Valet som gick upp i rök ….

Det här blir ett ovanligt inlägg. Jag skriver nämligen ingenting. Det finns ingenting att tillägga. Vi som trodde att en röst på en borgerlig regering skulle innebära en satsning på att lösa våra inrikes problem med gangsterfasoner på gator och torg, en ekonomi i förfall, en tilltagande inflation, en värdelös valuta, skenande elpriser, företagskonkurser, en havererad sjukvård, en skola som fortsätter med politisk indoktrinering, misslyckad integration, tryggad energiförsörjning till rimliga priser, manipulerade räntehöjningar och mycket annat som diskuterades under VALDEBATTEN, vi står där och undrar vad vi egentligen röstade på?

Vi har efter de 100 dagarna fått lära oss att det enda som är viktigt nu är MEDLEMSKAP I KRIGSORGANISATIONEN NATO och därefter DELTAGANDE I ETT NYTT VÄRLDSKRIG MOT RYSSLAND. Var det vad vi röstade för? Det har våra nyvalda ledare, Lille Uffe och hans adjutant Pålle, förklarat för oss. Glöm allt annat. De tycks dessutom veta att det är vad vi alla vill.

Jag har bara en enda sak att tillägga. Om inte Moderaterna byter ut dessa två fanatiska krigshetsare omedelbart kommer vi snart att befinna oss mitt i ett helvete som vi inte ens kan drömma om, det vi ser på TV-rutorna dagligen är bara förspelet. Den som inte säger nej nu kommer inte att kunna göra det sedan heller. Har vi så svårt för att minnas?

God Natt.

Peter Krabbe

218 Responses to Valet som gick upp i rök ….

 1. jesslar53 says:

  Placeringen av pyramiderna i Egypten är ett annat frågetecken, men dom är många pyramider finns i alla världsdelar.

 2. Mo says:

  Kommer vi att behöva politiker i framtiden när våra tillgångar är utsålda ?

  https://www.dn.se/ekonomi/elnatsbolagen-skyller-hojda-priser-pa-utbyggnad-men-miljarder-gar-till-agarna/

 3. Ja, det är pengarna! Vem äger Riksbanken? Nu har det här inlägget jag skrev 2015 börjat leva igen. Skriver lite i min kommande bok om att det inte finns något vänster och höger i det luft-pengaskapande som bankerna sysslar med. Vi lever under ett bedrägeri. Undra på att de tänker ta bort kontanterna. Många bra kommentarer under inlägget.
  ”Detta att staten överhuvudtaget måste låna pengar av Riksbanken, talar för att det inte är staten = svenska folket som äger Riksbanken, utan att ”någon annan” gör det. För ägde staten Riksbanken, behövde ju staten knappast låna av sin egen bank.”
  https://parnassen.wordpress.com/2015/04/30/om-konsten-att-blasa-svenska-folket-vem-ager-riksbanken/

 4. jesslar53 says:

  En intressant men också oroande video som kan ändra klimattyckandet.

  • Tack Jesslar!

   Mycket intressant, här dyker årtalet för min profetia upp! Den speglade förvisso sinnesstämningen hos oligarkerna som just förlorat precis allting och skrev på läste på deras små anteckningslappar där de satt i en nedsätnkt rotunda, exakt hur mycket varje gubbe deklarerade som förlust. Jag tolkade drömmen som börsens sista andetag, och det är det ju förvisso också oavsett…

   Väldigt trovärdig och väl vetenskapligt underbyggd med grafer och informativa och pedagogiska kortare filmer. Beundransvärt programledarskap och expertpanel dessutom.

   Funderar lite på Vogt som har en annan förklaringsmodell…

   • jesslar53 says:

    Ja men tidsmässigt inte långt ifrån varandra 2036 – 2048 ,, ingen kan bestämma exact när kataklysmen kommer men verkar troligt att det har hänt och kan hända igen.
    Om man lyssnar på en del Danska isforskare så kan nästa istid bli permanent??
    Inte mycket hopp för framtida generationer.

    • Det är antagligen för den permanenta istiden oligarkerna förbereder sig med sina tunnlar som de hyllade med en jätteborr på scenen och demonisk dans när det nu var. Om de inte vill bo där i evighet, behöver de kunna ta sig ut vid ekvatorn – om den finns kvar? Enligt Vogt ligger isen där i 30 år.

     Jag tänkte mera på skillnaden i avseende på källan – solen respektive magman. Kanske missade jag ev information om detta. Det hänger kanske ihop på något sätt? Jag får nog kolla igen.

     • jesslar53 says:

      Enligt Vogt så avger solen mer energi så att jorden värms upp och så vitt jag förstod så var videon inne på något liknande , man får nog se den ett par ggr samma som jag gör med Vogt . Dessutom att man underrapporterar vulkanutbrott betyder nog att media är inne på antropogen CO2 för uppvärmning
      och då kan man inte ha utsläpp från vulkaner. Dock kan man ej lita på när det kommer att ske men snart återstår inget annat än att lita på vår skapare..

      • Kanske den bibliska ”ändens tid” verkligen är slutet – inte bara värlshistoriens största paradigmskifte?

       Vogt menar att endast 30 fertila kvinnor har gett upphov till världsbefolkningen, och den här gången är teknologin utvecklad. Med magmateorin finns inga utsikter för mänskligheten om någon som helst överlevnad. Därför tror jag att den är överdrivet dramatiskt formulerad, men innehåller säkert en del sanning.

       Jag kom att tänka på dystopin ”The Road” som jag vid första försöket inte alls klarade av att se. Kanske för att den resonerade för mycket med undermedveten igenkänning med innehållet i Acashic Record?

    • Mo says:

     Guds hand har skapat en konstruktion som tycks behöva regelbundna polskiften för sin stabilitet.
     Herren låte sitt ansikte lysa över oss och vare oss nådig.

     • jesslar53 says:

      En fundering ???
      ”Herren låte sitt ansikte lysa över oss och vare oss nådig.” menas det solen då som vissa tidigare religioner anfäktat ?

      • Mo says:

       Absolut, livets starka beroende av solens energi för sin tillväxt och överlevnad. I Bibeln förekommer en mängd liknelser som är allegorier. Varför var det så ? Dels var det nog så att bilder användes mer för kommunikation innan ord och skrift blev tillgängligt för den stora allmänheten. Dels kunde det i allegorin finnas flera budskap som kunde tolkas olika beroende på vilken den vände sig till.
       Sedan funderar jag på om inte Herren/Lord och Gud är två olika begrepp även om vi likställer dem. I det här fallet kanske Herren mer sammanfaller med sonen ( the Sun ) Jesus, den gudomliga omvandlingen till människa som är beroende av solens energi för sin utveckling. Den allomfattande Guden är ett större begrepp, EN kraft/intelligens ur vilket alltet är sprunget.

 5. Loa says:

  ”Full fart” för Sveriges väg in i kriget
  11 februari 2023
  https://www.friatider.se/full-fart-sveriges-vag-i-kriget

  På senare tid har regeringen anklagats för att vara långsamma med att infria flera vallöften och även i övrigt inte fått så mycket gjort. Men det finns ett undantag.
  Planeringen inför det stora kriget mot Ryssland, som USA har i kikaren för norra Europa, går nämligen som tåget.
  – Det är full fart, säger försvarsminister Pål Jonson (M) till DN.
  På torsdagen fattade regeringen det formella beslutet om att låta Försvarets materielverk ingå avtal om att lagra svensk ammunition vid ryska gränsen.

  • Benny says:

   Denna ammunition kommer säkert att lagras i stora bunkers eller vanliga tält och väl utmärkta så att Ryssland utan problem kan skicka en Kinzhal-missil som lätt spränger allt i luften precis som IS vapenlager i Syrien. Sedan ska ju allt ersättas med lukrativa order till MIC och vi skattebetalare sitter återigen med svarte Petter! Ja, denna regim skiljer sig inget från en partidiktatur ledd av sossarna, det är bara figurerna i ledningen som bytts ut men taltrattarna låter likadant och har exakt samma politik. Demokrati i Sverige är bara en fars precis som i övriga västvärlden.

   • Loa says:

    Fars, indeed. Lyssna på Kristersson, han fattar inte ens hur en politiker (inte) ska tala:

    Regeringen får Hitler-pris för kritiserad Nato-process
    14 februari 2023
    https://www.friatider.se/regeringen-far-hitler-pris-kritiserad-nato-process

    Ulf Kristersson och Magdalena Andersson får dela årets Ewald von Kleist-pris – uppkallat efter Adolf Hitlers brigadgeneral på östfronten Ewald von Kleist – med Finlands statsminister Sanna Marin och president Sauli Niinistö. Orsaken är kvartettens kaosartade försök att gå med i Nato.
    – Priset är en fin bekräftelse, säger Kristersson
    (…)
    De båda svenska politikerna fattade tidigt beslut om att visa väljarna att de inte har något val, och att göra klart att oavsett vad de röstar på så kommer Sverige att gå med i Nato.
    – Det var just därför som både jag och Magdalena Andersson i maj förra året lovade (sic.) svenska folket att vi – oavsett vem som bildar regering – skulle arbeta gemensamt för att föra Sverige in i Nato. Priset är en fin bekräftelse på hur viktig denna enighet (sic. Mellan M och S, alltså) är för Sverige och för svensk säkerhet, … , säger statsminister Ulf Kristersson.

    • Benny says:

     Priset är en fin bekräftelse på att regimens nazi-ränder aldrig går ur! De har hängt kvar sedan andra världskriget och att motta priset visar bara på hyckleriet som grasserar i den svenska makten…

 6. Loa says:

  IT’S OFFICIAL:
  CDC Adds COVID-19 Vaccine to Routine Immunization Schedule for Children and Adolescents (VIDEO)
  February 10, 2023
  https://www.thegatewaypundit.com/2023/02/official-cdc-adds-covid-19-vaccine-routine-immunization-schedule-children-adolescents/

  • Primary series
  • Age 6 months–4 years: 3-dose series at 0, 4, 8 weeks (Moderna) or 3-dose series at 0, 3, 11 weeks (Pfizer-BioNTech)
  • Age 5–11 years: 3-dose series at 0, 4, 8 weeks (Moderna) or 3-dose series at 0, 3, 7 weeks (Pfizer-BioNTech)
  • Age 12–18 years: 3-dose series at 0, 4, 8 weeks (Moderna) or 2-dose series at 0, 3 weeks (Novavax) or 3-dose series at 0, 3, 7 weeks (Pfizer-BioNTech)
  .

  State or local authorities frequently consider the CDC’s schedule when establishing their school admission requirements.

 7. Loa says:

  Det största vaxx-avslöjandet någonsin skall begravas, och avslöjaren med den (James O’Keefe som grundade Project Veritas, som haft otaliga dolda-kamera-samtal).
  Det skall överskuggas av en ballong, och samtidigt manövrerar ”man” ut O’Keefe.
  .
  .
  M.a.a. att Pfizers forskningschef Jordon Trishton Walker wallraffades av Project Veritas att berätta om Pfizers SKAPANDE av sjukdom, för att kunna SÄLJA nya vaxxin. Tre nyliga videor:
  .

  Här berättar Pfizer-chefen om planerna att mutera covid – för att skapa nya vaccin
  26 januari 2023
  https://nyadagbladet.se/utrikes/har-berattar-pfizer-chefen-om-planerna-att-mutera-covid-for-att-skapa-nya-vaccin/
  .

  och James O’Keefe visar upp vad han sade
  .

  Kaotiska scenerna: Här konfronteras Pfizer-chefen med sina uttalanden om att mutera covid
  27 januari 2023
  https://nyadagbladet.se/utrikes/kaotiska-scenerna-har-konfronteras-pfizer-chefen-med-uttalanden-om-att-mutera-covid/
  .

  på köpet.
  .

  Oroade forskningschefen på Pfizer om mensrubbningarna: ”Vi förstår inte vad som händer”
  6 februari 2023
  .

  Det är detta AVSLÖJANDE av Pfizer som skall överröstas av en ”kinesisk spionballong”.
  .

  SAMT händer detta:
  James O’Keefe Placed on Paid Leave from Project Veritas
  February 8, 2023
  https://www.thegatewaypundit.com/2023/02/report-james-okeefe-placed-paid-leave-project-veritas/
  A meeting of the Project Veritas board is scheduled for Friday, when O’Keefe’s potential removal is set to be discussed, according to one source familiar with the matter.

  .
  .

  Jim Stone ser det såhär:
  http://www.voterig.com/.up5.html

  THE BALLOON WAS AN AMERICAN LAUNCHED HOAX, SPAWNED TO STOP THE SPREAD OF A PROJECT VERITAS BUST OF PFIZER, AND WHAT HAPPENED AFTER THAT, RIGHT AFTER THAT?? O’KEEFE GOT THE BOOT.

  They could not have legit journalism being done, so they infiltrated Project Veritas and when O’Keefe destroyed Pfizer with legit reporting, the same kind of reporting Fox, CNN and more REFUSE TO DO, he got booted by infiltrators in his own organization, while the national press ran a balloon hoax.

  The Project Veritas bust of Pfizer is the most important bust of the decade, if not the century. We now know that Big Pharma is releasing biological weapons so it can then release a ”cure” that will destroy you, and that the government and MSM are complicit. How much bigger can news get than that? They HAD TO flush O’Keefe, and they did a damn good job.

  FOR THE RECORD: The balloon was not Chinese at all. It was launched by the Pentagon for the explicit purpose of spying on militia activities in Montana. That is why it was allowed to overfly the country.
  (…)
  Now there are ”shoot downs of mysterious objects everywhere” because people keep sucking up the bullshit while the real issue – biological warfare waged from within our own borders, sinks deeper and deeper into the well.

 8. Jonas says:

  Har precis lyssnat på Dr. John Campbell som nog de flesta här känner till. Allt han säger baserar han på fakta och han är väldigt försiktig med dra några förhastade slutsatser men efter att ha lyssnat en timme på honom så anser jag att det inte är någon tvekan om att det pågår ett systematiskt folkmord med covid vaccinet. Han redogör för ”excess deaths” runt om i världen och den sista statistiken för Tyskland är otroliga 44%. Vårt eget land ligger på 9% och många Europeiska länder runt 20% och upp till 44% för Tyskland. Jag kommer ihåg att flera läkare och forskare som vågade tala om detta tidigt i början av ”tvångsvaccinations” kampanjensa att det tar 2-3 år innan vi får se de förödande konsekvenserna av mrna vaccinet och det har nu snart gått 2 år.

  • Loa says:

   Överdödlighet i en rad länder: 9 % i Sverige, 30 % i Danmark och 43 % i Tyskland
   2023-02-12
   https://www.vaken.se/overdodlighet-i-en-rad-lander-9-i-sverige-30-i-danmark-och-43-i-tyskland/

   Sedan våren 2022 har det varit överdödlighet i många länder och Dr John Campbell är en av få som kontinuerligt har rapporterat om det i sin Youtubekanal.

   I de flesta av länderna handlar det inte om covid-dödsfall till någon större del. Han tar Storbritannien som exempel där överdödligheten under 2022 varit över 60.000 personer.

   • Loa says:

    Stort intresse för Läkaruppropets föreläsningar
    13 feb. 2023
    https://samnytt.se/stort-intresse-for-lakaruppropets-forelasningar/

    21-22 januari höll Läkaruppropet en konferens i Stockholm där man diskuterade hanteringen av covid-pandemin. Konferensen samlade föreläsare från hela världen och kända namn som Robert Malone och Aseem Malhotra fanns med på talarlistan. När föreläsningarna blivit tillgängliga för allmänheten är intresset stort.

    de stora tidningarna har inte ägnat konferensen någon uppmärksamhet.

    Alla föreläsningarna finns att se HÄR ! https://rumble.com/user/Lakaruppropet

    • Erik says:

     Där Dr Astrid Stuckelberger (MSc PhD PD)
     Effektivt tystades: https://swebbtube.se/w/6qcWA1JXcjaJvYEZfhVAYP

     • Erik says:

      Dr Astrid Stuckelberger fick tid som bland de sista talarna sista dagen. Man behöver ju inte var allt för konspiratorisk för att ana att hennes vittnesmål var något man kanske inte ville lyssna till Speciellt när man avbryter henne i syfte att tysta henne.

      Detta beror på att hon, som har jobbat nära Schwabben i bland annat WEF och FN är kritisk till vad hon anser vara bluff med pandemin och kritiserar bland annat isoleringen av viruset SARS-CoV-2 och här till och med intervjuad av Jesper Johansson här https://swebbtv.se/w/bmzqaZQAbScXvkWKp5Bz43. Jesper Johansson som själv är utbildad inom gebitet och arbetat mer än tre år med PCR-tekniken var där och filmade hela eventet. Kommer swebbtv att lägga upp detta? Tror inte det.

      • Erik says:

       Vill man veta hela historien bakom hur cabalen Infiltrerade hela spektaklet så lyssna på Läkaren Glenn Dormer som var där: https://swebbtube.se/w/6JH79wVUdCyVaa6ZRYfE2F

      • Sture says:

       @ Erik,
       cabalen har inte infiltrerat ”hela spektaklet”. Jag var inte kvar över sista sessionen då jag måste ta tåget hem innan dess. Men arrangemanget var enormt pressat med 22 talare på två dagar. Tiderna måste hållas, vilket inte gjordes i flera fall, varför man fick inskränka på fika och lunchtider. Astrid Stuckelberger (som inte är medicinskt utbildad) lades sist eftersom hon hade arbetat inom WHO och kunde avslöja enormt mycket, vilket hon också gjorde. Alla talarna bodde på ett och samma hotell långt bort och en buss skulle avgå till detta hotell vid en viss tid. Astrid överskred sin talartid (som flera andra) men busschauffören ville inte vänta eftersom han hade en annan busstid att passa. Och man hade nu inga flera fikatider att kunna dra in på. Dessutom hade man avtalat att lokalen skulle vara utrymd (1.300 betalande) och iordningsställd innan bussen avgått. Samtidigt med kontroversen om tiden uppstod en kontrovers med patologen Ryan Cole om grafenoxidens vara eller icke vara. Än se’n då?

       Det finns väl inget som kan vara mera välkommet för en konferens än en sådan liten bråkig episod, ty den har nu givit en uppmärksamhet till denna konferens, som den inte skulle fått utan denna (Jane Ruby, Mike Adams, Elon Musk etc.). Videofilerna har nu setts över 1 miljon gånger och ännu är inte alla föredragen upplagda (4 saknas). Astrid Stuckelbergs kommer också att visas i sin helhet. Jag tycker att det är fräscht med vetenskapliga kontroverser men man får inte vara en ”prinsessa på ärten” utan måste kunna ta en sådan strid utan att ta på sig offerkoftan.

       • Erik says:

        Jag vill inte starta ett bråk med dig, jag enbart återrapporterade
        Glenn Dorme vittnesmål som var där när det hände, som varken du eller jag var. Tolkar du situation annorlunda för du ta det med Glenn.

        • Sture says:

         @ Erik,
         jag har lyssnat på Glenn Dormers intervju med Jane Ruby på en timma. Och jag pratade ganska ingående med Glenn Dormer kvällen innan i samband med middagen på detta hotell och har inget emot honom. När man tittar på hans film så märker man att han sitter väldigt långt bak och han är inte involverad i arrangemanget. Han berättade i Intervjun med Jane Ruby att Astrid Stuckelberg hade ett väldigt fint avslöjande av hela FN och WHO i sitt anförande och vi kommer snart att få ta del av hela detta. När det gällde tiden så skars de flesta talares tider ner till 30 minuter men några fick 40 minuter. Astrid var en av dem. Eftersom allting var väldigt tajt så hade man en person på första raden som visade upp en skylt när det var 15 minuter kvar och sedan en ny skylt när det var 5 minuter kvar. Då behöver man som talare se över sin disposition. Astrid drog trots detta över tiden med 10 minuter och hade då ytterligare 11 bilder kvar enligt Glenn Dormer, som hon absolut ville visa. Den som modererade paneldebatten efteråt tog då ifrån henne mikrofonen, samtidigt som Ryan Cole helt från intet opponerade sig mot grafenoxid. Han hade mikroskoperat 100 olika flaskor med vacciner och inte funnit detta (han kan naturligtvis ha fel). Man gör en höna av en fjäder. Men vi skall vara tacksamma för denna händelse, enligt min mening.

        • Sture says:

         @ Erik,
         du var för tidig i ditt omdöme. Du borde ha inväntat alla YouTube-filerna. Det som Glenn Dormer talade om rör de sista 5 minuterna. Robert Malone var först ut och han pratade om den 5 generationens krigföring, dvs. hur den amerikanska militären slåss om mind control. Det var många som stegrade sig där. Mycket dramatisk framställning där Robert Malone berättar (med sin egen erfarenhet av att ha arbetat och forskat som läkare för CIA och militären) att mRNA-vaccinerna faktiskt var framställda av den amerrikanska militären. Det kom också en baltisk forskare som arbetat med läkemedelsföretag hela sitt liv och kan hela apparaten, som med dokument visade på hur detta styrts av den amerikanska militären (Moderna) och Pentagon (vilka sitter där?) etc., etc. Vänta med omdömena tills du sett och hört föredragen och lyssna inte på bara en person av 1.300.

         • Loa says:

          jimstone.is
          http://www.voterig.com/.up3.html
          Feb 15 2023

          Robert Kennedy Jr: The Pentagon developed the Covid vax

          I believe it. How could Pfizer, Moderna and BioNtech all come up with literally the same formulation that had the same refrigeration requirements and did the same damage all at the same time in an ”emergency scenario” that required them to have it NOW??
          Answer: It was handed to them, they came up with nothing and the only differences were in manufacturing, – like one brand of fake flavor producing the same chemical formula as another fake flavor brand. The differences in manufacturing produce similar flavors that are not exact. That’s the ONLY difference between the MRNA shot variants.

          Anyone ever wonder why all other variants of the vax, including even Johnson&Johnson faded into obscurity, with the only one left available being the death shot? Is that not curious? How did they have such ”technowizardry” ready to go immediately, with lots of doses dated 2019? How did they get away with all the damage the shots did, with the damage coming into the open now, yet the shots are still pushed and no one is in jail??
          Answer: You’re not going to jail a five star general who was assigned to a black op. Sure, I’d believe the Pentagon was the root source of it all, in conjunction with the Israel Defense Forces of course.

         • Erik says:

          Det är ju bra kompletterar och med tidsperspektiv. Jag utgick från intervjun med Frithiofs som jag länkade till ovan. Malone med sällskap (gått sällskap9 förstärker alla virushypotesen (bio-vapen) emedan Dr Astrid Stuckelberger ifrågasätter hur isoleringen av Sars-Cov-2 egentligen gick till som jag också länkade till ovan. Det är en viss skillnad.

          spola fram till 15.30 https://swebbtv.se/w/bmzqaZQAbScXvkWKp5Bz43 in i intervjun där nämner hon att Kary Mullis (pappan till PCR-test och nobelpristagare) sagt att H1N1 (svininfluensan) aldrig kan identifieras av ett PCR-test, som ett virus. Vidare 16.20 in i intervju att HIV aldrig över huvud taget har identifierats och hänvisar till kocks postulat som aldrig använts för det går inte att isolera ett virus, säger man…Hon tog kontakt med över 200 universitet och INGENSTANS har man isolerat något virus enligt kocks postulat och då måste man fråga dig vad det är hon hoppar över från människa till människa som sprider sjukdomen om det inte heller kan fångas upp av ett filter eller ta direkt ur en kropp?

          Om du frågar mig så tror jag att det är där skon klämmer.

          • Erik says:

           Men jag är ingen revoltörromantiker som bara sväljer var läkare, virologer eller för den delen viruskritikerna påstår; de hävdar att det inte finns antikroppar (immunglobuliner – latin liten boll) så kan dom heller inte svara på dels hur ormserum tillverkas om det inte tillverkas av antikroppar från hästblod där man injusterar mycket, mycket lite ormgift som hästen utvecklar det man kallar för antikroppar och efter en lång process separeras (plasma). Detta serum fungerar på människor som blivit sjuka av ormbett. Vad är det i så fall som botar de som blivit sjuka av ormbett om det inte finns antikroppar i serumet som triggar immunförsvaret? För finns det inte antikroppar kan det ju heller inte finnas det man kallar för ett immunförsvar; men varför fungerar då ormserum?

           Det var ett litet halmstrå för dig att hålla dig fast i när du debatterar med viruskritiker, men det bjuder jag gärna på som den gentleman jag är.

          • Sture says:

           @ Erik,
           det hon säger här är ju elementärt och eftersom inte har någon medicinsk utbildning alls (hon har en PhD i ett samhällsvetenskapligt ämne) så blir detta sagt med viss osäkerhet. Självklart.

           Koch’s postulat, som distriktsläkaren Kauffman ofta hänvisar till är från 1880-talet och är idag inaktuellt. Varför då? Därför att Koch trodde att alla som inkuberades med virus nödvändigtvis måste bli sjuka. Men det blir inte alla. Barn under 5 år hos vissa indianstammar i Amazonas har samtliga poliovirus i tarmfloran men blir inte alls förlamade, antagligen för att de är friska i sin tarm så att virus inte kan ta sig vidare in i kroppen och infektera nervvävnaden. Detta kanske beror på att de äter annan föda (utan socker ?), eller får tillräckligt med solljus eller annat.

           Så idag har man andra medel att påvisa virus, framförallt tidigare virusisolering och virusodling, men man använder idag andra metoder, olika typer av färgomslag, antikroppsstegringar osv. När man nu talar så mycket om virusisolering, som tydligen inte finns för vissa, så måste man ju veta vad som menas med detta: Man tar alltså ett prov som tillsätts en cellkultur. För att det inte skall växa bakterier i denna kultur och störa avläsningen så tillsätter man antibiotika, som dödar bakterier men inte de normala cellerna, där virus odlas. Om det då växer i denna cellkultur så är detta en funktion av virus. Detta kallas att ”isolera virus” och det har man gjort så länge jag varit verksam – minst.

           Det finns olika typer av virus. De ger alla upphov till speciella sjukdoms symptom: mässling, påssjuka, vattenkoppor, smittkoppor, förkylning etc. och de smittar. De som nu hävdar att det inte finns några virus eftersom de tydligen aldrig isolerats enligt Koch’s postulat är välkomna att förklara för mig vad dessa sjukdomar orsakas av (det är INTE bakterier). Erik, om någon förkyld person nyser dig rakt i ansiktet blir inte du också förkyld då? Måste vi tillämpa Koch’s postulat för att du skall känna dig sjuk i ett sådant fall?

           Kary Mullis då, som är en av mina idoler: Astrid angav hur PCR-testet felanvänts när man använt 40 cykler. Men detta vet ju alla. PCR-testet kopierar en genetisk sekvens, vilken som helst, och skall inte användas för diagnostik. När man kommer över ett visst antal kopior så blir det felkopieringar (=mutationer). Den spontana mutationsfrekvensen hos människan är en på hundra miljoner baspar. När man kopierar basparssekvenser så ger 10 cykler kopieringar över 1000 kopior, 20 över en miljon, 30 över en miljard och 40 över 1000 miljarder. Så här finns då mängder av felkopieringar. Om jag gör ett snabbt överslag i huvudet så bör det här finnas åtminstone 10.000 olika sorters felkopieringar om man använder 40 cykler. Det är ju detta som gör att de inte går att lita på. Men detta är numera elementa för alla som läst på lite grann.

          • Erik says:

           Ja du Sture… Jag vet inte vad jag ska tro. Du kan ju läsa min överättning av Stefan Lanka här https://newsvoice.se/2023/02/dr-stefan-lanka-virusteori/ och kommentera här på Peters blogg. För min del är dabbeten över. Jag har grät så djupt jag kan och släpper ämnet, det finns så mycket annat som är viktigare. Kommer i vart fall aldrig att vaccinera mig, över min döda kropp.

          • Sture says:

           @ Erik,
           nu har jag noggrant läst din översättning av Stefan Lankas idéer om virus på NewsVoice. För mig verkar detta totalförvirrat. Jag skulle aldrig i något ämne lämna ifrån mig något så rörigt och förvirrat. Här finns ju bara påstående på påstående om att man ALDRIG visat bla, bla, bla. När man uttalar sig på så sätt så måste man ju ha LÄST ALLT, annars kan man ju inte uttala sig på detta sätt. Men har han det ? Antagligen inte. Han har inte ett enda dokument att hänvisa till. Inga studier. Ingenting.
           Det kan naturligtvis vara mängder av felspår i ”virusteorin” och jag skulle tro att det är det – även mycket stora fel. Men då måste man kunna påvisa detta – med bilder, med dokument etc.
           Ingen skugga faller ju på dig som gjort ett förtjänstfullt arbete att översätta detta. Det är jag glad för, ty annars hade jag inte haft möjlighet att läsa det. Så ta inte detta som kritik mot dig. Men kritiken mot virusteorin måste komma från någon annan än Stefan Lanka. Han är för lättviktig.

     • Loa says:

      You Can’t Find What You Are Not Looking For: Analysis of Dr. Ryan Cole’s Claims on Del Bigtree: ”There Is No Nanotech and No Graphene” in C19 vials
      Dec 13, 2022
      https://anamihalceamdphd.substack.com/p/you-cant-find-what-you-are-not-looking?utm_source=substack&utm_campaign=post_embed&utm_medium=web

 9. Loa says:

  Två röster till om att Turkiet straffats med jordbävning för att de bromsar NATOs annektering av Sverige, struntar i WEF samt önskar fred i Ukraina.

  Benjamin Fulford
  February 13, 2023
  https://benjaminfulford.net/2023/02/13/end-game-nears-as-khazarian-mafia-pulls-fake-invasion-card/

  the Khazarian Mafia attack on Turkey with scalar earthquake weapons that killed over 50,000 innocent civilians. This was part of a failed attempt to intimidate Turkey back into obedience to the KM.
  Russia also has such weapons but, unlike KM-controlled countries, they do not carry out mass murders of civilians.

  All this turmoil is taking place because the US Corporation missed a January 31st payment deadline and was given until this week to come up with the funds or be cut off.

  .
  .
  MUST WATCH: Romanian Senator Slams Globalists for Mass Genocide Using “Alleged Pandemic” and Covid Death Jabs — Claims Turkey’s Earthquake is a Man-Made Attack (VIDEO)
  February 12, 2023
  https://www.thegatewaypundit.com/2023/02/must-watch-romanian-senator-slams-globalists-mass-genocide-using-alleged-pandemic-covid-death-jabs-claims-turkeys-earthquake-man-made-attack-video/

  Romanian Senator Diana Lovanovici speaking in the Parliament on the uses of HAARP technology in Turkey.

  Från transkriberingen av hennes tal:


  – Turkey is the second great power from a military point of view within NATO. President Erdogans position to block Sweden’s accession to NATO, his speech in Davos, as well as the gesture of leaving in the middle of the press conference, defying Schwab, did not remain without an echo

  150 aftershocks of a devastating earthquake, the second larger than the first, without the existence of an epicenter, the area being artificially stimulated,

  If we look carefully at the map of Turkey, we will see that it is furrowed by gas and oil pipelines, this being actually one of the goals: their destruction.

  The maps shown on all the television channels show that there was no epicenter, but a line with thousands of earthquakes.
  what followed later being a chain reaction after the destabilization of the tectonic plates in the region.

  It is very clear that President Erdogan was punished for his courage, dignity and honor and for his closeness to the Russian Federation, in fact a position of neutrality and mediation for peace.

 10. Enligt länken blir strategin att döma ut äldre fastigheter så ingen kan bo i dem – gissningsvis av något skäl påhittat av WHO. Har de lyckats marknadsföra klimatagendan, så lär de lyckas med detta…

  7 Years until Expropriation: EU draft Law Threatens Property Owners!

  • Mo says:

   Det finns väldigt många äldre osunda fastigheter i svenska städer byggda under barnrike åren 40-70 tal. Många med ingående ohälsosamma byggmaterial och där man under åren proppat igen ventilationen i energibesparande syfte. Många är uppköpta från kommunerna av privata fastighetsbolag vars huvudsakliga syfte varit att mjölka bostäderna på hyra. Så visst finns saneringsbehov.
   Byggbranschen automatiseras på liknande sätt som industrin och nybyggnadskapaciten är stor. Bromsklossen finns i tillgänglig mark och kommunernas tillstånd.
   Men snart är säkert dessa spärrar knäckta och vi hänvisas alla till de nya herrarnas godtycke för vårt boende. Egna hem blir ett begrepp utan verklighetsförankring för flertalet.

   • Jag håller helt med dig, Mo! Oseriösa och ignoranta hyresvärdar med värre och värre beteenden ju längre ner på värdetrappan fastigheter faller har vi sedan länge noterat. Det är dock inte bara dessa fastigheter som avses, utan även godtyckligt utvalda – varför inte låta expropriationen bli ett olydnadsstraff för ditten och datten?

    • Mo says:

     Den som delar ut ljusskygga straff har själv problem med sin rättskaffenhet. Men det gör förstås inte saken roligare för dem som drabbas.

  • Erik says:

   Bra där Carina. Tänkvärt, sannolikt och även troligt också. Fy fan… Vi måste få ett slut på dom här dumheter nu.

 11. matte5958 says:

  ..allt i syfte att via detta, skyhöga drivmedelskostnader, energikostnader mm. tvinga in alla medborgare till större städer där de blir enklare att styra, övervaka, kontrollera och ta livet av…

 12. Ja, precis – med lite tålamod och en sak i taget som inte många kopplar ihop, så är vi strax där, dit vi planerats att fösas i fållan. Kollektivisterna vill dessutom stå på vinnarens sida, så efter hand blir fritänkande människor med hög grad av individualitet utrotade. Gud intervenerar en gång sägs det, och det måste nog bli i samband med att förhindra människans självgenererade undergång.

 13. Jonas says:

  Richard Vobes berättar en fantastisk historia från ett 60-tals scifi magasin.

  They wouldn´t take it

 14. Roger P says:

  En klok insändare?

  https://frihetsnytt.se/world-economic-forum-vilka-hur-och-varfor/

  Finns mer att läsa på frihetsnytt om hyckleriet och stämningar, det rör på sig, bra.
  Sätt åt dom, helst in med dom för gott.

  https://frihetsnytt.se/svt-lobbyist-vaccinvagrare-har-kostat-staten-15-miljarder-kronor/

  • Loa says:

   Klart: EU FÖRBJUDER bensin- och dieselbilar
   2023-02-14
   https://samnytt.se/klart-eu-forbjuder-bensin-och-dieselbilar/

   På tisdagen klubbade EU igenom lagen som förbjuder nyförsäljning av bensin- och dieselbilar från och med 2035. Samtidigt ska man också få ned utsläppen från lastbilar och bussar ytterligare.
   EU:s medlemsländer har redan godkänt lagstiftningen men kommer nu formellt att implementera den i lag.

 15. Jonas says:

  En klockren Richard Vobes till

 16. Erik says:

  En frisk fläkt, det har jag alltid tycket: https://swebbtube.se/w/mfqUdR1NCf8r5cU2K5BLvC

 17. peterkrabbe says:

  Under denna helgen är jag på resande fot och kan bara godkänna kommentarer sporadiskt tills jag har en annan uppkoppling. Kommentera gärna men räkna med längre väntetider! Sedan tar vi pulsen på Europa…

 18. Astrid says:

  Nyheter för en dag sedan.

  Dagens Nyheter: Sydafrika står värd för militärövning med Ryssland och Kina.
  Sydsvenskan: Ryssland och Kina testar robot i Sydafrika.
  Sveriges Radio: Rysslands militärövning med Sydafrika: En stor PR-kupp.

  O s v

 19. bjornwiklund says:

  OT men ändå inte såg i flödet att en beställning på nätet med Klarna fick på fakturar en sammanställning av….. sitt ner…. det klimatavtryck som detta skapade….. kan inte tro det samtidigt verkar personen synnerligen vettig

  • Mo says:

   Det är möjligt att man vill kunna fastställa det sammanlagda klimatavtrycket för din konsumtion i framtiden. Då skulle det kunna mängd specificeras och begränsas. Ungefär som tidigare varuransonering vid kristider under krig eller andra bristtillstånd. Handelssanktioner blir ett ännu effektivare vapen. Överskrider du din tilldelning skulle man tex kunna tänka sig ett extra skattepåslag. Troligen kommer man att vilja mäta energi ekvivalenter för hela varu kedjan dvs produktion och transport. Det blir compact living som kommer att gälla.

 20. ludwig.S says:

  Någonting annat:

 21. ludwig.S says:

  …och en annan inspelning. Man behöver inte fantisera om USA/NATO-s roll i vår tid. Inga teorier, bara konspiration och fakta. Och Sveriges politiker/journalister/mm. väljer att gå med och vara aktiv för ”fredens skull”. Sverige är med i och för sig sedan 1954 och har deltagit i krig mot Mellan Östens folk, så svenska politiker har blodiga händer sedan länge. Översten Richard Blacks svar kan ingen ifrågasätta. Mänsklighetens undergång eller överlevnad står på spel.
  https://swebbtube.se/w/6R6b4y5Sm6Rq32CVX26vTU

 22. Jonas says:

  Ännu en klockren Richard Vobes, han talar ju om England som utgångspunkt men det är så slående likt vårt eget land. Kan säga att det han talar om är precis där jag själv befinner mig sedan ett antal år tillbaka, min tillit till staten och andra institutioner och media är NOLL, NADA och ZERO och den kommer med all sannolikhet aldrig tillbaka.

  • Benny says:

   Ett problem i hela västvärlden att folken inte längre litar på staten, media, myndigheter, rättssystemet m.m Det är bara godtrogna och lättlurade som fortfarande läser fulmedia och tror på skiten de skriver. Ja, hela västvärlden håller på att gå åt skogen och dårarna i ledningen applåderar utvecklingen.

 23. jesslar53 says:

  Om man undrar vad krig har för mening för vissa så kan man kika på börsen.
  https://www.nordnet.se/marknaden/aktiekurser/16103134-ssab-b

 24. Erik says:

  Filip Sjöström Max Winter låter inte Dr Mikael Nordfors tala

  https://swebbtube.se/w/pJFu79akmcke9KWKsWdaYy

 25. Loa says:

  James O’Keefe avsatt från Project Veritas
  22 feb. 2023
  https://nyadagbladet.se/utrikes/james-okeefe-avsatt-fran-project-veritas/

  Project Veritas-profilen sade själv att han berövats sin auktoritet och blivit avlägsnad från styrelsen. Trots att han själv grundat företaget vet han själv inte ännu exakt varför så är fallet, berättar han i ett uttalande för Infowars.

 26. Loa says:

  Lägsta antalet nyfödda barn på 17 år
  22 februari 2023
  https://www.friatider.se/lagsta-antalet-nyfodda-barn-pa-17-ar

  Antalet nyfödda minskade stort i Sverige under 2022 jämfört med tidigare år, visar ny statistik från SCB. Det blev hela 8,3 procent färre nyfödda än under 2021.
  Totalt var det 17 år sedan det föddes färre barn – och i 22 kommuner och två län var antalet födda det lägsta på över 54 år.
  En liknande trend syns även i andra europeiska länder efter massvaccineringen mot covid-19.

 27. Benny says:

  Vallöftena som den nya regimen lovade innan valet avlägsnas punkt för punkt. Nu ska det satsas på vindsnurror enligt Bjäbba Busch och man ser ju EU:s hand styra även svensk energipolitik, liksom allt annat numera. Var det detta man röstade för i EU-omröstningen på 1990-talet? Innan valet så ville Busch inte ha ”stålskogar” med vindsnurror överallt i Sverige. Man ska alltså fixa energiproblemen med den lösning som skapade problemen från början d v s vindkraft? Rena snurren…

 28. Malgorzata says:

  Viktig information!!! i Bakom Kuliserna. 27 februari, på måndag ska Riksdagen rösta om WHO ska bestämma över oss.
  https://bakomkulisserna.biz/2023/02/23/pa-mand-27-2-rostar-riksdagen-for-att-infora-whos-nya-varldsordning/

  • peterkrabbe says:

   Det är knappast någon tillfällighet att man går fram med detta samtidigt som media fyller sina kanaler med material om Ukraina – ett år efter invasionen! För våra riksdagsledamöter gäller säkert partiledarnas önskemål att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer i frågan, dvs skriva på utan vidare diskussioner – vi skall ju alla vaccineras! Bill Gates sitter säkert och myser i ett hemligt gömställe tills besluten är tagna och vinden har lagt sig. Dags då för nästa ”pandemi” till hösten!
   Västvärlden i sin helhet lyder redan under NWO, problemet är att ytterst få har förstått det. Insikten kommer efteråt, när vi får smaka på piskan. Tyvärr är det då för sent att protestera.

 29. Mo says:

  Inom statskapitalismen rullar bonusmiljonerna alltmedan folket får släcka ned ljus och värme för att spara på elen.

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/15Rnee/miljardbonusar-pa-vattenfall-trots-usla-resultat

 30. jesslar53 says:

  Rage aginst war demonstreade i NY i Söndags , ingen uppmärksamhet från media.
  Man kommer ihåg protesterna emot Vietnamkriget ,, tycka vad man vill om Palme men han deltog . Idag sänder våra politiker vapen för att uppnå fred eller agendan är nog tvärsom… Var är folket (& politiker) för fred ????

 31. jesslar53 says:

  Vi är nära ett tredje världskrig och vi analyserar vaciner vilket vi vet är en bluff,
  Våra ”valda politiker” går i ledband med det militäristiska styrorganet i US som
  styr Tyskland och flertalet andra länder som marionetter , är det bara anställning och economisk trygghet för en själv som gäller eller kanske man kan sikta på framtiden med mer individuell tillvaro fri från styrning av börsens ägare och ägna oss att hjälpa varandra . Protestera mot krig ????

  • Mo says:

   USA utnyttjar Europa för att kunna behålla sin världs dominans. Motståndarna samlar sig i en ogenomtränglig front. Ett försvagat USA får nöja sig med att förslava väst. Taiwan kan bli octopus stora orosmomentet men vågar USA riskera att själva hamna i skottlinjen.

 32. jesslar53 says:

  Samarbete mellan vanliga mäniskor är lösningen inte skillnader. Mina erfarenheter är att vi alla vill leva våra liv i fred och respekt för varandra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: