El-terror?

Så är vi då inne i årets dyraste månad vad gäller elpriserna. Den observante kan se några intressanta konsekvenser av den förda el-politiken:

För det första så har man nu preciserat bidragsperioden till 1 oktober 2021 – 30 september 2022. Det innebär att fokus på bidraget ligger på perioden INNAN Ukrainakriget bröt ut och gasleveranserna stoppades av Ryssland.

Kopplingen av prisstegringarna till Rysslands agerande är därmed rent nonsens. Orsaken är istället miljöpartisternas i Tyskland och Sveriges agerande att lägga ner en kärnkraft som vi inte kan vara utan.

Att denna maffia fortfarande styr kan vi se genom produktionsstoppen vid våra kvarvarande reaktorer – Oskarshamn stängs ner för reparationer just nu under december när konsumtionen är som högst, Forsmark får haverier som passar bra in för att på samma sätt obstruera leveranserna. Vad som väntar under vintern vet vi inte än, men vi kan vara säkra på att strulet kommer att fortsätta och bli värre.

Att byta politisk regim innebär nämligen inte att man också kan byta alla tjänstemän vid Vattenfall och andra aktörer som tillsatts under Miljöpartiets regim. De sitter där de sitter och agerar efter sina direktiv från miljömaffian.

Dessutom har vi överlåtit all styrning av våra elleverantörer till tyska intressen, bolag som EON ägs helt av tyskarna och följer till 100% den globalistiska agendan. Frågan som man måste ställa är VARFÖR STYR INTE DEN SVENSKA STATEN ÖVER ELKRAFTSPRODUKTIONEN MED UTGÅNGSUNKT I SVENSKA INTRESSEN? Så är det i Frankrike där statliga EDF för en energipolitik som gynnar sina egna medborgare. Därför vet vi att det är möjligt även för andra medlemsländer i EU att göra samma sak.

För det andra ser vi nu de första dagarna i december att elpriset vid månadsskiftet skenar iväg till fyrakronorsnivån från att ha legat runt drygt en krona under november. Samtidigt har hela landet fått samma höga pris, trots elområdesindelningen. Detta måste ju vara en chock för norrlänningarna som vant sig vid priser runt 50 öre.

Är detta ett sätt att slopa den differentierade prissättningen på initiativ av elbolagen, eller driver man med vår regering? Vill man visa att regeringen är totalt utan kontroll och inflytande över vår energiförsörjning och att vår verklige energiminister sitter i Davos och skrattar?

Det är knappast lönt för våra politiker att försöka referera till ”naturliga efterfrågeeffekter” när elpriset åker jo-jo mellan himmel och helvete för både privatpersoner och företagare – det är helt enkelt inte trovärdigt! Istället handlar det om medveten terror i syfte att skapa panik och skräck för de makter som obekymrat deklarerar att vi skall bli fattigare för att de själva skall bli rikare.

Ebba Busch framstår själv som ett skämt när hon utlovar återbetalning av de från folket stulna elavgifterna EFTER kommande bidragsbefriade högkostnadsperiod istället för att betala ut i enlighet med sina vallöften INNAN den förödande perioden börjar. De som inte klarar av att hålla ut under vintern kommer nu att falla som käglor. Inga nya ”bidrag” är beslutade för vintern trots att den med all sannolikhet kommer att bli den värsta i mannaminne vad gäller energikostnader.

Snälla Ebba, genomför omgående en storsanering av denna ruttna bransch och låt staten återta kontrollen över vår elförsörjning innan det är för sent. Om du inte kan så lämna över till någon bättre skickad, annars kommer hela regeringen att falla om några månader.

Och lille Kristersson, sluta skicka våra skattepengar till kriget i Ukraina när de istället behövs för att våra egna mindre bemedlade skall överleva vinterkylan med värme i stugan. Som ordförandeland för EU är din uppgift att få ett slut på kriget istället för att trappa upp det, varken du eller Ursula kan vinna över Ryssland – försök inse det.

Peter Krabbe

158 Responses to El-terror?

 1. Majvor Hugnevik says:

  Tack för denna klarsynta redogörelse över läget! Det är så mycket falskheter i myndigheternas agerande att man blir förskräckt.

 2. Tomas Peterson says:

  Annie hade rätt , sd är faktiskt nazister dvs nationalsocialister eller rättare globalistsocialister.
  Enligt deras ledare har de fått igenom det mesta vilket verkar innebära att allt blir samma fast med 20 öres billigare diesel.
  Sydkorea har enligt uppgift tagit fram en reaktor på ca 1400 MW av viken ett flertal exporterats redan .
  De som bestämmer i detta land (eller rättare provins ) vilka / vilken det nu är kan såklart beställa en sådan med uppförande vilket kan starta omgående IOM att alla papper redan är vända nån annanstans .
  Vilket inte kommer inträffa då det saboterar det planerade ordo ab chao

  • Tomas Peterson says:

   Några skatteslantar behövs nog till CGI kriget och till att hålla zlisky under armarna men det mesta blir kickback som vanligt förstås.

  • peterkrabbe says:

   Nu är det ju faktiskt KD och Ebba Busch som håller i vår energiförsörjning och har ansvaret för att lösa elförsörjningen. SD har tvärtom den enda kompetensen i energifrågan genom Elsa Widding, civilingenjör och mångårig inblick i energibolagens piruetter. Om någon kan lösa problemet så är det hon. Utan kunskaper inom detta komplicerade område kommer man inte långt, det är väl vad Ebba nu konstaterat.

 3. Pingback: El-terror? | Varjager's Weblog

 4. Stefan Svensk says:

  Tack var min foliehatt såg jag detta planerade elterror komma för 2 år sen. Betalar nu bara 60 öre inkl skatt och moms!

 5. jesslar53 says:

  ”” VARFÖR STYR INTE DEN SVENSKA STATEN ÖVER ELKRAFTSPRODUKTIONEN MED UTGÅNGSUNKT I SVENSKA INTRESSEN? ””
  Ja man kan undra varför Sverige inte är ett land som styrs av Svenskar för Svenska intressen, Vi måste ut ur EU omgående,, att vi behöver EU för export är en lögn som används som täckmantel för att förankra beslut mot våran självbestämande rätt över vårt land. Vi bor här och bestämmer här för våra medborgares bästa…var finns detta parti ???

  • Mo says:

   Här är lite aktuell statistik, handelspartner och volymer för 2021.
   Importen från Tyskland och Nederländerna sticker ut, som i sin tur troligen har handelsavtal med andra delar av världen. Komponenter för svensk tillverkningsindustri ?

   https://www.ekonomifakta.se/fakta/ekonomi/utrikeshandel/sveriges-handelspartners/

   • Benny says:

    Och alltid på regim-TV har man mantrat om den så ”viktiga” USA-marknaden som i verkligheten inte alls är så viktig för Sverige. Det är nog mer att Sverige är en vasallstat som gärna vill hålla sig väl med ”husse” och regimlakejerna på SR/SVT är inte sena att upprepa desinformationen…De räknar kallt med att ingen kollar upp fakta av de ca 60% som fortfarande tror på regimens kanaler!

  • Benny says:

   Alla som är lite insatta vet att Sverige styrs från Bryssel och Washington numera! Det mesta av inrikespolitiken har Bryssel ett finger med i spelet och utrikespolitiken sköts alltmer från Washington. Frågan är ju varför vi har 349 maktlösa drönare i den s k riksdagen som kostar enorma summor? Det är för att hålla upp fasaden av den skendemokrati som Sverige utvecklats till. Kristersson kan inte göra ett dugg och han har dessutom inte alls samma pondus som Ungerns ledare Victor Orban som håller Bryssel på avstånd!

   • Jonas says:

    👏👏👏 precis så är det, Sverige är inget annan än en lydstat och svenska politker och byråkrater är bara marionetter.

  • Ron says:

   Det är 20 år för sent nu. Men ni kan ställa frågan till:

   a) Lars Frithiof som var verkställande direktör på Sydkraft när Sydkraft såldes ut till tyska E.ON år 2001.
   b) Björn Rosengren (S) som var näringsminister från 2000-2002.

   Där är två av de maktpersoner som genomförde utförsäljningen av svensk energi.
   Det finns fler ansvariga men utan dessa två hade Sydkraft aldrig kunnat säljas.
   Vanligt folk kunde inte göra ett skvatt – sådana beslut togs över deras huvuden.

   Rosengren är även representant för ett parti som har godkänt mängder av utförsäljningar av svenska företag och samtidigt taxerat sönder vanliga svenskars ARBETS-inkomster i ett halvt sekel. Deras egen skatteGIRIGhet har förstört jordmånen för både arbete och sparande och nu börjar resultatet märkas på allvar.

   De politiska partierna har aldrig representerat era intressen.

 6. Stort tack för informativ/ informativa texter här . Alltid läsvärda i förhållande till det msm producerar .
  Mvh Sjöström

 7. Mycket bra! En liten korrigering: det är Ringhals 4, som är under reparation, inte någon Forsmarks-reaktor, i tillägg till O3. Instämmer i att det är medvetet ‘sabotage’ mot Sveriges energiförsörjning.
  Regeringen vågar inte säga upp avtalet med ACER, m.h.t. förestående ordförandeskap i EU. Detta skulle i ett slag ge Regeringen de frihetsgrader, som behövs för att styra upp elförsörjningen.

 8. Andreas says:

  Anledningen till att Oskarshamn 3 stoppar inom kort är ingen medveten spekulation av något slag utan är av ren teknisk karaktär. Man har ett kylvattenläckage i generatorn som man har kunnat hantera genom att dränera kylvattnet någon gång per dygn. Nu har läckaget sakta ökat och man vågar helt inte fortsätta driften då det annars kan bli tal om ett oplanerat stopp, vilket i så fall skulle kunna bli närsomhelst. Den ursprungliga intentionen var att vänta med åtgärden till det planerade stoppet i april men man väljer nu att stoppa innan julhelgen och topplastperioden januari-februari, vilket i alla fall jag har full förståelse för. Vidare har det tagit tid för den leverantör som ska utföra reparationen av läckaget att få all dokumentation godkänd. Det kan låta trivialt men i kärnkraftssammanhang kan dessa typer av åtgärder vara komplicerade ur ett dokumentationsperspektiv då allt måste vara godkänt innan jobbet genomförs.

  • jesslar53 says:

   Ja där ser man allt bara händer utan planering , hade varit där jag arbetade så hade jag fått foten men då med förståelse….

  • peterkrabbe says:

   Alla som har en bil vet att om man får ett läckage på kylvattensystemet så blir det bara värre ända tills man lagar det, även att det blir svårare att laga ju större läckan blir. Frågan är då när man visste att läckan fanns i Oskarshamn? Under sommaren? Innan valet? Det vore naturligtvis bäst om man hade lagat detta under sommaren när elbehovet är minst, istället för att vänta på att det skall bli värre och få lagas mitt under vintern. Med tanke på kontrollnivån i ett kärnkraftverk tror jag inte att detta visade sig plötsligt efter valförlusten, snarare att man medvetet väntat för att kunna sabotera en kärnkraftsvänlig omsvängning. Alternativt för att slippa reparera när en Mp-regering ger direktiv att lägga ner rektorn helt.
   Formalia som godkännande av åtgärder kan ta en dag om NÅGON sätter ner foten och omvänt månader om det istället är önskvärt. Det är tyvärr beslut som kan dirigeras politiskt i en situation när utländska ägare har en annan riktning än det nationella intresset. Så din argumentation övertygar tyvärr inte mot bakgrund av valet och den för ägarna oväntade utvecklingen av det. Det är absolut nödvändigt att miljönissarna i Vattenfalls styrelse byts ut till personer som stöttar den verksamhet de är satta att prioritera, detsamma gäller för branschen i övrigt.

   • Andreas says:

    Skillnaden i det här fallet är att en bil startas och stoppas stup i kvarten. Tanken med ett kärnkraftverk är att det ska producera på fullast utan störningar. Påkänningarna i ett kylsystem blir därmed större i en bil då tryck och temperatur varierar vilket inte sker i det senare fallet då förutsättningarna inte förändras på samma sätt. Läckaget uppdagades någon gång i sensomras men har varit i princip konstant på en låg, kontrollerad, nivå sedan dess. Dock fick man ett snabbstopp för några veckor sedan och efter detta har det ökat, just p.g.a. de påkänningar som nämndes ovan. Visst hade man kunnat stoppa direkt när det uppdagades men elpriserna var väl höga i somras också ? Vidare fanns ingen godkänd reparationsmetod tillgänglig just då och när det gäller detta så är det inte så enkelt som det låter. Förslag till lösningar ska godkännas i en rad instanser och inte minst av kvalitetsavdelningen. Var och en av dessa instanser har fullmakt att säga nej om man inte tycker att all information finns tillgänglig varpå processen fördröjs. Eftersom lösningen genomförs av en utländsk leverantör blir det ännu mer slack i processen. Sedan är det inte Vattenfall som är majoritetsägare i Oskarshamn utan Uniper. Dock är de majoritetsägare i Ringhals och Forsmark.

     • peterkrabbe says:

      Tack för denna info. Den innebär att tyska staten nu kommer att vara huvudaktör i svensk energiproduktion. Är det så man tror sig lösa våra egna försörjningsproblem?

    • peterkrabbe says:

     Andreas, min illustration med bilen syftar bara till att vanligt folk skall förstå problematiken utan att vara civilingenjörer, självfallet förstår jag skillnaden mellan en bil och ett kärnkraftverk. Kvarstår att läckan var känd före valet och jag håller fortfarande för sannolikt att man hoppats på en nedläggning istället för en reparation. Som privatperson använder jag inte min elvärme alls under sommarhalvåret, så självklart hade det varit bättre att stänga reaktorn då istället för nu under vintern. Det gör ju inte så mycket om priset per kWh är högt om man inte förbrukar något.
     Jag har inte skrivit att Vattenfall är ägare av Oskarshamn, kommentaren är generell och syftar på regeringens tillsättning av styrelsemedlemmar i detta bolag. Det är välkänt att förra regeringen ersatt beslutsfattare med miljöpartister som vill påskynda nedläggningen av kärnkraft.
     För övrigt är knappast det tyska Uniper, avknoppat från likaledes tyska EON, någon fördel i sammanhanget. Såväl Uniper som EON gör att väsentliga delar av vår energiförsörjning beslutas i tyska Düsseldorf. Detta är ju inte acceptabelt med tanke på att Tyskland avser att lägga ner ALL kärnkraft i sitt eget land – och tyvärr tycks anse att Sverige är en del av Tyskland. Självklart har detta ett avgörande inflytande på den energipolitik som förs här.
     Det är bra att det finns ett protokoll som garanterar säkerheten vid ingrepp i reaktorerna. Men man kan inte bortse ifrån att i ett krisläge borde det gå att samla alla berörda i samma rum på samma dag för att besluta om omedelbara åtgärder. Annars kan man inte sitt jobb. Vi befinner oss i ett krig mot mänskligheten. Då håller man krigsråd. Annars förlorar man kriget. Det tänker vi inte göra.

     • Andreas says:

      Ok. Jo, ett problem har varit (är fortfarande?) att verken har varit korsägda av de olika företagen (VF, Eon (nu Uniper) och Fortum) så det har spekulerats i kartellbildning emellanåt. När flera av reaktorerna i Sverige stod under kallvintern 09/10 tjänade samtliga av dessa företag trots detta stora pengar p.g.a. intäkter via deras delägandeskap i något av de andra verken som var i drift. Det ironiska var då att elpriserna var högre än normalt p.g.a. lägre total produktion vilket inbringade mycket mer än normalt per producerad kWh.

      Att O3, eller andra svenska reaktorer, skulle läggas ner tror jag blir alltmer avlägset då man börjat inse dess stabiliserande effekt på elnätet. Man pratar nu om att förlänga den totala drifttiden på O3 med uppåt kanske ytterligare 20 år, eller i alla fall åtminstone fram till 2050 från tidigare 2037. Vidare har den roterande turbin- och generatorsvängmassan på 1100 ton som sagt en stabiliserande effekt på frekvensen i elnätet.

   • tompas11 says:

    Ett läckage i kylsystemet på en bil blir naturligtvis inte svårare att rätta till om man inte gör det omgående. Läcker vattenpumpen, kylaren, kylarslang etc så är det så. Dock blir reparationen inte svårare om man väntar en tid. Vattenpumpen byts, kylaren byts etc. till samma arbetsinsats och kostnad.

    • peterkrabbe says:

     Struntprat! Trycket i systemet gör att en otäthet i slang och expansionskärl blir allt större vid körning. Jag har kört 200 mil med en sådan läcka så jag kan garantera dig att jag vet….

     • tompas11 says:

      Trycket i kylsystemet sjunker vid ett läckage och jag hävdar fortfarande att reparationen inte blir svårare om man väntar en kort tid såvida inte
      vätskevolymen i kylsystemet blir för låg då det finns det risk för överhettning. Jag har bara jobbat 18 år som fordonstekniker och 14 år som lärare på gymnasieskolans fordonsprogram så vad vet jag.

      • peterkrabbe says:

       Nu säger vi NÄSTAN samma sak. Ett läckage i kylsystemet gör att kyleffekten minskar OCH att temperaturen i motorn ökar, vilket gör att trycket ÖKAR. Nästa steg är överhettning av motorn, alla har nog sett bilar med kokande kylarvatten bolma vattenånga. För att återgå till kärnkraften är det då vi får en härdsmälta. En trasig kylarslang släpper ut alltmer vätska, vilket i sin tur ger ökat tryck och större läckage i den skadade slangen. Förutsättningen är naturligtvis att man fortsätter att köra motorn…
       Därmed återför vi diskussionen till kärnkraftsreaktorer istället….

       • jesslar53 says:

        När man åker omkring med 300,000 mt råolja då får inget hända annars konkurs för hela rederiet, kanske försäkringsbolagen överlever. Så vad gör man, man ser till i god tid och på lämplig plats att testa och åtgärda eventuella fel man väntar aldrig på att ett sämre läge skall dyka upp för åtgärd.
        Men tydligen att Sveriges industrier och befolkning går i konkurs det är mindre viktigt ??

      • Mo says:

       Blir det härdsmälta blir det definitivt en nedmontering och Mp får förstås allmänhetens stöd i sitt kärnkraftsmotstånd. Dags att ni sätter blåslampan på Uniper om inte ärendet ligger och jäser någonstans på de svenska kontoren där snigelfart råder ?

     • Mo says:

      Är det inte angeläget att omgående åtgärda kylvattenläckage i en kärnkraftsanläggning ? Vad kan hända ?

      • Mo says:

       Man kan fundera över om Uniper har förstått vad de har köpt. Eller finns det en tanke bakom försäljningen, Tyskland har muskler och den ekonomi som behövs för att genomföra en kostsam nedmontering av Oskarshamns verket ?
       Sverige prioriterar stabens, generaldirektörers med fleras löner. Vi gör oss inte populära !

 9. Thorleif says:

  Elpriserna stack iväg på allvar senhösten 2021, dvs före den ryska invasionen av Donbas. Det var pga händelserna bl.a på el-derivatbörsen under särskilt november 2021 som regeringen fick panik och utlovade stora garantier som ej utnyttjats.

  Jag förutsätter att bidrag beräknas igen inför nästa 12-mån period. Lång eftersläpning blir det vilket är problematiskt för särskilt ekonomiskt svagare hushåll med särskilt stora ytor och lån. Hela tanken med stödet är ju likviditet och inte ”resultat”! Dåligt!

  • jesslar53 says:

   Varför bidrag (återbetalning av överpriser) bättre då att man tar bort skatten och andra avgifter.

   • peterkrabbe says:

    Man kan tycka att detta vore enklare, särskilt som närmare 30% av energinotan består av skatt, ju högre elpriser desto mer skatt till staten. På elräkningarna redovisar man inte ens momsen separat för elförbrukningen, den räknas in i priset för att inte synas. Att ta med ena handen och ge lite tillbaks med den andra får oss att förstå att skatten är något orubbligt, oavsett hur mycket den växer, samtidigt som staten är GOD som ger oss så mycket tillbaks…
    Det handlar om att upprätthålla skattemoralen, få oss att tro att staten är VI ALLA. Vi betalar ju till oss själva. Blir det för mycket så har man några mynt i fickan att slänga till grindpojkarna.

   • Thorleif says:

    Kan man förstås diskutera. Men råder ett systemfel och våra politiker var tagna på sängen inför valet. Något är fel när SVK samlar pengar på hög i avgifter för något som i grunden handlar om infrastruktur-brister pga usel energi-klimat-politik. Nationell säkerhet har bytts bort mot undfallenhet mot EU. Varför ska vi vara en el-koloni när vi haft världens bästa fossilfria energisystem en gång i tiden? Dags för lite återbäring som Robin Hood uttryckte det.

 10. matte5958 says:

  Detta är dock en tragisk gåta för mig och sannolikt större delen av svenska folket. Idag har vi alltså 4 elprisområden, jag bor i elprisområde 2 (mellannorrland). Vi har här ett överskott på el om > 5 Twh. Torts detta så ligger nu våra elpriser som av en slump på öret på samma nivå som övriga elprisområden, trots att åtminstone område 3 och 4 har ett massivt underskott av el, hur kan det vara möjligt? Jo, vi lever i Sverige – har delar av landet sämre/dyrare så försöker statsmakten inte hjälpa de som har det sämre, utan man försämrar givetvis för de som har mindre problem – vips – problem löst.

  Som lök på laxen så skall nu kunder i område 3 och 4 tydligen kompenseras för höga elpriser – men inte område 1 och 2! Detta trots att vi med största sannolikhet på grund av kallare klimat har betydligt högre kostnader här, samtidigt som medelinkomsterna är lägre, kollektiva transporter saknas, och vi tvingas använda egna bilar för att kunna arbeta = ett totalt sett högre kostnadsläge för livsnödvändigt uppehälle. Är det rätt? Vi ska dessutom ”ställa upp” på alla dessa gigantiska vindkraftparker vilka i stort sett alla ägs av utländska intressen som inte vill se/ha dessa förfulande miljöbovar i sin närhet. Då är det inget problem med 25% i överföringsförluster ! Kraftproduktionen skall givetvis anläggas så nära förbrukaren som möjligt.

  Är detta någon form av politiskt ”straff” för alla (tyvärr en liten minoritet av röster vid val) som vill bo kvar i område 1 och 2 och kämpar för det? Eller vill statsmakten avbefolka område 1 och 2? En sak är klar; dagens priser är INTE satta av marknaden utan politiskt satta.

  Jag har mailat Frk Busch m.fl. med dessa frågor men inte fått svar.

  • peterkrabbe says:

   Tack Matte, jag undrade just när någon från Norrland skulle reagera på denna högst påtagliga förändring! När man följer prissättningen på NordPool är det uppenbart att detta inte är relaterat till varierande efterfrågan utan ett politiskt spel över våra huvuden. Efterfrågan kan inte variera som en jo-jo tiodubbelt upp eller tiodubbelt ner under i övrigt identiska förhållanden. När medelpris per månad dominerar är nattpriset tiofalt lägre än dagspriset, när man då börjar gå över till nattaxa istället är plötsligt priset lika dygnet runt. När protesterna i söder inte går att negligera efter tiodubbelt högre priser än i norr, svänger man om som nu skett till i stort sett samma taxa överallt.

   Genom privatiseringen av elproduktionen saknar regeringen helt inflytande över detta, kan bara stå där med skammen över att ha sålt ut vår elförsörjning till globalismens storföretag – en programenlig utförsäljning av alla nationella resurser som rimligtvis borde tillhöra och förvaltas av landets medborgare. Samma sak händer i övriga EU-länder.

   Enda sättet att komma till rätta med detta är att införa ett PERMANENT högkostnadsskydd som skyddar privatpersoner och företag och ger möjlighet till en långsiktig planering. Det staten har försummat får man också ta ansvar för. Kostnaden får då lösas inom ramen för statens budget, skär ner på något annat istället. I slutänden måste statens ta tillbaks kontrollen över såväl elproduktion som distribution och införa undantagsbestämmelser i EU som sätter det egna landet i första rummet och exporten först därefter. Om inte får vi en totalkollaps av hela vårt näringsliv (vilket förmodligen är just meningen med det som pågår).

   • Mo says:

    Investeringskostnaderna för kärnkraftverk är höga. Det kanske är problemet, staten har inte råd helt enkelt efter svenska covid notan som tog 600 miljarder kronor ?

    • Benny says:

     Kärnkraft betalar sig själv om de slipper alla straffskatter! Sen är det ju så att västvärlden numera inte kan bygga kärnkraft till rimliga kostnader därför anlitas koreanska, kinesiska och ryska företag av länder som vill bygga kärnkraft till rimliga priser. Finland som anlitade de odugliga fransmännen av politiska skäl har fått betala dyrt för sitt nya kraftverk.

 11. Pingback: Repris :II | corneliadahlberg

 12. Jonas says:

  Själv kör jag nu med 100% ved och har fyllt upp lagret så jag klarar mig över vintern. Har indirekt en fot i ”ved branchen” så jag förfogar över så mycket jag behöver för kommande vintrar, måste dock klyva själv men det ger ju motion vilket mår man bra av. Tycker synd om alla som måste värma sina hus med el. Märkligt är den uteblivna debatten som är näst intill obefintlig. Tidningar och nyheter borde ju skriva spaltmeter om detta med de manipulerade elpriserna men det gör de inte vilket klart och tydligt pekar på att det är avsiktligt men också vilka som ligger bakom manipulationen.

 13. Peter, exakt det Du säger ovan bekräftar en av mina syskon, som är civ.ing inom Teknisk Fysik, dessutom tidigare aktivt och ansvarigt verksam i framtagandet av signal-, styr- & reglertekniska processer, ‘säkerhetsprotokoll’ etc. för kärnkraftsindustrin.
  Protokollen föreskriver förutom automatisk registrering av avvikelser, som är rigorös m.a.p. små förändringar, för kontroll i efterhand, åtgärder före dokumentation vid säkerhetsproblem, tillika att åtgärder naturligtvis ska ske vid tillfälle som ger minst skada effektmässigt.

 14. Mo says:

  ” Sanningen skall göra er fria. ” Det här är spännande, man har hittat lämningar av mänsklig högkultur från tiden före senaste istiden. Men etablissemanget vill stoppa utgrävningar förstås.

  • jesslar53 says:

   Håller med om att se tillbaka är spännande och där kanske man kan finna lösningen på många av dagens problem. Men som allt annat är forskningen styrd av kapital som i sin tur är politisk styrd. Man undrar dock varför dessa fynd ej visas mer intresse och ofta bortförklaras.

   • Mo says:

    Då faller den skapelseberättelse som utgör västvärldens grundsten ?

    • peterkrabbe says:

     Och med den alla befintliga maktstrukturer, vi skulle få en värld i kaos och anarki. Religionerna är den egentliga ordningsmakten på jorden.

     • jesslar53 says:

      Ja Graham Hancock har svårt att få tillstånd för sina undersökningar på vissa känsliga platser. Men jag undrar om det skulle bli kaos? Tror nog att globalist eliten också skulle på något vis utnyttja även den situationen?

      • peterkrabbe says:

       Man är på väg, det är därför vi närmar oss det sekulära systemet i Kina. Men det kräver att deras system för befolkningskontroll även är infört här, något som man håller på med, som du vet. När det är klart kan man till och med ha nytta av Hancock. Annars är problemet störst i den muslimska världen, där Allah och imamer står för kontroll, straff och lydnad.

 15. peterkrabbe says:

  Terrorn fortsätter:

  Dagspriset på el lyfter till 4:17 kronor per kilowattimme på tisdagen i elområde 4, som utgörs av sydligaste Sverige. Det kan jämföras med måndagens pris på 3:33 kronor kilowatten.

  © Fredrik Sandberg/TT
  I elområde 3 landar priset på 3:79 kronor, också det en höjning jämfört med dagen innan enligt data från elbörsen Nord Pool.

  Under höglasttimmarna som börjar vid 16-snåret stiger priset till 5:22 kronor i södra Sverige.

  I de två prisområdena i norr sjunker däremot priset till 2:10 kronor per kilowattimme jämfört med 2,8 kronor dagen innan.

 16. ‘Terrorn’ har eskalerat under de senaste åren. Det som uppmärksammats är den förtida nedläggningen av Ringhals 1&2 under 2019 & 2020. Det som blivit mindre uppmärksammat är utförsäljningen, nedläggningen och bortforslingen av Öresundsverket. Det skedde 2021. Vid tillfället ägdes det av Uniper. Svenska Kraftnät var ointresserat av verket, gaseldat alternativt oljeeldat, med en kapacitet av 3 TWh el och 1TWh ‘varmvatten’, efter uppgradering 2009 tänkt som motkraft till det 2010 nedlagda Barsebäck 2. Svenska Kraftnät avvisade också propåer från Uniper att det kunde ingå i effektreserven. Elberedskapsmyndigheten under Svenska Kraftnät godkände nedmontering och bortforsling till asiatiska köpare under senare delen av 2021.
  Därmed återstår endast Karlhamnsverket, också ägt av Uniper, som reservkraftverk, f.n. i drift kontinuerligt enligt avtal med Svenska Kraftnät.
  Ovanstående ska ses i samband med de allt oftare meddelade ‘hoten’ från Sv. Kraftnät att en besvärlig effektsituation, behov kontra produktion, kan innebära nedsläckning av privatbostäder i södra Sverige, nu inte endast ett par timmar utan mycket längre perioder i kommande vintrar. Vid storskalig nedsläckning måste vid återstart försiktighet ske för att nätet inte ska ‘gå sönder’. Återstart är mycket enklare om motkraft finns inom det aktuella ‘området’, läs elområde 4. Med de kompetensbefriade nyliga besluten kring Öresundsverken i tillägg till nedläggningen av Barsebäck 2, kan återstart bli besvärlig, läs utdragen till förfång för medborgarna i Södra Sverige.
  Ansvariga beslutsfattare måste avskedas och då ansvariga regeringsföreträdare bli föremål för processer.
  Framför allt måste också, som anges i Ditt inlägg, Sverige överta ansvaret för Sveriges samlade elproduktion/försörjning. Märk också att Uniper äger 76 vattenkraftverk i Sverige, varav ett par i Faxälven med betydande produktion, utöver 54,5% i Oskarshamn. Uniper är från årsskiftet som angetts flera gånger statsägt tyskt, en helt olämplig partner för svensk kraftproduktion vad avser planerbar effekt.

 17. Loa says:

  Annat stulet val

  Brazil Military Kills “Red Command” Cartel Leaders, Prepares Take Over
  December 5, 2022
  https://www.thegatewaypundit.com/2022/12/brazil-military-kills-red-command-cartel-leaders-prepares-take/

  The Brazilian military is moblizing under its constitutional authority to protect democracy. (…) the Army is mobilizing and has eliminated key leaders of the Communist-allied drug cartels in Rio.
  In an unusual step for the military, the Army has invaded favelas of Rio de Janeiro and killed top leaders of the Comando Vermelho (Red Command) drug cartel, which supports the Communist criminal Luiz Inácio Lula da Silva.
  The drug gangs were the only ones to celebrate the alleged election victory by criminal Lula Oct. 30, firing automatic weapons in the air in the favelas.
  President Bolsonaro cracked down hard on the Brazilian drug gangs.

  The drug cartels are the armed wing of the Communists. Comando Vermelho controls parts of Rio de Janeiro and was formed 1979 as an alliance between cartels and Communists.

  Biden’s National Security Advisor Jake Sullivan, will be in Brasilia today Monday 5 for a meeting with corrupt criminal Lula and members of his coup.
  The CIA has been undermining election integrity in Brazil since last year at least, with Sullivan and Biden’s CIA director William Burns visiting Brazilia to threaten President Bolsonaro directly.

  Hundreds of thousands of Brazilians were protesting again on the weekend, standing outside army bases and pleading for the miltary to save their country from the Communists and cartels.

  The corrupt Superior Electoral Court moved up the date to certifiy the stolen elections from Dec. 19 to December 12.

  Troops have been deployed to the Venezuelan border to guard against Communist invasion

  “The Brazilian people are the victims of a coup by the Supreme Court”, retired Regional Election Magistrate Sebastião Coelho said. “Therefore, the President must invoke Article 142 of the Constitution to enable the Armed Forces to act. This will be portrayed as a coup, but it is actually a counter-coup.”

 18. Loa says:

  GOD nyhet!

  EU-toppen lovade 200 miljarder till Ukraina – Ungern stoppar pengarna
  6 december 2022
  https://samnytt.se/eu-lovade-bort-200-miljarder-till-ukraina-ungern-stoppar-pengarna/

  EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen har nyligen lovat Ukraina omkring 200 miljarder kronor från skattebetalarna i unionen. Den svenska regeringen stödjer förslaget.
  Men nu lägger Ungern in sitt veto för att stoppa pengaregnet.

  Detta sker samtidigt som EU utsätter Ungern för utpressning och har fryst 13 miljarder euro med anklagelser om brister i korruptionsbekämpningen i landet.

  Ungern motiverar sitt beslut att stoppa stödpaketet till Ukraina med att varje enskilt EU-land ska fatta beslut om hur mycket man vill låna ut till Ukraina.

  • Loa says:

   Fler glada nyheter

   Österrike stoppar Rumäniens och Bulgariens anslutning till Schengen
   • 7 december 2022
   https://samnytt.se/osterrike-stoppar-rumaniens-och-bulgariens-anslutning-till-schengen/

   Österrike kommer att använda sitt veto för att förhindra att Rumänien och Bulgarien släpps in i EU:s gränsfria Schengenområde. Det bekräftade landets EU- och konstitutionsminister Karoline Edtstadler (ÖVP) på tisdagen.

   Hon konstaterade också att Schengenområdet inte fungerar och hänvisade till att 75 procent av asylsökande som kommer till Österrike är oregistrerade.

  • Loa says:

   I EU sker ingenting enligt den demokratiska handboken, utan genom utpressning och korruption:

   EU: Kriget framför allt!
   13 dec. 2022
   https://www.nyhetsbanken.se/2022/12/eu-kriget-framfor-allt.html

   EU beviljar Ukraina ett stödpaket på 18 miljarder euro, sedan Ungern tvingats släppa sitt motstånd.

   För att få igenom krigspaketet fryste tidigare EU-kommisonen 5,8 miljarder euro av covidstödpengar som Ungern hade rätt till enligt EU:s plan ”Next Generation recovery”.

   Med gott uppgörande från Ungerns premiärminister Viktor Orbán fick Ungern sina pengar och framför allt – krigsfinansieringen kan fortsätta.

 19. matte5958 says:

  Kabbalen har sjösatt några större projekt genom åren för att skapa kaos och rädsla jorden runt, allt i syfte att kunna genomföra ”great reset” och en världsregering. Senast var det Covid, nu energikris.

  Tyvärr har nog inte många förstått hur allvarligt denna skapade energikris är. Se och lyssna på denna:https://www.youtube.com/watch?v=bV2tafW_fSo

  Det här är RIKTIGT illa och kommer ge oerhörda konsekvenser, massdöd och samhällskaos.

  Folk måste VAKNA !

  • peterkrabbe says:

   Tänkvärd video som visar på bredden av pågående konspiration mot mänskligheten. Överraskande för mig är att den nu tycks omfatta även delar av världen som inte normalt styrs av västvärldens globalister. Flertalet pågående större händelser i världen kan ytterst kopplas till denna agenda, även kriget i Ukraina som styrs av USA under bordet. Man vill hindra länder som Ryssland och Kina från att sabotera sina planer genom olika former av passiviserande åtgärder.
   Vad gäller Frankrike är situationen helt och hållet Macrons verk, det verkar ändå som att han börjar tveka inför fortsättningen. Genom att Tyskland gått före med nedstängningen av sina kärnkraftverk – vilket också Macron hade planerat – har folkopinionen tvingat honom att göra temporärt halt genom att beröva honom majoriteten i sitt parlament. Frankrike är det land i Europa som har flest kärnkraftverk i drift trots nedstängningarna och beslut finns om att bygga nya och renovera de befintliga. Strejkerna drabbar befolkningen tillfälligt men syftar till att sätta press på politikerna, vilket också varit framgångsrikt. Frankrike har fortfarande de bästa förutsättningarna i EU att komma vidare ur krisen, om man inte hittar på nya motmedel. Macron ser nu en affärsmöjlighet i att leverera energi till Tyskland och bli folkhjälte genom att ta över Rysslands gasinkomster som exportör, Schwab lär dock ta ner sin adept på jorden igen…
   Att vår tidigare regering medverkat i detta med öppna ögon är uppenbart och oerhört. Kan man inte inför ett IQ-test för politiker?

   • Loa says:

    Benjamin Fulford om varför olja inte raffineras. Det finns ingen.
    Importen sinar, därför att leverantörerna inte accepterar Västs ‘funny money’.

    October 17, 2022
    It’s game over, SATANATO has lost, huge repercussions will follow
    https://benjaminfulford.net/2022/10/17/its-game-over-satanato-has-lost-huge-repercussions-will-follow/

    In one of the most visible recent signs Khazarian Mafia rule is collapsing, the French Rothschild colony of France has been unable to pay for oil imports. This (not the reported labor disputes) is causing gasoline stations across the nation to either run dry or ration gas.

    liksom

    November 14, 2022
    Octagon group in Switzerland sues for peace after Evelyn de Rothschild dies
    https://benjaminfulford.net/2022/11/14/octagon-group-in-switzerland-sues-for-peace-after-evelyn-de-rothschild-dies/

    This is just the beginning of the pain because the US default on October 14th means imports of oil from the Middle East and goodies from Asia are drying up. That is why empty container ships are being recalled from the US to elsewhere.

    TY
    tillbaka till
    https://benjaminfulford.net/2022/10/17/its-game-over-satanato-has-lost-huge-repercussions-will-follow/

    The US Corporation missed a payment deadline on September 30th and was given until October 14th to find the money before being declared in default. If they did not find additional funding then all hell will break loose. There is some evidence they did not.
    For example, trans-Pacific shipping rates have plunged 75 % from earlier this year, because the Asians are no longer accepting Federal Reserve Board funny money as payment for real goods.

    Also, on October 12, the head of the Bank of England Andrew Bailey said the BOE would stop propping up financial markets on October 14th. Then, on that day, British finance minister Kwasi Kwarteng was fired. After that, policies like unfunded tax cuts for the rich were scrapped.

    MI6 sources say the Rothschilds have lost control of the BOE and that a de facto military government now rules the UK. If so, the UK branch of the Rothschilds has now officially lost control of the BOE for the first time since it took it over via insider trading after the Battle of Waterloo in 1815.

    Now, the Swiss branch of the Rothschild family also appear to be in trouble, The US Federal Reserve Board has recently pumped $9.37 billion into the Swiss national bank in what is likely an attempt to prevent Credit Suisse from going under.
    If Credit Suisse goes under, the domino effect would cause most major Western financial institutions to collapse and markets to implode.
    These are imploding anyway because the KM has lost control of the internationally traded US dollar.

   • Loa says:

    ”Tyskland gått före med nedstängningen av sina kärnkraftverk”
    2011
    cold turkey!
    ”p.g.a.” Fukushima

    3/11 was Japan’s 9/11. It’s all documented folks!

    Klicka för att komma åt fukureport1b.pdf

    48 sidor. FOTON.

    Alltså var även Tyskland planerat..

    OCH HUR VAR DET NU HOS OSS, Harrisburg och Olof Palme..?
    28 mars 1979
    Anti-kärnkraftdebatten blåste upp, kändisar gjorde sketcher och nidvisor, danskarna stormade mot Barsebäck och Miljöpartiet föddes.

 20. ludwig.S says:

  Man undrar över hur mycket bevis krävs för att fatta att vi (mänskligheten) är attackerade av globalisterna. Det värsta är att det finns människor över hela världen som lyder och gör ”jobbet” för de. Kan någon tvivla på att det finns onda människo? Räcker det att tro på Gud och allting löser sig? Ett ungersk ordspråk säger: hjälp dig själv så hjälper även Gud. Men han säger sanningen och det är rätt handling i sig.

 21. Mo says:

  Elkris övergår i politisk kris som övergår i regerings kris om inte beredskapen stärks.
  Ebba fick ta över efter en långdragen planering av våra kraftnät och det är inte rättvist att ifrågasätta henne när det kritiska läget behöver stabilitet över vintern.

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/Xb9PLE/lena-mellin-sd-har-tappat-hela-valvinsten-det-beror-pa-de-brutna-valloftena

  https://www.krisinformation.se/detta-kan-handa/handelser-och-storningar/oro-for-omvarldslaget/energilaget

 22. Stefan Svensk says:

  Kolla in denna skrämmande video https://youtu.be/bV2tafW_fSo

 23. Benny says:

  Frågan är om den dyra energin är ännu ett av globalisternas trick att få bort den lokala cafeterian, pizzerian, restaurangen eller småföretaget för att de stora multinationella kedjorna ska kunna ta över helt? Tendensen är tydlig i hela Sverige där den lilla privata fristående småföretagaren går på knäna under kostnadsbördan medan Starbucks, McDonalds och andra globala koncerner kan plocka bidrag, ha lågbetalda ofta av AF subventionerade anställda, svartjobbare som städar på nätterna och vinster som slipper beskattas i Sverige m m. Denna politik har drivits medvetet av regimen i Stockholm sedan länge och man undrar ju varför det inte debatteras mera? Tendensen är likadan i övriga västvärlden…

  • Mo says:

   Ja frågan är hur småföretagen skall överleva skattebörda, stigande elräkningar och lokalhyror. De blir dessutom mål för diverse kriminella plundrare i laglöshetens land som i första hand ser till förövarnas välmående. Stigande arbetslöshet och svälta räven blir framtidens koncept. För visst tycks samhället ha svårt att se vem som behöver vem för sin överlevnad. Vi blir en koloni om vi inte redan är det.

 24. Margareta says:


  ”Lita på planen” sade DT för länge sedan.
  Mer och mer avslöjas för oss på olika sätt.

  • Loa says:

   Tack! Förtroendeingivande kvinna. Men hon sa inget om massinvandringen, att endast 2/3 av landet är ‘Sweden’.
   Plausibla scenarier, känns sanna för sin hemskhet. Vissa ger mig hugg under revbenen – kan det verkligen vara så att skiten äntligen exploderar? Att allt äntligen kommer upp till ytan, och än mer, att folk REAGERAR? Att det fortfarande finns helig vrede och handlingskraft och raka ryggar, att folk skulle bli chockerade och utkräva hämnd? Och att den skulle VERKSTÄLLAS?! Man undrar nästan av vem, när rötan pågått så länge och så djupt. Jag skall gärna personligen tvinna rep till Finspång. När man levt med omgivande lögn så det känns normalt att tiga; propagandan genomsyrande – men giftsprutan blev droppen.
   Intressant hon nämnde två familjer, i bankvärlden resp. som ger ut böcker..

 25. Tack för att du håller ångan uppe Krabbe! Uppfinner inte hjulet i onödan så jag fångar i flödet och citerar! En fråga på slutet.

  Fångat I flödet
  Att inte folk ser vad som händer är helt otroligt. Tre kärnkraftverk avstängda. Regioner har sina it-system nedlagda. Tågen står stilla. SJ ska uppdatera sitt system mitt under julruschen. A-kassan kan inte betala ut pengar. Elpriserna är rekorddyra. Hur naiv är svensken som inte ser vad som händer? Allt detta är inte någon tillfällighet.
  Allt detta är planerat. Börja inse detta .🙏🙏

  Dag Nilsson: ”När 0,1 % av en befolkning äger mer än de 90 % av medborgare, som inte hör till den rikaste tiondelen, då har vi paserat kapitalismens slutstadie. USA är där och Sverige har inte långt kvar. Det är så kallad liberal demokrati som urartar till fascism. Och det går fort på slutet.
  Orsaken är att megarika människor och deras företag på olika sätt köper politikerna. Alltså de politiker som kan gynna kapitalägare. OPS – offentlig privat samverkan – låter trivsamt. Men när kapitalägarna styr även det offentliga, då samverkar i själva verket kapitalet med sig själv.
  Om vi någonsin haft demokrati så är den borta nu. Någon slags revolution måste till innan DOM gör ett stort koncentrationsläger av vårt land och hela Världen.”

  Någon mer än mig som läst att Skatteverket har sitt konto i SEB? Alla skattekronor i en privat bank! Kan väl inte vara möjligt …

  • peterkrabbe says:

   I Tyskland börjar man tydligen vakna. Klantigt planerat och förberett, men ändå ett tecken på att tyskarna börjar få nog av en regering som sätter landet utan energiförsörjning och därmed kraschar landets ekonomi. Desperationen växer när inte politikerna svarar på människors nöd och oro. Är det annorlunda i Sverige? Knappast när ett Miljöparti med några få procent av väljarna bakom sig tillåts lägga ner vår kärnkraft. Producentledets tjänstemän: Vi har ingen anledning att följa Tidöavtalet, vi följer våra ägares intressen och avsikter.

   • Mo says:

    Tyskland vaknar, allmänheten förstår att skiftet från Merkels ryska gas till USAs
    LNG leveranser blir en kostsam historia. Beroende, kyla och kontroll från den allierade omvända FRIA världen.
    ” Europa kommer att arbeta för att säkerställa en ökad efterfrågan på amerikansk LNG till minst 2030 ” twittrade Ursula i samband med ett säkrat gaskontrakt med USA i våras.
    Vinnare blir som vanligt de stora amerikanska och brittiska petroleumjättarna. De stora blir större när mångfalden omhuldas.

    https://proletaren.se/artikel/amerikansk-lng-tar-over-nar-rysk-gas-stoppas

 26. Sven says:

  STORA SAKER HÄNDER
  Xi, the dollar slayer

  Russian television is talking up a storm about Xi’s visit to Saudi Arabia and the enormously significant agreement to denominate Chinese purchases of oil in Yuan. In this regard, Russian commentators are running well ahead of the more cautious description of ‘agreements under discussion’ and ‘partial payments in Yuan’ that we find in yesterday’s Global Times, an English language semi-official Chinese newspaper.

  However, there is every reason to believe that the Russians know more than the Chinese or Saudis are willing to say publicly. After all, there are now news leaks to the effect that the Chinese have for months been sending many planeloads of military gear to Russia each week in support of its Ukraine campaign, in violation of their supposed neutrality on the issue. That by itself is subject to a news blackout that Washington, for obvious reasons, does not violate. To do so would accelerate the economic decoupling with China in a way that would leave all U.S. retail shelves bare in a very few months. Replacement of the Chinese global factory in supply chains is still several years away.

  Let us recall that China is the world’s biggest petroleum importer and trade in their currency instead of the dollar is the landmark event that dooms the U.S. dollar as the world’s reserve currency. Creation of the Petroyuan will, in a very few years, end the U.S. Treasury’s free ride on the global bond market. Interest rates in the States on government bonds will rise from their present phony levels to match those of others in the industrialized world, with the consequence that U.S. taxpayers will see the advent of ‘pay as you go’ financing of America’s wars abroad. With some luck, if we make it through the present fraught confrontation with Russia over Ukraine, Peace on Earth may become a year-long theme song and not just a tune for one or two days at the end of each year.

  And whom do we have to thank for this oncoming development that is plain as the wart on Uncle Sam’s face? It is Vladimir Putin and his David stand versus the US-NATO Goliath now proceeding on the territory of Ukraine.

  It is patently obvious that the change of direction in the Middle East against the United States and towards the rising world power, China, as well as towards its close ally Russia, was prompted precisely by the U.S. sanctions on Russia, by the freezing of 350 billion dollars of Russian assets on deposit in the West. These exceptional and unprecedented punishments could just as easily be applied to Riyadh at any time for a multitude of reasons. And, unlike Russia, the Saudis could not possibly resist an economic and financial assault from the West.

  So, I say, thank you, thank you again to Vladimir Vladimirovich for setting the world well on its way to peaceful multipolarity and balance of powers.

  ©Gilbert Doctorow, 2022

 27. Sture says:

  Jag tar mig friheten att göra lite reklam för en konferens om vaccinbiverkningar som Läkaruppropet kommer att hålla i Solna den 21-22 januari. Som talare kommer många av internationellt kända läkare och advokater att medverka, bl.a. Ryan Cole från Idaho, Malhotra från UK och Buckhardt från Tyskland. Det kommer också att vara två talare från Sverige. Jag hoppas många anmäler sig – kanske även från denna sajt. Det hastar, biljetterna tar snabbt slut. I Oslo hölls för några månader sedan en liknande mycket uppskattad konferens, som blev fullsatt och räknade till 400 konferensdeltagare.

  • jesslar53 says:

   Det är uppmuntrande att se några verkligen försöker gå till botten med denna virus sjukdoms ursprung och rehabiliterings möjligheter där man förbjöd tänkbara
   botemedel och endast vaccinering var möjlig. OVAXAD FRU OCH MIG.. OVER MY DEAD BODY…

  • Loa says:

   Sture
   Du är så modest.
   Du får ju ge adressen också:
   https://lakaruppropet.se/
   Jag ser det är early bird-pris före 14 dec.

   Fantastiska faktablad.

 28. Mo says:

  Nu börjar skrämselpropagandan så att den planerade stora marschen tillbaks in i S-fållan blir FRIvillig.

  https://newsvoice.se/2022/12/den-pastadda-kuppen-mot-den-tyska-regeringen-skulle-genomforas-av-pensionarer/

  • peterkrabbe says:

   Som ”pensionär” kan jag nog tycka att med oss i en regering skulle besluten bli både klokare och mer kunskapsbaserade. Det handlar inte precis om personer med rollator. Den situation vi själva befinner oss i numera är en följd av total inkompetens hos politiker och regering, oförmågan att se handlingsmönster i både världspolitik och närmiljö är eskalerande i takt med bristande skolundervisning och framför allt livserfarenhet hos unga pratkvarnar utan substans mellan öronen.
   Den period som Heinrich Reuss åsyftar, efter sammanslagningen i Tyskland till den federala republiken, innebar det största uppsvinget i tysk ekonomi hittills, så framgångsrik att England såg sig tvingade att starta första världskriget för att stoppa konkurrensen. Sedan är det naturligtvis fel väg med en riksdagsockupation à la Hitler, en bättre väg är upplysning och information och demonstranter på gatorna som i Frankrike. Utan folkets stöd får man ingen långvarig regimförändring. Problemet idag är minskat förtroende för valprocessen genom valfusk och medias blockering av ett nyhetsflöde som överensstämmer med verkligheten. Vad Reuss uppnått är möjligen att det ringt i väckarklockan, att politikerna inser att gränsen snart är nådd.

 29. jesslar53 says:

  Med erfarenhet kan man också bedömma att den Tyska riksdagsoccupationen kanske är ett fix för att leda oss från dom verkliga problemen???

  • peterkrabbe says:

   Det är för tidigt att säga något med säkerhet om tankarna bakom detta kuppförsök, om det nu är ett sådant. Hur vet man att det fanns planer på en riksdagsockupation? Att det finns motståndsgrupper i Tyskland kan man nog vara säker på, att dessa finns i de konservativa skikten kring den gamla adeln kombinerat med deras kontakter med militär och domstolar är lika säkert. Inget land i Europa har så många furstehus och adelsfamiljer som Tyskland, ett resultat av landets fragmentering i småstater och handelsstäder sedan medeltiden. Dessa strukturer lever kvar än idag, vilket Reuss släkt bara är ETT exempel på. Före WW2 kom nästan samtliga högre officerare från detta adelsskikt. Det är därför det faktiskt genomfördes flera kuppförsök mot Hitler när han inte längre ville inse den militära verkligheten, utan trodde sig kunna ta med hela Tyskland i undergången när han själv förstod att han skulle falla.

   Genom NATO har de allierade under efterkrigstiden metodiskt utrotat denna kategori, vilket innebär att de inte längre kan räkna med militärens stöd. Att de skulle tro sig kunna genomföra en kupp genom att ta riksdagshuset vore löjeväckande, då både militär och polis skulle vara där tio minuter senare. Därför tror jag att detta är en vinkling av deep state för att skapa associationer till nazismen och en förevändning för att göra en omfattande razzia bland kända oppositionsgrupper i utrednings- och utrensningssyfte. Precis som i fallet attentaten mot Hitler kan man göra husundersökningar och avlyssningar av hela den församlade oppositionen godtyckligt och hoppas på att hitta material som kan användas i en rättegång. Enligt media har 3000 poliser använts och bara ett 25-tal gripits. Visar inte detta att man antingen misslyckats eller vänt upp och ner på minst 2500 oskyldiga samhällsdebattörers liv i avskräckande syfte?

   Vitsen med NATO är i globalisternas värld att man kan slå ner den egna oppositionen med en kravallpolis som är trygg i förvissningen att militären, som alltid ligger överst, inte ingriper för att hindra dem. Detta uppnår man genom att utse generaler för olika vapenslag som har skilda åsikter om regeringarnas agerande. Inom NATO-EU finns hundratals generaler som ingen kan koordinera till 100%. Om risken är att ett inbördeskrig bryter ut där vapenslagen slåss mot varandra avstår man hellre. Dessutom finns vapen av ett slag som skulle föröda det egna landet, särskilt om man använder militär från olika länder inom NATO för inrikes bruk – som både Merkel och Macron hade enats om men aldrig fick på pränt. Så dumma tror jag därför inte att ”pensionärerna” är att de tror att en kupp i riksdagshuset skulle vara en lösning.

   • jesslar53 says:

    Där är jag enig med dig , att som dom flesta diktatoriska härskare bör man ha en anledning att stanna kvar vid makten , Kanske nonsens prat men historien visar på samma indikationer om analysen görs av rätt personer dvs ej förvrängd (politiserad)

   • Kanske kan vi relatera ‘kuppförsöket’ till en grupp människor, som protesterar mot den nuvarande regimen som illegitim m.h.t. att fredsfördrag ännu inte undertecknats efter andra världskriget mellan Tyskland och ockupationsmakterna England, USA och Sovjetunionen/Ryssland. I princip skulle det innebära ett Tyskland definierat vid pass 1937. Om detta kan legitimeras legalt, faller EU, varför repressionen mot dessa människor är förståelig utifrån globalistiska intressen. Vad tror Du Peter om denna hypotes?

    • peterkrabbe says:

     Så vitt jag vet skrevs fredsfördraget med USA under 1951, men man skall tänka på att ett fredsavtal som skrivs under efter ett krig främst syftar till att formalisera freden samt att reglera den ekonomiska aspekten med krigsskadestånd. Det sker i en tvångssituation – skriv under eller vi fortsätter kriget.
     I fallet Tyskland är skuldfrågan komplicerad. WW2 är en följd av WW1 i den bemärkelsen att Tyskland hävdar att WW1 var planlagt av andra krafter och med syftet att stoppa den ekonomiska utvecklingen i Tyskland i kombination med att avskaffa tsarväldet i Ryssland. Jag vet att det var så men den diskussionen blir för lång här. Fredsavtalet i Versailles hade som enda syfte att sänka Tyskland ekonomiskt för gott, anglosaxerna klarade inte konkurrensen från varken den ekonomiska eller tekniska kompetensen. Man visste också att med de landavträdelser som Tyskland tvingades till skulle landet inte kunna fungera och man kunde räkna med ett nytt krig – om det behövdes. Kärnan i Hitlers politik var att återta dessa markområden, befolkade med tysktalande, i landet sedan urminnes tider integrerade medborgare. Det gjorde man också 20 år senare, sedan miljoner tyskar dött efter att ha drivits ut ur sina bosättningar i Preussen m.fl. förlorade markområden. Hitler vädjade om förståelse men fick blankt nej från engelsmännen (Churchill). Om man studerar kartan år 1900 och 1950 förstår man detta.
     Tyskarna accepterade varken fredsavtalen efter WW1 eller WW2 eftersom man ansåg dem vara orättfärdiga. En opartisk domstol idag hade gett dem rätt. De som har inblick i detta idag är bara den krets som jag nämnt tidigare, adeln och de högre officerarna och jag kan garantera att de inte glömt det. NATO är ett sätt att sätta handklovar på den tyska krigsmakten, vilket underlättats av en nu 70-årig amerikansk ockupation. EU innebär detsamma för den ekonomiska makten. Det är därför Tyskland nu håller på att gå under pga en energibrist som lamslår landet. Det är avsikten, nu för tredje gången gillt. De som vet kommer inte att acceptera detta, de yngre är tillräckligt indoktrinerade för att vara ofarliga för makten.

     • jesslar53 says:

      Än en gång en del av vad som möjligen pågår men nu annan skepnad.
      Great Reset?? ”Orwel sa dont let it happen ” men jag tror att dom använt hans 1984 som instruktionsbok ??

 30. Mo says:

  Förhoppningsvis har Europa lärt sig sin läxa och tar fighten tillsammans mot mörkret. Det vi ser är bara början, motståndet växer. De kommer inte att lyckas.

 31. Mo says:

  Sanningen om Corona vaccinationer och den okritiska diskrimineringen av ovaccinerade offentliggörs i en artikel i tyska statliga MDR. RNA vaccinerar skyddar inte personer från att bli smittade och hindrar ej heller smittspridningen i samhället.
  Politiker och media var medvetna om att vaccinationerna ej ger skydd mot smitta trots denna kunskap infördes omfattande restriktioner.

  https://derimot.no/tilbaketoget-er-forsiktig-begynt-i-tyskland-en-statlig-nyhetskanal-koranaskeptikerne-hadde-rett/

 32. Mo says:

  Det 3:e ljuset tänds för eftertanken.

 33. peterkrabbe says:

  Under denna helgen har bara två kommentarer släppts fram, vilket aldrig tidigare hänt i ett 10-årsperspektiv. Om någon undrar så är det inte jag som slutat godkänna inkommande kommentarer utan – mer sannolikt – NÅGON som satt en propp i systemet. Detta är något nytt för bloggen och jag kommer att göra en analys för att utreda orsaken. Om någon har iakttagelser att förmedla så skicka ett kort mail till peter.krabbe@orange.fr

 34. Stefan Sigfried says:

  Man blir väldigt frustrerad över att i princip ingen diskuterar vad vi kan göra. Inte ens en fattig namninsamling. Inte ens en fattig och snäll demonstration. Ingen uppmaning om att bombardera riksdagsledamöter med brev och email.
  Självklart inget diskussionsforum med fokus på att komma på bättre ideer än dom
  Inget. Helt kemiskt rent från allt som skulle kunna påverka i alla fall lite grann.
  Bara detta analyserandet som om talaren låg på schäslongen hos en psykolog där det handlar om att rena själen.
  Jag fattar det faktiskt inte. Tror folk att vi lever i Harry Potters värld där det gäller att säga en ramsa och sen kommer magi att fixa saker och ting?!?

  • peterkrabbe says:

   Och hur hjälper du till själv? Har du tagit något initiativ till sådana aktioner du själv föreslår?

   • peterkrabbe says:

    HÄR ÄR ETT EXEMPEL PÅ VAD ANDRA GÖR!!

    Till Talmannen Andreas Norlén, Sveriges riksdags alla riksdagsledamöter och därmed alla politiska partierna i Sveriges riksdag, Socialdepartementet, Folkhälsomyndigheten, SVT, Åklagarmyndigheten och alla delgivna denna delgivning/skrivelse

    Delgivning om delaktighet och meddelat ansvar i Brott Mot Mänskligheten, Bioterrorism, Statsterrorism, Planerat överlagt Mord, Folkmord med mera till dessa ovan omnämnda och härmed delgivna

    Chocksiffran: 97 procent av coviddöda ”vaccinerade”
    LÄS MER OCH SPRID VIDARE
    https://nyheter.swebbtv.se/chocksiffran-97-procent-av-coviddoda-vaccinerade/

    2022-12-03 citerar lösryckta delar ur artikeln, läs hela, se videon, citat
    Det medicinindustriella komplexet har introducerat ”vaccin” som visat sig vara fullständigt livsfarliga.

    Men ändå fortsätter man driva det, eftersom man tjänar så oerhört mycket pengar på det. Och man är uppbackad av de medier man kontrollerar.

    Försöken till en demokratisk debatt kring det här, en fri debatt, stryps hela tiden. Framstående medicinska forskare som tar till orda blir deplattformerade och tystade. De får inte yttra sig.

    – Politiska partier som försöker ha en annan ordning och andra åsikter än den globalistiska oligarkin blir också systematiskt motarbetade i medierna.

    LÄS HELA ARTIKELN OCH SE VIDEON
    https://nyheter.swebbtv.se/lars-bern-vast-ar-en-oligarki-dar-media-sprider-en-falsk-verklighetsbild/

    Värna om nationen Sveriges Folk, Barn, skattebetalarna och därmed era UPPDRAGSGIVARE och sprid vidare SVERIGE GRANSKAS information, upplysning, fakta och bevis i dessa delgivningar, som är offentligt publicerade här, delgivet 6 december 2022 till de delgivna
    https://eueeshealthcare. bloggproffs.se/2022/12/06/ talman-andreas-norlen- sveriges-riksdag-sveriges- regering-allt-var-planerat- lag-2003148-om-straff-for- terroristbrott-2022-12-06/

    Bästa talman Andreas Norlén och alla delgivna; Allt var planerat; Lag (2003:148) om straff för terroristbrott Hur många fler ska behöva skadas eller dö?
    Delgivet denna dag 2022-12-09, publicerat här
    https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2022/12/09/andreas-norlen-basta-talman-andreas-norlen-och-alla-delgivna-allt-var-planerat-lag-2003148-om-straff-for-terroristbrott-hur-manga-fler-ska-behova-skadas-eller-do-2022-12-09/

    Den näst högste i Sverige, efter kungen, i hierarkin, efterlyses,

    – är det någon som sett honom?

    Sanningen och verkligheten efterlyses utifrån fakta & bevis, information och upplysning som denna talman Andreas Norlén,
    före valet 2022 och efter valet 2022, delgivits över tid från SVERIGE GRANSKAS till SVERIGES RIKSDAG

    – om bl.a. grunden till detta fullständiga PÅGÅENDE vansinne nämligen bl.a. PCR TEST BEDRÄGERIET som förmodligen, bara i den delen, kostat skattebetalarna över 36 miljarder.

    TALMAN ANDREAS NORLÉN EFTERLYSES FÖR ATT DELGE SANNINGEN OCH VERKLIGHETEN OM BL.A. PCR TEST BEDRÄGERIET I SVT OCH SVERIGES RIKSDAG

    Bildkälla, läs mer, https://sv.wikipedia.org/wiki/Andreas_Norl%C3%A9n

    BÄSTA TALMAN ANDREAS NORLÉN & SVERIGES RIKSDAGS ALLA MEDLÖPARE
    2022-12-02 fakta och bevis, sanningen och verkligheten går inte att DÖLJA, bara att FÖLJA, gör det rätta, sätt STOPP för ”vaccinerna” / biovapen / bioterrorism / statsterrorism, och sprätta VIDARE!

    Alltså se videon och sprid vidare till nationen Sveriges Folk & Barn.
    Se den världskände med högsta trovärdighet, opartisk, saklig, objektiv och kompetens, som inte existerar hos Sveriges riksdag och deras MEDLÖPARE I BL.A. PCR TEST BEDRÄGERIET

    90 % av USA:s befolkning vägrar att ta några mer av de sk ”vaccinerna”/ biovapen / bioterrorismen och stats terrorismen, delges om i denna videointervju, se videon och sprid vidare bästa talman Andreas Norlén och alla Sveriges riksdags medlöpare i bl.a. PCR TEST BEDRÄGERIET med mera
    COVID-19-VIRUSET VAR ETT MILITÄRT, D.A.R.P.P.A.-BIOVAPEN – DR. PETER MCCULLOUGH
    https://www.bitchute.com/video/KsDCF9mbbBFw/

    Se videon
    Christine Anderson ledamot av Europaparlamentet Skickar ut SOS till världen!

    https://rumble.com/v1yuc8u-december-4-2022.html?mref=6zof&mrefc=2

    NOTERAS SÄRSKILT
    DEMOCIDE
    (du förstår mer efter att läst dagens massutskick från SVERIGE GRANSKAS, sprid vidare i alla dina nätverk)
    dödandet av medlemmar av ett lands civilbefolkning som ett resultat av dess regeringspolitik, inklusive genom direkta åtgärder , likgiltighet och för summelse
    Läs mer
    https://www.collinsdictionary. com/dictionary/engelska/ democid

    DEL 12 Biologisk krigföring, bioterrorism / statsterrorism och biovapen krig mot nationen Sveriges Folk & Barn som beskyddas av alla politiska partierna i Sveriges riksdag och Sveriges Television m.fl. medlöpare

    Publicerat 2022-12-03 maskinöversättning, citerar lösryckta delar ur artikeln, citat
    Trettioåtta människor kontrollerar livet för de andra åtta miljarderna, säger den franska miljardären

    Trots att den framstår som en demokrat operation, byggdes den globala vaccininfrastrukturen vi ser utvecklas av en dold skuggregering som tyst och i bakgrunden drar i trådarna för de synliga regeringar som vi alla får se.

    Och denna skuggregering har varit upptagen med detta i många, många decennier.

    Rockefeller Foundation, Bill & Melinda Gates Foundation, UNICEF, US Centers for Disease Control and Prevention (CDC), GAVI, USAID, Världsbanken och många andra globalistiska enheter och grupper har alla arbetat i tandem för att orkestrera denna globala vaccinregimen, som nästan är komplett.

    Rika investerare skapar ofta medel från ”icke-vinstdrivande” organisationer som utger sig för att vara folkhälsoinstitutioner.

    Deras pengar kanaliseras sedan till djupa statliga operationer som syftar till att tvångsladda hela världen med experimentella läkemedel som Wuhan coronavirus (Covid-19) ”vacciner”.

    Dessa pengarslukande maktmäklare köper också rutinmässigt politiker och kontrollerar varje steg – och de gör detta på båda sidor av den politiska gången. (Relaterat: Kolla in den här videon från Brighteon.com för att lära dig mer om hur man kan slå tillbaka mot djupt statligt tyranni).

    ”Kort sagt, rika organisationer och individer får dig och din regering att betala för och genomföra privata intressen genom offentlig politik”, rapporterar The Exposé . ”Politik som är inriktad på en förutbestämd slutsats som är till fördel för dessa rika intressen.”

    Trettioåtta människor kontrollerar livet för de andra åtta miljarderna, säger den franska miljardären

    LÄS MERA OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK
    https://citizens.news/678478.html

    Denna skrivelse ska i laga ordning registreras av riksdagsförvaltningens registrator registrator. riksdagsforvaltningen@ riksdagen.se som delges denna skrifvelse, och registrator Socialdepartementet socialdepartementet. registrator@regeringskansliet. se , och övriga inom stat, kommuner och regioner som delges denna skrifvelse , begär dagboksblad/diarieutskrift med dnr som bevis på att skrivalsen är i laga ordning registrerad till voulf56@gmail.com

    Begär därtill fullständiga kontaktuppgifter på handläggare av vad som är i laga ordning registrerat utifrån denna skrivning, dels hos riksdagsförvaltningen och dels hos Socialdepartementet med flera

    Sekretessprövning; ingen sekretess då skrivelsen är av synnerligen mycket stort allmänt intresse i Sverige och därtill internationellt
    SVERIGES RIKSDAG med flera medlöpare värnar inte nationen Sveriges Folk & Barn, men de BESKYDDAR främmande makt och PCR TEST BEDRÄGERIET med mera, tills motsatsen är bevisad av varje enskild riksdagsledamot och därmed av alla de politiska partierna i Sveriges riksdag.

    Det viktigaste i demokrati är tillit och sanningen
    Dessa med många flera delges information och upplysning från SVERIGE GRANSKAS; Sveriges Regering, Sveriges riksdag alla riksdagsledamöter och därmed alla politiska partierna i Sverige riksdag, Folkhälsomyndigheten Socialstyrelsen, Åklagarmyndigheten i Sverige(huvudkontoret), SBU, Läkemedelsverket, Sveriges Kommuner och Regioner, Sveriges alla Regioner(fd landsting), Region Västernorrland, Sundsvalls kommun, Uppsala Universitet, Kungliga Vetenskaps Akademin, Umeå Universitet, Svenska Kyrkan, SVT/SR, UPPDRAG GRANSKNING, TV4, KALLA FAKTA, RIKSMEDIA, TT NYHETSBYRÅ, fria alternativa internetmedia med väldigt många flera inom nationen Sverige och internationellt.

    Du förstår ännu mera efter att ha läst hela dagens delgivning till de tillskrivna/delgivna och nationen Sveriges Folk & Barn

    2022-12-09
    YTTERLIGARE DELGIVNING TILL ER ALLA TILLSKRIVNA, LÄS HELA DELGIVNING, OCH DÄREFTER HAR TALMAN ANDREAS NORLÉN ATT BESVARA DELGIVNINGNINGEN UTIFRÅN VAD SOM DELGIVES ER ALLA

    Tiden är kommen, skriv/ maila till den näst högste i hierarkin i Sverige, efter kungen, talman Andreas Norlén, och avkräv denne svaren på frågorna från SVERIGE GRANSKAS, som denne talman såklart ska säkerställas besvaras av varje enskild delgiven här nedan i Sveriges riksdag och Sveriges regering.

    Begär att Socialdepartementet ska i laga ordning registrerar skrivelsen, begär att riksdagsförvaltningen ska i laga ordning registrera skrivelsen, begär att Åklagarmyndigheten i Sverige ska registrera i laga ordning skrivelsen och begär att få bevis för att detta har skett med vändande epost till din epost adress.

    Här epost adresserna du skickar mailet till, ta med hela massutskicket idag från SVERIGE GRANSKAS och den bifogade pdf filen.

    talmannen@riksdagen.se; andreas.norlen@riksdagen.se ; socialdepartementet.registrator@regeringskansliet.se ; registrator.riksdagsforvaltningen@riksdagen.se ; hanna.stjarne@svt.se; axel.bjorklund@svt.se ;svtnyheter@svt.se; tipsaekot@sverigesradio.se ; svtnyheter@svt.se ; tipsaekot@sverigesradio.se; redaktionen@swebbtv.se; staffan.floren@svt.se ; cilla.benko@sr.se; registrator@aklagare.se ;

    FRÅGA 1
    Bästa talman Andreas Norlén, Sveriges riksdags alla partiledare, alla riksdagsledamöter, Sveriges regerings alla ministrar, inklusive statsministern, SVT/SR och alla medlöpare i PCR TEST BEDRÄGERIET med mera, före valet 2022 och efter vale 2022, varför undanhåller och underlåter ni

    – att delge om sanningen och verkligheten, fakta och bevis, till era uppdragsgivare/skattebetalarna och nationen Sveriges Folk & Barn?

    2022-12-07 FAKTA & BEVIS, citerar lösryckta delar ur mycket viktig artikel, se videon, SPRID VIDARE, maskinöversättning
    ”De personer som är under 50 år som tog ”vaccinet har nu en 49% högre dödlighet.”

    ”COVID-19-vacciner: vad de är, hur de fungerar och möjliga orsaker till skador” . Det är titeln på agendan idag (7 december 2022), när senator Ron Johnson håller en rundabordsdiskussion med läkare, medicinska experter och forskare i ett försök att belysa det nuvarande kunskapsläget angående Covid-19-skottet.

    En upplysande talare idag var Josh Stirling , en mycket erkänd försäkringsanalytiker. Och vad han tog fram var ”det enda diagrammet som berättar hela historien.

    Och om du skulle ta dessa siffror och bara tillämpa dem på USA, slutar det med att det blir ungefär 600 000 dödsfall per år i USA från denna högre vaccininducerade dödlighet.”

    SE VIDEON, SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK
    https://vigilantfox.substack.com/p/the-one-chart-that-tells-the-entire

    PLANEN
    Allt var planerat, se videon och läs mera
    Bevis på att pandemin var planerad med ett syfte
    https://stopworldcontrol.com/proof/

    BIOTERRORISM / STATSTERRORISM MED DE SK ”VACCINERNA” / BIOVAPEN skadar och dödar generellt och systematiskt nationen Sveriges Folk & Barn, läs mera i svensk lag om denna bioterrorism / stats terrorism;
    Lag (2003:148) om straff för terroristbrott:
    https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/svensk-forfattningssamling/lag-2003148-om-straff-for-terroristbrott_sfs-2003-148

    Bioterrorism
    Bioterrorism är en form av terrorism där patogener medvetet sprids för att orsaka sjukdom och död hos människor, djur eller grödor.[1] Till de vanligaste vapnen vid bio-terroristattacker räknas bakterier och virus samt toxiner.[2]
    https://sv.wikipedia.org/wiki/Bioterrorism

    MÅSTE SES VIDEO INTERVJU
    Sprid vidare i alla dina nätverk, maskinöversättning, citat
    Dr. Stephanie Seneff: Hur mRNA-skott inducerar hjärnsjukdomar
    Gillade den här videon? Gå med i min lokala community för exklusivt innehåll på thenewamerican.locals.com !

    Det finns bevis som visar att den giftigaste delen av SARS-CoV-2, spikproteinet, fungerar som en prion, eller ett felveckat protein som har förmågan att överföra sin felveckade form till normala varianter av samma protein.

    Spridning av prioner i hjärnan är associerad med neurodegenerativa sjukdomar som Parkinsons, Alzheimers, Creutzfeldt-Jakobs sjukdom (CJD) och amyotrofisk lateralskleros (ALS).

    I den här intervjun med The New American diskuterar MIT-forskaren Dr. Stephanie Seneff pre-print-artikeln med titeln ”SARS-CoV-2 Spike Protein in the Pathogenesis of Prion-like Diseases” och förklarar de dödliga mekanismerna genom vilka mRNA-inducerat spikprotein orsakar förödelse i människokroppen, och i synnerhet i hjärnan.

    Anmärkningsvärt nog kan vissa av blodkropparna kontinuerligt producera spikeprotein i månader efter vaccination, möjligen genom omvänd transkription av mRNA:t till DNA, vilket förstärker skadan.

    För att läsa förtrycket, gå till: https://www.researchgate.net/publication/362748984_SARS-CoV-2_Spike_Protein_in_the_Pathogenesis_of_Prion-like_Diseases#pf11

    Läkaren berörde hypotesen från den avlidne Nobelpristagaren Dr. Luc Montagnier om inläggen av humant immunbristvirus (HIV) i SARS-CoV-2-genomet och hävdade att viruset med största sannolikhet var konstruerat som ett biovapen.

    Ändå, även om spikproteinerna från den naturliga Covid-infektionen utgör den diskuterade risken, är det inte i närheten av den skada som potentiellt kan tillfogas ens kropp av de vaccinrelaterade mRNA-inducerade spikeproteinerna, observerade Dr. Seneff.

    Läkaren uppmanade föräldrarna att inte vaccinera sina barn med mRNA-sprutor på grund av det breda spektrum av skador som de orsakar.

    Dr. Stephanie Seneff är senior forskare vid MIT, där hon har haft en kontinuerlig anknytning i mer än fem decennier. Hon har fyra avancerade examina från MIT, inklusive en BS i biofysik, en MS, EE och en Ph.D. i elektroteknik och datavetenskap.

    För att lära dig mer om Dr. Seneff, gå till: https://stephanieseneff.net/
    För att beställa boken Toxic Legacy: How the Weedkiller Glyphosate Is Destroying Our Health and the Environment, gå till: https://stephanieseneff.net/book/
    För mer bra innehåll, besök http://www.TheNewAmerican.com

    SE & SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK
    https://rumble.com/v1mvu2s-dr.-stephanie-seneff-how-mrna-shots-induce-brain-diseases.html

    Varför beskyddar Sveriges riksdags alla politiska partierna och deras partiledare, och alla riksdagsledamöterna, talman Andreas Norlén, Sveriges regering och SVT/SR, före valet 2022, och efter valet 2022, och deras medlöpare i PCR TEST BEDRÄGERIET (med mera) och de kriminella bedrägerierna med de sk ”vaccinerna”/ biovapen?

    De sk ”vaccinerna” är bevisligen biovapen, och därtill då bioterrorism/ statsterrorism mot nationen Sveriges Folk & Barn, bevisbördan

    – att bevisa det motsatta ägs av de ovan omnämnda, dock senast 2022-12-14, begär således svaret från den näst högste i hierarkin, efter kungen, talman Andreas Norlén.

    FRÅGA 2
    Bästa talman Andreas Norlén(TAN) svaret på frågeställningen om varför detta pågående fullständiga vansinnet med bl.a. PCR TEST BEDRÄGERIET med mera, som delgivits er om över tid, och delgives om i dagens SVERIGE GRANSKAS information, upplysning, utifrån fakta och bevis massutskick, beskyddas av er alla delgivna och omnämnda?

    Sanningen och verkligheten, utifrån fakta och bevis går inte att stoppa!

    Citerar lösryckta delar ur artikel publicerad 2022-12-08, läs hela, maskinöversättning, citat

    Det finns inget sådant som ett mRNA-vaccin. Sluta kalla det så.

    Covid-19-injektionerna var designade för att orsaka sjukdom, funktionshinder och död; och Pfizer, Moderna, J&J, HHS, FDA, CDC, NIH och alla våra regeringstjänstemän och statliga hälsovårdsexperter vet det

    Kalla mRNA-injektionerna för biovapen eller massförstörelsevapen (”WMDs”), men sluta kalla dem vaccin.

    mRNA-injektionerna förhindrar inte sjukdomar och de gjorde det aldrig. Covid-19-injektionerna var designade för att orsaka sjukdom, funktionshinder och död; och Pfizer, Moderna, J&J, HHS, FDA, CDC, NIH och alla våra regeringstjänstemän och statliga hälsovårdsexperter vet det

    Om författaren
    Karen Kingston är en bioteknikanalytiker med över 20 års erfarenhet. Hon är en bidragsgivare till diskussionsforum och nyhetsmedia med amerikanska och globala läkare, forskare och advokater om de biologiska effekterna av Covid-19-genredigeringsinjektioner.

    Hon skriver regelbundet artiklar och publicerar dem på Substack HÄR .

    LÄS HELA ARTIKELN OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK
    https://expose-news.com/2022/12/08/there-is-no-such-thing-as-an-mrna-vaccine/

    Se videointervjuerna och sprid den vidare, SVERIGE GRANSKAS delger nationen Sveriges Folk & Barn, citat
    Allt var planerat; Lag (2003:148) om straff för terroristbrott
    Läs undertexten till videointervjun.
    https://swebbtube.se/w/fvt15uLLmLEX8J2y1vbPg3

    A very serious WARNING to humanity (en mycket allvarlig VARNING till mänskligheten)
    Professor i internationell rätt Francis A Boyle delger mänskligheten och nationen Sveriges Folk & Barn en mycket allvarlig VARNING
    https://swebbtube.se/w/8aQr9sMME7ccojLYdcWtzM

    SVERIGE GRANSKAS Ulf Bittner intervjuar grundaren av KNAPPTRYCKARNA Uffe Bejerstrand och grundaren av partiet MoD Andreas Sidkvist

    Hur många fler ska behöva skadas eller dö?

    Hur kan de ansvariga fortsätta propagera för dessa injektioner?

    När ska politikerna som är ansvariga ta sitt ansvar eller avgå?
    https://swebbtube.se/w/98wLfVeeSLfkKPSfHVZAgU

    WORLDFAMOUS LAWYER SUPPORT the Swedish people against….
    SVERIGE GRANSKAS Ulf Bittner intervjuar advokat dr Reiner Fuellmich och Knapptryckarnas grundare Uffe Bejerstrand 2022-12-05
    https://swebbtube.se/w/cZPuthbPSmXoaH7FZdfswM

    Nya grundlagen/ spionlagen/ censurlag strider bl.a. mot EU:s rättighetsstadgan i Lissabonfördraget och Regeringsformen, se i den delen om vad som säkerställer att EU rättsakten Rättighetsstadgan och EU domstolens praxis äger företräde(företrädesprincipen) över all svensk lag, läs Regeringsformen 11:14 och 12:10 med mera.

    UT UR WHO, FN OCH EU MYCKET SKYNDSAMT

    2022-12-07 Sverige har redan säkerställt detta genom nya grundlagsförändringen dvs. ”spionlagen/censurlagen”

    De som BESKYDDAR/BESKYDDAT DET KRIMINELLA PCR TEST BEDRÄGERIET, den lagstiftande församlingen Sveriges riksdags alla riksdagsledamöterna, alla partiledarna, talmannen Andreas Norlén är bevisligen inte annat är kriminella som inte äger rätt

    – att fatta några beslut alls, utifrån vad som sedan tidigare är delgivet dessa av SVERIGE GRANSKAS över tid utifrån fakta, bevis, information och upplysning som i laga ordning är registrerat av bl.a. Socialdepartementets registratur och registraturen hos huvudkontoret för Åklagarmyndigheten i Sverige, Stockholm.

    Alltså Åklagarmyndigheten i Sverige under ledning av myndighetschefen och riksåklagare Petra Lundh,
    som uppenbart inte är rättssäkra, opartiska och sakliga i deras uppdrag gentemot uppdragsgivarna skattebetalarna och nationen Sveriges Folk & Barn.

    Petra Lundh får såklart ifrån SVERIGE GRANSKAS dessa massutskick sedan mycket lång tid och väl informerad, upplyst och delgiven om bl.a. DET KRIMINELLA PCR TEST BEDRÄGERIET med mera.

    Maskinöversättning, citat
    Världshälsoorganisationen träffas för att planera censur av ”desinformation” enligt det internationella pandemifördraget

    Medlemmar av Världshälsoorganisationen (WHO), en icke vald internationell folkhälsomyndighet, träffas för att överväga ett utkast till version av ett föreslaget internationellt pandemiavtal som kommer att ge WHO nya befogenheter att ”ta itu med falsk, vilseledande, desinformation eller desinformation ” och juridiskt bindande enligt internationell rätt.

    Fördragsutkastet innehåller olika bestämmelser i artikel 16 (“Strengthening pandemic and public health literacy”) som kräver att WHO:s 194 medlemsländer (som representerar 98 % av alla länder i världen) ska rikta in sig på så kallad desinformation.

    Medlemsstater uppmanas att ”genomföra regelbundna sociala medier-analyser för att identifiera och förstå desinformation”, utforma sina egna meddelanden för att ”motverka desinformation, desinformation och falska nyheter” och hantera ” infodemik ” (en fras som skapades av WHO och beskriver ”för mycket information inklusive falsk eller vilseledande information i digitala och fysiska miljöer under ett sjukdomsutbrott”.

    Även om bestämmelserna i artikel 16 inte direkt uppmanar medlemsländerna att censurera innehåll som anses vara desinformation, banar en bestämmelse i artikel 14 (“Hela regeringen och andra multisektoriella åtgärder”) vägen för Big Tech att utföra detta censur på WHO:s vägnar.

    KÄLLA TILL OVAN CITERAT
    https://childrenshealthdefense.org/defender/bb-who-plot-censorship-misinformation-international-pandemic-treaty/?

    2022-12-06 det FULLSTÄNDIGA VANSINNET med de sk ”vaccinerna” /biovapen / bioterrorism mot mänskligheten och nationen Sveriges Folk & Barn ska STOPPAS utifrån fakta och bevis.

    Alltså utifrån fakta och bevis, bl.a. utifrån PCR TEST BEDRÄGERIET och MARKNADSFÖRINGS BEDRÄGERIET där de sk ”vaccinerna” i Sverige marknadsförts planerat/uppsåtligt utifrån enorma ekonomiska incitament som vanliga vaccin, vilka dessa sk ”vaccinerna” / biovapen / bioterrorism bevisligen inte är!

    Bästa talman Andreas Norlén, Sveriges riksdags alla partiledare, riksdagens alla ledamöter, Sveriges regering, alla ministrar, inklusive statsministern, före valet 2022 och efter valet 2022, är väl informerade utifrån fakta & bevis, information och upplysning, av SVERIGE GRANSKAS över tid.

    Alltså vilket är i laga ordning registrerat av Socialdepartementets registrator, då bl.a. om Portugal domarna, som fastställde i 2 domar att PCR TESTERNA icke är vetenskapliga och icke är tillförlitliga.

    Alltså ett KRIMINELLT MEGA BEDRÄGERI, PCR TEST BEDRÄGERIET och MARKNADSFÖRINGS BEDRÄGERIET med de sk ”vaccinerna”/ biovapen och bioterrorism mot nationen Sveriges Folk & Barn, som också beskyddas av myndighetschef och riksåklagare Petra Lundh och dennes anställda åklagare inom Åklagarmyndigheten i Sverige.

    Alltså tills motsatsen är bevisad och ställt bortom allt rimligt tvivel, och bevisbördan åvilar alla dessa delgivna och omnämnda i denna delgivning om meddelat ansvar och delgivning om delaktighet i planerade uppsåtligt utifrån enorma ekonomiska incitament BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN och nationen Sveriges Folk & Barn.

    Varför beskyddar och tystas dessa KRIMINELLA BEDRÄGERIERNA av dessa ovan omnämnda och deras fullständigt skattefinansierade MEDLÖPARE som t.ex. SVT/SR med många flera anställda fullständigt skattefinansierade tjänstemän/kvinnor och politiker inom stat, regioner och kommuner.

    Se videointervjun, ca 44 minuter, med insider visselblåsaren som 2022-12-06 avslöjar vad som uppenbart är utifrån fakta & bevis den verklighet som är verkligheten och sanningen, SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK
    INSIDERINFORMATION som avslöjar Fauci för hans funktionsvinster operation som utlöste Covid-19-pandemin
    https://futurenews.news/watch?id=638fb57c5aa67c07101b7456

    ”Kriminellt, chockerande, lögn” – EU-politiker fick 7 miljoner visningar på vaccinkritiskt klipp, på ett dygn
    https://nyheter.swebbtv.se/kriminellt-chockerande-logn-eu-politiker-fick-7-miljoner-visningar-pa-vaccinkritiskt-klipp-pa-ett-dygn/

    DELA & SPRID VIDARE OM FAKTA & BEVIS

    2022-12-04, läs artikel om skadar och dödar ”vaccinerna” som bevisligen skadar och dödar nationen Sveriges Folk & Barn, och detta fullständiga vansinne BESKYDDAS av Sveriges riksdags alla partiledare, alla riksdagsledamöterna, talman Andreas Norlén, med många flera MEDLÖPARE i det kriminella PCR TEST BEDRÄGERIET med mera inom Sveriges helt eller delvis skattefinansierade verksamhet. Citat
    Hur många fler skador och misstänkta dödsfall av covidvaccinen är acceptabelt?
    Över 12 000 svenskar har nu anmält till Läkemedelsverket att de drabbats av allvarliga biverkningar av covid-vaccinet visar MoDs senaste sammanställning av siffrorna. Det är 10 gånger fler rapporter än för alla andra läkemedel tillsammans.

    Läkemedelsverket definierar begreppet ”allvarlig biverkning” så här:

    ”En allvarlig biverkning är en sådan som leder till döden, är livshotande, nödvändiggör sjukhusvård eller förlängd sjukhusvård, leder till invalidisering, medför missbildning eller är annan medicinskt viktig händelse.”

    Högst 10 procent av alla biverkningar rapporteras enligt svenska studier.

    Om detta stämmer innebär det att vi har minst 120 000 svenskar som fått en allvarlig biverkan av covid-vaccinet.

    Samtidigt fortsätter Folkhälsomyndigheten att rekommendera fler sprutor trots att covidvaccinen inte skyddar mot vare sig smitta, sjukdom eller död.

    Enligt en risk nytta-analys som Läkaruppropet har sammanställt är det endast män över 90 år som kan ha nytta av covidvaccinen. I alla andra grupper är riskerna större än nyttan.

    Samtidigt är den totala överdödligheten i flera länder runtom i Europa nu 20 procent vilket ingen kan, eller vill förklara.

    En ny diagnos SADS, plötslig vuxendöd har tagits fram för att kunna sätta en etikett på alla de oväntade dödsfall som sker runtom i hela världen. Många dör i sömnen, ofta är det hjärtat som slutat slå.

    Alldeles för många är unga och friska sedan tidigare, en del är atleter. En annan oroande trend är att barnafödandet har minskat med 8 procent i Sverige vilket enligt SCB ”är mystiskt”.

    Varningssignalerna angående covidvaccinen är nu så många att det är öronbedövande för oss som har haft koll sedan massvaccineringen startade.

    Det har snart gått två år sedan de första började kavla upp på våra folkhälsomyndigheters, kändisars, politikers och mediers uppmaningar.

    För alltfler börjar det nu bli smärtsamt uppenbart att den nya mRNA-tekniken som såldes in som ett säkert och effektivt skydd mot covid-19 inte alls var det. Tvärtom.

    Frågan är när denna ofattbara medicinska, politiska och humanitära tragedi ska erkännas så att den farliga massvaccineringen mot covid kan stoppas?

    Hur många fler ska behöva skadas eller dö?

    Hur kan de ansvariga fortsätta propagera för dessa injektioner?
    När ska politikerna som är ansvariga ta sitt ansvar eller avgå?

    När kommer media börja rapportera på riktigt och ställa de obekväma frågorna och kräva svar av de ansvariga istället för att mörka biverkningar och tysta de som drabbats?

    Vad kan vi som är medvetna om konsekvenserna av covidvaccinskandalen göra för att stoppa det hela?

    Andreas Sidkvist, ordförande Partiet MoD – Mänskliga rättigheter och Demokrati
    4 december 2022
    Dela och sprid gärna!

    12 043 allvarliga biverkningar varav 415 dödsfall | Biverkningsrapporter avseende covidvaccin i Sverige tom 3 november 2022
    https://partietmod.se/2022/11/25/12-043-allvarliga-biverkningar-varav-415-dodsfall-biverkningsrapporter-avseende-covidvaccin-i-sverige-tom-3-november-2022/

    Publicerat 2022-12-04
    ADVOKAT DR REINER FUELLMICH DELGER VÄRLDEN
    Maskinöversättning, citat
    Självmonterande strukturer i mRNA-injektioner: naturliga eller skapade trots allt

    Holger Reißner, europeisk industriingenjör för forskning och utveckling och Klaus Retzlaff, doktor i fysik och terapeut, talesperson för Vaccinationsexperts arbetsgrupp rapporterar om sina forskningsresultat. De använder bilder och videomaterial för att visa vad de observerade fenomenen och strukturerna i blodet hos personer som har fått en mRNA-injektion handlar om.

    Finns det grafenoxid och andra föroreningar i mRNA-ämnena? Vad är det med kolesterolkristaller och giftiga nanolipider som kan identifieras?

    Kan vårt DNA förändras av dem? Vilka är de kända biverkningarna av mRNA-injektioner? I vilka tidsfönster uppstår de och vilka slutsatser kan dras från tillgängliga statistiska data? Vad är kunskapsläget om korrelationer mellan mRNA-injektioner och yttre påverkan, såsom radiovågor, 5G och andra elektromagnetiska influenser? Vad kan de drabbade göra för att minimera skadorna på sin hälsa och var kan de få stöd?

    Många frågor av det här slaget och ytterligare insikter kommer att diskuteras i detalj, men också vägar ut ur rädsla och mot personligt ansvar kommer att visas. Bara de som öppnar ögonen kan se vägen …
    SE VIDEON OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK
    https://video.icic-net.com/w/qhMoFMW4fWhk4XFR3mShQ4

    Publicerat 2022-12-02
    SENATOR GERARD RENNICK, AUSTRAILEN, DELGER OM SANNINGEN OCH VERKLIGHETEN, SOM INTE GÅR ATT STOPPA

    Noteras särskilt; I Sveriges riksdag beskyddar alla politiska partierna och alla riksdagsledamöter, och talman Andreas Norlén, PCR TEST BEDRÄGERIET och MARKNADSFÖRINGS BEDRÄGERIET med de sk ”vaccinerna”, som är ett MEDICINSKT EXPERIMENT som skadar och dödar generellt och systematiskt mänskligheten och nationen Sveriges Folk & Barn

    Se videon, ca 11 minuter, SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK
    AUSTRALIEN; SENATOR GERARD RENNICK TAR ANSVAR & DELGER OM SANNINGEN OCH VERKLIGHETEN

    INGEN NÅD FÖR DE DELAKTIGA I VAD SOM UPPENBART ÄR FOLKMORD / BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN MED MERA
    OCH PLANERAD BIO TERRORISM / STATS TERRORISM MED DE SK ”VACCINERNA” / BIOVAPEN / NANO VAPEN MOT MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN

    Noteras särskilt; detta var planerat utifrån PCR TEST BEDRÄGERIET, uppsåt finnes utifrån enorma ekonomiska incitament, med i grunden för

    – att inom hälso- och sjukvårdens fullständigt skattefinansierade verksamhet säkerställa med sk ”medicinerna” och sk ”vaccinerna” bedriva planerad skadar och dödar verksamhet generellt och systematiskt, vilket det inte finns något lagstöd för alls i svensk lagstiftning, bevisligen är det så.

    BEVISBÖRDAN att bevisa det motsatta ägs av varje enskild riksdagsledamot, varje enskild partiledare i de politiska partierna i Sveriges riksdag, varje enskild talman i Sveriges riksdag och varje enskild minister i Sveriges riksdag, före valet 2022 och efter valet 2022.

    Alltså utifrån att alla dess omnämnda och deras MEDLÖPARE I PCR TEST BEDRÄGERIET med mera är mycket väl informerade, upplysta, och med fakta och bevis, DELGIVNA av SVERIGE GRANSKAS över mycket lång tid.

    ”Det verkar som att vi har mer än tillräckligt med bevis för att bevisa att covid-19-vaccination orsakar massavfolkning och att din regering försöker döda dig.”

    2022-12-04 maskinöversättning, citerar lösryckta delar ur artikeln, läs hela, SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK, citat
    Regeringsrapporter visar att COVID-”vaccinationerna” kan ha dödat miljoner och konfidentiella Pfizer-dokument bekräftar att din regering visste att det skulle hända

    Bevis som upptäckts i tyst publicerade regeringsrapporter bekräftar att 1,8 miljoner dödsfall har registrerats i USA, Kanada, Australien, Nya Zeeland, Storbritannien och större delen av Europa sedan massutbyggnaden av Covid-19-injektioner.

    Och bevis som kan hittas i de konfidentiella Pfizer-dokumenten; att US Food & Drug Administration försökte dölja i minst 75 år men sedan tvingades publicera genom domstolsbeslut, bekräftar att er regering visste att detta skulle hända och att detta mycket väl kan leda till avfolkning.

    Innan vi dyker in i mängden av bevis vill vi påpeka varför det är så viktigt att läsa den här utredningen och dela den så brett som möjligt.

    Vi vet nu, tack vare hemliga och dolda regeringsdokument, att ända sedan Covid-19-injektionen rullades ut har det skett häpnadsväckande 1,8 miljoner dödsfall över hela USA, Kanada, Nya Zeeland, Australien, Storbritannien och 27 andra länder i Europa.

    Det är 1,8 miljoner dödsfall i överskott i bara 16 % av alla länder i hela världen. Så föreställ dig bara hur många fler miljoner människor som har förlorat sina liv än vad som normalt kan förväntas.

    Du kan hitta alla källor och en uppdelning av ovanstående siffror längre fram i denna omfattande utredning.

    Men det är viktigt att du vet detta nu eftersom dessa siffror bevisar att det var mycket fler dödsfall under 2021 efter utbyggnaden av Covid-19-injektioner än det var 2020 vid höjden av den påstådda Covid-19-pandemin.

    Och följande dokument som analyserats i den här utredningen bevisar att er regering, medicintillsynsmyndigheter och Big Pharma inte bara visste att detta skulle hända, utan de visste också att detta med största sannolikhet skulle leda till massavfolkning.

    Pfizer och medicintillsynsmyndigheter gömde farorna med Covid-19-”vaccinationerna” under graviditeten på grund av djurstudier som fann en ökad risk för fosterskador och infertilitet

    Covid-19-vaccination ökar risken att drabbas av missfall med minst 1 517 %

    Bevis på att COVID-injektioner dödar miljoner

    Det verkar som att vi har mer än tillräckligt med bevis för att bevisa att covid-19-vaccination orsakar massavfolkning och att din regering försöker döda dig.

    Läs hela artikeln, SPRID VIDARE
    https://expose-news.com/2022/12/04/covid-vaccine-killed-millions-gov-knew-it-would-happen/

    BÄSTA TALMAN ANDREAS NORLÉN & ALLA I
    SVERIGES RIKSDAG SPRID VIDARE TILL NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN, OCH SÅKLART SVT, som ska vara, precis som ni alla delgivna, opartiska, sakliga och objektiva, gentemot era UPPDRAGSGIVARE skattebetalarna

    BUDSKAPET TILL ALLA SVENSKA POLITIKER
    Den världsberömde kardiologen Aseem Malhotras igen, nu med äkta manuell SVENSKTEXTNING
    BÄSTA TALMAN ANDREAS NORLÉN & ALLA I SVERIGES RIKSDAG SPRID VIDARE TILL NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN, OCH SÅKLART SVT, som ska vara, precis som ni alla delgivna, opartiska, sakliga och objektiva, gentemot era UPPDRAGSGIVARE skattebetalarna

    SE VIDEON OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK
    https://swebbtube.se/w/gMGVcG5Hw8vRFuK6NhYLZs

    2022-12-02 Sanningen, verkligheten, fakta och bevis, se videon sprid vidare om ”vaccinerna” / biovapen / bioterrorism mot mänskligheten och nationen Sveriges Folk & Barn.

    Alltså planerat uppsåtligt utifrån enorma ekonomiska incitament BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN, som talman Andreas Norlén och hans alla medlöpare i Sveriges riksdag, före valet 2022, och efter valet 2022, inte

    – att förglömma Sveriges regering, före valet 2022, och efter valet 2022, som alla sammantaget, ovan omnämnda, är delgivna om bl.a. PCR TEST BEDRÄGERIET men inte STOPPAT ”VACCINERNA”

    Ca 23 minuter som SKA SES och såklart spridas vidare i alla dina nätverk
    Senator Rand Paul Calls Out Fauci for Crimes Against Humanity
    https://banned.video/watch?id=638a836ff5a2387b85be4000

    Fauci fick 7 miljoner människor att dö; ”Vi har tagit honom på bar gärning, han kommer inte undan”. Sen. Rand Paul

    2022-12-02 senator i USA delger om sanningen och verkligheten, utifrån fakta och bevis, maskinöversättning, citerar lösryckta dela ur artikeln, SE VIDEON, citat
    Vi vet detta, och detta är ett vetenskapligt faktum, ”vaccinet” hindrar dig inte från att få en infektion, det hindrar dig inte från att överföra en infektion….

    ”Vi vet detta, och detta är ett vetenskapligt faktum, ”vaccinet” hindrar dig inte från att få en infektion, det hindrar dig inte från att överföra en infektion, och för unga människor finns det inga signifikanta bevis som visar att det minskar svårighetsgrad eller sjukhusvistelse.”

    Fauci fick 7 miljoner människor att dö; ”Vi har tagit honom på bar gärning, han kommer inte undan”. Sen. Rand Paul

    SE VIDEON, LÄS HELA ARTIKELN, SPRID VIDARE BÄSTA TALMAN ANDREAS NORLÉN OCH DENNES MEDLÖPARE I SVERIGES RIKSDAGS ALLA POLITISKA PARTIERNA
    https://www.globalresearch.ca/rand-paul-fauci-caused-7-million-people-die-weve-caught-him-red-handed-he-wont-get-away/5801074

    LÄS HELA ARTIKELN BÄSTA TALMAN ANDREAS NORLÉN OCH ALLA PARTILEDARE I SVERIGES RIKSDAG, OCH SÅKLART ALLA RIKSDAGSLEDAMÖTER I SVERIGES RIKSDAG

    DEN STÖRSTA MEDICINSKA SKANDALEN I HISTORIEN
    Senator i Australien delger världen om sanningen och verkligheten om de sk ”vaccinerna” / biovapen / biovapen terrorism med mera, maskinöversättning, citerar lösryckta delar ur artikeln, citat
    Sanningen är att ”experterna” tog fel.

    Kampanjen för COVID-injektioner och de orättvisa mandaten kommer att gå till historien som den största medicinska skandalen i historien.

    COVID-INJEKTIONSKAMPANJEN KOMMER ATT BLI VÅR TIDS STÖRSTA MEDICINSKA SKANDAL

    LÄS HELA ARTIKELN BÄSTA TALMAN ANDREAS NORLÉN OCH ALLA PARTILEDARE I SVERIGES RIKSDAG, OCH SÅKLART ALLA RIKSDAGSLEDAMÖTER I SVERIGES RIKSDAG
    https://www.alexantic.com.au/the_covid_injection_campaign_will_go_down_as_the_greatest_medical_scandal_of_our_time

    Bästa talman Andreas Norlén och dina medlöpare i Sveriges riksdag, alltså alla riksdagsledamöter, alla partiledarna i de politiska partierna i Sveriges riksdag, och alla ministrarna i Sveriges regering, inklusive statsministern, före valet 2022 och efter valet 2022, ni alla har över mycket lång tid BESKYDDAT PCR TEST BEDRÄGERIET med mera.

    Bevisbördan att bevisa det motsatta ägs enskilt, av varje individ, av er alla delgivna idag och tidigare om meddelat ansvar /delaktighet och meddelat ansvar i Brott Mot Mänskligheten av SVERIGE GRANSKAS i massutskick med information, upplysning, fakta och bevis,

    DEPOPULATIONS AGENDAN SOM GLOBALISTERNA OCH SVERIGES RIKSDAG / SVERIGES REGERING OCH DERAS MEDLÖPARE ÄR DELAKTIGA I

    EFFEKTERNA AV PCR TEST BEDRÄGERIET/ BROTT MOT MÄNSKLIHETEN / PLANERAT FOLKMORD
    2022-12-02 citerar lösryckta delar ur artikeln, SPRID VIDARE, citat
    Chocksiffran: 97 procent av coviddöda ”vaccinerade”

    Gruppen ”vaccinerade” fortsätter dominera kraftigt bland dem som dör med covid i Sverige.

    Förra veckan var cirka 91 procent ”vaccinerade”.

    Men går man tillbaka ett antal veckor var siffran ännu mer anmärkningsvärd: då var 97 procent av de döda ”vaccinerade”.

    Folkhälsomyndigheten redovisar inte längre antalet ”vaccinerade” och ovaccinerade i sin veckorapport. Men om man laddar ner Excel-filen med data kan man ännu se siffrorna.

    LÄS MER OCH SPRID VIDARE
    https://nyheter.swebbtv.se/chocksiffran-97-procent-av-coviddoda-vaccinerade/

    EN MYCKET ALLVARLIG VARNING TILL MÄNSKLIGHETEN
    2022-12-01 sanningen och verkligheten delges om här av spetsspecialist sakkunnig, världskänd professor, som är opartisk, saklig, objektiv, och synnerligen trovärdig med högsta kompetens, professor i INTERNATIONELL RÄTT, måste ses och spridas vidare, svensk textad variant finner du här nedan;
    EN MYCKET ALLVARLIG VARNING TILL MÄNSKLIGHETEN
    Originalet, bara på engelska, ser du här, läs undertexten
    https://swebbtube.se/w/8aQr9sMME7ccojLYdcWtzM

    SVENSK TEXTAD AV ÖYSTEIN, BRA JOBBAT ÖYSTEIN

    Det går att få svenska folket att se denna videointervju, när 500 000 svenskar sett den, med din hjälp, som sprider vidare så MYCKET DU KAN, då ses vi i Stockholm, minst 200 000 människor.

    Använd denna rubrik när du sprider på sociala medier som censurerar, för professor i internationell rätt Francis Boyle censureras direkt pga den sanning och verklighet han delger

    EN MYCKET ALLVARLIG VARNING TILL MÄNSKLIGHETEN
    En mycket allvarlig VARNING till mänskligheten
    SVENSKTEXTAD
    oysteinronne Published December 2, 2022

    PÅ RUMBLE PUBLICERAD SVENSK TEXTAD
    https://rumble.com/v1ygif6–592-ulf-bittners-intervju-av-francis-boyle-och-ulf-beijerstrand-nu-svenskt.html

    PÅ SWEBBTUBE PUBLICERAD SVENSK TEXTAD
    https://swebbtube.se/w/ap37DEbUpeGwXdaovcWtun

    BIOTERRORISM / STATSTERRORISM MED DE SK ”VACCINERNA” / BIOVAPEN skadar och dödar generellt och systematiskt nationen Sveriges Folk & Barn, läs mera i svensk lag om denna bioterrorism / stats terrorism;
    Lag (2003:148) om straff för terroristbrott
    https://lagen.nu/2003:148

    Björn Hammarskjöld skickade ett mail om denna lag, se här ovan, 2022-12-02, till undertecknad, som delges om här nedan, citat
    Läs vår svenska terroristlag
    Lag (2003:148) om straff för terroristbrott
    och vi finner att regeringen, riksdagen, våra hälsomyndigheter, WEF, WHO, troligtvis FN, Bill Grind, Klas Svabb ser ut att uppfylla kriterierna för att betraktas som terrorister
    Straffet för terrorbrott innefattar beslagtagande av de medel som möjliggjort det misstänkta brottet. Det innefattar de ekonomiska medel som de misstänkta har tillgång till.

    Genomförs det i Sverige så blir den svenska staten det rikaste landet i världen samtidigt som vi blir av med alla Young leaders i Sverige
    Björn
    Björn Hammarskjöld
    Assisterande professor i pediatrik vid Strömstad Akademi
    F.d. överläkare i pediatrik
    Filosofie licentiat i biokemi vid Stockholms Universitet (1971)
    Mikrobiolog och molekylärbiolog
    bjorn@hammarskjold.nu
    mobil telefon 070-385 09 33
    Slut citat

    FRÅGOR TILL TALMAN ANDREAS NORLÉN OCH DENNES MEDLÖPARE

    3
    KOMMER NI I FULLSTÄNDIG SYMBIOS I SVERIGES RIKSDAG STOPPA DE SK ”VACCINERNA” MED OMEDELBAR VERKAN/ DIREKT BÄSTA TALMAN ANDREAS NORLÉN, SVARA JA ELLER NEJ?

    4
    Att Sverige ska lämna WHO omedelbart är självklart, dessa är anstiftare till vad vi idag ser, upplever, och lever i, dvs. verkligheten, kommer du talman Andreas Norlén och dina medlöpare i Sveriges riksdag säkerställa detta med direkt verkan, samtidigt som de sk ”vaccinerna” STOPPAS; svar ja eller nej?

    Svar senast 2022-12-14, kommer inget ja svar, på bägge frågorna, då bekräftas av er alla, alltså notoriskt faktum och erkänt sakförhållande

    – att ni har för avsikt

    – att fortsätta bioterrorismen och stats terrorismen med mera mot nationen Sveriges Folk och Barn

    Hälsar den goda medmänniskan med ljusa krafter

    Ulf Bittner
    Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU
    http://eueeshealthcare. bloggproffs.se/
    SVERIGE GRANSKAS
    https://www.brighteon.com/ channels/sverigegranskas
    Sverige
    e-post voulf56@gmail.com
    e-post eueeshealthcare@gmail.com
    e-post voulf5610@gmail.com
    telefon 070-357 46 59 (internationellt 0046 70 357 46 59)
    SKYPE nr voulf56

    • Stefan Sigfried says:

     Jag vet inte vad jag ska göra.

     Jag är 67 år idag och var bland annat aktiv  ett tag aktiv i Socialdemokraterna. Fick till och med ihop en grupp på ca 70 personer kring en bok jag kallade för att Återta hjärtat i socialdemokratin. Och jag har varit aktiv i min förra bostadsrättsförening, skrivit andra böcker, debattinlägg och så vidare. Men ingenting har ju lett någonstans.

     Det enda jag till slut förstått är det helt fundamentala geniet i den här insikten:

     ”The philosophers have only interpreted the world, in various ways. The point, however, is to change it.” [Karl Marx]

     Det vill säga, det som idag behövs är en diskussion om hur vi kan få tillstånd en förändring bort från dårskapen vi befinner oss i idag.

     Och som bakgrund måste vi förstå att vi mot oss har en väldigt välorganiserad närmast religiös rörelse som vill rädda moder Gaia genom att förstöra människan och få oss att börja äta insekter och inte äga någonting men vara glada och så vidare.

     Vi har idag en rörelse mot oss som är lika fast i sina idéer som nazismen var en gång och minst lika destruktiv. Lika övertygad av sina idéer som Khmer Rouge i Kambodja.

     Men, alltså, det hjälper inte att bara analysera och ha klagovisor, utan vi måste också på något sätt fatta hur vi ska göra för att få till en förändring och för det behövs en diskussion där vi slår våra huvuden ihop och försöker fatta hur vi kan gå vidare. Så att vi TILLSAMMANS kan bli en kraft som också kan påverka.

     Vi måste få ihop en plan som är mer än att påpeka dårskapen. Och härvidlag vet jag bara att jag kan inte få ihop denna plan själv men tillsammans skulle vi kanske kunna få ihop en sådan plan.

     Men ingenstans ser jag denna livsavgörande insikt och det har till slut gjort mig förbannat frustrerad.

     Mvh Stefan Sigfried

     ⁣Get TypeApp for Android ​

     • Mo says:

      Du har förstås rätt i detta, men först måste grundplattan bli tillräckligt stor och välförankrad för att konstruktionen skall hålla för fortsatt påbyggnad.

    • Erik says:

     Wow… Det var ett långt inlägg Peter… Läser och begrundar.

     • peterkrabbe says:

      Jag tyckte att det var ett lämpligt svar på Sigfrieds klagomål om att ingen gör någonting. Ulf Bittner är en outtröttlig entusiast som lägger hela sin livsenergi på att just göra någonting. Han gör återkommande uppdateringar av läget och fyller på med aktuellt material. Skillnaden mot andra skribenter är att Ulf skickar allt direkt till myndigheterna också i vetskapen om att de ALDRIG skulle ta del av något på sociala medier. Att läsa på sociala medier, där KONSPIRATIONSTEORETIKER om vi uppehåller oss är en dödssynd i politiska kretsar.
      Vi är en grupp bloggare som utbyter och publicerar materialet. Tanken är att när 51% av befolkningen förstått vad allt handlar om kan man få den förändring som är nödvändig. Problemet är att fortfarande inget politiskt parti vågar göra sig till representant för verkligheten utan hellre håller tyst för att hinna samla ihop sina pensionspoäng i riksdagen…

      • Mo says:

       Det är nog många som känner maktlöshet inte minst bland politiker men de blundar och hänger sig kvar för att de inte kan se något alternativ.
       Ta Mp tex, vilket är deras folkliga stöd. Konstant under 4% spärren i flera år och ändå lyckades de ta sig långt över ribban vältajmat i samband med valet. Det är klart att politikerna förstår. Det var förstås nödvändigt för att hålla liv i en konstruerad klimatagenda. Men var norpades de dryga 2 %-en ? I det jämviktsläge vi har i riksdagen borde det vara intressant att veta.

       https://val.digital/Party-MP/

      • Stefan Sigfried says:

       Jag borde varit mer precis med vad jag menade med att ”göra”. Men det är ju faktiskt så också att klarhet kommer från en dialog och nu har jag ju fått lite synpunkter.

       Men alltså att bara göra något saknar tillräcklig insikt det måste handla om att göra saker som leder till förändring annars är vi bara inne i det här med att om vi gör samma sak om och om igen men tror att det ska bli ett annorlunda resultat så är det själva definitionen på vansinne.

       Att bara göra något och kanske till och med tro att om 51 % kommer till insikt om att vi befinner oss i dårskap så kommer en förändring att hända per automatik Ja det är den här Harry Potter grejen igen. Säg ramsan så händer det man ville.

       Vi har ett annat problem också och det är vad jag kallar för ballongeffekten. När frustrationen hos oss ökar är det som en ballong som blir större och större och till slut får den lyftkraft som initierar att vi ”gör” någonting.

       Så man ”gör” något och med ett bistert men tillfredsställt leende konstaterar man att man har så j**** rätt och nu har man ju gjort något. Och då sjunker frustrationen men frustrationen var ju själva drivkraften som gjorde att man gjorde någonting. Ballongen pyser ut sin frustration och sjunker till under nivån för att man ska vara motiverad att göra något tills återigen frustrationen pumpat upp ballongen så den lyfter och cirkeln startar igen.

       Det blir som en säkerhetsventil för Deep State. Och alltså i praktiken helt kontra produktivt för själva saken ju att få till en förändring till det bättre.

       Jag tror det är själva essensen i det här citatet som han ju till och med lät sätta på sin gravsten så han måste ansett att den var fruktansvärt viktig och jag anser att den är helt central. Alltså:

       The philosophers have only interpreted the world, in various ways. The point, however, is to change it.” [Karl Marx]

       Vi kan alltså inte bara ”göra” saker utan vi måste göra saker som är effektiva och vad som är effektivt är det som får till förändring på effektivaste möjliga sätt.

       Och i ett demokratiskt samhälle – ja om demokratiska mekanismer som yttrandefriheten finns kvar – handlar det ju om att påverka eller i bästa fall få bort de som sitter vid makten och få in andra som vill lyssna. Hotet om att förlora makten är för övrigt det enda effektiva om man vill få politiker att lyssna och kanske ändra på sig.

       Det som måste ske är alltså att insikten måste födas om att det vi gör måste ha effektivitet.

       Jag tror också en annan insikt måste komma och det är att gruppen som jag kallar för individfokuserade måste förstå att gruppen som ser sig som gruppfokuserade har rätt i att vi kan inte som enskilda individer föra kampen utan vi måste komma tillsammans i en grupp där vi kämpar under en gemensam mantel.

       Jag menar helt enkelt att ensam är svag men tillsammans kan vi bli tillräckligt starka och då måste vi enas under gemensam krav; Vare se det handlar om de som kämpar mot att få vindkraftverk hos sig eller de som kämpar för att sanningen om Covid ska få komma fram eller de som till exempel är upprörda över vansinnet med att lägga ner kärnkraft och nu hotas av skyhöga elräkningar eller de som tycker att det är ondskefullt att låta ungdomar byta kön eller vad det nu än är måste enas under samma kamp så att många små blir en stor stark kraft. Vi måste på ett organiserat sätt kämpa tillsammans. Tyvärr saknar oftast individfokuserade människor denna insikt och det gör att de förlorar.

       För vi har ju en stark fiende i form av den här miljöreligionen där man tillber Moder Gaia med nya sakramenten där låg energi kostnad är syndigt, förbruka energi är synd att äta kött är synd och så vidare.

       Då kan vi inte bara ”göra något” utan vi måste se till att det vi gör blir effektivt och för det behövs en diskussion med smartare personer än jag som kan organisera upp detta till en kamp som faktiskt kan fungera.

       Detta är som jag ser det en helt fundamental insikt och kommer inte tillräckligt många fram till den kommer vi att förlora.

       För denna nya religion har mycket smarta människor med sig som fanatiskt tror på sin sak och har organiserat detta på ett sätt som jag tidigare hade kallat för konspirationsteorier men finner ingen annan logik än att det faktiskt är så här; The Great reset är en verklighet och mycket mycket välplanerad.

       Vi har en fiende emot oss mer genomtänkt och välorganiserad än vad nazisterna var och definitivt lika destruktiv för människans värdighet och framtida väl.

       Mvh Stefan

       ⁣Get TypeApp for Android ​

       • peterkrabbe says:

        Jag har svårt att se ditt citat av Karl Marx som något föredöme, varken för dagsläget eller gårdagen. Han visste inte ens när han dog att de som tog hans kommunistiska manifest på allvar skulle starta både två världskrig och en revolution med oräkneliga offer i människoliv. Det kan också tas som förevändning för Klaus Schwab att genomföra the Great Reset.
        Det är därför jag i demokratins namn hävdar att minst 51% bör stödja en förändring INNAN den genomförs, med våld eller manipulation. Det är snarare raka motsatsen till Harry Potters ramsor, eller om du så vill alla slogans bakom kommunismens försök till världsherravälde. Det innebär inte att allt löser sig med folkets majoritet, det finns i dagens samhälle funktioner som effektivt sätter folkviljan ur spel, som censur, mediakontroll och indoktrinering genom en oönskad statsmakts försorg. Men ingen förändring blir beständig utan folkets stöd. Ett maktmedel med större kraft än militären blir därför media, som genom utstuderad psykologi formar mottagarnas åsikter för att stödja en politisk agenda. Detta är vårt största problem idag, att merparten av västerländsk media styrs av dem som -i Marx anda – tar sig rätten att genomföra SIN förändring av samhället. Övrig media förbjuds helt eller censureras.
        Det man måste börja med är därför att bygga upp en alternativ mediaförmedling som kan få läsarna att börja ifrågasätta det officiella narrativet. Men någon förändring kan man inte räkna med förrän medvetandet når nämnda nivåer, därefter förblir fällda käglor liggande.

        • Sture says:

         @ peterkrabbe,
         jag förstår inte heller Stefan Sigfrieds vurm för Karl Marx, vars litterära arbeten faktiskt bekostades av det amerikanska bankkapitalet. Målsättningen med Karl Marx arbete var då som nu att krossa medelklassen – bourgeoisin – och omvandla samhället till att bestå endast av två klasser: herrar och slavar. På sajten Everykindapeople.com finns två artiklar om detta och om att kommunistiska manifestet faktiskt var ett plagiat av ”den store Marx”. Detta är en del av alla dessa kabalens hemligheter som gömts i snö men som nu kommer upp i tö.

         https://everykindapeople.blogspot.com/2015/01/det-amerikanska-bankkapitalet-bekostade.html#comment-form
         https://everykindapeople.blogspot.com/2015/01/karl-marx-kommunistiska-manifest-var.html#comment-form

         • peterkrabbe says:

          Sture, det beror nog på okunskap. Historien har, om man så vill, stora möjligheter att sopa igen alla spår. Man kan komplettera SB:s (som jag har starka misstankar om vem det är !) intressanta kommentarer med att det är välkänt att Rothschild hade nära kontakter med herrarna Marx och Engels vid denna tiden. Utan tvekan hade redan Amschel Rothschild kontakter med sin amerikanske själsfrände Isaac Roosevelt redan i slutet av 1700-talet. Roosevelt var en judisk familj som utvandrade till USA efter de misslyckade tulpanaffärerna (världens första finanskris) i Holland på 1600-talet, man hette då Rosenfeldt men amerikaniserade sitt namn för att bättre passa in i den nya verkligheten…
          Att bankmaffian har mycket på sitt samvete är inte heller något tvivel om. Förutom att finansiera revolutioner som i Ryssland är man oftast motorn bakom krig och elände för andra människor, ingenting är så kapitalkrävande som krig och återuppbyggnad av förstörda strukturer över hela världen. Nu väntar man på att få ösa in pengar i Ukraina med feta räntebetalningar från oss i västvärlden. För naturligtvis är det vi som skall betala…

          • Stefan Sigfried says:

           ”jag förstår inte heller Stefan Sigfrieds vurm för Karl Marx,”

           Det här var ju ledsamt men är så typiskt när man inte vill diskutera vad man säger utan hitta på  saker som ska avleda från själva saken.

           Saken är att ju att jag inte alls vurmar för Karl Marx men att i hans citat finns en väldigt viktig insikt som när vi inte fattar den så förlorar vi alltid. Varför tror ni WEF gänget fått så stort genomslag? De har fattat.

           Så okunskapen – oförmågan att se – är inte hos mig.

           För övrigt ”Marx arbete var då som nu att krossa medelklassen – bourgeoisin – och omvandla samhället till att bestå endast av två klasser: herrar och slavar. ”

           Jag är ingen marxist, jag är kristen, men den första satsen skulle en marxist nog hålla med om men den andra delen ”och omvandla samhället till att bestå endast av två klasser: herrar och slavar.” Skulle ingen marxist hålla med om. Gå och läs det Kommunistiska manifestet. Eller min bok Att återta hjärtat i politiken. Den fick genomgående mycket positiva omdömen av de som läste den.

           ⁣Get TypeApp for Android ​

          • peterkrabbe says:

           Nej Stefan, jag tror inte att vi går och läser det kommunistiska manifestet för att kunna fortsätt denna diskussion. Resultaten i verkligheten av Marx litterära talanger räcker fullt ut för en utvärdering. Här diskuterar vi dagens problem och orsaker, vilket känns viktigare. Jag undrar därför om det inte är du som vill ”avleda från själva saken”? Kanske är det bättre om du hittar en annan blogg för dina funderingar?

          • Loa says:

           Sverige, alltid redo!
           Observera att minister Forssell sägar:
           ”EU är Ukrainas framtid” – det som var/är roten till det onda.

           Regeringen ger 600 miljoner mer till Ukraina
           https://www.friatider.se/regeringen-ger-600-miljoner-mer-till-ukraina
           13 december 2022

           Regeringen utökar stödet till Ukraina med 600 miljoner kronor. Det sker genom en ny mekanism inom Världsbanken som syftar till att upprätthålla tillgången till energi, värme, sjukvård och stödja jordbruket och utbildningssystemet.
           – Som inkommande EU-ordförande vill jag skicka en stark signal om att Sverige står sida vid sida med Ukraina. EU är Ukrainas framtid. Det ska det inte råda något tvivel om, säger bistånds- och utrikeshandelsminister Johan Forssell (M).
           Den 13 december kommer Forssell att medverka på en konferens i Paris som syftar till att samla stöd för att stärka Ukrainas civila infrastruktur.
           – Då kommer jag ta tillfället i akt och berätta om det svenska stödet till Världsbankens nya satsning. Inte minst för att få fler länder att ansluta sig till initiativet, säger Johan Forssell i ett pressmeddelande.
           I november offentliggjorde regeringen Sveriges hittills största stödpaket till Ukraina.

           och

           https://www.vaken.se/regeringen-ger-600-miljoner-till-ukraina-vill-skicka-en-stark-signal/

          • peterkrabbe says:

           Regeringens nya utspel är oroande. Förutom att skicka 600 miljoner av svenska skattebetalares pengar till något som närmast kan kallas globalistskatt, aviserar man Sveriges syften att leda EU mot ett maktövertagande av Ukraina. Om man gör anspråk på att EU skall kontrollera Ukrainas naturtillgångar och jordbruk i motsats till det legitima ryska intresset i samma avseenden, utsätter man vårt land för stora risker i en krigssituation med Ryssland. Storhetsvansinnet svämmar över. Man kan undra vilka planer som diskuteras i kretsen kring Kristersson inför Sveriges ordförandeperiod, som olyckligtvis sammanfaller med det avgörande skedet i kriget mellan NATO och Ryssland om Ukraina.

          • Loa says:

           Kristerssons prioriteringar: Pengar till Ukraina och ”klimatet”
           2022-12-14
           https://www.vaken.se/kristerssons-prioriteringar-pengar-till-ukraina-och-klimatet/

           Under onsdagsförmiddagen presenterade statsminister Ulf Kristersson den svenska regeringens prioriteringar som ordförandeland i EU.
           ”Stödet till Ukraina och den gröna omställningen är prioriterat”, enligt Kristersson.
           – Kriget kommer att på ett avgörande sätt påverka det svenska ordförandeskapet. Vi vet exakt hur: behålla den europeiska enigheten i stödet för Ukraina. Utöka det ekonomiska, humanitära och militära hjälpen till Ukraina. Fortsätta samla länder och resurser till Ukrainas återuppbyggnad. Värna folkrätten, säkerställa ansvarsutkrävande och noga följa Ukrainas framsteg som kandidatland.
           (…)
           – … systematiskt stå upp för Ukraina, men också genom att i en alltmer osäker värld understryka EU:s unika geopolitiska betydelse.

           .
           Samt som sagt:

           Regeringen: Ytterligare 600 miljoner till Ukraina
           14 december 2022
           https://samnytt.se/regeringen-ytterligare-600-miljoner-till-ukraina/

           Den svenska regeringen har beslutat att skicka ytterligare 600 miljoner kronor till Ukraina. Detta sker bara kort efter att landet nyligen fått 3,7 miljarder.
           – Det här är inte det första stödpaketet och inte det sista, säger biståndsminister Johan Forssell (M).

          • Benny says:

           Bankmaffian finansierade statskuppen i Ukraina 2014 och bekostade även via oligarkerna den nazi-anstrukna Azov-bataljonen som MSM-media så desperat vit-tvättat hela tiden trots det berg av bevis om deras nazism som finns på t ex Youtube. Givetvis var syftet att provocera fram kriget som skulle ge klirr i kassan och ”våra” korrupta politiker spelar med i fulspelet. Och man förstår ju att de är livrädda att Ukraina kastar in handduken och sanningen kommer fram så man gör allt för att förlänga kriget ett tag till så att man hinner sopa igen så mycket som möjligt av spåren av deras framfart. Fulmedia är såklart informerade om hur de ska bedriva desinformationskampanjen efter att Ukraina gett upp. Läste att i Ukraina så försöker man få fram en sista reserv att sätta in i kriget som kanonmat och man kan inte låta bli att dra paralleller med Hitlers agerande våren 1945. Bankmaffian finansierar sig med att suga ut vanligt folk som i slutändan får stå för notan medan bankmaffian blickar mot nya krigsprospekt att dra igång.

         • Mo says:

          Det inte bara bekostades, allt talar för att det var ett beställningsjobb från bank kapitalisterna. Med franska revolutionen som modell, modifierad av arbetskrafts behovet som skulle lockas till den framväxande industrialismen. Inga har så mycket blod på sina händer i modern tid som marxisterna.

       • Mo says:

        De är inte särskilt smarta men de vill att vi ska tro det. Det de gör är klassiskt idol skapande. De vill bli våra nya gudar. Förutsättningen finns hos ett gudlöst folk.

  • Loa says:

   https://lakaruppropet.se/

   Vi lanserar ett läkarupprop för att minska restriktioner och förbättra skyddet för
   riskgrupper. Som läkare och forskare vill vi höja våra röster mot de skadliga
   restriktioner som pågår i Sverige. Alla kan skriva under.

   Just nu 25.899 underskrifter

  • matte5958 says:

   Jodå, kan bara tala för mig själv men jag inbillar mig att ett stort antal här agerar och är aktiva mot NWO och kabbalen som hotar våra liv och vår existens som vi känner den.

   Jag har ett antal gånger mailat ALLA riksdagsledamöter separat i olika ämnen där jag upplyst dem om fakta och ställt några frågor.

   Har mail-listor där jag mailar nya och gamla – ofta ytliga – bekanta med fakta och länkar till vad som pågår.

   Man får jobba med det man har – som boende i norrlands inland med 60 mil till Stockholm och dagens priser på drivmedel så är det svårt att ta sig dit för deltagande i demonstrationer etc. Bodde jag närmare så skulle jag nog demonstrera flitigt.

   Och – inte minst – jag tar alltid diskussionen; i tandläkarens väntrum, på bilverkstaden och överallt. Med några väl inövade fakta så är motståndaren svarslös eller stammande inom någon minut. Reaktionen blir faktiskt ofta positiv.

   • matte5958 says:

    …glömde att jag givetvis lämnar ekonomiska bidrag till alternativa media, bloggar och liknande…

   • Loa says:

    matte5958
    ”jag tar alltid diskussionen; i tandläkarens väntrum, på bilverkstaden och överallt. Med några väl inövade fakta ”
    AMBITIÖST. Vällovligt. Energiskt. Tack!

 35. ludwig.S says:

  Tack, Peter!
  Det finns allting här som man bör/kan veta! Att mörklägga sanningen är – enligt min rättsuppfattning – medhjälp till brott.

  • Själv investerade jag i en bensindriven elgenerator för ett par år sedan, i visshet om att den skulle komma till pass. Generatorn är tillräckligt kraftfull avseende antal KW för att kunna förse huset jag bor i med ström för alla husets funktioner samtidigt. Priset per KWh enl prognoser för jan/febr 2023 är då så hög att jag lika gärna kan låta generatorn förse huset med el ist.f att vara inkopplad till det allmänna elnätet. När det är i funktion utan ‘manuell frånkoppling’, vill säga, något som Svenska Kraftnät i sin manipulerade kraftlöshet nu ‘hotar med’ alltsom oftast. Det säger tyvärr det mesta om den ‘planerade el-terror’ vi nu är utsatta för.

   • Lassekniven says:

    Göran, what about a Sterlingmotor and pellets. Denna maskin har ju en extremt hög verkningsgrad och pellets är inte bensin, dock är ju sterlingmotorn inte helt billig..

    • peterkrabbe says:

     Lassekniven, roligt att höra ifrån dig! Hoppas att du mår bättre och kan se fram emot ett angenämt julfirande! Bästa hälsningar till dig och familjen!

     • Lassekniven says:

      Tack Peter för din fina hälsning och det samma till dig och de dina. Tyvärr är det rätt skralt med hälsan men jag försöker vara så stoisk som jag nu mäktar med. Ja, en klassisk jullunch tillsammans med familjen blir det. Till jul, påsk och midsommar samlas klanen och och denna tradition vårdar vi. Familjen betyder så oändligt mycket.
      Jag är lyckligt lottad, fyra fina barn och nio barnbarn. Min hustru var mycket sjuk och dog i februari 2020 på sitt fina äldreboende och jag tackar Gud fortfarande att detta skedde innan covid19 slog till och skapade ett ohyggligt lidande för de gamla och även deras anhöriga.

      • ceskyraj says:

       Jag har inte korresponderat med dig, med läst här på Peters blogg dina kommentarer. Jag beklagar din hustrus bortgång. Jag önskar dig en fin Jul och god hälsa under kommande år.

      • Mo says:

       Lassekniven, jag vill oxå passa på att säga att din återkomst uppskattas. Visst är det så att Covid 19 har orsakat stort lidande bland utsatta grupper som de med kroniska sjukdomar samt de med nedsatt hälsa pga hög ålder. För dem har de aktuella vaccinationerna förstås varit välkomna eftersom de har lindrat sjukdomsförloppet.
       Den önskade reduktionen av smittspridningen i samhället lyckades vaccinationerna som allt tyder på inte påverka. För den absoluta majoriteten i samhället har covid varit som andra återkommande säsongsbundna virus infektioner, på gott och ont.
       Till det onda hör sjukdoms symtom och tillfälligt nedsatt allmäntillstånd som är övergående och vanligt. Till det goda hör stärkt immunförsvar både mot nya infektioner och andra sjukdomstillstånd som är beroende av detta.
       Min hälsning till dig får du med lite dopamin stärkande musik.

    • Absolut! Jag känner till kombinationen. Inresol har en modul om 5kW, som är skalbar. Den lösnìng som den enskilde lämpligen väljer är en funktion av uppvärmningssystemets etc. konfiguration, och den aktuella fastighetens utformning.
     Hur som helst är ingen lösning billig, om man vill ha funktionsduglighet.

 36. ludwig.S says:

  Jag läste den här artikeln alldeles nyss och kan inte låta bli att skicka vidare. Författaren använder de rätta orden och de rätta benämningarna för att visa lägets allvar inte bara för Sverige utan för alla nationer. De – WHFs folk – är fariséer och överstepräster enligt gamla – biblisk – manér som behandlar oss vita (även andra) som boskap. Historien upprepar sig eftersom folket hölls i okunnighet sedan länge. Men man måste välja och det gör man även om man låter bli. Om ett land inte försvarar sig blir landet ockuperat av främlingar och folket försvinner med allt vad de har byggt upp.
  https://frihetsnytt.se/ledaren-26-sveriges-val-suveranitet-eller-forblodning/

  • Loa says:

   Tack. På-kornet formuleringar!

   Ynkedomen upprepas med vaccinationskampanjer, massinförande av afrikaner och araber i landet och nu sist en vansinnig krigsallians.

   That about sums it up.


   I clownvärlden är politikerna inte bara likgiltiga till vad folket tycker, de bryr sig inte ens om vad de själva tycker.

   • Mo says:

    I svart magikernas värld har clownerna nu blivit hjälplösa tråddockor ( sprattlande injicerade voodoodockor ), ofrivilliga aktörer i deras föreställning.
    En bra början kan vara att klippa trådarna.

 37. Loa says:

  WILL SCOTUS TAKE THIS ON? The Four Brunson Brothers Are Suing Biden, Harris, Pence And 385 Members of Congress for Refusing to Investigate Whether ‘Enemies of The Constitution’ Rigged The 2020 Presidential Election
  December 12, 2022
  https://www.thegatewaypundit.com/2022/12/will-scotus-right-thing-four-brunson-brothers-suing-biden-harris-pence-385-members-congress-refusing-investigate-whether-enemies-constitution-rigged-2020/

  The Brunsons are now appealing the case to the Supreme Court. On November 30, the nine Justices set a date to examine the complaint.
  SCOTUS is slated to convene on January 6, 2023 to examine the complaint and vote on whether to move forward to a hearing, during which they would officially adjudicate whether the defendants should be removed from office.
  (…)
  “How can you support, and defend the Consitution against all enemies, foreign, and domestic? Answer: You investigate,” the Brunsons state on their website https://ralandbrunson.com/ . “If there are claims that there is a threat, even if you don’t believe there is a threat, you investigate. How else can you determine if there is a threat unless you investigate? You can’t.
  “Were there claims of a threat to the Consitution? Yes. Where did these serious claims come from? 100 members of Congress. What was the threat? That there were enemies of the Constitution who successfully rigged the 2020 election. Is this lawsuit about a rigged election? No, it’s about the members of Congress who voted AGAINST the investigation thereby thwarting the investigation Was this a clear violation of their oath? YES.”
  (…)
  We decided Mike Pence and Joe Biden and Kamala Harris and Nancy Pelosi, on the six causes of action, that we would ask for $25 million per cause of action. That’s $150 million per defendant for those and then we decided not so much for the others. We are only asking for a $1 million per cause of action, which is $6 million per defendant. The total, it only comes to $2.9 billion. The releif also asks that they be removed from office and that never be allowed to serve in public office again as long as they live.”

 38. Mo says:

  Danske bank erkänner omfattande penningtvätt, deras bank i Estland har under många år upplåtit konton från kriminell verksamhet och korruption.
  Danske bank som stämdes av amerikanska staten får i en första omgång böta 20 miljarder kronor. Det läggs väl på boräntorna ?

  https://www.svt.se/nyheter/ekonomi/danske-bank-erkanner-penningtvatt-far-miljardboter

 39. Mo says:

  ”Ansvar för Danmark” är den nya regeringskoalitionen S+M motto i Danmark. Det låter bra bara inte deras ansvar inom NATO spiller över på Sverige.
  Annie är nöjd och önskar en liknande lösning i Sverige, ” konstruktivt, stabilt och med landets bästa för ögonen ”.
  Det är dags att vi sätter på oss skyddsglasögon mot splitter.

  https://omni.se/loof-vore-bra-om-sverige-inspireras-av-danmark/a/Q7rWB4

  • Loa says:

   ”Delegerat ansvar”…

   Annie – avgått, men kan tydligen inte hålla sin osköna mun stängd: ”konstruktivt, stabilt”. Ja, så kan man ju också uttrycka det.
   40 svenska kommuner har redan den oheliga alliansen S + M.

   • Mo says:

    Denna konstellation drivs av S. Vi kan utgå ifrån att det inte är slump utan ett utryck för deras välförankrade ideologi i Marx dialektik som i sin tur till stora delar är en kopia av Hegels dialektik. Förändring och utveckling genom inre motsättning. Eller kanske mera känt som tes + antites övergår i syntes. Ett högre förbättrat tillstånd. Det är det the great reset förstås, den nya världsordningen som skall vara fulländad 2030. Vad är det önskade resultatet, syntesen ? Avskaffad demokrati ?

    • Loa says:

     Räcker väl bra med att vilja sitta kvar vid köttgrytorna.
     M i Sölvesborg sprang till S.
     Jag tror inte S (eller M) är kapabla (eller intresserade) av att begrunda dialektik. De kör rakt på, som en ångvält, och har hela myndighetssverige tryfferat med sossar. Blinda och döva i sin framfart, i den mån de uppfattar existens av andra åsikter. ”Traditionen” är ju att makten tillhör dem! Ingen dialektik där inte.
     Små lakuner av borgerligt styre, för att ge folk andrum. Så roligt det var när Palme förlorade – men efter det såg jag ingen ”syntes” precis.

     • Mo says:

      Det är uppenbart att samverkan M+S är planerat, styrt och framtaget från den vanliga ledningsnivån med dialektik som ett viktigt verktyg. En konspiration tål inte slumpens villovägar utan behöver stränga tyglar genom en bakomliggande ideologi. I krisande tider blir folket rädda och styrningen underlättas. Den samlade stressnivån stiger av pandemi, krig, inflation, elkris och grumlar den logiska tanken. Nu gäller det att hitta till en trygg famn. S stiger till nya höjder i aktuella opinionsmätningar. Snart blir det kylslagna proppar i samhällskroppen för de viktiga transportsystemen för matvaror, persontrafik mm. Sedan kommer kaos och undantagstillstånd som kräver en regering med brett folkligt stöd ? Det skulle kunna bli det verkställande motdraget och brickorna faller följsamt på plats. Vårt land blir till slut den önskade uppsamlings kolonin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: