Baksmälla?

Med viss förvåning konstaterar man att den borgerliga regeringsbildningen låter vänta på sig. Efter att ha uppträtt inför väljarna som ett helgjutet alternativ till sossarnas åttaåriga nedbrytning av landet trodde man nog att Kristerssons tänkta regering var i det närmaste färdigdiskuterad, redan under valdebatten. Några mindre justeringar kanske efter marginella förändringar i valresultatet, men i stort sett klappat och klart? Efter en månad av förhandlingar utan resultat frågar man sig nu om detta utspel i valrörelsen var en direkt bluff, eller om något hänt därefter och i så fall vad?

Skräckscenariot för denna nya allians var naturligtvis att Liberalerna skulle åka ut med badvattnet medan Miljöpartiet lyckades hålla sig kvar, något som sannolikt hade gett en fortsatt vänsterregering. Var det då en björntjänst att rädda Liberalerna kvar till ett udda samarbete med ett SD som de till varje pris vill bekämpa? Det tycks så. Att visa upp en påklistrad enighet i TV-rutan som sedan snabbt hamnar i papperskorgen när platserna i riksdagen är räddade kan knappast kallas annat än kvalificerat bedrägeri mot väljarna. De rötter Liberalerna delar med syskonet Centern i detta sammanhang är svåra att dra upp. Varför inte bara konstatera att ett parti som får fem gånger så många röster har väljarnas prioritet i regeringsbildningen? Skandalöst!

Eller är det så att de problem som väntar på att bli lösta är för svåra för Kristersson, var vallöftena baserade på fria fantasier utan verklighetsförankring? Kan det vara så att de skenande elpriserna i själva verket är regisserade av de globalister som han nu har att rätta sig efter – inte korrigera? Räcker inte statsfinanserna till för att både finansiera krig mot Ryssland, rusta upp försvaret genom den fördubblade budget som NATO kräver, rusta upp poliskåren, sjukvården och bygga nya fängelser med hotellstandard och dessutom återbörda elproducenternas miljardvinster till konsumenterna? Allt i en situation där det förväntade blomstrande näringslivet gladeligen skulle bidra med de skatter som nu ligger dolda i arbetslöshetsstatistik och social utslagning?

Nej, Ulf Kristersson, din budget går inte ihop längre och den kommer inte att kunna läggas fram med trovärdighet för riksdagen om en månad – det vet du efter den senaste tidens sömnlösa nätter. Det facit som du vaknar till på morgonen visar att näringslivet på små- och mellanstor nivå inte kommer att existera längre när globalisterna är färdiga med sin RESET, därmed har du heller inga medel att finansiera din budget med. Den borgerliga politiken bygger nämligen på den tillväxt av NÄRINGSLIVET som du inte kommer att få se röken av under den kommande regeringsperioden! De multinationella företag som du trott är stommen i ekonomin skickar istället en julhälsning till dig från något av världens skatteparadis. God Jul lille Ulf, årets julskinka blir din sista.

Ett litet extra uppdrag får du ändå genom att med bibehållen trovärdighet förklara för svenska folket varför vårt land var inblandat i sprängningen av ryska gasledningar. Detta är vad medlemskap i NATO innebär – lojalitet mot en krigsindustri med Europa som övningsfält. Du får ursäkta att Magdalena ballar ur, hon är ju ny i sammanhanget, du har fått lära läxan av Kalle Stropp och borde kunna facit…

Vad tycker då det svenska folket om allt detta? Jag kan inte se att de tycker någonting. I Paris demonstrerar dagligen 40.000 människor på gatorna under parollen UT UR NATO och UT UR EU. USA skall inte styra Europa, vi vill inte ha Europa som slagfält för nästa världskrig bara för att judarna i Ukraina tillsatt Zelensky med uppgift att mucka gräl med Ryssland om några futtiga landområden, bebodda av ryssar sedan urminnes tider. Ukraina lär inte gå under för att en tiondedel av landet får sin etniska tillhörighet bekräftad genom ändrad gränsdragning.

Absurditeterna i Ukraina vänder nu till och med EU i en annan riktning, Italien, Ungern, Frankrike, Österrike, till och med Schweiz vacklar inför globalismens destruktiva agenda. Snart följer Holland och ett jäsande Tyskland efter. Ingen läser en bok, varken av Schwab eller Hitler, men när verkligheten börjar göra sig påmind blir utvecklingen konkret. Ingenting väcker den sovande tankekraften som svält, fattigdom och total samhällskollaps. Den syns.

Det är inget drömjobb att bli statsminister när omvärlden kollapsar, men Ulf Kristersson, du får nu visa att du kan hålla vad du lovat. Jag vet att du inte kan det, men du har själv valt det, så skicka ut oligarkerna i yttre rymden så har du kanske en liten, liten chans att bli folkhjälte.

Reservplanen att först bli vald till statsminister, sedan bjuda in Magdalena och Ebba till en samlingsregering, får allt tydligare konturer. Blir vi glada över att få återse merparten av våra sosseministrar i en ny regering, kompetenta nog att klara Sverige genom den värsta krisen sedan andra världskriget? Jag tror inte det….

Peter Krabbe

203 Responses to Baksmälla?

 1. educaremm says:

  THE CORONA PROGRAM FROM 1972?
  En mycket intressant film från Memory Hole blogg, om spaceforskningen i USA.

 2. Sture says:

  Nu blir det räfst och rättarting. En domstol i NewYork dömde igår att 16 offentligt anställda skall få tillbaka sina jobb som togs ifrån dem när de vägrade att vaccinera sig. Likaså skall de kompenseras fullt ut lönemässigt för den tid de varit avstängda från sina jobb. Man menade att åtgärderna varit helt godtyckliga och inte grundades i vetenskap.

  • Fast inom EU fortsätter ‘l’ancien regime’. Den uppmärksamme har kanske noterat att den 2:e september publicerades: ‘EU response to Covid-19: preparing for autumn and winter 2023′. I korthet framhålls följande:
   • första åtgärd för att minska samhällets spridning: mask’tvång’ med s.k. FFP2-masker, som anses vara överlägsna medicinska dito
   • kompletterande åtgärd 1: framförhållning med föreläggande om ‘arbete hemifrån’
   • kompletterande åtgärd 2: framförhållning med limitering av stora samlingar av personer
   • kompletterande åtgärd 3: fortsatt användning av EU Digital Covid Certificate’ (EUDCC), s.k. vaccinpass men med komplettering av godkännande via naturlig immunitet, som naturligvis måste visas via invasiv PCR-testning; EUDCC har förlängt godkännande till juni 2023
   • vaccinationsprioriteringar fastslås med originalvaccin för alla barn och vuxna, med boostersprutor var tredje månad (eftersom de anses vara värdelösa efter sex månader)
   • och fortsatt betr. vaccinationer; a) övervaka så att gap i vaccinationstäckningen hos medborgarna kan slutas, b) tillräcklig läkarkapacitet för vaccinationer säkerställes, c) prioritera boostervaccination för speciella populationsgrupper såsom ålder>60 år, personer med flerfunktionsstörningar(min beteckning), individer med immunfunktionsstörningar och gravida.
   • ‘censur’ i media uppmanas verkställas för att undvika meddelanden om att vaccin inte är ‘säkra och effektiva’; fast det uttryckes på annat sätt men med samma innebörd, med snabb rättning om s.k. falsk eller missledande information sprides, samt därtill uppmärksamhet på att att skräddarsydd information kan spridas via professionella(läkare, min anmärkning), samhällsledare(politiker, min anmärkning) och s.k. ‘förtroendefulla’ källor(t.ex. SVT, min ironiska anmärkning).

   Tanken är att detta dokument ska bli legalt bindande. Dessutom förlänar EU 500 miljoner EURO till WHO för att säkerställa detta via en ytterligare överstatlig institution.

   Är det någon som är förvånad? Implementeringen av det överstatliga tyranniet ska fortsätta till det logiska slutet(vilket?) med fortsatt depopulationsansträngningar och fortsatt vinsthemtagning till läkemedelsoligopol. Samtidigt pågår det fortsatta vinsthemtagandet, via överdebitering i elräkningarna, till det av EU-ledningen understötta el-oligopolet. Och klimathysterin fortsätter i oförminskad takt.

   • Krister. says:

    Tittade på SVT1 Sverige idag, verkar som om folk inte vet vad de pratade om i EU-parlamentet förra veckan
    om att det inte hjälper att ta vaccin mot covid-19 för att inte bli smittad eller smitta andra.
    Reportern borde upplysa allmänheten om det, men det verkar vara så illa att msm i Sverige inte vill
    tala om det för folk av någon skum anledning. Spola fram till 18 minuter och 45 sekunder så börjar det.
    Postade det på facebook, brukar bli avstängd mellan 3 dagar till 30 dagar när jag postar kritik om vaccinet
    mot C-19, jag får se hur det blir denna gång.

    https://www.svtplay.se/video/35891973/sverige-idag/sverige-idag-sasong-20-26-okt-17-30?position=1127&id=jLD54dw

    • Thomas Ferraton Nilsson says:

     svt består mest av bara propaganda och lögner som sprids av okunniga och illa bildade överbetalda tjänstehjon

    • Mo says:

     Anledningen kan vara att både läkemedelsindustrin och samhället är mycket angelägna om att få ut vaccinerna på marknaden som planerat. Som vi har tagit upp här tidigare är de nya mRNA vaccinerna i praktiken en gigantisk läkemedels studie fas 3 där Israel är utvalt som testland men som egentligen är världsomfattande. Sture kan ge kompletterande information. Därför är det så skrämmande när sjukvården underrapporterar allvarliga biverkningar, men ingen part vill väl att studien skall stängas ned eftersom det är en helt ny teknik som kan användas i många ( säkert många bra som tex inom cancerterapi ) sammanhang. Det oroande är om de mörka krafterna får spelrum och vill utnyttja den nya gentekniken i sann socialdemokratisk dvs Myrdalsk anda för att förädla människomaterialet. Årets nobelpris i medicin är vikt åt genteknologins framsteg genom kartläggningen av neandertalarnas genom och människans evolution. Det är troligen väl planerat.

   • Loa says:

    Oh fy. Tack Göran för din alltid noggranna info.
    Idag kom det hem erbjudande om vacc mot säsongsinfluensa. ”Du kan också passa på att dig mot covid19”. Blandar de in skiten i samma, tro?

   • peterkrabbe says:

    Det är makalöst att EU fortsätter med sin agenda trots den snabbt växande opinionen. Majoritet för ett beslut i parlamentet köper man lätt. Det lär bli en större samordning mellan EU-medlemmarna så samma bestämmelser gäller överallt. Riktigt lika enkelt blir det inte för de nationella regeringarna att övertyga sina befolkningar, jag tror att detta kan leda till stor splittring och kanske utträde ur EU i flera fall. Tillsammans med inflation och räntehöjningar skapar man det kaos som behövs för att genomföra The Great Reset, med eller utan krig. Von der Leyen har redan köpt in 10 vaccindoser per invånare i EU, inte lär hon backa med detta…
    Här får vi en försmak på vad ett totalitärt system innebär. Kommer vi att protestera? Jag tror inte det. Det händer bara i Frankrike.

 3. Erik says:

  Se och lär!

 4. matte5958 says:

  Sådärja, den godhjärtade ”filantropen” har talat..
  https://www.di.se/nyheter/gates-fokuserar-om-satsar-en-miljard/

  Nu ska Afrika ”räddas” med patenterade modifierade ”grödor”, mot gigantiska monokulturer för produktion av skitmat som gör folk sjuka..

 5. Erik says:

  En annan video som sprider lite glädje, snacka om ben- och magmuskler – titta flera gånger innan ni förstår: https://i.imgur.com/hvi5kCM.mp4

 6. Som en fortsättning på EUs medvetet dystopiskt och medborgarfientligt inriktade beslut har nu EU-parlamentet, dominerat av mind-kontrollerade personer, slutligen beslutat att endast el-drivna bilar får säljas efter 2035, men därutöver att koldioxidutsläppen för nya bilar, som ska säljas mellan 2030-35, ska reduceras med 55%. Detta betyder i klartext att:
  • inga batteribilar kan säljas mellan åren 2030-35, eftersom produktionen av dessa inte kan ske med en ty åtföljande minskning om 55% av produktionens koldioxidutsläpp; ej heller kan petroleumbilar säljas, eftersom jag befarar att det tekniskt är svårt att åstadkomma så stora koldioxidminskningar vid normaldrift, låt vara osagt dock.
  • inga batteribilar kan säljas efter 2035 i någon större utsträckning, eftersom tillgängliga mineraĺresurser för batteriproduktion med aktuell teknisk/fysisk lösning inte räcker till; dessa räcker inte ens till för nödvändigt utbyte av batteripaket, som måste ske efter tio års användning för att säkerställa minimiräckvidd för aktuella batteribilar,
  • existerande, välunderhållna bensin- och dieseldrivna bilar och tranportfordon kommer att ha ett avsevärt prisuppsving inför och efter 2030, så snart allmänheten upptäcker den rätta innebörden av ‘klimathysterikernas’ beslut enligt ovan.

  Avseende den senare punkten är det uppenbart, att medborgarorienterade regeringar inom EU inte kommer att acceptera den implicita konsekvensen av den senare punkten, nämligen att förbjuda fortsatt körning av petroleumbilar eller försäljning av bensin och diesel, eftersom samhället då kommer att helt degenerera i frånvaron av nödvändiga transporter och det inte finns polisiär/militär kapacitet eller kapabilitet att säkerställa frånvaron av medborgerligt uppror mot inskränkningarna.

  Min egen slutsats är att EU kollapsar, vilket vore en välgärning, om beslutet drives till fullbordan.

  Låt mig också påminna om att:
  1. Petroleum inte är en fossil produkt eftersom den regenereras i abiotiska processer i jordskorpan. Bensin och diesel, inklusive naturgas är därför ‘hållbara & förnybara’ låt vara att det är viktigt att hushålla med desamma.
  2. Ökande koldioxidhalt fysikaliskt varken kan värma upp atmosfären eller jordytan vid en given temperatur inom det normala temperaturintervallet +/- 60° C. Om någon vill förstå varför kan jag separat ge referenser därtill, skrivna av mig visserligen, men inte desto mindre sanna fysikaliskt.

  Beslutet är därför bokstavligen ‘taget ur luften’ och vetenskapligt såväl ointressant som irrelevant.

 7. mangubben says:

  Han (hjälten) förkroppsligar samhällets tillstånd. Ut med buset!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: