Gott(?) Nytt År…

Ja, blir det ett gott nytt år eller rena katastrofen? Sällan har väl såväl vi som andra folk och kulturer varit så oense om vad det kommande året kommer att innebära. Det som är bra för någon är med säkerhet dåligt för någon annan.

På det personliga planet kan man nog alltid reda ut åsiktsskillnaderna, även om statistiken talar ett annat språk, i dubbel bemärkelse. De unga kvinnorna i vårt land håller sig enligt denna med 70 % till vänster i politiken, medan deras manliga, potentiella livspartners i majoritet tänker höger. Konsekvensen bör bli den av politikerna favoriserade, nämligen att dessa kvinnor allt mer gifter sig med män som tänker lika mycket vänster som de själva, nämligen svarta och bruna med invandrarbakgrund. Deras barn skall bli den nya normala populationen. Men vad händer då med de överblivna, vita männen? De lär knappast få gifta sig med de få invandrade kvinnorna av religiösa skäl? Kanske får de själva hämta sina blivande hustrur på Filippinerna eller motsvarande ställen. Resultatet blir detsamma vad gäller den blandade populationen och den politiska balansen kanske består. Alla får det bättre. Eller inte?

Det som går förlorat är svenskheten och omsorgen om vårt land. Globalismen slukar nationen och världen ser likadan ut oavsett var på jordklotet vi befinner oss. Det kommer att föda en likgiltighet och ett ointresse för att påverka ett styre som alla vet inte går att påverka. Precis så vill de ha det, de globalister som nu omformar vårt jordklot, samtidigt som de är helt övertygade om att de själva kan styra världen bättre än någon annan. De är självutnämnt oersättliga.

Därmed över till det politiska planet. Det kommande året kommer att bli avgörande för den fortsatta utvecklingen. Världen är redan delad i två block, låt oss enkelt kalla dem Väst och Öst. Men vem kommer att vinna kampen om världsherraväldet, för uppenbarligen finns det bara plats för EN vinnare? Åtminstone om vi ser till Projekt Västs agenda. Den är nämligen baserad på ett styre genom bomber och granater, reducering av mänskligheten och fri tillgång till jordens råvaror. Projekt Öst ser istället handel och utbyte av tjänster som vägen framåt, alla skall kunna vinna på en fredlig samvaro, må vara att vissa kommer att tjäna mer än andra. Problemet är att Väst redan gjort slut på sina egna råvaror och behöver de som istället finns i Öst. Att köpa är ingen lösning när man inte kan betala. Dessutom blir den som säljer allt rikare medan den som köper och konsumerar istället blir allt fattigare. Bäst då att förbjuda all handel och istället ladda bössan!

Låt oss tänka att ledaren för Väst heter Viktor och ledaren för Öst heter Östen. Viktor har redan laddat bössan och börjat jaga på Östens jaktmarker. Där finns gott om villebråd, både i Rysskia och Kinna, men Östen gömmer sig och hotar att skjuta tillbaks om Viktor inte slutar och reser hem till sina egna ödelagda ägor.

Viktor har på alla sätt försökt ta livet av Östen. Han har sålt gödningsämnen som skall ta död på Östens grödor, han säljer mediciner som istället för att bota tar livet av patienten. Han har också tillverkat raketer som skall skapa ösregn, stormar, ishagel, torka, ja till och med jordbävningar i syfte att göra Östen fattigare och förstöra hans möjligheter till överlevnad. Men ingenting tycks hjälpa. Nu har Östen gift sig med både Olivia och India och får allt fler barn, i takt med att de växer upp smyger de på Viktor och sätter ut fällor.

Även Viktor har gift sig. Den vackra mörkhåriga Sionne lär dock inte vara överförtjust och flörtar med alla i hennes närhet, allt till Viktors förtret. Det ryktas att hon bygger en koja i Östens skog där alla kan vara nakna och könlösa, men Östen har delat ut kikarsikten till sina barn med rådet titta först om ni vill, men skjut sedan. Enligt Östen trampade Sionne nyss i en rävsax och mår inte så bra.

Viktor lär ha inlett en ny bekantskap med en kvinna som heter Jo. Hon bor i det kalla området närmast Ishavet. Man pratar inte så mycket där för att slippa få i sig kall luft och säger därför ja till allt, det blir jo på utandningen. Det uppskattar Viktor som omväxling till den hetsiga Sionne, som skapar för många konflikter. Östen misstänker att Viktor med Jos hjälp skall smälta isberg för att översvämma Rysskia, eller kanske till och med djupfrysa hela Östens bosättning. Varken India eller Olivia tål kyla.

Östens barn är duktiga på teknik och har skickat raketer till månen, för säkerhets skull när det är fullmåne så det blir lättare att träffa. Detta retar Viktor som anser sig äga månen, men ingen kan se den flagga som han påstår sig ha satt där för länge sedan. Han oroar sig nu för att Olivias barn påstår sig ha planer på att skicka raketer till solen också. Viktor har nämligen tänkt sig att ta bort solen eftersom det blir för varmt på jorden. Istället planerar Viktor att tillsammans med Jo tillverka batterier till sina lampor hemma hos Jo. Jo, så blir det nog…

Vi kommer att få höra mer om Viktor och Östens allt mer komplicerade relationer under året. Kanske kan vi då vara lite mer allvarliga. När vi inte längre orkar skratta åt eländet…

Peter Krabbe

56 Responses to Gott(?) Nytt År…

  1. Henrik H says:

    Man kan inte göra så mycket annat än le åt dagens elände om man kan och invänta tiden då det blir räfst och rättarting för våra politikeridioter. Kanske ordnar det sig till slut och jordens befolkning kan överleva.
    Tack för sagan!

  2. Pingback: Gott(?) Nytt År… | Varjager's Weblog

  3. Tomas Pallander says:

    Tack Peter för en fin sammanfattning

    • peterkrabbe says:

      Tack Henrik och Tomas. Att berätta en saga kan ibland – paradoxalt nog – göra verkligheten mer verklig. Det visade Astrid Lindgren med sin saga om Pomperipossa. Det som alla redan visste fick plötsligt ett nyhetsvärde bara genom att vinkla verkligheten lite.
      Tyvärr tror jag inte på ett lyckligt slut på sagan om Viktor och Östen, men vi får väl se…

  4. hansgustavdahl says:

    Gott Nytt År, får vi hoppas, trots allt – och God Fortsättning, önskar jag dig, Peter (och även alla andra som söker sanning och omtanke)!

    Tack för denna mycket intressanta allegori och jag ser fram emot en fortsättning!

  5. Janos Levai says:

    Tack Peter och naturligviss för alla som deltagit den spännande gemensam resan och inspirationen!
    Livet är vackert…kan jag förklara?
    Gott Nytt År 2024 på Er och gott hälsa den som är viktigaste!
    Varm hälsning!
    János Lévai!/ 77 (Jävla ungrare-svenska)

  6. Magnus says:

    Tack för din saga!

    Kan bara hålla med om att det ser inte lovande ut. Allt går i en rasande fart, bara snabbare och snabbare i helt fel riktning. Vår nation, kultur och folkgrupp bryts ner dag för dag. En nation blev ett land som blev till en stat i NWO.

    En stat byggd på globalism, feminism, Agenda 2030, ”mångfald”, mångkultur, klimatalarmism, fjärde industriella revolution, kontroll samhälle, alltså kommunism 3.0.

    Allt monteras just nu ner över allt. Allt som fungerar ska raseras precis som dom naturliga normer som skapats av svenskar utan social ingenjörskonst. Ni vet normer som bara blir till pga av gruppen människor som existerar i sammanhanget. Allt ska bort och fan om du motsäger dig. Då är du alla negativa epitet som finns. Helt enkelt en bakåtsträvare.

    Ja, vi ser nu facit av vad nutidens galningar har skapat och vart vi är på väg.

    Jag hörde nyligen någon som påpekade när jag nämnde något självklart som just nu går åt helvetet. Att det var tråkigt med människor som anser att det var bättre förr. Sa en kvinna med en skuldtyngd röst. Hmm.

    Är ganska så trött på att folk sålt sin kropp och själ till alla dessa lögner. Lögner som byggs på för att skydda dom tidigare lögnerna.

    Går detta att laga? Tveksam. Jag tror vi som vill se verkligheten som den är ska hålla samman och skapa nya samhällen långt ifrån NWO.

    Trots allt så önskar jag er alla ett Gott Nytt År!

  7. Peter Sjöström says:

    Tack Peter för ”skrönan” den livar upp och skrämmer samtidigt . Det politiska läget är som det är med all sköns bråte som figurerar . Och i allt detta ska våra politiker försöka agera de som inte ens är torra bakom öronen .
    Mvh Sjöström

  8. Benny says:

    Läste att en nazistsympatisör med hakkorsflagga blivit åtalad i Ulricehamn? Märkligt att den svenska regimens nazistsympatisörer inte blir jagade och åtalade eftersom de bevisligen skickar våra skattepengar till nazi-regimen i Ukraina? Men ”lagarna” tillämpas olika beroende på din ställning i samhället vilket torde vara ganska uppenbart för de flesta. Kontentan av hela spektaklet är alltså att du inte får vurma för nazism i Sverige men det går bra att stödja nazister i Ukraina? Hyckleriet är som vanligt monumentalt, som brukligt i Sverige numera!

  9. Kjell Larsson says:

    Mycket bra beskrivning av den sjuka värld vi vistas i!
    Men de 1% satanister som längtar efter totalt herravälde ligger redan på dödsbädden, och vi behöver endast ett stabilt tålamod tills stormen är över!
    2024 bilr skakigt, men det är nödvändigt för att vi skall kunna gå mot en helt ny värld av fred, frihet, kärlek och sann demokrati!

  10. Anna af Trampe says:

    Tack käre Peter för all den energi och tid som Du under årens lopp har ägnat åt den säreget otacksamma uppgiften att få svenskar att engagera sig i det egna folkets vel och ve.
    Och God fortsättning på det Nya Året.

  11. Jonas says:

    ” Kanske får de själva hämta sina blivande hustrur på Filippinerna eller motsvarande ställen. ” I min krets finns två mogna män 40 och 50 års ålder som har gift sig med Thailändska kvinnor. Sedan känner jag till fler som har gjort detsamma.

  12. Jonas says:

    Under invandringens högvarv av framför allt muslimer så var argumentet ibland att de var en förföljd minoritet som måste skyddas. Muslimer är ingen minoritet då det finns långt fler än en miljard muslimer. Svenskar finns det kanske ca 8 miljoner av så här kan vi tala om en minoritet på riktigt så om någon folkgrupp etnisk eller religiös skulle ha ett skyddsbehov så är det väl svenskar, samma sak kan sägas om norrmän, finländare och danskar. Vi Skandinaver är därmed en grupp som borde skyddas från yttre påverkan men framför allt uppblandning både kulturellt och genetiskt.

    • Loa says:

      6,9 miljoner svenskar. Max. (Affes statistik för något år sen.)
      Då är att märka:
      27 mars 2023 skriver Fria Tider:

      Enligt siffror från SCB hade vid årsskiftet 34,62 procent av Sveriges invånare utländsk bakgrund max en generation bakåt. Det handlar alltså om första eller andra generationens invandrare med minst en utländskt född förälder.

      https://www.friatider.se/invandrare-snart-i-majoritet-i-bade-stockholm-och-goteborg

      • Jonas says:

        Bara 6,9 miljoner + att tidigare hade svenskarna ett av de bästa ryktena i världen som ärliga och strävsamma så vi är definitivt en skyddsvärd grupp människor. Tycker dock inte politikerna ska räknas in i skyddsgruppen då det är de som förstört vårt fina land.

  13. Eclipse says:

    I fredags spelade som vanligt Klimatorkestern på Forumtorget i Uppsala. Gubben som delade ut flygblad stod och stampade för att försöka hålla värmen i iskylan.

    ”You will die of old age. We will die of climate change.”

    Inne i Uppsala domkyrka tar sig Johan III för pannan. Såvida det inte enkom beror på att han tyckte den lutherska gudstjänstordningen var urtråkig.

    • hansgustavdahl says:

      Ja, förespråkarna för den ”globala uppvärmningen” är nästan lite kul i sin halsdarriga inställning, dessa iskalla dagar…

      Kul även med Johan III, som tar sig för pannan där inne i domkyrkan! Denne son till Gustav Vasa blev kung över Sverige, efter att ha eliminerat sin äldre bror och tronarvinge. Han äktade sedan Katarina Jagellonica från Polen. Vigseln mellan Katarina och Johan ägde rum enligt katolsk vigselritual i Vilnius i Litauen 4 oktober 1562 och i äktenskapskontraktet försäkrades Katarina fri religionsutövning, alltså den katolska läran.

      Johan III – och i synnerhet sonen Sigismund – verkade för en återförening med den katolska kyrkan och påven i Rom. Detta med initiativ såsom den katolska högskolan Collegium regium Stockholmense, stöd till det katolska klosterväsendet samt stöd till katolska jesuitmissioner i Sverige.

      Vid slaget om Stångebro, nära Linköping, 1598, kunde hertig Karl (sedermera Karl IX) sätta stopp för Katolska kyrkans invasiva utbredningsförsök i Sverige på den tiden.

      Så nog tar han sig för pannan!

      • Loa says:

        Hertig Karl satte stopp för katolska kyrkans invasiva utbredningsförsök i Sverige genom en offensiv för protestantismen, i denna hans (lagstridiga) kamp för kronan. Hans far hade infört arvrike och protestantism. I sin propaganda mot Sigismund och papisterna drog Karl till med Mose lag, som inkorporerades i svensk lag. Denna fundamentalism hade sex på hjärnan och straffen var obarmhärtiga, direkt från Mellanöstern. Byskvaller uppmuntrades. Arma alla ogifta mödrar i det kommande mansfattiga seklet… Prästen var noden till centralmakten, nu belägen i Stockholm och inte i Rom.

        • hansgustavdahl says:

          Hertig Karl, stoppade visserligen Vatikanens maktövertagande över Sverige då, men han var som så många andra regenter nog mest intresserad av att själv utöva makt. Den kyrka som formades under det protestantiska kungaväldet blev en del av den politiska maktapparaten: trist, förtryckande och obiblisk.

  14. Janos Levai says:

    https://www.politico.eu/article/charles-michel-to-run-for-eu-election-2024-top-jobs-viktor-orban/?fbclid=IwAR1vmIJA724IGNuKN3z6Y7kRzkd28Ztaf4mBUVYgFGVbrXDjNTe3gM39aCk

    Charles Michel kandiderar till EU-valet, vilket utlöser toppjobbskryss
    Flytten sätter press på ledarna, eftersom länder försöker undvika att Viktor Orbán tar överdimensionellt inflytande under Ungerns sex månader långa rådsordförandeskap.
    —————————————————————————————–
    ”Michel planerar att tillträda sin plats i Europaparlamentet i mitten av juli om han blir vald, vilket innebär att EU:s ledare snabbt måste komma överens om en efterträdare för hans lediga rådspost. Om de inte gör det skulle Ungerns premiärminister Viktor Orbán, vars land kommer att ta över det roterande ordförandeskapet i EU:s råd i juli, leda mötena – en mäklarroll som normalt åtas av Europeiska rådets ordförande.

    Det scenariot – ett okontrollerat Orbán som styr att rådet stannar under sex månaderna direkt efter valet till Europaparlamentet 2024 – är ett de flesta av de andra 26 ledarna i EU-länderna skulle vara desperata att undvika, med tanke på de eskalerande spänningarna mellan dem och Orbán, till exempel över Unionens stöd för Ukrainas och Ungerns rättsstatsöverträdelser .”

    Hm…Vad kan jag skriva??? Rättvisans seger väntar de ödmjuka och tålmodiga.

  15. Mjölner says:

    Krigshetsarna i regering och försvar uppmanar nu svenskar ”förbereda sig för krig”.
    Vad vet ÖB och regering som inte svenskarna i gemen vet och varför håller MSM käften? Med tanke på det imponerande försvar vi har, inget alls, verkar uttalandet
    av ÖB och regeringen bara vara tomt skryt. Sverige har inget försvar, det vet alla.
    Vad säger de svenska föräldrarna när deras barn skickas till evigheten.
    Är man så korkad att man tror Ukraina skall vinna kriget mot Ryssland och en invasion av NATO-militär i Sverige skall rädda oss. Dumt fölk, sa Fröding.

    Den stora USA-planen kan vara hur tokigt den än låter, engagera Ryssland i konflikten med allvarligt hot mot Iran när man samtidigt laddar upp på Nordkalotten. Det talas vitt och brett i Pentagon om att USA måste anfalla Iran inom de närmaste åren. Man tror sig klara ett tvåfrontskrig mot Ryssland när Irans tillgångar styckats upp. Man undrar över hur hjärnorna i Pentagon tänker.
    Hur kan man glömma Turkiet, Kina, Indien och Nordkorea?

    • Benny says:

      USA:s utrikespolitik styrs av dårar som ”glömmer” alla tidigare fiaskon snabbare än Biden glömmer vilka av han ”vänner” redan dött! Och nu får Deep State sätta in ett ryck om de ska hinna starta kriget mot Iran för allt tyder på att Trump kommer tillbaka (om han får leva) och han lär inte skriva på och godkänna några nya krigsäventyr i första taget.

    • Loa says:

      Jag har legat och ”roat” mig i soffan framför tv2 i eftermiddag, Forum där talarna på Folk och Försvar beskrev den krigsfot de tänker försätta mig på. Aha. Intressant. Era sopprötter, som talar om det ”folk” ni aldrig tillfrågat!
      F.ö., har ni analyserat rasaspekten för beredskapen? Lojaliteten på luckan? Vapen i orätta händer? Ordergången vid språkförbistring, ja kanske analfabetism?
      – Eller är det bara de vita som ska kriga? De beiga och de bruna få frisedel? Är det de facto DEM vi ska beskydda?! Tror ni detta skulle ingjuta stridsmoral?! Därtill med härförare som Pål Jonson, Micael Bydén och civilförsvarsminister Carl-Oscar Bohlin (M)?? Vad som sker nere i MSBs grottor törs jag inte tänka på, med den obehagliga Mikael Tofvesson som jagar desinformation. Vårt skydd mot samhällspåverkan… – Titta er i spegeln.

      Planen: 800 svenska soldater till Lettland
      Publicerad 8 januari 2024 kl 19.18
      https://www.friatider.se/planen-800-svenska-soldater-till-lettland
      Kristersson tonar ner:
      ”reducerad” bataljon i Natos ”multi”nationella…
      Alltså är han oärlig. Gryende skam? Eller bara ska sälja in.

      • peterkrabbe says:

        https://www.msn.com/sv-se/nyheter/other/rysslands-respons-p%C3%A5-svensk-krigsvarning-pekar-ut-sverige/ar-AA1mFQwz?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=a45214cc4ca24685814993c9155e2dae&ei=18

        Även omvärlden häpnar inför det svenska etablissemangets ohämmade krigspropaganda! Vad är egentligen syftet med denna krigshets, som tveklöst sätter Sverige i stor fara och skapar rubriker utomlands? Vi har en ledning just nu som borde tas in på psykiatrisk klinik för undersökning istället för att stå i Sälen och skämma ut vårt land internationellt. Det blir allt tydligare att dessa personer försöker skapa ett amerikanskt brohuvud i Sverige för ett framtida angrepp mot Ryssland. Vill vi ha ett nytt Ukraina på svensk mark? Jag tror knappast att detta har folkets stöd. Frågan är hur långt de kommer att dra denna agenda innan någon regerar på allvar? Det som händer nu är mycket, mycket allvarligt. Till och med normalt pålitliga nyhetskommentatorer som Knutsson på SVT sjunger med i krigets lovsång utan minsta invändningar. Har valet förvandlats till en statskupp?

        • Loa says:

          Statskupp: Samspel mellan S och M..? S kovänder men kastar bollen till M som vann valet. M genomför det S startat… S undgår kritik/straff för lappkastet (de har ju redan förlorat) och regerande M har alltid velat in i Nato. Snabbt och snyggt, faktiskt.

          Tänk på BARNEN! Det är KRIMINELLT att förstöra ungdomens rena och hoppfulla sinnen.
          Ljuvligt söta nordiska flickor, tre stycken av tre (!) fick i Aktuellt berätta om sin rädsla av De Vuxnas uttalande, att nu blir det krig i Sverige! Vi blir som Ukraina! Som om inte de svenska barnen redan var uppskrämda om Klimatet av samma oansvariga, obildade vuxna.
          Lyssna på den finska korrespondenten som var rent bestört över hur ÖB, landsfader och vår nye mufti Carl-Oskar Bohlin missbrukar allvarliga ord. Han kallar det för ”klarspråk” och ”icke inlindat” att lufta sin krigsfantasi. ”Vuxna och vårdnadshavare måste prata med sina barn OM HUR DET SÄKERHETSPOLITISKA LÄGET SER UT.” – Ska jag gå in i barnkammaren med DIN sjuka och självförvållade världsbild?! Han tror att hans Tydliga Tal är intäkt för Verkligheten. Innanför det pannbenet når inga externa argument. Han är väl Tofvessons chef också, är jag rädd.

          En rysk senator menade helt korrekt, att Sverige var framstående i rysk paranoia. Krigsminister Pål Jonson, regissör under radarn, ägnades fem sekunder: ”Äh, jag förhåller mig inte till Ryssland, när Ryssland använder olika former av desinformation i sina uttalanden.” Nähä du. Då har jag missuppfattat något.

          Nyhetsredaktionen var också mycket glad att temperaturen i Nikkaluokta stigit 50 grader på en vecka.

          • Loa says:

            9 jan. 2023
            https://nyadagbladet.se/inrikes/kristersson-valkomnar-amerikanska-trupper-i-sverige/
            Här säger Kristersson det rätt ut (nederst) :

            … enligt statsministern att Sverige, EU och USA fortsätter stötta Ukraina på olika sätt och att Sverige går med helhjärtat i NATO för att bidra till dess ”försvar och avskräckning”.
            – Vi fogar samman Östersjön och Baltikum med den transatlantiska länken. Vi får en central roll för basering och transporter av allierade stridskrafter, så att Nato kan verka i vår del av Europa.

          • Loa says:

            Muftin Carl-Oskar

            Krigshetsande ministern smet undan mönstringen
            11 januari 2024
            https://www.friatider.se/krigshetsande-ministern-har-inte-gjort-lumpen

            Civilförsvarsministern Carl-Oskar Bohlin (M) höll nyligen ett bombastiskt tal om krig som skrämde upp Sverige. I talet skällde han bland annat ut svenskar som inte agerat för att försvara landet. Men nu framkommer att ministern själv inte gjort lumpen eller ens mönstrat

    • Erik says:

      Hur dom tänker? Hur tänker kriminella? Inte alls skulle jag säga. Dessa i kabalens topp fungerar ungefär som klankriminella som inte heller kan fungera på något annat sätt än att se hot och konkurrens överallt.

      Antingen är du med dom eller emot dom. Är de med dom vill de att du ska offra dig på slagfältet och är du emot dom dödar dom dig. Synsättet är en extrem förenklat logiskt sätt att se världen på. Det är reptilhjärnor som inte klarar att se världen på något annat sätt, och tvingar därför fram samma förminskande sätt att vara på alla de kommer i närheten av och detta synsätt smittar och genom att skrämma människor slutar människor att tänka, känna som levande människor.

  16. Positivatanten says:

    Tack Peter! Jag håller med Kjell Larsson. Det blir sannolikt ett turbulent år, men det behöver inte bli katastrofalt. Sedan börjar det vända!
    ”Eliterna” avslöjas allt snabbare. Under supervalåret 2024 kan vi räkna med att väldigt mycket kommer uppenbaras på sådant sätt att många vaknar.
    Jag läser just nu ”De degraderade” av Christophe Guilluy, med igenkännande beskrivningar av den ”progressiva” identitetsvänstern och den nyliberala övre medelklassen i storstäderna. Det är delvis riktigt roligt för mig som från början genomskådade båda grupperna! Boken är skriven för vänsterfolk men är klart läsvärd även för oss andra. Edward Dowds ”Dödsorsak okänd” ger tydlig statistik till de dödliga injektionerna och ”eliternas” försök att dölja fakta, vilket naturligtvis blir allt tydligare! Den tredje boken är Ernst Wolffs ”Den diskreta världsmakten” som avslöjar WEF. Du kan beställa böckerna från Karneval Förlag, som ursprungligen var ett vänsterförlag, men numer även vänder sig till oss som avslöjat ”eliterna”.
    Regeringen, med eller utan Kristersson vid rodret, kommer tvingas ställa allt hårdare krav på alla som inte är hederliga och självförsörjande. Sveriges befolkning kommer minska snabbt när den påtvingade eller frivilliga återvandringen påbörjas.
    De unga vänstertjejerna vill inte skaffa barn, då de tror att världen snart går under. Eller så får de ett barn innan de överges av barnets utomeuropeiske far. De självförsörjande svenska killarna får de bästa tjejerna och de skaffar barn och återskapar tillsammans med likasinnade västerlänningar en ny och bättre värld!
    Så trots nuvarande läge i Sverige och världen ser jag fram emot en mycket bättre framtid redan under 2020-talet 🙂

    • Sture says:

      @ Positivtanten,
      jag håller både med dig och Kjell Larsson.
      Detta system med en liten globalistisk elit som stjäl allt det som de arbetande människorna har skapat är på väg att dö. Det är dödsryckningarna vi ser just nu. Och ur detta föds en helt ny värld – med rättvisa och andlig klarsyn. Det är det som ligger i orden ”The End of Times”. Vad som framförallt behövs just nu är att människorna vaknar ur sin dvala – och detta sker. Många har blivit medvetna om hur centralbankerna styr hela världens skeenden genom att trycka upp pengar från tomma intet och med dessa papperslappar köpa upp allting, via köpt media styra narrativet och via ränteförändringar skapa inflation som är en ytterligare stöld av rikedomar från de som har pengar på banken. Det senaste är ”Den Gigantiska Stöld” av hela världens egendomar som planerats genom de hemliga förändringar som gjorts i de amerikanska affärs- och banklagarna 2005 och i de svenska 2016. Enligt de hemliga förändringar finns det ingenting som längre heter att man ”äger” någonting och det finns inte längre några ”fysiska värdepapper” där man kan hävda att alla banklån är betalda. Och man får inte heller bedriva rättsliga processer om detta. Allt som är köpt i sin totalitet står nämligen kvar på banken som en ”säkerhet” (som en slags patentsäkerhet), som man får ha olika åsikter om men där centralbankerna har första tjing (även om allt är betalt). Så är lagarna idag i hemlighet omskrivna av ett mycket litet fåtal personer (två namngivna amerikaner), och ”harmoniserat” över hela den västliga världen.
      Ingenting kommer att hända förrän det blir ekonomisk kris och den lokala eller nationella banken går i konkurs (det kommer den att göra). Då löses det ut och då får man reda på att man inte ”äger” det man betalt i sin totalitet. Det är just detta Klaus Schwab har syftat på när han säger att ”ni kommer inte att äga någonting, men ni kommer att vara lyckliga”. Allt detta står att läsa om i riskkapitalhanteraren David Webbs bok ”The Great Taking”, som här lagts upp i form av en video, och vars bok jag gjort en svensk översättning av.
      Hursomhelst, detta är planen för det totala maktövertagandet i världen. Men det kommer inte att gå så. Alla brottslingar begår misstag och det finns inget perfekt brott (som de har trott och planerat för). Jag tror att de här onda människorna kommer att förlora allting. Det behövs bara ett litet misstag i hela denna plan för att allt skall gå om intet. Och det kommer det att göra. ”Den som gapar över mycket, mister ofta hela stycket.” Gud säger genom Barry Wunsch: ”jag kommer att ta ifrån dem allting, och jag menar allting”. Så tror jag att det kommer att gå. Trump kommer att få sin andra period. Och han är nu ordentligt förbannad. Mycket mera förbannad än han var under sin första period. Och han kommer att undvika alla dessa dåliga rådgivare, som han tyvärr omgav sig med under sin första period, och sparka ut folk från hela departement, lägga ner de 800 amerikanska militärbaserna och använda militärerna hemma, etc., etc.

      • peterkrabbe says:

        Det låter ju synnerligen oroande med din berättelse om The Great Taking. Finns det en videolänk vore det fint om du kunde lägga upp den också. Det hade också varit värdefullt med en närmare hänvisning till den svenska banklagen från 2016 som du skriver om.
        Ett stort problem som vi har är den amerikanska sekretessen i alla internationella förhandlingar, som gravt åsidosätter insyn och demokrati. Det gäller inte bara industrin utan också statsförvaltningen, inklusive innehåll i NATO-koncept som vi aldrig får veta något om. Det är kriminellt av svenska myndigheter att acceptera detta undanhållande av beslut som gäller hela folket, deras väljare.
        Beträffande Trump har du naturligtvis rätt – om han inte hamnar i en kista istället för presidentstolen. Ju mer vi närmar oss 2030, desto tuffare åtgärder kommer våra antagonister att sätta in, att mörda en president eller köra ett väl inövat valfusk än en gång är numera en bagatell för dessa samhällsomstörtare.

      • Sture says:

        @peterkrabbe,
        Pelle lade upp denna video på din blogg den 10 december 13.42: https://www.youtube.com/watch?v=dk3AVceraTI
        David Roberts Webb var med på Läkaruppropets konferens i Johannesbergs slott utanför Stockholm i september då vi försökte ge en större bild av världsläget.
        Jag tror att man skall läsa denna bok (The Great Taking) tillsammans med det som jag skrivit om Federal Reserve från boken ”The Creature from Jekyll Island: A Second look at Federal Reserve” av Edward G. Griffin. Som du kanske minns så skrev jag om denna bok för några år sedan i en kommentar på din blogg, varpå Loa argt krävde att jag skulle redovisa varifrån jag tagit detta. Jag hade dock inte plagierat något eftersom det var jag som skrivit detta i 5 artiklar under min egen signatur på sajten ”Everykindapeople.blogspot.com”. Hursomhelst, i denna bok (Federal reserve) framkommer vilka som avses i nästkommande bok (The GreatTaking). De som lurat till sig rätten att trycka upp pengar från intet är precis samma gäng som i nästa bok går under benämningen ”säkrade kreditorer”. Deras rätt till återbetalning på sina krediter (tryckta från tomma intet), måste till varje pris säkras – och dessa har första tjing. Alla andras rättigheter kommer i andra hand. Vi måste ha ”rättssäkerhet” i världen. Det handlar om det – tror våra dumma politiker.

        • hansgustavdahl says:

          Det finns faktiskt ett föredrag som tar upp kärnan av innehållet i boken ”The Creature from Jekyll Island: A Second look at Federal Reserve” av Edward G. Griffin.

          Lyssna och njut!

          Det är som vanligt, när det gäller författaren och föredragshållaren Edward G. Griffin, både lättillgängligt och synnerligen insiktsfullt.

          Den tjocka boken, som föredraget till stor del handlar bygger på, har även jag läst. Det är minst sagt en ögonöppnare!

        • Sture says:

          @hansgustavdahl,
          du har klistrat in många olika föredrag av Edward G. Griffin under de senaste åren. Han är glasklar. Men första gången jag stötte på Edward G. Griffin var faktiskt på Glenn Becks program på FoxNews. Glenn Becks framställning gjorde ett djupt intryck på mig varför jag köpte och läste boken och beslöt att försöka fånga budskapet på ett enkelt och pedagogiskt sätt i ett antal artiklar. Glenn Beck fick omedelbart sparken från FoxNews efter detta program. Dessa sammanhang fick han inte förklara. Nu har Glenn Beck en egen sajt ”The Blaze”.

  17. Janos Levai says:

    ”Gott(?) Nytt År…”

    Hm……? Verkligen!!!

    https://www.expressen.se/nyheter/sverige/toppmilitarens-varning-okad-risk-for-storkrig/

    ”Den kraftiga upprustningen som nu sker i Ryssland, och en ökad pessimism i Ukraina, har fått regeringen och Försvarsmakten att tala om risken för ett storkrig i Europa, som Sverige dras in i.

    – Läget är mycket allvarligt, säger chefen för Försvarsstaben Michael Claesson, som pekas ut som möjlig ny ÖB.”

    ———————————————————————————–
    ”Bara två saker är oändliga, universum och den mänskliga dumheten. Men när det gäller universum är jag ännu inte absolut säker”. – Albert Einstein.

    ————————————————————————————

    Jag hålla mig med Mjölner.

  18. matte5958 says:

    På olika sätt agerar KM allt mer desperat med målet att till varje pris förhindra valet i år i USA. Kommer DT till makten så kommer deras agendor till största delen få stryka på foten.

    De kan mörda honom, eller försöka ny ”pandemi”, eller starta större krig, eller skapa större naturkatastrof.

    Vilket alternativ de än väljer så kommer det inte dröja länge innan det sjösätts. Vi får preparera oss efter bästa förmåga och be till högre makt att vi kommer igenom detta, förhoppningsvis starkare !

  19. jesslar53 says:

    Undrar om inte allt detta krigshetsande är för att rädda den värdelösa dollarn.
    För att rädda den Svenska kronan krävs ett mirakel t.e.x börja med stoppa drömmen om fossilfritt stål, sedan byt ut vattenfalls styrelse.

    • Loa says:

      Huvudet på spiken! Det som kallas ‘money laundering’ vid klimat”stöd”, covid”bekämpning”, Ukraina etc. är, att alla de västpengar som ”betalas” därmed SKAPAS på pappret. D.v.s. det ser ut som om dollarn vore kraftigt efterfrågad, vilket räddar värderingen av befintligt pappersberg.

      • Loa says:

        Money laundering…

        Svenska regeringen kan låna pengar för att möta krigshetsen – behövs hundratals miljarder, säger Kristersson
        2024-01-11
        https://www.vaken.se/regeringen-kan-lana-pengar-for-att-mota-krigshetsen-behovs-hundratals-miljarder/

        • Loa says:

          Regering och opposition ense: Vill låna tiotals miljarder för krig mot Ryssland
          Publicerad 11 jan 2024 kl.20:00
          https://samnytt.se/regering-och-opposition-ense-vill-lana-tiotals-miljarder-for-krig-mot-ryssland

          Ett krig med Ryssland ”är runt hörnet” hävdar statsminister Ulf Kristersson (M) och öppnar nu för jättelika lån till att rusta upp Sveriges försvar till en nivå där det kan mäta sig med det ryska. Socialdemokraterna har riktat hård kritik mot Tidöregeringens och ÖB:s krigsskrämsel, men förefaller bortom retoriken vara inne på samma linje och förordar också jättelika lån till försvaret.

          … såväl regeringen som oppositionen. För att gå i krig med Putin behöver det svenska försvaret rustas upp rejält och snabbt. Det är man nu lika ense om som man tidigare var överens om att avveckla större delen av det svenska försvaret, med hänvisning till att det inte längre fanns något hot från öster.

          Exakt hur stora belopp Sverige kan behöva skuldsätta sig med för att göra sig redo för att nedlägga Ryssland är oklart, men det handlar om flera tiotals miljarder kronor.

          Statsministern fortsatte på onsdagen att mana svenska folket att förbereda sig för en rysk invasion. ”Kriget är runt hörnet” sade han och därför är det bråttom

          Redan så här långt bedöms Svenska Saab med familjen Wallenberg som storägare ha tjänat 60 miljarder kronor extra på Rysslands invasion av Ukraina. De senaste dagarna har aktiekursen för företaget, som bl a tillverkar stridsflygplanet JAS Gripen och granatgeväret Carl-Gustaf, stigit med 5 procent på börsen och är nu rekordhög.

          Och lejonparten av pengarna rinner i riktning mot familjen Wallenbergs stiftelser och bolag som Investor och Wallenberg Investment, men också till familjemedlemmarna personligen. Saabs styrelseordförande Marcus Wallenbergs aktier i bolaget var före Ukrainakriget värda 27 miljoner kronor. Idag är värdet 82 miljoner.
          Saabs VD Micael Johansson, som i år lobbat på Folk och Försvar, har också personliga ekonomiska intressen i att det går bra för företaget. Hans Saab-aktier är idag värda 34 miljoner

  20. peterkrabbe says:

    https://www.msn.com/sv-se/nyheter/utrikes/nye-premi%C3%A4rministern-rekordung-och-gay/ar-AA1mGLbE?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=886702d57719434ba7fb882c182908cf&ei=27

    Macron i Frankrike byter nu ut sin premiärminister, den rutinerade Elisabeth Borne mot 34-årige Gabriel Attal -mot Bornes vilja. Bytet kommer att skapa upprörda känslor i Frankrike. Macron använde Borne för att driva igenom den av flertalet oönskade pensionsreformen i Frankrike, detta genom upprepade användningar av en undantagsparagraf som kunde köra över nationalförsamlingens majoritetsbeslut, vilket skedde i en omfattning som går till historien. Beslutet är nu genomfört och Borne, som fått order att driva Macrons retorik skoningslöst – är därmed oanvändbar i den fortsatta politiken.
    I hennes ställe kommer då en liten ponke, Macrons egen lilla gullgosse, den homosexuelle Attal, som Macron sparat tills nu, då stormen bedöms ha blåst över. Elaka tungor förtäljer att Macron gjort otaliga kvällsbesök på det hotell i Paris som Attal haft som bostad. Få betvivlar att ryktena är sanna, Attal har varit Macrons skugga i många år nu och man kan säkert se en planering där Attal skall tas fram som presidentkandidat när Macron tvingas träda tillbaks om tre år. Macron skulle därmed kunna efterträdas av sin egen skugga, samtidigt som han garanterat fikar efter en toppost inom EU:s ledning. Bara väljarna kan ändra på detta. Kommer de att göra det eller får valfusket i Frankrike förnyad aktualitet?

  21. Loa says:

    Resumé

    Wallenberg har tjänat tiotals miljarder på kriget
    10 januari 2024
    https://www.friatider.se/wallenberg-har-tjanat-tiotals-miljarder-pa-kriget

    Det som nämns i artikeln:
    12 april 2022
    https://www.friatider.se/wallenberg-i-hemligt-nato-mote-med-regeringen

    7 augusti 2023
    https://www.friatider.se/sveriges-nato-forhandlare-slutar-gar-direkt-till-wallenberg

    Oscar Stenström ”privat” med Maggan på Bilderberg -23
    Nya Tider v.26 /23
    Oscar Stenström är tjänstemannen som anställts för att ro Sveriges Natoansökan i hamn. Trots sitt livslånga engagemang i socialdemokratin, fick han fortsätta på sin position när Tidöpartierna vann valet i höstas.
    … en resa han gör allt för att hemlighålla är den till Lissabon i maj, då Bilderberggruppen träffades. Stenström var där – men har dolts i den offentliga deltagarlistan. Det skriver Gustav Kasselstrand,

  22. Janos Levai says:

    Klassiker: Wallenbergarnas farliga förbindelser

    Klassiker: Wallenbergarnas farliga förbindelser

    Det är en del av familjens motto, ”esse non videri,” verka utan att synas.
    —————————————————————————————–
    ”Pecunia non olet,” vilket betyder att pengar inte luktar. Det sa den romerske kejsaren Vespasianus när några människor motsatte sig att han skulle beskatta stadens offentliga toaletter. Sedan tog han fram ett mynt och luktade på det med den som kritiserade det mest.
    —————————————————————————————-

    Wallenbergarna bryter tystnaden

    https://www.st.nu/2007-01-02/wallenbergarna-bryter-tystnaden

    Min slutsats.
    ” Demokrati är som två vargar och ett lamm som röstar om vad man ska äta till middag. Frihet är ett välbeväpnat får som ifrågasätter resultatet av omröstningen. ” – Benjamin Franklin statsman, naturforskare, filosof och en av USA:s grundare.
    ” Demokratin varar aldrig länge. Det slösar bort, tröttar ut och tar livet av sig. Det har aldrig funnits en demokrati som inte har begått självmord. ” – John Adams, USA:s andra president.
    ” Vi tror att socialism och demokrati är samma och oskiljaktiga. ” – Socialistpartiet USA.

  23. Mjölner says:

    Det finns gott om j-dar inom det vapenindustriella komplexet.
    Det finns gott om ministrar som blivit kronvrak och är stora i truten.
    Det finns gott om bögar och flator i världspolitiken.
    Det finns gott om demens och dålig kognitiv förmåga i politiken.
    Det finns gott om klättermöss inom politik och polis.
    Det finns gott om skrämsel och lögner i svensk politik.
    Men det finns fan i mej inte gott om ärliga journalister inom MSM.

  24. Erik says:

    Har inget tillmötesgående budskap att ge människor här på bloggen och vidhåller att det stora uppvaknande som många vill mena kommer förlösa oss från cabalens onda agenda är en villfarelse. Något gud kommer heller inte intervenera; tillvaron här på jorden handlar inte om detta eller att be och tro för att inbilla oss att en högre makt, efter någon karmalag som bygger på moral (vems moral i så fall?) skall ställa allt till rätta?

    All religion är programmering till lika likriktning av uppfattningar vars syfte är att uniformera massorna, sett till både handlingar så väl som tänkande, ofta med mytologiska ofelbara övermäktiga superfigurer.

    Nej, istället handlar det om ödmjukhet och förståelse hur svårt och tufft tiden och livet är här på jorden för alla. Vad ska man göra med sitt liv, under tiden man lever? Hur uthärda lidande, ty alla människor lider, om inte hela tiden så i vart fall periodvis. Det är lätt att förstå att människor fylls av hat, misstro och frustration och alla är vilsna. Huvuddelen av samtliga inlägg här är blott frustration: å ena sidan framförs att vi lever i en värld med demokratibrist och om vi bara får mer demokrati blir att toppen. Å andra sida hävdas att ”Demokrati är som två vargar och ett lamm som röstar om vad man ska äta till middag” vidare att demokrati är den korta lilla stunden innan permanent diktatur införs.

    Vad värre är att människor sätter sin tilltro till uppblåst superegon vars strävan är att samla alla under sig och enbart för bekräftelsens skull.

    Människor kan inte ge av vad de har, förutsättningslöst, ej heller ta emot utan att ställa sig frågan: vad får jag ut av det här – all korruption har och får sin näring ur dessa brister i karaktären.

    Sluta lyssna och sluta lyd. Bara öppna upp sinnet ditt och be skaparen fylla dig med kärlek och förståelse och ödmjukhet inför den korta tid vi lever här.

    • Erik says:

      Skulle människan vakna kollektivt (komma till uppvaknande) och enbart tack vare information, så skulle människan ha gjort det redan för länge sedan och dessutom sett till att någon ny cabal inte skulle kunna uppstå på nytt.

      Globalisterna är samma som då som idag det är bara att gå tillbaka i vår historia: globalisterna i Mesopotamien, som erövrades av assyrierna under ledning av kung Sargon II som då blir det nya globalisterna: sedan Babylonien och assyrierna blir det nya globalisterna osv, osv: det vill säga som vi har det i dag, är vad läget alltid varit.

      Vi fick en fantastiskt vacker planet med ett underbart ekosystem till vårt förfogande – rena paradiset och vi kunde inte förvalta gåvan och detta enbart på grund av egots girighet – som igår som idag.

  25. Janos Levai says:

    Den var ett nöje att ni har diagnostiserat sjukdomen och träffat mitt i pricken, men jag har ett stort dilemma vilken ”medicin” skulle hjälpa oss att lösa den omfattande problemet?
    https://thepeoplesvoice.tv/millions-of-germans-rise-up-against-fascist-wef-agenda-media-blackout/

    Och vad händer egentligen i Tyskland?
    —————————————————————————–
    Min konklusion.
    Denna radikala omvandling är oundviklig, för bakom världens allt mer hotfulla bultande närmar sig en existenskris som är mycket djupare än något som hittills kan tolkas. Kärnan i detta är att den världshärskande kraftens levnadssätt, som har följts i tusentals år, har blivit ohållbar, eller mer exakt, det redan ohållbara levnadssättet verkar ha nått sina yttersta gränser. Huvudmakten kommer därför antingen att säga adjö till sina tidigare vapen, eller så kommer den att falla sönder tillsammans med världen.
    Kommer det att bli ett farväl till dessa livvapen?
    Jag vet inte svaret!
    Eliternas andliga, moraliska och andliga degeneration fortsätter ostoppbart även nu, och börjar till och med bli en så självstimulerande virvel att det inte längre finns en historisk analogi.

    • Erik says:

      Tack för länken om det tyska bondeupproret. Har naturligtvis notera detta men som artikeln antyder kan detta vara stubinen som tänds.

      Min äldsta dotter (doktorer för närvarande i Cambridge. Ämne? Exorcism…) tog upp en företeelse för många år sedan nämligen när en makt faller eller en rörelse når framgång som påverkar hela samhället, uppstår en eufori i rörelsen – en känsla att allt är möjligt. Har varit med om detta ett par gånger bla som punkare i slutet av sjuttiotalet en bit in på 80-talet när allt tycks vara möjligt. Detta tillstånd har tydligen ett akademiskt namn inom socialantropologi, men det vara inte så länge. Sedan tar kapitalet och etablissemanget vid, även om samhället påverkas så mynnar allt ut och slutar möjligen i ett mode. Rörelsen dör sakta ut. Vi får se hur det går.

      Cabalen kommer aldrig att lägga sig ner och ge upp. Heller dödar de alla inkluderade sig själva.

      Medicin? Är nog närmast en kabbalist, även om jag bara skrapat på ytan. Skulle nog påstå att verkligen ge sig hän i Kabbalans förklaringsmodeller är synonymt med ett institutionaliseret vansinne – som att befinna sig i en strukturerat vansinne, utan vansinne. Mycket som legat dolt öppnar sig. När detta sker vet man att medvetande är fundamentalt (allas medvetande) och sitt eget medvetande är en del av skaparens medveten och kan aldrig vara något annat samt att medvetandet aldrig kan dö, och då släpper rädslan helt och hållet. Vår lilla tid här på jorden utgör bara en microsekund, inte mycket att bry sig om igentligen, samtidigt som man är helt låst i detta liv, men man ser samtidigt allt radikalt annorlunda och mycket av den personliga driven försvinner.

      Väldigt mycket rörde sig kring rädslan för döden tidigare, och när den släpper spelar inte saker och ting så står roll längre – man blir väldigt medvetna om sitt ego och många behov man trodde var viktiga släpper taget sitt grepp.

    • Erik says:

      Du har helt rätt i din analys och cabalens är lika inlåsta om inte ämne mer inlåsta, då de inte vågar gå vidare efter detta liv. Heller gifter de sig med och blir en del av en maskin, som på sin höjd möjligen kan simulera evigt liv.

      Alla makthavare med full förståelse om tillvaron beskaffenhet samt med en enorm ondska i sitt bagage söker med all sin kraft jaga ett evigt liv här på jorden för att slippa konfronteras med sina handlingar. Det är den verkliga rädslan för döden x 10. Denna rädsla jagar och flåsar dom i nacken hela tiden. Det går nog till slut så långt att naturen självt inte vill ha med dom göra.

  26. Loa says:

    Gonzalo Lira Dead In Ukrainian Prison
    Friday, 12-Jan-2024
    https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=234982
    Tucker Ep. 47

  27. Mjölner says:

    Från och med i dag t.o.m. den 19 jan. pågår i Davos WEF:s årliga globalistmöte.
    Svenska politiker och representanter för näringslivet är som vanligt närvarande.

    Finansministern på plats.
    Även om själva deltagarlistan inte är offentlig, och verklig folklig insyn i vanlig ordning saknas, står det klart att flera svenska makthavare ska tala på eventet.
    Den svenska finansministern (kvinna förstås likväl som spöket från Vattenfall Anna Borg) skall tala om,
    -Hur kan regeringar och företag övervinna skilda prioriteringar och ifrågasatta modeller för att balansera tillväxten med medborgarnas liv, lycka och välbefinnande som mått på framgång?” är frågeställningen hon ska hjälpa till att besvara.

    https://www.weforum.org/events/world-economic-forum-annual-meeting-2024/sessions/good-growth-lessons-from-the-field/

    Vad i Herrans namn skall man säga. Varför lånar man sig till detta?
    Fina ord inlindade i lögner som i slutändan leder till gemene mans slaveri i globalisternas verkstad. Tror sig deltagarna i denna cirkus kunna komma undan
    när uppgörelsens tid kommer? Lögner likväl som sanningar lagras i dag digitalt.

Lämna en kommentar