörd stor respekt för skolmedicinen och på väg ner i döden vände han och började själv söka sanningen. Denna nedbrytningsprocess krävs för de allra flesta, men kan också avvärjas om vi undviker att identifieras med våra tankar och övertygelser. Låter vackert men är oerhört svårt att förverkliga.

     • Erik says:

      Det är i ljuset av denna filosofi eller strategi vi kan värva vänsterblivna att ge upp sina ideologiska- och identitetsbaserade ståndpunkter som Peters arbete med bloggen och allas vårt arbete skall ses, det är så vi kan vinna.

 37. Erik says:

  Såg Samhällsnytts valvaka och speciellt summeringen. I sammanhanget interjuvades en av veteranerna (mins ej namnet) och på frågan vad den största förändringen varit svarade han att nu vill man tala med oss i riksdagen. I början var vi parias som ingen ville tala med.

  Vad är det för svar? Har man övergivit sina kärnfrågor och sina kärnväljare så är vinsten att någon vill tala med en? Borde det inte istället vinsten vara att man påverkat politiken?

  Om man bara vill att folk ska tala med en, finns det väl hur många forum som helst att delta i, eller varför inte anordna en egen fest och bjuda in människor och tala med dom istället? Måste väl vara enklare än att svika alla sina ideal och vänta 15 år i kylan?

 38. jesslar53 says:

  När man igen ser på Deagels befolkningsprognoser så ter sig dom mer trovärdiga idag än tidigare i alla fall för dom Europeiska länderna. Ser man på USA så kan nog bara ett inbördeskrig besvara denna befolkningsminskning???
  https://archive.ph/g7fJh

 39. matte5958 says:

  https://www.vaken.se/eu-chefen-sanktionerna-ar-har-for-att-stanna-slava-ukraini/

  Denna sugga (ursäkta språket) sitter i sitt elfenbenstorn, lååångt ifrån den verklighet som hennes vansinniga åtgärder medför för vanliga medborgare, skjutsad i limousine mellan luftkonditionerade kontor och tre-rätters måltider.

  Fullständigt utan ansvar!

  Men historien visar att tornen snabbt kan rasa, eller som Sture så målande beskrev hur mötesledare Robespierre innan mötets slut själv blev ett huvud kortare.
  I valets efterdyningar får som bäst flaskhalsen Kristersson dagliga instruktioner av pappa Flintstone hur han ska agera. Mitt stalltips M+S i regering

  • Jonas says:

   ”Detta handlar om autokrati mot demokrati”
   Vad är det för jä_la demokrati när man inte lyssnar på folkets vilja? Folket vill att sanktionerna mot Ryssland ska upphöra, det visar de folkliga protesterna runt om i Europa. I min bok ska dessa folkförr_dare jagas ut ur sina palats för att springa gatlopp och bli bespottade under folkets jubel. Får verkligen hoppas att det blir så.

  • Mjölner says:

   matte5958
   Om du menar björnhonan (ursus björn) Ursula von der Leyen så har hon fått skolning hos vår vän Klaus i Davos.

 40. matte5958 says:

  Det kan ju också vara så här:
  https://newsvoice.se/2022/09/rand-corporation-krossa-europa-ukraina/

  Leyten & co förråder sina länder, sina medborgare bortfintade av (((våra vänner))) i USA, eller så är de medvetna om konsekvenserna, men uppriktigt tror jag att de bara agerar på order uppifrån.

  Hursomhelst ser det oroande ut, nu träffas Vladimir och Xi snart, jag tror att Kina snart tvingas bli mera aktiva på Rysslands sida mot (((globalisterna))).
  https://www.vaken.se/medvedev-vast-kommer-att-brinna/

  …men kriget förlägger de i vanlig ordning utanför USA – vilket de inte ska vara alltför säkra på kommer vara för alltid!

 41. Loa says:

  Phil Godlewski 2.0 på rumble 8 sept. menade att tillkännagivandet av drottning Elizabeths död är startskottet för tio dagars för oss oväntade (men länge förberedda) händelser. Av den goda sidan. Ben Fulford och Mike Adams har också höjt tonläget, om ej helt samstämmigt.
  Hur som helst rör det Federal Reserve och hela finansväsendet. Toppen är avskuren. Man kan lyssna ca 40 min – 1.40. Allt är inte intel… Idag 14 sept. ny sändning – på slutet intel om varför Donald Trump är i DC: The stock market… sade Phil och log från öra till öra.

  Och hos lilla oss fick vi maktskifte, t.o.m. med två mandats övervikt – vill sossarna inte bära the repercussions från det finansiella ev. sammanbrottet /ommöbleringen? För de vill väl inte bara ge oss en present. (Men TACK för den!)

 42. ludwig.s. says:

  Det finns ingen slump i politiken sade Roosevelt. ( Det finns överhuvudtaget ingen slump – enligt mig.) Ursula -och alla andra – vet vad de gör, man ser i hennes kalla blick och det bedrägliga leendet. Svältkatastrofen var också planerad.
  https://www.kla.tv/23359

 43. peterkrabbe says:

  Såg denna länk på Fb. Jag kan inte utvärdera den än eftersom den saknar årtal och sammanhang, men den är onekligen oroande. Att Magdalena är lärjunge till WEF har vi misstänkt länge och man kan nog hitta en länk mellan hennes studier på Handelshögskolan (WEF) och blivande maken som undervisar där om man studerar kronologin. Handelshögskolan hette tidigare Stockholm School of Economics och är en filial till sin motsvarighet i London som grundades av Rothschild. Denna koppling förklarar hennes plötsliga omsvängning i NATO-frågan och det väpnade biståndet till Ukraina.
  Samtidigt visar det att dessa ekonomiskolor är basen för rekryteringen till WEF, de där verksamma professorerna har en avgörande roll i sorteringen av användbara elevämnen.

  I fallet Kristerson är det en nyhet för mig och jag kan tänka mig att han placerades hos WEF under Reinfeldts tid som statsminister. kanske någon har tid att följa upp…

  Slutsatsen är då att det inte spelar någon roll för globalisterna vem av de båda som sitter vid makten, kanske har man medvetet låtit Magdalena stå för förspelet för att det skall gå lättare och snabbare för Kristerson att komma vidare. Vi får nu se om han kommer att fokusera på vår välfärd eller på kriget i Ukraina. Jag dömer honom inte i förväg, både Putin och Orban har samma bakgrund och har vänt sina ”lärdomar” till sin motsats.
  SD:s roll blir avgörande för den kommande utvecklingen. Antingen lurar man in SD mot mitten eller så markerar partiet sin självständighet genom att bli aktiv och styrande i politiken. De nya fläckfria medarbetarna kan då bli avgörande.

 44. Sture says:

  Makalös bekännelse under World Economic Forum – och han får applåder från deltagarna. Och vilka är deltagarna? Sådana som Magdalena Andersson, Ulf Kristersson, Stefan Löfvén, Fredrik Reinfeldt etc. Och vad är det han får applåder för och vem är han? Jo, Pfizers CEO berättar att deras dröm är att ha reducerat jordens befolkning med 50% vid slutet av 2023. Och denna dröm verkar nu gå i uppfyllelse, säger han. I slutet av 2023 räknar man med att ha mördat 3,5 miljarder människor. Då får han applåder. Titta och lyssna själva och sprid:
  https://www.brighteon.com/78704ab0-5918-4ea7-9df3-d2e1983bea51

  • Erik says:

   Fy f-n. Orden räcker inte till. Gör nu alla allt vad ni förmår. Detta vansinne måste få ett slut. Be för oss Sture få din tro är stark. Jag ber för dig. Tack Sture du är en hjälte i min värld.

  • Eclipse says:

   Fejk, videon är klippt. Han säger i original ”…reduce the number of people in the world *WHO CANNOT AFFORD OUR MEDICINES* by 50 percent”.

   Rätt ska vara rätt. Men han är förstås en skithög ändå!

   • Sture says:

    @ Ecklipse,
    om du förfogar över originalet, föreslår jag att du lägger upp det här.

    Jag har nu åter tittat på det som jag lagt upp från Mike Adams ”Brighteon” och där finns ingenting, som är bortklippt i det avsnittet. Han berättar där att när de började detta projekt så hade de 5 mål, varav ett av målen vara att reducera jordens befolkning med 50% och detta är ”en dröm”, som nu verkar kunna gå i uppfyllelse i slutet av 2023. Jag får be Erik att titta på det igen och ge ett omdöme.

    Tyvärr tror jag att detta är deras avsikter och utsikterna för att lyckas verkar inte helt gripna ur luften. Men i det här läget kommer Gud att ingripa och de kommer att kläs av inpå rena skinnet och förlora allt de stulit.

    • Eclipse says:

     @Sture

     2 min 50 sek in. Länken till videon hittade jag i en av de tolv kommentarerna till Brighteonklippet du la ut ovan.

     • peterkrabbe says:

      Ja, där gick det lite för snabbt. I själva verket pratar han om att före slutet av 2023 skall 50% av mänskligheten ha råd med deras mediciner. Sedan kan man ju tycka att det kanske mest innebär självmord att ta just deras mediciner, vari inräknas vaccinerna. Så skillnaden är kanske inte så stor ändå…

      • Sture says:

       @ peterkrabbe,
       först vill jag tacka Ecklipse för att han letade reda på originalet. Man förstår hur det gått till. Filmklippet är oförändrat, men audion är förändrad och man kan inte riktigt para ihop ord och bild.
       Till Peter: nej, den är inte så stor – han menar detta, men säger det andra. Lite som tvärtomspråket. Patologen Ryan Cole från Idaho plus flera andra har postmorten visat långa tjocka trådar som fyller ut och täpper igen blodkärlen och kan vara en dödsorsak. Men detta är inte alls blodproppar – som man också har i stor utsträckning – utan stora äggviteklumpar. När spikproteinerna tar sig in i de röda blodkropparna via receptor CD147 så spricker blodkropparna. Eftersom man i mRNA-koden lagt in en prionlik peptidsekvens (prioner – läs ”galna kosjukan) så kommer de 4 globuliner som ingår i hemoglobinmolekylen (speciellt Betaglobulin-1) att denatureras. Proteiners funktion är helt beroende av hur de veckas eller böjs i det 3-dimensionella rummet, vilket avgörs av olika elektriska laddningar på den stora proteinmolekylen. När dessa laddningar förändras så böjs molekylen på ett icke fungerande sätt. Man talar om att proteinet ”denatureras”. Det är vad som händer när man kokar ägg och äggvitan stelnar. Detta är också vad som hänt i hjärnan när man drabbas av prioner. Proteinerna i hjärna förändras, denatureras, och hjärnan fungerar inte.
       Här har man visat att prionerna får proteinerna (globulinerna) från hemoglobinet att denatureras när de kommer ut fritt i plasman och att klibba ihop sig. Detta visar sig vara en självgenererande process. När det väl finns en prion, så omvandlas andra proteiner också till prioner. Detta går olika fort hos olika individer med är en fortgående process. Efterhand kommer fler och fler vaccinerade individer att få proteinklumpar som täpper igen blodkärlen och dödar. Man har också visat att fibrinolysen (det som gör att en blodpropp löses upp med tiden) fungerar väldigt dåligt hos de som fått Covid-19 och sannolikt också hos de som vaccineras. I alla fall har man visat att de som vaccinerats har 172 gånger högre incidens av porfyri – som är en följd av förstörelse av blodkropp och hemoglobin. Detta måste Pfizers CEO känna till – och därför blir skillnaden inte så stor.

      • Sture says:

       Samtidigt är det ett väldigt konstigt uttalande:

       Han säger alltså att i januari 2019, ett helt år innan pandemin bröt ut (ingen kände då till Covid-19 – utom de själva) så var ett av deras fem mål under de kommande 5 åren att minska det antal människor, som inte har råd med deras mediciner med 50%. Miljarder människor har inte råd med mediciner. Om 50 % av dessa miljarder människor skulle ha råd med deras mediciner – hur skulle det gå till? Skulle de sänka priset och skänka bort medicinerna och gå miste om profiten? Eller skulle de lura politiker att köpa in medicinerna och subventionera kostnaderna? Sannolikt det senare. Men om väldigt många människor dör av vaccinationerna så måste dessa 50% innefatta färre människor. Det är säkert så man kommer att räkna. 50% av 4 miljarder är mindre än 50% av 6 miljarder.

  • Loa says:

   Mystisk ökning av dödsfall runt om i Europa
   15 september 2022
   https://www.friatider.se/mystisk-okning-av-dodsfall-runt-om-i-europa

   I länder som Nederländerna, Tyskland, Spanien, Portugal och Storbritannien rapporteras nu en kraftig ökning av antalet dödsfall. Men experter uppger sig inte kunna förklara trenden, rapporterar Remix News. https://rmx.news/article/mysterious-increase-in-deaths-across-europe/
   Sedan i april i år har dödstalen stigit kraftigt i Europa – med i snitt 11 procent. Det som förbryllar experterna är att dessa dödsfall inte är direkt relaterade till coronapandemin.
   I Nederländerna dör hundratals fler människor varje vecka än normalt, enligt Volkskrant. Sedan i våras har cirka 5.000 fler dödsfall registrerats än under perioden före pandemin.
   …. den populära nederländska opinionsbildaren Eva Vlaardingerbroek – tidigare programledare på Sverigedemokraternas kanal Riks – tycks antyda att orsaken till dödsfallen är vaccinationsprogrammet. Hon anklagar myndigheterna för medveten mörkläggning.
   Överdödligheten är dock ännu större på andra håll. Die Welt rapporterar att situationen är särskilt drastisk i Spanien. I juli 2022 registrerades där nästan 10.000 fler dödsfall än under samma månad 2019. Det ökande antalet döda i Tyskland är inte lika dramatisk men väcker ändå oro.

  • Loa says:

   Doctors from 35 Countries Warn Covid-19 injections have Damaged Global Health
   13 september 2022
   https://newsvoice.se/2022/09/covid-19-injections-damaged-global-health/

   • stigrydmark says:

    Fria Tider hade för en tid sedan en artikel, där en svensk kvinnlig doktor rapporterade om Turbo-cancer. Människor som haft cancer tycks vara i riskzonen
    för ny cancer och död. Personligenär jag ledsen över en släktings bortgång i somras.
    Hon var visserligen 90+ men hade inga sjukdomar. Efter vaccinering var hon plötsligt full av cancer. En mycket god vän 70+ hade för många år en cancer, blev
    behandlad och var frisk under många år. Plötsligt gick han också bort efter vaccinering.
    Nu kan man på Fria Tider läsa om många länders 11% överdödlighet.
    Kanske är det som pågår ”bara” en del av den stora planen.

    • Erik says:

     Ja man gör sig i rasande takt av med alla vaccinförespråkare, kvar blir vi vaccinmotståndare. Är inte det en smula kontraproduktivt?

     • peterkrabbe says:

      Det kanske är ett dolt intelligenstest i syfte att förädla befolkningen? För visst är vi vaccinmotståndare smartare??

      • Mats says:

       Jag har också läst om detta från USA o UK
       Ser också några son plötsligt dött på mitt jobb o större bekantskapskrets
       Jag har dock inte lyckats hitta någon statistisk uppgång i dödlighet på de svenska sidor jag letat på. Har för mig att någon myndighet visar dödsfall per månad

       • Loa says:

        SHOCKING: Millennials Experienced the “Worst-Ever Excess Mortality in History” – An 84% Increase In Deaths After Vaccine Mandates Introduced (VIDEO)
        March 19, 2022
        https://www.thegatewaypundit.com/2022/03/shocking-millennials-experienced-worst-ever-excess-mortality-history-84-increase-deaths-causes-vaccine-mandates-introduced-video/
        The most recent data (enl. ovan) from the CDC shows that U.S. millennials, aged 25-44, experienced a record-setting 84% increase in excess mortality during the final four months of 2021, according to the analysis of financial expert and Blackrock whistleblower, Edward Dowd, who appeared on Steve Bannon’s War Room this week to discuss his findings.

        “So, just to put some numbers on this, starting in the summer into the fall, with the mandates and the boosters, there were 61,000 excess Millennial deaths.”

        Millennials were by far hit hardest by the wave of excess deaths, likely because taking the jab was the only way for them to stay employed. Case in point – the excess deaths were almost seven times higher in millennials than the Silent Generation (85+).

 45. Krister. says:

  Enligt en läcka avslöjades en plan att förstöra Europas ekonomi och bryta sönder det tysk-ryska samarbetet av tankesmedjan RAND Corporation som är kopplad till den amerikanska regeringen. Syftet var att tvinga fram en väpnad konflikt med Ryssland genom att få Ukrainska armén att systematiskt attackera den rysktalande befolkningen i Donbass. Men informationen har läckt ut från RAND Corporation som har en budget på 350 miljoner dollar och har ett tusental anställda. Strategerna menar att nyckelfaktorn är att dra in europeiska länder i krig och tvinga in EU i konflikten mot Ryssland. Strategin har varit att få de gröna partierna agera som nyttiga idioter och driva in Europa in i kriget. Vi kommer att sända ett program om detta med Stig Berglund på fredag som går igenom detta mer i detalj, missa inte det.

  https://swebbtv.se/w/cgDiCWWJoEpwBk4y3D9f7M?utm_campaign=cmp_2939692&utm_source=getanewsletter&utm_medium=email

 46. Mjölner says:

  Om Rands utsaga om de amerikanska svinpälsarnas planer för Europa är sann, vilket de senare förnekar, kommer EU att snabbt förtvina och alla blir lyckliga och utfattiga. Undras om de amerikanska lastfartygen stannar till och lastar av en del hos engelsmännen som tack för gediget arbete.
  Redan Natos första generalsekreterare lord Ismay sade –”Natos huvudsakliga uppgift är att hålla ryssarna ute, amerikanerna inne och tyskarna nere”.
  Ryssar och tyskar får under inga villkor ges tillfälle att samarbeta eller vara sams enligt denna vidriga amerikanska cynism.

 47. matte5958 says:

  Här en intressant kvinna med några namn mm:

 48. Mjölner says:

  Ingen kommer knäcka Ryssland !!!!
  Vacker ung kvinna vad hjälpe det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: