När korthuset faller samman…

Trump-supporter stormar Capitolium

Sedan min förra artikel publicerades lördagen den 9 januari har utvecklingen gått i rasande fart. Den viktigaste händelsen är utan tvekan att Trump undertecknat The Insurrection Act of 1807, vilket innebär att presidenten kan styra landet via krigslagar.

Dels säkrar det att Trump sitter kvar fram till den 20 januari, då Biden – vilket många fortfarande tycks tro – skulle sväras in som ny president, dels innebär det att Trump som överbefälhavare för de väpnade styrkorna kan genomföra arresteringar av personer som kan misstänkas vara inblandade i ett försök till statskupp och ställa dessa inför militärdomstolar. Det civila rättssystemet tycks ha kollapsat genom påverkan från kuppmakarna. Med kuppmakare menar vi då kretsen kring Joe Biden och Demokraternas politiker. Jag skall förklara detta, för många svårförståeliga faktum nedan. Biden är väl vald efterträdare på presidentposten?

Svaret är både ja och nej, Biden är utsedd av elektorskollegiet grundat på ett förfalskat valresultat som därefter certifierats av vicepresident Mike Pence eftersom konstitutionen inte ger något annat val. De prövningar som Trump krävt i diverse domstolar har inte tagits upp på grund av undanhållande av bevis och korruption. Som framgår av min artikel ovan har nu hela valfusket klarlagts i detalj och förfarandet finns beskrivet där. Detta faktum innebär att Trump har kunnat ta beslutet att sätta Insurrection Act i verket för att förhindra att landets säkerhet äventyras och att främmande makt får ett obehörigt inflytande över amerikansk politik och samhällsstyrning. Presidentposten är i nuläget fortfarande vakant från och med den 20 januari 2021, tills frågan om valfusk är formellt utredd.

Under innevarande vecka är det då USA:s militär som har den juridiska makten i landet och arresteringar av misstänkta inblandade i valfuskets alla aspekter kommer att genomföras. Alla amerikaner har uppmanats att hålla sig inomhus för att inte drabbas av gatukonflikter eller annan våldspåverkan. Gränspassager kontrolleras, särskilt mot Canada, flygtrafiken är begränsad och det marina territoriet kontrolleras vad gäller trafik in och ut ur landet. Undantagstillstånd gäller. Presidenten med familj befinner sig på säker plats i landet.

Vad som kan tyckas märkligt i detta scenario är att inte ett ord nämns i svensk media om pågående händelser, trots att dessa är de mest uppseendeväckande sedan andra världskriget. Samtidigt släcks sociala medier ner i ett accelererande tempo, länkar raderas och kommentatorer stängs av från nätet utan förvarning. Vad vi nu ser – om Trump lyckas – är att vänsterns omvandling från ett fritt, demokratiskt samhälle till ett totalitärt kommunistiskt av Kinas modell stoppas, åtminstone under de kommande fyra åren. Yttrandefrihetens vara eller icke vara står därmed också på spel, vilket knappast kan bli tydligare än vad vi ser just nu.

Avslöjandet av valfusket kommer att hindra den Kinavänliga Biden-administrationen att tillträda presidentposten . Relationerna mellan USA och Kina kommer därmed att nå ett nytt lågvattenmärke med handelshinder och politiskt spel om Nordkorea, Taiwan och Iran. Kinas försök att köpa in viktiga amerikanska företag som General Electric kommer att leda till restriktioner i syfte att rädda kvar amerikansk industri. Kinas sätt att föra krig är inte med hjälp av vapen utan genom handel och inköp av övriga världens industri och infrastruktur. I och för sig bättre, men vill vi bli ställda inför resultatet?

Händelserna i Italien kommer att ge konsekvenser genom utbyte av nyckelpersoner som premiärminister och militära kontakter med EU och NATO. Spelet om den katolska kyrkan och Vatikanen har fått en ny och högre dignitet. Vi skall se närmare på detta nedan:

Avslöjandet att Vatikanen varit inblandade i valfusket genom sina Leonardo-satelliter förvånade många. Vad har den katolska kyrkan i politiken att göra? När vi följde spåren visade det sig att Barack Obamas administration hade starka kopplingar till både Italiens premiärminister Matteo Renzi och påven Franciskus, kopplingar som förde tillbaks till 2015, då påven besökte USA och Obama. Det man hade gemensamt var vänsterns agenda, the Great Reset, eller i den tidens termer New World Order. Det nya totalitära systemet med en världsregering, en världsreligion och utan nationalstater. Eliten på toppen och folket på botten, ett slavsamhälle med avskaffad äganderätt.

Att den katolska kyrkan skulle stå för världsreligionen såg man fördelar med, denna religion var den mest utbredda i världen. Men den måste anpassas till den nya formen av socialism. Den gamla var för ålderdomlig i synen på abort, HBTQ, transgender, feminism, pedofili, upplösning av familjebegreppet m.m. Det behövdes en ”katolska vår-revolutionen” som komplement till de ”arabiska vår-revolutionerna ” som man hade satt igång i arabvärlden. Problemet var den sittande påven, Benedict XVI, (Ratzinger) som var starkt konservativ.

Vatikanen i blåsväder ?

År 2013 avsattes Benedict under mystiska omständigheter och en ny påve valdes i form av den känt socialistiskt inriktade Franciskus, tillika jesuit. Obama hade då suttit som president i USA sedan 2009 och klarat sitt omval samma år. Effekterna av den nya kyrkliga filosofin lät inte vänta på sig, förändringarna i Vatikanen förvånade många som inte förstod bakgrunden. Franciskus skulle skolas in som världspåve med en socialistisk kyrka bakom sig.

När Trump tillträtt som amerikansk president år 2017 blev han direkt uppvaktad av en delegation från den amerikanska katolska kyrkan med begäran om utredning av den amerikanska regeringens (under Obamas tid) inblandning i det kuppartade utbytet av Benedict mot Franciskus. WikiLeaks hade då publicerat dokument som visade på ett antal märkliga omständigheter.

Frågor som ställdes rörde inblandning av NSA i skiftet av påve, låsta bankkonton för Vatikanen tills Benedict avgått, amerikansk påverkan vid valet av Franciskus och särskilt av förespråkare till den katolska våren genom personer som John Podesta, Hillary Clinton, Joseph Biden och Barack Obama. ”Det är helt enkelt inte påvens rätta roll att bli inblandad i politik i den omfattningen att han kan anses vara ledaren för den internationella vänstern”, skrev delegationen till Trump redan 2017. Vi vet nu att stora summor kapital överförts av Obama till Vatikanen och att den italienska regeringen varit inkopplad på det som skulle utmynna i ett valfusk för att förhindra omvalet av Trump fyra år senare.

Hur blir då fortsättningen för Franciskus? Hans livläkare i Vatikanen har nyligen avlidit, enligt uppgift i sviterna efter Covid-19. Detta märkliga förhållande tolkas av många som att även Franciskus kan komma att drabbas, han har inte varit synlig på senare tid och avbokat engagemang utan förklaring. Har skandalerna nu blivit för påfrestande och kommer den konservativa falangen att återta makten? Vi kan inte bortse ifrån att utgången av presidentvalet också kommer att få avgörande betydelse i Vatikanen.

Det vi ser idag är själva finalen av en planering som pågått under hela Obamas tid vid makten och fortsatt utan Trumps vetskap även under hans presidentperiod. Den världsliga makten har gått hand i hand med den kyrkliga för att tillsammans förverkliga The Great Reset.

Vad händer då härnäst? Trump är fast besluten att kräva rätten till den kommande perioden som president, i kraft av det faktiska, oförfalskade valresultatet. Detta är ju inte mer än rimligt. De närmaste dagarna kommer arresteringar att ske samtidigt som bevis säkras. Det gäller dokument, mail, bankkonton som kan avslöja korruption m.m. När kongressen åter samlas den 19 januari måste åtgärderna kunna förklaras och motiveras. Därefter återstår frågan om en ny president installeras den 20:e eller inte. Det vet vi inte än, men majoriteten av det amerikanska folket har gjort sitt val – det skall vara Trump. Han har ett brett stöd i USA, något som tydligen är svårt att förstå för svenskar som till 80% stödjer Biden. Men lyckligtvis är det folket i USA, inget annat land, som väljer sin president….

Demokraternas talman Nancy Pelosi försöker få kongressen att avsätta Trump för att upphäva undantagstillståndet och kunna genomföra installationen av Biden under nästa vecka. Detta ser inte ut att lyckas. Alternativet är ett hot om riksrätt för Trump, men det lär inte heller kunna avbryta pågående aktiviteter. För båda parter är det en kamp mot klockan. Denna veckan kommer att avgöra utgången.

Peter Krabbe

369 Responses to När korthuset faller samman…

 1. Jonas says:

  Våld ska med våld bemötas av den enkla anledningen att det enda språk de våldsamma onda ”människorna” förstår är våld. Vi ser detta som ett prakt exempel i vårt eget land där de våldsamma klanerna ( läs invandrad brottslighet ) tagit över landet med just våld. Svensk polis och rättsväsende har lagt sig ”platta på marken” och tror de ska kunna lösa problemet med saft & bullar och korvgrillning, vi se ju hur bra detta går. De flesta revolutioner, om inte alla revolutioner där folket återtagit makten har skett med våld. Diplomati och diskussion fungerar bara om båda parter är villiga att lösa ett problem i samförstånd. Problemet med ”deep state” tror jag inte kan lösas på fredlig väg eftersom alla våra statliga system är korrumperade och infiltrerade av onda våldsamma ”människor”, tyvärr så blir följden av våld att oskyldiga drabbas. Må vara att många av statliga myndighetspersoner är utsatta för utpressning av något slag men då har de låtit sig luras in i en fälla av utpressning och då kan man diskutera deras omdöme och om de är lämpliga för den befattning de har.

 2. Mjölner says:

  Jag har nu repat mig från den värsta besvikelsen och tycker som följer.
  En pappfigur har nu intagit maktens högsäte i USA. Den vänsterblivna socialistmobben jublar. Inte den minsta hjärncell har använts till att syna pappfiguren Joe Biden och vilka krafter som kontrollerar honom. Media har ägnat fyra år av oavbruten smutskastning för att bli kvitt Donald Trump. Jag äger knappast eller ingen politisk analytisk förmåga, men nu tycker jag väl att knapjudarna och vapenlobbyn fått den gratisrunda de suktat efter i fyra långa år. Minns att Eisenhower redan tidigt varnade för det vapenindustriella komplexet. Nu får vi se om de krigsgalna generalerna i Pentagon lyckas starta ett nytt krig någonstans. Att Trump skulle ha ett äss i rockärmen verkar högst tvivelaktigt. Han dränerade inte träsket vid makten.
  Hur skulle han lyckas nu i efterhand.
  Jag tror han är glad och lättad över att ha klarat livhanken. Det är i dagens Amerika lön nog.
  De onda krafterna i skepnad av CIA, Silicon Valley, Obama, Clintons, Kissinger, Rockefeller och Rothschilds fortsätter understödja färden mot NWO. De senare skulle enligt rykten ha mördat sju amerikanska presidenter. Men lyckades inte med Trump trots idoga försök. Kanske det inte var Rothschilds som försökte. Det finns gott om alternativ. Vi har ett exempel i Sverige. Man kanske skulle försöka en gång till i akt och mening att dränera det svenska träsket.

  • kirurgenblog says:

   Mjölner cheer up. Denna kommentar lade jag idag in på Patrik Engellaus utmärkta blogg, Det Goda Samhället:

   Jag tror, i min enkelhet och i min lilla kula, att New World Order är ett omöjligt projekt. Människorna bakom globaliserings- och förslavningsteorierna är dock mycket starka och kommer att göra allt för att genomföra NWO. Men detta projekt är alldeles för komplicerat, rörigt och ostrukturerat för att kunna genomföras trots alla dessa biljoner av dollar, men vi kan förväntas oss omfattande turbulens i framtiden och kanske också omfattande våld.
   Människan är en unik varelse, ibland så rationell och ibland så oerhört irrationell (i samma människa). Den enskilda människan med stort M är den kraft i världen som när hon vaknar upp ur sin törnrosasömn och inser att hon blivit grundlurad, kan samla i sig i legioner och kasta omkull NWO-projektet. Till dess håll modet uppe och upplys omvärlden om sanning, rättrådig och rättvisa.
   Människan är gjord för familjebildning och utan familjen blir det inget riktigt samhälle, dessutom ligger det i människans natur att vilja äga sin egen ”jordlott”.
   Personligen känner jag mig trygg i min Gudstro. Det hjälper i både glädje och sorg.
   Det rätta samhället som kommer att byggas upp kommer att vila på andlighet, rättvisa, sanning och kristendomen. Något annat alternativ finns inte.

   Mjölner, efter vad jag har klurat ut är du en riktigt bra karl men inte särskilt troende. Så här på ålderns höst är det kanske läge att börja tänka på det det andliga och intellektuella djupet?! Stures kommentarer ger väldigt mycket härvidlag.

   MVH
   Lassekniven

   • Mjölner says:

    Hej Lassekniven!

    Tack för dina tröstande ord. Jag är tyvärr hårdfjällad när det gäller andlighet men respekterar både din och Stures (och även ni andra på bloggen) inställning till andlighet, gudstro och det djupt intellektuella tänkandet.

    Min inställning till liv och död har hittills varit att livet är en gåva som skall förvaltas på bästa sätt. Skillnaden mellan liv och död, härifrån till evigheten, är bara en hårsmån några sekunder.
    Mitt liv är inte torftigt eller innehållslöst bara för att det brister i andlighet eller gudstro.
    Läser mycket, gillar musik, opera och konst (måleri). Har varit aktiv musiker på fritid i olika orkestersammanhang och var på tjänstetid upptagen av tekniska problem med processorer.
    Utanpå detta flygtokig. Men jag tror inte på någon himmelsfärd för min del.
    Vi får tro och hoppas att rättvisa sanning och andlighet så småningom besegrar ondskan.

    MVH Mjölner.

 3. Martin says:

  Kyrkan i Sverige (både frikyrkan och sv kyrkan) är generellt vänster, medan den i USA är höger. Ja, man kanske röstar på Kd men hjärtefrågorna är hög invandring, högt u-landsbistånd, ett högt skatteuttag osv. Därför har man särskilt från kyrkligt ledarhåll förfasats över att Trump blev president, och nu när han förlorade uppvisar man en otäck skadeglädje. Man hånar öppet alla profeter som förutsade att Trump skulle bli president, kristna ”trumpister” (som man inte vill definiera) är inte kristna alls. Det är som att alla hämningar och fördämningar nu har släppt, hatet och hånet mot oss på höger-sidan är bottenlöst. Jesus undervisning om att älska varandra spelar inte någon roll, det viktiga är att hitta kättarna och offentligt prygla oss till omvändelse. Det är kusligt. Ni som inte följer detta obehagliga skådespel på kristna bloggar och twitter-konton skall vara tacksamma.

  • Ron says:

   Martin:
   Jag har inte följt detta skådespel och är tacksam för att ha missat det.

   Stämmer dina uppgifter så har dessa ”kyrkliga ledare” knappast Jesu ord som sin ledstjärna utan de tjänar något annat.
   Spill inte mer tid på deras bloggar (och lämna gärna Twitter helt och hållet).
   Frid.

 4. kirurgenblog says:

  Man måste skilja på ledningarna för de kristna församlingarna i Sverige som är pk och den enskilde kristne individen som inte håller med utan Följer Jesu bud, anvisningar, ord och råd och det är dessa som är de viktigaste.

 5. Loa says:

  Inget ont som inte för något gott med sig..

  As Biden Became President, Medical Journal Quietly Retracted Study That Claimed Hydroxychloroquine Is Ineffective
  https://stillnessinthestorm.com/2021/01/as-biden-became-president-medical-journal-quietly-retracted-study-that-claimed-hydroxychloroquine-is-ineffective/

  The WHO Admits PCR Testing Produces False Positives 1 Hour After Biden Takes Office
  https://stillnessinthestorm.com/2021/01/the-who-admits-pcr-testing-produces-false-positives-1-hour-after-biden-takes-office/
  Whether you’re ecstatic about Biden being inaugurated or infuriated about a potentially fraudulent election, there is a lovely consolation for everyone now that there is no benefit in sensationalizing a disease with a 99% survival rate.

  Will COVID Numbers Now Shift for Biden’s Benefit?
  https://www.americanthinker.com/articles/2021/01/will_covid_numbers_now_shift_for_bidens_benefit.html
  Jämför bilderna
  … a political weapon to damage President Trump and remove him from office? The answer is obvious.

  • peterkrabbe says:

   Biden kommer säkert att framställas som hjälten som räddar mänskligheten från det hemska viruset genom distribution av vacciner, som att vaccinerna är hans förtjänst. Samtidigt kommer man att intensifiera och kräva fler vaccinationer, eftersom dessa har fler syften inom sektorn Styrning av liv och hälsa. Vårt naturliga immunförsvar skall ersättas av ett statskontrollerat.

   • åke says:

    En värdefull artikel om Covid-vacciner, dess brister och övervärdering, här påtalas hur man tidigt kväst möjligheterna för HCQ och Ivermectin som den stora hjälpen i ett tidigt stadium.
    Nu smyger man med en omvärdering i det tysta………
    “It could be summarised that in a “Post Truth World’, those with Covid19 disease are denied safe, effective treatment which if given early can reduce admission to hospital and death.”

 6. Loa says:

  Nu är det till att bli djärv
  They Don’t Want the Truth to Come Out:
  Senate Democrats File Ethics Complaint Against Senators Cruz and Hawley for Challenging Election Fraud
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/dont-want-truth-come-senate-democrats-file-ethics-complaint-senators-cruz-hawley-challenging-election-fraud/
  En senator som gör sin PLIKT brister i ETIK..?

  Men denna folkvalda ledamot gör sin plikt
  Rep. Marjorie Taylor Green (R-GA) Keeps Promise, Files Articles Of Impeachment Against Joe Biden
  https://nationalfile.com/breaking-marjorie-taylor-greene-keeps-promise-files-articles-of-impeachment-against-joe-biden/

  • Loa says:

   Democrats Move to Ban Trump Supporters From Joining the Military and Holding Federal Jobs
   https://nworeport.me/2021/01/24/democrats-move-to-ban-trump-supporters-from-joining-the-military-and-holding-federal-jobs/

   While many Trump supporters have been quietly disposed of by their employers, (…)
   according to Rep. Stephanie Murphy (D-FL), supporters of Donald Trump should be barred from the public sector as well.
   Murphy, who is a member of the House Armed Services Committee, has recently proposed a bill that would prevent members of the ‘Stop the Steal’ movement along with subscribers to ‘QAnon’ from being able to obtain security clearances.
   The bill inherently targets Trump supporters and anyone questioning the fraudulent results of the 2020 election or just the government in general.
   (…)
   Similarly, … Stalin-style ideological purges of the US Military under the new Biden Administration and Secretary of Defense Lloyd Austin. Several Democratic Senators, including Dianne Feinstein and Richard Blumenthal, joined together to write a letter to the Department of Defense requesting that a military-wide investigation be carried out through the ranks.

 7. åke says:

  Remdesivir som hjälpmedel mot Covid är övervärderad anser även WHO.
  Om nedanstående text stämmer, att den dyra men ineffektiva och rent av skadliga medicinen Remdesivir, tillverkad av bolaget Gilead, med stora ägare som B.Gates och G.Soros, visar sig verksamt trigga mutationer av SarsCov-2 så är det en första klassens skandal. Denna produkt med ett fusk-FDA ( det har aldrig gjorts en fullvärdig studie ) ansågs tidigare vara överlägsen HCQ vid tidig behandling och som profylax mot Covid-19. Hur mycket av den varan har svenska myndigheter köpt in ? Läs gärna texten, innehåller så mycket mer omkring, vaccin, SarsCov-2 och virus i alla dess former, speciellt är här också första länken i texten som gör en resa in i vår arvsmassa och påvisar hur virus-sekvenser är integrerade där. Och mycket mer………..

  https://www.sott.net/article/447849-The-Inanity-of-RNA-Vaccines-For-COVID-19

 8. åke says:

  Smutskastningen av den del av forskningsvärlden som vågar ‘stå upp’ för en vetenskaplig sanning har fått mycket skit under senare år. En av dessa är Dr. Harvey Risch.
  Yale epidemiologist Dr. Harvey Risch talks to Mark Levin about the overwhelming evidence of benefit of hydroxychloroquine in at-risk people when used early and the suppression of this information by the authorities and the media.

 9. åke says:

  Nedstängning av viktig information.
  The Dr. Pierre Kory video on early Covid-19 treatment was of a US SENATE HEARING – this is the property of the public. It is illegal to delete a U.S. Senate hearing in Wisconsin and perhaps in all states

  ”Is it true that Big Pharma could not get an emergency use authorization for vaccines if HCQ and Ivermectin had worked in the spring?

 10. åke says:

  Lyssna till denna video på America’s Frontline Doctors om Covidvacciner mm.
  https://www.americasfrontlinedoctors.com/vaccines/

 11. Savalle says:

  Enormt viktig information, Åke.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: