Mamma mia

Ursula von der Leyen vill tvångsvaccinera oss..

Så återgår vi då till allvaret igen, vi har ju ändå både Lucia och Jultomten kvar att glädja oss åt lite längre fram. Men molnen drar ihop sig snabbt nu, så även tiden krymper. Vad är det då som händer?

Mest anmärkningsvärt är att mullret från EU:s ledning tilltar vad gäller upphävandet av medborgarnas fria rättigheter enligt gällande internationella konventioner. Stödet är uppenbart till länder som vill införa tvångsvaccinationer av sin befolkning.

Österrike går i täten och Tyskland ligger startklara. Frankrike lär komma innan Macron lämnar. Italien lär inte heller vänta med lite uppmuntran från Ursula von der Leyen. Grekland är också på väg. I samtliga fall kommer dryga bötesstraff att drabba dem som inte vill ta sin dödsspruta frivilligt. De som vägrar skall ruineras ekonomiskt. Där finns alla möjligheter hos staten genom konfiskation av bankkonton, indragning av pensioner eller genom skatteavdrag. Grekland hävdar att bötesbeloppen skall användas i sjukvården! På så sätt tvingas de som vägrar sprutan att finansiera vaccinering av medmänniskor som saknar motståndsvilja, kanske vänner och släktingar. Maken till cynism har vi aldrig tidigare sett i ett modernt samhälle.

Har de nordiska länderna större moralisk styrka att stå emot, eller faller även vi som de sista stående käglorna?

Allt detta passar bara alltför bra ihop med målsättningen i The Great Reset – du skall bli lycklig genom att inte äga någonting, staten vårdar dig tills du blir onyttig eller för kostnadskrävande, sedan får du den slutliga sprutan. Men du kommer inte att veta vilken som blir din sista.

EU har stora problem med att medlemsländerna inte går i takt. När ett land tvångsvaccinerar bjuder ett annat på Ivermektin istället. Exempelvis skiljer sig två länder med samma dödfrekvens åt genom att det ena – Belgien – har 87% vaccinerade utan alternativ, medan det andra – Slovakien – har 54% vaccinerade men Ivermektin till försäljning på sina apotek. Ett facit som Ursula inte vill se trots att det tillhör EU:s egen statistik (ECDC nov. -21).

Är den kommande vinterns säsongsinfluensa sista chansen för hälsomyndigheterna att klassa allt som flyger i luften som nya Covid-varianter? Det nya Omicron från Sydafrika (ditforslat av utländska diplomater av okänd härkomst) lär inte skrämma någon, av lokala läkare bedömd som den mildaste varianten hittills. Men försöka duger ju?

Istället börjar vår härförare Ursula von der Leyen dra i trådarna till projektet HERA, som skall leda till den slutliga integrationen av EU-länderna under samma fana: Gemensam statsledning, utrikespolitik, valuta, kultur (?) och övriga samhällsfunktioner, inklusive polis och militär. Kort sagt – det är dags att slutföra projektet EU genom att slopa nationalstaterna och skapa den pusselbit som skall infogas i det globala systemet.

Hera är namnet på äktenskapets gudinna, men finns det någon som tror att detta äktenskap kommer att bli lyckligt? Det saknas medborgarstöd för alliansen, därför skall vi lära oss att lyda genom utövandet av ekonomiskt våld – det både berikar statskassan och trycker ner vår oppositionslusta i skosulorna. Den är blind som inte ser sambandet mellan konstruerad pandemi och behovet av att få oss underkastade statens överhöghet. Ett tvångsäktenskap – behöver vi finna oss i det? Med en tredjedel av Europas befolkning fortfarande i mentalt hyfsat skick är svaret – NEJ.

Underkastelsen är nödvändig för att – mot befolkningens vilja – ansluta EU till globalismens program.

Ursula von der Leyen är född i Tysklands politiska överklass och har gått den ovanliga vägen från gynekolog till Tysklands försvarsminister. Hon har sin ekonomiska utbildning vid det av Rothschild grundade London School of Economics och har fram till 2019 suttit i styrelsen för Klaus Schwabs WEF. Det går inte heller att bortse från det faktum att hennes man är VD för det amerikanska bolaget Orgenesis, som arbetar med medicinsk forskning inom området cell- och genterapi. Eventuella kopplingar till vaccinationsindustrin borde därför utredas närmare. Målsättningen går därför knappast att ta fel på och vi kan förvänta oss att i Merkels frånvaro nu styret går rakt mot målet. Valet av henne till ordförande för EU-kommissionen visar också att den översta ledningsgruppens globalistiska intressen bevakas noga från intrång av oliktänkande. Så är det också tänkt, den innersta kärnan väljer sig själva och de folkvalda får i bästa fall sitta på åskådarbänken. Detta kommer att bli en bitter erfarenhet framöver.

Med sjubarnsmammans änglalika moderlighet kan Ursula lätt förleda oss att tro på EU som den lyckliga familjen, med sig själv i högsätet. Men blir hon en mamma som sätter dödssprutan i sina barn? Allt tyder nu på att det är så det kommer att bli. Okunskap eller politisk härdsmälta, det återstår att se.

Från Kina kommer oroväckande notiser om ett närmande mellan den kinesiska vurmen för transhumanism och det judiska etablissemang som figurerar i spekulationerna om världsstyret. Alltmer forskning och tankeutbyte sker gemensamt, något som blivit uppenbart genom händelserna i Wuhan.

Tankesmedjan Taihe Institute bildades 2013 i Beijing och har forskningscentra både i USA och i Tyskland. Förutom representanter från Kinas politiska skikt deltar eliten från globalismen, transhumanismen och WEF tillsammans med kinesisk militärledning. I kretsen nämn Trumps förre kampanjledare Mark Meadows och Thorsten Jelinek från WEF.

Jag har ofta undrat vad som fick Xi Jinping att besöka WEF och Klaus Schwab i Davos, men det börjar klarna. Ett enande mellan västvärldens globalister och kommunisterna sker i samarbetet med att genom transhumanismen marginalisera den enskilda människan och införa ett gemensamt totalitärt system, där individens inflytande och intressen en gång för alla är utplånat. Till detta hör att godtyckligt kunna bestämma befolkningens antal och sammansättning, det är där vi är nu och EU har som nämnts ovan hoppat på tåget. Skillnaden mellan Kinas kommunism – där staten styr över både företag och befolkning –  och västvärldens globalism – där storföretagen istället styr över både staten och befolkningen (corporate capitalism) – är i praktiken liten. Det handlar egentligen bara om huruvida självvalda politiker eller oligarker skall styra samhället. Eller ytterligare förenklat – Rothschildklanen eller Xi Jinping med kamrater.

Det mesta tyder nu på att man diskuterar lösningar som syftar till en konsensus utan blodspillan, det pågående tredje världskriget planeras från laboratoriegolvet, att offren kommer att bli fler än någonsin tidigare kommer vi knappt att märka på annat sätt än att vi inte känner igen dem som vi möter på gatorna och att det inte längre är självklart att vi blir förstådda på vårt eget språk. Detta är den nya världsordningen!

Peter Krabbe

244 Responses to Mamma mia

 1. Mo says:

  Det blir dyrt för skattebetalarna när S behöver göra en turn around inför kommande val.

  https://www.expressen.se/nyheter/lofven-drar-i-snoret-fallskarmen-kan-ge-2-miljoner/

 2. Jonas says:

  Verkar som allt man läser om Covid 19 och vaccinet helt har tappat fokus. Man tycks ha glömt det faktum att viruset är jämförbart med en vanlig influensa, det har låg dödlighet och de som riskerar livet är gamla och sjuka och andra med nedsatt immunförsvar precis som vid alla andra säsongsinfluensor. Finns ingen som helst anledning att diskriminera ovaccinerade, stänga ned samhällen och tvångsvaccinera folk eller för den delen ens diskutera dessa åtgärder. Det är galenskapen och hysterin kring Covid viruset som förstör våra samhällen, inte viruset i sig.

 3. Den finska doktorn Aryana Love om Dr Noacks död och landvinningar. Dr Love har också ett protokoll för att reversera ”vaccinerna”. Hon uppger sin mailadress för intresserade.

  Dr. Noack Confirmed Dead After Graphene Hydroxide Podcast
  https://forbiddenknowledgetv.net/dr-noack-confirmed-dead-after-graphene-hydroxide-podcast/

 4. Mjölner says:

  Stor åtgång på PCR-tespinnar förväntas. Hur skall man annars sprida en smitta som bara finns i politikernas för övrigt tomma hjärnkontor. Det finns för närvarande ingen annan sjukdom som är dödlig eller farlig, bara dessa f–b—–e covid-varianter. Vaccinerade och ovaccinerade sprider smitta olika. Hur kan man veta det? Man har i laboratorier inte kunnat isolera eller påvisa att något virus existerar. En frisk person som haft covid och skaffat sig skydd genom immunförsvaret skall även den vaccineras. Varför? Och varför skall en frisk person med tillräckligt immunförsvar behöva vaccinera sig. Varför blir vaccinerade personer sjuka i covid? Märkligt, mycket märkligt. Det handlar om tångsmässigt övergrepp på en människas rätt att säga nej till medicinskt experiment.

  Regeringens önskelista och lögnaktiga påståenden, som Eclipse postat visar med vilken djävulsk envishet man driver detta till kokpunkten oavsett vad verkligheten visar. Det kommer bara ta några timmar innan den påstådda nya amerikanska studien kommer bli avklädd av någon kunnig person.Man behöver inte vara professor för att kunna ana försöken till spridning av lögner.
  Nej, långsam stryphängning av packet blir mer och mer akut.

  • matte5958 says:

   Mjölner; du är en klar favorit! Jag är en stor anhängare av dina föreslagna straffsatser för alla skyldiga till denna våldtäkt på mänskligheten !

   • Mjölner says:

    Tack Matte! Då är vi i alla fall två som är överens om straffskalans nivå i förhållande till brottet.
    Det kanske blir fler. Om du är Matte, så var rädd om dina djur. De är just nu och har alltid varit de enda vettiga varelserna på detta klot.

 5. jesslar53 says:

  Ja Peter trots tull och annat så fick jag min Ivermectin , emottagit i ett vanligt kuvert och leverat av postombud som skrev Covid på sin telefone.
  Nog kanske lite turligt men vi är nog ej bevakade på alla fronter??

 6. Savalle says:

  Jag lovar att vara sparsam med länkar av denna kaegori i fortsättningen, men denna vill jag att ni alla tar del av!

  https://rumble.com/vqc7if-walter-veith-and-martin-smith-wup-93.html

  (Walter Veith & Martin Smith – Omicron, Vaccine Mandates, Liberty, Conscience & Freedom – WUP 93)

  ALLT I ETT NÖTSKAL!

 7. En lavin lagom till jul som får världen att studsa och folken lydigt springa till vaccincentralerna?
  Eller ska vaccindebaklet dölja den globala fastighetskraschen? Brabnalys av ”The Money GPS”:

  China’s Evergrande DEFAULTS Crashing Through Entire Property Sector

  • Loa says:

   från (optimisten) Fulford 1 nov. 2021

   However, the collapse of the US has been well reported. What is still not being widely talked about is the imminent collapse of the financial system in Communist China. When that goes, it will be the domino that really does cause the current system to implode.
   This writer has long dismissed talk of a Chinese collapse but now the signs are undeniable. The problem is real estate.
   There has been a lot of talk about the bankruptcy of the Chinese real estate giant Evergrande. This talk was temporarily silenced when they avoided default by making a last-minute payment on a bond recently. However, it turns out they did not make a payment and this was just fake news meant to prevent a domino-style collapse of the entire global financial system, CIA and other sources say.
   The fact is China has no easy way out. The basic problem is their real estate market has lost touch with reality and -no matter how hard you try to avoid it- reality has a way of catching up with you.
   The Chinese financial system is real estate based, just like the Japanese one was until their decades-long bubble burst in the early 1990’s. The situation in China is eerily similar to the one in Japan then. Right now 74.7% of Chinese household wealth is in real estate. However, just like in Japan -when people had to take out 99-year loans to afford a house- apartments in China cost 30 to 40 times the annual salary of a typical Chinese worker.
   To add to the problem, there are about 100 million empty condos owned by people who do not live in them.
   (…)
   In other words, these are existential problems that cannot be solved without bankrupting and then completely rebooting the financial system. This will affect the entire planet.

   The other problem is that the current world financial system is supported not only by loans from China but by debt slavery in the developing world. For example, 34 of the world’s poorest countries are spending $29.4 billion a year on debt payments, while only getting $5.4 billion in aid. On top of this, multinational corporations (90% of which are controlled by 700 people) routinely plunder their oil, minerals, etc. without paying anything more than token bribes to corrupt leaders.

   The current Western financial system consists of oligarchs using the central banks they own to pump money into the corporations they also own. That is why you have the worlds’ wealth vanishing into a black hole headquartered around Lake Geneva, Switzerland, home of the Octagon group; the real-life James Bond villains of the world.
   These criminals, aware their control grid was collapsing, have been trying desperately to vaccinate the world into obedience with a fake pandemic. They planned to inject people with a machine-readable mark of the beast ID (Certificate Of Vaccine ID) and make their ability to earn a living dependent on that ID, according to a Rothschild family whistleblower.

   Instead, their scam is falling apart.

   • Spännande tider framöver. Mest synd är det om alla som vaccinerat sig helt i onödan, och det är obegripligt att inte regeringen kryper till korset och erkänner. Den statliga prestigen tillåter förstås inte det, så de kör tills deras näsor når över Öresundsbron…

 8. Mo says:

  Herre, förbarma Dig

  • Tack Mo – fantastiskt vackert! Pianomusik sprider en särskild stämning. Min favorit är Beethovens kejsarkonsert, (helst med Lang Lang). Den skrev han efter ett långt liv med olycklig kärlek och andra vedermödor, men när han slutligen hade förlikat sig med Gud och sitt öde. Det hörs!
   Beethoven Piano Concerto nº 5 Emperor | Lang Lang and Christoph Eschenbach

 9. Loa says:

  FN: ”Tvångsvaccinering är inte tillåtet”
  2021-12-10
  https://nordfront.se/fn-tvangsvaccinering-ar-inte-tillatet

  — Tvångsvaccinering är inte under några omständigheter okej, sade Michelle Bachelet, högkommissarie för mänskliga rättigheter inom FN på ett videomöte i veckan.

  .
  vs.
  .

  Johnson köpt o/e galen

  Farage sågar Johnsons utspel om tvångsvaccineringar
  10 december 2021
  https://samnytt.se/farage-sagar-johnsons-utspel-om-tvangsvaccineringar/

  I veckan blev den brittiske premiärministern Boris Johnson den senaste världsledaren att ta upp möjligheten med obligatoriska tvångsvaccineringar av befolkningen.
  (…)
  På en fråga om obligatorisk vaccinering tog Johnson upp en potentiell ”nationell konversation” om ett tvång, vilket fick Brexit-ledaren Nigel Farage att ilskna till. I sitt tv-program på GB News kommenterade han premiärministerns utspel.

  .

  Å andra sidan kanalen

  https://nyadagbladet.se/utrikes/domstol-i-belgien-covidpassen-ar-olagliga/

  En domstol i den belgiska regionen Vallonien beslutade den 30 november att den vallonska regeringens implementation av covidpass är olaglig. Domstolen konstaterar att den frihetsbegränsande åtgärden är oproportionerlig i förhållande till de uttalade målen med covidpass och bedömer även att de kan strida mot EU-lagstiftningen, rapporterar Brussels Times.

 10. Erik says:

  Rekommenderar er att se dokumentären om Knutby på HBO (alla har kanske inte HBO, men man kan registrera sig och titta gratis i 14 dagar). Ett litet uttjatat tema möjligen, men det är hjärntvätten jag vill ni ska uppmärksamma. Propaganda och hjärntvätt. Ingen går säker, alla kan vi bli hjärntvättade och kanske är det du just nu tror på resultatet av en propaganda? Allt kokar ner till vilken information man har tillgång till och (mycket viktigt) att var och en tänker logiskt och försök att ta reda på så mycket man kan – att ta information från flera olika källor och letar efter korruptionsberoenden. Men det är just när man tror, och struntar i om det är ologiskt som det kan gå alldeles fel.

  När vi talar om att människor inte vaknar upp, beror det just på propaganda och grupptryck. Jag är allergisk mot grupptryck och kvävs i sammanhang där alla ska tycka likadant. Visst man hamnar ofta så i konflikter, men är det inte bättre än att bara vara en i ledet?

 11. Sture says:

  Första stämningen till Internationella brottsdomstolen i Haag om ”Brott mot Mänskligheten” är nu inlämnad. Tyvärr var dokumentet extremt långt, och läses bäst i pdf-format, varför det är överlämnat till Peter.

 12. Mjölner says:

  En femetta om den odugliga svenska regeringen.
  https://www.frihetsportalen.se/

  • Loa says:

   Oh nej, den är dådkraftig.. Jobbar med oförminskad styrka.

   Ytterligare 150 afghaner flugna till Sverige
   • 11 december 2021
   https://samnytt.se/ytterligare-150-afghaner-evakuerade-till-sverige/
   På torsdagen meddelade regeringen att man evakuerar ytterligare 150 personer från Afghanistan. Sedan tidigare har man redan flugit hit hundratals personer.

   Senare på torsdagseftermiddagen bekräftades uppgifterna av utrikesminister Ann Linde (S) på Twitter där hon ännu en gång försäkrar att ”arbetet med att hjälpa människor i Afghanistan som Sverige samarbetat med fortsätter med oförminskad styrka”.

   Evakueringen av personer med anknytning till den svenska insatsen i Afghanistan har pågått sedan USA lämnade landet. I slutet av augusti flögs 1 100 personer från landet till Sverige och sedan har ytterligare grupper tillkommit i flera omgångar.

   PS: Brottsdömda och utvisade afghaner återvände med UD:s evakueringsflyg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: