Blir Eurabia det framtida lyckolandet?

En av globalismens hörnstenar är omvandlingen av världen till en totalitärt styrd global organisation, uppdelad på fyra geografiska huvudområden. För oss i Europa är sammanlänkningen med Afrika och arabländerna till vad man tidigare kallade Eurabia den centrala tanken. Om Eurabia har jag tidigare skrivit här och här, den norske skribenten Jan Hårstad bidrar med en nyskriven artikel här, som är anledningen till att jag tar upp frågan igen.

Eurabia har sin upprinnelse i oljekrisen under1970-talet genom bildandet av EAD (The Euro-Arab Dialogue) 1973, som kort sammanfattat handlade om att byta en garanterad export av olja till Europa mot ett accepterande av spridningen av islam och arabisk kultur till vår kristna kontinent, kombinerat med en generös inställning till ökad invandring från arabländerna till Europa. Detta arbete har pågått oförtrutet under 40 år utan att uppmärksammas nämnvärt av medierna. Många är förvånade över att Islamic Centers och moskéer växer upp överallt i våra länder och förstår inte varför. Flyktingströmmar och annan planerad invandring har på kort tid givit MENA-länderna en befolkningsandel runt 15% i Europa och prognoserna pekar mot en likafördelning om 40 år. Cirka 80% av flyktingarna bedöms sakna asylskäl och kan klassas som ekonomiska flyktingar.

Är detta då tillfälligheter beroende på krig och oroligheter utanför Europa? Naturligtvis inte, scenariot är sedan länge fastställt av EU och dess föregångare i syfte att fullfölja globalismens agenda om blandning av världens befolkningskategorier till en enda, homogen idealmänniska. EAD har efter hand omvandlats till Euromed, därefter Barcelonaprocessen för att sluta som Medelhavsunionen (The Mediterranean Union, UM eller UfM i Frankrike) 2008. Drivande under senare år har varit Frankrike, och dåvarande presidenten Sarkozy.

Anledningen till att Medelhavsunionen nu till slut hamnat i media (ett fåtal) är att nyvalde presidenten Macron, i egenskap av hängiven globalist, under valkampanjen framfört sitt fulla stöd för det fortsatta arbetet med UfM. Eftersom detta är direkt kopplat till planerna för fortsatt och ökad invandring från MENA (Middle East – North Africa) önskade man inte överdriven publicitet i Macron-lägret, något som motståndarna försökte ändra på genom att släppa ut mail på nätet dagarna före valet. Detta mörkades dock snabbt och Macron slapp förklara för fransmännen att Ensemble hade en annan, vidare betydelse än att bara gosa tillsammans inom Frankrikes gränser.

Det paradoxala med Medelhavsunionen är att den egentligen bara är en fortsättning på kolonialismen från tiden före andra världskriget. Dess två främsta förespråkare är Frankrike, som byggde upp sitt välde till att omfatta de flesta länderna i Nordafrika samt området runt Syrien och Libanon, och Tyskland som hade haft nära relationer med Turkiet och dess föregångare, det Ottomanska riket, som omfattade stora delar av arabvärlden. Att Tyskland håller på att få en betydande turkisk befolkning är lika lite en tillfällighet som att de fransktalande nordafrikanerna söker sig till Frankrike. Att det inbördes maktförhållandet mellan Tyskland och Frankrike i framtiden kommer att påverkas av dessas respektive växande befolkningar är givet. Polariseringen innebär också en ökad risk för framtida väpnade konflikter inom EU.

I själva verket handlar det då om att radera ut gränserna mellan kolonialstaten och dess forna kolonier, på samma sätt som Frankrike nu hanterar sina övriga kvarvarande kolonier (Guadeloupe, Martinique, Franska Guyana, Réunion och Mayotte) . Även där föds man med franskt medborgarskap och har fri rörlighet inom EU. Skillnaden idag är att övriga länder i EU får dela en börda som man inte har något historiskt ansvar för. När Macron talar om att det är ”vår” skuld att integrationen innebär problem, bör han tala för sig själv och inte för EU som helhet. För att understryka denna skuldbörda firade Hollande och Macron under veckan avskaffandet av slaveriet med den högtidliga projektstarten för ett slaverimuseum, i likhet med förintelsemuseet i Berlin. Man kan förstå att de forna öststaterna Ungern m.fl. inte känner någon sådan skuld. Har vi i Sverige någon anledning att göra det? Knappast.

Det ryktas i korridorerna att Macron fått ekonomisk hjälp till sin kampanj av Soros, vars organisation Move On översatts direkt till Macrons En Marche. Att dessa två skulle bli EU:s nya radarpar kan skrämma livet ur vem som helst. Enligt säkra källor finansierar Soros också genom NGO:er (civilsamhällesorganisationer) en allt mer utstuderad fartygstrafik i syfte att hämta upp mindre flyktingbåtar utanför Libyens kust för vidare transport till det europeiska fastlandet. Detta ökar naturligtvis flyktingtrafiken avsevärt. Att denna rabiata person i kraft av sin enorma förmögenhet tar sig rätten att styra och ställa över politikernas huvud är upprörande och det är för mig en gåta att Soros inte för länge sedan satts bakom lås och bom.

När globalismen nu tycks stärka sina positioner i Frankrike finns det anledning att vara uppmärksam på just Eurabia-projektet, som om det inte stoppas kommer att förvandla Europa till oigenkännlighet redan under kommande decennier. Det är hög tid att lägga höger-vänsterpolitiken i malpåse och sätta upp nya skyltar med texten Nationalism (demokrati och oberoende) eller Globalism ( världsherravälde och elitstyre) på våra politikers CV, så vi har en chans att välja rätt i nästa val. I Frankrike är det redan för sent.

Peter Krabbe

130 Responses to Blir Eurabia det framtida lyckolandet?

 1. Lilla says:

  Utvecklingen i Sverige är verkligen skrämmande nog, och när Peter sätter in den i ett globalt sammanhang, blir man verkligen mörkrädd. Trots allt vill jag inte tro att majoriteten av våra svenska politiker skulle vara införstådda, eller ens misstänka, att vi ingår i denna master plan.
  De är snarare förblindade av sin självgodhet och sina till leda upprepade floskler

  • JAN BENGTSSON says:

   Nyttiga idioter snarare!
   Bilderberglakejer har styrt oss länge!

   Reinfeldt först.
   Löfvén nu.
   Annie matchas, groomats in som ersättare!

   ENBART Jimmie kan nu rädda Sverige!
   Därför jagas SD av Globalisternas media inkl Publish Service!

   Kan vi få uppåt 30 % 2018)

   • anja kollonen says:

    Nja ??

    Det är en 8-klöver vi har och där finns ingen räddning.
    SD är en honungsfälla för dem som tror sig eller inte hittar något annat.

    SD är en konstruktion för att suga upp missnöjda personer och för att de skall få något att tro på, Den oasen är konstruerad av medlemmar i den 12:e stammen i öster med beräkning.

    På det sättet så förlänger man t.ex. tiden för en folklig explosion (revolution), genom att låta dem binda upp sitt intresse för ett parti, som tros vara alltings räddning. Bara Svensken får skriva av sig eller ropa SD ut i den politiska öknen, så känns allty lättare.

    Kolla vem som sitter i innersta kretsen i partiet först så får du svaret vilka som styr.

 2. danosterlund says:

  Tack för upplysande artikel.
  Sammanhangen klarnar…..😳
  Dan

 3. 5ven55on says:

  ”Det är hög tid att lägga höger-vänsterpolitiken i malpåse och sätta upp nya skyltar med texten Nationalism (demokrati och oberoende) eller Globalism ( världsherravälde och elitstyre) på våra politikers CV, så vi har en chans att välja rätt i nästa val.”

  Tyvärr kommer det inte att hända. Man vill flyga under radarn för att kunna smyggenomföra det man föresatt sig. Kolla bara på hur man kontinuerligt mörkat och ljugit hittills. Det är inte ärliga, hederliga, goda människor vi har att göra med här utan riktigt vidriga skurar.

  Visst, det är säkert många politiker som huvudsakligen är nyttiga idioter. Men det hindrar inte att de ljuger och mörkar när de inser att de kommer att förlora platsen vid köttgrytan om de deklarerar sin globalist-inriktning.

 4. angela says:

  Ja ”TILLSAMMANS” upprepas gång på gång av etablissemanget. Vid attentatet i Stockholm sa Kronprinsessan, ett ord, när hon intervjuades vid brottsplatsen. Ett ord som hyllades som ett fantastiskt sätt att uttrycka en ledarförmåga medan det i själva verket inpräntats i hela etablissemanget sedan länge och nu så smått börjar lanseras. ”TILLSAMMANS”. Och enbart de invigda vet och håller de oinvigda på avstånd tills de internaliserat ordet och begreppet som en självklarhet, VAD det står för. Jag nämnde det i min kommentar i debatten om Macron. Det är ett mycket fult sätt att lura folk som inte haft ett dugg att säga till om i frågan och de flesta har inte en aning om det. Eftersom etablissemanget själva påstår att Sverige fortfarande är ett demokratiskt land så är det svenskarna som bestämmer. Dokumentet skall rivas. Det är inte lagligt. 1973 skulle det lagts fram för folket som fått ta ställning till om de ville säljas som en fårskock för lite olja. Och enligt den svenska grundlagen skulle det ske över två riksdagsval. Så Löfven nu river du pappret och begär utträde ur EU – omedelbart. Det är bara på det sättet DU och ni andra landsförrädare kan upprätta ett fortsatt förtroende hos folket.

  Jag tog upp frågan i snaphanen för några år sedan, att säga det någon annanstans hade genast utlöst repressalier. Du ljuger, du överdriver m m . Någon i debatten gav mig länken till dokumentet.

  Det är med avsky jag ser på bedrägeriet. Jag uppmanar alla igen att så snabbt som möjligt lämna den Elaka Unionen – EU. Vi människor är mer värda än så. Vi har faktiskt ett människovärde och är inga lekdockor åt ett etablissemang. Som inte drar sig för att manipulera oss ända in i märgen. Vi har rätt till våra kroppar och själar, en genuin rätt, en genuin rätt till våra hjärnor och till våra liv. Ingen har rätt att experimentera med oss eller skriva avtal bakom våra ryggar och över våra huvuden. Ingen har rätt att experimentera eller att utnyttja våra liv som om vi vore slavar. Etablissemanget har ingen unik rätt till något. De är människor som vi.

  Nu är målet att lämna EU med det snaraste. Vi skall inte vara med i dessa experiment med oss . Vi skall bestämma över vår framtid och våra liv själva. Det enda parti som driver frågan är SD. V har gjort det förut men sedan Jonas Sjöstedt är det mycket osäkert. Jag har i debatten vid Dalademokraten i flera kommentarer uppmärksammats på att Sjöstedt är globalist. Först ville jag inte tro det. Men han har inte nämnt ett ord om det längre. Allt han gör är att trakassera SD och dess väljare. Att skydda svenskarna och Sverige gör han inte längre. OM han verkligen VILLE lämna EU hade han lierat sig med alla dem som vill ha utträde. Med det enda partiet som kräver utträde. Men han gör det inte. Det visar på en otrolig brist på mognad, karaktär och vilja att rädda det land och det folk som han säger sig vara representant för. Jonas Sjöstedt är en opålitlig bedragare. Bland alla de andra bedragarna i politiken som inte berättar sanningen utan låter folk tro att det är ett fredsprojekt. Skam vet ni inte vad det är och bryr er inte ens om det. Allt ni tänker på är att tillskansa er egen makt och pengar. Att få leva i maktens centrum i lyx och uppmärksamhet. Få kråma er inför varandra och leva livets glada dagar.

  Därför alla väljare ha inget dåligt samvete för att ni lämnar ett gamla parti. Det är inte vad ni trodde det var. Det är en livslögn. Bedragarna bryr sig inte om oss eller landet Sverige som är vårt hem och skulle bli våra barns hem. Så ni har ingen anledning att bry er om dem heller.

  Nu råder hårda bandage. Folk kommer inte att låta sig HUNSAS, KVÄSAS eller TYSTAS mer.

  TACK, ett stort tack Peter Krabbe för din renhårighet, rättrådighet och ditt mod. Din fosterlandskärlek kan ingen tvivla på!

 5. petergrafstrm says:

  Jag skrev nyss en kommentar som inte kom in eller hamnade under moderation. Jag tvingades logga in med wordpress där det inte går att välja mitt riktiga namn som användarnamn annars brukar mitt facebook-konto funka. Samma sak har hänt mig på Newsvoice nyligen efter att dess ägare Sasserson utsattes för en omfattande cyberattack och, av till synes andra skäl införde inloggning med wordpress. Den inloggningen godkänner inte mina data trots att dom accepterades på wordpress.com och även här verkar det.
  Är detta utanför din kontroll Peter Krabbe?

  • peterkrabbe says:

   De inloggningsproblem du nämner känner jag inte till, är kanske bara något tillfälligt. Din senaste kommentar är så fylld av länkar att jag inte hunnit läsa och bedöma innehållet än. Jag vill betona att det som läggs ut på min blogg skall vara relevant för bloggens syfte och kvalitetsnivå, det är alltså inte fritt fram att få allt publicerat som mina läsare kanske önskar delge varandra, avgörandet ligger naturligtvis hos mig som har ansvaret för bloggens innehåll i ett vidare perspektiv. Det är möjligt att jag publicerar ditt material efter ett närmare studium, men är ingenting du kan ta för givet.

   • petergrafstrm says:

    Tack det var lugnande besked att den inte plockats bort ‘på vägen’
    På en del bloggar står det att texten kommer att granskas utan att texten visas vilket jag inte kunde upptäcka i det fallet. Det finns ett ömsesidigt intresse i att båda parter vet att kommunikationen fungerar oavsett om man godkänns eller ej.
    Jag undrar mkt över din inställning till Britterna men det kanske är av försiktighet. Utveckla gärna vad det finns för hinder att granska Britternas roll. Du kan inte gärna ha undgått vad Englands tronföljare håller på med och vilket epitet han fått ‘Charles of Eurabia’. Det finns en lång konsekvent linje i Britternas utnyttjande av Islam och andra religioner. Initierade Brittiska författare som Mark Curtis i flera böcker och Stephen Dorril har berättat en hel del om hur Britterna använder Islam.
    The Milner Fabian Conspiracy av (Pseudonymen) Ioan Ratiu innehåller mkt av intresse beträffande Fabianernas omfattande arbete för globaliseringen bla det som rör islamiseringen. Mycket av det är okänt för de flesta som tror att Fabianerna är nån sorts harmlös medelklass-klubb. Dom har i själva verket haft en samordnande funktion bakom all socialism och en deklarerad avsikt att verka i det fördolda för globaliseringen.
    Amerikanen Robert Dreyfuss likaså i the Devils Game. Han skrev redan 1981 en innehållsrik avslöjande bok om hur dom var djupt inblandade i att föra Khomeini till makten.
    Jag förundras över hur många som kritiserar islamiseringen som inte vill att Britterna skall pekas ut trots alla tydliga tecken.

    • peterkrabbe says:

     Jag ser inget hinder i att granska britternas roll varken i globalismen eller islamiseringen, men det skall vara sakligt och nyanserat. Jag har själv lagt ut en serie om fyra avsnitt som handlar om fabianismen och dess förgreningar, inte minst LSE (the London School of Economics) som understöds av Rothschilds och är ett måste för en karriär inom etablissemanget.
     Att göra en korrekt analys av bakgrunden är ett omfattande arbete som också kräver omdöme. De författare du refererar till är oftast totalt okända för såväl mig som läsarna, därför publicerar jag dem inte utan att ha tagit ställning till innehållet. Du får därför vänta tills jag har tid att göra just det. Det innebär inte att jag avfärdar dina åsikter.

     • petergrafstrm says:

      Tack det var ett bra klargörande Peter. Det är en påminnelse om hur lite kritiskt granskande litteratur som görs tillgängligt via Bibliotek och eljest kommer till folks kännedom. Jag har hittat det mesta via referenser på webbsidor. Ibland finns dom inte på ens på ett enda forskningsbibliotek i Sverige. (Fabian-socialisten) David Rockefeller lär ha sagt att ‘Internet borde aldrig ha uppfunnits’

      • angela says:

       Peter Grafström. Jag håller fullkomligt med dig om Biblioteken och deras roll idag. Och de kulturella institutionernas roll överhuvudtaget. Man avskaffar det svenska språket. Ingen kurslitteratur som inte finns på svenska skall förekomma vid Universitet eller högskolor och definitivt inte vid lägre utbildning. För att folket skall bli bildade så krävs att de kan tillgodogöra sig kunskap som finns och debattera den. Public service var tänkt att ge folk information och kunskap efter att de slutat de stipulerade studierna men gör det inte. Den civiliserade och demokratiska människan behöver påfyllning livet ut för att kunna fungera som en demokratisk människa. Samhällsdebatten är stendöd idag. Människor har blivit politiska analfabeter. Lätta offer för manipulation.

       Fler översättare behövs. Fler översatta filmer till svenska. Det är beklämmande att se att man kan översätta till andra språk men inte till svenska. Sverige är ett svenskt land. Skall man behöva påminna etablissemanget om det? Värna om vårt språk, historia och kultur för det är det vi lär oss av. Genom att se bakåt i historien kan vi lära oss både hur det kan gå fel och det kan gå bra. Människan har en stor potential att uträtta stordåd. Vi kallas t o m för homo sapiens. Den vetande människan. Men den nya människa som etablissemanget vill göra oss till genom sina tarvliga experiment hör knappast ihop med någon homo sapiens. Med kunskapen i botten kan vi göra samhället bättre men då får inte människan, kvävas, kväsas, tystas. Viljan att lära sig ligger i engagemang, intresse och en glädje och i att förkovra sig och stolthet över sina vunna kunskapssegrar. Skolan borde satsa på detta . Förr kom barnen med glädje och nyfikenhet till skolan för att lära sig. Nu kommer man till skolan för att träffa kompisar på rasten. För vad då? För bus? Mobbing? För att visa vem man är, inte vad man är. När man hör barn i fattiga länder med glädje springa till skolan för att lära sig och ha drömmar om allt de vill bli så känner man vrede över etablissemanget som tagit död på lusten att bilda sig och i stället står för ett genuint kunskapsförakt. Kunskap och demokrati hör ihop. Demokrati kräver öppenhet. Ett öppet och kritiskt sinnelag. Det är lika rätt att vara förändringsobenägen som förändringsbenägen. Vilket som är det rätta i den givna situationen avgörs genom kunskap och erfarenhet i debatten. Som en säkerhetsåtgärd krävs ansvar. Men etablissemanget vilseleder folk. Det är inte öppna landsgränser som krävs för demokrati. Utan ett öppet sinne för kunskap. Öppna landsgränser är i stället ett hot mot demokratin. När jag hör hur man misskrediterar demokratin och gör diktatur till demokrati blir jag riktigt skrämd. De kriterier som förut utmärkte en totalitär diktatur har nu blivit kriterier för demokrati. Och tvärtom.

       Jag säger igen – nationen – är GRUNDEN för demokratin. Debatten är dess livsnerv. Och utan ansvarsutkrävning kan ingen demokrati fungera. Demokrati och kunskap kräver varandra. De är två sidor av samma mynt. Det är ingen tillfällighet att kunskapsnivån är låg och obefintlig i diktaturer och totalitära samhällen.

       Erlander var nog den siste statsminister vi hade som vägrade globalismen . Han var ingen vän av Bilderbergsmöten. Det var inte dåvarande Vänstern heller. Finns riksdagsprotokoll (1976) på Hermanssons kritik av globaliseringen och svenska politikers skamlösa deltagande i deras möten. Erlander blev oerhört generad när någon frågade honom om Bilderbergarna.

       I sin bok ”Sjuttiotal” skrev Erlander:

       ”Människan behöver inte vara en lekboll för anonyma ekonomiska lagar eller tekniska krafter. Hon kan själv forma sin framtid. Men det förutsätter att hon känner den verklighet, i vilken hon arbetar och vet vad hon vill. Det är den viktigaste lärdomen som historien ger oss. ”

 6. ragnhild says:

  Det er ikke bare svenske politikere som skremmer. Norske (det er et faktum) er like farlige. Nå vurderes utvidelse av ”basestasjonen” på Værnes med dobling og mer til av US-soldater på norsk jord. Derimot.no har en artikkel (blant de siste) om dette. De som sliter setene i det norske stortinget synes å følge/dvs. dilte etter vår farlige nåværende regjering, samt de like farlige i arbeiderpartiet (nå i opposisjon), og hvis tidligere statsminister Stoltenberg nå er Natos generalsekretær. ”Farlige”, fordi de følger US/Pentagons ønsker, les: ordrer uten motforestillinger. Vi er i sannhet blitt en vasallstat. Jeg har knapt ord for hva jeg mener om disse, våre ”papegøyer”. Deres integritet er av det nedrige slaget. Jeg kan ikke uttrykke det annerledes. Det ser kanskje ikke slik ut sett fra Sverige, men det er dessverre den sørgelige sannheten. Vi er solgt ut!

  Anbefaler Paul Craig Roberts artikkel på samme blogg, datert 12.5.). P.C.R. har egen blogg forøvrig, her er mye intressant. Han er av de som ikke går omveier med sannheten., da han kjenner til spillet som foregår i kulissene som han selv har skuet på nært hold som deltaker Innsideinformasjon har ha sikkert tilgang til, det kan vi regne med; ikke alle US politikere går god for hva som foregår ”over there”. Idag skuer et Amerika, som alltid har vært der, bare kamuflert gjennom tidene: Nå, fullt synlig for alle som vil se.

  Roberts blogg:
  http://www.paulcraigroberts.org

  • angela says:

   Ragnhild jag förstår och känner den största sympati. Det är nog så i alla västländer. De hade inte lyckats så bra om de inte haft sina papegojor. Jag ser i alla fall att folk börjar förstå och kan hantera det de förstår och plötsligt inser. DET är ett jätteproblem med dem som vaknar med en knall och inte kan hantera sin livslögn. Alla de som fattar att de blivit lurade och levt på en livslögn men inte har tillräcklig IQ och kunskap att kunna hantera detta plötsliga uppvaknande utan angriper budbäraren i klassisk metod. ”Skjuta budbäraren” är ett flertusenårigt begrepp. De ger sig i stället på den som säger sanningen. Verkligheten är inte så idyllisk som i H C Andersens saga om Kejsarens nya kläder.

   Dessa som inte kan hantera sitt plötsliga uppvaknande reagerar med dels trakasserier som jag ovan beskrivit skjuta budbäraren men också med jantelagen/avundsjuka (du skall inte inbilla dig att du är något) och blir väldigt otrevliga och en del reagerar med att hålla för öron och ögon. De lyssnar inte på radion och tittar inte på TV eller läser medier. Och de blir rasande om någon nämner ngt de läst eller sett på nätet och förmedlar ännu en sanning. För de HATAR, skriker de, datorer. Och människor som läser på nätet. Det är ju synd om dessa människor. Men de har inte kommit längre än till första fasen enligt psykolgiskt krisarbete : Förnekandet. Det är bara att lämna dem efter att simma omkring i sina villfarelser. När de har plaskat vatten ett tag kommer de kanske med blixtens hastighet när de angrips av hajen. 🙂

   Andra suckar och stönar och skyller ifrån sig. ”Det har gått för långt”, ”vi kan inget göra”, ”ja, vi kanske borde göra något”, ”jag är inte intresserad av politik” och liknande i det oändliga. En del tar stora rundor förbi någon som de tror är sanningssägare för att slippa bry sig. Slippa ta ställning. Men framför allt att slippa ta ansvar. Kanske deras hjärnor brinner upp om de skulle överanstränga den av för mycket tankearbete? : ) Härdsmälta med röken rykande ur öronen. Det är dessa dönissar som flyter med strömmen som man vid globalistmötet i San Francisko, 1992, beslöt att söva ned framför TV:n. Det är de obegåvade latmaskarna som anser att det är deras privilegium att roa sig och leva livet så länge de har pengar, hus, hem och kan fylla de vardagliga behoven. Hur andra har det eller får det skiter de i. De är som etablissemanget. Reda upp skiten får andra göra. Som beskrevs i filmen Titanic. De som dansade på däcket och kastade isbitar på varandra. (Det är de som håller händerna för ögon och öron och HATAR sanningssägarna). Man kan också placera dem hos egoisterna. Det är samma klientel som kunde stoppat mobbingen men som inte gör det. De som står och tittar på eller smiter,vänder bort huvudet och skyndar förbi utan att ingripa, för att slippa göra något de s k ”medlöparna” eller som de kallats förut i historien ”de tysta”. De som inte stoppar skiten. Som Martin Luther King bl a benämnde dem. ”Det är inte de onda människorna som är de farligaste utan de tysta”.

   De har ingen aning om, Ragnhild, att de intar redan utforskade roller i teaterspelet s k diskrepanta roller. De är alltså inte ens unika. Utan bara plagiat av diverse tokstollar tidigare i historien. Fast de tror att de är ”goda”, ”positiva” och ”moderna”. Inga ”bakåtsträvare”. 🙂 Fastän de har vanor som kan urskiljas hos mänskligheten sedan flera tusen år tillbaka. Det är lätt att se vilka roller de intar. De vet inte om att de spelar roller. Alla människor sänder ut signaler. Explicit eller implicit.

   Det är frustrerande. Men var glad Ragnhild att du inte är en av dem. Om man är medveten om människors beteenden är det lättare att stå ut med dem. Och som jag ser det så börjar fler och fler att reagera och agera. Det är ett positivt tecken. Och det ska vi vara tacksamma för även om det går trögt ibland. Kalla det paradigmskifte.

   • ragnhild says:

    Takk angela, mye klokt, og viktig du meddeler her. Martin Luther Kings ord er det kanskje på tide å bruke i dialog med uforstående. Som et aldri så lite dytt i siden når de helst vil sove videre, eller rent ut sagt ikke gidder engasjere/bry seg.

  • angela says:

   Tack för den. Tänk om alla naiva demonstranter och twittrare tog reda på lite innan de demonstrerar och varför Trump vill stänga gränserna. Och Public service och alla naiva politiker. Men det svenska samarbetet med saudierna är ju helt uppenbart. Var det därför som Löfven plötsligt sorterade SÄPO under regeringen.

 7. kmbygg says:

  Jag läste någonstans att 65% av våra EU parlamentariker är engagerade i Open Society Institute. Kan det stämma? Och i såfall hur många av våra politiker och ämbetsmän är detsamma? Det kan knappast kallas demokrati om våra folkvalda sitter på dubbla stolar.

  • peterkrabbe says:

   Jag har inte tillgång till någon exakt siffra, men var de politiker som avslutar sin karriär med nya ”jobb” inom oligarkins bankvärld hör hemma råder knappast någon tvekan. Exemplen känner nog alla till. Att politiker och tjänstemän faller undan för lobbyisternas lockande erbjudanden är ett stort problem, att gå från skurhinken till en miljonförmögenhet kan tyckas vara mänskligt men är naturligtvis ett jätteproblem för demokratin. I globalismens agenda skall de fattigare bli fattigare och de utvalda rikare allt rikare – under förutsättning att de är lojala mot makten. Valet för dem som har möjligheten är nog inte så svårt. Det är detta man räknar med. Den som har pengarna styr världen.

   • JAN BENGTSSON says:

    Reinfeldt är ett tydligt exempel.

    Sålde ut Sverige för TRETTIO SILVERPENNINGAR…
    Nu cashar han in som rådgivare på Wall Street!

    Man undrar var/hur Löfvén skall få sin belöning?
    Rådgivare duger han knappt till att bli…

    Det får väl bli en livslång semester i Stilla Havet?
    Som inspektör av havsvattennivåerna…

    Vi har ju smörjt ett antal Ö-nationer för att få FN platsen!

    Miljöbistånd lär det väl komma att kallas,
    när notan skall betalas)

 8. Tor Arne says:

  Blir Eurabia det framtida lyckolandet? Eller inte…? Inte, enligt Morten Uhrskov Jensen, som sörjar den franska tragedin:

  http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE9560868/fem-aars-yderligere-fransk-tragedie/

  • peterkrabbe says:

   Risken finns men det är långt ifrån säkert att Jensen får rätt. Tröskeln för Macron är parlamentsvalet, där segraren i varje valkrets går till parlamentet. Detta blir inte lätt för en president utan parti. En Marche kan bara uppstå genom koalitioner mellan befintliga partier och därpå följande kompromisser om politiken. Vad som kommer att återstå av Macrons program återstår därför att se. Fransmännen är inte blinda och debatten fram till valet kommer att avslöja både det ena och andra. Intressant att se blir också effekten av generalen Antoine Martinez nationalistiska appell i din förra länk, detta är fransmännen svaga för. De fransmän jag känner avstår från att rösta i presidentvalet på två omöjliga alternativ för att sätta ner foten i parlamentsvalet istället. Macron själv har hotat med att risken för inbördeskrig är stor om Le Pen skulle vinna, sannolikheten är nog ändå större nu när han själv har vunnit med 40 % av väljarna bakom sig.

   • Tor Arne says:

    Ja, framtiden är i högsta grad osäker. Thierry Meyssan har en skrämmande analys av Macron på Voltairenet:

    http://www.voltairenet.org/article196311.html

    • angela says:

     Mycket intressant, Tor Arne. Du har jobbat bra. Vet du ngt mera om uppgifterna där? Visste folk om detta? Vilka som stödjer honom? Synd att detta kom så sent. Jag såg på sidan att det fanns en massa intressant att kika på.

     Det verkar som världsdelen Europa äntligen fått sin Napoleon efter alla försök genom historien. Och så pampigt man byggt upp och arrangerat hans entré. Han stegade fram under tonerna av Beethovens 9. EU-hymnen. Inte Marseljäsen.

     Känner du närmare till Thierry Meyssan? Och har andra framfört detsamma? Hur har hans uppgifter tagits emot m m .

     Stämmer detta så är vi i en mycket farlig situation. Le Pen får en mycket svår uppgift. Och det verkar inte som om tyskarna lyckas få bort Merkel heller.

     Anders Borg intervjuades i SR och hans omdöme om Macron var inget upplyftande precis. Han ville nog inte säga något men han var ingen entusiast. Och inte verkade Reinfeldt heller det efter vad jag hört. Han sa visst att folk inte visste om att han var en bankster från Rothschilt.

     Följer du upp det?

     • angela says:

      Jag är helt övertygad om att britterna kände till detta. Förmodligen Trump också. De måste ju ha följt detta länge. Därför britterna och USA stack illa kvickt.

    • ragnhild says:

     Derimot.no har oversatt artikkelen til norsk, red. har lagt til noen kommentarer. Anbefales, den franske befolkningen søkte unngå hva de trodde var fascisme via Le Pen, nå iflg. artikkelen er det akkurat hva de sannsynligvis får, om Macron og hans establissement dvs. hans støttespillere i kulissene får det som de vil. Alikevel, mye kan skje, folket skulle bare vært bevisst sine muligheter.

     • ragnhild says:

      Må bare legge til: Jeg har ikke forstått det slik at paret Macron innledde noe forhold når han var hennes elev og bare 15-16 år gml. Noen skriver slik at det er inntrykket som blir sittende tilbake. Som jeg har forstått, så tok det mange år før det kom til noe forhold (kort sagt). Som hustruen han sa: ”Hans tålmodighet var det som til sist gjorde at han lyktes å vinne meg over”. Dette er vel knapt intressant for noen her, men Se og Hør-opplegg er ikke ok: Macroner eller ikke makroner 😉

   • JAN BENGTSSON says:

    Han fick ju betryggande egen majoritet,
    tack vare det DÖ-skalleliknande valsystemet!

    Ett (S)ådant dröms det säkert om i Sverige också?

    Tvåstegsval, så hade SD fått maximalt EN plats i Riksdagen?
    Sölvesborg…

    Då kunde man fortsätta nedmonteringen av Sverige i godan ro!

 9. Bra inlägg. Eliten islamister Europa och folket får betala i blod och pengar. När vi blir en minoritet under Sharialagarna lär alla förstå vad utvecklingen inneburit. Europas folk är hotade och måste försvara sig mot sin egen elit och deras medlöpare samt mot Islam och dess anhängare.

  • ragnhild says:

   Tja, så drastisk tror ikke jeg det blir. Det blir et europeisk Islam. Jeg mener at det var uttalelse fra Macron, i et intervju sendt litt før valget (video finnes). Og sharialover, jo de kan komme til på områder som har med familiesaker å gjøre , som i UK – og obs. være en gavepakke til muslimer. Men det er klart. Hva det utvikler seg til når etnisk befolkning trenges unna DET har vi ikke svaret på. Bortsett fra at arbeidet med Eurabia-teorien da kan ses som oppfylt: Et av anglo-amerikanske mål rodd i land. Så til neste, aldri hvilende som de er, og med sin EU-hær.

   • ragnhild says:

    Korrigeringstillegg:
    1. jeg omtaler naturligvis de anglo-amerikanske oligarker (banksterne, medieierne/korporasjonene hvis makt strekker seg utover hele vesten med ønsket om verdenshegemoni).
    2. EU hær. Med det mener jeg alle europeiske politikerene som er medløpere, lakeier, svikere av fedreland/nasjonalstater.

    Når jeg ser disse sistnevnte i ulike sammenhenger avbildet smilende, ja rent stolte av å være en del av establissementet så undrer jeg meg stort og sier til meg selv; hva i all verden er disse skrudd sammen av. De fremstår som virkelighetens bevis på begrepet retardert; UTEN integritet. Forstand som roboter minst to generasjoner. Mange av dem ble nok hjernevasket via ”the Fabian society”, ref. Lonon School of Economic. Ref. spesielt ”Økonomenes inntogsmarsj” fra 70-tallet og fram til idag.

  • JAN BENGTSSON says:

   Kvinnorna lär ångra sin naivitet en vacker dag…
   Kanske inte så vacker!

 10. christian östlund says:

  Vårt svenska etablissemang arbetar medvetet för den globalistiska agendan. Lyckas de, går Sverige & svenskarna under. Rasismen i Sverige handlar fr a om den dåliga behandlingen av ursprungsbefolkningen-svenskarna. Ett folkmord pågår. Landsförrädarna håvar in sina judaspengar-t ex belöningar i form av styrelseposter i globalistbanker. Tack för en bra blogg.

 11. roland84 says:

  Läste något ang. globaliseringen. Bl.a. skulle södra Sverige tillhöra
  Köpenhamnsdistriktet och Stockholm skulle tillhöra Balticum.
  Vidare skulle det byggas en skarp bevakad gräns mellan Sverige och Norge. Vem annars har hört något om detta`?

 12. Göran says:

  I Liverpool i England finns det ett s.k. internationellt slavmuseum. De tar dock bara upp det amerikanska slaveriet med fokus på slavar från Afrika. Det finns inte ett enda ord om de cirka 300.000 irländare som såldes som slavar från i första hand muslimska slavhandlare. De första slavarna på den nordamerikanska kontinenten vara från Irland.

  Museet i Liverpool är ensidigt inriktat på skuld. Det är nästan löjligt eftersom handeln med slavar främst utfördes av afrikaner och muslimer. I stället kunde de ha en avdelning där de stolt tog upp historien om hur England faktiskt avskaffade slaveriet och hur viktig deras insats var både politiskt och i praktiskt handlande.

  Jag har frågat personalen på detta museum hur det kommer sig att de bara tar upp det nordamerikanska slaveriet som faktiskt bara är en liten del av slaveriet historiskt sett. De påstår att det beror på utrymmesbrist, men att det ska byggas ut. Ja, det tror jag nog inte så mycket på.

  Sist skulle jag vilja säga att de svarta i Nordamerika idag kan vara glada åt att deras förfärder blev sålda som slavar. Det har borgat för att kommande generation svarta i USA har en mycket högre levnadsstandard än svarta i andra länder. De är bara ganska dåliga på att förvalta de möjligheter som erbjuds i USA.

  • Dom avskaffade slaveriet eftersom det blev dyrare att äga proletariatet med krav på att föda dem medan den Brittiska liberalismen möjliggjorde en mycket mer hänsynslös exploatering.
   Vidare låg Britterna bakom ‘inbördeskriget’ i Usa på slavherrarnas sida. Britterna och söderns välsituerade hade ömsesidigt intresse av att få bort tullmurarna. Södern för sin bomullsexport och Britterna för att hindra Nordstaterna att bygga upp en konkurrenskraftig inhemsk industri.
   Inget är som dom lär ut i ‘godkända’ texter.

 13. Göran says:

  En sak som jag tycker är lite underlig med denna globalisering och ”supermänniska” man tycks vilja åstadkomma är hur de har tänkt sig att utveckling, både kulturellt och vetenskapligt ska ske i framtiden? Islam står inte för något av det. Snarare tvärtom.

  Islam har faktiskt varit relativt reformerat i några länder på jorden. I Iran gick kvinnor utan slöjor. I Egypten ansågs det vara en löjeväckande tanka att kvinnor skulle behöva bära slöja. Se på reformerna i Turkiet under Attaturk. Vad har sedan hänt i dessa länder? De har blivit radikaliserade och kvinnoförtrycket ökar hela tiden i dem.

  • peterkrabbe says:

   Den idealmänniska som man eftersträvar är inte supermänniskor, utan en foglig och passiv arbetstagare. Utvecklingen svarar eliten för, vilka som tillhör den vet nog alla idag. Det man missat i denna tanke är att det är extremt ovanligt att muslimer gifter sig med kristna, vilket genom religionens makt hindrar framväxten av en ny människa med rötter i ett större globalt sammanhang. Möjligen kan våldtäkten som vapen tvinga kvinnorna att föda annorlunda barn jämfört med vad man förväntar sig i ett äktenskap.

   • Tor Arne says:

    Är det den globalistiska ”drömvärlden” vi ser i Fritz Langs ”Metropolis” från 1927, med disciplinerade arbetstagare som går i takt, och en dekadent elit på toppen? Detta var förövrigt favoritfilmen till en berömd herre med mustach…

   • JAN BENGTSSON says:

    Vi har en grupp, som vurmar för Mångkulturen i alla sammanhang!

    Men som själva nogsamt undviker att bli berikade,
    aningen ologiskt kan man rimligen tycka?

    Kan man anse sig som högre stående?

  • Utveckling i för allmänheten positiv bemärkelse är det eliterna fruktar. Så till den grad avskyr dessa malthusianer utvecklingen att det sedan åtminstone 1700-talet pågår en medveten kamp både mot spridandet av kunskap och mot framtagandet och tillämpandet till samhällsnyttiga syften. Nyligen såg jag hur man i ett TV-program försökte klassa ner renässansen genom att insinuera att dess förespråkare skulle förneka att det även från annat håll förekommit kreativt skapande. Vad våra (omedvetet) malthusianska medier alltid undviker i det sammanhanget är det som rör människosynen och tron just på utveckling.
   Det sättet klimathotsdebatten förts på andas av svartsyn och det är ingen slump eftersom den malthusianska oligarkin har finansierat det mesta.
   Som Peter K säger vill dom ha fogliga undersåtar och amerikanernas inflytelserike ‘reformatör’ John Dewey, bedrev intensiva ansträngningar för att driva massorna i den riktningen. Tvärt emot att uppmana dem till självständigt tänkande gjorde han det motsatta: uppmanade folk att inte ens tänka tankar som inte gick att omfatta av kollektivet. I konsekvens med det medverkade han också till att sprida kommunismen till Kina.

  • JAN BENGTSSON says:

   Araber/Islam har en kvalitet som STÅR UT…

   Sexdriften/Förmågan att alstra/producera barn!

   Det är väl den kvalitén våra kvinnor tanklöst vill njuta av?

 14. Mo says:

  Re Göran… Slaveriet som samhällssystem har en mycket lång historia och är nog den del av den mänskliga artens population som utgör de marginaliserade med låg rang. I Afrika var det inhemska slaveriet utbrett i vissa regioner och lokala härskare blev förmögna på handeln. Inte minst med muslimska länder var slavhandeln betydande. Dick Harrissons bok Slaveriets historia ger bättre förståelse för fenomenet. Slaveriet utbyttes i ett fritt men ekonomisk kanske ännu mer utsatt proletariat. Att vårt medvetande kring slaveriet så starkt koncentrerats till det moderna Amerika handlar väl om skuldbeläggning av USA precis som Europa skuldbeläggs för ondskan under ww2. Den kristna retoriken har alltid handlat mycket om synd och skuld då man med dessa psykologiska mekanismer effektivt kan styra det mänskliga beteendet. Du har nog rätt i att elitens fruktan är att det växande proletariatet skall utbildas och utvecklas. Kanske de sjunkande skolresultaten i Sverige tom är en medveten strategi.

 15. Stig Rydmark says:

  Eurabia lyckoland, nej, allt pekar på motsatsen. Om den här texten hade publicerats säg för 40 år sedan, hade kanske flertalet betraktat innehållet som science fiction. Idag vet de klarsynta att allt kommer att bli sämre. Varje nytillkommande generation kommer att uppleva mer och grövre kriminalitet. Om nästan 25% av landets kvinnor idag måste räkna med att bli våldtagna, så är ett rimligt antagande att den här siffran kommer att öka. Vi vet ju hur demografin har ändrats.

  Det verkligt tragiska är att varje generation också anpassar sig till sin verklighet, och har inte erfarenheten av äldre generationers lyckligare Sverige. Anpassning och acceptans är framtidens förbannelse.

 16. Niklas says:

  Egentligen står vår tids strid inte mellan höger och vänster eller olika religioner.
  Om bara fler förstått att den riktiga striden står mellan dom som tillhör 99% av befolkningen mot dom andra 1% som parasiterar på den förstnämnda gruppen.

  Hela globaliseringens syfte är att avskaffa folkstyret så att dessa 1% kan bli ännu rikare och tillskansa sig 100% makt.
  VAKNA UPP!!
  Demokrati (folkstyre) = Decentralisering

  • Alve says:

   ”Hela globaliseringens syfte är att avskaffa folkstyret så att dessa 1% kan bli ännu rikare och tillskansa sig 100% makt”. Ja visst, de flesta av oss som deltar på denna blogg ÄR vakna! Den stora frågan är vad gör man åt denna vedervärdiga plan?? Angående religioner så ingår tydligen i planen att destabilisera västvärlden genom en massinvandring av muslimer från medeltida dysfunktionella klankulturer. De flesta av dem vill leva enligt muslimska sharia-lagar som är tvärtemot demokrati. Om x antal år tar de över vårt land om vi inte gör något åt det. Våra makthavare är troligen hotade eller mutade och vad gör vi gräsrötter åt det? Det enda parti i Sverige som är helt kritisk mot massinvandringen är (för tillfället) SD och de smutskastas å det grövsta av de svenska ”gammelmedierna” och av övriga partier vilket gör att de flesta ”gräsrötter” inte fattar vad som håller på att ske. Troligen vet inte de flesta politiker utanför elitkretsen heller vad som håller på att ske vilket de borde om de inte är alltför ointelligenta… Tyvärr tjänar ett stort antal personer sitt levebröd genom den sjuka massinvandringen (jurister, HVB-personal, migrationsverkets personal, fastighetsägare för migrantboenden, livsmedelsbutiker osv.)
   Stopp för ytterligare invandring och repatriering av dem som inte har asylskäl samt utvisning av brottslingar skulle kunna förhindra kaos men det finns inte politisk vilja i dagsläget. Enda hoppet som jag ser just nu är att SD kan ta över makten och att vi går ur EU omgående efter valet 2018.
   Peter K: hjälper det att gå ur EU? Eller sitter vi i klistret ändå? Finns det någon annan lösning? Man ska inte önska ondska mot någon men en viss G.S. vore inte fel om någon kunde kidnappa och placera i en mörk håla… men de är ju fler, tyvärr

   • Niklas says:

    Min bedömning är att det nu är försent för Sveriges. Den massrepatriering som behövts är ogenomförbar då det hade lett till inbördeskrig.
    Islamismen kommer nu att sprida sig snabbt över Sverige (gator och tog är redan förlorade till respektlösa invandrargäng).

    Jag rekommenderar alla som kan att förbereda en exit-strategi bort från Sverige.

    SD lär tyvärr inte få någon makt efter nästa års val. Min profetia var att vi till och med skulle få se kommunister samarbeta med kapitalister för att hindra SD.
    Igår meddelade Miljöpartiet att dom var intresserade av att ta in C + FP i sin koalition med S.
    Om detta inte räcker lär även V att ansluta.
    Därefter går kollapsen fort.

   • peterkrabbe says:

    Förutsättningen för att Sverige skall kunna gå ur EU är att vi har en stabil enighet om att begränsa invandringen till rimliga nivåer, detta kan jag inte se att vi kommer att få under överskådlig tid. Vi skulle vara förlorade om vi fick direkta flyktingvägar via Ryssland och Norge utan att kunna försvara oss och med reducerad ordningsmakt. EU skulle inte heller lyfta ett finger för att stoppa transittrafik genom ett EU som vi lämnat.
    EU måste istället förändras så att globalismen stoppas, något som är svårt nu när Macron gör en fransk framstöt och östländerna kanske börjar vackla ekonomiskt. Problemet är att globalismen framställs som lyckolandet genom en retorik som är direkt bedräglig, samtidigt som man samlar breda majoriteter av Macrons modell där höger- vänster tonas ner till förmån för de ”goda” målen i världen. En sådan majoritet kommer vi att få även i Sverige 2018, utan att vi kommer att kunna göra så mycket åt det – L+C+S+Mp+V. Eurabia ligger som en ond ande över EU.
    Storbritannien kunde lämna EU i kraft av sitt internationella nätverk. Vi har inget sådant om vi inte lyckas skapa en allians inom Norden, något som lär förbli en dröm, i alla fall under min livstid. Jag håller för troligt att Ungern, Polen, Tjeckien och Slovakien lämnar EU för att istället ansluta sig till den nya ekonomiska union som Ryssland håller på att bilda som motvikt till EU, till och med Turkiet nämns som en kandidat till denna.
    Helt säkert är att Europas ekonomiska karta kommer att ritas om under det kommande decenniet. Genom vår sanslösa okunskap och naivitet kommer vi att tillhöra de sista idioterna i ett sjunkande och föråldrat EU. Tacka våra politiker för det!

    • petergrafstrm says:

     Storbrittaniens Brexit beslutades troligen eftersom deras planerade bank- sammanslagning med EU-sidan innebar att City of London skulle tvingas acceptera mer ansvarsfullt beteende. Inget tyder på att den Brittiska elitens intressen besegrades av folket som många vill tro.
     Ännu är dom väl tvungna att följa samma regler beträffande invandringen tills brexit är färdigförhandlat antar jag..

 17. Mo says:

  Om Sverige avviker från övriga Europa och Norden avseende flyktingmottagande så måste väl ansvaret finnas hos våra egna politiker, de kanske helt enkelt är för många. Mer inte mindre tilltro till EUs förmåga med rätt personer i ledningen och större lokalt engagemang för utvecklandet av demokratin kan vara en väg. Den svenska regeringen med riksdag kanske är det verkliga problemet. Och kungahusen, vilken roll har de idag ? Finland klarar sig utmärkt utan.

  • Niklas says:

   EU kommer inte att få rätt personer i sin ledning då dessa är utvalda av eliten bakom.
   Hela tanken med EU är inte ett fredsprojekt utan ett sätt att överföra makten från folket till den globala eliten.
   Skulle inte bli förvånad om denna elit hjälpte till att finansiera WW2 så att dessa därefter kunde få folket med sig på denna centralisering av makten. Jämför med Star Wars.
   Vad som behövs för att komma ur elitens klor är att införa ett totalt transparent styre samt att folket kan gå in och ta över makten via en folkomröstning i en för dom viktig fråga (som i Schweiz).

   • petergrafstrm says:

    Jo det är nog i stort korrekt att NWO och EU ingick i planerna bakom krigen och dessutom började det redan när Usa frigjorde sig 1776 och illuminati bildades med omstörtningen av Frankrike som första examensprov. Att Illuminati och senare Skull and Bones formellt uppstod i Tyskland var enligt min mening avledningsmanövrer men jag utvecklar inte det nu.

  • peterkrabbe says:

   Du har helt rätt i att ansvaret för vår politik ligger hos de folkvalda politikerna. Samtidigt är det demokratins dilemma att många politiker som sätts på partiernas listor saknar kompetens att bedöma sakfrågor. På kommunal nivå fungerar det relativt bra eftersom dialogen med de medborgare som står utanför det politiska etablissemanget kan ske genom olika media, möten och direkta personkontakter. Man vet också var den sakkunskap finns som man själv saknar.
   När kommunala politiker hamnar i riksdagen förändras allt, partipiskan viner och kontakten med väljarna är som bortblåst. Vid regeringsbildning smalnar det av ännu mer, toppstyrningen centreras till ett fåtal personer och närdemokratin är ett minne blott. När samma fåtal har kvar sina positioner under längre tid sugs man in i nätverk som sträcker sig långt utanför landets gränser, lojaliteten ligger inte längre hos väljarna utan hos de agendamakare som genom hyperaktiva lobbyister förvandlar exempelvis en svetsares tillvaro till en guldgosses. Det är en berusande känsla och de ekonomiska utsikterna efter utfört arbete är lysande. Världen ser inte längre likadan ut. Dess stjärnpolitiker kan ju inte heller ha fel, så varför inte säga de rätta orden och bli hyllad som stor statsman istället? Och lobbyisterna visste ju allt man behövde veta, de där hemma visste nog inte så mycket när allt kommer omkring.
   Demokratins dilemma är att liten vill bli stor och sedan vägrar att bli liten igen. Vi är bara människor.

 18. Mo says:

  Problemet är att veta vilka som utgör eliten och vilka som utgör dess lakejer. Jag har en bestämd känsla av att det är mer komplicerat än de oligarka strukturer du redogjort för. Flera starka intressen finns involverade, så har ju tex Vatikanen sina egna mynt. Och den socialdemokratiska rosen, vad är dess ursprung ? Men ett starkt folkligt kommunalt engagemang är absolut ett steg i rätt riktning.

 19. Mo says:

  Då kanske det är dags att på allvar försöka få slut på den söndrande altruismens strömmar till Europa.

 20. angela says:

  Idag landade President Trump med fru och dotter i Riyad. Kvinnorna i utsläppt hår. Och presidentfrun satt med vid ceremonin. Är de feminister? 🙂 Eller kanske de är kvinnosakskämpar? Mer troligt att de vördar och respekterar bägge könen.

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4524666/Donald-Trump-lands-Saudi-Arabia-big-foreign-trip.html

  • peterkrabbe says:

   Trumps främsta syfte med resan är tveklöst att avsluta den gigantiska vapenaffären med Saudiarabien, en affär som värderas till 100 miljarder dollar. Detta är hans uppdrag från Deep State. Därefter reser han till Israel för att försäkra israelerna om utökade vapenleveranser även där, i syfte att uppfylla löftet att alltid hålla Israel på en militär nivå snäppet över övriga vapenmottagare i Mellanöstern.
   Samtidigt kan vi räkna med att Ryssland kommer att hålla både Syrien och Iran under armarna med behövlig krigsmaterial för att upprätthålla balansen. Vi har nu en kapprustning och en polarisering mellan Sunni och Shia i Mellanöstern som är olycksbådande. Det finns också tecken på att Turkiet kan vara på väg mot Rysslandsblocket, vilket skulle skapa ett politiskt kaos med tanke på medlemskapet i NATO.

 21. Mo says:

  Vi får verkligen hoppas på förändring men det är väldigt lätt att hamna i gamla hjulspår inte minst här hemma i Sverige. Några funderar på nya partier, samma gamla mall och samma fålla. Det tar tid och det är svårt påverka etablerade maktstrukturer. Nya alternativa vägar behöver byggas för att utveckla medborgardemokrati.

  • peterkrabbe says:

   Det har du så rätt i. Med rätt etikett skulle motparterna kanske heta Demokratiska Frihetspartiet / Nationalistiskt respektive STASI (Sveriges Totalitära Arbetarparti för Systematisk Invandring) / Globalistiskt.

 22. Mo says:

  Det är kanske just etiketten som är problemet. Utvecklad närdemokrati som utmynnar i folkomröstning behöver varken parti eller etikett.

  • peterkrabbe says:

   Jo, men nu finns det både stora och små frågor. För de små på kommunal nivå räcker det nog med vanliga förnuftiga människor utan partitillhörighet för att lösa de löpande problemen, men skall man välja sina representanter för att styra landet i ett större sammanhang är det nog bra om man vet vem man röstar på. Det är ändå ett ganska litet antal frågor som är av den digniteten att en folkomröstning är motiverad.

 23. Second Opinion says:

  En second opinion om lastbilsattacken i Stockholm – mycket sevärd. På engelska.

  The Real Deal: Jim Fetzer/Ole Dammegard: Stockholm, 1 h 23 min. Published May 18, 2017.

 24. Mo says:

  Jag håller med dig, men de stora frågorna även om de inte är så många, är det viktigt att någon tar tag i och du verkar ha stort förtroende och kanske är rätt person.

  • peterkrabbe says:

   Tack Mo, jag tar det som en komplimang, annars har jag inga höga ambitioner inom politiken. Jag tror att demokratins problem är den enorma spännvidden mellan tro och vetande. Den andliga tron kan nog leva sitt eget liv och på sina egna villkor, men att bara ha en tro inom politiken är förödande. Där behövs också vetande, även om vetande många gånger kan vara relativt. Vad som är sant eller falskt är inte lätt att avgöra, särskilt inte när det finns ett etablissemang som via sina olika kanaler – media, skolor, värdegrundsindoktrinering m.m. – paketerar färdiga värderingar för att uppfattas som den enda sanningen, något som egentligen är en omöjlighet. Jag kan försäkra att de senaste hundra årens historia har minst sagt skiftande utseende beroende på vem som berättar den. Den valda historien formar i sin tur våra värderingar och vår mottaglighet för den politik som lanseras av berättaren.
   Det är därför viktigt att ifrågasätta, ännu viktigare att våra valda politiker har förmågan att ifrågasätta för vår räkning. Där är vi tyvärr mycket långt ifrån den önskvärda situationen, allt färre politiker har tillräcklig utbildning eller – värre – tillräckligt förstånd att göra rimliga bedömningar av viktiga frågor. Det finns en tendens i samhället att göra de folkvalda till viljelös röstboskap, styrda av politikertoppens skilda (egentligen samma) agendor, som ligger mycket nära globalismens elitstyre och ett totalitärt samhällssystem. Om vi inte ingriper med kraft mot detta går vi en mycket dyster framtid till mötes.

   • Sture says:

    Peter,
    tack för att du tar upp tråden om tro och vetande inom politiken. En gång på 1970-talet aktualiserades för mig denna skillnad i samband med ett riksdagsval. Centerpartiet under Torbjörn Fälldins ledning hade ökat sitt röstetal och nu skulle detta analyseras utifrån ”arbetarklassens” perspektiv. Många hävdade att detta var ett tecken på en ”vänster-rörelse” i arbetarleden medan andra lika säkert hävdade att detta var en ”höger-rörelse”. En vän till mig som var trött på allt bjäfs fällde då en kommentar som följt mig genom livet. Hade sade: Är detta vad du vet eller vad du tror? Klockrent.

    Och jag ställer ofta samma fråga i politiska dispyter – är detta vad du vet eller vad du tror?. Det visar sig att politiskt tyckande kanske till 90-95% bygger på tro [fast här har jag inget som stöder dessa siffror] – och detta bör påpekas för den enskilde tyckaren. Jag tror att politiken skulle bli mycket renare och skarpare om man vid varje politiskt argument ställde frågan – är detta vad du vet eller vad du tror ? Eller – berätta för mig vad du vet (men inte tror) i denna fråga, och varifrån du inhämtat dina uppgifter, etc., etc?

    När det gäller det andliga så existerar ren och skär tro hos vissa [de som uppfostrats i en religiös miljö och fått det med modersmjölken] men också kunskap och vetande hos andra, nämligen de som fått uppenbarelser och upplevelser av Gud/Jesus Kristus. Och dessa är ganska många, förvånansvärt många. Det är väl egentligen bara den ateistiska eller agnostiska ”trosuppfattningen” som till etthundra procent bygger på ren tro. Man kan nämligen inte veta att någonting inte finns, bara tro detta. Däremot kan man veta att något finns – om man själv upplevt det.

    • angela says:

     Problemet tycker jag mera handlar om att många talat utifrån börat i stället för varat.

     • Sture says:

      @ Angela,
      du har naturligtvis rätt. Man ”tror” på ett visst sätt eftersom man ”vill tro” att det skall vara så (det som du kallar ”bör”). Människan är på så sätt offer för sitt eget bedrägeri och väljer att stoppa huvudet i sanden istället för att öppna ögonen och se klart.

   • Martin T says:

    Peter, jag har personliga erfarenheter som ”förtroendevald” (=härligt ord, låter positivt men betyder eg att partier stjäl människors förtroende och gör vad de vill med det). Politiker är idag karriärister. De gör vad de blir tillsaga att göra ”von oben”, allt i hopp om att klättra på stegen, = få flera välavlönade positioner – alla utan ansvars utkrävande – stat, landsting och kommuner har likt självspelande pianon svällt ut kopiöst i bolagiseringar och omfattning. det finns många välavlönade positioner att fördela!

    Politiken – visionen och ansvaret är underordnade arvoderingen. Alla beslutande församlingar får dagordningen från en liten klick högst upp, de serveras sedan underlag i form av tjocka luntor författade av tjänstemän, tjänstemän vars huvudmål är att behålla eget inpissat territorium och helst utöka detsamma sakta men säkert.

    Ingen orkar (eller förstår) läsa dessa luntor, men som av en trevlig slump finns alltid en sammanfattning och förslag till beslut längst bak, vilket ingen orkar eller vill ifrågasätta (man vill inte verka dum), och spelet fortsätter.

    Principen är densamma i kommun, landsting, stat, EU med mera.

    Det är nu mycket länge sedan förtroendeuppdrag gjorde skäl för namnet och befolkades av starka individer med intelligens och integritet, som ifrågasatte dumheter och värnade sitt folk och gjorde det de var satta att göra.

    Såhär är läget, det lämnar tyvärr mycket i övrigt att önska och jag ser ingen snabb lösning på hur återföra vårt styrelseskick till att fungera som det var avsett från början.
    Felet ligger på många plan – inte minst individen!

 25. Mo says:

  Snart tar robotarna över, globalisterna blir utspelade och programmerarna tar makten.

  • angela says:

   Och robotarna över programmerarna. Jag lyssnade på en ung man som skulle operera in chips som höll reda på hans ständigt försvunna nycklar och koder till ytterdörren. För en gångs skull ställde intervjuaren en relevant fråga. Kan inte det vara farligt? 🙂 Men han var övertygad om att ingen kunde hacka honom. 🙂

   • Niklas says:

    SJ har börjat ta betalt via chipimplantat.
    http://www.stockholmdirekt.se/nyheter/sj-borjar-med-chip-under-huden-sl-vill-ta-efter/repqer!R4N@ISJSyQn5j0Y206CyxA/

    Dom borde lyssna på Aaron Russos varningar:

    Hela intervjun:

    • Sture says:

     @ Niklas,
     det är så det kommer att gå till. Lobbyisterna går på de olika företagen och gör detta till något väldigt lättsamt och eftersträvansvärt och sedan kan man slutligen inte göra någonting såvida man inte har ett mikro-chip inopererat.
     Som det står i Johannes Uppenbarelse: ”De (= ‘the beast’) vill bestämma vem som kan köpa och vem som kan sälja.” Utan egna pengar förlorar vi vår frihet – det är så det är tänkt.

     Men det kommer inte att gå så. ”The End of Times” som det står i Gamla Testamentet betyder att ”nu är festen slut”, ”hit men inte längre”, ”spelet är förlorat”, ”er tid är ute”. Från Jesu födelse har de fått 2000 år på sig att ändra sitt beteende, men har inte ändrat sig – och inte ångrat något utan gör allt för att i ett sista slutgiltigt slag med en ‘proxy-armé’ förinta kristendomen i världen. Globalisterna och alla deras hantlangare kommer att dras fram i ljuset och ställas till svars för allt ont de gjort, alla krig och konflikter, de två världskrigen, kommunismens alla offer etc., etc.
     Gud har kontroll. Detta slag kommer inte att förloras.

     • petergrafstrm says:

      Som du önsketänker. Den i Usa dominerande upplagan av End-Times är tvärtom sen 1830-talet ett slugt hopkok taget från bibeln i valda delar men utnyttjat av Britternas oligarki för att driva världen i krig. Denna Brittiska variant sammanställd av John Nelson Darby – han var visst en släkting till en mer känd Nelson – infiltrerar nu den amerikanska militären. Dess Apokalyptiska vision handlar om ofrånkomligheten i ett förödande krig som skall utkämpas av Judarna varefter dom omvänds till Kristendomen.
      Denna variation på temat End Times ingick i större paket av åtgärder från den Brittiska oligarkin där Israelprojektet och zionismen ingick – utan att judarna var ursprunget till iden.
      The Rapture, ett annat av Darby’s bidrag används för mission i Afrika och Latinamerika för att göra dom mottagliga för NWO.
      End-Times är ett av oligarkins verktyg.

      • Sture says:

       @ petergrafstrm,
       ”Den i Usa dominerande upplagan av End-Times är tvärtom sen 1830-talet ett slugt hopkok taget från bibeln i valda delar men utnyttjat av Britternas oligarki för att driva världen i krig.”
       Du pratar en massa smörja och försöker strö ‘lärd sand’ i ögonen på oss. Det biter inte på mig.
       Kan du försöka vara lite mera specifik och sluta prata om ”britterna” hit och dit? Vilka britter?

 26. Sture says:

  @ Göran och Mo,
  det finns en bok från 1968 som tar upp det amerikanska slaveriet och som heter ”Who brought the slaves to America” (det är hemligt som så mycket annat) av en svart författare vid namn Walter White. Läs den, den ger ett helt annat perspektiv på frågan än det som ständigt förs fram: http://www.rense.com/general81/d3ss.htm

 27. Mo says:

  Sture, Ja detta är en förskräcklig del av vår historia, inte för att jag vill förminska men frågan är om det var så mycket roligare på vikingarnas slavskepp. Det visar hur oerhört mycket ondska det tyvärr finns hos människan som civilisationen desperat försöker tygla. Men ändå frågar man sig vem vinner nu på att denna skugga faller över USA och Europa. Det kan ju inte vara globalisterna. Eliten är komplex.

  • Sture says:

   @ Mo,
   ditt svar antyder att du inte läste det som Walter White berättade? Den huvudsakliga skulden skall inte alls läggas på USA och Europa. Och vikingarna infångade inte 100 miljoner slavar varav 90 miljoner dog redan under den korta transporten över Atlanten.

   • ragnhild says:

    Jeg har lest det. Infamiteter hører psykopater til. Selv da slavehandelen var forbudt (1837) forsøkte de seg bl.a. ”over there”. I tillegg har jeg lest Torkild Hansen (dansk forfatter) sin virkelige historie om ”Triangelhandelen”, 2 av tre bøker. Etter to av dem, boikottet jeg den siste som visstnok beskriver skipsoverfarten, da der finnes grenser. Sture sin ref. gir en aldri så liten smakebit på det. Triangelhandelen gikk fra Danmark til Vest-Afrika, (danskene hadde et helt samfunn tilrettelagt for slaveorganisert handel der), derifra med slaver til Vest-India. Derifra fraktet de sukker tilbake til København. Betegnelsen ”grusomt” holder ikke en gang som fornavn på barbariet.
    Bøkene anbefales alikevel, vi trenger kunnskapen.

    Lukrativt; Danmark har mange slott.
    Sverige drev nok også med slavehandel, men det vet jeg mindre om…
    Nordmenn var nok sikkert med som mannskap på skipene. Jeg sitter med en mini-skattemelding, kommer meg ikke inn på nettet engang, i morgen blir det å stå rødøyet med lua i hendene for hjelp på kontoret til vesenet, like every year etter å ha søkt fortrengningens skjul nok et år:

    Plutselig forstår jeg strutsene, rent konkret slaveholdernes (ikke dem selv, de skal ikke tilgis) familiemedlemmer. De må helt sikkert ha brukt ressurser an mass til fortrengningsprosessen. Og det må ha kostet dem, tenk barn bevitne grusomhetene. Ble de bevisst skånet? Takk for stoffet Sture. Har også sett en del filmer opp igjennom.

    Neste år blir det regnskapsfører, sender regningen til skatteetaten (!!) som nå forlanger elektronisk sendt melding, og jeg som begynte å få taket på det. Sikkert peanuts for de fleste, I hate it.

    OG, fortsatt skal Afrika plyndres ved nykolonisering evnt. bare se til at lydige regjeringer kommer til. Ganske så synlig. Slike detaljer bekymrer ikke. 46 basestasjoner har de oppnådd å plassere i tillegg.

    Har dere forresten fått med dere Trumps tale til kongehuset i Saudi-Arabia? Jeg kommer tilbake med linken.

 28. angela says:

  Jag har ofta refererat till Jan Tullbergs lysande inlägg och följande måste läsas av alla och spridas.

  http://avpixlat.info/2017/05/22/censuren-hotar/#more-203501

  Citat från inlägget:

  ”Det är sist men inte minst viktigt att understryka att ingen av nätrekommendationerna handlar om statlig tanke- eller åsiktscensur”. Skälet till att inte införa också tanke- och åsiktsförbud är nog huvudsakligen att han inte ser hur denna frihet effektivt skall kunna förbjudas. (Slut citat)

  Eller tillämpas. Men nu öppnar sig nya möjligheter. Genom att ”chipsa” befolkningen har etablissemanget fullkomlig kontroll över sina människoslavar – den nya rasen som etablissemanget nu avlar fram på aningslösa, okunniga, historielösa och starkt fördummade människor.

  Vi är redan på väg med blixtens hastighet. Det kontantlösa samhället är bara början. Etablissemanget vet långt innan du vet att du inom den närmsta tiden skall inhandla vissa produkter. Varje gång du använder ditt kort i en affär registreras du och dina vanor. Det är skrämmande. Med förarlösa bilar begränsas du ytterligare. Du kan forslas exakt dit , där makten vill ha dig. Du blir ett fördummat och totalt känslolöst och vanmäktigt kolli. Den nya människan framavlas redan. Du sköna nya värld är värre än vad fiktionen redan förespeglat.

 29. Mo says:

  Sture, jo jag läste och är väl medveten om vilka som var involverade i den transatlantiska handeln som utgick ifrån flera av Europas handelshus, och det är sant att väldigt mycket av världens historia har sopats under mattan och måste fram. Hur skall vi annars förstå ? Danmark var väldigt involverat och även Sverige indirekt genom sin försäljning av järnbojorna till skeppen, man kan delvis jämföra med vårt nuvarande ansvar i krigshärdar genom vår vapenförsäljning. Men likväl menar du att parten som infångade 100 miljoner slavar är fri från skuld ? Dick Harrisons bok upplever jag som opartisk.

 30. Mo says:

  Sture, Sanningen kan vara mycket svår. När är människan mogen att ta emot den utan att man förstör livsglädjen. Vi kanske måste finna vägar och redskap till viss kunskap som människan hittar själv och tar emot när hon kan hantera den. Internet är på det sättet utmärkt, men vi får se upp med hat och censur.

 31. Anna says:

  OPERATION EURABIA kommer med stor sannolikhet starta redan i år! Vet jag eller tror jag? Jag vet att det inträffar och jag tror att den händer i år. NEOCON-maffian har bråttom! Nu eller aldrig!
  Trumps besök i Saud Arabien och Israel, vapenaffärer, 35000 soldater till mellanöstern, pågående militära provokationer på Damaskus och Syriens södra gräns är det säkraste tecken att vi står inför en gigantisk Konflikt (gärna kalla detta för VKIII)! Officielt bekämpar USA med sina vasallstater IS! Den verkliga syftet är att påbörja förverkligandet för den ovan beskrivna och högst prioriterade NVO och Eurabia!

  http://www.globalresearch.ca/trump-approves-new-pentagon-strategy-to-annihilate-isis/5591194

  NATO-s övningar i hela Europa borde öppna ögonen på folk!
  AURORA 2017 (ironiskt börjar 11/9 2017)i Sverige! som kan definitivt bestämma ödet för Skandinavien. Norska soldater tjänstgör vid syriska-jordanska gränsen och hjälper USA att invadera Syriens södra/östra delar! Har normännen tappat allt förnuft i välfärdstillvaron? NATO-s agressiva ”övningar” i Europa är inget annat än krigsförberedelser mot Ryssland.
  Hur många fronter tänker USA/NATO med vasaller öppna mot Ryssland att gå på en offensiv attack mot ett land som har aldrig angripit andra eller inte tänker göra i framtiden?

  Jag bedömer läget som katastrofalt! Det är bara emotionellt men med vetskap om vad krig kan förändra, utplåna det bästa för flera generationer i framtiden.

  Men vi får det ödet vi förtjänar! En Pride-Festival eller demonstrationer för fria Cannabis/mariuhana kan dra tio/hundratusentals deltagare men det finns inte det minsta demonstrationståg mot krig och imperialistiska agressioner, krigsförbrytelser. God natt Europa!

  http://www.forsvarsmakten.se/sv/var-verksamhet/ovningar/aurora-17/

  • petergrafstrm says:

   Och på vår kant: Englands blivande Kung ibland kallad Charles of Eurabia, har sen 1980-talet förberett sig för att härska över kontinental-Europa(etc) via Muslimska Brödraskapet (och kanske andra organisationer)som mellanhänder, stora moskeer som etableras här är en mekanism för att genom nativitet ta över Europa. Och givetvis för att skapa ett kollektiv som kan fjärrstyras. Genom den ofantliga dumhet som kännetecknar våra folkvalda kommer detta att kunna ske tämligen demokratiskt. Många tycks tro att Prins Charles beter sig som han gör därför att han har nån sorts personlig störning, att det är ngt ovidkommande och privat. Men det är snarare ett led i en helt allvarligt tänkt härskarplan över de konkurrentländer som var på väg att växa Britternas eliter över huvudet. Trots att det var angloamerika som skapade EU.
   Angloamerikas agenter iscensatte även kommunismens etablerande i Ryssland och Kina men dom vred sig ur greppet och har återtagit en hel del av det som var bra i deras ursprungliga form.
   Saudierna har aldrig varit ngt annat än angloamerikas marionetter. Dom av deras ledare som ville utveckla landet röjdes ur vägen och villiga medlöpare fördes till makten.

  • angela says:

   I slutet av april tränade myndigheter i USA kärnvapenattacker. Aurora 17.

   http://newsvoice.se/2017/04/21/gotham-shield-2017/

   Flera av länderna kommer att delta med egna förband. USA, Frankrike, Danmark, Estland, Finland, Norge och Tyskland . USA med både luftvärn och stridsvagnar med tusentals soldater. Bl a 1000 till Göteborg och Gotland. Övningen kommer att omfatta hela Sverige. Tyskland, Polen, Lettland, Storbritannien kommer också att delta och Ryssland har som svar beslutat lägga sin övning samtidigt som kallas Zapad.

   Frågan är vad det egentliga syftet är. Skrämma folk? I Göteborg har man startat protester mot övningen. Ni kan läsa mera på nätet.

   Lämna EU och NATO för det måste väl vara ganska uppenbart att vi skall lämna NATO. Vi är redan med.

   Sverige skall inte träna krig med andra som EU, USA, NATO , Ryssland eller andra. Sverige skall försvara sig själv och återupprätta det försvar vi en gång hade. Svenskarna vill inte ha andras arméer i sitt land. En sanning som sagts många gånger: Den som inget eget försvar har får andras stridskrafter i sitt land.

   Varje land har en armé, sin egen eller någon annans. Låt oss slippa andras arméer.

   • angela says:

    Utländska arméer brukar ha en obehaglig tendens att bita sig kvar och inte vilja lämna landet. Man kan skylla på att landet inte kan försvara sig själv. Och det går ännu bättre att skylla på det när så många länder måste öva i Sverige. Det är ju att påpeka för svenskarna att vi inte klarar oss själva . Och man signalerar att det är Ryssland som är den lede FI.

    Vill man inge svenskarna känsla av vanmakt och hopplöshet att inte kunna lösa sina angelägenheter utan andras hjälp? I andra sammanhang kallas det för inlärd hjälplöshet. Är det syftet att få svenskarna att tro att de är hjälplösa? Och saknar förmåga att försvara sig själva?

    Men svenskarna är ett folk som reder sig själva. Vi behöver inte ens etablissemanget. Framförallt inte det usla ledarskap vi har idag. Vi klarar oss själva. Mycket bättre.Genom historien har vi haft folkledare som trätt fram i kristider och ofärd. Det kommer vi att få nu med. Svenskar är ett segt och duktigt folk. Och när det gäller håller vi ihop och hjälper varandra oavsett partifärg. Sådant kastar vi i papperskorgen.

   • angela says:

    Officiellt har Sverige inbjudit ovan nämnda länder från Nato eftersom vi inte är medlemmar i NATO utan har ett s k värdlandsavtal. RD sa ja till NATO-avtalet 2016 efter hätsk debatt. Många framförde att det var ett ”smyganslutning”. I praktiken är vi med.

    http://www.dn.se/nyheter/politik/ja-till-avtal-med-nato/

   • petergrafstrm says:

    Dom som saluför privata skyddsrum för miljardärer gör goda affärer. Det bevisar inte att dom verkligen tänker starta världskrig för den framväxande hotbilden får igång penningrullningen ändå.
    Usa håller på med diverse rymdbaserad teknik som man bör vara oroad över. Det kan hända att dom förskjuter balansen på ngt farligt vis. Man får hoppas att Kina och Ryssland har bra koll.
    Dels handlar det om små satelliter som inte går att se och dels diverse vapen.
    Dom försöker säkert också om möjligt bluffa så att dom lurar den andra sidan till onödiga utgifter.
    De trupper som våra odemokratiska politiker tillåter är till för att skydda de rikaste från uppror överallt i Europa. Givetvis är det meningen att det skall uppfattas som riktat mot Ryssland men Nato är en ockupationsmakt det var utsagt från början To Keep Germany Down. Liksom det nu gäller att hindra Europas folk att utöva demokratin.
    Och To Keep the Sovjets out var likaså bluff vad militära hot beträffade. Det gällde ist att frysa ut Sovjet från fredligt samarbete.

 32. ragnhild says:

  For intresserte: Trump sin tale til kongehuset Saudi-Arabia nylig. Han turnerer nå Saudi-Arabia, deretter til Israel, og til sist er det Pavestaten i Roma som ”tilgodesees”. Talen finnes her både skriftlig og live.

  http://www.informationclearinghouse.info/47095.htm

 33. Mo says:

  Angela, kommer du ihåg folkkampanjen mot kärnkraft ? Det var en stark folklig partipolitiskt obunden rörelse som utmynnade i folkomröstning. Tyvärr så blev resultatet att många av våra kärnkraftverk står kvar men vid folkomröstningen 1980 så kändes krigshot främmande för de flesta. Så är det nog inte idag och med vårt strategiska läge är vi väldigt utsatta. Skall beslut i NATO frågan överlämnas till vår politiska elit eller skall svenska folket ta tag i frågan i en obunden gräsrotsrörelse med sikte på folkomröstning ?

  • angela says:

   Kommer ihåg den väl. Etablissemanget visste vad folket skulle svara och skapade därför en NJA-linje för att stoppa ”nejet”. Söndra och härska. Etablissemanget hade föregående omröstning väl i minnet om högertrafiken.

   • petergrafstrm says:

    Det svenska etablissemang som verkade för ett nja var mkt sundare än det etablissemang vi har nu. Kärnkraftsmotståndet finns främst hos globaliserarna så länge självständiga nationer vill utnyttja kärnkraft för sin utveckling. Hela miljörörelsen är manipulerad av globaliserarna.

 34. angela says:

  Livslögner är farliga. Man kan inbilla sig mycket. Och ju mer propaganda för livslöpgnerna desto mer tror vi på dem. För det är så skrämmande att vakna upp ur drömmen och få verkligheten kasta i ansiktet. Det gör ont och eftersom våra rötter blivit kapade står vi där rotlösa, rastlösa och rådlösa.

  Alla som fortfarande tror att de tillhör Svenska kyrkan, en evangelisk-luthersk folkkyrka , lever på en livslögn. För det är inte sant. Det precis detta som jag i kommentarer benämner ”varat och börat”. Problemet med att gemene man inte kan skilja på det. På verklighet och fiktion.

  Gå och rösta i kyrkvalet som kommer snart. Gå tillfälligt in i Sv Kyrkan om du lämnat den för att kunna rösta och rösta ut fariséerna. Vågade folkledaren Jesus ta sig ton i den tidens samhälle så vågar vi. Idag är vi ett protektorat under Quatar. Det är den bistra sanningen. Det finns bara ett sätt att rösta nu. Annars är det slut med Sverige och svenskarna.

  http://avpixlat.info/2017/05/16/skandinaviens-storsta-moske-invigd-i-malmo/

 35. angela says:

  Missade denna länk. De felslagna bokstäverna bryr jag mig inte om. Ni förstår ändå.

  https://ledarsidorna.se/2017/05/brodraskapet-kan-luta-sig-tillbaka/

  • angela says:

   Denna länk ska också med om ni inte observerar den på ledarsidorna.se.

   https://www.svd.se/trumps-oberaknelighet-kan-leda-till-ett-litet-fredssteg/om/trumps-turne

   Det jag har att anmärka på är Harry Amsters ideliga etiketterande med ordet ”oberäknelighet”. Hur vet han att det är oberäknelighet? Det är ett konstaterande. Vi har inte tillgång till de slutna rummen så vi vet inget . Trump kanske är tvingad att göra så och det kan utnyttjas till att misstänkliggöra honom för ”oberäknelighet”. Vi kan bara tro och gissa. Det är Amsters tro men inget vetande. Det kan lika gärna vara taktik. Trump kan lika gärna vara utpressad, tvingad. Vi har ingen aning om vad han tänker. Eller hans intentioner. Att han jagas och med rena struntsaker är uppenbart. Man tar till alla tillfällen som erbjuds för att misstänkliggöra honom. Det ser man så det är ingen tro. Det är uppenbart . Amster kan också ha rätt i sin tro om just detta. Ingen vet.

   För någon dag sedan var det stort uppslag i Aftonbladet om Trumps felsägelse/miss eller hur det slogs upp när Trumps sällskap kommenterade ett svärd som han tydligen fått. Att han kunde använda det mot medierna. Ett skämt av en som var med. Sådana skämt är ganska vanliga folk emellan. Det är sådant man skrattar åt. Och att Trump är förbannad på medierna är inte svårt att förstå. Det skulle vi alla varit om det drabbat oss. Det var INTE Trump som sa det. Men man vill få det att verka så. Det är just sådant här som gör att mediernas trovärdighet är på nollpunkten. Man slår upp ingenting till att bli något extravagant för att dra till sig läsare. Det var längesedan folk insåg detta och började kalla den s k ”kvällspressen” (som nu mera kommer på morgonen) för skvallerpressen.
   (Jag hittade inte länken nu och hinner inte leta. Kanske ni redan läst det annars får ni leta själva.)

 36. angela says:

  Jag måste få uttrycka min stolthet och glädje över Tre Kronors framgång. Jag tittade nyss på Tre kronor på nätet tillsammans med delar av kungafamiljen. Det går rysningar av välbehag genom kroppen och jag får nästan tårar i ögonen av stolthet och glädje över er och att ni så framgångsrikt slåss för Sverige. Tack alla. Vi är så stolta över er! 🙂

  http://tv.aftonbladet.se/abtv/articles/217462

  • Alve says:

   Absolut, vilken kamp och vilken seger! Ställde mig upp ur stolen och skrek JAAAA!
   Statsministern blev buad vid mottagandet på Sergels torg, han är nog inte så poppis… När sedan laget gjorde entré så blev det jubel med all rätt!

   Angående Trump så har jag funderat mycket på det också. Mycket verkar konstigt men vi har ju inte en aning om hans strategi. Härligt att hans fru inte bar kvinnoförnedrande slöja…

 37. Mo says:

  Och när man tittar på bilden från Malmös senaste stora byggnadsverk vad ser man ? Män män män i det socialdemokratiska feministiska landet.

 38. Anna says:

  ”När globalismen nu tycks stärka sina positioner i Frankrike finns det anledning att vara uppmärksam på just Eurabia-projektet, som om det inte stoppas kommer att förvandla Europa till oigenkännlighet redan under kommande decennier.” skriver Peter Krabbe!

  Jag känner ännu mer behov att tjata vidare om NATO och de senaste årens agressiva ”militära övningar” i försvarssyften. Just nu täcker den hela Europa mer eller mindre men Skandinavien och de Baltiska länderna är väldigt förberedda för den påstådda angreppen från Ryssland! Min Intuition ger mig Ingen ro längre……..Kan det vara möjligt att dessa ”övningar” är generalrepetitioner före en planerad angrepp på Ryssland?
  AURORA 2017 kommer att bli en massiv övning som påminner mig om en länge förtigt och förvrängt händelse före D-Day och Invasionen vid Normandie.
  http://www.historylearningsite.co.uk/world-war-two/world-war-two-in-western-europe/d-day-index/operation-tiger/

  Länken är så nära rimlig sanning som är bara möjligt att hitta bland alla Desinformation om händelsen. De facto är att militära övningar behövs endast när ett angrepp har planerats. Varför informerar Ingen befolkningen i Europa? Är denna förvandlingen till oigenkännlighet är redan planlagt?

  • angela says:

   Nu ska jag vara vitsig Anna och ge dig ett ”Omedelbart svar”.

   Du har helt rätt i din oro. Någon som minns en man som hette Saakasvhili? Han som försökte äta upp sin slips i direktsänd BBC intervju. Varför ? Jag har visat youtube-inslaget flera gånger. Leta upp det Anna. Varför började Saakasvhili tugga på sin slips i ren förskräckelse i direktsänd BBC-tv. Jo. Han försa sig. Och i förskräckelsen började han tugga på sin slips. Han sa det då fullkomligt tabubelagda ordet NWO.

   Leta upp det inslaget Anna. Jag retades med Bildt ett bra tag efter det och när Saakasvhili var i Sverige för att tacka svenska folket för hjälpen så sa jag du med alla dina slipsar Bildt kan väl ge honom en som tack för den han åt upp i direkt sänd TV. För det var Bildt han skulle tacka. Svenska folket visste som vanligt ingenting och alla journalister ställde som vanligt inga frågor om det på presskonferensen med Saakasvhili och Rheinfeldt. Och Saakasvhili var tydligen inbillad att svenska folket sod bakom hans anfall på Sydostossetien.

   Så konstigt va? Skall jag berätta mera? Jo det kriget, Anna, började med NATO-övning i Georgien. NATO övade med Saakasvhili nära gränsen till Sydossetien. Klingar klockorna högre nu? Du behöver inte gå längre än till 2008.

   Dagen efter NATO-övningen med Georgien anföll Saakasvhili Sydostossetien. Övningen hette ”Omedelbart svar”. NATO – övningen pågick till en vecka före anfallet och var noga planerad av NATO/USA. NATO/USA och Israel var inblandade. Med soldater i Georgien som samövade med georgierna som skulle användas som kanonmat i en samlad attack mot ryssarna. Övningen hade anmälts i laga ordning. Ryssland insåg vad som höll på att hända. Och varnade men inget hjälpte. NATO-övningen genomfördes. Då samlade Putin sina styrkor och drog dem till gränsen vid Sydossetien för ryssarna förstod att NATO-övningen var en generalrepetition för Saakasvhili. Men ryssarna hade tack och lov sinnesnärvaro att stanna vid gränsen på ryska sidan och invänta anfallet på Sydossetien. Jag sa då att Putin och ryssarna var värda fredspriset det året för sin sinnesnärvaro och att de avvärjde kriget. Avsikten var inte att georgierna skulle vinna kriget utan att destabilisera området och utlösa en konfrontation med Ryssland.

   Detta hände exakt när OS-invigningen gick av stapeln. Världen skulle ha ögonen riktade mot OS-invigningen så att anfallet och provokationen mot Ryssland inte skulle ta så stort utrymme på första sidorna i medierna.

   Dessbättre var både Busch och Putin närvarande vid OS-ceremonin och talade med varandra. Busch var inte inblandad i det och han sände sin utrikesminister omedelbart till Georgien och hon var urförbannad på Saakasvhili för hon hade sagt att han INTE fick inleda krig mot ryssarna. Hon skällde på fel person. Eller personer. Bildt och Soros var de ansvariga.

   Jag skojade om det på DD om att det inte var så lätt för Condolezza Rice på sina högklackade att ränna lika fort som Carl Bildt med sina långa skankar. Allt detta skrev jag om när det hände och skrev också om att Bildt applåderades av dummerjönsarna i Bryssel när han kom till utrikesmötet efter kriget. Bra gjort Carl Bildt skrek de fåntrattarna.

   Vad handlade det om? Jo detsamma som nu. Och vad jag minns var SD på alerten då och hade detta fullkomligt klart för sig. Jag kände inte till dem då utan råkade läsa dem av en händelse och blev faktiskt imponerad av deras geopolitiska kunskap. Och undrade vad är det för några.

   Det har en fortsättning som jag också skrev om. En TV-sändning stoppades i direktsändning i USA och orsakade etn skandal sedan de inbjudit en amerikansk flicka som räddats från kriget i Sydossetien. TV bolaget hade inbjudit flickan för att berätta om de hemska ryssarna som anföll Sydossetien och blev förstummade när den lilla flickan berättade en helt annan historia. Sändningen bröts inför det amerikanska folket. Flickan berättade att Saakasvhili anföll dem och de fick fly för livet och räddas av de ryska trupperna som hjälpte dem upp i Kaukasus varifrån de flögs till USA. Av barn och fyllehundar får man ibland höra sanningen. 🙂

   • angela says:

    Jag hittade länken direkt men den verkade klippt. Jag skall gå in där igen och titta.

    • angela says:

     Oj efter letande hittade jag även den om den 12åriga flickan som berättade sanningen. Skall se om jag fick med eller om den med manipulerats. Hon tackar ryssarna. Och de avbryter sändningen. Mamman talar om att det var Saakasvhili som anföll INTE ryssarna.

     • angela says:

      Här är en annan länk om det.Men jag hittar inte den där de bröt sändningen. Och det blev kaos i studion.

    • Anna says:

     Tack Angela!
     Jag visste om Konflikten i Georgien men måste medge att inte i detaljer. Det är tydligt varför Sjevardnadze har blivit avsatt i ”Rosenrevolutionen” 2004 och vad syftet var – som alltid- att få dit en väst och demokratiorienterad ledare!
     Slipsätaren idag är ukrainsk medborgare och efterlyst för krigsbrott och ekonomisk brottslighet i Georgien.
     Tack för länkarna……slipsätaren spelar i samma Division som Chrusjtjev med den berömda skoincidenten i FN och Castro som använde bordsduken istället för servetten att torka sin mun! Fina grabbar…

     • angela says:

      OK. Anna. Om Du , Carl Bildt läser detta så skulle jag gärna vilja veta så här snart tio år efteråt (då kan väl locket få flyga av) vad ni inbillat Saakasvhili, mannen som Putin ville hänga i ballarna! Varför inbjöds han till Sverige för att han ville tacka svenskarna? För vad?

   • petergrafstrm says:

    Det lär ha varit Dick Cheney som per tfn gav klartecken till slipstuggaren att anfalla.

 39. Anna says:

  En ”konspirationsteoretiker” eller beskriver han verkligheten utifrån redan känd fakta? Sevärd….!

  • angela says:

   Skriv analytiker i stället för konspirationsteoretiker. Eller en slash emellan för att reta dem. Vad är skillnaden? Förmodligen så är mina vänner analytiker och dina konspirationsteoretiker. 🙂 Det är maktspråk. Det makten inte vill att folk ska få veta stämplar man med ”ett kejsarens-nya-kläder-ord”. Smart. Så vågar ingen tänka längre. Det gäller att få tyst på intelligentian. De kan ställa obehagliga frågor.

   • Anna says:

    @Angela!
    Att jag skrev ”konspirationsteoretiker” var bara sarkasm och inget annat! Jag vet ingenting om dina vänner men mina betraktar honom som högst trovärdig!
    Problemet är inte att folk inte vågar eller kan ställa frågor men få som lyssnar…….Sarkasm, ironi är ett välfungerade verktyg att få folk att sakta ner och ta till sig ett djupare budskap om viljan finns…..Det är förutsättningen för förändringar och en bra Dialog…..

    • angela says:

     ”Mina” och ”dina” syftade inte på dig eller mig utan var helt allmänt. Som exempelvis ”mina barn och andras ungar”.

     Jag såg citattecknen. 🙂 Tog tillfället i akt att påminna om orden. De manipulerade orden. De ska oskadliggöras. Om tillräckligt många vågar använda orden och använda humor kommer de att försvinna. De måste avdramatiseras. Använd dem som bumeranger.

  • petergrafstrm says:

   Dom som säger hela sanningen tigs ihjäl. Icke’s då och då förekommande påståenden om att de dominerande familjerna är olika sorters reptiler är väl en försiktighetsåtgärd men det kan också vara ett sätt att underminera helt seriösa altmedier. Icke får rätt mkt uppmärksamhet vilket kan tyda på stöd från deep state i ngn mån.

 40. angela says:

  Det inbillade globala lyckolandet, har gett oss Europas sämsta sjukvård. Därför att vi svenskar inte har makten i vårt eget land längre. Gangstrarna har öppnat gränserna för vem som helst att plundra vår statskassa och tillgångar.

  I nästa val tar vi tillbaka vårt land igen. Gör vi inte det nu så finns inget kvar att ta tillbaks. Då återstår endast en gigantisk sophög. Folkrörelsen har idag en röststyrka i Riksdagen på ca 13% och utgör än så länge ett stopp. Vi har slagit till handbromsen i bilen som styrs av en samling galningar i maskopi med en global maffia. I valet 2018 måste vi ha minst 51% för att ta över makten och förpassa globalisterna ut ur riksdagen. Vi klarar det med gemensamma krafter. Det gäller våra liv. Det gäller att slippa ett förödande storkrig i Sverige där globalisterna kommer att slåss om våra tillgångar. Vill vi ha det?

  Genom historien har vi mäktat med att hålla stånd mot plundrare och gangstrar. Vi lyckades att komma loss ur den elaka Nordiska Unionen som grundats av de globala habsburgska , spanska och danska skitstövlarna och det förskräckliga handelsförbundet Hansan som kontrollerade allt. Och den förskräckliga religionen, katolocismen, den enda som vågat sig hit. I 30 år slogs vi för att slippa skiten. Och som hade desamma upphovsmännen. Nu är gangstrarna här och stryker igen för Sverige är ett framgångsland uppbyggt av världens mest dugliga folk och väntar på tillfälle att kasta sig över oss. De skall inte lyckas med det. Kunde våra förfäder klara det så kan vi deras ättlingar. ”Mandom , mod och morske män finns i gamla Sverige än”. Och de svenska kvinnorna har alltid varit högst kompetenta, dugliga och fruktade och enligt nuvarande påven består den uppfattningen. Alla minns väl hans uttalande om de svenska kvinnorna i planet på väg hem från Sverige.

  http://www.bakom-kulisserna.biz/news/svensk-sjukvard-nu-samst-i-europa/

 41. Mo says:

  Vill vi och kan vi så borde folkrörelsen snarast etableras och utgå ifrån att förhindra att vårt neutrala land blir en framtida krigsskådeplats. Bara tanken på ett scenario där missiler och raketer svävar ovan våra huvuden med slutmål kärnkraftverk gör att brinnande bilar känns som gemytliga brasor.

  • angela says:

   Folkrörelsen är redan etablerad. Och fungerar och växer. Under SD-paraplyet för det hinns inte med att etablera något nytt.

   Huvudsaken är att det är en folkrörelse.

 42. Alve says:

  angela, MO med flera: Det vi kan göra är efter förmåga och möjlighet är att föra propaganda mot avarterna i vårt arma Sverige och propagera för att få en ändring till stånd. Enda möjligheten just nu är som angela skriver 51% till de som haft rätt hela tiden angående den destruktiva massinvandringen. Även om alla inte är mottagliga för information så sjunker den in och lägger sig och inväntar när fler kommer med samma budskap. Den svaga myndigheten MSB med sina ”krislådor” är trots allt en varningsklocka men de kan ju inte tala om för oss vad vi ska göra om vi hamnar i ”korselden” för de har inget att komma med. NATO-övningen med bl.a. Sverige är mycket oroande. De aggressiva NATO ska träna för att ge sig på det ”aggressiva” Ryssland. På vad sett Ryssland är mer och mer aggressivt får vi dock aldrig reda på. De menar nog att de är aggressiva när Putin försöker värna sitt land, dess invånare och deras naturtillgångar och våra ledande politiker är vindflöjlar som inte vet vilket ben de ska stå på – än slank han dit, än slank hon dit o så ner i diket…

  • angela says:

   Exakt. Alve. Och vi måste sluta upp med att be om ursäkt. Vi har inget att be om ursäkt om. Strunta i dem. Det är inte första gången i historien som detta har förekommit. Sovjetunionen, kommunism, Stalin m fl och det har fallit alltihop så vi har framtiden för oss. Det faller förr eller senare på sin orimlighet. Vi måste börja tala klarspråk och strunta i globalisternas fjantiga och hatfulla påhopp. Och som du säger peka på avarterna. Tids nog får de be om ursäkt för sina påhopp och trakasserier. Var så säkra. Den dagen kommer! Sturska upp er! Räta på ryggarna, upp med hakan och ge järnet för här kommer vi i folkrörelsen. Vi är fruktansvärt många nu. Och vi växer och växer till en tsunami. Varför tror ni att globalisterna tvingas påbörja valrörelsen redan nu? Höja tempot, ordbajseriet och påhoppen? De har redan insett att de är förlorarna. Och de inser att det är dem som i slutänden kommer att stå där som de fjantar de är.

   Det gäller våra liv och våra barns och barnbarns liv. Vi skall inte låta oss skrämmas av några vilsna fånar! Våra liv och våra barn och barnbarn är mera värda än så.

 43. angela says:

  Vågar en tolvårig tösabit säga sanningen inför miljontals TV-tittare, som här ovan, så vågar vi. Skam vore det väl annars om vi inte vågar skydda våra barn, gamla, sjuka, fattiga , eländiga människor från dessa gangstrar. Skydda dem för alla dessa fruktansvärda beslut som gör livet till ett helvete som folk inte kan ta sig ur. Då är vi bara en liten lort, som Astrid Lindgren sa.

  Precis som alla andra vettiga människor är jag trött på att se alla som trakasseras av dessa gangstrar och får sina liv förstörda. Folk har fått nog och det har jag med. Jag vägrar att ställa upp på detta vansinne. Jag skulle känna avsky för mig själv om jag inte gjorde något. Jag är trött på hur de förstör och ödelägger vår miljö, våra livsbetingelser. Idag har de talat om vattnet. Grundvattnet. Häromdagen talade man om att jorden kan börja wobbla. Gifter i jord, vatten, luft, mat och i allt det som omger oss. Och vi oroar oss för att inte ha den senaste prylen att skryta med. Är människor riktigt kloka?

  Allt det som våra förfäder påtalat och jag kämpat för under ett helt liv är en förskräcklig sanning idag. Vi måste ha helt andra ledare. Man kan ju undra varför detta om vattnet kommer just nu . Eller de svenska lantbrukens kris. Detta är ingen ny kunskap. Det är det förskräckliga. Att dessa gangstrar döljer det som är obekvämt och som kan sätta käppar i hjulet för det egna lyxlivet och maktambitionerna.

  Lyckoriket finns inte. Det är en utopi. Hur dessa globalister tror att de skulle kunna skapa detta lyckorike diskvalificerar dem med en gång. Jag har hört deras metoder som de tror de skall lyckas med. Det är bara blaj. Det är ogenomförbart. Men det är de för dumma för att begripa.

 44. angela says:

  Jag har tittat en stund i utländsk media och det debatteras på ett helt annat sätt än i Sverige. Folk visar sin vrede. Och det är helt rätt. Vi har fått vreden för att kunna ta itu med orättvisor och orättfärdighet. Vi skall inte stå som mähän och låta oss trakasseras.

  Igår hörde jag ledarnas globalistiska skitprat, samma struntprat i Manchester som i Stockholm. Karbonpappret används flitigt. Vilken som skrivit skiten vet vi inte men det är samma skit som sägs överallt. De går ju på samma kurser och lär sig att pladdra likt papegojor och beter sig som apor. Härmar varandra. Den som tänker i grupp tänker inte. För en grupp kan inte tänka. Det kan bara en individ. Det är därför man satsar på grupper idag. Det har man gjort de senaste decennierna. Tänkande individer vill man inte ha. Gruppens enda uppgift är att vara en grupp, dvs hålla ihop gruppen. Annars faller den sönder och upphör att vara grupp. Man härmar varandra. Social responsivitet. Jag vet inte hur många gånger jag räknade ”love”, ”together”. Jag tror jag räknade ”together” sju gånger efter varandra på en minut. I deras tal för att hålla folk lugna och passiva. Det är väl inte konstigt att spektaklet fortsätter och fortsätter när de inte får något motstånd. ” Vi ska inte visa någon rädsla” säger ledarna. Nej det ska vi inte men det är inte detsamma som att stå som fån och låta sig trakasseras. Vi ska se fly förbannade ut. Vi skall visa en rättmätig vrede mot våra ledare, skurkarna, som är skyldiga till detta. Och de som utför dåden. De som fattar de politiska besluten om terror och folkvandring. Vi ska reagera och agera. För att slippa ansvarsutkrävningen dövas vi med en massa joller så vi inte angriper eller ställer de skyldiga till svars. Utan i stället bygger blomberg och tänder ljus och lyssnar på jolmigt dövande skitprat som om vi vore sinnessjuka. Då har ledarna kontroll på folket och slipper ansvarsutkrävandet. Hur kan folk gå på detta och låta sig sövas till döds? För det är ju det vi gör. Dödas. Fysiskt, psykiskt, ekonomiskt, socialt, känslomässigt. Vi blir lättstyrda, viljelösa, fånar. Som inte ens har en självbevarelsedrift längre. De ansvariga skall få känna hur det är för dem som plockat avföring, blod, kroppsdelar ur håret efter dådet. Ledarna skall dras i håret till brottsplatsen innan den töms så de får känna på liklukten och se vad de ställt till med genom sina vidriga okunniga eller medvetna beslut. De ska känna verkligheten och konsekvenserna ända in i ryggmärgen. In på bara kroppen och känna folks vrede över de människor de förlorat.

  Dessbättre ringde åtminstone två personer till SR, Ring P1 och tyckte att Studio Ett betedde sig respektlöst som inte ens kunde hålla tyst under den tysta minuten utan Manchesterborna fick säga till dem att hålla käften.

  Mediefolket lever inte i verkligheten. Vet de ens vad livet är? Det är det som pågår när de är i färd med att beskriva bilden av verkligheten. Bilden är viktigare än verkligheten. De förstår inte att människor är levande varelser med ett inre av tankar och känslor. De är fixerade av yta och det som kan ses. De är yrkesskadade. Nervöst frågar de hela tiden vad vi tänker eller hur vi känner. Och sitter i sina studios och vägrar att låta oss se vad som händer utan tvingar oss att ta del av verkligheten förmedlad genom deras glasögon. Helst skall de veta vad som händer innan det hänt. Sporten är ett utmärkt exempel på det. Och vi ska avlöna dem med hiskliga löner. Skicka ut dem i jobb. De kan väl gräva brunnar om inte annat. Eller försvara landet. Något duger de väl till.

  Jag är så trött på Löfvens och Lööfs skitprat för att få röster så de kan sitta kvar vid köttgrytorna.

 45. Mo says:

  Open society är en illusion som hör till en annan värld som inte befolkas av människor. Resultatet blir istället fler och högre murar. Människan kommer alltid att längta efter gemenskapen i sin flock. Dessa galna maktmänniskor förstår inte att om de utplånar denna struktur har de heller inget att styra över. Det slutar med att de förgör varandra.

 46. Mo says:

  Det första vi måste göra om vi vill att Sverige skall förbli en suverän stat så är det att förhindra NATO-soldaters intrång i landet. Nu börjar Trump dessutom flagga för betalning,snart kommer räkningen ,ska vi ta det på krediten ? Hur många NATO länder vill då vara och betala för detta överförmynderi ? Det kanske istället blir länder som vill frigöra från detta medlemskap.

 47. Anna says:

  Frigörandet är inte så enkelt men det finns en annan effektivare lösning att ”frysa” NATO-s makt över oss: att vapenvägra. Hittills är det frivilligt med militärtjänst men snart kan bli verklighet att Europas unga skall tvingas att utkämpa ett krig som bara USA/England har intresse av!
  När man måste ta till vapen skall syftet vara: att försvara sig själv och även ställa sig bakom den gruppen som kämpar för den egna landets suveränitet!

 48. angela says:

  För att fokusera rubriken igen. Blir Eurabia det framtida lyckolandet så börjar jag faktiskt tro att Trump är kapabel att stoppa Eurabia. Det är ingen tvekan om att hans utlandsresa rönt framgångar och nu gör man vad man kan för att sabotera det han uppnått. Debaclet i EU var både komiskt och sorgligt. Dramaturgin innehöll både tragik och komedi.

  Medierna gör allt de kan för att hitta något de kan håna Trump för. Bagateller som enbart blir komiska när medierna blåser upp det. Men det som sticker ut mest var det som hände i kölvattnet på attentatet i Manchester. Mays blickar var inte nådiga vid mötet med Trump i Bryssel och man undrar varför. Jag tycker att Trump klarat sig bra på sin utlandsresa. Men varför ett så kraftigt påhopp? Från GB? Jag tror det har att göra med att de inte lyckats fälla honom. Avskedandet av Comey var en rejäl snyting för globalisterna.

  A Deep State Coup som flera antagit. Trump har trampat GB på tårna ordentligt och GB vill ha bort honom. För reaktionen på de läckta medieuppgifterna i samband med Manchester-attentatet verkar konstiga. Överdrivna. Comey är en ful fisk som agerar för Blimps. Genom att avskeda Comey tillfogade han Blimps en rejäl smocka. Deras plan att få bort Trump genom att dels göra honom handlingsoförmögen genom att t ex blockera lagen om inreseförbudet och att vilseleda honom i Mellan Östern frågan så hoppades man kunna fälla honom.

  Nu har det inte lyckats än. Och Trump har nått framgångar på sin utlandsresa. För 20 timmar sedan meddelades att en appellationsdomstol i Virginia har beslutat att Donald Trumps presidentorder om inreseförbud även fortsättningsvis ska blockeras. Enligt Reuters kommer domen att överklagas till USA:s högsta domstol, enligt ett uttalande från justitieminister Jeff Sessions. Att Trump är i krig med skuggregeringen är det ingen tvekan om. Det visade inte minst Macron med sin handtryckarduell. Och EU-skurkarnas agerande. Tufft av Trump att läxa upp dem och att inte låta sig skuffas undan eller skrämmas till undfallenhet. Stoltenberg såg riktigt tagen ut. Han tyckte nog det var pinsamt det är ju trots allt USA som driver NATO som han är chef för.

 49. Alve says:

  Jag vill bara säga TACK angela för din information – jag är imponerad! Vad gäller Trump – han slutar inte att förvåna och i vissa stycken måste man beundra honom. Den som lever får se vad det leder till men jag har inte slutat tro på honom. Ja, ”stackars” Stoltenberg, han såg ut som en ledsen hund… Våra svenska medier, vad ska vi säga om dem? De är i alla fall sysselsatta med att försöka hänga med i svängarna…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: