Tankar inför valet.

Val 2018

 

Med drygt en vecka kvar till valdagen är det säkert många som tar sig en extra funderare. Vad är det som händer – egentligen? De traditionella partierna föses ihop som en skrämd fårskock medan vargen SD och den lilla vargungen AfS slår sina lovar runt flocken. Ett systemskifte kommer allt närmare, men inte tillräckligt nära. Partierna slänger vallöften till folket som en ful gubbe slänger godis till barnen. Lita på mig – men ingen litar egentligen på någon. Man kan tro att regeringspartierna redan befinner sig i opposition när man ger feta vallöften som man rimligtvis borde ha genomfört redan för fyra år sedan. Inom den påstådda Alliansen är åsiktsmotsättningarna större än vad de är mellan höger- vänsterblocken. SVT rabblar frenetiskt ”goda” exempel på samarbete mellan S och M i några kommuner som man lyckats hitta ute i obygden. Se, så bra vi kan samarbeta!

Samtidigt förstår nog alla att ett sådant samarbete på riksplanet vore demokratins svanesång. Med 70% av väljarna i samma parti har vi en totalitär regim. Det värsta är att den kommer att stanna kvar, även om väljarstödet i framtida ”val” skulle motsvaras av den omvända relationen. Detta ser vi genom den ökande censuren, åsiktsförtryck och förföljelse av oliktänkande. Vi ser redan också tendenser till kvalificerat valfusk, där valsedlar konsekvent plockas bort ur vallokalerna för ”obekväma” partier. Statstelevisionen flippar ur fullständigt med sin ensidiga propaganda för en regering som allt färre vill ha kvar. Förnedringen av oppositionens partiföreträdare tar sig oanade proportioner och att betala licenspengar till Sveriges Radio- och TV framkallar illamående. Är det också rimligt att valkampanjer för etablerade partier skall föras på arabiska eller somaliska i vårt land, ett språk vars budskap flertalet svenskar inte kan förstå och bemöta?

Glädjande nog börjar vårt folk att slå tillbaks mot dessa tendenser, internet blir alltmer centrum för en opposition som slåss för Sveriges frihet och demokrati, censuren står sig slätt mot alla kreativa sätt att kringgå den. Staten hinner inte sticka sina fingrar i alla nya hål som ständigt uppstår i åsiktsballongen. Varför blir det då så här?

När sju partier i praktiken blir ett innebär det att deras politik i sak är betydelselös och att en annan, överordnad agenda har tagit över. Den agendan ser vi nu växa fram över hela västvärlden, inom EU, FN, USA med sin Deep State, England med sin City of London och the Crown samt, inte minst Vatikanen med sin guldbehängda påve. Den kallas för GLOBALISM och är framtidens totalitära samhällssystem, ett system där nationalstater avskaffats och ett monopolistiskt tankesätt styr all ekonomi och handel. En styrande elit där aktörerna väljer varandra och resten av befolkningen är satta att arbeta och lyda. Raser skall blandas till en ny Människa, likadan oavsett var på jordklotet hon befinner sig. Hennes antal skall begränsas och kvoteras.

Skapandeprocessen av denna globalism har förvandlat hela 1900-talet till en häxbrygd, där hundratalet miljoner människor fått sätta livet till i världskrig och revolutioner, regisserade av samma elit som tror sig ha den självklara rätten att nu föra in världen i det sista avgörande skedet innan förverkligandet av sina sjuka drömmar om världsherravälde uppnås.

Det som förvånar mest i vårt lilla land är att de för övriga världen mest avgörande frågorna inte får diskuteras av våra politiker. Stämpeln konspirationsteoretiker trycks obarmhärtigt dit på alla som vågar nämna begreppet globalism eller sionism. Alla jämförelser av svensk politik med faktiska skeenden i världen censureras eller kriminaliseras. Att många avgående politiker får en ny framtid inom ramen för internationella bankkarteller eller mediekoncerner  skall vi helst inte kommentera. Korruption och lögner börjar bli en del av den svenska vardagen. Vi internationaliseras.

Vad är då viktigt för det svenska folket i nuläget? Jo, att få veta vem som planerar och genomför spridningen av geoengineering i vårt luftrum, med väderförändringar, extremtorka, skogsbränder och grava hälsoproblem för befolkningen som följd. Detta svarar man inte på, trots att det finns öppen dokumentation om US Airforce’s program Owning the weather 2024. Vi vill veta om amerikanska program för kontaminering och genmanipulering av livsmedel är avsedda att förkorta vår livslängd i syfte att depopulera vårt jordklot. Detta svarar man inte på. Vi vill veta om den elektromagnetiska strålning som sprids via 3G, 4G och 5G tar livet av både unga och gamla. Detta svarar man inte på. Vi vill veta om man hemlighåller metoder att bota cancer och andra sjukdomar för att det både är olönsamt för läkemedelsbolagen och ökar befolkningsmängden i oönskad omfattning. Detta svarar man inte på. Vi vill veta om man försöker ta ifrån oss vår självförsörjning genom att lägga ner våra jordbruk och göra oss beroende av US Aid i både freds- och krigstid. Detta svarar man inte på. Vi vill veta om man vill lägga ner vår försvarsindustri för att tvinga oss att köpa amerikansk skräpmateriel och bli beroende av NATO i en krissituation. Detta svarar man inte på. Vi vill veta om man medvetet försämrar vår skola och våra utbildningsanstalter för att vi skall bli dumma och lydiga ja-sägare till den nya världsordningen. Detta svarar man inte på.

Vi vill veta varför våra egna politiker medverkar till att UTROTA DEN VITA ETNICITETEN och införandet av islam med sharialagar som en normal del av det svenska samhället. Detta svarar man inte heller på, men svaren finns ändå i alla de konventioner som Sveriges riksdag skrivit på sedan 1970-talet och i FN:s agenda 2030. Detta gäller det svenska folkets framtid. Varför vågar inte våra valda ombud redogöra för motiven? Jo, alla vi som ifrågasätter är naturligtvis konspirationsteoretiker och galningar som borde interneras. Något svar behövs därför inte. Vi förstår inte de globala problemen och måste därför ignoreras.

En skattekrona hit eller dit, en semestervecka hit eller dit, ser ni inte hur väl de vill oss? En tårtbit extra till pensionärerna – varje månad! Förmånerna har ingen gräns! Buga och bocka!

Vad skall vi då göra konkret? Rösta på de tre partier som vill förändra politiken – SD, AfS eller det borgerliga alternativet Medborgerlig Samling. Det kanske inte räcker för ett systemskifte, men det skrämmer livet ur det korrumperade etablissemanget. Om inte det ändå leder till eftertanke och åtgärd så kommer genombrottet i nästa val istället. Grunden är lagd för ökat medvetande och kunskap om vad som egentligen händer i världen. Med hjälp av internet kommer det inte att gå att stoppa oss, vi som vill slå vakt om våra värderingar, vår nation och vårt oberoende.

Rädda Sverige innan det är för sent!

Peter Krabbe

94 Responses to Tankar inför valet.

 1. hllviken says:

  Partiet Alternativ för Sverige talar om detta förhållande.

  • Snuttefilt says:

   La min röst på AfS för ett par dagar sedan. Det enda parti som har en klart uttalad politik vad gäller den största ödesfrågan av alla dvs. massinvandringen och islamiseringen av vårt land.

 2. Lassekniven says:

  Kina, Ryssland,Polen,Ungern,Tjeckien med flera stater kommer globalisterna aldrig att kunna knäcka. I Kina vill jag inte bo men kan väl tänka mig Sankt Petersburg eller helst i Polen vid Östersjöns strand om det värsta skulle hända. Men det gör det inte
  Ge Trump en mandatperiod till så kommer hotet från globalisterna att minska. Pan-alarmisterna kommer att avslöjas.
  När dåliga tider kommer, vilket de alltid gör, börja med att efter hand dra in arbetsfria inkomster för
  de som är fullt arbetsföra.
  Ditt skräckscenario är realistiskt men kommer inte att inträffa inom 4 år. 2022 efter valet kommer bevararna att ta över och berikarna tvingas att flytta eller likt Karls Oskar och Kristina stanna och söka sitt uppehälle på det sätt som den fine helsvenske författaren Wilhelm Moberg beskrev i sitt epos. Jag säger, gå till de kristna kyrkorna, även ni som inte är troende, visa att ni står upp för vår nationella religion. Ni få Guds ord på köpet. Gå till de kyrkor som har en konservativ inställning till kristendomen. Lyssna inte på Atje Jackelen och hennes anhang.
  Du gamla du fria…..ja, jag vill leva. jag vill dö i Norden. Stå upp för detta.

  • Alicia Lind says:

   Lasse!
   Du är bra blåögd om Du tror att Polen utgör/kommer att utgöra en tillflyktsort för de som vill fly globalismen. Sorgligt att leva i en tid där även den som tycks hålla ögonen och öronen öppna inte har ett hum om att Polens officiella patrioter är inget annat än globalistlakejer. Bästa hälsningar.

   • Lassekniven says:

    En sak är ledande politiker, en annan sak är det polska folket. Jag har varit i Polen många gånger och har Polska kontakter.
    En sak är säker du kommer inte att hitta salafister och islamister i Polen.

    Balans och harmoni är för övrigt två generella ledord. Balans i det totala eko-biologiska systemet inklusive balans i kropp och själ hos homo sapiens sapiens. Balans i äktenskap och relationer, balans i politik.
    Ryssland kommer inte att angripa Polen även om Polen inte är med i NATO. Nu är Polen med i NATO men det polska folket vill aldrig mer har sitt land som en krigsskådeplats: De har erfarenhet.
    Polen har upprustat kraftigt och är väl det enda land som når upp till att betala sin avgift för medlemskap i NATO på 2 procent.
    Polen är och har alltid varit skeptiskt mot Ryssland så det är förståeligt, men att tro dels att Polen tillåter ett angrepp, kommenderat av Rockefeller, Rothchild och Soros, mot Ryssland eller dels tro att President Putin kommer att få för sig att invadera Polen, ja då är man blåögd.
    När det finns två länder som har så gigantiska krigsmakter som USA (NATO) och Ryssland då är det bara att inse att det är nuvarande balans som gäller och den skall hållas till dess några ledande personer i världen för för sig att det skall nedrustas om 10 eller 50 år eller när energifrågan är löst för alla människor. Förmodligen genom fusionsreaktorer.
    Titta tillbaka 32 år till 1986 (ett händelserikt år), det känns inte så långt borta åtminstone inte för oss som har åldern inne. Titta sedan framåt 32 år. Jordens befolkning har då ökat från 7 miljarder människor till 10 miljarder. Det är detta som är problemet och det kan globalisterna inte handskas med utan endast nationerna själva med knivskarpa nationella gränser.

    • Lassekniven says:

     Jag tittade alldeles nytt på Uppdrag granskning om Alt-Right. Jag trodde att detta fenomen rörde sig om libertarianismen som sådan, alltså att individen, vem det än må vara, skall ha mer bestämmanderätt över sitt eget liv och mindre överstatlig styrning. Men det rörde sig om något annat.
     Men som som vanligt är MMS med och gör scoope. Om MMS och alla andra inklusive vänstergrupperna hade totalt ignorerat exempelvis NMRs möten så hade absolut ingenting hänt. Ingen hade brytt sig överhuvud taget och det hela hade ebbat ut. Intresset växer ju exponentiellt när det skall skrikas och slåss och MMS är genast där och rapporterar.
     Denna Alt-Rightrörelse är frukten av hur illa politiken har skötts i vårt land. Likheten med salafism och islamism är slående, de ledande inom dessa konservativa grenar inom islam vill ju helst se sin sin egen religion och sitt folk vara dominant i landet med sharialagar och klanstyre-eller jag kanske har fel här?

 3. Mona Nilsson says:

  Frågan är varför man tvångsinför i alla skolor och förskolor en teknik som sänder ut strålning som man vet sedan decennier skadar hjärnan, orsakar psykisk ohälsa och ökar risken för cancer samt degenerativa sjukdomar? Varför förtalas eller ignoreras de många som pekar på riskerna? Varför censurerar media frågan om de allvarliga riskerna med WiFi, mobiler, och mobilmaster och baktalar vi som pekar på fakta och vetenskap? Är det bara girighet, ekonomiska kortsiktiga intressen? Eller finns det något ännu mörkare syfte därtill? Jag har inte svaret men det är OBEGRIPLIGT hur man har kunnat genomföra denna hälsoskadliga politik som skadar en hel uppväxande barngeneration trots alla forskares och läkares larm. Ansvarig skolminister Gustav Fridolin har inte svarat på våra frågor om sitt ansvar för denna fråga – det har snart gått ett år sedan han fick frågorna.Sveket mot barnen är enormt.

  http://www.stralskyddsstiftelsen.se/2017/10/barnen-och-lararna-utsatts-for-halsorisker-i-skolan-vilket-ansvar-tar-du-gustav-fridolin/

  http://www.stralskyddsstiftelsen.se/2016/11/dramatisk-okning-av-psykisk-ohalsa-en-effekt-av-okad-stralning/

  • peterkrabbe says:

   Mona, du gör ett storartat arbete genom din informationsverksamhet om strålningens risker! Mitt 16-åriga barnbarn sitter med sin mobil all sin lediga tid och ingenting i världen kan få henne att bryta sitt beteende. Hennes liv finns där och föräldrarna kan inte göra något åt det.
   Avsikten med hela denna industri är sannolikt att bygga ut ett övervakningssystem, där alla individer kan följas, spåras och registreras i åsikt och handling. Mobilen är också en mikrofon som skickar alla samtal och diskussioner till den som önskar avlyssna. Inser företagare att deras styrelsemöten kan avlyssnas genom deltagarnas mobiler? Jag tror inte det. Vi blir minst sagt förvånade när vi pratar i ett rum där det står en IPad som är avstängd och Siri helt plötsligt fäller en kommentar. Man tror inte sina öron och ber Siri dra åt h-e. Siri brukar svara att” jag skulle rodna om jag uttryckte mig så”. Vi är inte längre ensamma i vårt hus, om vi inte lägger alla mobiler och paddar i kylskåpet. Men då börjar väl maten att prata dagen efter….

 4. Birgitta Gustafsson says:

  Tack. Som vanligt tankeväckande läsning.

 5. Snuttefilt says:

  Tack Peter för ännu en alldeles utmärkt krönika och man undrar onekligen hur vi kan ha 349st ledamöter i riskdagen ( obs, felstavat med flit ) minus SD som alla tycks vara helt överens om att sänka Sverige ner i globalist träsket är det bästa för oss.

 6. Snuttefilt says:

  Jag är en av de många som följer fenomenet Qanon och jag vet ärligt talat inte vad jag ska tro. Om bara hälften av det som Qanon postar skulle bli verklighet så står vi troligen inför en helt ny världs situation.

  https://qmap.pub/

  Det skulle därför vara mycket intressant om Du Peter kunde sätta dig in i detta fenomen och försöka sammanfatta något begripligt som man kan förstå.

  • Snuttefilt says:

   Nu svarar jag mig själv men vill tillägga att Qanon verkar vara en insider läcka i Trumps administration. Läcka är kanske fel ord för Qanons många gånger kryptiska meddelanden är med all säkerhet förankrade hos Trump själv. Många tycks tro att denna ”läcka” är ett sätt att långsamt förbereda det amerikanska folket på vad som komma skall i form av mass arresteringar av korrumperade statstjänstemän och landsförrädare osv. Det amerikanska folket är ju beväpnat till tänderna och skulel de inte vara förberedda på en sådan situation av mass arresteringar så kan det sluta mycket våldsamt och blodigt i landet.

   Som sagt, vad ska man tro???

 7. Rolf says:

  Landsbygdspartiet oberoende finns också och är beredd att angripa de verkliga problemen.

  https://landsbygdspartiet.org/fyra-hornstenar/

 8. Mo says:

  Eftersom egentligen inget politiskt parti har visat vilja att stå upp emot globalismen, geoengineering, elektromagnetisk strålning från trådlösa nät, genmanipulering av livsmedel mm så är detta en osäker väg att gå. Förhoppningsvis landar den folkliga oron i Sverige snart i demokratiska gräsrotsrörelser likt det vi ser i USA.

  • Alve says:

   # Mo. Afs är de som så vitt jag vet talat om en del av problemen men alla tre partierna SD, MED och Afs är mer eller mindre medvetna – tror jag… Jag har röstat på alla tre. Ett parti i riksdagen, ett annat i landstinget och det tredje i kommunen – efter viss tankemöda.

   • Mo says:

    Ja viljan kanske finns hos dessa tre partier men de är ännu inte tillräckligt starka och de behöver folkligt stöd. Det kan vara ett bra alternativ att rösta på alla tre ! Mer eller mindre medvetna är nog flertalet riksdagspartier, de har ju medverkat till frihetsbegränsande avtal i dessa frågor.

 9. Hans K says:

  Bra skrivit Peter. Det är många obesvarade frågor. David Rockefeller uttalade sig 1993 att nu har vi kontroll över västs media.

 10. ”Open letter to President Trump concerning the consequences of 11 September 2001

  by Thierry Meyssan”. Gå till: http://www.voltairenet.org/article202645.html;

  Det var Thierry Meyssan som i början av 2002 gjorde världen uppmärksam på att Pentagon inte hade blivit påfluget av AA Flight 77, en Boeing 757, troligen fastmer av en kryssningsrobot. Skadorna på huset var sådana att det var enda förklaringen som kunde komma i fråga.
  Le Monde rev sig i huvudet, men beslöt sen’ att lägga på locket och andra MSM likaså.
  Snart är det ”9/11” igen, men nu 17 år senare, men det är fortfarande väldigt många svenskar, som inte kan se sammanhangen. SR och SVT har med sin mörkläggning av händelsen (”false flagg” förstås!), synnerligen aktivt varit ansvariga huvudaktörer ihop med regeringarna vi har haft sedan dess, för pågående Folkmord på oss svenskar. Amerikanska neocons på WaPo och NYT m fl, talar om, vad som skall skrivas i MSM.

  • Fiskargubben says:

   Hej, Uturdimman. Underrättelsetjänsterna har direktingång till Washington Post och NYT. De är den djupa statens media. De som verkligen bestämmer har infiltrerat CIA och de andra organisationerna. De är lite skakade nu. Trump var under attack redan i januari 2016 långt innan han officiellt blev kandidat i valet. En orsak att stödja honom.

 11. Lillian says:

  Peter !
  Mycket bra skrivet. Det visar att du är väl insatt i det som händer i världen.
  Inga är så fega som sossarna. De vågar inte säga något som kan verka negativt om islam.
  De skulle bara veta att de genom att tiga snart kommer att styras av islamisterna i Sverige.

  I Finland är de mera raka. Där har man förbjudit NMR!!! De får inte finnas i Finland.

  Men om man tänker tillbaka på finska vinterkriget och även Norge och Danmark som blev starkt
  överrumplade av nazismen under 2 vkr, så har de ”en annan bakgrund”. Vi är så aningslösa i Sverige.

 12. Fiskargubben says:

  Jag oroar mig för vad som kanske händer före valet. Anna Lindh mördades några dagar före omröstningen om euron och en kvinnlig politiker dog på samma sätt före omröstningen om Brexit. Eliten, inte nödvändigtvis den svenska, har panik och kanske tillåter nånting riktigt dumt. En invandringskritisk politiker mördades i Holland.

  Hur kunde KD snabbt gå fram i opinionen efter bara några valdebatter? Det ser konstigt ut. Om det ser ut som gris och luktar som en gris så är det nog en gris.

  De två forskare som skrek högst om riskerna med mobiler fick fina jobb på regeringskansliet och tystnade. Deras röster nådde förr ända till Vita Huset.

  De som vill rösta på AfS bör beställa valsedlar genast, det gjorde jag, men i de andra valen hittade jag inte de valsedlar jag ville ha. Det fick bli Kristna Värdepartiet till landstinget, eftersom det partiet förstår sig på sjukvård, det gör inte de etablerade partierna.

  Vi indianer tvingar politikerna att ställa sina vagnar i cirkel. Jag hoar på min ”häst”, min dator, och skjuter ”pilar”, dvs kritik.

  En professor sade att Hultqvists val av medarbetare var solklart jäv och korruption.

  Jag vet inte vem som blir statsminister. Partierna pratar ihop sig utan att informera oss. Om S och M bildar koalition med de andra partiernas tysta stöd, har vi ett nytt DÖ, men det gamla kan ha varit vid liv i det tysta hela tiden.

  Laurén skriver i DN att Sachartjenko dödades i en klanstrid. Det hade jag kunnat tro på om hon hade talat om Lugansk, där ledningen mördade, men Donetsk är välskött mycket tack vare den nu döde ledaren. Andra tror förstås att Moskva tog livet av honom, men han löste ju flera svåra problem, trots viss olydnad som Putin hade förståelse för ändå. Kiev gjorde det. Tänk också på de döda livvakterna och deras familjer.

  DN har blivit nästan oläslig och fortsätter att harpa om Ryssland. Det är riktigt larvigt.

  • Fiskargubben says:

   Jag glömde en sak. Nya Tider skriver om predikanten Lars Enarson! Herren gav honom ett mycket viktigt budskap i januari. Det som nu händer i Sverige är en förberedelse för antikrists välde. Ja, det behöver man inte vara kristen för att förstå. Lars far Sverige runt för att väcka de kristna inför valet.

   Vi har verkligen en ny tid. Några nationalister/patrioter och kristna kan förstå varandra. Några på vänstersidan vaknar också och det är välkommet.

  • DN harpar om Ryssland i samma stil som media i Polen gör, både de regimtrogna och de som utger sig för att vara alternativa. Till min besvikelse har den intensiva propagandan lyckats, eftersom de som kommenterar på polska sajter tycks vara förgiftade av hat mot allt ryskt.

 13. Fiskargubben says:

  AfS blockeras inte längre på youtube.

  Jag gjorde två valkompasser. Den första i MSM och mina svar var så förvirrande för programmet att jag inte fick svar på vilket parti som är bäst för mig. Skumt. Vad pågår?

  Den andra gjorde jag i alternativmedia och fick veta att SD är mitt parti, men det blev AfS.

  Jag påminner om att Olof Palme i valrörelsen 1973 krävde stopp för importen av utländsk arbetskraft (hans egna ord som jag minns det). Publiken jublade, men tidningarna rapporterade dåligt om hans ord. Han ville bara bli återvald. Tänk på de tomma löften vi nu får höra. Rösta på ärliga kandidater.

  LO gillade inte arbetskraftsinvandringen på 70talet, eftersom den är lönesänkande, men fick böja sig för S. Tänk på det här om ni vill rösta på M.

  ”Moderaterna är tondöva för läget i landet när de kräver fördubblad arbetskraftsinvandring för att täcka bristyrken. Det säger LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson.”

  https://www.svd.se/lo-sagar-dubblad-invandring-av-arbetskraft–tondova-moderater/i/senaste

  • Mo says:

   Märkligt, har inte moderaterna uppmärksammat all den outnyttjade arbetskraft som redan finns i landet som följd av Reinfeldts nyliberala visioner. Tänk efter ordentligt innan rösten faller på M.

 14. Sture says:

  Ett av våra viktigaste problem idag är hur vi skall kunna hålla Internet öppet. Under de senaste 5 åren har Facebook, Google, YouTube och Twitter undan för undan börjat censurera åsikter på nätet som de inte gillar (på ett helt godtyckligt sätt under förevändning av ”hate speech”), och alldeles nyligen gjorde de en samlad attack och stängde ner Alex Jones’ Infowars, som har 23 miljoner följare. På denna YouTube-fil hävdas att detta var ett stort misstag och en ”turning point” mot att människor i allt större utsträckning lämnar dessa plattformar och söker sig nya.
  Alldeles nyligen varnade president Donald Trump dessa 4 nätverk för deras censur av republikanska åsikter på nätet och att detta kan komma att få lagliga konsekvenser. Man undrar ju förstås hur länge den amerikanska befolkningen skall stå ut med att väldigt mäktiga sociala nätverk skall få åsidosätta den amerikanska konstitutionens regleringar om free speech.
  Samtidigt pågår ett enormt teknologiskt arbete för att komma runt problemet genom att skapa sociala nätverk som inte är centralstyrda och inte kan kontrolleras.
  Minds.com (https://www.minds.com) är ett sådant och i denna video diskuterar Bill Ackman med Gary Franchi på Next Network de tekniska detaljerna. De började 2011 och har kommit ganska långt. 2015 landsatte de sitt projekt som är ett decentraliserat socialt nätverk som kommer att utmana facebooks hegemoni. Folk är i stor utsträckning på väg ifrån Facebook då de genom Cambridge Analyticas avslöjande i år fått klart för sig att hela Facebooks affärsidé är att 1. samla alla privata data på alla individer (även icke-Facebookanvändare) för att sälja detaljerna till tredje part och tjäna pengar på dessa och 2. styra folks tänkande och bestämma vilka ”fakta” som skall spridas. Folk har i viss utsträckning börjat förstå detta och entusiasmen för Facebook sjunker.
  Facebook har t. ex. sedan valet 2016 försökt stänga av sökvägar till konservativa sajter. En konservativ site, Western Journal förlorade 75% av sin internettrafik, ”clicked media” förlorade 60-80 %. Endast dessa två sajter förlorade 1,5 miljarder sidovisningar sedan 1 november 2017.

  De nya fria nätverken arbetar med en helt annan öppenhet (open source) och binder ihop peer-to-peer och är inte beroende av mellanhänder och därför mycket svårare att släcka ned. Molnet är en naturlig utveckling av Internet, vilket inte i sig är negativt, menar Bill Ackman. För närvarande är vi mitt emellan molnet och peer-to-peer, men rör sig emot det senare. Det decentraliserade systemet är lite granna som Bit Torrent där alla är värd för en liten del av en fil och alla ansluter sig. Minds.com använder sig av ett redskap som kallas WebTorrent för videoservice. Möjligheten att radera ut blir mycket svårare.
  Detta låter hoppfullt. Jag hoppas att så många som möjligt kollar upp länken ovan, lägger den som ett bokmärke eller favorit och vid tillfälle börjar använda tjänsten. Allt vad vi gör står och faller med Internets öppenhet.

 15. Ivan Björn says:

  Hej Peter.

  Tack för dina otrolig fina artiklar så även denna.

  Min kommentar handlar bara om att du frågade en gång i tiden på fortsättningen av Egyptiska Pyramider, respektive fri energi. Nu har jag översatt den andra delen, avsnitt ett i denna serie och jobbar nu med tredje delen. Jag kan inte garantera att mina översättningar inte innehåller några fel, att läsa korrekturläsa efter sig själv rättar till men inte allt:) Dessutom kastar jag gärna om bokstäver, eller läser ibland något helt annat än vad som står på skyltarna. Dyslexi kallar människor det:)

  Här är länken till andra delen. : https://vk.com/video492332524_456239669

  Mitt VK konto är offentligt, men för att kommentera måste man ha konto och vara en godkänt vän..

  • peterkrabbe says:

   Tack Ivan, problematiken är intressant. Det går fort i filmen, så man får nog analysera lite mer i lugn och ro. Vad man kan tillägga är att de magnetiska polerna ibland ändrar läge både i smått och stort. De tidigaste högkulturerna lär ha inträffat under istiden, vilket innebar att jordens tempererade delar då var just området mellan ekvatorn och vändkretsarna där pyramiderna ligger runt jordklotet. Fortsätt gärna med resterande delar, så får vi se om här ligger ett geni i Teslas format under täcket!

  • Fiskargubben says:

   Tack, Ivan, den andra delen är välkommen. En amerikan säger att pyramiden är en stor vädurspump. Den pumpen är mycket intressant, men jag tror mer på vad jag hör i videon.

   Builreps på hubpages skriver om pyramider och varför de riktades åt olika håll (Nordpolen flyttar sig och några pyramider är urgamla). Du finner honom säkert intressant. Han är matematiker på hög nivå.

   Jag har svårt med gudar från andra planeter, men kosmologin i den första delen fick mig att tänka om helt.

   Du var klok som gick över till VKontakte. Du ser ju vad som händer på Internet. Financial Times skrev om valfusk i Sverige och plötsligt var AfS tillbaka på youtube. Jag antar att regeringen blev rädd och ringde youtube. Dessa förbaskade valobservatörer, tänker man nog i regeringskansliet.

   • Fiskargubben says:

    Ursäkta, jag har börjat stava fel. Buildreps ska det vara. Han är mycket läsvärd och mycket av det matematiska hoppar läsarna över, utan att missa budskapet. Han fick mig att förstå hur Nordpolen långsamt har rört sig närmare Ryssland. Hans tes om pyramiderna är mycket trovärdig. Hans artikel om Anastasia och de sjungande träden rekommenderas också. Han skriver på en bok om Atlantis.

    Han skriver från Europa.

   • Ivan Björn says:

    Sergej hänvisar till kanalen AltEnergy4You som hjälpte honom med studio och även kontrollerade hans beräkningar m.m.

    Tydligen ska man inte syssla med tankar på fri energi för att:

    Knanalen AltEnergy4You avslutades av YouTube p.g.a. den idag välkända censuren som etablissemanget begår mot självständiga och tänkande människor!

    Allt som verkar ge människor skäl till att börja tänka, eller få bort illusionsslöjan censureras.
    Det spelar inte någon roll om det är politik, mediciner, eller energi.

    Människor ska inte diskutera något men vackert ska de ansluta sig i ledet och lyssna till våra allsmäktiga politiker på vilket sätt dessa vill lösa problemen som samhället brottas med.

    Den godkända agendan är aldrig censurerad… 🙂

 16. Bra skrivet!

  Förvirringen verkar vara total, och grunden till det är svängningen beträffande invandringen. Nu när även globaliststyrda partier, d v s alla etablerade, håller med kritiker om att generositeten är för stor, vet inte folk vad som är politiskt korrekt att tänka och säga.

  I den nästan tre timmar långa nypublicerade dokumentären A Swedish Elephant – En samtidsskildring av Sverige, säger någon att ”det politiskt korrekta har blivit en religion”. Alla är livrädda för sanningen, och ingen har vågat ha en avvikande åsikt i förhållande till mainstreammedia. Det är den bölden som spricker nu, men frågan är om det hinner avspegla sig i valutgången – särskilt om det finns utrymme för valfusk. ”Det är inte rösterna som räknas, utan den som räknar rösterna” lär Stalin ha sagt. För den som har makt att kontrollera hela världen, är det nog en smal sak att få tillgång till de svenska spakarna bakvägen.

  Här finns filmen: https://www.youtube.com/watch?v=xhf61C2-S4I

  • hllviken says:

   Rekommenderas!
   De som kommenterar på frimedia är redan medvetna om detta som filmen handlar om – det gäller att nå ut till de systemtroende!

 17. Balfourdeklarationen, bevisen på att Israel bildades på olagliga grunder. Brotten mot Palestinier måste förklaras med att Israeler vill folkmörda ett helt folk. Kristna i Sverige håller tyst om Israels fördrivning av alla Palestinier, araber som kristna.

  https://friasidor.is/dokumentet-som-hjalper-dig-forsta-100-ar-av-historia/

  • mats says:

   Det har ju u varit några krig men att kalla det för folkmord är bara löjligt. Det är araberna som drivit undan alla. Berber , kopter, nubier armenier, assyrier judar mm har under historien fått kliva undan . Nu har judarna tagit tillbaka en del av sitt land i samband med Ottmanska rikets upplösande. Lägg av med prat om fokmord. USA o Nato med hjälp av Sverige har dödat fler araber än Israel, mycket fler.

  • Lassekniven says:

   Var det israelerna som startade kriget 1967? Nej, de försvarade sig mot ett angreppskrig och sopade banan med angriparna. Det är övriga arabers fel att palestinierna har det som de har det. Arafat hade många möjligheter till att få en till en lösning. Sionism drives inte av israeler utan av Deep State. Jag är trött på allt skitsnack om Israel. Förmodligen världens mest kompetenta folk.

   • mensan says:

    Sionism bedrivs i högsta grad av vanliga Israeler, det bedrivs från regeringen som röstas fram av folket gång på gång. Israel är en hemsk terrorstat som är orsaken till mycket av allt elände nere i mellan östern.

    • AnnaF says:

     Sionismens härjande väldokumenterad även i europeernas historia! Fria Sidor har täckt upp stora delar av händelserna och -utan att vara antisemit- bara erkänna dessa enorma skador -inkl 2 VK- som den ideologin har orsakat för mänskligheten!
     Just nu världens -formodligen inte den mest – kompetenta folk har startat krig mot Europas vita befolkning. 1933 var målet Tyskland och Ryssland! Idag står vi alla i skottlinjen. Europas befolkning är ideologiskt delad, på öst, väst, syd och Skandinavien! Den klyftan är så djupt att jag har svårt att se någon form av förståelse eller närmande i någon framtid!
     Den mest synliga frågan är hur vi ser på den egna identiteten och vad vi är beredda att offra och kompromissa! Syd och öst Europa är svår nöt, de vill överleva och bevara sig….men väst och Skandinavien är redan under fullständig attack just från den mest kompetenta folket av världen! Där hittar du banker, media, och en oändlig mängd lobbyster som har korrumperat just den välmående medelklassen i flera årtionde. Med lysande Resultat………

     Här länkar jag en svensk som har det rätta språket att blotta en mångårig, konformistisk, korrupt samhälle som har skadat mest de egna medborgarna som var ryggraden i systemet!
     Han är modig, varenda ord sitter perfekt….men ni som har lyssnat på senaste veckornas politiska floskler, vad har ni för förhoppningar för framtidens Politiker?

    • Mo says:

     Det kanske är så att Israeler har att välja mellan sionisternas stöd eller undergång. Det är ändå arabernas ansvar att ett fredsavtal aldrig kommit till stånd.

     • peterkrabbe says:

      Det blir sällan fruktbart att föra en diskussion om Palestinafrågan på en blogg. Det finns alltför mycket både fakta och åsikter som aldrig kommer fram eller upplevs som relevant. Israels markområden är ett krigsbyte i spåren av första världskriget och det Ottomanska rikets roll som förlorare i kriget. Detta är odiskutabelt. Att föra den diskussionen ytterligare två tusen år bakåt i tiden är inte realistiskt. Judarna i Israel har fått sin mark med samma rätt som Polen m.fl. fått delar av det förkrigstida Tyskland eller som Sverige fått Skåne i strid mot befolkningens vilja. Vi är många i Skåne som hellre tillhört vårt moderland Danmark än Sverige, men vi får finna oss i fait accompli. Det får palestinierna också.
      Att sionismen har sitt starkaste fäste i Israel är lika självklart. Dess idag främsta förgrundsfigur är Bibbi Netanyahu. Hans nära relationer med Trump och AIPAC, judarnas organisation i USA, är skrämmande med tanke på sionismens roll i världspolitiken. Det förringar inte alla de judars insatser som världen knappast hade kunnat vara utan, inom konst, vetenskap och läkekonst. Sionismen är politisk och strävar efter världskontroll till förmån för The international nation of Israel, vilket inte avser staten Israel utan den sammanhållna judenheten över resten av världen. Kravet på judisk överhöghet inom sionismen omöjliggör den naturliga lösningen för Israel, att alla med ursprung i Palestina skulle kunna leva tillsammans i samma stat. Inte ens i Israel skulle judarna kunna upprätthålla en numerär majoritet särskilt länge i en enstatslösning, precis som i Sverige ökar andelen araber snabbt och ger på sikt en annan majoritetsfördelning, där en demokratisk modell blir omöjlig genom att islam inte är demokratisk underbyggt. Islam är en teokrati – prästvälde.
      Istället svarar sionismen i Israel med en apartheid-politik där bara judar får rösträtt och fullt medborgarskap. Det paradoxala är att man internationellt driver den motsatta agendan med mångkultur och utplåning av den vita rasen. Det är svårt att få detta att gå ihop, om man inte accepterar att just judarna skall ha en självklar ledarroll i världen och besätta alla poster med inflytande. Vi tar tacksamt emot det judiska folkets bidrag till vårt samhälles vetenskapliga utveckling, men vill vi överlämna oss till en politisk sionism, som bara de senaste hundra åren infört begreppet kommunism och kostat världen ett svindlande antal dödsoffer i världskrig och revolutioner? Det finns mycket att tänka igenom innan man formulerar en åsikt…

      • Mo says:

       Jag håller med dig om att denna diskussion är mycket svår men man måste väl ändå anse att Palestina var britternas krigsbyte efter ww1 som de sedan via sionister och FN överlät åt judarna att bli deras hemland.

       • peterkrabbe says:

        Det var ju också precis det jag skrev?

        • Mo says:

         Skillnaden skulle väl isåfall vara att jag vill framhålla britterna som huvudansvariga ?

         • peterkrabbe says:

          Mo, den bistra verkligheten är att ett par år in i första världskriget gick kriget i stå, ingen kom någon vart. Tyskland ville då ha ett avslut och fred på villkor att alla tog sitt och gick hem till sig själva. Det ville inte sionisterna, som såg sin enda möjlighet att komma över Palestina i att Tyskland/ Ottomanska riket förlorade och kapitulerade villkorslöst. Sionisterna gjorde därför en uppgörelse med England som innebar att man med hjälp av sionismens starka ställning i USA skulle få USA att gå in och avgöra kriget till entantens fördel. I utbyte skulle England lämna över det då erövrade Palestina till det judiska folket. Detta stipulerades i den s.k. Balfourdeklarationen, en utfästelse som ställdes direkt till Rothschild i USA. President Wilson i USA stod helt under den judiska kartellens inflytande.
          Så skedde också, USA gick in och avgjorde enkelt kriget med den för Tyskland förödande Versaillesfreden – som senare gav upphov till andra världskriget – och England kunde som skyddsmakt lämna över Palestina till sionisterna med den i England boende Chaim Weizmann som drivande och senare president för Israel. Rothschild har sedan dess varit allerstädes närvarande i Israel med ekonomiskt stöd och markköp.
          För judarna var det en bra lösning eftersom många av Europas judar under de följande decennierna kunde rädda sig undan nästa världskrig genom att flytta till Palestina.
          Sionismen hade redan då en stark ställning även i England och Rothschilds inflytande över Bank of England var enormt. Churchill var starkt judevänlig, vilket var en av anledningarna till att han senare var drivande i att förklara krig mot Tyskland i andra världskrigets upptakt.

      • Som Du med rätta säger, Peter, ”Det paradoxala är att man internationellt driver den motsatta agendan med mångkultur och utplåning av den vita rasen.” Den genuint europeiska befolkningen i Europa – och USA – hyser dessvärre en gränslös sympati för judarnas nationalistiska strävanden i Israel utan att ha en aning om den organiserade judenhetens roll i folkutbytet i egna länder.

     • Gunnar Karlén says:

      @Lassekniven
      Jag har en stark aning om att det mycket väl kan vara du som har rätt. Men det tror jag aldrig att någon meningsmotständare kommer att erkänna. I så fall stämmer det förstås att en diskussion sällan kan bli fruktbar.

 18. christian says:

  Som Du väl beskrivit det, Peter, våra politiker skiter i Sverige & svenskarna. Etablissemanget i Sverige har en annan agenda & tjänar utländska herrar, som kommer att sedermera betala deras löner. Världsdiktaturen hägrar för dessa människor. Möjligen kommer även resten av det hjärntvättade svenska folket att fatta till sist.

 19. sosi21 says:

  Hej Krabbe! Tack för ett intressant inlägg i denna förvirringens tid. Jag funderar på om vi inte alltid levt i en förvirrande tid, fast vi inte vetat om det? Internet och de sociala medierna har bara avslöjat den nu. De sociala medierna är också en syltburk för industrin, vi avslöjar oss och blir lätta byten i deras olika propaganda-program. Vi lever i en industridiktatur så tolkar jag det. Det spelar absolut ingen roll vilka vi röstar på, vi lever i en diktatur. Ingen vågar göra någonting, inte ett enda alternativ-parti tar upp strålningsfrågan som verkligen borde oroa, då det finns tusentals äldre rapporter som beskriver hur farlig mikrovågsstrålningen är.

  Inte ens de nya alternativa partierna vågar höja rösten. Varför, jo den nya trådlösa tekniken är den nya ekonomiska tillväxten. Industrin har alltid varit stark och de går över lik. De har de alltid gjort. Varför stoppar ingen skövlingarna av Amazonas djungel? En industri som jagar bort indianerna från sina marker och hem. Indianerna där lever i förändringens tid och säkert också i förvirringens tid. De vita invaderade Nordamerika och föste undan indianerna där, samma sak hände auberginerna i Australien. De levde också i förändringens och förvirringens tid. Så har det varit i alla tider och nu drabbas vi. Jag gillar inte alls utvecklingen här, men den är inte ny.

  Jag misstänker att mikrovågsstrålningen och chemtrailsspridningen är till för att skapa klimatförändringar för att skrämma folk till att acceptera en teknikförändring. Oljan kommer att ta slut, men samtidigt blir jag förbannad varför kör de amerikanska folket omkring med bensinslukande bilar om vi nu har så mycket klimatförändringar och koldioxidutsläpp? Man visste faktiskt inte vad man skulle ha 3G till, men samtidigt som de bygger ut 3G började de också sprida chemtrails och temperaturen stiger lavinartat. Det är hur tydligt som helst.

  Som vanligt handlar det bara om pengar och genom mobilen får industrin ett hjärngrepp om folket tills folket lägger mobilen i en plåtburk och blir onåbara. Det finns alltid motmedel. Industrins dröm om oss är att vi är och förblir konsument slavar och gillar det, annars går det ju inte runt och då behöver folket pengar. Därför är elektroniska pengar riktigt smart. Det är inte materia så de kostar inget att tillverka. De elektroniska pengarna är bara en vågrörelse genom systemet. Plötsligt blir pengarna en illusion och illusioner kan bli vad som helst. Lite filosofiska tankar blev det här på slutet 🙂 Med hälsning Solveig Silverin

  • Lassekniven says:

   Soveig, det här var en redig salva.
   Utvecklingen är som en rullande snöboll med klabbsnö i en brant nedförsbacke.
   Det hela började med utveckling av mer avancerad matematik och fysik på 1600-talet. Allt på grund av människans nyfikenhet. Newton. Leibnitz et al. Och man fortsatte.
   I början på på 1800-talet kom den industriella revolutionen igång på allvar. Människan var som vanligt nyfiken.
   På 1900 har vi elektriciteten och senare elektroniken och nu är artificiell intelligens på gång. Vi är väldigt nyfikna på denna.
   Och under tiden har det varit en massa krig som drivit på utvecklingen.

   Det finns ett bra sammanfattande talesätt på engelska: curiosity kills the cat.

   Hur har du tänkt dig Solveig? Skall vi gå tillbaka till att bli samlare och jägare igen? Med 7 miljarder människor på jorden och 10 miljarder 2050.
   Allting är irreversibellt, tills det Stora inträffar.

   • peterkrabbe says:

    Lassekniven, kanske skulle du intressera dig lite mer för Solveig ur ett rent yrkesmässigt perspektiv. Solveig lider av elöverkänslighet och måste bo relativt isolerat på landet för att minska omgivande elektromagnetisk strålning, som ju ändå finns runt omkring oss överallt. Detta är en konkret påverkan på hjärnan som i hennes och många andras fall är väldokumenterad. De drabbade blir allt fler i takt med att mobilnäten byggs ut. I de värsta fallen leder det till uppkomsten av hjärntumör. Solveig vet mer än de flesta hur variationer av våglängd och typ av strålning påverkar den mänskliga kroppen. Vissa människor är mer känsliga än andra, men det är just de känsligaste som kan påvisa problemen.
    Jag fick nyligen veta genom en bedrövad förälder att 40% av barncancer utgörs av hjärntumör. Dödligheten är som du vet hög. Om detta har ett samband med ökad elektromagnetisk strålning i både vår omgivning och omedelbara närhet så måste det klarläggas och skyddsmekanismer införas.

  • Mo says:

   Det fanns ett motstånd mot Ericssons introduktion av 5G som bla visade sig i att lönsamheten dalade och aktiekursen föll. Den globalistiska ledningen reagerade och Börje Ekholm hämtades hem från USA och därefter blev allt fröjd, 5G introducerades och aktiekursen steg mot nya höjder. Det viktiga är att det ändå fanns ett motstånd och var än detta kom ifrån så visar det på att allt inte är fröjd. Många tycker att det går för fort. Det finns goda krafter från de mest oväntade håll så kämpa på.

 20. Loa says:

  Tack Peter, för att du låter positiv på slutet. Hoppet är det sista som får dö.
  Hade en MYCKET inspirerande dag på torget i Lund med AfS! De har träffat helt rätt att framhäva ”hög energi”, just vad vi saknat och behöver! Det var lika givande tal som alltid, roligt att det ofta är olika personer. MEN vid förste mans första stavelse brister skränvänstern ut i ett timslångt gastande. När en kvinna talar om sin rädsla att gå hem på kvällen, överöser de henne med ”nassesvin!” Och det är merparten unga, blonda svenskor som primalskriker detta. Varför lyssnar /läser /lär de sig inget? Under -68 satt vi med näsan i böckerna i marxistiska studiecirklar, det diskuterades politik, ekonomi, filosofi, ideologi. Men nu? Bara känslostyrd hatfest?

  • Alve says:

   # Loa De kanske inte kunnat lära sig läsa? Kan man inte läsa så tycker de väl att de måste skrika i stället – och de som KAN läsa – vad är det de fått läsa i skolan?

  • AnnaF says:

   Loa
   68 rörelsen har skapat med sin ideologi en djupt ideologisk, moraliskt klyfta! Jag anlände till Sverige lagom till Palme-mordet och min känsla var redan då att samhällsklimatet var allt annat än positivt. Det har gått många år sedan dess men den känslostyrda hatsamhället som vi ser nu är inget annat än en snedriven ideologi som en liten del av befolkningen har tidigt förstått med de flesta har tagit till sig utan att ägna sig en enda minut för en seriös konsekvensanalys. Dessa ungar är en produkt av den tidigare utvecklingen. Deras föräldrar har troligen förlorat tillhörigheten, tilliten till samhället, känt sig sviken i alla herrans år. Det är det sociala arvet som dessa hatande, skrikande ungar som för ut i offentligheten. I ett sådant samhälle är anarkin lurar runt hörnet………Fråga människor hur man bygger ett bra och välmående samhälle och du kommer att se att den ideologiska hjärntvätten har hindrat de flesta att ge en adekvat och användningsbar svar på frågan…………Och det värsta är att Sverige står inför valet där all röst är bortkastad om man inte begriper djupet i sönderfallet……

   Min mans akademiska ”nätverk” har oftast pratat om ”White trash” i väldigt kränkande form som jag har skarpt ogillat. Förakt mot den egna folket är alltid tecken på splittring som globalisterna tillämpar i sin manipulation att förstöra samhällen inifrån. Jag försvarar inte dessa ungar – de är många- men vill öppna för en djupare förståelse när det är så uppenbart att något går käpprätt åt skogen…………..

   • Loa says:

    Olof Palme införde smädandet – hatet – i den politiska debatten. Särskilt mot Fälldin, som ville stänga kärnkraften. Palme fick med sig hela den stora socialdemokratiska väljarkåren, som han hade ärvt. Han hade aldrig kunnat skapa den själv, liksom det unika Folkhemmet som låg där, fixt och färdigt. Tribunen väntade på demagogen.
    Fårskocksmentaliteten fanns förstås redan, men Palme eldade och drev upp den, till att bli normalt ”debatt”klimat i Sverige. Redan -68 red han som ecklesiastikminister på studentupproret. Skolan förstördes som bekant.
    Sverige har varit ett fantastiskt samhälle som erbjudit sitt uppväxande släkte allt. Så de förstår inte att någon betalar.
    Dessa ungars (far /mor)föräldrar har INTE förlorat någon tillit, de är tvärtom de som känner sig mest tillhöriga samhället, eftersom de skapat det. Den ideologiska hjärntvätt de krattat för är den bekanta marxistiska långa marschen genom institutionerna (Beskriver Markus Jonsson ibland på AfS’ turné https://www.youtube.com/watch?v=Reqtl3p6xBk)
    Jag skulle tro att din mans nätverk har sådana barn.
    Gastande vänsterflickor känner sig rebelliska, i sht i sällskap med invandrare, de äldre tanterna i skaran känner sig goda och omhändertagande (välvillig tolkning) och patetiska figurer känner sig hippa. Allt i brist på bildning och kunskapstörst.

    • AnnaF says:

     Tack för videon! Dessa killar har en hel del att säga i denna tämligen ruttna samhällsdebatten! Vi följer med stort intresse här i Österrike men alldeles förbannade över all hyckleri som genomsyrar politiken. Att hasa oss till huvudstaden att ange våra röster på något parti kommer inte i fråga denna gången. Förra gången var det SD men ack så vilken besvikelse det har blivit!
     Bra att du tar upp historien bakom hatspråkets inträde i svenska debattklimatet, det har jag identifierat snabbt men tog många år att begripa och framförallt hantera utan att bli en del av detta.
     Du har rätt! Min mans fd. ”nätverk” har dessa ungar och barnbarn! Vill påpeka att nätverk i min Kultur är ytliga bekanta och har inget med vänskap att göra. Dessa nätverk hade en varierande bakgrund. det fanns arbetarbakgrund men även intellektuella akademikerfamiljer i flera generationer tillbaka. Har aldrig betrakat de efter social uppdelning, snarare brist på identitet och -som framförallt du beskriver- brist på bildning!
     Men det sorgligaste att de har RÖSTRÄTT! En kategori som kommer att rösta som har aldrig brytt sig om Sverige som Nation och dess befolknings kultur som är unik i sin ärliga, pålitliga Natur…….så länge det varar med den uppblandningen.

 21. hllviken says:

  Dessa har rösträtt…

  • Mo says:

   Den primitiva mobben är sig lik genom tiderna, det är bara giljotinen som fattas. Detta vet den styrande globalistiska eliten som står bakom kulisserna och beskådar, lyckliga över att ilskan inte drabbar dem.

 22. mariana says:

  Skrämmande !!!

 23. Finns det något parti förutom NMR som vågar ta i chemtrailsfrågan, även om de inte tänker fokusera på den nu som de svarar här: https://corneliadahlberg.wordpress.com/2018/08/30/parti-som-vagar-ta-i-chemtrailsfragan/?

  • Sture says:

   @ corneliadahlberg,
   jag tror att chemtrailsfrågan kommer att bli väldigt central efter valet. Då har spelplanen ändrats betydligt. Man ser redan idag på TV-intervjuerna med Jimmie Åkesson hur spelplanen ändrats. Journalisterna verkar ha insett att de har haft fel om SD – eller i alla fall insett att deras hjärntvätt om SD inte fungerat alls, eller i alla fall inte fungerat fullt ut. SD kommer nu att bli det största partiet i Sverige. Och det tror jag beror på att folk insett att det måste bli en förändring i Sverige. Så här kan vi inte hålla på. Och det har sakta gått upp för dem att om något av de två blocken sitter kvar i maktställning, så kommer ingenting att förändras. Allt kommer bara att utvecklas i en nedåtgående spiral – fler bilbränder, fler gruppvåldtäkter etc. etc. allt medan politikerna skriker: ”rösta på mig, rösta på mig, så lovar jag att lova vad som helst”. Många kommer att stå inför detta val på söndag – skall jag rösta på SD eller inte. OK, det får bära eller brista.

 24. Sture says:

  Utvecklingen i Sverige och Europa står och faller med vad som händer i USA med Trump. I veckan var det begravningsceremonier för Aretha Franklin, en enormt älskad person i alla läger. Många representanter från det Demokratiska Partiet valde i sin desperation över Trumps framgångar bland de svarta att utnyttja hennes död för politiska syften. Men som denna välartikulerade och intelligenta kvinna berättar så slog detta tillbaka ganska så ordentligt.

 25. Lassekniven says:

  Peter
  Ditt svar i Palestinafrågan är klokt och genomtänkt. Det går inte att diskutera detta ämne på någon blogg, speciellt inte med kommentatorer som redan är biased och inte pålästa. Det svåra med palestinafrågan är att den inte är lösbar inom överskådlig framtid.

  När det gäller sosi21 var det väl inte något kränkande i mitt svar till henne? Möjligtvis den sista frågan men den är ju inte orelevant.
  Du säger att att jag kanske skulle intressera mig medicinskt för hennes elöverkänslighet, hon nämner ju inte ens detta. Men det går upp för mig nu att du kanske skriver i all välmening att jag borde titta på ett lite mer djupgående sätt på hennes åkomma eftersom jag liksom Sture är en ”öppen doktor”. Men jag säger som det är,jag är skeptisk mot elöverkänslighet av den dimensionen att man måste flytta ut i skogen. Jag läste om en gök som trots skogen måste vira in sig i aluminiumfolie för att kunna lämna huset. Då blir jag ytterligare skeptisk.

  Att starka elektriska fält kan ge skador är ju redan känt. Mobiltelfonerna producerar värme och värmestrålning kan nog vara väl så farlig som direkt elektromagnetisk strålning. Jag försökte starta en pilotstudie en gång men fysikerna som var med lade ner projektet när de hade räknat på det.
  Sen i efterskott när jag läser sosi21 igen ser jag ju att hon är väldigt arg och irriterad och har man svårt kliande eksem, av vad det än vara månde, då mår man inte bra vare sig i kropp eller själ.

  • peterkrabbe says:

   Det är rätt uppfattat att jag avsåg att få dina synpunkter på elöverkänslighet ur ett medicinskt perspektiv. Jag har följt Solveig länge och vet att hon gör ett storartat arbete med att som miljöingenjör kartlägga den elektromagnetiska strålningens effekter, både på människor, djur och natur. På hennes blogg finns flera filmer som hon själv regisserat och satellitdokumentationen om sprayningen med chemtrails är ovärderlig i den debatten. Den kanske främsta anledningen till att hon gör det är att hon är elöverkänslig och måste ta till konkreta skyddsåtgärder för att kunna må bra. Jag har ingen anledning att diskutera hennes hälsostatus över hennes huvud, om hon vill det återkommer hon säkert, men jag tror mig kunna påpeka att Solveig inte vill återinföra ett stenålderssamhälle, utan snarare att forskningen uppmärksammar och åtgärdar det faktum att elektromagnetisk strålning skadar mänsklig vävnad. Konkret uttryckt att man gör konsekvensanalyser INNAN man bränner på med ständigt ökade strålningsfrekvenser bara för att industrin önskar det.

 26. Elisabeth says:

  Tack för en alldeles utmärkt krönika, Peter. Jag håller MSM i mångt och mycket ansvarig för den situation vi befinner oss i. De har kört med ohederlig journalistik i åratal.Trump myntade begreppet ”fake news” och det är precis vad det är. Apropå Trump, tänk vilket rabalder det blev efter Trumps ”last night in Sweden”-tal medan det är moltyst efter Macrons utspel i SvT i Agenda på bästa sändningstid veckan före valet. Macron ondgör sig över SD och har uppfattningar om Åkessons svenskhet och värderingar och detta diskuteras inte ens efter intervjun. Det var Macron, Bildt och programledaren mot Åkesson. Alla mot en, som det brukar vara i MSM när det gäller den här frågan. Utländsk påverkan i valet, någon ????
  Men Dagens Industri har faktiskt bättrat sig och haft en OK valbevakning, speciellt PM Nilsson har ändrat tonfall. Idag låter man den respekterade gamle professorn Assar Lindbeck komma till tals. Lindbeck säger att man måste samarbeta med SD och att SD var det enda parti som vågade se riskerna med att låta outbildade massinvandra in i välfärdssamhället. Jag är glad över att tungviktare ger sig in i debatten även om det är i sista minuten.
  https://www.di.se/nyheter/ekonominestorn-samarbeta-med-sd-efter-valet/
  Jag tror att DI blivit lite mer realistiska helt enkelt för att de arbetar med ekonomijournalistik och siffror är siffror. Hur rosenrött man än vill drömma står fakta i vägen, svensk ekonomi faller ihop under massinvandringens börda.

 27. Fiskargubben says:

  Det första jag vill säga är att bloggägarna bör ta lärdom av Ivan. Vi har censur och jag ser den också på worldpress och Disqus.

  AfS får inte demonstrera i Stockholm, det vet säkert många. Det är kontraktsbrott och kanske tas till domstol. Det blir demonstration i alla fall och ni som kan, ta er till Kungsträdgården på fredag. Politikerna är kontraproduktiva på ett sätt som om de har berövats förståndet. De som förstår min tro anar vad som händer. AfS närmar sig Nationell samling i Frankrike och har crowdfunding där.

  Ahl sade Sverige åt svenskarna och det är han anmäld för. Det ser huvudlöst ut. Det är ju knappast hets mot en specifik folkgrupp. Han kan bara åtalas om riksdagen tillåter det. De partier som röstar för åtal sänker sig ytterligare i opinionen. AfS behöver en äldre mentor för att genomföra återvandringen, den är knepig på många sätt.

  I den ena tidningen efter den andra läser jag att valet är en rysare. För vem då? Eliten.

  Jag har börjat läsa Nya Tider och glädjer mig över att Lars Enarsons tankar släpps fram. I Donbass i Ukraina och i Ryssland har det länge varit så att kristna, patrioter och kommunister ofta förstår varandra ganska bra. De anar vilken fienden är och det handlar inte bara om nationalisterna i Ukraina. Lars bor i Israel och kan inte anklagas för antisemitism. Han kritiserar Soros.

  En gång i tiden stod de kristna på knä och sjöng Du gamla, du fria. Nu tror många att invandringen och globaliseringen är bra. Lars försöker väcka dem. Han möter visst motstånd, men skördar också framgångar. Att en predikant reses upp som Gideon inför valet ska vi notera. Vi små på Internet är som Gideons friskaror. Där var det blandad kompott, alla var inte på rätt väg, men de vann. De som skulle ha ställt upp gjorde det inte och då gick budet till Gideon. Läsa gärna om honom. Den berättelsen är mycket uppmuntrande i en svår tid.

  • Loa says:

   ”Sverige åt svenskarna” – hets mot folkgrupp? Alla folk på jorden utom svenskar, då. Anmälaren (beställningsjobb inom polisen) verkar lida av omvänd hybris. Riktigt underhållande.
   F.ö. är hela citatet från Per Albin Hansson, som komiskt nog anmäldes i dennes hemstad.
   Häst mot soffgrupp, som Jeff Ahl sade.

 28. Fiskargubben says:

  Jag gjorde ett misstag. Knappa tillbaka till början av videon.

  Israel ska välsignas efter alla dessa svåra år, men det betyder inte att landets politiker är bra och inte heller de nykonservativa i andra länder. Swedenborg säger att de som tänker machiavelliskt hamnar i det lägsta helvetet. Det här handlar också om bön för Sverige och det är viktigt

  Bön, fasta och omvändelse är kraftfulla. Lars har valfinal i Stockholm på torsdag.

  FINAL I STOCKHOLM 5 SEP! Bön för valet, Raoul Wallenbergs torg kl 18

  • Lassekniven says:

   Fiskargubben
   En underbar video. Lars Enarson är en man som verkligen brinner för Gud och Sverige. En väckelseledare. Jag bor inte i Stockholm men mina tankar och böner kommer att vara på Kungsträdgården idag. Rent symboliskt tänker jag Enarson: mannen som i Kristenheten Enar vårt folk.

   Jag gick in alldeles nu på AfS hemsida och läste. Bland annat imponerades jag av riksdagskandidaterna och deras yrken. Det rör ju sig uppenbarligen av begåvade människor, många med mycket hög utbildning samt med vidhängande erfarenhet från arbetslivet till skillnad från många av de broilade proffspolitikerna i de andra partierna som inte vet någonting om någonting.
   Jag har redan röstat men om jag får Tecknet ändrar jag mig på valdagen och ångerröstar på AfS.

   • Lassekniven says:

    Stockholm stads socialdemokratiska politiker har tydligen avbokat AfS möte i Kungsträdgården. Det är en farlig situation då politiker tar över drätselverksamheten på det sättet. AfS kommer att vara där ändå informellt tillsammans med Sverige 7:14.

    • Mo says:

     Lassekniven, det är helt ofattbart hur politiker kan få agera på detta sätt i ett demokratiskt land, socialdemokraterna visar därmed att de vill avskaffa mötesfriheten som ingår i de grundläggande fri och rättigheterna. Det är en mycket skrämmande utveckling in i det postmoderna totalitära samhället. Tydligen hänvisar sossarna till ett uttalande på ett av AfS möten i södra Sverige som skulle uppfattas som rasistiskt ” Sverige åt svenskarna ” . Förutsättningen för att det skall uppfattas som rasistiskt är isåfall socialdemokraternas egen inskränkta tolkning att svenskar är ett etniskt begrepp. Svenskhet uppfattar jag som ett värdebegrepp, de svenska medborgare som bejakar svenskar normer och värderingar och vill ingå i den svenska gemenskapen är svenska. Eller är det något annat i uttalandet som de värjer sig emot ? Kanske vill de att Sverige skall hamna i någon annans händer ?

     https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/svensk-forfattningssamling/kungorelse-1974152-om-beslutad-ny-regeringsform_sfs-1974-152

   • Fiskargubben says:

    Ja, Lasse, han har ett mycket viktigt budskap och viss framgång i församlingarna. Jag kommer också att vara andligen närvarande under mötet.

    När ni ser Jerusalem omringat av krigshärdar, så ska ni fly upp i bergen, sade Herren ungefär. Det Ordet hade de kristna och de lydde. Många av de som blev kvar såldes som slavar. Man kan ana att Herren talade om två tillfällen. Det är möjligt att det händer rent fysiskt, men idag fick jag tanken att det kanske handlar om nånting annat. Människan ska vara Guds tempel och församlingen Hans kropp. Nu angrips vi på flera fronter och ett andligt krig pågår. Några av oss står utanför församlingen och söker skydd på andliga berg och höjder. De som faller i församlingen är under ett sorts slaveri. De får torftig andlig föda och skadas av dålig mat och mediciner. Chemtrails och mobiler drabbar oss alla även oss på bergen. Ja, ve de som är havande på den tiden. Vad betyder det? Kärnvapenkrig eller att de som föder det nya råkar illa ut? Jag kan inte uttala mig säkert om alla andliga frågor, men vi uppmanas att fundera och dela med oss. Expressen skriver om Lars Enarson efter att Nya Tider gjorde det. Ser vi ett orsakssamband? Inte vill Matsson att Nya Tider ska dra till sig kristna. AfS får demonstrera på fredag i Stockholm. S har begått för många valfusk och försöker minimera skadan.

    • Fiskargubben says:

     Här kommer länkarna

     Kristna profilen: ”Be för SD som största parti”

     https://www.expressen.se/nyheter/val-2018/kristna-profilen-be-for-sd-som-storsta-parti/

     Högerextrema får fortsatt demonstrera i Stockholm

     https://www.svd.se/hogerextrema-far-fortfarande-demonstrera-i-stockholm

     • Fiskargubben says:

      Jag var andligen med under mötet i Stockholm och fick fint högt besök. Det går inte att förklara för de som aldrig har upplevt det. Det är mycket sorgligt. Herren ingriper, men Han gör det i sista stund, sin vana trogen.

      Nya Tider skriver om Syrien, rekommenderad läsning. Jag tänker på de många fallna syriska soldaterna. De stod i första ledet och försvarade också oss. Det betyder att Syrien har väktare på muren. Det har inte vi efter en lång fredsperiod och det var lätt för fienden att ta över. Nu har vi börjat vakna och står inför ett ödesval.

      En kristen ledare säger att folket gemensamt hedrade kristna och muslimska högtider och så är det också i Ryssland, t.ex. i Kazan. Det tar århundraden att utveckla en sån religiös tolerans och vår sits är mycket svår, omöjlig, med tanke på nya radikala islam. Det var den som orsakade problemen i Syrien.

      Några kristna talade arameiska i Israel och det väckte uppståndelse emedan några israeler såg släktskapen med hebreiskan. Jag hade en gång ynnesten att tala med kristna flyktingar i Sverige och fick höra deras hemska historier. Wallström förstår intet. Hon har mer satsat på makt, hög lön och fet pension än kunskaper.

      Jag hör att några muslimer har förletts av sossarnas valfusk och inte kommer att rösta på M.

      Lita inte blint på gammelmedia – det kostar liv

      https://www.nyatider.nu/lita-inte-blint-pa-gammelmedia-det-kostar-liv/

 29. Elisabeth says:

  Tungviktarna börjar äntligen lägga sig i valdebatten med varningens ord. Igår var det Assar Lindbeck, idag är det Göran Persson. Han kommenterar Migrationsverkets prognos beträffande asylsökande och anhöriginvandrare med följande ord: det är skrämmande, det är ohållbart, det går inte. Hoppas att många S-väljare ( och andra ) lyssnar.
  https://www.expressen.se/nyheter/val-2018/integration–invandring/persson-om-nya-asyl-prognosen-gar-inte/

 30. Mo says:

  Bra artikel om situationen för svenskt jordbruk och vår livsmedelsförsörjning. Centerpartiet tycks ha lämnat landsbygden åt sitt öde.

  https://ledarsidorna.se/2018/09/sveriges-livsmedelsberedskap-lagre-an-tidigare-rapporterat/

 31. AnnaF says:

  Jag är helt överens med Peter: Rädda Sverige innan det är för sent!!!! Men den räddningen är lika beroende av Sveriges utrikes som inrikespolitik. Vill gärna dela några länkar som värt att fördjupa sig i. Det pågår en aldrig tidigare skådat provokation mot Ryssland med all smutsig propaganda som följd.
  Jag har mina aningar att dessa har ett syfte som vi måste konfronteras med oavsett om vi vill eller inte. NATO frågan är inte prioriterad i valrörelsen som har säkert sin grund. Det finns många kloka individer som kanske inser redan de kommande konsekvenser men de är födda i 30-40-50 talet och knappast bland den senare generation. SD och Akesson har flertal gånger gjort agressivt angrepp på Ryssland och Putin. I vilken paralellvärld lever dessa människor? Tror de verkligen att vid en Militär Konflikt som enbart skuld av USA/Storbrittaniens imperialism skonas dessa skojare?
  Ryssland vill leva i fred. Världen -även utanför Europa- är väl medveten om varför I och II världskriget inträffat och vilka makter som fanns bakom! De är avslöjade och identifierade, har namn adress och den oändliga mängd av brotten är klarlagda……Ryssarna, kineserna, asiater vet och väntar bara att den makten försvagas tillräckligt……. Man kan inte föra krig mot hela mänskligheten och inbilla sig med sin talmudiska tro att slaget är redan vunnen………..Hybris på steroider skall den heta!

  Slaget om Syrien är avgörande! Det växer fram en axel av motstånd som dessa kriminella skulle få svårt att vinna…men de kommer ändå orsaka mängder av lidande för befolkningen.Och det är precis vad målet är med Europa! Europa med sitt medlemskap i NATO har deltagit i krig i hela världen, begått brott mot andra länders suveränitet. Europa befinner sig i krig, dock inte hemmaplan.
  Men när ni läser länken kommer ni att förstå att det finns inte en enda vettig plan som skulle bevara freden i Europa eller skona dess befolkning. Den 100 åriga brottsliga inflytandet över Europa kommer aldrig att släppas och Kontrollen skall bevaras. Krig skrämmer inte dessa makter, att förinta och bygga nytt på ruiner är deras flerhundraåriga affärsmetod…….

  https://thesaker.is/who-is-instigating-hot-war-between-nato-and-russia/

  Skripal-fallet och den gränslösa infantilism som Storbrittanien uppvisar i hanteringen har nått bottnet. MI6 har ”framgångsrikt” identifierat två ryska agenter MED FOTO!. De jobbar med ljudets hastighet: detta har de uppnått efter 6 månader! Bilderna är fejkade och inget annat! Men vad gör man att med alla möjliga false flag skall verkligen motivera den efterlängtade Konflikten? Det säger allt! Det är inte ens provokation längre, det är en krigsförberedelse……
  En bloggare som är avstängd imellanåt för att han är för bra………”The impossible Photo” m.m.

  https://www.craigmurray.org.uk/

  Och ytterligare en blogg med mängder av bra kommentarer:

  http://www.moonofalabama.org/

  • ragnhild says:

   La meg få legge til derimot.no – som på norsk omtaler de samme bildene. Takk for at du ikke ”går utenom” i din analyse. Vi må våge se hva vi kan være opp imot! Og som er stadfestet – har vært opp imot.

   Theresa Mays stadige fake-stinkende utspill (beordret) er til å spy av. Disse menneskenes psyke levner omverdenen ingen respekt, derfor er alt som behøvs bare en ell. et par uttalelser; så er krigen igang. That´s all.. as allways, deres medsammensvorne pudrer det hele. Atsjo!

   Måtte mange lese dine lenker. SD sine utspill mot Russland var nyhet. Får en til å undres.

   • AnnaF says:

    Här är derimot.no länken om ryska agenter som bryter mot fysikens lagar. Ytterligare en HOAX från den dolda makten. Nivån är ett klart avslöjande om deras psykotiska desperation. Oh! det var ju bara en liten detalj…….Vi hoppas att Ingen märker!..

    https://www.derimot.no/skripal-saken-russiske-agenter-tatt-for-a-bryte-fysikkens-lover/

    En tänkvärd kultfilm från 80-talet! Mer aktuellt än då om man har rätt solglasögon på sig!

    • ragnhild says:

     Sitat fra derimot.no artikkel 8. september. ”Denne saken tyder på en kontrollert lekkasje for å venne befolkningen til den vonde og forløyete virkeligheten. For Israel har ikke vært noen uskyldighet i angrepet på nabostaten Syria slik noen tror”.

     Ja, AnnaK og andre; er det ikke slik vi kjenner på det. Først kommer løgnene, forestillelsene av uskyldigheter, så blir sannheter umulig å hindre, de bryter seg fram, derav ”kontrollerte” lekkasjer … for å venne befolkningen … = et streif inn i krigspsykologiens aller helligste.

     Nevnte artillel: Ta gjerne med relaterte artikler som vises under dagens. Jeg observerer blogginnehavere som alt mer djerve ettersom løgner går i oppløsning og virkeligheter trår fram i all sin grusomhet. Måtte våre politikere våkne å se hva de har solgt seg til. La ikke dette bli nok en seier for folkemorderne. Hvor er den internasjonale straffedomstolen. Er verdenshegemoni-makerne blitt helgenforklarte, og med det urørbare:

     Mao HAR vi kommet til punktet: No Return.

     Blir det svenske folket en prøvestein på muligheter; nå eller ved neste gangs valg. Jeg ser det slik.

     Lykke, lykke til dere alle i morgen. Stem rett på vegne også av oss her vest. Kast globalistene. Gi nye krefter en sjanse.

 32. Fiskargubben says:

  Osce sänder två valobservatörer på Rysslands begäran. Klokt av Moskva. Jag är ganska säker på att Ryssland och andra länder också sänder egna observatörer. De dokumenterar allt och vi kommer att få rapporter. Några danskar kommer nog. Jag åker utomlands inom kort och tystnar. Valet kanske jag inte kan följa, men det kan ju ni andra.

  Enligt en artikel i MSM syns inte AfS i opinionsundersökningarna. Det ser ut som propaganda för att folk inte ska rösta på partiet. Analytikerna säger att deras väljare borde återfinnas bland de som inte har bestämt sig. Vad är det för prat? Gamla nationaldemokrater och missnöjda Sverigedemokrater röstar nog och partiet har fått nya väljare under kampanjen. Jag tror att partiet kan göra sensation.

  Sweden’s REAL Alternative

  • Fiskargubben says:

   Wallström är oroad. Bra. Hon berikade sig på våra skatter.

   Möte med AfS och Gustav Kasselstrand i Kungsträdgården den 7 september 2018.

  • Sture says:

   @ Fiskargubben,
   jag tror också en sensation är möjlig. Efter vad jag förstår är AfS ett parti som inte väjer för att säga som det är – hur inopportunt det än kan verka.
   Det viktiga med ett parti är ju inte hur mycket de lovar att lova (=partiprogrammet) utan i vilken mån deras företrädare har de 3 viktiga egenskaperna intelligens, hederlighet och MOD tillräckligt för att våga utsätta sig för gatlopp. Motståndarnas smutskastning och spott är viktig när man skall härdas i kampen.
   Det finns ett enormt stort missnöje med SDs utveckling under senaste åren bland SDs kärnväljare, vilket man förstår när man läser kommentarer på olika alternativa sajter. Jag tror att denna missnöjda grupp större än 4 % och jag tror inte att dessa kommer att taktikrösta på SD. Misstroendet är för stort.

 33. Lennart says:

  Fria sidor har gjort en valprognos enligt vilken AFS passerar fyraprocentspärren med marginal. Prognosen bygger dels på partiets starka närvaro på sociala medier, dels på att SD blev kraftigt underskattat 2006.
  http://friasidor.is/fria-sidors-valprognos-augusti-2018/

  Men jag erfar att alla röstberättigade inte känner till AFS ännu. Alla använder inte heller sociala medier. 2006 kände alla till att SD fanns då partiet funnits sedan 1988. I övrigt finner jag fria sidors prognos intressant. Om några dagar vet vi besked.

 34. Loa says:

  AfS var spått mellan 1,8 – 2.5 %. Ja, 4+. Obs. då att det är ett sådant parti som ger siffror i underkant vid enkät.
  Likaså var SD – föga förvånande – ihållande spådda över 20, Hos Sentio, som alltid prickar rätt, över 25 %.

  En Arg Blatte Talar:

  Jag säger VALFUSK.
  Ska vi på fullt allvar tro att Socialdemokraterna fick 28 %? Efter allt de gjort mot Sverige senaste åren?
  Inte ens Reinfeldt förstörde landet så hårt som Löfven gjort. Sexbrottsepidemi, shariapoliser, sjukhus som inte fungerar längre, pensionärer som begår självmord när välfärden tas ifrån dom. Dessa avslöjanden i mainstream-media dessutom. Är det sånt som brukar ge en 28 % av rösterna?
  Varför skulle SD ligga på 24-28 % i flera månader, sen tappa hela 10 % precis när det blir val?
  Med tidigare opinionsundersökningar har det alltid varit tvärtom. Att SD ligger lågt och sedan överraskar när de verkliga siffrorna är ännu högre. Varför skulle det vara annorlunda nu?
  Vi har sett hur smutsig vänstern varit denna valrörelse, speciellt med gömda sedlar och upprivda reklampapper. Samtidigt kan vem som helst anmäla sig till rösträknare, och därmed kasta bort sedlar de ogillar.
  Kolla alla de exempel som använts under hashtaggen #valfusk2018 på sociala medier.

  Mats Dagerlind:

  Jag har sett att vissa tycker 17,6 % är en så anmärkningsvärt svag siffra, att man spekulerar i valfusk. Som grogrund för sådana spekulationer ligger bl a att opinionsinstitut som YouGov och Sentio som tidigare prickat in SD bäst, nu plötsligt gjorde det sämst. Samma sak med Valu-undersökningen där SD alltid underskattats, men i år tvärtom överskattades.
  Den svårförklarliga kraschen av Valmyndighetens webbplats och statskontrollerade PostNords mystiska förseningar med att leverera förtidsrösterna är andra ingredienser i en spännande konspirationsteori om ett riggat val. Och eftersom etablissemanget krattat manegen för sådana teorier genom sitt oseriösa tal om ryska valpåverkansoperationer, är det inte märkligt om det nu uppstår motsvarande teorier också i motsatt riktning.
  Det finns dock en enklare förklaring till att SD inte ökar mer än de gör, en som egentligen är lika skrämmande som valfusk. Jag syftar på den omfattande propaganda med fake news och lögner som systematiskt matats ut av media om att det efter systemkollapsen och asylkaoset 2015 har skett ett paradigmskifte i svensk invandringspolitik.
  De röster, som bemödat sig med att fördjupa sig i Migrationsverkets statistik och prognoser och som funnit att Sverige fortfarande har västvärldens i särklass högsta invandring, har inte lyckats tränga igenom bruset.

  Jag lovar att de kommer att få det till att AfS fick 0.99 %, så att de inte kan få gratis upptryckning av valsedlar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: