Oligarkerna lanserar en egen presidentkandidat!

McMullin

Evan McMullin.  Är det någon mer än jag som får associationer till Reinfeldt?

Enligt det amerikanska TV-bolaget ABC News och Expressen slängs en ny presidentkandidat in i valkampen i elfte timmen. Evan McMullin, som inte vill uppge vem som ligger bakom hans kandidatur, har alla kännetecken som utmärker en Bilderbergare – före detta CIA-agent, konsult åt utrikesdepartementet (CFR), anställd hos Goldman Sachs och klädsamt religiös med sympatier för islam.

Att McMullin personligen saknar det nödvändiga kapitalet för en kampanj bekymrar honom inte, inte heller hans sena inhopp i mediacirkusen. I själva verket styrs ABC, formellt ägt av Disney, genom storägarna Rockefellers  och Rothschilds Chase Manhattan Bank. ABC:s ankare Peter Jenkins är medlem i Bilderberggruppen. Ordförande i Goldman Sachs är Peter Sutherland, välkänd från Bilderberggruppen och oljekartellen (BP). Det förefaller därför som om McMullin helt korrekt inte behöver bekymra sig om varken sponsorer eller mediatid. Att McMullin inte vill berätta om vem som ”valt” honom till presidentposten kan vi då förstå, inte minst med tanke på Obamas fadäs att deklarera sin egen kampanj på väg ut från Soros kontor.

En liknande storsatsning på en av oligarkerna utvald kandidat gjordes genom Jimmy Carter 1976, då en samordnad marknadsföring på kort tid ökade Carters stöd från 5 % till att vinna presidentposten. ”För att åstadkomma detta mål mobiliserade de Wall Street-bankirernas penningmakt, det intellektuella inflytandet hos det akademiska samfundet – vilket är underordnat förmögenheten hos de stora skattebefriade stiftelserna – och de kontrollerare av medierna som är representerade bland medlemmarna hos CFR och Trilateralen” ( Barry Goldwater i sin bok With No Apologies). Samma elitgrupper har också fört fram John Kerry, George W Bush, John McCain och Barack Obama till sina poster (Daniel Estulin).

Varför gör man då detta i detta sena skede? Som McMullin själv säger – stora väljargrupper kan inte identifiera sig själva med varken Trump eller Clinton. Så är det säkert, men ännu mer troligt är det att oligarkerna börjar gripas av panik när nu korten börjar synas i valkampen. Trump är globalisternas värsta motståndare och ekonomiskt självgående, medan Hillary Clinton allt mer visar tecken på psykisk ohälsa. En tänkbar hjärnskada debatteras numera öppet i media på grund av hennes svårförklarliga framträdanden. Kan oligarkerna lita på en person som verkar förlora kontrollen över sitt eget beteende, oavsett kopplingarna till deras organisationer? Att lansera en ny kandidat som kan vinna både de republikaner som är tveksamma till Trumps retorik och de demokrater som tvivlar på Clintons psykiska hälsa är enda möjligheten för oligarkerna att inte förlora kontrollen över landet.

Vi kommer att få se ett upplopp i valkampanjen som trotsar det mesta som amerikanarna tidigare upplevt, våldsamma mediadrev, oförklarliga dödsfall och övertramp inom både rättsväsende och ekonomi kommer att bli dagliga rubriker. Alternativt handlar det om att ha en registrerad presidentkandidat, godkänd av oligarkerna, till hands för att sättas in om Trump skulle bli mördad i egenskap av potentiell vinnare över Clinton. Oligarkerna kommer inte att lämna något åt slumpen denna gången…

Peter Krabbe

14 Responses to Oligarkerna lanserar en egen presidentkandidat!

 1. roland84 says:

  Haha, en riktig reinfelt-kopia. Både till utseende och annars oxo.

 2. Marianne Leonir says:

  Det förefaller nu som om Nibiru är det bästa alternativet.

 3. danosterlund says:

  Ja, inget förvånar numer och rädslan för att NWO skall falla platt förstärker förstås deras panikkänslor…🤔
  Tack Peter!
  Dan

 4. Lillian says:

  Ja varför inte!!???
  De får ju som de vill ändå, alla ”storpapporna”.

  F.ö. Peter, tack för alla ”mitt i prick-artiklar” som du skrivet!!!

 5. Jan E says:

  Oligarkerna försöker även i detta nu provocera fram krig med Ryssland, Nordkorea och Kina – samtidigt!

  Massmedia skriver inte om detta:

  http://www.gp.se/nyheter/debatt/vi-m%C3%A5ste-fj%C3%A4rma-oss-fr%C3%A5n-nato-om-vi-vill-slippa-krig-1.3688608

 6. Pingback: Har Hillary Clinton vaskulär demens? Khadaffis baneman: Vi kom! Vi segrade! Han dog! | Helena Palena

 7. angela says:

  Precis. Tack för det. Tack för att du sammanfattade. När man aldrig får nog av makt och pengar utan bara ska ha mer och är beredd att mörda andra människor och förstöra andra människors liv för att få det är man allvarligt sjuk. I brist på annat får man väl tala om storhetsvansinne. Dessa människor måste avlägsnas från makten omgående, deras tillgångar frysas innan de ställt till med ett nytt världskrig. De skyr ingenting. Om FN kunde vara bra till något så kunde de ta tag i detta. Men vi kan knappast förvänta oss någonting av FN eftersom FN snarare är en del av problemet.

  • peterkrabbe says:

   Tack för tipset, Angela. Det finns ett mönster kring presidentvalet som blir allt tydligare – och farligare för vissa! Vi får hoppas att resten av världen tar lärdom av det som nu utspelar sig på den amerikanska scenen.

 8. Anna says:

  Tack Peter! Din analy är av vikt som behövs mer än någonsin.
  Det är uppenbart att en särskild art av psykopater som har fått en ofantligt stor makt i USA. Tendensen är tydlig även bland europeiska makthavare men USA har alltid varit flera hästlängder före sina europeiska kolleger.
  Läget är mer allvarligt än vi kan överhuvudtaget fatta. Dessa psykopatiska aktörer kommer att driva sin agenda till slutet med alla de katastrofala följder för de inblandade……..
  Personligen tror jag ändå att detta kriget kan aldrig USA/NATO & Co vinna. ALDRIG!!!!
  Information om NATO som ”försvar” och EU som ”fredsprojekt” har ALDRIG någonsin tidigare varit så avslöjad, granskad än de sensate 2 åren. Jag läser mycket info på hela vår kontinent och vill trösta alla att medvetandet om denna ondska har aldrig varit större……En god nyhet men ändå inte! Psykopaten är det värsta fiende för mänskligheten. Det är dennes störda hjärna som är hindret att inse konsekvenser och framförallt en sund bedömning att deras överlevnad hänger också på en skör tråd.
  De tror att överlevnaden för de är möjligt i allra största grad i oändliga underjordiska, atomsäkra bunkrar som de har redan förberett sig .Men motståndet kommer att bli stor! USA är avslöjad som det största möjliga bluff och har Inga vänner kvar! Knappast de allierade heller!
  Här länkar jag en politisk ideolog som ett skräckexempel:

 9. Gustav N. says:

  Evan McMullin er bare desperat splitt og hersk. Kommer ikke til å fungere. Globalistene må nok benytte seg av klassisk valgfusk.

 10. Stig Rydmark says:

  På bloggen Financial Armageddon kan man nu läsa om alla de människor som mördats. Deras relation till Clintonparet har tydligen upplevts som ett hot pga ”olämplig” kunskap – skrämmande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: