Corona del 1 – vacciner, mål eller medel?

Bill Gates

 

I några inlägg skall jag försöka sammanfatta vad som händer idag mot bakgrund av rådande pandemi. Spekulationerna står som spön i backen. Men vad är sant och vad är rökridåer för att dölja fakta? Eftersom jag själv saknar tillräckliga kunskaper i frågan börjar jag här med en artikel av William Engdahl på bloggen NEO, återgiven i sin helhet. Engdahl ser jag som en av de mest pålitliga i kampen för att avslöja globalismens väg mot världskontroll, hans böcker har varit en stabil kunskapsgrund för min egen blogg under de senaste fem åren. Så, över till Engdahl, hans originaltext på engelska finns här: https://journal-neo.org/2020/03/18/coronavirus-and-the-gates-foundation/

Coronavirus och Gates Foundation

Det kan antas att ingen har varit mer aktiv när det gäller att främja och finansiera forskning om vacciner som syftar till att hantera coronavirus än Bill Gates och Bill och Melinda Gates Foundation. Från att sponsra en simulering av en global pandemi med coronavirus, bara veckor innan Wuhan-utbrottet tillkännagavs, till finansiering av ett flertal företagsinsatser för att komma med ett nytt vaccin mot det uppenbarligen nya viruset, är Gates närvaro där. Vad innebär det faktiskt?

Vi måste erkänna att Bill Gates åtminstone är profetisk. Han har hävdat i flera år att en global mördare-pandemi kommer att komma och att vi inte är beredda på det. Den 18 mars 2015 höll Gates ett TED-föredrag om epidemier i Vancouver. Den dagen skrev han på sin blogg, ”Jag höll bara ett kort tal om ett ämne som jag har lärt mig mycket om på senare tid – epidemier. Ebola-utbrottet i Västafrika är en tragedi – när jag skriver detta har mer än 10 000 människor dött. ” Gates tillade sedan, ”Så hemskt som denna epidemi har varit, den nästa kan vara mycket värre. Världen är helt enkelt inte beredd att hantera en sjukdom – till exempel en särskilt virulent influensa – som smittar stort antal människor mycket snabbt. Av alla saker som kan döda 10 miljoner människor eller mer, är det överlägset sannolika en epidemi . ”

Samma år 2015 skrev Bill Gates en artikel för New England Journal of Medicine med titeln ”The Next Epidemic: Lessons from Ebola.” Där talade han om en speciell klass läkemedel som ”innebär att ge patienter en uppsättning specifika RNA-baserade konstruktioner som gör det möjligt för dem att producera specifika proteiner (inklusive antikroppar). Även om detta är ett mycket nytt område är det lovande eftersom det är möjligt att en säker terapi skulle kunna utformas och införas i storskalig tillverkning ganska snabbt. Mer grundläggande forskning liksom framstegen för företag som Moderna och CureVac kan så småningom göra denna strategi till ett viktigt verktyg för att stoppa epidemier . ” Moderna och CureVac får båda idag medel från Gates Foundation och leder ledningen för att utveckla ett godkänt COVID-19-vaccin baserat på mRNA.

2017 och grundandet av CEPI

En global influensaliknande pandemi är faktiskt något som Gates och hans välbesatta stiftelse har ägnat många år med att förbereda sig för. Under Davos World Economic Forum initierade Gates 2017 något som kallas CEPI, Coalition for Epidemic Preparedness Innovations, tillsammans med regeringarna i Norge, Indien, Japan och Tyskland, tillsammans med Storbritanniens Wellcome Trust. Dess uttalade syfte är att ”påskynda utvecklingen av vacciner som vi kommer att behöva för att innehålla utbrott” av framtida epidemier . Han noterade vid den tiden att ”Ett lovande område inom vaccinutvecklingsforskning använder framsteg inom genomik för att kartlägga DNA och RNA för patogener och göra vacciner.” Vi kommer tillbaka till det.

Händelse 201

År 2019 gick Bill Gates och stiftelsen full-tilt boogie med sina pandemiska scenarier. Han gjorde en Netflix-video som gjorde ett kusligt imaginärt scenario. Videon, som ingår i serien ”Explained”, föreställde sig en våt marknad i Kina där levande och döda djur staplas och ett mycket dödligt virus uppstår som sprider sig globalt. Gates framträder som en expert på videon för att varna, ”Om du tänker på något som kan komma och som skulle döda miljoner människor, är en pandemi vår största risk.” Han sa att om ingenting gjordes för att bättre förbereda sig för pandemier skulle tiden komma när världen skulle se tillbaka och önskar att den hade investerat mer i potentiella vacciner. Det var veckor innan världen hörde tal om fladdermöss och en levande våt marknad i Wuhan Kina .

I oktober 2019 samarbetade Gates Foundation med World Economic Forum och Johns Hopkins Center for Health Security för att anta vad de kallade en ”fiktiv” scensimulering med några av världens ledande personer inom folkhälsa. Den fick titeln Event 201.

Som deras webbplats beskriver det, simulerade Event 201 ett ”utbrott av en ny zoonotisk coronavirus överförd från fladdermöss till svin till människor som så småningom blir effektivt överförbar från person till person, vilket leder till en allvarlig pandemi. Patogenen och sjukdomen som den orsakar modelleras till stor del på SARS, men den är mer överförbar i samhället genom människor med milda symtom . ”

I scenariot Event 201 har sjukdomen sitt ursprung i en grisodling i Brasilien, som sprids genom låginkomstregioner och exploderar i slutändan till en epidemi. Sjukdomen bärs av flygresor till Portugal, USA och Kina och vidare så att inget land kan kontrollera den. Scenariot innebär att inget möjligt vaccin är tillgängligt under det första året. ”Eftersom hela den mänskliga befolkningen är mottaglig ökar det kumulativa antalet fall exponentiellt under de första månaderna av pandemin och fördubblas varje vecka.”

Scenariot slutar sedan efter 18 månader när det fiktiva coronaviruset har orsakat 65 miljoner dödsfall. ”Pandemin börjar sakta på grund av det minskande antalet mottagliga människor. Pandemin kommer att fortsätta i någon takt tills det finns ett effektivt vaccin eller tills 80-90% av den globala befolkningen har utsatts. ”

Event 201 spelare

Så lika intressant som det fiktiva scenariot Gates-Johns Hopkins Event 201 från oktober 2019 kan vara, är listan över paneldeltagare som blev inbjuden att delta i det imaginära globala svaret.

Bland de utvalda ”spelarna” som de kallades var George Fu Gao. Speciellt är prof. Gao chef för det kinesiska centret för sjukdomskontroll och förebyggande sedan 2017. Hans specialisering inkluderar forskning om ”överföring av influensavirus mellanrum (värdhopp)… Han är också intresserad av virusekologi, särskilt förhållandet mellan influensavirus och migrerande fåglar eller levande fjäderfämarknader och fladdermus-härledda virusekologi och molekylärbiologi . ” 

Prof. Gao förenades bland annat på panelen av den tidigare biträdande direktören för CIA under Obama-perioden, Avril Haines. Hon tjänade också som Obamas assistent för presidenten och huvudsekreterare för nationell säkerhet. En annan av spelarna på Gates-evenemanget var amiral Stephen C. Redd, chef för kontoret för folkhälsoberedskap och respons vid Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Samma CDC står i mitten av en enorm skandal för att inte ha tillräckliga funktionstester tillgängliga för att testa fall av COVID-19 i USA. Deras beredskap var allt annat än lovvärt.

Adrian Thomas, vice ordförande för det skandalomsusade Johnson & Johnson, det enorma medicinska och farmaceutiska företaget, avrundade gruppen. Thomas ansvarar för pandemisk beredskap vid J&J inklusive utveckling av vacciner mot ebola, Dengue Fever, HIV. Närvarande var också Martin Knuchel, chef för kris, nöd- och kontinuitetshantering för Lufthansa Group Airlines. Lufthansa har varit ett av de största flygbolagen som dramatiskt har minskat flyg under COVID-19-pandemikrisen.

Allt detta visar att Bill Gates har varit anmärkningsvärt upptagen av möjligheten till ett globalt utbrott av pandemier som han sade kan vara ännu större än de påstådda dödsfallen från den mystiska spanska influensa 1918 och har varnat i åtminstone de senaste fem åren eller mer. Vad Bill & Melinda Gates Foundation också har varit involverat i är att finansiera utveckling av nya vacciner med hjälp av CRISPR-genredigering och annan teknik.

Coronavirus-vaccinerna

Gates Foundation-pengar stöder vaccinutveckling på varje front. Inovio Pharmaceuticals i Pennsylvania erhöll 9 miljoner dollar från CEPI, Gates-backed CEPI, Coalition for Epidemic Preparedness Innovations, för att utveckla ett vaccin, INO-4800, som är på väg att testas på människor i april, en misstänkt snabb tidsram. Dessutom gav Gates Foundation just en extra $ 5 miljoner för att utveckla en egen smart enhet för intradermal leverans av det nya vaccinet .

Dessutom finansierar Gates Foundation-pengar via CEPI utvecklingen av en radikal ny vaccinmetod som kallas messenger-RNA eller mRNA.

De samfinansierar Cambridge, Massachusetts bioteknikföretag, Moderna Inc., för att utveckla ett vaccin mot Wuhan nya coronavirus, nu kallad SARS-CoV-2. Modernes andra partner är US National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), en del av National Institute of Health (NIH). Chef för NIAID är Dr Anthony Fauci, personen i mitten av Trump Administration-virusens akutrespons. Anmärkningsvärt om Fauci-Gates Moderna coronavirusvaccinet, mRNA-1273, är att det har rullats ut på några veckor, inte år, och den 24 februari gick direkt till Faucis NIH för tester på mänskliga marsvin, inte på möss som vanligt. Modernes medicinska chef, Tal Zaks, hävdade: ”Jag tror inte att bevisa detta i en djurmodell är på den kritiska vägen för att få detta till en klinisk prövning .”

Ett annat anmärkningsvärt tillägg från Moderna på sin webbplats är den juridiska ansvarsfriskrivningen, ”Speciell anmärkning om framåtriktade uttalanden: … Dessa risker, osäkerheter och andra faktorer inkluderar bland annat: … det faktum att det aldrig har funnits en kommersiell produkt som använder mRNA-teknik godkänd för användning . ” Med andra ord helt obevisad för människors hälsa och säkerhet.

Ett annat bioteknikföretag som arbetar med obevisad mRNA-teknik för att utveckla ett vaccin för COVID-19 är ett tyskt företag, CureVac. Sedan 2015 har CureVac fått pengar från Gates Foundation för att utveckla sin egen mRNA- teknik . I januari beviljade den Gates-stödda CEPI mer än 8 miljoner dollar för att utveckla ett mRNA-vaccin för det nya coronavirus .

Lägg till det faktum att Gates Foundation och relaterade enheter som CEPI utgör de största finansiärerna av den offentlig-privata enheten känd som WHO, och att dess nuvarande direktör, Tedros Adhanom, den första WHO-direktören i historien som inte är läkare, arbetade i flera år på hiv med Gates Foundation när Tedros var regeringsminister i Etiopien, och vi ser att det praktiskt taget inte finns något område i den nuvarande pandemin för coronavirus där fotspåren inte syns. Om det är till mänsklighetens bästa eller skäl att vara oroliga kommer tiden att visa sig.

F. William Engdahl är strategisk riskkonsult och föreläsare, han har en examen i politik från Princeton University och är en bästsäljande författare inom olja och geopolitik, uteslutande för onlinetidningen ”New Eastern Outlook.”

Min kommentar: 

Bill Gates engagemang i vaccinationsindustrin är numera välbekant för de flesta. Om man så vill kan man se pandemier i aktuellt tidsperspektiv som ett skapat problem i syfte att kunna presentera en lösning. Det är i så fall en makalöst cynisk affärsverksamhet, eftersom den kostar många människor livet. Nästa fråga blir då vad syftet med vaccinerna egentligen är? Rent kommersiellt för att kunna sälja en produkt till det pris man själv bestämmer? Att skapa depopulation genom sterilisering av intet ont anande kvinnor eller att förkorta livet för pensionärerna, den icke-produktiva delen av befolkningen? Att bredda vägen för globalismen genom att skapa kaos, oro och instrument för militär kontroll av befolkningen? Att injicera nanopartiklar för elektronisk kontroll av människorna genom obligatorisk vaccinering?

Eller är det så att Bill Gates är en missförstådd idealist som satsar sin förmögenhet för att hjälpa alla världens invånare mot hotfulla och dödande sjukdomar? Att Gates är en förespråkare för depopulation är känt sedan länge och många har svårt för att få denna inställning att gå ihop med nämnda idealism. Tills vidare har vi inte svaren på dessa frågor, men kanske får vi en föraning genom att notera att i Event 201 förutsattes 65 miljoner döda under de 18 månader som scenariot skulle pågå. Först därefter är det dags att vaccinera – mot nästkommande pandemi. Kan vi kalla det att slå ihjäl två flugor i samma smäll?

Peter Krabbe

109 Responses to Corona del 1 – vacciner, mål eller medel?

 1. hllviken says:

  All hälso- och sjukvård måste vara under demokratisk kontroll.

  Det ska inte vara möjligt att några mega-rika styr livet här på Jorden. Redan nu har det framkommit vilken ondska som ligger bakom Världspolitiken.

  Krigen, folkmorden, manipulerad historieskrivning, undervisning och MSM.

 2. Jonas says:

  Tack Peter för ännu en upplysande krönika om ondskan i världen. Jag börjar mer och mer fundera i banorna att ingen organisation eller människa får tillåtas bli så rik att de kan styra världsutvecklingen med sin makt och pengar. Det är jordens folk som ska styra sin egen utveckling land för land och inget annat. Hur vi ska nå dit har jag ingen aning om.

  • Erik says:

   En stark stat med högt skattetryck 🙂

   • Savalle says:

    🙂

    • Mo says:

     Jizya.

     • Savalle says:

      Och i Bibeln är det TIONDET.

      ”Tiondet har sitt ursprung redan i Gamla Testamentet (1 Mos. 14:20 och 5 Mos. 14:22).”
      (Wikipedia)

      Denna tiondel gick till mycket goda ändamål.

      Parasiterna har vänt på proportionerna! Istället för en tiondel, kräver de kvävande nio
      tiondelar – med skatt på skatt på skatt!

      – Och skatten vi betalar finansierar storindustrins grind-vaktare, fullständigt onödiga räntor till oligarkernas banker på utlånade pengar som helt saknar täckning, FIATPENGAR!

      – Och skatten vi betalar finansierar lyxliv för landsförrädare, ryggradslösa knapptryckare och hela deras pack!

      – Och skatten vi betalar finansierar gravt ljugande leksaks-professorer och hela
      Massmedias-Sliskiga-Maffios (MSM)!

      Tvi vale!!!

      • Mo says:

       I en liten sammanhållen folkgrupp som lever i social värdegemenskap, kan skatt fungera som jag uppfattar att det var tänkt i Bibeln. Men hos oss har det fungerat som ett rov, en plundring av det arbetande folket till elitens nöjen och krig. Det urartade med Gustav Wasa sedan har det löpt på. Påminner om maffiasamhällen där du måste betala för överlevnad och beskydd. Vår följsamhet och acceptans av beskattning till andras förmån medför att vi har de bästa förutsättningarna i Europa för att implementera Jizya.

  • Savalle says:

   Jonas, jubelåret, känner du till det?

   ”Vart 50:e år, räknat från den tidpunkt då israeliterna gick in i det utlovade landet. Under jubelåret skulle landet ligga i träda, och hebreiska slavar skulle friges. All mark som ingick i en ärvd egendom men som hade sålts skulle då lämnas tillbaka. Hela jubelåret var som en enda lång högtid, ett frigivningsår, som förde nationen tillbaka till det tillstånd den hade då Gud upprättade den. (3Mo 25:10)”
   https://www.jw.org/sv/bibliotek/b%C3%B6cker/ordf%C3%B6rklaringar-bibeln/jubel%C3%A5r/

 3. olga sjöberg says:

  Planeringen av det som händer i världen nu har pågått länge. Pandemi som orsak, att människor frivilligt isolerar sig nu och ska övervakas av polis, ca100 000 i Frankrike och ett okänt antal polis, militär, drönare i Spannien. Övervakningen av befolkningen tycks hårdna mer och mer för varje dag. Intressant är en bok, se länk, att 2013 har David Geaber från LSE skrivit om ”skåp zombies”, avstängning av värdelösa människor, ett feodalt system där eliten tar över makten i hela världen. När jag såg bilden blev jag varse om att samma sak pågår just nu överallt. En tillfällighet eller en plna för NGO som sker mitt för våra ögon?

  https://www.economist.com/open-future/2018/06/29/bullshit-jobs-and-the-yoke-of-managerial-feudalism

  • carinaagrellgmailcom says:

   Världen ligger redo för hemarbete som norm igen, alltså som före industrialismen när bönderna tog på sig extrajobb om kvällarna åt de första entreprenörerna. Arbetsköparna behöver inte stå för lokaler, folk får slita på sina egna bord och stolar, kylskåp och toaletter. För de som jobbar hemma i Kina finns ett digitalt fotostämpelkort som de får stämpla in och ut med. Det kan ju verka lyxigt att slippa masa sig iväg till jobbet, men arbetskamrater fyller för det mesta en viktig funktion.

 4. Pingback: Corona del 1 – vacciner, mål eller medel? — Peter Krabbe – Life, Death and all between

 5. Diddno says:

  Virus verkar inte vara det vi är ledda att tro, se på YT ” Stefan Lanka HIV artefact ” om det gigantiska bedrägeriet vi utsatts för, att vissa kan sprida elände på annat sätt är en annan femma, ingen har dött någonsin av virus, däremot kommer många att dö av det kommande och mer eller mindre obligatoriska ”mirakelvaccinet” samt nedstängning av människors möjlighet att försörja sig på egen hand, hur många har fått sparken bara sista veckan och hur många står på tur ? Finspång behöver akut tillfälliga besökare.

  • Savalle says:

   Bortsett från Finspång så anser jag nog att du har helt rätt, Diddno – men det potentiella Finspångs-gänget ska i vart fall inte få styra över oss längre!

   Ni alla – Se även Göran Åkessons och Kjell Holmstens kommentarer i den förra tråden som helt harmonierar med det som Diddno här framhåller!

   Och nu till ett bekant uttryck: ONT SKA MED ONT FÖRDRIVAS!

   Därför bifogar jag här en hälsning till alla dem som behöver ”bat out of” (avlägsna sig väldigt snabbt från) en viss hemvist:

   (Meat Loaf – Bat Out of Hell)

   • Savalle says:

    MEN ATT TA STEGET FULLT UT – utan att återvända!

    Många som varit – och är – fast i träsket har längtat efter det. Michael Jackson mördades sannolikt eftersom han gick ut offentligt med upplysningar och STORT mod om den djupa statens terror.

    För att lyckas att ta sig ut krävs mod, beslutsamhet och stark vilja.

    Se videon som jag bifogat som ett incitament, om än samtidigt ett avskräckande exempel!

    Det gäller att ha uthållighet.

    Det kommer att göra ont, men det leder till det som är gott.

    Många måste frigöra sig.

    När människomassorna lyckas frigöra sig från ondskans makter tar världen ett glädjeskutt framåt.

   • Diddno says:

    Besök i Finspång är ämnat att ge vissa besökare möjlighet att göra offentlig avbön och reglera den skada man åsamkat sina medmänniskor genom att i lönndom och mot betalning medverka till att rasera det generationer gemensamt strävat efter att bygga upp, nämligen ett samhälle som en period var trevligt att leva i och var ett exempel för andra att följa, det andra alternativet är livstids förvisning och all konfiskering av egendom, och om inte alt. 1 eller 2 passar så erbjuds FREDLÖSHET, valet tillfaller besökaren.

    Historiskt ex. På Romartiden så fick den som spädde ut Äkta jungfru olivolja som påföljd ”stegling” så frågan är vad som är rimlig påföljd till medverkan i att förstöra ett välfungerande samhälle där många redan mist sitt liv i onödan och ännu fler mist sin livsglädje och framtidshopp, själv hoppas jag att de som medverkat till denna utveckling kan förlåta sig själva och välja alternativ 1, då kan vi börja på nytt och göra det bättre.

  • hllviken says:

   Har ingen dött av virus????????

   Sverige nu: antal döda av C-viruset

 6. hllviken says:

  Oetisk organhandel hör till detta tema.

  Alla vuxna borde veta detta men de känsliga gör bäst i att stänga av i filmens sista del när barnen kommer.

  Turkiet – ISIS – Israel samarbetar.

 7. Savalle says:

  Bill Gates…

  Lite språkliga associationer:

  Gates kan vara pluralformen av ordet GATE som betyder port, dörr.

  ”Babylon (egentligen ”Guds port”, akkadiska Babili(m), arabiska Babil, hebreiska Babel) var huvudstad i Babylonien och låg vid floden Eufrat. ”
  (Wikipedia)

  Men vilken gud?

  ”Enligt Första Moseboken var det också i Babylon som folket försökte bygga ett torn upp till himlen. Gud förstörde tornet och straffade folket med språkförbistring, dvs gjorde så att människorna i världen började tala olika språk och inte längre kunde förstå varandra.
  Detta arv av strävan efter världsherravälde fördes vidare genom Nebukadnessar, en berömd Babylonisk härskare som har en huvudroll i profeten Daniels bok och som till Babylons redan dåliga rykte förde ’’avgudadyrkan’’ och påtvingad världsreligion.
  (Wikipedia)

  ”Babylon har betytt flera olika saker genom historien.
  Ordet har ofta använts som en symbol för det man ansett vara ett korrupt samhällssystem. Ordet har blivit synonymt med förtryck och är en kollektiv term för materialism, egoism, fördomsfullhet och allt som undertrycker personlig frihet och sann andlighet.”
  (Wikipedia)

  Så visst har Bill och Melinda ett ovanligt passande efternamn…

 8. flumnisse says:

  satt precis och läste om detta, kommer det bli tvångsvaccinering ? det ena ledde till det andra..
  Why have more than 1,300 CEOs left their post in the past year?
  visste de som som komma skall, eller vill de maximera sin vinst ?
  och event-21 ledde till adrenochrome hm
  bla annat bill gates sägs ha lämnat flera poster, såg oxå bill gates berätta om manmade virus/flu patent på syntetisk virus ? (skall se om jag hittar klippet) noterade datum hm

  frågan är vad vi skall göra, ser ingen ingen lösning i att förstå varför det sker, vi måste vara kontra och organisera ett motstånd bereda väg för konflikt inte bara mot tvång utan den invasion som kommer bryta igenom om inte massivt motstånd erbjuds där vi alla blir inblandade på det ena eller andra sättet, offer eller vinnare..
  akkad daily har en bra ståndpunkt/tolkning, Greece Does Not Yield på något sätt ser jag de överlevande har kvar problemet med massinvandring som tar död på vår västliga civilisation vi måste försvara oss..

  • Jan says:

   Flumnisse, var det denna video du tänkte på? Fann den på Mikael Hagenbos senaste blogg. Har bara sett de första 20 minuterna och den tar upp vad som sker i USA och kopplar Corona-viruset och Wuhan med 5G, så långt som jag hann se. Kan inte bedöma trovärdigheten i stort och filmen tycks vilja skapa rädsla; ”This TRUTH is Terrifying(Do not Fear!):

  • Savalle says:

   Ja, vi måste vara kontra och organisera ett motstånd bereda väg för konflikt inte bara mot tvång utan den invasion som kommer bryta igenom om inte massivt motstånd erbjuds där vi alla blir inblandade på det ena eller andra sättet, offer eller vinnare!

   – Enormt viktiga ord av dig, Flumnisse!

   Därför behöver vi tala om detta med människor som står oss nära, människor i vår närhet.

   – Det är hög tid att AGERA!

 9. hllviken says:

  Välplanerat!

 10. Mo says:

  Vaccinationer var tänkt som förebyggande insatser mot svåra infektionssjukdomar men har spårat ur som patentlösning. Allt skall vaccineras bort och det finns starka bakomliggande ekonomiska intressen. Ingen vet väl egentligen vilka inaktiva varianter som ligger slumrande och kan väckas till liv. Det finns idag ett växande motstånd mot denna typ av interaktion där de långsiktiga effekterna och följderna är osäkra. Många vill ha alternativ och rädslan för biverkningar är stor vilket är en sund reaktion. När samhällets politiker börjar signalera tvångsvaccinationer växer oron och motviljan. Inget är så viktigt för välbefinnandet som att själv få bestämma över sin kropp och själ. Det är dessutom en dålig lösning vid akuta pandemier eftersom det tar lång tid att utveckla säkra vaccin. Jag tror att denna epok istället går mot sitt slut, för industrin och mänskligheten är det mycket bättre att utveckla effektiva antivirala farmaka som kan användas selektivt till dem som får en allvarlig sjukdomsbild. Då får majoriteten av befolkningen en chans att möta infektionen och utveckla naturlig immunitet som är den allra bästa. Patienten kan vara delaktig vid behandling med farmaka på ett annat sätt.
  Vaccinationer blir inte USAs väg tillbaks till storhet. Bill Gates får kanske denna gång själv smaka på förlustens bittra kalk som befolkningen har serverats så många gånger.
  I Kina ses återhämtningens gryning, med återgång till vardagen inom industrin. Om vi får samhällskollaps med massarbetslöshet i väst i spåren efter Coronan så är det andra bakomliggande strukturproblem som har varit förutsättningen för skadan.

 11. Savalle says:

  Paralleller, överensstämmelser, likheter…

  Jämför Krabbes härliga fotografi här uppe av ”den store filantropen” Bill Gates med detta foto:

  https://www.google.com/search?q=statsepidemiolog+anders+tegnell&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiKwYa5sqzoAhUBy6YKHSSSDP0Q_AUoAnoECAsQBA&biw=911&bih=438#imgrc=YhHH4sIIAgFk-M:

  Minns ni Arga Gubbens kommentar om ansiktsuttryck och en viss statsepidemiolog

  – Men statsepidemiologen ser mer pressad ut, eller hur?

 12. Eltervåg says:

  Hej
  Vad om Corona viruset bara är en distraktion? Titta – detta är orsaken till alla bekymmer som plågar ekonomin, och varför allting stängs ner!

  Gregory Mannarino, även kallad Robin Hood of Wallstreet, säger nu att det är försent. Vi gjorde inte motstånd i tid. Jag tror han har rätt. Och jag hoppas bara jag hann förbereda mig väl, för nu är det för sent. Inte minst har jag verkligen fått anledning till att tänka om! och smälta all information den sista veckan – och anpassa mig til den nya verkligheten (arbetar i Oslo)

  https://steemit.com/@marketreport

 13. Arga gubben says:

  Bra krönika, Peter. Vi måste hålla ögonen på Bill Gates. Savalle är på rätt väg när det gäller hans namn. Ordet betyder port på iranska, en plats där man kommer in. En hamn eller kanske en religiös uppenbarare. I Babylon kom ondskan in.

  Statsministern berömmer Sydkorea för Coronahanteringen och förstår inte att han då dömer ut Sverige. Leif Östling kritiserar nationalekonomerna och förstår inte vilken gedigen utbildning Kerstin Hessius har. Han tänker på ekonomi som en företagsledare, medan hon ser en mycket större bild. Agnes Wold gillar inte heller kritik som den makhavare hon är. Kerstin har rätt. Kina klarade Corona genom att lida ekonomiskt en kortare tid och jobben finns kvar.

  Nu ska några filosofer bestämma vem som ska få leva eller dö. Man ska räkna framtida livsår istället för liv. Regeringen kan enligt plan avskaffa några av oss.

  Kina vill hjälpa oss att få bukt med viruset. Ja, inte mycket händer om vi inte får hjälp av de duktiga kinseserna. Statsministern ska kanske berömma dem? Varje italiensk familj kan ha en smittad och Gunnar Hökmark skäller på Kina? Gå in i din svenska kammare tills vreden går över,det är ett kristet budskap. Vi tvättar dörrhandtag och lampknappar. Viruset kan överleva i fyra eller fem dagar utanför kroppen.

  Regeringen ser inte ut att kunna avsättas just nu och Stefans tuppkamm sväller. Makthavarna kommer att fortsätta göra misstag och göra fallet värre.

  Claes-Göran fick inkallelseorder efter hjärtproblem och jag efter obehandlad cancer. Stå upp, jag öppnar en port för dig. Jag är ju ingenting? Proklamera Mig, som är allt. Min bättring är dålig. Men du försöker. Jag kan inte gå. Jag helar dig. Ska Herren behöva kalla in sina sista reserver? Sådant är läget i landet och flera sekulära kämpar för oss.

  ”Nu struntar jag i det här!” NORDENS KALLELSESTUND Claes-Göran Bergstrand

 14. eva-marie says:

  ” Vare sig vi lever eller dör så hör vi HERREN till ” säger Skriften.

  Jag känner mig inte speciellt orolig för viruset för egen del. Mest oroar jag mig över att vi isoleras från våra närmaste som bor långt ifrån. Barnen är mer orolig att träffas än jag själv är. De vill inte smitta mig och det förstår jag ju.

  ” Give them all to Jesus ”. Oron och bekymren alltså. Några av er som är i min generation minns denna glittrande sångerska från 70 -talet.

 15. Loa says:

  ”innehålla utbrott” ska nog vara ‘hålla inne’, stoppa. 🙂
  Event 201. Jag undrar hur man kan hålla en pandemi”övning”. Att ”öva” på bilar och bomber etc. kan jag fatta, men hur utföra sånt på virus?

 16. hllviken says:

  Michael Oddane och Ola Dammegård om den konstiga situationen vi befinner oss i nu:

  • Loa says:

   Underbart! Man känner sig som en kalv på grönbete, allting FINNS! Sök och du ska finna, ibland högst upp till och med! (Jag ska inte säga mina sökord..) Wow. Är det Googles personal som är olydiga när chefer avvikit eller är det för att stanna..? Gläds åt ögonblicket; är det SÅHÄR frihet känns!

 17. hllviken says:

  Kompetensen hos en som bestämmer över oss:

  Betygskala 1 – 5 där 5 är högsta betyg

  • Mo says:

   Micke K, vi skall nog inte övervärdera gamla skolbetygs betydelse för ett gott ledarskap. Intellektuell skärpa är viktigt men inte avgörande för harmoni. Tvärtom kan för stor ensidig vikt vid denna förmåga hos politiker leda till att de ser ned på befolkningen som blir deras röstboskap, en nödvändigt del i det politiska spelet. Man kanske manipulerar sina väljare för att nå sina mål i den personliga karriären. Annie Lööf var visst superduktig i skolan med högsta betyg, frågan är vad hon prioriterar i sitt politiska värv.
   Politiker ska ha en god grundläggande teoretisk utbildning kombinerat med gedigen arbetslivserfarenhet, hur många saknar inte den senare delen när vi går mot en utveckling där politiken blir en egen profession. Men då förlorar vi snart det viktigaste i en demokrati, lyhördheten för väljarnas önskemål. Det är således väljarnas kunskapsnivå som är den kritiska punkten i ett direktdemokratisk system som så många efterfrågar. Lärdom omfattar så många dimensioner utöver teoretiska kunskaper som inte får tappas bort, livet skola.

   • hllviken says:

    2 – årig social linje 🙂 Den allra lägsta linjen på IQ-skalan.

    Hans beteende är därefter.

    • Mo says:

     hllviken, jag vill inte försvara socialdemokratin eller Ygeman som person men sociologi som ämnesområde, kanske det allra viktigaste om vi skall förstå det som händer i samhällen.

     • hllviken says:

      Det handlar inte om Sociologi som ämnesområde.

      De olika gymnasielinjerna hade olika svårighetsgrad när det gällde intellektuell kapacitet. I den 2-åriga sociala linjen fanns de som inte klarade av skolan. Att ha låga betyg därifrån visar att man är på grundskolenivå.

      Ska vi ha Sveriges högsta ämbeten till de mest outbildade och obegåvade?

      Vanstyret är väl tydligt nog för alla att se?

      • Mo says:

       Jag håller med dig angående dagens vanstyre. Men var finns den verkliga politiska makten, hos politiska tjänstemän med hög utbildning eller de politiskt valda som bygger sin position på sitt sociala nätverk. Sveriges högsta ämbete är väl egentligen monarken. Vilken typ av politiskt styre vill du ha i framtidens Sverige ?

 18. ingeborg says:

  Köp boken av William F Engdahl

  Klicka för att komma åt Hotet_mot_livet.pdf

  Den Genetiska ManipulationensDolda Agenda

  • Savalle says:

   Det är mycket glädjande! Sprid kunskap om denna bok, Ingeborg – och alla ni andra som läst eller kommer att läsa den!

   Denna bok är en av de viktigaste böcker jag vet om.

 19. Anders says:

  Rothschild blev lite purken på Trump som tog upp att Malariamedicin & antibiotika kan vara gamechanger för Corvid19. Båda läkemedlen är patentfria.
  ”HYDROXYCHLOROQUINE & AZITHROMYCIN, taken together, have a real chance to be one of the biggest game changers in the history of medicine.”

 20. JohanW says:

  Peter’s slutkommentar-enligt mig mkt BRA.
  Vem är Bill Gates, vad har han för historia? Fanns Visst en skolad Rockefeller läkare som hette Frederich Gates som arbeta med tester av vacciner i det område som senare var starten till ”spanska sjukan”.
  Inte en omöjlig tanke att Gates familj har en plats i deras världsordning, så har det fungerat förr, det gäller att hålla kretsen ”smal” för att undvika störningar i planerna. En kuriosa är att en av Trumps släktingar var en av alla de som dog i ”spanska sjukan”….
  Varför dog så många soldater i ”sjukdomen”?
  Varför är så många ”steriliserade” Idag. I Afrika finns antagligen ett enormt mörkertal. Varför Finns autism? Varför ökar autism så enorm kraftigt?Vilka är Gates vänner/umgängeskrets?
  Nu när någon har börjat släppa på censuren, Google lite på vaccin damage/bilder osv.
  Finns tidiga uttalande från Trump om vaccin och dess risker. Ni har säkert redan följt Linda Karlström men om inte, gör gärna detta. Hon lyfter frågan om vaccin på ett mkt bra sätt-en modig kvinna. Lägg gärna tid och studera diagrammen som visar dödligheten i sjukdomar och när vaccin introducerades….
  Då jag forfarande tror på en betydligt ljusare morgondag för mänskligheten följer en Låt ”Victory Of Life”
  – Do not fear!

 21. JohanW says:

  Om ni väljer att lyssna på det låt jag länkade till tidigare idag vill jag även skicka en annan länk som var kopplad till första länken. Den handlar om JFK Jr. Har inte hunnit se hela än men funderar ändå kring sambandet.
  Frågor. Har det något med del 10 ”Fall Cabal” som vi kunnat se sedan några veckor tillbaks? Har det något med att dokument snart kommer att släppas för allmänheten om mordet på hans pappa?
  Sanningen kommer komma fram – den går inte att stoppa (Hur länge om helst). Aldrig någonsin har så många att tacka några få, för vad de gjort. uttryckt (Ungefärligt😊) av Irlands premiärminister 17/3-20

 22. Mo says:

  Den finansiella sektorn, systemets sjuke man. Lyssna på informationen, i Sverige bevakar staten bankens intressen gentemot befolkningen till skillnad mot i USA. Våra korrupta politiker, varför betalar vi deras löner ?

 23. Noterar så här på söndagen när solen skiner och himlen är oskyldigt blå att det just nu är 33 kommentarer under detta inlägg! Och här kommer en grej från daily mail som i min värld inte alls är en konspiration!

  Jeremy Corbyn’s brother Piers claims Bill Gates and George Soros are behind coronavirus in bid to cull world’s population with poisoned antidote in bizarre conspiracy theory

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-8117325/Jeremy-Corbyns-brother-Piers-claims-Bill-Gates-George-Soros-coronavirus.html?fbclid=IwAR1eXg6R5eIA1OPmuPM4QG5rgJq8nOCc-hIekeH7iPaggMG6zRqYzs495pY.

 24. Virus som är latin betyder slem! Så virus är ett lösningsmedel i kroppen när vi måste avgiftas. Bill Gates är en skurk som borde doppas i tjära och fjädrar. Han borde löpa gatlopp med Soros vid sin sida.
  The Only Way to Get a Virus is to be Injected With it – Aajonus Vonderplanitz

  • Eclipse says:

   Virus saknar alltså kärna, respiratoriskt system, cirkulation och matsmältning, är inte vid liv och överförs inte mellan individer utan bildas av kroppens celler när den behöver göra sig av med restprodukter.

   Undrar bara varför de då säger på radion att virus har funnits enormt mycket längre tid än människor och djur.

   Beskrivningen av hur tvål fungerar mot virus motsäger i alla fall inte Vonderplanitz tes. Coronaviruset ser ut som julapelsiner med kryddnejlikor i. Viruset har ett membran av lipidmolekyler nitat med proteinspikar som hjälper viruset att infektera celler. Tvålmolekyler har en hybridstruktur som består av ett hydrofilt (vattenlösligt) huvud och en hydrofob (fettlöslig) svans. Svansen kilar sig fast i virusmembranet och tar sönder det, varpå fragmenten kapslas in i små bubblor som sköljs bort med vatten.

   Videoklippet förmedlar ett skriftligt citat av Henry Kissinger: ”The greatest way to get rid of overpoulation is to inject people with contaminated medications.”

   Tjära och fjädrar räcker inte på långa vägar åt dessa avskum. Varför inte inspireras av:

   Femte Moseboken 28:20-68

  • Loa says:

   TACK för denna!
   Som den Mikael Möller postade: Important Information on Coronavirus 5G Kung Flu
   https://www.bitchute.com/video/mWcUoESRO0c5/ – (och den finns nu på Youtube!)
   Så övertygande /uppmuntrande /lugnande, både intern och extern aspekt. Jag har alltid tyckt det känns bra att ”ge sig hän” åt förkylningar och influensa – hur kroppen går för högtryck, jobbar, rinner och hettar medan man ligger slak i sängen och låter det hända. Trust the plan.. 🙂

 25. Hans Hjelm says:

  Mera om Monsanto-Filantropen- och Investeraren Bill Gates planer, för att berika sig själv.

  https://www.infowars.com/monsanto-investor-bill-gates-says-gmo-crops-needed-to-fight-starvation/

 26. hllviken says:

  Coronapandemin passar globalisterna:

  Staten stärker sitt grepp över medborgarna; minskad rörelsefrihet, ökad kontroll över våra aktiviteter, bankerna begränsar kontantanvändningen……

  Det går att ställa in svensk undertext.

 27. hllviken says:

  Bästa upplysningen om pandemin nu?

  http://coronavirus.jhu.edu

  John Hopkins University, Maryland, USA, hade ”Pandemic Simulation Corona” okt 2019!

 28. hllviken says:

  VÄLPLANERAT!

  Sept 2019: Angela Merkel besökte Wuhan och talade om medicinskt samarbete med Kina!

  De tyska företagen CureVac och Lufthansa var med i Gates och John Hopkins Uni´s pandemiövning Corona i USA oktober 2019;

  http://www.veteranstoday.com/2020/03/21/coronavirus-bioweapon-hecatomb-italy-prophecy-on-pandemic-and-nwo-by-obama-biden-cias-queen/

  Dec 2019 Coronapandemin sägs starta i Wuhan.

 29. Arga gubben says:

  Gates och andra högdjur har hemliga möten, det har sipprat ut. Wallenbergarna investerade också i Monsanto.

  Statsministern ska hålla ett ”presidenttal” ikväll. Palme fick kritik när han höll sitt. Jag fortsätter att studera Stefan. Han är osäker och gömmer sig bakom Magdalena Andersson när han kan. Hon var med när han besökte en skola med många svenska barn. Barnen kunde ju ställa besvärliga frågor. Han gladde sig när han fick en fråga på engelska. Han ville visa att han kan lite grand och jag gissar att saken var arrangerad. Alla andra frågor var på svenska. Han mörkar så mycket han kan. Riksdagen fick inte veta att Morgan skulle ta över om Stefan blir indisponerad. Varför ständigt denne Morgan? Stefan inrättade ett säkerhetspolitiskt råd och jag har aldrig sett ett protokoll. På det sättet kringgår han VU och partistyrelsen. Han var inte snäll mot Håkan Juholt, en riktig vänsterman. Nä, Stefan tjänar kaitalismen.

  Jag har bara läst om den krympta Riksdagen i en enda artikel. Möts den lilla skaran virtuellt? Sjöstedt blir kvar till hösten, eftersom partikongressen har ställts in. Corona slår hårt, men visar också vilket konstigt statsskick vi har. Drottning Annies verkar fortsatt vara mammaledig. Det är förståeligt, men också en välsignelse, eftersom vi slipper se henne med näsan i vädret.

  Många unga intensivvårdas och jag misstänker att gamla redan räknas bort. De som har blodgrupp 0 drabbas inte lika hårt, säger en expert. Det är jägarnas blodgrupp och Sverige har många jägarättlingar. Jag undrar om det gäller 0 Rh+ eller 0 Rh-. Även läkarutbildningen ska ske på distans och det är omöjligt. Hur tänker regeringen? Varför inte ransonera toapapper? Slå till med 500 riksdaler för det andra paketet, det görs redan i några butiker. Regeringen har varit handlingsförlamad länge och vill tysta all kritik.

  Tidningsutgivarna kräver socialhjälp när annonsintäkterna minskar. Det räcker inte med presstöd, tycker de. Dra in presstödet och lägg pengarna på testkit. Dra in en del av uhjälpen och pengarna till FN. Lägg pengarna på kommunerna, vården och de lidande småföretagarna. Ge fattigpensionärerna ett lyft. Gör som Trump och dela ut helikopterpengar, ty vi kan vänta inflation och varubrist. Små företag har svårt att komma tillbaka när likviditeten tryter. De lider redan av uppblåsta hyror.

  Nu är många hemma och tänker. De har tid att följa nyheterna. De inser att de är små och undrar vem som kan hjälpa dem. De ser förfallet och några kanske vänder om.

  Du är i tjänst, eva-marie. Sången är så fin. Du ger oss sånger jag och andra har missat.

  • eva-marie says:

   Arga gubben. Roligt att du uppskattar sången. Jag satt uppe länge i natt och tyckte det var så trist att jag måste hållas skild från min familj. Jag sökte uppmuntrande musik och hittade denna. Evie var ganska mycket i ropet här på 70-talet. Sen gifte hon sig med vår Pelle Karlsson (” Han är min sång och min glädje ”) och dom bor i USA.

   Just nu läser jag på text-tv att Angela Merkel befinner sig i karantän för hon har träffat en smittad läkare. Hmmm. Är det sant eller fake news ? Kanske finns det ngn annan anledning att hålla sig undan ett tag ?
   Jag har lite svårt att ta till mig av alla larmrapporter och tvivlar på vissa uppgifter. Men visst skall vi vara försiktiga. Det var upplyftande att se hur frimodigt ni samlades i Solnahallen, Arga gubben. Jag följde stora delar via datorn, men såg inte allt.

   Antar att du sett ” Wake up Globe ” -avsnittet om censurlättnad på google och youtube. Det
   kändes hoppfullt. Kanske är det mer som händer än vi vet om.

   • Savalle says:

    Wake up Globe är fantastiskt bra.

    ”Var inte rädda!” är ett centralt budskap i denna video:

    (Conny om Trump, Q, White Hats & The Great Awakening.)

 30. ragnhild says:

  Har du plass for dette Peter Krabbe. Det er helt OK om ikke. Legger til at dette er vel det mest seriøse jeg har vært innom av arbeide herifra, har det kanskje noe å gjøre med frislepp på youtube å gjøre??

  En god bit er viet chemtrailing. Endelig er det blitt publisert ganske så troverdig, og det til og med på norsk.
  Flere gode innspill om CO2 . Videre flere rent pedagogiske forklaringer på hva vi er opp imot på ulike områder. Jeg tenker på dem som ikke vet det grann. Medborgere her hjemme bl.a. – hvordan kan de nå ”på tampen” så og si ta det hele til seg. Ser for meg fornektelser.

  Akkurat nå er det koronaviruset som opptar de fleste, naturlig nok.
  Av kommentarfelt eks. på resett så er der stadig oppvåkning hva både økonomi og globalisme gjelder. Likeså som hos dere avsløres globalisttilhengerne blant politikerne i tillegg til deres mangelfulle bakgrunn og med det farlig ukyndighet, med rent katastrofale følger for folk og land. Vår egen statsminister karakteriseres som en administrator kun, og at hun med følge har sviktet næringslivsutviklingen i landet. Istedet kan private ta seg inn og få skattefrie betingelser an mass.
  Vi er EØS-tilknyttet, ikke EU medlem, men opptrer som fullt medlemsland. Litt om det også i.l.a. videoinnspillingen.

  Jeg har lenge undret meg over at der ikke satses mer på industrioppbygning her i landet. Nå utkrystalliserer det hele seg. Bl.a. små- og mellomstore bedrifter skal IKKE ha livets rett. Ruin forut for de fleste er hva som pågår her og nå. Og for ikke å forglemme, bibelkyndige er inndratt i dette arbeidet som videoen står for.

  Hadde aldri trodd at jeg skulle komme til å se dette i norsk språkdrakt. Takk til dem som står bak. Ja, til og med Lars Bern fikk noen minutter via Swebbtv.se

  Avslutning/konklusjon: 500 år siden pavemakten, nå blir vi loset tilbake…

  Og om det har noe å gjøre med ”frislipp”. Kan det bety at toget er godt, for oss alle. Våknet vi aldri i tide … gikk de av med seieren via velferdsstaten, en villet episode i utviklingen mot NWO..

  • Savalle says:

   Tack, Ragnhild, för dina utomordentligt viktiga iakttagelser!

   Du skriver: ”Bl.a. små- og mellomstore bedrifter skal IKKE ha livets rett.”

   Den onda agendan försöker att främja intrång av jätteföretag, skrivna i något skattefritt City of London-ägt ”skatteparadis”!

   Överallt ser vi denna agenda genomföras i vårt misshandlade land!

   Tidigast drabbade detta svek jordbrukarna, men nu breder det ut sig åt alla håll och kanter.

   När vi har sanerat bort dessa Finspång-människor, för att anknyta till Diddnos tankegångar, ska vi göra allt vi kan för att bygga upp medelstora och små företag – och naturligtvis även större, men då med försiktighet, så att inte den bistra historien upprepas.

   • ragnhild says:

    Til deg og alle andre ”konspirasjonsanalytikere”:

    https://www.globalresearch.ca/are-5g-biometric-systems-being-covertly-installed-during-lockdown-where-you-live/5707159

    I USA tråkker Rothschild- og andre klaner opp 5G-veien. Fra slike kommer ingen forklaring i utide – Jo, R-slekta er ikke bare knyttet til bankvesenet. Telecom og 5G installeringer er også deres inntektsområde, kilde D.Tavares/stop the crime.net

    5G:
    ”They are coming for our Children”/ref. lenke,
    ”They are coming for you”.

    Wuhan var første by i verden som hadde fullt utviklet 5G, hvilken betydning hadde det for immunforsvaret til befolkningen? Einar Flydal samler nå beretninger etter installert 5G i norske Trondheim..

    Stakkars oss alle sovende, tafatte – jeg synes ikke som Daniel at vi fortjener det som kommer, men forstår hans håpløshet. Hvor er alle som vet, som heller ikke synes vår fremtid er lys, alle som har et bedre utgangspunkt overfor eks. myndighetene, se neste avsnitt.

    Norske jurister/advokater har i disse dager mestret via sine protester å avverge at vår regjering har fått stortinget til å gå med på unntakstilstand ut 2021 som var ønsket av Erna Solbergs-regjeringen. Det betydde at nettopp regjeringen skulle ha fullmakt til å bestemme tiltak så lenge. Stortinget la seg på 6 måneder. Konklusjonen ble 1-EN MÅNED ;), foreløpig.
    Stortingsforsamlingen tar her heldigvis kontroll over regjerings-lystne globalister. Stor takk til vettuge lov-arbeidere/jurister bl.a. som reagerte.

    Og jeg undres på regjeringens ønske om nesten 2 år ”totalitært styre”.

 31. Loa says:

  Jag har just sett Landsfadern Aladåbens ”Tal till nationen” om isolering och lyda myndigheter och ta hand om varandra och andra, krönt av ‘du kommer att känna dig stolt’ – Han hade LILA slips, exakt nyans (magenta)!

  • Savalle says:

   När det gäller frimurarnas färg-signalering vill jag åter hänvisa till YouTube-föredraget:
   ”Ole Dammegård – “Terror” – are you kidding me?” Scrolla fram 1 timma och 27 minuter.

  • hllviken says:

   Mycket intressant!

   Talet hölls på ”skull and bones”- datumet 3 22

   Slipsens magentafärg signalerade: ”Detta är under Frimurarkontroll!”

   • Mats says:

    Man ska inte överdriva färger, numerologi o sådant men hans slipsval är intresant. Vet ej om han haft lila slipps tidigare? Om inte, hade någon gett honom rådet att bära lila. Vet ej om färgen är exakt rätt men skulle inte förvåna om detta har mening. Tämligen vanligt bland eliten, dagen efter valförlusten hade både Bill o Hillary övertydlig lila färgval

    • Eclipse says:

     Jag tolkar slipsfärgen som röd + blå = lila. Alltsedan de började med blocköverskridande enighet och svenska flaggan i kavajslaget.

     Löfven har nästan alltid någon nyans av rött eller blått i vanliga fall.

     Lila indikerar dessutom nobilitet och auktoritet. Mörklila är lite doom & gloom, sorg och stundens allvar.

     Tekniskt sett är slipsen tvåfärgad. Som detta exempel i cerise/marinblått:

     • Arga gubben says:

      Intressant, Eclipse. Bönerörelsen ser fyra röd-blåa floder rinna från Norden ner i Europa. De är röda av martyrers blod och jag tolkar det blåa som trons färg. Antikrist hatar båda. Floderna går tillbaka till Israel, alltså ursprunget. Profetian är stark och kan leda till väckelse i andra länder. Nordiska vikingar står upp på ett nytt sätt. Vi här i Norden är inte bäst, men har märkligt nog de egenskaper som behövs i vår tid. Som när de envisa judarna fick Ordet för att bevara det.

      De två vittnena har legat döda på Jerusalems gator och folken förfäras när de kommer till liv. Swedenborg, och, som jag tror, Lorber.

      Rudolf Steiner berömmer Göthes färglära, men jag kan den inte.

      • Eclipse says:

       Jag hörde det där med floderna i något av Enarson-klippen ifrån Solnahallen.

       Jag menar att om man tar ett kliv tillbaka och ser det som sker nu ur ett kosmiskt perspektiv, så kommer det ytterst från Himmelen. Även om det tekniskt sett är iscensatt av onda globalister, så är det en reningsprocess av Jorden som pågår. En omvälvande period inför en ny tid av Ljus. Det är möjligt att vi aldrig har haft så mycket hjälp utifrån som nu. NWO-galningarna vill kapa denna nya tid, men de kommer inte att lyckas.

       Personligen tar jag det här med ro (men vem vet vad som händer om en vecka?) trots att jag från och med idag står utan jobb och aldrig varit med i a-kassan. Jag är frivilligt timanställd för att jag inte vill jobba heltid och har längtat efter semester. Ett par månader skulle vara skönt. Med tanke på att jag jobbar i anslutning till flyget så lär det dröja längre, eftersom det är stopp för extrapersonal vid permittering av de fastanställda.

       Välj Kärleken i stället för Rädslan!

       ”The eagle is the only bird that loves the storm. When clouds gather, the eagles get excited. The eagle uses the winds of the storm to rise and is pushed up higher.”

       • Maja Dacke says:

        Välj Kärleken i stället för Rädslan! Ja!

        Men örnen är inte den enda fågel som gillar storm – måsar och trutar gör det också.

  • Eclipse says:

   Google:

   Expressen: ”Ikväll klockan 21:15 håller statsminister Stefan Löfven ett fem minuter långt direktsänt tal till nationen i SVT.”

   Arbetarbladet: ”Vi sänder talet live”

   När man klickar på Expressenlänken är ordet ”direktsänt” borta. Jag fotade tv-skärmen under talet:

 32. Not CO2 says:

  Har läst någonstans att Bill Gates egna barn inte har tagit en enda vaccinationsspruta någonsin!? Någon som har info om detta?

  • Loa says:

   Ja, mycket intressant! Men det kan ju bli svårt eftersom ‘lertavlor’ spänner över tusentals år och så olika riken: Sumer, hettiter, semiter, Ugarit, perser… och har mycket varierande ändamål: inventeringar, böner, åkallan, riter, poesi, kontrakt, lagar, korrespondens och hjältehyllningar.

 33. JohanW says:

  Hörde vid tillfälle att färgen på slipsen symboliserar underkastelse. Denna färg har dykt upp i flera sammanhang, minns en bild på paret Clinton vid en Träff, om jag minns rätt med Påven. under Trumps tid figurerar denna kulör emellanåt där man menar att Trumps tidigare motståndare ”vikit ner sig”.
  Imorgon skall man ”presentera” ett botemedel mot viruset, start bl.a. i New York. Ska bli intressant att se vad som händer, kanske kör man botemedlet i fler städer där just NG är utplacerade? Varför sa generalen efter Trumps tal idag (från podiet) Don’t eat blood 2 till 3 ggr?

 34. Savalle says:

  En till som bekänner färg! David Icke fascinerar genom sin karisma och sin kunskap om dolda ting, men hans framträdanden saknar aldrig desinformation.

  (DAVID ICKE – THE TRUTH BEHIND THE CORONAVIRUS PANDEMIC: COVID-19 LOCKDOWN & THE ECONOMIC CRASH)

  • Savalle says:

   Förutom den lila ”uniformen” syns ibland två gamla skrivmaskiner i bakgrunden. De ser ut precis som skrivmaskiner av märket CORONA. Den ena ser vi redan efter en minut. Den andra är på ett fotografi som hänger på väggen.

   När jag lyssnar på den enormt skicklige David Icke brukar jag roa mig med att försöka att ”fiska upp” all potentiell desinformation. Ibland är det lite som att leta efter nålen i höstacken, eftersom det allra mesta han säger är sant. Desinformationen är alltid väldigt viktig för manipulatörerna att plantera ut.

   Många sanningssökare sväljer David Ickes budskap med hull och hår. För mig är han ett typexempel på ”controlled opposition”.

 35. Arga gubben says:

  Ett intressant experiment gjordes för att studera lufttryckets kraft. Två klothalvor sattes ihop och luften pumpades ut. Två starka hästar kunde inte dra isär dem. Och den andliga världen i detta stora universum utan vår luft? Inga hästar kan bekämpa den. Hästar står för förståndet i Bibeln och i vår tid för oförstånd. Hästen Morgan är en åsna. Jag lyssnade på Stefans tal och det var värdelöst. Han lade allt ansvar på oss. På Swebb-TV berättas om olika blodgrupper och vilka som inte blir svårt sjuka. Blodgrupp 0 Rh+ verkar vara säkrast.

  Madonna beter sig mycket konstigt.

  https://www.expressen.se/noje/madonna-bisarra-naken-video-om-coronaviruset/

  Ljud av en åsna

  Bra kritik:

  Stefan Lövens tal till Coronanationen

  • Savalle says:

   ”Madonna lagt ut en bild där hon sitter i badet och täcker sina bröst med rosor.” (Expressen)

   Rosen är symbol för socialismen – men även för Rosicrucian Order, som har starka kopplingar till Tempelriddare, Frimurare och Kabbala.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: