I skuggan av en statskupp

Franciskus på besök hos Obama 2015

Efter den turbulenta onsdagen den 6 januari 2021, då elektorerna skulle lämna över sina röster för att besluta om Bidens planerade tillträde som president över USA, men avbröts av våldsamma demonstrationer med påföljande skjutningar inom Capitolium, finns det skäl att försöka sammanfatta situationen och analysera bakomliggande orsaker. Detta görs nämligen inte i vad vi kallar Main Stream Media, statens kontrollerade nyhetsutbud.

Det är ingen hemlighet att tidigare president, Barack Obama, haft stöd av den omfattande tjänstemannaföreteelse som vi brukar kalla the Deep State, en inofficiell sammanslutning av politiker, finansintressen och statsstyrda underorganisationer där både rättsväsendet och ordningsväsendet med representanter i poliskåren, CIA och FBI kan inkluderas, helt eller delvis. Den partibildning som burits fram av Deep State är det Demokratiska partiet i USA, vars kandidat till presidentposten i årets val har varit Joe Biden, tidigare vicepresident under Obama.

Det finns starka indikationer på att Barack Obama, efter åtta år vid makten, inför sin obligatoriska avgång som president den 20 januari 2017, gjort förberedelser för att försvåra tillträdande presidenten, Donald Trumps ämbetsutövning och att tillgripa alla tänkbara möjligheter, inklusive kvalificerat valfusk, för att försvåra hans omval efter fyra år.

För att förstå det som skildras nedan bör man veta dels att påven Franciskus, med säte i Vatikanen i Rom, för första gången besökte USA på inbjudan av Barack Obama i september 2015, drygt ett år innan kommande presidentval, dels att Italiens dåvarande socialdemokratiske premiärminister Matteo Renzi var på statsbesök hos Obama i USA den 18 oktober 2016, ett par veckor före samma val, något som följdes upp med ett privat besök av Obama med Renzi i Milano den 8 maj 2017 då båda hade fått lämna sina poster som statschefer. Vi kan naturligtvis inte veta säkert vad som avhandlades på dessa möten, bara konstatera att de passar väl in i det nedan skisserade scenariot.

Renzi och Obama 2016

Det nu genomförda presidentvalet har kritiserats för omfattande valfusk i stort och smått. Till de mindre, men ändå viktiga, åtgärderna hör bristande kontroll över röstinlämningen från både avlidna, obefintliga och ej registrerade medborgare samt undanhållande av valsedlar i Trumps favör. Till de stora och avgörande åtgärderna hör manipulation av den datorbaserade sammanräkningen, i flertalet fall utförd av datasystemet Dominion. Genom detta system har antalet röster kunnat överföras från en kandidat till en annan genom styrning utifrån.

Man har inte varit förberedd på denna form av datorfusk och stått handfallen inför de oförklarliga siffror som datorerna producerat. Alla har förstått att det har förekommit fusk, men ingen har kunnat bevisa hur. Därför har Trump, till motståndarnas förtrytelse, vägrat lämna över sitt presidentskap innan allt är utrett och dokumenterat. Ett valfusk av denna omfattning och med systemförändrande konsekvenser kan inte tillåtas inom ramen för en demokrati. USA är ingen bananrepublik. Eller?

Genom en whistleblower i Italien och dennes mediakontakt Maria Zack, amerikanska med rötter i Italien, som har bildat organisationen ”Nations in Action” och nu gått samman med en annan organisation ”The Institute of Good Governance”. ”Nations in Action” har studerat valfusk sedan 2000. Förfarandet har nu förklarats och dokumenterats. Det visar sig då att Vatikanen förfogat över några kommunikationssatelliter för att kunna hålla sin interna kommunikation världen över hemlig, dessa är administrerade och ägda av den italienska regeringen och dess operatörer och går under beteckningen Leonardo, efter renässanskonstnären och uppfinnare Leonardo da Vinci. Användningen av dessa har möjliggjort programmeringen och styrningen av de amerikanska datorerna i presidentvalet, utan att kunna spåras. Styrningen har av säkerhetsskäl gjorts från CIAs enheter utanför USA, vilket visats bl.a. vid razzian mot CIAs kontor i Frankfurt i Tyskland.

Informatören är en person i Italien som laddade upp (”uploaded”) mjukvaran för att manipulera de digitala röststölderna on line. Denne har berättat var och hur detta gjordes och har skrivits ner detta som ett vittnesmål under ed med stöd av en italiensk stjärnadvokat, vilket vittnesmål redan varit föremål för en juridisk process i en statlig italiensk domstol för några dagar sedan (#global trending).
Vad som laddades upp var ”instruktionerna för hur man kastar om rösterna” (från Trump till Biden). Dessa gick då till en satellit som ägs av ”Leonardo SPA”, det italienska företaget för ”Cyber Security”, som den italienska regeringen anlitar. Signalerna gick sedan via servrar i Tyskland (Frankfurt) tillbaka till USA. Detta är själva beviset på att utländska makter styrde valet i USA för att få den president de önskade. Personen ifråga har lång och extraordinär erfarenhet av datavetenskap och var anställd som ”senior fellow” vid företaget ”Leonardo SPA”, som är ett enormt stort företag och räknas som det 11:e största kontraktsföretaget i världen inom försvarsindustrin. Han var således ingen nyanställd, okänd eller perifer person. Företaget har fått mer än en miljard dollar av amerikanska skattebetalares pengar under det gångna året, och var de som orkestrerade hela stölden av valet. Han stod för alla de överföringar av röster, som man kunde se under valnatten och hans skrivna bekännelse och vittnesmål finns att ladda ner på ”America, can we talk” (Debbies blogg). USAs Utrikesdepartement och CIA är också inblandade i detta, vilket finns med i vittnesutsagan. Kontaktman uppges ha varit general Claudio Graziano. Han är också chef för EUs militär och sitter i styrelsen för Leonardo SPA.

Man vet nu vad som skedde, hur det skedde, vem som gjorde det och vilka som var inblandade. Personen ifråga berättar i sin vittnesutsaga att röststölden från Trump till Biden skedde under ledning av den amerikansk ambassadpersonalen och på ”Pescara facility” vid Leonardo SPA och man använde sig av ”military grace cyber warfare encryption capabilities” för att överföra ”switched votes” från militära satelliter of Futino Tower till Frankfurt. Allt är kartlagt i detalj.

Under juldagen vistades Maria Zack på Maro-Lago och delgav då Trump nyheten om vittnesmålet. Så Trump har vetat detta länge – och tydligen bara väntar på att folk avslöjar sig. Det verkligt störande är att den amerikanska ambassaden + utrikesdepartementet + CIA är inblandade i komplotten.

En av Obamas sista åtgärder som president var att föra över 400 miljoner dollar till Italien som finansiering av de tjänster som den italienska regeringen via Renzi och kontakter inom Vatikanen förklarat sig villiga att medverka till, i syfte att förhindra omvalet av Trump. Under de följande fyra åren har förberedelserna detaljutformats för att vara klara till valet i november 2020. Tillverkningen av de datorrelaterade valutrustningarna har konstaterats utförda av industrier ägda av närstående till demokratiska partiet.

Trump har valt att låta hela det demokratiska valförloppet ha sin gång för att visa att systemet är totalkorrumperat och manipulerat, kanske med ett litet hopp om att saker och ting skulle rätta till sig genom förnuft och rättvisetänkande. Så har det inte blivit, istället har systemet visats upp i all sin nedrighet och syftet att få väljarna att se att detta är med råge uppfyllt. Jag har själv ställt mig tvivlande till många kristna profeters vittnesmål om att Trump kommer att få sin rätt ”på mållinjen”, att allt då kommer att vändas rätt igen. Det ser nu ut som att det faktiskt kommer att bli så.

Vid stormningen av Capitolium som tillskrivs Trumps supporters uppges ett par hundra förklädda Antifa-medlemmar varit involverade för att hetsa till ökat intrång och skadegörelse, dessa skall också ha haft samarbete med polisen som öppnat grindar och dörrar. Man kan lugnt säga att de av Demokraternas politiker som varit införstådda med detta bitit sig i svansen. Vid utrymningen av kammaren lämnades datorer och dokument vind för våg i brådskan. Däribland Pelosis laptop, som nu är föremål för undersökning av de myndigheter som fortfarande går att lita på. Innehållet förutspås bli förödande för Bidens utnämning.

Vad återstår då under de sista tio dagarna?

Bidens politiker kommer nu att försöka få Trump avsatt i förtid genom att hänvisa till det 25:e tillägget i konstitutionen, med hänvisning till psykisk ohälsa. Avsikten med detta är att hindra sittande president från att proklamera undantagstillstånd, kalla in militären och upplösa kongressen. Vicepresidenten Mike Pence har dock vägrat medverka till detta.

Naturligtvis är det just detta som Trump kommer att göra under de kommande dagarna. Trump lär enligt uppgift sitta i förhandlingar med sina generaler nu – Trump är fortfarande överbefälhavare – om hur detta skall planeras och genomföras. Vi lär få se resultatet inom en mycket nära framtid. Observera att ett sådant beslut innebär INTE ett hot mot demokratin (särskild adress till SVT) utan syftar till att RÄDDA demokratin. En demokrati kan inte fortleva om valfusk blir en naturlig del av det politiska maktspelet.

Militären och diplomaternas bekymmer kommer att bli hur dessa avslöjanden kommer att påverkar relationerna till NATO-fränden Italien och den katolska kyrkans roll i världen. Under alla förhållanden är detta underordnat när demokratins framtid riskerar att gå förlorad till den globalistiska världskommunismen. Kanske till och med EU:s medlemsländer kan få sig en läxa att fundera över…

Om allt detta är sant eller inte kommer att visa sig de närmaste dagarna. Vi skriver historia i realtid och nytt material strömmar in varje dag, varje timma. Om det i efterhand visar sig vara helt galet ber jag om ursäkt för det, visar det sig istället vara sant så tar jag och mina medarbetare tacksamt emot all uppskattning! Följ gärna kommentarerna även i föregående artiklar för att få kontinuitet i utvecklingen!

Peter Krabbe, med bidrag från främst Sture, Loa och Simon Parkes

129 Responses to I skuggan av en statskupp

 1. Sverker says:

  Om man undrar hur det kan vara så genomruttet, så totalt genomkorrumperat, så att det t.o.m. republikanska partiet bidrar till förräderiet, så har vi svaret här:

  Notera hur ALLA kryper och krälar inför den som köpt dom med hull och hår.
  Så illa är det med våra politiker också. Alla är köpbara, alla har ett pris. För det gäng som äger banksystemet är det ingen konst att trolla fram hur mycket pengar som helst. Än mer beklämmande är det när penningtrollen internt skryter om hur billigt många låtit sig köpas, typ 50.000:- SEK, ty samma system har ju slugt sett till att sätta folk i skuld genom försåtliga lån.
  Den mänskliga girigheten blir dess undergång, men tar då samtidigt med sig sina hallickar ner i djupet. Det är väl det enda att glädja sig åt.
  Förövrigt så är det en analys av själva Vatikan-kopplingen via denna eminenta gubben: https://www.youtube.com/watch?v=_CHdt2qRLj8&feature=youtu.be

  • Erik says:

   Ser inte att Peter i sin avslöjande bloggpost utpekar Israel, utan tvärt om Vatikanen.

   • peterkrabbe says:

    Erik, i det konkreta händelseförloppet här är det Vatikanens medverkan som möjliggjort styrningen av Dominion genom deras, för andra inte åtkomliga kommunikationssatelliter. Deras motiv kan man diskutera vidare som en separat företeelse, påven är jesuit och vi vet att jesuiter och judar har samarbetat, bl.a. genom Illuminati och frimurarna, ända sedan franska revolutionen. Vi vet också att påven har en böjelse för satanismen, något vi diskuterat i många tidigare artiklar. Det har man gemensamt med judendomen.
    I det pågående presidentvalet finns de judiska intressena närvarande överallt, genom alla amerikansk-israeliska medborgare i kongressen, utrikesdepartementet, korruptionen och inte minst mediakriget, där man effektivt försöker tysta Trump och hans organisation. Trumps ovilja att angripa Iran militärt och medverka till skapandet av Storisrael i Mellanöstern är huvudorsak till att Israel inte stödjer hans presidentskap. Israels intressen förs alltid fram bakom ryggen på någon annan för att inte synas för mycket. Vi vet ändå att de finns där. Alltid.

  • carinaagrellgmailcom says:

   Inte bara Obama m fl står bakom Israel, utan även SD uppenbarligen!

 2. fullsula says:

  En mycket bra beskrivning!
  Precis så som jag har uppfattat det hela.

  För de som vill ha info från Trump & Co, så gjorde D.Trump Jr ett live-klipp på FB igår och bad alla att lämna sin mailadress på hans webbsida. http://www.donjr.com
  Ingen vet numera om man blir utkastad från FB eller Twitter.

 3. Tritonen says:

  Otroligt, men kanske sant!? Den sk statskuppen, som MSM förfasar sig över, vekar väldigt amatörmässig med något av fars över sig.
  Hur som helst. Om detta avslöjas i närtid vore det en sensation. Spännande!

  • Loa says:

   Svensk MSM i kassakön:
   Ex-pressen:
   ”Så kan Trump bannlysas från politiken – för alltid”
   Aftonpladdret bjuder över:
   ”Ta kärnvapenkoderna från Trump”
   Vadan detta? För att Nancy Pelosis svärson stormade Capitol? För att Pence’ chief of staff låtsassköt en Air Force-kvinna? För att 250 AntiFa bussats in för att släppas in av DC Capitol Police? Vad beträffar de faktiska trump-anhängarna som strömmat till, var brottet i slaskmedias ögon att presidenten talade till dem, ingjöt mod trots valfusket som domstolarna vägrar titta på, samt sade åt dem att ”Vara starka”?
   Han hade tänkt gå med dem i marschen, vilket även var vad kuppmakarna hade räknat med…

 4. Erik says:

  Har tvivlet men ändå trott på en slutlig seger. Till och med satt min prestige på att Trump kommer att gå vinnande ur detta.

 5. matte5958 says:

  Peter; det du skriver är som ljuv musik! Som man har väntat och hoppats på detta. Champagnen finns på kylning..

  Två små farhågor dock; har Donald militären med sig? Hur många har hunnit köpas över?

  Och våra kära motståndare; (((det utvalda folket))) förstår ju givetvis att Donald vet och kan bevisa allt detta, vad gör de då i sin desperation i sista stund? Att de genom historien är kapabla till PRECIS VAD SOM HELST är utom allt tvivel, och ANTALET DÖDA berör dem inte över huvud taget.

 6. carinaagrellgmailcom says:

  Tack Peter – fantastiskt bra sammanfattning! Ja, sannerligen sitter vi på första parkett och betraktar systemets sista andetag. Vi ser nu att de ”180 grader åt helvete” som många av oss konstaterat att världen medvetet styrs åt, har nått sin kulmen. Jag kom att tänka på att jag fortfarande inte köpt den bok av historikern Robert Sepehr, vilken utreder tvårt-om-retoriken, d v s ”Redemption through Sin – 1666”. David Icke har snappat detta och torgfört teorin. Den har gett mången illgärningsmän i form av pedofiler och andra stöd för sina kriminella handlingar. Så blir det när människans moral hänger på andra faktorer än den egna förmågan att sätta sina egna gränser. Detta gäller förstås även demokratibrott if form av valfulsk!

 7. matte5958 says:

  Som sagt: våra (((vänners))) desperation ska inte underskattas. Jag hoppas innerligt att Donald höjt sin säkerhet till max och inte litar på de han sitter i möten med.

  Det är ju annars läge för en ”Stauffenberg”, eller medfört gift eller liknande.

  Finns möjlighet så skulle (((dom))) inte dra sig för att spränga kärnladdningar över sitt eget folk för ett Ragnarök.

 8. Svensson says:

  Se här hur Mitch McConnell vid 2:25 synbarligen får en handsymbol från mannen i blå slips alldeles bakom talarstolen och hur McConnell ser skrämd ut efteråt.
  Kanske fantasier, men det ser obehagligt ut:

 9. Patric says:

  Visserligen något off-topic, men ändå: jag har fortfarande det senaste svenska valet i färskt minne. Kommer ni ihåg hur rösträkningen oförklarligt ”kraschade” under valnatten och en längre tid låg nere? Före nedsläckningen närmade sig sverigedemokraterna 25 procent. När systemet åter kom igång var samma partis siffror kraftigt reducerat med 7-8 procent för att aldrig stiga över 20 procent igen.

  Så vad hände? Det kan vi bara spekulera i. Kanske drabbades någon med inflytande över processen av panik när det starka stödet för sverigedemokraterna stod klart. Kanske släckte man ner för att korrigera att närmare en fjärdedel av valmanskåren ”röstat fel”.

  • peterkrabbe says:

   Det är en hypotes att man testkört Dominion redan i det svenska valet 2018. Vi används som testobjekt för många utländska företag, det som går bra här vågar man lansera även i andra länder. Går det fel blir det oftast obetydliga konsekvenser. Jag väntar fortfarande på att någon dataexpert skall övertyga mig om att jag har fel…

  • Erik says:

   Nu kontrollräknas alla papperslappar (röster) två gånger om jag inte mins fel hos länsstyrelsen, manuellt. Har lite svårt at fatta hur italiska statelier skulle kunna påverka svävandes i skyn?

   • peterkrabbe says:

    Problemet låg i centraldatorn som sammanställer de inrapporterade uppgifterna från länsstyrelserna, inte i antalet papperslappar.

    • mats says:

     Jag är helt säker på att viljan till fusk finns hos våra politiker men förstår inte hur det går till.
     Jo om det är så att SD inte har observatörer i alla vallokaler då är det nog relativt enkelt att fuska men om man har observatörer så fattar jag inte
     Om jag som observatör ser att att SD i min vallokal tex får x antal röster. så kan jag än i dag gå in på val.se o se att det noterats x röster i den lokal jag var observatör
     Om jag ser att min lokal är ok o alla andra sd observatörer också ser att deras lokaler är rätt inrapporterade då kan vi också addera alla SD röster o se att det summerats rätt i totalen. På samma sätt kan vi ha koll på de andra partierna. Finns det inga observatörer ja då har vi ett problem.

     • Erik says:

      Absolut Mats, där har du en poäng. Det amerikanska valet går inte att jämföra med det svenska. Datorer kan man kan naturligtvis manipulera, men inte manuellt pappersräknade.

      Indicier på indicier under valnatten till trots (Newsvoice och Nya Dagbladet drabbades synkroniserat av överbelastningsattacker när dom rapporterade om att MSBs valdator gick ner under natten) ändrar inte på faktumet att valesultatets grund är papperslappsräkning.

      Vi på alternativa sidan är noga med att ställa logiken i centrum, som fallet med den officiella 9/11 förklaringen, logiskt inte håller. Samma logik gäller här. Sverigedemokraterna är det snabbast växande partiet av alla som kommit in i riksdagen – på rekordtid. Till och med fd partiledaren för SD sa på ett möte jag var på att nya partier växer organiskt, långsamt, oberoende tillfälliga optionsundersökningar. Case Close.

    • Jag såg manipulationerna av de svenska valresultatet med egna ögon. Det troliga är att man inte hade räknat med att ”Övriga partier” skulle ha 6% av rösterna (det troliga resultatet av AfS idoga val-kampanjande) , vilket de hade redan tidigt, före 21 på kvällen. Det var vid den tiden pensionsmyndighetens servrar ”kraschade”. Övriga partier gick ner till 1,8% och i det stora var det här den mest odramatiska och händelselösa valvaka jag någonsin sett. En solklar bluff.

  • Loa says:

   Fråga MJÖLNER!

   Länsstyrelserna hade stängda sidor från början med hänvisning till potentiell rysk hackning av lilla oss. Det hade ju basunerats ”Russian collusion” i amerikanska valet till leda, så det ansågs inte behöva förklaras för oss.
   Sen tog SVT risken med direktsänd valvaka, men ångrade sig efter en halvtimme. Av samma skäl som i USA. Överväldigande antal röster på populistiska partier: SD, AfS och Med.
   ”Krasch” av alla fyra servrarna. Samtidigt.
   Plan B med elektroniskt fusk redan utarbetad av MSB med Dan Eliasson som GD. Tajmat bortplockad under våren från den arma Polisen, som om regeringen hade ”hörsammat” gemene polis.
   I det nya fögderiet häckar en obehaglig människa, Mikael Tofvesson, i den deprimerande klossen i Karlstad
   https://samnytt.se/msbs-interna-mejl-avslojar-myndigheten-forbereder-antidemokratisk-kupp/
   https://samnytt.se/nar-idioter-moter-bedragare/
   https://samnytt.se/avslojar-storsta-medieforetagen-i-regelbundna-moten-med-msb/

   På kul: De tycker att detta är reklam..
   https://www.inputinterior.se/nyheter/nu-flyttar-msb-i-karlstad-till-sitt-nya-kontor/

   • Erik says:

    Tror också på valfusk. Detta har skett synkroniserat i lite skala men på många, många ställen samtidigt. Hur kom det sig att år 2019s Bilderbergsparti (C) inte fick statsministerposten? Som kompensation hölls MP kvar i riksdagen på precis de magiska 4 % nivån och får med detta den största inflytandet i hela den svenska demokratiska historien med tanke på deras svaga resultat; vars politik råkar överensstämma till 100 % med C vad gäller Bilderbergspartiets globala intressen.
    5 med

    • Loa says:

     MP proxy för CP… Som jag kallar för ett skalbolag. Usurperat firmanamn, ersatt bönder med ”grönt”. Du har helt rätt.
     Ett sånt pluttparti, men sånt inflytande. Gällde ju även när de sålde sig till Reinfeldt perioden innan. Förutom grön terrorism har jag hört där är mycket muslimer.
     Meningen med valfusket var väl att få till två block, som Oh så spännande stod och vägde. Det var tvunget att hyvla ner M också i processen. Här skulle rödskrikan komma in som en gyllene medelväg – ho ho – och vara statsminister. Det fick hon ju tillfälle hos Skavlan att erbjuda.. Hennes virriga förkastande av alla blockens förslag fick hela hösten att gå i expeditionsministärens tecken, vilket inte hindrade svetsministern att tuffa på och orera i EU och godkänna FN-avtal, som om han hade mandat. Rödskrikans ålagda taktik landade efter jul i JÖK. Svetsarns nuna in our face 4 år till.

  • David says:

   Reagerade också mycket förvånad på det…och har nu återigen börjat fundera om det var så…

 10. lyraliv says:

  Tack Peter för du & de dina gör det arbete ni gör !! Djupt uppskattat …… 🙂

 11. stigrydmark says:

  Vilket manus till seklets thriller.

 12. Leonard Gyllendrake says:

  Tack Peter + associerade Tack Tack Tack !!!
  Så hur får vi nuuuuuuuuuuuuuu ordning på skutan Svedala till valet 2022, eller om tidigarelagt ?!

  • Jonas says:

   Om Trump lyckas rensa ut ”deep state” så tror jag detta kommer att få positiva återverkningar på vår egen lilla lydstat till USA. Om inte tror jag vårt land är förlorat och vi kommer då att gå in i flera generationer av mörker dvs. inskränkt frihet, valfrihet, yttranderätt osv.

   • Erik says:

    Ingen kommer att hjälpa oss här. När Trump segrat har hela värden ha fullt upp med alla utrensningar – det blir upp till oss svenskar att själva ta hand om detta.

    • Jonas says:

     Mitt argument är det uppenbara i att svenska politiker gör som de blir tillsagda av the ”deep state”. När ds väl har fallit så kommer svenska politiker att bli helt vilsna och inte veta vad de ska göra.

 13. Pingback: I skuggan av en statskupp — Peter Krabbe – Life, Death and all between

 14. Eclipse says:

  Dark Journalist har uppmärksammat att medierna den senaste tiden har publicerat många bilder av Trump bakifrån, där bara bakhuvudet syns. Förutom att det symboliserar någon som är på väg bort kan man tolka det som ett ”måltavlemotiv”. Nyligen kom den här bilden från Trumplägret, som ett svar?

  Jag hoppas att det italienska spåret leder till vändningen. Problemet är hur bevisen ska läggas fram när de skyldiga kontrollerar både mediekanaler och domstolar. Dags för försvarsminister Chris Miller att ta fram hårdhandskarna?

  • Loa says:

   Insurrecton Act eller Martial Law.
   Alla Trumps relevanta EO är också förnyade.

  • Erik says:

   Eclipse De amerikanska soldaterna svär en ed att försvara:

   Jag [NAMN] svär [eller lovar] högtidligen att jag skall stödja och försvara Förenta Staternas författning mot alla fiender, utländska eller inhemska; att jag vill vara sann och trogen mot densamma; och att jag skall lyda alla befallningar som ges av Förenta Staternas president och mina överordnaden, i enlighet med tjänstereglementet och den militära strafflagen. Så hjälpe mig Gud.

 15. Joakim Ek says:

  Bra summering. Men vilka kontrollerar Dominion och Leonardo, det kan ju vara av intresse att lyfta fram?

 16. Peter! Instämmer i allt du skriver! Perfekt!
  Sverker! Tittade på Benjamin N tidigt igår och där får vi allt på ett bräde! Vänster och höger reste sig och applåderade 29 gånger! Och det enda Benjamin sa i princip var hur underbart samarbetet med Israel är! Klapp! Klapp!

  Vem var statsminister när Obama dök upp i Sverige? Jo, rövslickaren Fredrik Reinfeldt! Sen har det gått bra för honom efter att han öppnat våra gränser. Det var nog det Obama viskade i hans öra! Fy!
  ”USA:s president Barack Obama avlade ett officiellt besök i Stockholm den 4-5 september 2013. Detta var första gången en sittande president i USA besökte Sveriges huvudstad. Dock var det inget statsbesök eftersom inbjudan inte kommit från Sveriges statschef.” Wikipedia.

  Lyssnade på Adam Greene! Mycket bra! Han säger att Trump har gett ränksmidarna allt och ändå slänger dom honom nu under bussen. Adam har också klart för sig vad som gäller. Bra sammanfattning av honom (även om det kommer propåer om att han också är köpt). Tror inte det men man vet aldrig.
  Aftermath of the ‘Storm’, ADL on the March, & Trump Concedes

  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=224664&fbclid=IwAR2QE-zAG-tp3IMYNGPuJEo2UYvIIYIWlhhZ8yQ5PIjxUMWEj8_rnqpMd5A

  Det är klart att valet i Sverige var lika riggat som i USA! Ränksmidarna äger Sverige. En president i USA blir inte elected. Han blir selected! Och du kan inte bli president om du inte har AIPAC med dig.
  Så hur kunde en svart man bli president i USA? Hur kunde Obama kliva fram? Jo, Sheldon Gary Adelson fick en idé! Det gick vägen för Adelson ville det. Och så gick det till när Obama fick åtta år och under den tiden bombade han sönder mellanöstern.

  Sheldon Adelson, född 4 augusti 1933, är en amerikansk affärsman. Adelson är främst verksam i Las Vegas och är VD för kasinoföretaget Las Vegas Sands. Med en förmögenhet på 28,2 miljarder dollar rankades Adelson som den 24:de rikaste personen i världen av tidningen Forbes.

 17. Loa says:

  Tack för cred.

  HOPP och TRO!
  https://phibetaiota.net/2021/01/concluding-trump-triumph-looms/
  9 January 2021
  RDS:
  I believe military was activated yesterday and arrests and other interventions will take place today against Congress, BigTech, and of course all those in public and private sector who executed the now fully documented election theft as a form of official election fraud that makes it sedition and treason.

  https://phibetaiota.net/2021/01/unrig-video-657-charlie-ward-rds-on-military-in-motion-declassification-pedo-book-4-cynthia-mckinney/
  Charlie Ward & RDS on Military in Motion, Declassification, Pedo Book 4, Cynthia McKinney
  https://www.bitchute.com/video/TGBm5PoNuMn3/ 6 min.
  (RDS’ sida är överbelastad)

  LÄS
  2021/01/09
  Mongoose: Alert Veteran Reports on Military Activation
  https://phibetaiota.net/2021/01/mongoose-alert-veteran-reports-on-military-activation/
  Jag saxar lite
  Trump is Sun Tzu and Attila the Hun in one. Those are two of the greatest military minds and conquerors in world history.

  When Trump spoke at the rally, he was behind enormous layers of bullet proof glass for the first time ever in his presidency, and people in attendance saw snipers on roofs all over the place.

  Trump’s departure was not expected by the deep state. I truly believe that they planned on betraying him in Congress, which they did, then arrest him, claiming he would never go quietly.

  After Pence betrayed Trump, he was given some coin covertly, then he smiled and acknowledged Nazi Pelosi in a mission accomplished moment. Pence deployed the National Guard on the 6th. Pence does NOT have the authority to do so.

  Trump caught the deep state completely off guard by going to Abilene.

  Word is that our spec ops entered the capitol building with Antifa and captured a dozen deep state laptops, but they specifically got Nazi Pelosi’s.

  Misc items:
  Did you know a guy accused Pence in 2016 of murdering 51 kids and raping 77 others? Remember all the booms that keep being heard across the country? The military guys say Trump (with, of course, the indispensable aid of the spec ops military — REC) has been destroying the hidden deep underground military bunkers where most expect the deep state to retreat to (as well as where they have been storing and killing the trafficked children they have taken

  Someone noted that there were 40 ACTIVE populist risings across the world pre-CV-19, and now there are none. Remember the yellow jacket riots?

  • peterkrabbe says:

   Det var ett märkligt tillfälle att ge Pence en utmärkelse, ingen ceremoni, bara en uppskattande notering av vikten i rent guld, sedan ner i kavajfickan. Vi ser på en teater nu som vi aldrig kommer i närheten av i framtiden. Hoppas jag.

   • Loa says:

    Han kunde inte motstå att vända på påsen för att kolla baksidorna.. Extra dumdristigt, han vet ju kammaren har kameror?

 18. Sture says:

  @ peterkrabbe,
  du skriver i din krönika:”Jag har själv ställt mig tvivlande till många kristna profeters vittnesmål om att Trump kommer att få sin rätt ”på mållinjen”, att allt då kommer att vändas rätt igen. Det ser nu ut som att det faktiskt kommer att bli så.”

  Vi får bara vänta på facit. Men många av dessa drömmar var väldigt slående. I en dröm beskrev någon med kommunikativa gåvor (”profetislka gåvor”) att hon i en dröm sett hur Trump kämpade och kämpade för att ta sig fram till målet – men sedan föll ihop strax innan mållinjen. Då blev han plötsligt hjälpt upp på fötterna igen och släpade sig över mållinjen – av två kvinnor, som stöttade honom hela vägen till mål. Jag minns inte om jag postade den videon – men det första jag kommer att tänka på är de två kvinnorna Debbie Georgatos och Maria Zack. Det är kanske detta som vänder på utvecklingen.

  För övrigt råder jag er att titta på denna ”profet”, som påstår att han får meddelanden från Gud. Han råder oss att avstå från att läsa MSM eftersom det de närmaste två veckorna kommer att bli extremt kaotiskt. Fienden är nu hårt pressad in i ett hörn, vilket är orsaken till att de genast önskar få Trump avsatt – två veckor innan han normalt skall avgå. Detta kommer inte att ske.

  De måste ana vad som skall komma. Samtidigt agerar Big Tech genom att avstänga Trump och hela hans familj från möjligheter att kommunicera med det amerikanska folket (88 miljoner följare). Detta kan inte tolkas som något annat än RÄDSLA och DESPERATION. Man är livrädd för Trump och vad han kan tänkas göra. Enligt min mening måste han utlösa UNDANTAGSTILLSTÅND och upplösa kongressen och senaten tills militären utrett allt valfusk och kan säga hur rösterna utföll när man borträknat allt som manipulerats digitalt via ”Leonardo”. Denna ”profet” anser dock att Gud kommer att ingripa och vända allt 180 grader.

  • peterkrabbe says:

   Jag håller med dig om detta. Kanske blir det extra symboliskt med Maria och Debbie. Jag hoppas att Trump inte dröjer för länge, läget är NU innan kongressen åter fylls den 19 januari. Kanske finns det generaler som är svåra att övertyga eller är rädda om sin egen hals. Ett misslyckande är definitivt lika med dödsstraff, ingen rolig valsituation men så ser deras jobb ut. Kanske kan profeterna stärka dem i tron och ingjuta mod.

  • mariana says:

   @ Sture.

   Tack för att du visar oss denna video. Den berör mig på djupet för den fodrar att jag tar ställning till min tro. Tror jag på Gud eller inte?
   Som jag upplever det så befinner vi oss nu vid den punkt då vi människor inte kan åstadkomma något av egen kraft .Då återstår inget annat än att vi förlitar oss på Gud och det är dit han har fört oss. Eftersom vi tidigare inte har lyssnat så måste vi slutligen hamna här för att vi ska titta inom oss själva och ärligt erkänna om vår tro är tillräckligt stark.
   Om vår tillit till honom även den är stark nog för att vi ska våga släppa taget om vår egen oro och osäkerhet för vad som väntar och förlitar oss till att allt som sker är till vårt bästa vad som än händer.

   • Ron (GB) says:

    Tack Sture för denna video.
    Måste ställa mig själv samma fråga som Mariana: ”Tror jag på Gud eller inte?”

    Stänger av MSM till 21 januari.
    Ingen TV, ingen radio, inga MSM-tidningar.
    Ingenting positivt kommer därifrån ändå.

    Tillbaka till den andliga världen.

  • Sture says:

   Jag skrev: ‘Denna ”profet” anser dock att Gud kommer att ingripa och vända allt 180 grader.’

   Detta uttalande måste modifieras en aning. I en video som han strax därefter lade upp, den 9 januari, alltså i lördags, dagen innan undantagstillståndet utfärdades, säger han vid tidpunkt 4.42 att ”the Lord” har klargjort för honom att denna händelse, då saker och ting kommer att avslöjas inför världen, rättvisa skipas och korrumperade människor kommer att ställas inför rätta och dömas, kommer att ske ”in some form of military fashion”. Han är alltså mitt i prick för vad som just händer.

 19. Jonas says:

  Än en gång tack Peter för en alldeles ypperlig krönika, det finns så många smarta människor på detta forum så det är ett stort nöje att läsa allas inlägg.

  Något som nu i dagarna ska fattas beslut om i New York är assembly bill A415 där myndigheterna ska kunna tvångsomhänderta personer i deras hem som man tror kan utgöra en smittorisk. Dessa personer ska då interneras på sjukhus eller annan plats som myndigheterna finner lämplig ( FEMA camps ? ). Detta ska göras helt utan någon form av rättegång och omhändertagandet ska löpa på en period av flera månader och det är sedan upp till omhändertagen person att själv begära tillbaka sin frihet i domstol.

  Lyssna här om detta skrämmande scenario där Liz Joy läkare förklarar vad detta handlar om och hur skrämmande det är.

  Jag tror min själ att de styrande i hela världen har blivit galna.

  • peterkrabbe says:

   Det är ungefär samma åtgärder som tillämpades i Wuhan, Kina när Coronaviruset började sprida sig. Misstänkt smittade internerades antingen i sina hem bakom låsta dörrar eller i s.k. sjukhus som bara var förvaringslokaler med tusentals sängar i rad. I angränsande lokaler gick kremeringsugnarna varma. Kommunismens ideal blir tydligen norm även under västvärldens nya globalism. Detta vet vi ju redan….

   • peterkrabbe says:

    En intressant uppgift från samma program är att the National Guards kommer att vara utplacerade för bevakning av Capitolium hela januari månad ut, detta innebär att den lokala poliskåren skickats hem och att Trump-trogen militär tagit över kontrollen där.

   • Jonas says:

    Men sådana extrema frihetsberövande åtgärder i demokratiska länder är ju galenskaper för ett virus vars dödlighet ligger långt under 1%, i Sverige tror jag det var 0,69% dödlighet av de som smittats. Lägg där till att den totala dödligheten både i USA och Sverige 2020 ligger lägre än tidigare år. Detta innebär ju att de vanliga vår och höstinfluensorna helt har ersatts av covid 19, de kan tydligen inte samexistera för då hade ju de årliga dödstalen varit högre än tidigare år.

    Vad är det som egentligen pågår?

 20. Sture says:

  Detta är en video där generallöjtnant Thomas McInerney beskrev vad som hände vid intrånget i Capitolium. Militära personer har infiltrerat Antifa. När Antifa trängde in i Capitolium så följde de militära infiltratörerna med in och det var dessa som lade beslag på Nancy Pelosis dator (+ andra datorer). Det är därför hon är så desperat om att så snabbt som möjligt få Trump ställd inför riksrätt – igen – tolv dagar innan han officiellt skall avgå. Enligt generallöjtnanten finns det mycket komprometterande material på Nancy Pelosis dator.

  • Sture says:

   Detta är ett tal som han höll i Vita Huset. Om YouTube släcker ner denna så kan man säkert hitta den på Bitchute. Sök på orden:
   ”Lt. General Thomas McInerney: Special Forces Took Nancy Pelosi Laptop Wednesday, Says She’s Frantic”

  • Sture says:

   Här är ett lite längre avsnitt av samma samtal i Vita Huset på 12 minuter. Han berättar här bl. a. att han har sett vad som finns på Nancy Pelosis dator. Det är väl värt att lyssna på honom och ger en föreställning om vad Trumpadministrationen vet – COVID-19 var ett biologiskt vapen utlöst av Kina oc globalisterna för att krossa USA, både vad gäller förintelsen av medelklassen och för att genomföra valfusket i tillräckligt stor skala (demokraterna fuskade inte tillräckligt mycket 2016 och överraskades av det stora stödet för Trump).

   Om YouTube censurerar, så kan man säkert hitta detta på Bitchute. Sök på: Lt Gen Tom McInerney Must watch Everything explained!

 21. Jonas says:

  Det var väl Thomas McInerney som var först ut med info om militärens tillslag i Frankfurt och röstservrarna som beslagtogs där?

 22. Loa says:

  Posted on 2021/01/09
  TONIGHT 7 PM EASTERN Emergency Broadcast from POTUS — Then the Shit-Storm Begins
  https://phibetaiota.net/2021/01/tonight-7-pm-eastern-emergency-broadcast-from-potus-then-the-shit-storm-begins/

 23. Sverker says:

  Andemeningen i detta meddelande av Krabbe är ju att Vatikanen är synnerligen insyltat i förräderiet. Sant så sant. Men vad få känner till är följande. Vatikanen har en bank. Som en parentes borde ju alla fråga sig vad i he..te en kristen kyrka skall ha en bank för?!? Enl. deras egen hemsida, bildades den 1942, fast det är ljug, för den bildades i praktiken ca 100 år tidigare. Ytterligare en intressant parentes, att så många globala ”banker” startades mitt under andra världskriget, t.ex World Bank 1944, eller den ännu värre IMF, samma år, när man var säker på att Tyskland skulle krossas! Nu till väckarklockan: 1832 lånade Rothschildtbanken ut pengar till Vatikanen. Sug på den! Som av en slump upphörde den gamla kristna synden att låna ut pengar mot ränta 2 år senare, 1834. Sedan dess är det alltså ok med ränta. De som följer det globala bankbedrägeriet och som kan matematik, vet att detta system är självförstörande. För oss alltså, inte för (((dom))). Sålunda, det är någon som drar i trådarna bakom Vatikanen.

  • Sture says:

   @ Sverker,
   det är känt att Rothschildt sedan 150 år behärskat och skött Vatikanens bank. Och det går nog tillbaka till det stora lånet.
   Jag tror att det förhåller sig så också med Cecil Rhodes. Han blev ”rik” på lånade pengar (av Rothschildt) och dog tidigt – bara i 40-årsåldern. Det är dessa pengar som lade grunden till den ”runda bords”- organisation som nu styr världen.

  • peterkrabbe says:

   Bra iakttagelse! Förbudet mot penningutlåning mot ränta i vissa religioner är ju själva grunden för den judiska etableringen inom detta område, de användes som bulvaner eftersom behovet inte gick att bortse ifrån. Därmed skapades ett judiskt bankmonopol, som nu är motorn i krossandet av kristendomen. Vatikanen har länge haft samarbete med vissa italienska banker, en stor affär med tanke på Vatikanens enorma tillgångar. Därmed har också en oändlig rad av skandaler skapats som skakat Vatikanen i sina grundvalar, Den italienska maffian är ständigt närvarande i den italienska bankvärlden. Det har varit svårt att skilja på egennyttan och heligheten.
   Påven Franciskus är en omstridd person i egenskap av jesuit. Att han flirtar vilt med förespråkarna för NWO och bygger på deras argumentation att det privata ägandet är av ondo, är välkänt. Samtidigt sitter Vatikanen på en av världens största förmögenheter och deras statsstruktur ligger mycket nära den ideala för den förväntade nyordningen – en enormt rik toppstyrd elit och ett fattigt fotfolk, beredda att offra allt för tron på överhögheten.

   • Sture says:

    @ peterkrabbe,
    detta blir den sista påven och efter detta kommer också Vatikanens makt att upphöra. Detta har förutspåtts sedan lång tid tillbaka av olika ”profeter” och så kommer det också att gå, tror jag. De förbereder sig visserligen för det totala maktövertagandet och har ”AntiKrist” i kulisserna för att bedra hela mänskligheten med sina spektakulära ”trollkonster” a la Joe Labero. Men det hela kommer att misslyckas. Enligt den indiske profeten Sadhu Sundar Selvaraj så existerar redan denne man, som skall uppträda som Jesus Kristus (fast han är AntiKrist till sina gärningar), och han bor i Berlin. Han kommer att bedra många kristna därför att dessa är så inriktade på att tro på ”mirakler” – och sådana kan även trollkonstnärer utföra (= fake).
    Jesus Kristus beskriver i Lorber-manuskripten den ”ritualistiska” katolska kyrkan som urspårad redan på 500-talet och förutsäger i fem kapitel i ”The Great Gospel of John”, skrivna för 170 år sedan, att påvedömet och den katolska kyrkan skall förintas nu vid ”Tidens Ände”.
    Istället kommer ”himlen” att stiga ner till jorden vilket innebär att vi får en sammansmältning av vetenskap och religion samtidigt som alla jordiska människor får ”synska” egenskaper vilket omöjliggör för de onda att bedra de goda. Framtiden ser ljus ut.

  • carinaagrellgmailcom says:

   Enligt israeliskan Doreen Bell Dotan är Rothchilds tjänstefolk åt tre familjer som opererar helt i det dolda. Dessa är Sasson, Peyseur och en till som jag inte minns vad den hette. Bifogar länk: https://www.youtube.com/watch?v=XRrjyS2-_Mc

   Enligt den hemlöse och kringdrivande i Frankrike efter att ha blivit utvisad ur Schweitz, historikern Sean Hross, vilken jag länkat till tidigare i något annat sammanhang, är det i Schweitz faraonernas ättlingar samlats, och följer man hans publikationer på Youtube, verkar det rimligt. Hans största kanal heter ”Central Intelligence Agency”. Vatikanen är väl då bara ytterligare en lekstuga för dessa världens herrar kan man tänka?

 24. Kerstin says:

  Tack för den förståeliga beskrivningen i ett inlägg 🙏🌟

 25. Astrid says:

  Människligheten befinner sig på en tröskel när denna dramatiska maktkamp utspelar sig. Jag har en bok i tankarna med titeln ”Människan på tröskeln till den andliga världen” av Bernard Lievegoed.

  NWO utgör motpol till den gudomliga planen.

  Vi är inte längre ”Guds barn” utan har blivit myndiga med vuxenansvar för skeendena. Men övergivna av ”himlen” är vi inte. Hierarkierna är mycket engagerade och söker hela tiden människor att verka genom.

  Hoppas Donald Trump har en eller flera skickliga astrologer till hjälp att analysera energisituationen. Den rätta tidpunkten är viktig.

  Trump symboliserar hoppet för en hel värld. Hoppet om frihet och en god framtid. Han är en betydelsefull historisk gestalt som ”går igen”. Det vet säkert dessa ”profeter” Sture hänvisar till.

  • peterkrabbe says:

   Detta låter tveksamt, men man kan inte utesluta något i dagens läge. Vatikanen är en separat statsbildning och jag tror inte att italiensk polis har någon rätt att gå där för att arrestera Vatikanstatens medborgare, särskilt inte självaste påven. Mer sannolikt är att påven håller sig undan med tanke på satellitskandalen och att anledningar fabriceras för att förklara att han inte är tillgänglig för intervjuer och förklaringar. Vi får se om det klarnar!

   • Sture says:

    @ peterkrabbe,
    jag tror att du har rätt och att detta är fabricerat och fake. Vatikanen är en självständig stat med suveräna rättigheter.
    Innan påvedömet och påven försvinner för gott tror jag att de förutspådda händelserna med Antikrist kontra Kristus måste utspela sig för att ta ifrån påven all hans makt som en ”Guds ställföreträdare”.

    • Sverker says:

     Är det ingen som reflekterar över fenomenet påve? Vart i bibeln, eller av gud eller av Jesus är denne figur rättfärdigad eller beskriven? Den pajasen har lika mycket rättfärdigande som Jultomten. Är han självuppfunnen, ungefär som judarna uppfann sig själv som utvalda av Jehova? Nån som vet?
     En kul detalj. Hur många känner till att den dummerjönsliknande strut han har på sin skalle är ett stiliserat fiskhuvud? En stor torsk alltså, med klar koppling till de padofilanklagelser som nu figurerar 😂

     • peterkrabbe says:

      Min uppfattning är att påvarna började väljas för tusen år sedan för att få en kyrkans maktinstitution som kunde mäta sig med de allt starkare kungamakterna, den kyrkliga makten mot den värdsliga. Kungadömena blev allt större och mäktigare och kunde bara kontrolleras genom en kyrklig makt med mandat att bannlysa kungar som gick sin egen värld. När kejsarvälden som det tysk-romerska riket blev allt större geografiskt blev behovet akut att samla de kyrkliga intressena inom samma områden genom att välja en påve med samma eller högre status än kejsaren.
      Det handlar således mer om maktutövning bland människor än relationen till Gud och himmel. Biskoparna rekryterades ofta ur samma adelsfamiljer som tillsatte kungarna. Den som inte fick tronen blev istället biskop med liknande palats och skatteunderlag.
      Idag styr påven över en förmögenhet som överträffar samtliga kungahus, möjligen med undantag för det brittiska. Någon motsvarighet finns mig veterligt inte inom andra religioner. Jag tror dock att Sture vet mer om detta än jag…

     • Sture says:

      @ Sverker,
      jodå, många reflekterar över honom. ”Figuren” började som överhuvud och ledare för den västerländska delen av den ursprungliga kyrkan. Och det är väl inget fel i detta, men senare ville han tituleras ”Hans Helighet” och ståtade med guld, silver och alla möjliga rikedomar och en enorm MAKT (jfr. Jesu törnekrona) och började påstå att han var Guds ”ställföreträdare” på jorden, var ”ofelbar” och kunde ”förlåta i Guds namn”. Pyttsann.

      I Lorber-manuskripten beskrivs påven av Jesus Kristus som ”en falsk profet”. Ingen behöver gå en omväg över påven eller överhuvudtaget någon präst för att nå fram till Gud. Det räcker att man stänger in sig i sin kammare, knäpper sin händer och ber till Gud. Han hör.

      Helig kommer från ordet hel och ”ingen är helig förutom Gud”, säger Jesus i Jakob Lorber-manuskripten, eftersom Gud är ”Fadern”, vilket betyder ett kärleksfullt medvetande som sträcker sig över hela universum liksom i hela den andliga världen (”Allvetande”, ”Allestädes Närvarande”, ”Allsmäktig”). Vilket betyder att endast Gud är ”hel”. Ingen kan förlåta i Guds namn, säger Jesus, eftersom endast Gud vet vad som gömmer sig i någons hjärta, vilket är det enda som räknas vid en förlåtelse..

      • Sverkers says:

       Tackar för informativt svar av både dig och Krabbe. Figuren är alltså en av maktintressen skapad gubbe, helt utan koppling till gud/jesu ord/vilja. Har du någon förklaring till fiskhuvudet?

     • Loa says:

      Påven är aposteln Petrus’ efterföljare och hela kedjan utses genom att innehavaren lade sin hand på efterföljaren; apostolisk succession. Det fanns en massa kristna /gnostiska sekter i början av vår tideräkning, de gick under men denna sekt överlevde JUST på grund av denna rigida organisation. När Västrom var i förfall överlevde denna kyrka eftersom germanerna anammade den och var dess beskyddare. Charlemagne, inte minst. I boomtiden från 900 steg den i betydelse. liksom övriga jordägare. Den blev rik på alla förböner folk ville ha för att undgå helvetet. Blir en maktfaktor från 1200; utmanas av protestantismen 1500. Vilket Webster Tarpley beskrivit som en kupp av Venedig, för att få handla i fred med Orienten och få Europa sysselsatt med krig långt från dem…
      Huvudbonaden mitra som liknar ett fiskhuvud ”säges” vara från den västsemitiska guden Dagan för säd och ev. fisk, kan dock vara ett påhitt. Kallas Dagon i GT och helvetisk demon.

      • eva-marie says:

       Jag anser inte att Påven är Petrus efterföljare, även fast katolska kyrkan påstår det.

       Bibelns Petrus och de första kristna hade inga påvar bland sig. De församlingar som fanns var enkla sammankomster, oftast i ett hem eller någon annan plats. Med tiden utsåg man s k äldstebröder och församlingsföreståndare/ledare. Möjligen Biskopar också, men ingen Påve-figur. De levde enkelt och delade med sig till varandra.

       I början var de kristna förföljda och många dödades, så när de träffades var det oftast på hemliga platser. De spreds också ut till olika delar i världen för att sprida evangeliet efter den missionsbefallning Jesus gav. Enkelheten är slående när man jämför med katolska kyrkans rikedomar och ritualer.

       Det finns inte många likheter med den tidens kristna och dagens Påvedöme som verkar starkt influerad av gamla babyloniska sedvänjor.

      • Sverkers says:

       Minsann. Tack för bra kondenserad info. Kan konstatera att nuvarande Påve är en riktigt ful fisk som gör detta, förutom att skydda horder av sina pedofilpräster. Numera handlar det enbart om perversitet & pengar. Att han välsignar uttrycket ”Inkluderande kapitalism” är en sådan typisk psykologisk manipulation med ord, som vi känner igen ifrån ett visst gäng: https://thenewamerican.com/pope-joins-rothschilds-and-mega-banks-for-inclusive-capitalism/

  • Molly says:

   Power outage i Pakistan, Berlin, Vatikan (Simon Parkes)

 26. JohanW says:

  klart att Trump och hans team vet exakt vad de gör och att de utnyttjar sin långa planering för ”vinst” en vinst för folket. Allt har en mening, inget sker av en slump i de stora skeendena. ”stormning” av Capitolium inrymmer mkt som kan funderas kring. En viktig bild (egentligen flera) är på ”vikingen” specielt den när han står i hjärtat i senaten med flertalet symboliska tatueringar på överkroppen. Tror någon pekar mot norden😣
  Vad kyrkan har gjort genom åren ja det har ju inte alltid varit för folkets bästa och de har sammarbetat med många olika ”härskare” genom åren men att de sitter på telekomteknologi, nja tror de sysslar mer med ”jordnära” kontroll av folket, de mer avanserade kontrollfunktionerna, det pysslar nog andra med, och de släpper nog inte den kunskapen ifrån sig i första taget, inte ens till påvestolen. Folkets fiende (jordens härskare?) har ännu inte visat sitt ansikte men något säger mig att den ”bilden” klarnar för oss snart, kanske den 19/1?

 27. hllviken says:

  Har det skett en statskupp i Sverige i smyg?

  • Jonas says:

   Detta är ju inte klokt hur svensk polis behandlar fredliga demonstranter. Det råder ingen tvekan om att politikerna är livrädda för folket, de är mycket väl medvetna om att de förstör vårt land och de får inte kritiseras. Frågan jag ställer mig är hur i princip alla riksdagsledamöterna har kunnat köpas, det finns några undantag.

 28. peterkrabbe says:

  https://www.simonparkes.org/post/10th-january-update

  Simon Parkes update för en timma sedan. Återkommer när jag själv hunnit lyssna igenom!

  • Sture says:

   Fick telefonsamtal från nära släkting i USA vars hårfrisörska tipsade henne. NU HÄNDER DET!
   Simon berättar att Special Forces och National Guard tänkte starta med sitt undantagstillstånd på onsdag. Men det framkom ur Nancy Pelosis dator att Kina just var i färd med att slutföra köpet av hela General Electric för 5 miljarder dollar.

   General Electric gör motorerna till USAs stridsflygplan F16 och tänk nu om detta händer – Kina tar över hela USAs försvarsindustri och hur skall då USA kunna försvara sig? Det var därför som Nancy Pelosi ville ta ifrån Trump hela kommandot över ”the nuclear code” och militären.
   Det var igår ett stort strömavbrott i Pakistan därför att Kina ville flytta fram signeringen av köpet varför Trump var tvungen att starta sitt undantagstillstånd (inklusive strömavbrottet) redan idag, tre dagar i förväg. ”Insurrection Act” (rätten att slå ner motstånd) undertecknades av Trump igår kväll och alla stridförband har utplacerats. Människorna har fått meddelande om att inte resa utan stanna inomhus och Nationalgardet skall ta hand om Antifas och BMLs upplopp. Trump med familj befinner under jorden på säker plats och kommer att vara rörliga från plats till plats. Detta kommer att pågå till den 19 januari. Sannolikt kommer Michael Flynn att utses som vicepresident istället för Mike Pence.

  • peterkrabbe says:

   Enligt Simon Parkes och hans uppgiftslämnare har Trump nu undertecknat Insurrection Act, vilket ger honom befogenheter att ingripa militärt i hela USA, situationen är då jämförbar med inbördeskrig och arresteringar kan genomföras enligt krigslagar.
   Gränsövervakningen har skärpts, särskilt mot Canada och vad gäller privat flyg- och båttrafik ut från USA för att förhindra att misstänkta personer flyr landet.
   General Michel Flynn har benådats och har återfått alla fullmakter, han kommer förmodligen att bli en nyckelspelare i det militära ingripandet. Belöningen som väntar tippas bli posten som vicepresident under Trump.
   Trump med familj befinner sig på säker plats utanför Vita huset. Han kommer att bli president vid installationen den 20 januari.
   Militär är i rörelse, särskilt i Kalifornien som är Pelosis hemmastat och toppstyrt av Demokraterna.

   Det har natten till idag förekommit omfattande strömavbrott i Vatikanen, Pakistan och Berlin. Dessa är kopplade till insatsstyrkor som beslagtagit material i anslutning till satellitaffären.
   Vad gäller Pakistan var syftet att stoppa försäljningen av det amerikanska storbolaget General Electric till Kina, en affär som skulle ha undertecknats i Pakistan med kineserna. Köpeskillingen uppges till 5,4 miljarder dollar. Bolaget är viktig leverantör till den amerikanska försvarsindustrin och tillverkar bl.a. motorerna till stridsflyget, kan jämföras med om kineserna hade köpt SAABs jaktflygstillverkning i Sverige. Affären är nu stoppad genom Trumps ingripande.

   Förhandlingar pågår med italienska regeringen om hur Vatikanen-affären skall hanteras. Man tycks ha kommit överens om att italienska myndigheter skall driva aktuella åtal som gäller Italien, att inblandad militär grips och att premiärministern avgår. I gengäld skall den officiella versionen bli att satelliterna hackats av Bidens folk utan italienarnas vetskap, allt för husfridens skull.

   Påven uppges ha avsatts redan tidigare och kommer att ställas inför rätta. Många har redan sett att påven uppträtt i sitt fönster i form av ett inspelat hologram. Han uppges vara anklagad också för sin inblandning i Vatikanens pedofilaffärer och anses inte kunna fortsätta som påve. Hans kontakter med kardinaler som har satanistiska intressen anses också vara försvårande omständigheter.

   Pelosi uppges ha försökt få militären att lämna över kontrollen av landets kärnvapen till sig själv genom att hävda att Trump är otillräknelig. Detta har naturligtvis avvisats.

   Mitt tillägg: Bidens och Pelosis kontakter med Kina har ställts på sin spets genom avslöjandet av affären med General Electric. Det kan inte uteslutas att de enorma mutor som betalats ut av Kina till dessa personer kan sammankopplas med denna företagsförsäljning. Den är en öppen dörr till amerikansk försvarsindustri och kan bara kallas kvalificerat landsförräderi. Sonen Hunter Biden grips nu för pedofilibrott m.m. och Pelosis svärson har haft en tvivelaktig roll i intrånget i Capitolium. Tyvärr för Pelosi ledde det till att hon blev av med sin laptop i röran, vilken nu undersöks av myndigheterna i kraft av krigslagarna.

   Så, gott folk, allt är nu igång och det skall mycket till för att hindra Trump från att svära presidenteden den 20 januari. Mycket mer kommer att skrivas om detta under kommande vecka och jag avlutar med Simon Parkes egna ord: Se upp med main stream media under tiden, de kommer att göra allt för att dölja det faktum att Biden är utspelad.

 29. Jonas says:

  Oerhört glädjande nyheter, får verkligen hoppas att detta stämmer.

 30. Vitjod says:

  Nå, är det här seriöst? Det låter som något ur en film. Krabbe behöver uppdatera oss!!!

  • peterkrabbe says:

   Situationen är kaotisk just nu och man får då välja de källor som man bedömer som bäst informerade. Simon Parkes är en sådan, vilket inte innebär att han alltid har rätt. Dessutom kan förhållanden snabbt förändras, vi följer en global konflikt i realtid och fakta kan ersättas av nya i takt med att utvecklingen fortsätter. Detta är vad som är troligt i nuläget och jag kommer att uppdatera i takt med att ny information blir tillgänglig. Vi får ge oss till tåls och vänta och se.

 31. vitjod says:

  Tack för en intressant sida. Jag följer den med spänning.

 32. Eclipse says:

  Jag räknar till 91 tweets på tre dygn (fre-sön) av Mike Pompeo.

 33. Loa says:

  Flygtrafik
  Insurrection Act has been signed, The day we have all been waiting for
  https://speakingaboutnews.com/insurrection-act-being-signed/

 34. Loa says:

  Monkey Werx Overwatch SITREP 1.10.21

 35. Pingback: Är det sant? | Invandring och mörkläggning

 36. vitjod says:

  Jag hoppas det du skriver angående USA är riktigt för annars är vi riktigt illa ute. Jag är tens för vad som kommer att hända framöver.
  Trump verkar vara en bra president så långt ögat kan nå. Han var stabil och fokuserad vid sista framträdandet framför skottsäkra glaset.
  Han uppvisade ett bra minne, var sammanhängande och visade inga tecken på psykisk dåligt mående.
  Jag är orolig för allt dåligt som vi behöver gå igenom innan det blir bättre.
  Så det är bara att hålla tummarna och hoppas på det bättre.
  Det är nog bra att äta alger med jod för vad vet vi vad som kommer att hända.

 37. Sture says:

  En ny uppdatering från Simon Parkes. Den är lite svår att sammanfatta men Italiens president är i alla fall arresterad (Sergio Mattarella?) och det händer mycket på Vatikanfronten. MSM är ganska förtegna och kommer säkert att vara detta några dagar – tills de tvingas av omständigheterna att säga som det är. Han varnar också för att uppdatera telefonerna (iPhone, Samsung) eftersom uppdateringarna kommer att stänga av automatiska meddelande från Vita Huset.

 38. Loa says:

  Fulfords måndagsrapport, January 11, 2021
  Khazarian Mafia Seeks to Surrender as Second American Revolution Underway
  https://benjaminfulford.net/2021/01/11/khazarian-mafia-seeks-to-surrender-as-second-american-revolution-underway/
  inkl. Lin Wood:

 39. Eclipse says:

  Här har ni ett riktigt beskt piller. Leo Zagami säger att underrättelseproffs som Robert David Steele och Steve Piesznik borde hållas ansvariga för att totalt förleda människor med desinformation. Ja, själv har jag aldrig litat på RDS, eftersom hans kollega Benjamin Fulford utstrålar bluffmakare till hundra procent. Finns det ett enda exempel på något de förutspått, år ut och år in, som någonsin slagit in?

  Zagami säger att Trump är en god människa som gjort mycket bra för ekonomin, bekämpar trafficking och hade för avsikt att dränera träsket, ”but ultimately, the swamp has won”. Trump är borta och det kommer inte att hända något magiskt som får honom att bli kvar på sin post. Q Anon har tystnat, behövs inte längre för att hålla folk hoppfulla efter att djupstaten lurat Trump i fällan vid Capitolium. Huliganerna i päls och ”vikingahorn” var kontrollerade av militär underrättelsetjänst. Nu påstår Simon Parkes i sin tredje update för 11 januari att han just har talat i en och en halv timme med ”den riktige Q”. Aj, aj, aj! Men uttrycker inte Parkes det bäst själv:

  ”We get the message that something is going to happen and, of course, then it changes and it doesn’t happen or it’s pushed back.”

  ”We’ve won. We just don’t know it yet. (…) Don’t ever stop believing.”

  En evighetslång väntan sittandes stilla i båten medan vi tror att vi är delaktiga och har insyn. Sedan blir vi lurade på konfekten när Biden står där den 20:e och svärs in. Nu blev vi snuvade på ett Trumptal i FOX också.

  Zagami säger att Leonardo SpA-historien är sann, men ingenting nytt. Han menar också att viruset är på riktigt, ett biovapen utsläppt av Kina för att snabbare bli världens ekonomiska supermakt. Zagami tror att Apokalypsen och Messias återkomst är nära förestående, ser Greta som en Antikrist och tror att Obama är den ultimata Antikrist. Han upprepar att ”the worst is yet to come”. Han berättar också att han varnade Trump för det som nu har hänt och att han skulle fokusera på 2024 i stället, men fick inget gehör. Stop the steal-rörelsen, ledd av en muslim, omstörtades helt av militär underrättelsetjänst och användes för att förstöra Trump för alltid. Zagami pratar mycket om frimureri och nämner att Barack Obamas dotter deltog i ett BLM-möte i en frimurarloge. Kvinnan som dödades vid Capitolium sköts av en svart man. Om Trump ställs inför riksrätt blir det inbördeskrig, menar han.

  NWO är inte i panik och flykt, utan starkare än någonsin. Jag vill ha fel, tacksam för upplysning om detta är uppåt väggarna.

  • hllviken says:

   Leo har mycket intressant info om hemliga klubbar men han är instängd i sin egen bubbla. De andra makt-entiteterna är han inte fullt medveten om.

   • Eclipse says:

    Jag håller tummarna för att det stämmer! Han kanske inte är medveten om Wallenberg heller, trots vistelse i Sverige?

    • hllviken says:

     Han levde i Norge några år tillsammans med en norska och deras barn. Sedan hände något som gjorde att han motarbetades av Illuminati.
     Nu lever han i USA med en fru som heter Christie eller liknande.
     Han har nyligen avslöjat att samtliga frimurarloger i USA tagits över av ”Demokraterna”.

 40. Jonas says:

  Amerikansk militär är i rörelse i skydd av mörkret.
  https://www.simonparkes.org/post/military-units-moving-in

  Jag vill så gärna tro att detta äntligen händer men är tveksam om allt är sant.

 41. L G says:

  Militär i rörelse ???
  VAR geografiskt kommer snutten med militärfordon ifrån ?
  Filmat NÄR ?

  I en värld av kaos och förhoppningar … vänlig ange korrekta koordinater framöver, Tack.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: