När spricker fasaden?

himmel skanör

Kärnvapendetonation? Nej, solnedgång i kem-sörjan. Öresund augusti 2018.

 

I en intervju nyligen på Geoengineering Watch försöker Dane Wigington få den amerikanske flygvapengeneralen Richard Roellig att berätta om verksamheten med chemtrails och vädermanipulering. Under Danes tappra kryssande mellan skären framkommer ändå för den lyhörde att irritationen stiger även i den militära ledningen över väderprogrammets långtgående konsekvenser.
Det som är mest upprörande är dels att USA anser sig ha rätt till vädermanipulering genom att klassa detta som ett amerikanskt, nationellt säkerhetsintresse. Att med militära avsikter kunna påverka och styra vädret över hela jordklotet är alltså ett amerikanskt nationellt säkerhetsintresse. Sug på den karamellen. I praktiken anser man därmed sig redan ha rätten till globalt styre, utan att behöva bekymra sig om nationella regeringars åsikter och invändningar. Pentagons program Owing the Weather 2024 är ett underliggande dokument som jag skrivit om tidigare. Där finns målsättningen. I de sekretessavtal som USA skrivit med bl.a. Sverige redan under Carl Bildts regering och som även Göran Persson godkänt, finns medlen. Som Roellig bekräftar och som vi vet från dessa avtal innebär nationellt säkerhetsintresse total mörkläggning av både militär strategi och teknisk utveckling. Detta gäller både svenska politiker och tjänstemän i statlig tjänst. Avsteg bestraffas på värsta tänkbara sätt.

Passa därför på nu att fråga våra blivande riksdagsledamöter innan den 9 september om de anser att SVENSKA FOLKETS RÄTT ATT BESTÄMMA ÖVER SITT EGET LAND ÄR ÖVERORDNAT ELLER UNDERORDNAT AMERIKANSKA INTRESSEN? Vid fel svar stryk dem från valsedeln!

I intervjun framkommer att tillförlitliga undersökningar visat att 450.000 amerikanska medborgare dog i sjukdomar orsakade av utprovningen av de amerikanska kärnvapnen. Detta visar vilken cynism som råder i Pentagon och att människoliv är underordnade de strategiska intressena. Vi står nu inför en liknande situation när man genom chemtrails sprayar vår atmosfär full av kemiska ämnen i syfte att slutföra sitt program för kontrollen av vädret. Hur många som dör i förtid genom dessa toxiner saknar allt intresse för Pentagon. Målet är helgat – att skapa global kontroll.
Vad skall man då göra med vädret? Sett även ur en historisk synvinkel har svält varit ett av de effektivaste vapnen att krossa en fiende. Man försökte svälta ihjäl Tysklands befolkning redan under första världskriget genom livsmedelsblockader. Det fortsatte med bolsjevikernas massvält av ukrainska bönder som inte ville underkasta sig kommunismen efter revolutionen, Holodomor, där 10 miljoner människor beräknas har dött. Det fortsatte med amerikanen Morganthaus beordrade massvält av den tyska civilbefolkningen åren efter andra världskrigets slut, då 13 miljoner tyskar fick sätta livet till – förutom de som redan dog under kriget. De som läst mina tidigare artiklar vet vilket samband som finns mellan dessa händelser och dagens amerikanska krigsföring.
Den torka som vi utsatts för de senaste fyra månaderna kan man på goda grunder se som en experimentverksamhet för att studera vilka möjligheter krig med väder som vapen erbjuder i vår tid. Vi i Sverige har redan förlorat halva vår egen livsmedelsförsörjning, kombinerat med förödande bränder. Även i Mellanöstern noterar man rekordtorka. Enligt Wigington har Pentagon ”utlovat” att Teheran i Iran skall falla under 2019. Om detta sker efter tidernas värsta torka, kombinerat med livsmedelsblockad blir jag inte förvånad. Står vi på tröskeln till nästa folkmord? Mycket tyder på det. Att mörda civilbefolkning är billigare än att slösa med soldater.
Peter Krabbe