Forum Krabbe – februari 2022

Ja, kampen mellan ljus och mörker är inte avslutad än, som synes. Efter problemen med det förra inlägget fortsätter vi därför diskussionen här istället.

Som ett kuriosa i sammanhanget kan jag nämna att jag för någon dag sedan fick en vänförfrågan från William K Rothschild i England. Efter en inledande förvåning läser jag ur hans programförklaring på den aktuella hemsidan. ”Många människor förstår ljuset från olika ideologier och förståelse. Ljuset är en osynlig guide som vägleder och styr mänskligheten och dess elit till en väg av bättring. De senaste åren har många valt att följa och bli en del av denna upplysning och medvetande, några hittade sin väg och några var vilseledda av falska agenter som påstod sig vara en del av vår oändliga ordning. Frukta inte för vi är här för att hjälpa dig att bli en del av detta globala konglomerat och upplysning, och även hjälpa dig att bli förseglad och verifierad medlem av Rothschild-dynastin under Illuminati. Hylla ljuset! Var hälsad Illuminati! Vi följer ljuset, vi är ljuset!

Min kursivering! Jo, jag tackar men jag avstår nog medlemskapet. Jag är varken intresserad av att bli förseglad eller verifierad. Den gode William anger sig arbeta för World Bank och vara filantropist. Om han är fullt frisk eller inte vet jag förstås inte, för Rothschilds devis är annars att ” verka utan att synas” och nog syns William alltid!

Man kan nog se detta som ett tecken på att den yngre generationen i klanen är lite för stora i korken och det vet de äldre, att det brukar sluta illa. Han blir säkert tagen i örat. men ett tecken i tiden är det ändå. Alla tycks tro att saken är klar redan. Jag tror däremot att de misstar sig.

Peter Krabbe

477 Responses to Forum Krabbe – februari 2022

 1. jesslar53 says:

  När man sett förortera i Sau Pauolo då får man en tankeställare ,,, äger dom allt ja verkar inte bättre ,,, ni som bara tror att Europa och US,,,,

 2. jesslar53 says:

  Carina det finns toner som får ens medvetande att må bra eller må sämre , vad premieras vilka toner som skall bestå , ett beat är en ton tex trumma eller bas som går nära vårt hjärtas slag och då känns emotionellt nära , titta på urbefolkningen som har en viss nirvana vid ett vist numerik tonslag i rätt dur,moll för att framkalla en känsla av happines samma med musik… Ja om det låterbra är det tydligen skickligt utfört.

  • Den ursprungliga må-bra frekvensen låg på 432 hz, men under nazitiden stämdes alla stora, fast förankrade orglar och pianon om till 440 hz, vilket resulterar i disharmoni. Orkestern med små insturment blev ju förstås tvugna att stämma om sina instrument till 440, annars blev ju musikstyckena omöjliga att lyssna på.
   Intressant är också rosettfönstrena i katedralerna. Deras utformning är beskrivning av ett cymantiskt mönster som uppstår om man kopplar en keyboard till en vibrerande platta med utströdd sand.
   Tesla visste vad han gjorde! 🙂

   • jesslar53 says:

    Ja Carina , jag har följt ditt advice och har obtained and läser boken den sista striden , jag kan bara medge att jag vill inget hellre än tro och bli en del av denna upplysning , men dock kvarstår många frågetecken, samma med han som funderar på jord rotationens upphörande förklarar en del med ställer mer frågor än svar, vi är nog novisa i våran framtid och måste leva i nuet..

    • Min taktik är att omfamna det mesta som inte verkar helt vansinnigt, klura på det och glömma det som man först trodde om det behövs. Samma sak gör jag med människor. Vissa idéer och människor visar sig inte så helgjutna som man först trodde…

   • Erik says:

    Ja vet. Som gammal musiker så stämde vi allt på gehör, använda aldrig något annat. Dagen gittarister stämmer efter app, eller maskin som säkerligen ligger i den disharmoniska skalan.

    • jesslar53 says:

     Gehör här någon som är något utöver det vanliga

     • Erik says:

      Lite mer min musik, en klassiker inom Heavy metal: NOTHING ELSE MATTERS av Metallica

      • Savalle says:

       Så mysigt och rofyllt! Påminner mig om min ungdom då vi brukade ge oss ut i naturen till någon vacker öppen plats och spela, sjunga, skratta och vara lyckliga.

       Vi sjunger alldeles för lite nuförtiden. Tänk om vi kunde sjunga tillsammans på jobbet i takt till det arbete vi utför eller i pauserna! Och så mycket trevligare det skulle vara att stå i kö på systembolaget på fredagseftermiddagarna om vi i rungande kör skulle sjunga ”Jopp hej-di” eller något annat glatt.

       Texten till den fina låten du gav oss här, Erik, skulle väl kunna vara lämplig själslig medicin för skedmatade TV-tittare:

       ”Every day for us something new
       Open mind for a different view”.

      • Nothing else Matters har samma tyngd som Hotel California och Whiter Shade of Pale är min absoluta åsikt. Tack Erik!

    • Mjölner says:

     Som musiker i både blåsorkester (Frälsis) storband och dansband och solist stämdes alltid efter normal A 440Hz ettstrukna oktaven, nästa oktav 880 Hz (normal A 435-445Hz) Undantaget i barockmusik där man stämmer till 415 Hz. Det är inte särskilt smart att stämma instrument på gehör då det finns klaviatur med i bilden. Då använder man klaveret som referens.
     Det kan bli stora bekymmer med tonarterna och röstomfång för sångare om man stämmer på gehör. Undantaget är om någon musiker i gänget har absolut gehör. Vissa musikstycken kräver att framföras i den tonart kompositören angivit.
     Normal A på piano vit tangent, hittar man mellan tangenterna två och tre i den svarta tregruppen tangenter.

     • Erik says:

      Intressant, verkligen. Du har många strängar på din lyra Mjölner. Min musikaliska bana begränsar sig till garagerockband (komp men framförallt sologitarrist) med blues dom grund. I dag har jag genomskådat den rebelliska rockmyten och skänkt alla mina gittarrer till min musikaliska son.

      • Mjölner says:

       En hel del musik har hunnits med då musikintresset kan vara ett arv efter min biologiske far som var musiker och spelade fiol på restauranger.
       När det gäller blues finns det lite av den i nästan all s.k. profan musik.
       När det kommer till storband gäller Ellington, Basie, Neil Hefti, Shaw, Goodman, Miller, Dorsey m, fl, och i viss mån ”Ludde” Armstrong. Jag och några till startade Oskarshamns Storband i början på 70-talet. Bandet har gjort flera LP och är aktivt än fast periodvis. Själv slutade jag spela aktivt i slutet på 70-talet, Mina resor till Frankrike satte stopp, Sista framträdandet blev i Mellösa kyrka 82 på min ad. fars begravning då kantorn och jag framförde Bred dina vida vingar.

   • Loa says:

    Här står det att musikfrekvensen ändrades 1953
    – ?

    • Jag hörde/läste, och har hört/läst andra som också säger att detta skedde på initiativ av Hitler och att det hände i det dolda under kriget. Men jag kan inte säga att jag vet till hundra procents säkerhet.

 3. Loa says:

  Luc Montagnier är död

  Nobelpristagare avslöjar: Covid-vaccinen ”skapar varianterna”
  4 juni, 2021
  https://www.nyatider.nu/nobelpristagare-avslojar-covid-vaccinen-skapar-varianterna/

  Den franske virologen och Nobelpristagaren i medicin Luc Montagnier kom med flera sensationella avslöjanden i en intervju nyligen. Han beskriver massvaccinationsprogrammet, som nu i rasande tempo påtvingas människor världen över, som ”ett oacceptabelt misstag” som kommer att omskrivas ”i historieböckerna”. Den välrenommerade virologen varnade även för att vaccinationerna kommer att leda till potentiellt dödliga cytokinstormar.

  ”vaccinationerna som skapar varianterna”. Montagnier berättar att epidemiologer vet om detta, men förblir tysta om det

  Benjamin Fulford berättade
  https://benjaminfulford.net/2022/02/11/benjamin-fulford-friday-qa-video-interview-02-11-2022/
  vid 6.50 – 7.
  ”Den berömde professor Montagnier sade att cov.19-vaccinerna innehåller en mer dödlig version av HIV – and suddenly he died mysteriously for doing this.”

  Runor sin baktalar honom
  https://www.bbc.com/news/world-europe-60340504
  https://www.france24.com/en/europe/20220210-luc-montagnier-french-nobel-laureate-who-co-discovered-hiv-dies-at-89

 4. jesslar53 says:


  Ännu ett kändisbarn som försöker värva röster.

  • Mo says:

   Ja ännu en uppvisning av den populistiska ytligheten som måste bytas ut mot Knapptryckarna.

  • Mo says:

   Det är uppenbart vilkas röster som skall värvas, M kanske oxå har en del röster som sitter löst som kan fångas av Ny Nyans ?
   Efter begrundan tycker jag att anförandet ger igenkänningskänsla från Reinfeldts öppna era hjärtan, kanske tom samma talskrivare. Det kan upplevas som regisserat på något sätt, bara det inte förebådar något som skall komma. Vi vet att mycket har en tendens att gå i repris i deras program manual.

 5. Erik says:

  Så har jag varit på GranskaMakten demonstrationen https://granskamakten.nu/ var ni där? Det räcker inte med att sitta framför datorskärmen och skälla. Ut med på ( ni som är lite yngre i vart fall).

  • Vad bra – har gått med! Orkade iaf sätta mig upp i sängen för detta ändamål…:-D
   Det är många som gräver gropar i statens maktfullkomlighet nu, det är verkligen glädjande!

   • Erik says:

    Var du där? Inför nästa event, skriv om det, så kan vi kanske ses? Vore ju roligt att träffas på det där lite gamledaxa sättet – i verkligheten.

    • ceskyraj says:

     Jag var också där. Först framför Österrikes ambassad och sedan på Mynttorget. I morgon planeras kl 12 framför Svt huset på Gärdet och kl 12 på Sergels torg. 👍

    • Nej, jag registrerade mig via nätet. Jag har just nu inga som helst möjligheter att komma nånstans.

     • Erik says:

      Varför så? Är du förhindrad på grund av någon rörelseinskränkning?

      • Jag skriver intensivt på ett massivt skadeståndsmål, Agrell mot Sverige som ska vara klart 1 april. Vidare vandrar jag i processen av en anställning på Linnéuniversitetet, vilket kan innebära provförelägsning, som jag behöver stå redo att exekvera strax därefter. Jag har mögel i min hyresrättsstuga, så detta ska hanteras, varvid jag även måste hitta ett nytt boende omgående, packa ihop bohaget, och packa upp det någon annanstans. Men visst hade det varit kul! 🙂

  • jesslar53 says:

   Är allt om Stockholm ??? Jag deltar i dom demonstrationer i Göteborg då behöver jag ej hotell etc…. Åker då tåg etc

 6. Savalle says:

  Av en händelse upptäckte jag en mycket intressant länk av Mo i Krabbes krönika ”Bakom stängda dörrar…” när jag letade efter något annat där. Det var en länk som då gick mig obemärkt förbi. Den handlar om Rudolf Steiners syn på Jesuitorden. Nu upptäcker jag att Rudolf Steiner har skrivit väldigt mycket och väldigt intressant om Jesuitorden – och eftersom jag själv har gjort mycket efterforskningar om denna hemliga orden, som jag anser är med och styr världen i bakgrunden, så är denna upptäckt en riktig guldgruva för mig som jag genast vill dela med mig av.

  Här är första delen i en serie med den övergripande titeln ”JESUITS Rudolf Steiner”:

  (Symbol, Handshake and Word By Rudolf Steiner,Occult Brotherhoods)

  Och här är ytterligare några länkar som jag nu hittat som gäller Rudolf Steiners syn på jesuiterna
  och vad Antroposoferna skriver om Jesuiterna:

  https://southerncrossreview.org/76/steiner-catholicism2.html

  http://stirnwelt.blogspot.com/2016/01/jesuiten-der-macht.html

  Klicka för att komma åt 1685-artikel.pdf

  https://rsarchive.org/Lectures/19111005p01.html

  Och här är några länkar om jesuiters infiltration av antroposoferna:
  https://tabublog.com/2016/03/14/waldorf-steiner-schools-infiltrated-by-the-jesuits/

  https://www.ourspirit.com/q-and-a-regarding-jesuits-

  Och om jesuitorden och Mormonerna sett utifrån Antroposoferna (tyska):

  https://docplayer.org/50925980-Jesuiten-mormonen-und-andere-brueder-gegner-rudolf-steiners-teil-25.html

  • Savalle says:

   Jag vill betona att jag definitivt tar avstånd från ALLA hemliga sällskap och att jag inte heller delar antroposofernas livsåskådning, men det är verkligen intressant med ett annorlunda perspektiv på något mycket hemlighetsfullt och till stor del dolt som det är väldigt svårt att få en klar bild av.

   • Mo says:

    Rudolf Steiner förmedlar en rofylld andlighet som nog kan vara bra för hetlevrade män att ta del av. Kommer du ihåg att Fiskargubben satte antroposoferna högt, ett av hans barn hade gått i deras skola så han torde haft djup insikt i deras filosofi.

    • Savalle says:

     Jovisst, Mo, kommer jag ihåg det! Fiskargubben var en VÄLDIGT klok, erfaren och bildad
     man – i alla avseenden.

     Jag tar till mig det där om att vara hetlevrad. Normalt sett är jag nog rätt glad och vänlig, men ibland kokar det över lite för snabbt. Jag arbetar på det, men alla har vi ju våra svagheter och gör misstag, som den brunstige igelkotten besviket muttrade när han kravlade sig ner från piasavakvasten. 🙂 🙂 🙂

     • Kerstin Carlsson says:

      Tack å mycket Savalle! Ja, detta är en guldgruva att gräva ur…har haft Rudolf Steiner med mig en stor del av mitt liv…Det finns en man vid namn Robert Powel, denna man har något som heter Cosmisk dans, där man dansar efter energiesymboler i Astrologins tecken och även då Zodiakens, samt planeternas energier, även denna Robert Powel har Rudolf Steiner med sig i detta han gör och förmedlar…Rudolf Steiner var ju, sägs det, anlitad av Hitler…

      • Savalle says:

       Tack Kerstin!

       En vän och granne till mig, som gick bort för några år sedan, lät bygga ett hus i antroposofins färger. Det var ett mycket vackert inrett hus med en underbar trädgård. Kvinnan var också mycket vacker, trots att hon var närmare åttio år när jag lärde känna henne. Hon odlade biodynamiskt och kunde mycket om Rudolf Steiner – och även om den lite mörkare sidan av hans filosofi: Hon hade läst alla de 24 böckerna av Alice Bailey och var insatt i numerologi.

       Men hon var en mycket godhjärtad kvinna och kämpade för att djuren skulle ha det bra och för
       de förtryckta sydamerikanska indianerna – som hon hade tillbringat åtskilliga år tillsammans med – av sitt mycket äventyrliga och utforskande liv .

       Vi talade ofta om livsåskådningar och jag minns hur rörd hon blev av att läsa Paulus beskrivning av kärlek (agape) i Första Korinthierbrevet 13:

       https://www.bible.com/sv/bible/160/1CO.13.1-13.SFB98

       • Kerstin Carlsson says:

        Det starkaste är agapekärleken…Ett sådant fantastiskt möte Du hade i denna kvinna, med så mycket fin livserfarenhet! Ja, blir kanske vad som är i mening för den individ man är, och i den utveckling man befinner sig, både i förmåga och förstånd, men den djupa Kärleken till Alltet, gör att portar öppnas till det som är så fantastiskt. Första Korinterbrevet innehåller så mycket av ”livets lag” om jag får utrycka mig så…Indianerna har vi mycket att lära utav, det finns en video som heter:-The Thirdshaking of the Earth- ,https//youtu.be/CIQITTf1144 den är en berättande videom om indianer som har ställt profetior om Jorden, intressant tycker jag…Tack Savalle för att vi alla får ta del av all Din kunskap, jag har lärt mig så mycket av Dig, och många fler…detta är en fantastiskt fin ”kanal” att få vara på…

        • Savalle says:

         Ja, det starkaste är agapekärleken, den trofasta kärleken. Det är en naturlig egenskap som Gud har lagt i våra hjärtan och som finns hos djuren i hög grad, men som styret i den världsordning som vi nu lever i har gjort allt för att kväva hos oss människor. Vi behöver återfinna den genom att lyssna på vad våra hjärtan viskar till oss.

         Tro på Gud visas genom trofast kärlek.

         Tack till dig, Kerstin! Och tack till alla andra TROfasta, KÄRLEKsfulla människor här! Vi samverkar på ett underbart sätt och samlar våra erfarenheter under Peters så kloka ledning.
         Detta är verkligen en fantastiskt fin ”kanal” att få vara på och här ger vi varandra HOPP.

  • Erik says:

   Har också penetrerat mycket kring Rudolf Steiner levande och om antroposoferna men halkande in på detta genom efterforskningar kring H. P. Blavatsky livsverk. Ska bli intressant att följa detta. Tack.

  • Som pedagog är jag förstås mycket för Steiner och hans Waldorfskolor, liksom arkitekturen som avspeglar Steiners holistiska syn på bildning och utbildning. Arkitekten Assmussen (vill jag minnas att han hette) som ritat de flesta av skolorna i Sverige, har förvaltat Steiners livsverk väl. Intressant material Savalle – tack!

 7. jesslar53 says:

  Jag jämför livet med ett fartyg med dess besättning om vi ej håller ihop och jobbar mot samma mål så går vi under , alla bitar, besättningsmedlemar behövs för att undvika undergången ” skeppet sjunker” vad helst economiska intressen som finns i lasten överträffar inte vår vilja att överleva ” då endast i dåligt väder”.. sedan börjar jag vet kan bättre än dig…

  • Savalle says:

   Den mycket kunnige David Pawson berättar om lärjungen Johannes (som var en av de 12 apostlarna och den ende av dem som inte led martyrdöden) att han som gammal man gång efter gång bars fram av församlingmedlemmarna i Efesus – dit han flyttat tillsammans med Jesu moder Maria – som Jesus, när han hängde uppspikad på korset, bad sin allra mest älskade lärjunge att ta hand om – att hålla tal inför församlingen.

   Det enda Johannes varje gång sade till dem var:

   – Kära barn, älska varandra!

 8. Nu vänder statsmedia! Både en artikel om kändispedofilerna och en om det vikande vaccintalet på Svt:s löp idag! Mer är nog att vänta…

  https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/farre-vaccinerar-efter-slopade-restriktioner
  https://www.svt.se/nyheter/utrikes/epsteins-van-hittad-dod-i-fangelset

 9. Mo says:

  Det blev väldigt tomt efter Fiskargubben, men han påverkade oss och lämnade ett positivt avtryck efter sig bla här på bloggen.
  Det som är bra med Rudolf Steiners Archive är att du utöver det filosofiska får en del information om de historiska stämningarna vid den aktuella tidpunkten som inte blivit tillrättalagda. Det tycks ha funnits en stark aversion mot dem från Jesuiterna, vilket kanske förklarar en del av motståndet som finns i samhället mot antroposofin idag ?

  • Savalle says:

   Ja, Mo, vi alla här som lärde känna Fiskargubben saknar honom, men du har rätt: Han lämnade ett positivt avtryck efter sig. Fiskargubbens omtanke, klarhet och uppmuntran, när han märkte att vi behövde det, bar fram mig i en svår tid och jag tänker ofta på honom, trots att vi aldrig träffades och jag aldrig visste vem han var. Han är en av alla dem som jag längtar efter att få möta i glädje i Guds Rike.

 10. matte5958 says:

  Talmannen i Kanadas parlament också…

  https://nordfront.se/fragade-om-trudeaus-globalistkopplingar-avbryts-av-talmannen

  Man har verkligen inte många personer eller institutioner kvar som man kan lita på och som fyller sitt demokratiska uppdrag.
  Tyvärr måste man idag utgå från motsatsen. Blir det inte misstroendeförklaring mot Justin ”Castro” Trudeau nästa vecks så vet vi att ”oppositionen” där liksom här också är köpt…

 11. Savalle says:

  Här talar Jesuitordens högste befälhavare, generalen Arturo Sosa, om Agenda 2030, FN, ”hållbara” mål och klimatförändringar (lägg märke till vänstra handen 0:54):

  (A ”Jesuit/Ignatian” participation in the High Level Forum at the United Nations)

 12. Mjölner says:

  Arnstberg gisslar, politiker media och sossarnas maktbegär. Artikeln har tidigare publicerats men jag har glömt var.

  Att politiker i Sverige är förtjusta i ordet demokrati vet vi inte minst genom de beskyllningar som de brukar rikta mot sina politiska motståndare: de utgör ”ett hot mot demokratin.” Däremot är politikerna inte särskilt förtjusta i att praktisera demokrati, det vill säga att man fattar politiska beslut i enlighet med folkviljan.

  https://nyadagbladet.se/kronikor/faktisk-demokrati-numera-en-sten-i-skon-for-de-styrande/

  • Loa says:

   På hans blogg..
   Om du tittar under artikeln. Och klickar på länken
   https://morklaggning.wordpress.com/2022/01/24/ratt-lag-maste-vinna/

   • Jonas says:

    Den självklara frågan är då om det är lönt att överhuvudtaget bemöda sig med att rösta i kommande val. Jag är rätt övertygad om att det valfuskas på hög nivå dvs. att man manipulerar valresultaten. De gör det uppenbart i många andra västländer för hur kan 3st av ”new global leaders” kandidater helt plötsligt bli premiärministrar i sina respektive länder, jag tänker då så klart på macron i Frankrike, arden i Nya Zealand och trudeau i Kanada. I Frankrike dök macron upp helt plötsligt på scenen och han VANN valet!!!!

    • Mo says:

     De manipulerade valen är demokratins största hot. Däri ingår även om vi inte kan känna oss trygga med rösträkningen som i Sverige lagts på MSB ansvar. Att få in en utomstående neutral val och rösträkningsövervakare måste få högsta prioritet. Jag har funderat på om inte Piratpartiet skulle kunna göra en insats, de kanske har rätt kontakter, det borde ligga i deras eget intresse. De har väldigt hög data/it kompetens inom partiet, problemet är att den tycks vara mest koncentrerad till skåneregionen, men de kan kanske ta sig upp till huvudortens kanslier ?

     • Eftersom ett gemensamt fokus på direkt demokrati, grundlagen/EKMR har framträtt, finns nog hopp tror jag. Det som behövs är programmen även omfattar penningsystemet. Detta är de tre huvudfrågorna som absolut måste finnas med utöver insikten om hur Agendan försöker vrida skallen av oss med sina manipulativa trollerispråk som vänder allting 180 grader åt h-e.

  • Erik says:

   Arnstberg på är absolut en favorit, har löst åtskilligt av honom och ha man lär sig alltid något nytt. Ska jag vara lite kritisk, då kan han bli en smula enkelspårig och tuggar om allt, med tanke på hans bildningsnivå och rörliga intellekt borde han beträda även andra områden än feminism och politik korrekthet.

 13. Savalle says:

  Här är en ganska kort – men MYCKET välgjord – reklamfilm med syftet att sälja in föreställningen att det inte existerar några konspirationer:

  (The Most Dangerous Conspiracy Theory in the World | Truth Hurts)

  Videon fokuserar framför allt på Sions vises protokoll, men sveper bort alla andra ”konspirationsteorier” av bara farten.

  Jag känner igen bakgrunds-”musiken” från liknande påkostade reklamfilmer med propagandistiskt budskap.

  Det är intressant att personer som modererar sådana filmer så ofta är klädda i svart.

  • Savalle says:

   Jag vill även här göra ett förtydligande:

   Sions vises protokoll lär vara skrivna av skriftlärda sionistiska judar.

   Jag har sannerligen inget emot judar i allmänhet. Jesus och de andra som skrev Bibelns böcker var alla judar, förutom Lukas. Judarna har varit Guds utvalda folk sedan 4000 år tillbaka. Det finns många judar som är mina kristna bröder och systrar i tron och jag hoppas att alla andra judar också ska ta emot Jesus som deras Messias och vår gemensamma frälsare och snart kung över oss i Guds Rike, precis som jag hoppas att alla andra människor också ska göra det.

   Men de som skrev Sions vises protokoll – vilka det än var – författade en skrift som har varit som en BLUEPRINT för de onda händelserna i världen.

   Här är ett något okonventionellt – och en aning kaotiskt – men mycket intressant föredrag om judarnas historia:

   (The Whole Jewish History in One Hour)

   Visst är han kul, talaren! Jag skrattade så jag fick ont i magen. Honom hade jag gärna haft som lärare. Då hade jag nog fått bättre betyg. 🙂

   • eva-marie says:

    Ha ha . . .vilken härligt speedad lektion Savalle! 🙂

   • ceskyraj says:

    Savalle, tack för denna video, som jag hann se, innan den blev borttagen. Den var otrolig lärorik och rolig. Med tanke på vad det handlade om, förstår jag, att den blev farlig! Så gör de med allt som går mot den givna världsbild!

    • Savalle says:

     Tack, ceskyraj, vad glad jag blir att du också tyckte det!

     • ceskyraj says:

      Tack för allt som du skriver här och på news voice om katolska kyrkan. Uppvuxen i ett land med kommunism, gav katolsk tro extra styrka, speciellt när kommunister fängslade min pappa. Här i Sverige blev den tro från barndom extra viktigt när jag kom hit 1969. T.o.m. mina barn gick här till katolsk skola. En del konstigheter märkte jag där, delvis ångrar, att de gick där. Sedan kom alla dessa skandaler om tidigare pedofilepräster och jag kände, att min tro blev våldtagen. Jag har lämnat katolsk kyrka, men min kristna tro har kvar. Dina texter öppnar mina ögon.

      • Savalle says:

       Tack, ceskyraj, för dessa så värmande ord och för att du delar med dig av din erfarenhet!

       Vilken lycka att du är kvar i din tro på Jesu löften om Guds Fredsrike! Många som genom besvikelser mister sin tro får lida mycket.

       Det finns mer än en miljard katoliker. Många av dem är goda, välvilliga människor. De behöver få sann kunskap från Guds Ord, Bibeln.

       Och väldigt många som tillhör protestantiska församlingar har vilseletts genom att falska läror och lärare har smugit sig in i församlingarna.

       Jesu moder var Maria. Hon blev gravid genom Helig Ande. Josef var alltså Jesu fosterfader.
       Men Josef och Maria fick sedan flera barn, fyra pojkar och flera döttrar. De var således Jesu halvbröder och halvsystrar. Två av dem, Jakob och Judas (inte Judas Iskariot) har skrivit var sin av Nya Testamentets böcker.

       I Judas bok kan vi läsa om sådana människor som smyger sig in i församlingarna och förstör.

    • Savalle says:

     Här är en annan lärorik introduktion till de första årtusendena av Israels folks historia med hänvisning till kulturgeografi och influenser från olika yttre maktförhållanden och strömningar. Den är inte lika rolig som den som försvann, men betydligt mer pedagogisk. 🙂

 14. matte5958 says:

  En kvällsberättelse för alla med starka nerver; ”Det var en gång en man som hette Kalergi….

  https://www.nyatider.nu/forintelsen-av-europa-om-greve-kalergis-paneuropeiska-vision/

  • Mo says:

   Hjärtsymboliken är oxå en återkommande angreppspunkt, vaccin som ger hjärtkomplikationer, den politiska uppmaningen att vi skall öppna våra hjärtan osv.

   https://katolsk-horisont.net/andligt-bibliotek/2019-06-02/jesu-heliga-hjarta

   • Savalle says:

    Ja, från Katolska kyrkans ledning uppmanas människor ofta att öppna sina hjärtan, men då handlar det inte om att lyssna på sitt samvete, sitt hjärtas röst, eller att lyssna på Jesu ord i Bibeln, utan då handlar det istället om att lyssna på den som kallar sig ”Jesu ställföreträdare” och att lyda de dogmer och föreskrifter som ”Den ofelbare” proklamerar.

    I encyklikan ”Fratelli tutti” uppmanas alla att öppna sina hjärtan för immigranter från främmande kulturer. Hela denna långa skrift är en programförklaring för att acceptera den genom krig och annan manipulation förorsakade massmigrationen.

    Öppna hjärtan kan tolkas på många sätt. IS-krigare är beryktade för att bokstavligen öppna hjärtan på kristna som de tagit till fånga.

    Här återges påve Franciskus citat om att öppna hjärtan:
    https://www.azquotes.com/quote/1273452

    • Inte trodde man att Franciskus och Fredrik Reinfeldt skulle bli så goda kamrater! 🙂

    • Mo says:

     Att katolska kyrkan vuxit sig stark i USA har vi förstått och att det oxå har fått stor betydelse för migrationen dit från främst Sydamerika. Men menar du att katolska kyrkan även har påverkat den stora migrationen under 2000-talet till Sverige ? Isåfall på vilket sätt, om länken tex är FN borde de ha lika stort inflytande i hela Skandinavien. Om du anser att det är ärkebiskopen så lutar det mer åt att hon uppfyller det som åläggs henne.

     • Savalle says:

      Sambandet mellan Katolska kyrkan och FN framgår tydligt av denna mycket noggrant dokumenterade redovisning (på engelska och med rumänsk text):

      (Walter Veith – The UN and the ocult agenda)

      När det gäller migrationen till Sverige så har jag skrivit en artikel om det, som till viss del bygger på en krönika av Peter Krabbe!
      https://newsvoice.se/2020/10/katolska-kyrkan-granskas-agenda/

      • Mo says:

       Ja det tycks som att katolska kyrkan har sitt finger med lite varstans, sedan kan de förstås vara uppbundna till starka ekonomiska intressen.

       • Savalle says:

        Ja, eller starka ekonomiska intressen kan vara uppbundna till dem!

        BLACK ROCK är ett amerikansk investmentbolag som enligt Wikipedia ”förvaltade” tillgångar på totalt 5,42 biljoner amerikanska dollar. Det är en enorm ekonomisk maktfaktor som likt en spindel kontrollerar en mängd av de stora multinationella företagen och därmed slår vakt om det världsvida monopol som sväljer alltmer av den fria företagsamheten.

        Namnet Black Rock är intressant.

        I FN-byggnaden i New York finns det ett ”andaktsrum” med anknytning till ”Black Rock”.
        Här beskriver David Pawson hur han reste till New York för att få uppleva atmosfären i detta omtalade andaktsrum, som sägs ska förena alla världens livsåskådningar (efter 23 minuter):

        (Unlocking the Old Testament Part 52 – Micah)

        • Mo says:

         Såg du min länk 17 febr. 11:33 från derimot.no som redogör för Black Rocks ofantliga förmögenhet ?

         • Savalle says:

          Ja, mycket intressant, Mo, men ofta när något exponeras intensivt och man tror sig ha en klar bild av allt efter det, så är det ändå bra att undersöka om det möjligen finns ytterligare en annan bild bakom den bilden, – lite som med ryska dockor som är staplade i varandra!

          Jag letade på måfå efter information om BLACKROCK – och här är det första som kom upp:

          (This company owns the world (and it’s our fault) – BlackRock)

          (BlackRock: The Company that Owns the World)

          Det som sägs i dessa båda videor verkar vara sant och riktigt. Men finns det dolda ägare bakom detta gigantiska investmentbolag?

          Jag noterar att i båda videorna, så är personen som modererar klädd i svart…

          • Helsvarta kläder är ett annat attribut för konstnärer. arkitekter, designers osv. Jag tycker att det är lite patetiskt. De påstår att det har att göra med att de inte orkar med färg på sina kläder eftersom de ofta arbetar med färg i sina professioner. Det är nog mera en identitetsflagga skulle jag tro . men jag vet förstås inte….

          • peterkrabbe says:

           Jag har ofta svarta kläder, både i yrket och privat. Rent praktiskt kan man se det så när man arbetar inför en kund med presentationer av kreativa projekt som oftast är relaterade till färg och form får alla bättre fokus på projektet än vad som vore fallet än om man själv ser ut som en fågelskrämma. Detsamma gäller när man skapar själv. Man slipper som person konkurrera med det som man vill åstadkomma. Motsatsen är en klädfreak som bara vill ha fokus på sig själv och inte har något därutöver att tillföra.
           Det är sällan en medveten handling utan något som känns naturligt om man har kreativitet att förmedla i sitt arbete. Det räcker att man har något att ge som skapar intresse.
           Sedan finns det alltid imitatörer som hade velat vara kreativa men inte är det, som konsthistoriker och arkitekturkritiker, där har du en false identity flag. Om vi skall diskutera kön kan man fråga sig varför en vacker kvinna helst klär sig i ”den lilla svarta” medan en som inte är lika tilldragande ofta spökar ut sig för att väcka samma uppmärksamhet? Där tycker jag att det blir mer patetiskt…

          • Jo, det är ju sant förstås. ifall man riskerar att ta över i uppmärksamhet. Jag tror dock att marinblått hade fungerat lika bra, eftersom man kopplar blått till makt, allvar och seriositet. Företagsledare har ofta ljusblå skjorta, som ska spegla polisuniformen. Kanske är det kopplingarna till andra yrkesgrupper de kreativa yrkena vill undvika? Brunt vill man förstås inte använda p g a kopplingarna till nazismen, Det finns inget så neutralt som svart, och det har ju fått sin egen yrkesgrupp. Personligen tänker jag mest på matchningen i outfiten, jag kan inte ens gå och hämta posten i färger som inte matchar. Det blir ofta helsvart eller grått och svart förvisso, men valet har ingen särskild orsak.

          • Savalle says:

           Javisst, det är enbart en indikation.

          • Mo says:

           Det är högst troligt, bakom fasaden finns ett konglomerat av ekonomiska intressen som kan verka utan att synas.

           http://omislam.nu/den-svarta-stenen/

          • Mo says:

           Black Rock, en gemensam väg mot vad ?

           http://gudshus.se/

          • Mo says:

           Eva Dahlgren, en märklig röst för Guds Hus. ” Jag tror inte på Gud ” men vad tror hon på då ?
           Lite grann samma anda som FN propagerar för.

           http://gudshus.se/roster-om-guds-hus/

        • Du har ju framför allt den svarta kuben i Mecka som folk formerar sig runt+ konstmuseeumet i Kalmar. Skämt åsido,men den svarta kuben har ett stort symbolvärde eftersom det är den vita kubens inverterade kulör – ickekulör. Modernistiska arkitekter och inredare har sedan modernismens intåg ca 1930 upprepat den vita kubens estetik, men denna har svängt över i den svarta kubens estetik de senaste kanske 30 åren iom postmodernismen som estetiskt paradigm ca 1980. Även villor och enklare byggnader för bostadsändamål har följt med i trenden, som vi kanske skulle kunna kalla Luciferiansk/Satanistisk, hur lite av detta symbolvärde folk än ser.

 15. Mjölner says:

  Det har på senare tid allt mer stått klart vad media egentligen sysslar med, eller rättare sagt inte sysslar med. Korrekt nyhetsrapportering har lagts på hyllan för trams och mediedrev med förföljelse av opponenter till det rådande politiska dagis som sossefamiljen satt i system. ”Systäm” som Ingvar Carlsson sade.

  Ett ”systäm” som helt saknar relevans och existensberättigande. Den politiska inaveln har nu kommit till resultatet i det de inte såg komma, fullständig okunnighet parad med avsaknad till logiskt tänkande, analys och konsekvenserna av de beslut man fattar. Ministergarnityret i all sin glänsande okunnighet och arrogans. Ett politiskt dagis.

  En drivfjäder i detta system är utan tvekan SVT och SR både på riks och lokalplanet som megafoner för maktens lakejer.
  Det är bara att läsa programtablåerna. Trean, fyran, femman och uppåt, de s.k. skitkanalerna. De frossar i kändisprogram med bryggor och fåniga tävlingar där man bjuder in allsköns drägg att delta. Nu senast den förre s.k. statsminister med tant Ulla vid sin sida, puss, puss. SVT har ständigt återkommande program om förintelsen och Hitler. Man späder ut nazistsoppan med melodifestival och program som Tack Gud jag är homo och Gud som haver barnen kär. Det är stötande när den ogudaktiga kommunistiska och av skattebetalarna finansierade TV-kanalen blandar in Gud i programutbudet. Man har t. o. m den goda smaken att på lördagens helgmålsringningar sända sportnytt omedelbart efter. Timing i Jackelensk anda som vid sitt frånträde som biskop efterlämnar en Svensk Kyrka som blivit ett radikaliserat moraliskt, teologiskt och ekumeniskt kalhygge.

  Gud och Hitler bör definitivt inte nämnas på samma veckodag.

  Nu väntar vi bara på att SVT skall börja göra program om hur utsatta pedofiler är. Morgan Johansson vill inte förbjuda kusinäktenskap. Han tycker den genetiska utspädningen och riskerna för allvarliga mentala störningar kan negligeras. Det finns till och med risk för att pedofiler inräknas som folkgrupp och att gummilagen HMF får en bredare tillämpning.
  I den nuvarande upp och nedvända världsordningen är alltid offret för våldet eller orättvisan skyldig.

  Om någon undrar varför jag tittar på SVT eller tv över huvud taget så svarar jag, det måste man stå ut med för at kunna kritisera. Kritiken borde vara mer intensiv och fördömande än den egentligen är, lite försiktigt strykande medhårs inga rejäla käftsmällar noterade. De flesta ”programledare” i SVT möter inte upp till ens basala krav på uppförande och hyfs.

  Har man inte rätt ingredienser för en god måltid går det lika bra med selleri.

  • Jonas says:

   Själv har jag vare sig tittat på eller lyssnat på SVT och SR på ca 7år och jag menar verkligen INTE tagit del av vad de erbjuder, de är SKIT kanaler och ingenting annat. Att de som arbetar där inte skäms är ett oförklarligt mysterium men jag gissar att medarbetarna är som en sekt, fullständigt hjärntvättade och har de en gång kommit in så kommer de aldrig ur. Samma sak gäller för svenska sk. tidningar, har inte läst någon av dem på samma tids period, det räcker att se deras löpsedlar i butikerna så skrattar jag rakt ut.

   • Mjölner says:

    Ja Jonas, ex. vis Laila Bagges tunga beslut, Eller Panik i Bonde söker fru.

    De fyra övergripande kategorierna fördelar sig så här

    (33%) Läsarorienterat (Riktat till läsaren, berör läsaren)
    (27%) Skvaller (Vad kändisar har för sig och tycker)
    (21%) Övrigt (Inget av de övriga tre)
    (18%) Nyheter (Något nytt, att kronprinsessan skall gifta sig är en nyhet, alla löp om bröllopet och planeringen är skvaller)

    Topp-tio av innehållskategorierna är följande

    (49,5%) Samla (dvd-filmer, kokböcker, reseguider, mm)
    (22,2%) Extra (ordet Extra på en löpsedel)
    (20,0%) Du/dig/ditt/dina (”så slipper du”, ”så räddar du”, ”så lätt länsas ditt kort”, ”helgvädret där du bor”, etc”)
    (18,6%) Deltagare utanför programmet (”Så gick det sen för…”, ”Därför skiljer sig…”)
    (13,9%) Listor (Listor, kartor, mm)
    (10,0%) Experter tipsar (”Dietistens enkla råd”, ”Bästa tipsen av experten”)
    (9,3%) Gå ner i vikt
    (6,2%) Väder
    (4,8%) Sex (ordet Sex på en löpsedel)
    (4,5%) Priser på bostäder (”Nya priser på villor i Bromma”, etc)

  • Erik says:

   Helt rätt Mjölner. Ett gammalt knep som aldrig tycks bli omodernt är kändisar som tävlar i pling-plong-frågeprogram. På hur många olika sätt kan man konstrueraom samma smått löjliga programidé?

  • Loa says:

   lördagens helgmålsringningar: I tv-tidningen står ”Svenskt religionsprogram. Del 7 av 52.”

 16. Mjölner says:

  Ledarsidorna skriver
  Så blev Svenska kyrkan en plattform för ett politiskt B-lag

  Sedan skilsmässan mellan kyrka och stat har Svenska kyrkan utvecklats mer och mer till en politisk kraft för politiska B-lagsspelare och där teologin och grunduppdraget kommit på undantag. En medveten utveckling som accelererat med trion Antje Jackelén, Wanja Lundby Wedin och Ulla Löfven i täten.

  https://ledarsidorna.se/

  • Mo says:

   Det här måste vi sätta stop för eller vad säger Carina ? Svenska kyrkan behöver räddas från sina politiska bödlar genom direktdemokrati så att de kan ägna sig ett de verksamheter vi och samhället behöver.

   • Jag har av någon anledning valt att inte gå ur Svenska kyrkan trots att jag vet hur korrupt den är. Det är beroende på min intuition, d v s att det finns hopp om att kunna återställa både kyrkan och de myndigheter vi kommer att anse oss behöva i framtiden. Svenska kyrkan kan återigen bli en självklar samlngspunkt både för tro och praktiskt handlande såsom sociala verksamheter inom skola, vård, och omsorg, liksom soppkök som kommer att behövas framöver osv.

    • peterkrabbe says:

     En aspekt som jag inte kan bortse ifrån är kyrkans fysiska attribut inom arkitektur och kulturmiljö, grunden för vårt samhälle. Vad vore alla våra gamla byar utan en kyrka mitt i byn, den självklara symbolen för inte bara vår religion, utan också hela vår kulturmiljö. I min kommun har vi tre kyrkobyggnader från tidig medeltid som förutom att ha en skönhet som är omöjlig att återskapa ger oss den historiska rot till dagens samhälle som vi alla behöver för vår själsfrids skull.
     Tyvärr ser jag hur detta kulturarv alltmer förskingras genom försämrad ekonomi och kyrkans upplösning som institution. Det blir allt vanligare med rivningar av gamla kyrkobyggnader av ekonomiska skäl. Den vägen har ingen återvändo. Jag betalar gärna min kyrkoskatt för att så mycket som möjligt av kulturarvet skall kunna bevaras. Naturligtvis hade det varit bättre om även innehållet hade kunnat fyllas på ett mer meningsfullt sätt. Där är det som med politiken, vi måste få rätt personer på rätt plats.

     • Ja, det är den aspekt jag normalt brukar hävda som skäl för skattepålagan. Det har dock glidit över mer på betydelsen av att återknyta det andliga och sociala behovet. När hela världen är kaotisk; vart ska vi då gå? Kyrkan blir då åter blickpunkten som alla hittar till, där soppköken puttrar och vi återgår till den mest basala meningen med livet – den att överleva. Det skulle vara fint med svartpubar i sockenstugorna, och så har vi skapat oss en ny kulturmiljö…och så slotten som 50 man kan bo i!

      • Eva-marie. Fick se den här precis som på beställning!
       En dansk präst är helt inne på ”min” linje – det vänder nu!
       WakeUpGlobeSE har hälsat på i Danmark. Mycket intressant samtal om till ex agendan, hänryckninarna mm.

       Prästen om vem som egentligen styr vår värld

       • eva-marie says:

        Oj då, den försvann! Men jag har faktiskt redan hunnit med att se den. Blev intresserad eftersom de talade med en präst, och ville höra vad han sa. Annars är jag mer kritisk till Wake up Globe nu än tidigare (går inte in på varför).
        Men prästen var verkligen en frisk fläkt med raka och tydliga svar som (jag tycker) stämmer med mycket som också bibeln säger. Ett oväntat inslag i den kanalen.
        Jag minns däremot inte riktigt att de pratade om hur ”de vänder nu”, som du skriver.

        • Vad bra att du högg på den direkt! Jo, Mikael frågade om prästen märkt att systemet börjat motas bort och en ny kyrka av äldre modell var i vardande. På detta svarade prästen ungefär ”Ja, absolut”. Detta är precis vad jag känner är på gång, så det var positiv bekräftelse.

         • eva-marie says:

          Ja, just det! Jag kom inte på vad du syftade på, men nu när du skriver så vet jag ju att de pratade om det. Och att prästen hoppades att fler kyrkobesökare skulle få upp ögonen och bli mer vakna inför allt som händer.
          Särskilt mycket tyckte jag om hans frihetsperspektiv! Att inte tvinga människor till likriktning. Det är ju ngt av kärnan i det kristna budskapet. Det personliga förhållandet till Jesus och omtanken om andra var också viktiga saker han tog upp.

          • Ja, det var mycket bra! Skrev själv mycket om det i min blogg. Bl a undrade jag om myndighetstjänstemän trodde att de var Gud, eftersom bara Gud kan veta vad som är sant beträffande andra. Sammanhanget var FSK och AF som har denna attityd mot sjuka och jobbsökande. Detta fick mig att inse att systemet utgår ifrån att vi ljuger, och det är en fruktansvärd överträdelse. Därför är det inte vi som ska bevisa att vi INTE ljuger, utan tjänstemännen ska bevisa att gör det.

          • eva-marie says:

           Just det, Carina. Man skall betraktas som oskyldig tills motsatsen kan bevisas. Av dem!
           Myndigheter är inga gudar, fast de uppträder ibland som de tror sig vara det.
           Om de utgår ifrån att man ljuger (som de inte kan veta), kanske de projicerar utifrån sig själv. Det är hemskt att bli misstrodd om man är sjuk!

          • Jag vill minnas att det är så i Norge, och det sätter ju press på vårdapparaten – att ge vård. Såg just på Svt ett inslag om postcovidsjuka, som inte får hjälp, de är sjukskrivna förvisso, men det är ju under en begränsad tid. https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/sa-ar-det-att-leva-med-langtidscovid-hor-drabbade-beratta

           Därefter hoppas man att de har anhöriga som kan försörja dem. Jag hade också sådana symptom länge, men avhjälpte det med glutation, zink + quercetin. Det är läkaren Zelencos protokoll. https://www.youtube.com/watch?v=Ccut723smVE

           Krabbes blogg är ju välspridd, så kanske någon som känner någon med postcovid kan förmedla informationen.

     • Mo says:

      Oerhört viktigt att vi bevakar vårt kulturarv innan det går på auktion som kommunernas utförsäljning av våra gemensamma samhällsfastigheter. Ett direktdemokratiskt mandat som bevakar våra tillgångar är vägen.

      • Mo says:

       Ovanstående kommentar med ungefärligt samma innehåll har blockerat min laptop, så det är uppenbart känsligt innehåll för övervakarna.

      • Ja, precis, det är ju det som är grejen med direkt demokrati – att politikerna inte längre behövs och tillåtas mästra och självberika sig in absurdum. Den sista striden står om just om den representativa demokratin – den sista inre muren, liksom juridiken och penningsystemet. När det är ordnat, så kan vi ta ledigt, Mo! 🙂

    • Jonas says:

     Samma här, står envist kvar, inte för att svenska kyrkan ger intryck av att vara speciellt kristna längre utan för att jag tror att de kristna värdeorden är de som har skapat vårt land och fortfarande bär upp vårt samhälle.

     • Ja, det finns en logik i det, alltså att de gamla värdena fortfarande lever starkt på ett undermedvetet plan, om inte särkilt framträdande i vardagen. Det är hjärtats kunskap som systemet har försökt dränka, som nu vaknar till liv som en medvetandets väckarklocka.

   • Savalle says:

    Svenska kyrkan behöver ha Bibeln som rättesnöre och bilda församlingar enligt de instruktioner som Paulus gav till församlingarna. Politiken har ingenting i en kristen
    församling att göra.

    Svenska kyrkan har samlats kring en guldkalv!
    https://www.jw.org/sv/bibliotek/b%C3%B6cker/bibliska-ber%C3%A4ttelser/3/guldkalven/

    • eva-marie says:

     Här är en förkunnelse som på ett kraftfullt sätt visar hur politiska engagemang i kristna samfund kan förstöra och splittra de troendes sammanhållning. Och inte minst den skadlig inverkan det kan ha på medlemmarnas förhållande till Gud, när de har fel fokus.

     • eva-marie says:

      PS! med undertext.

     • Savalle says:

      Föredragshållaren tar upp något som det aldrig undervisas om i skolor och på universitet, nämligen att Vatikanen stod bakom Adolf Hitlers hela nationalsocialistiska regim.

      Samma år som Adolf Hitler gjordes till diktator i Tyskland tecknade hans vicekansler Franz von Papen ett avtal med Eugenio Pacelli (som senare blev påve Pius XII) som gav Katolska kyrkan mycket stort inflytande över styret i Tyskland. Detta avtal benämndes ”Konkordat”.

      Adolf Hitler kallade Heinrich Himmler ”min Ignatius av Loyola”.
      Ignatius av Loyola var Jesuitordens grundare – och Heinrich Himmler organiserade SS och Gestapo med Jesuitorden som mönster, vilket vi kan läsa om här (under rubriken ”Himmler´s quest”):
      https://books.google.se/books?id=_SAEAwAAQBAJ&pg=PT54&lpg=PT54&dq=Hitler+called+Himmler+%22My+Ignatius+of+Loyola&source=bl&ots=fs_zfCn-V2&sig=ACfU3U24lsASY5NGVtyQIzyecKQTj7Ku8g&hl=de&sa=X&ved=2ahUKEwjft9SskJP2AhWJr4sKHQHfD9wQ6AF6BAgfEAM#v=onepage&q=Hitler%20called%20Himmler%20%22My%20Ignatius%20of%20Loyola&f=false

      Vatikanen ”räddade” många viktiga nazister undan Nürnbergrättegångarna i de så kallade RÅTTLINJERNA, vilket vi kan läsa lite om här:
      https://en.wikipedia.org/wiki/Ratlines_(World_War_II_aftermath)

      Här är en intressant artikel i The Jesuit Post med rubriken ”Mein Gott or Mein Kampf? On Adolf Hitler and Ignatius Loyola”:
      https://thejesuitpost.org/2015/07/hitler-and-ignatius/

      • eva-marie says:

       Intressanta länkar. Tack.

       I talet nämns den tyske pastorn Bonhoeffer, som dödades under andra Världskriget. Han skrev mycket tänkvärt som rörde hans samtid. Troligen skrevs mycket medan han befann sig i fångenskap, innan han avrättades. En del av det han skrev känns som det kunde ha skrivits i dag. Ett ex ;
       ”Ondskans stora maskerad har fått alla etiska begrepp att virvla om varandra. För den som kommer från vår nedärvda begreppsvärld är det fullständigt förvirrande, att det onda uppträder i ljusets, välgärningens, det historiskt nödvändigas, det socialt rättfärdigas gestalt. För den kristne, som lever av bibeln, är just detta bekräftelsen på det ondas avgrunds-ondska”.

       (Förkunnaren i videon är, som Carina påpekat, lite väl ”gapig”, och det kan jag hålla med om. De som du visar är vilsammare att lyssna till:) Men jag tyckte ämnet han tar upp är intressant.)

       • eva-marie. Tack för transkriberingen – så sann, så sann. Jag blev nog så störd av rösten, att jag missade väsentligheterna.

        • eva-marie says:

         Carina. Det är lätt att störa sig på olika röster, eller sättet ngn förkunnar på. Vissa är ”yviga” och högljudda. Andra mer lågmälda. Som Savalle skriver, så är innehållet det viktiga.

         Det exempel jag skrev, citatet av Bonhoeffer, är inte med i videon. Där nämns bara namnet, att han var en luthersk pastor som motsatte sig Hitler-regimen och blev avrättad.
         Jag har läst en del av vad han skrev och sen själv skrivit av vissa delar som jag fastnat för. Därför kunde jag leta fram ett av flera citat som ofta påminner (trist nog) om vår egen tid.

       • Savalle says:

        Ja, ämnet är mycket intressant. Innehållet är det viktiga, inte retorisk skicklighet.

        I många kyrkor framträder inte sällan skickliga talare med budskap som går helt emot Bibeln.
        Det kan vara attraktivt att lyssna på sådana, men det är allt. Deras honung är fylld av gift.

 17. Mjölner says:

  Krisen i Ukraina handlar inte om Ukraina. Det handlar om Tyskland

  MIKE WHITNEY • 11 FEBRUARI 2022

  En fri översättning av en ytterst skarpsynt analys av den s.k. Ukrainakrisen skriven av den välkände krönikören Mike Whitney.

  https://anthropocene.live/2022/02/12/krisen-i-ukraina-handlar-inte-om-ukraina-det-handlar-om-tyskland/#

  • Mo says:

   Ja sambandet mellan USA desperata försök att stoppa Rysslands gasleveranser till Tyskland via Nordstream och oroligheterna i Ukraina har varit uppe till diskussion flera gånger här hos Peter.

  • Loa says:

   2202 2022
   22 minutes ago
   Ukraine Is A Part Of Russia, Meaning Russia Can Enter At Any Time…
   https://www.simonparkes.org/post/ukrainian-is-a-part-of-russia-meaning-russia-can-enter-at-any-time

   The Secretary-General of the United Nations has stated that Ukraine has not applied for border registration since 1991, so the state of Ukraine does not exist….
   04/07/2014 UN Secretary-General Ban Ki-moon made a stunning statement, the distribution of which in Ukrainian media and the Internet is banned. The conflict between the two countries was discussed at the session of the UN Security Council. From this, the following conclusion was drawn:
   Ukraine has not registered its borders since 12/25/1991. The UN has not registered the borders of Ukraine as a sovereign state.
   Therefore, it can be assumed that Russia is not committing any rights violations in relation to Ukraine.

   2202 2022
   10 hours ago
   Deep State On The Run.
   https://www.simonparkes.org/post/deep-state-on-the-run

   Late yesterday the two separate provinces in Ukraine were recognised by Putin as part of Russia.
   It is now legitimate for Russia to roll tanks into the two areas because their leaders have asked Russia to protect them.

   Som i Syrien

 18. eva-marie says:

  Hur Gud söker det vilsegångna

  • Det är en fantastisk serie, vackra bilder och vacker musik. Däremot blir den predikande gaphalsen i ditt andra inlägg väldigt påfrestande tycker jag. Skönt att det finns alla typer av personligheter som sprider Ordet!

   • eva-marie says:

    Ja, det var nog lite mer ”gapigt” än vad som är nyttigt 🙂
    Man får sänka ljudet för att slippa örvärk. Det jag tyckte var bra, var hans budskap att kyrkan borde stå mer för Bibelns budskap i stället för att, som så ofta, bara vara en förlängd arm till makten och det politiskt korrekta. Trots att det går emot Guds Ord.

    (Har aldrig hört honom tidigare. Stötte på videon och tyckte den passade in i sammanhanget.)
    Men håller med dig att han blev lite väl engagerad:)

    • Det kommer säkert en backlash nu tillbaka till verkliga värden och ifrågasättande av systemet från alla håll och kanter. Jag har nog sett vägen fram som ett evigt motlut, men de bra ungdomarna börjar vakna upp också, så jag är positiv till en nystart. Det känns intuitivt i kroppen!

  • Savalle says:

   Tack så enormt mycket , Eva-Marie, för denna fantastiskt glädjande serie av underbart vackra filmer i bild och musik om Jesu ord till oss!

   • eva-marie says:

    Ja Savalle, visst är det en fin serie! Det fina är att det inte krävs någon ”utomstående” som förklarar skriftstället, utan man får ”uppleva” det när det dramatiseras på det här sättet.
    En eloge till alla de som gjort de här filmerna!

 19. Loa says:

  Nytt coronavaccin rekommenderas i Sverige
  21 februari 2022
  https://www.friatider.se/nytt-coronavaccin-rekommenderas-i-sverige

  Nuvaxovid, från Novavax, är det femte vaccinet mot covid-19 ”som har godkänts i EU.”

  Nu har vi både mRNA-vaccinerna och ett proteinbaserat vaccin, de är alla säkra och effektiva, säger Anders Tegnell, avdelningschef och statsepidemiolog på Folkhälsomyndigheten.

  ** Här var det lösa boliner: **
  Personer från 18 år med immunbrist som har ett lågt eller icke mätbart immunsvar efter 3 eller 4 doser mRNA-vaccin kan enligt FHM också vaccineras med Nuvaxoivd, efter bedömning av medicinskt ansvarig läkare.

  ** så eftersom 4e injektionen slagit ut immunförsvaret, så kör vi nya recept? **

  OCH
  ”För närvarande rekommenderas fortsatt mRNA-vaccin till gravida.” !!!!

  ** och skälet är: **
  då det ännu inte finns tillräckligt med data kring vaccination av gravida med Nuvaxovid.

  ** Men det har FHM ang. mRNA-injektionerna?? Alla missfall, alla dödfödslar?! **

 20. Erik says:

  Idag är det den: 2022 02 22 vad det nu kan betyda?

  • Mo says:

   12 ett viktigt tal. 12 lärjungar. 12 zodiaker.

  • Jag hade hoppats på några intelligenta förslag från dig Erik, eller från vem som helst som känner sig manad. Summan blir 12. Det är iofs en intressant och mycket viktig siffra, med tanke på lärjungar, månader, timmar osv. Men om man tänker numerologiskt blir summan 1+2=3. En än mer signifikativ siffra, t ex treenigheten, triangeln, de första dimensionerna osv.

   • Savalle says:

    Av tre gånger två tvåor blev det alltså efter numerologisk räkning en trea!

    Vi kan ”trolla” vidare med tvåorna och treorna:

    Vad blir tre tvåor i rad gånger tre…?

   • Erik says:

    Jag skäms. Den var lite lurig. Är en hejare på kärlek, men då blandar vi inte in siffor, annat än ”fem + ett” då. Du får väl skälla lite på mig.

   • Erik says:

    Har varit upptagen med bland annat ringa in till SwebbTV Matti och Kattis, om ni vill höra min darrande stämma. Var duktigt nervös, talade för fort i rädslan att bli avbruten. Sista samtalet in.

    • Savalle says:

     En eloge till dig, Erik!

     Här kan vi lyssna på Erik, Matti och Kattis i ett mycket viktigt ämne (efter 46 minuter):
     https://swebbtv.se/w/e8j7NPoxN2UwHj2xpfTeV5

     • Tack för länken, Savalle – så det blev av att lyssna!

      Jättebra jobbat, Erik! Det är så intrikat och förslaget att förbjuda vedeldning by proxy. Vi fattar ju alla varför det plötsligt är så synd om fåglarna. De vill förstås kompensera fåglarna för skadorna vindkraftverken orsakar. I tre logiska steg Fridlysa alla fåglar – konsekvensen att avverkning av skog blir förbjudet – konsekvensen att vedeldning blir förbjuden, i alla fall lika dyr som elen!

      Detta är ett pedagogiskt sätt att visa hur människan förtrycks!

    • Mjölner says:

     Bra rutet Erik, men programledarna pratar för mycket mellan dina kommentarer.
     De skall ställa korta frågor och lyssna på svaren. Ev. bekräftelse av programledarna bör komma på slutet i en sammanfattning och inte dominera programtiden som vid ditt samtal.
     Det hindrar både timing och sammanhang i det du vill säga.

     • Erik says:

      Nja, det finns flera aspekter av detta. Själv var jag nöjd. Jag har nämligen svårt att lyssna på andra, pratar vi väldigt mycket och ofta själv, ett mindre sympatisk drag jag ständigt övar på, tyckt jag håll igen bra. Sedan är sammanhang annorlunda; det är ju tänkt (från mitt perspektiv) att vi gör något tillsammans, som ska locka lyssnarna – det skall kännas som vi alla känner varandra för att stämningen ska bli lockande. Ska sanningen fram hade jag bara tråkigt då jag satt fast ute på landstället och tänkte att det kanske skulle bli bra ”TV”. Men tack för din support. Ring in själv verka.

   • Mo says:

    Kärlekens Tid ?

    • Eclipse says:

     Siffrorna påminner också om Narren i Tarotleken, eftersom detta kort har både 0 och 22 som talvärde (Narren vandrar genom Stora Arkanan från Magikern (I) till Världen (XXI). 0 är det kosmiska ägget som innebär ren potential. Kortet indikerar omstart och oräddhet inför det nya, vilket kan vara ett slags dårskap.

     Fixstjärnan Algol kallas Djävulens stjärna (arabiska: Ra’s al Ghul = demonens huvud, hebreiska: Rosh ha Satan) och kan tolkas som Åklagaren eller Anklagaren, eller en slags narr, en spefull figur som ställer till förtret. Stjärnan återfinns i stjärnbilden Perseus och identifieras därför också som Medusas huvud. Just nu råkar det vara så att Månens norra nod (noderna är avgörande punkter i ett horoskop, i realiteten skuggpunkter där förmörkelser inträffar) står i gradexakt konjunktion med Algol (noderna tar 18,5 år på sig att fullfölja ett baklängesvarv runt zodiaken) I vedisk astrologi kallas norra och södra månnoden Rahu och Ketu. Den äregiriga Rahu är också ett avhugget huvud, i indisk mytologi huvudet av en demon som halshöggs efter att ha druckit av en odödlighetsnektar, medan Ketu mittemot är den huvudlösa kroppen. De kallas även Drakhuvudet och Draksvansen. Hur som helst återspeglas denna transit på världsscenen just nu som en psykologisk projektion i den unisona demoniseringen av Vladimir Putin.

     Sveriges egen gycklare Jimmie Åkesson är född den 17 maj, vilket betyder att han har Solen i gradexakt konjunktion med Djävulens stjärna. Han kunde ju inte välja mellan Putin och Biden häromdagen, vilket orsakade rabalder. Han drabbades också av Speldjävulen för några år sedan och efter en lunch med Wallenberg var han väl plötsligt för EU, för NATO och för vinster i välfärden. (Rahu-Ketu som tummen upp-tummen ner).

 21. Mjölner says:

  En mycket angelägen fråga.
  Det planeras grundlagsändring i maktens korridorer. Den s.k. oppositionen verkar inte bry sig eller så inser de inte allvaret bakom smusslet i regeringskretsar.
  Nu i vår kommer säkert ett förslag från regeringshåll om grundlagsändring.
  Regeringen är mer än mån om att kunna behålla möjligheten att införa restriktioner och nedstängningar, införa vaccinpass och möjligheter att lagföra och fängsla ovaccinerade.. Samtidigt kommer vaccinationerna fortsätta i obruten takt i all oändlighet. Inköp av nya vacciner har redan skett på EU-nivå och kommer att fördelas på medlemsländerna.

  Vi har hitintills förskonats från de värsta övergreppen på grund av vår nuvarande grundlag som bromsat regeringens handlingsutrymme. Nu kommer man med den slaka oppositionens hjälp i Riksdagen rösta igenom en grundlagsändring efter höstens val..Är det någon som blir förvånad?

  • Loa says:

   och vilken grundlagsändring är det de har i sikte?

  • Savalle says:

   Ja, Dan Eliasson har under 2021 arbetat fram en ny ”Krislagstiftning”.

   Samtidigt påbörjades procedurerna med att ändra Sveriges grundlagar:
   https://www.regeringen.se/pressmeddelanden/2021/09/andringar-foreslas-i-mediegrundlagarna/

   Det kanske krävs demontage av vårt grundlagsskydd för att Dan Eliassons ”krislagar” ska kunna klubbas…

   Folket borde beredas insyn i vad som kokas ihop!

   • Mjölner says:

    Tack Savalle! Du hann före.
    Jag trodde svensken i gemen skulle reagera, men icke.
    Rykten har gått och farhågor lyfts fram då och då under hela 2021 men ingen debatt har synts till. Fulmedia kan vi räkna bort de håller givetvis tyst, men nätmedia borde ha vaskat fram något. Nätmedia kunde anstränga sig att sanera lite mer i sin rapportering och inte bara ägna sig åt våldtäkter, skjutningar, gisslandramer och migrantattacker.

    Den ende som jag vet har inside information om regeringens planer är Johan Westerholm, men han håller för närvarande tyst om vad som pågår i regeringskansliet. Han har hjärtat i socialdemokratin och vill väl inte avslöja dylika planer. Vi får se när han släpper Islam och Kyrkans debacle om det kommer något om detta.

    • Savalle says:

     Ja, nätmedia är – generellt sett – inte sällan en hårsmån från skandalpressen. Newsvoice är ett härligt undantag från det. Där förs en seriös debatt.

    • Jonas says:

     Svenska folket är helt ointresserade av sitt eget öde och detta är givetvis ett problem men det största problemet är media men också att vi inte har ett oppositionsparti av rang i riksdagen. SD kan vi inte räkna med längre, de har vikit ner sig totalt.

  • Erik says:

   This shit is evil! Undantagslagar ner på individnivå, när så önskas av regering. Alla riksdagspartier jublar. Först avser man att registrera alla vaccinerade (bieffekten blir ett register för alla som inte tar sitt vaccin) sedan kan man hålla dessa individer i husarrest. Sedan går man vidare med en qr kod för att kunna logga in på banken, åka kommunalt osv, osv… Denna qr kod förutsätter ett vaccinpass som i sin tur förutsätter att du tar dina vacciner.

   Alla fågelarter kommer att bli fridlysta. Alla skogsägare går i KK och säljer billigt till Vanguard och Blackrock och tvingas in till stan. Ved kan inte längre köpas. Livet på landet = omöjlighet. Så här rullar det på tills alla är egendomslösa och lyckliga. Alla får medborgarlön. Allas lika värde, för de som snällt underkastar sig samhällskontraktet. De få som då finns kvar år 2030 vill säga.

   • Mjölner says:

    Lysande insikt om typen av åtgärder, ordningsföljd och resultat.

   • Savalle says:

    Jag har en flyktplan undan alla inskränkningar, tvång och påbud som är i antågande. När maten och veden tryter och makten visar sitt fula tryne söker jag mig till mina vänner vildsvinen. Dessa ädla skapelser och fantastiska överlevnadsexperter behöver endast rota runt lite med sina betar i jorden så hittar de nötter och rötter och när jag blir trötter vilar jag mellan värmande pälsar och goda hjärtan!

    Dansar med svinen!

    (de goda)

   • jesslar53 says:

    The great reset pågår för fullt

  • ceskyraj says:

   År 2010 under Reinfeld, blev svensk grundlag ändrad. Ett meddelande i Riksdagen utan någon stor debatt, lika liten notis för allmänhet före sommar. MSM skrev nästan ingenting om detta. I omröstningen före sommar var alla partier för. Sedan kom sommar och valdagen. Efter valet ny omröstning med 20 röster (Sd) mot. Då ändrades grundlagen, att Sverige förblir medlem i EU i all evighet. Något liknande planeras nu. Samma taktik. Nu handlar det bla om att Smittskyddslagen ska kunna användas mot hela nationen och inte bara mot enskild individ vid smitta. Vi får räkna med nya pandemier i framtiden. Enligt material som kan läsas på internet, nästa SPARS planeras för 2025-2027. De måste hinna till 2030.

   • Jonas says:

    Verkar som svenska regerigar bryter mot grundlagarna hela tiden så självklart kan ett uppenbart ofördelaktigt avtal för Sverige brytas, speciellt om folket inte har informerats. Vad ska EU göra mot Sverige om vi skulle bryta avtalet och lämna skitunionen, ska de börja kriga mot oss??

 22. jesslar53 says:

  Nordstream 2 stoppad , har nu bergvärme men får nog titta på att bygga om till pellets,
  Elen blir nog mycket dyrare än nu..

  • Jag funderar på alla som har fjärrvärme. Den var väl inte direkt billig innan heller. Vedkaminer och vedspisar blir nog populära framöver. Men pellets kanske är prisvärt – åtminstone innan folk hunnit installera sina brännare.

  • Jonas says:

   Har eldat med pellets kamin i mitt växthus i vinter, håller ca 8-grader i ett helt oisolerat gammalt klassikt växthus, tidigare var det värmepump men måste säga att jag är imponerad av pelletskaminen den har fungerat helt felfritt hela vintern. Kaminen är en amerikansk modell från 1992 fick den billigt för 1000:- så den har inga moderna finesser alls.Fick bygga om all elektronik så jag har min egen styrning och kan ställa hastigheten steglöst på pelletsskruven och fläkten fär förbränningsluft och varmluft. Som sagt pelletskamin kan vara ett alternativ till pelletspanna och de nya kaminerna har massor med fina finesser. Danska Aduro har en hybrid kamin för både pellets och ved https://www.adurofire.se/hybrid/ den kostar ca 40-tusen man kan hitta den för 35-tusen om man söker.

  • Savalle says:

   Ordo Ad Chao!

   • Mjölner says:

    Menar du ordning från kaos, frimurarjojk eller rent av Mayhems LP.

    • Savalle says:

     ”Ordo Ab Chao” betyder att skapa ”Ordning ur kaos” och det är inte vilken ordning som helst som avses av dem som använder sig av detta uttryck, utan de har som mål att upprätta det hierarkiska slavsamhälle som på engelska benämns ”New World Order” (NWO).

     ”Ordo Ab Chao” är bland annat frimurarnas motto.

     Peter Krabbe har mycket kärnfullt sammanfattat syftet med krig som anstiftas med orden: BOMBA OCH BYGG!

     Mayhem betyder ”våldsam eller extrem oordning; kaos”.

     Wikipedia skriver om Popgruppen Mayhem:

     ”Mayhem (också känd som The True Mayhem) är ett norskt black metal-band”.

     ”Mayhem blev uppmärksammat i press och media i samband med en rad kyrkbränningar, sångaren Deads självmord 1991 och kanske framför allt när gitarristen Euronymous år 1993 knivmördades av Varg Vikernes, basist i samma band.”.

     Black metal-bandet Mayhams låt ”Mayham” är vidrig och bryter ner en människas moral, själsstyrka och andlighet.

     – Hur många av alla de musiker i satanismens tjänst har inte begått självmord eller mördats?

     ”Ordo Ad Chao” är ondskans instrument!

     Vi upplever nu hur hela västvärlden förs mot kaos av blinda, korrupta och onda ledare.

 23. Mjölner says:

  William F Engdahls långa artikel om Kackelackan Schwabs agenda.
  Lite övning att läsa ett grannlands språk skada inte.
  Tyvärr har artikeln ingen länk så scrolla ned till bilden på kackelackan med rubriken Davos teknokratiske totalitarisme…..
  .
  https://www.snaphanen.dk/

 24. Mjölner says:

  Har hittat en nyskriven artikel (16feb) av Engdahl på hans official site. Handlar om kackelackan Schwab WEF och hans agenda.

  http://www.williamengdahl.com/

  • matte5958m says:

   Och här förklarar Martin Armstrong varför Schwab & co inte kommer lyckas med sitt uppsåt om ”Great reset” NWO mm.

   Inger hopp!

   https://bestnewshere.com/new-world-order-desperate-as-plan-falls-apart-martin-armstrong-greg-hunter-must-video%EF%BF%BC/

   • Mjölner says:

    Om så väl vore!
    Enligt min uppfattning en hel del önskegods. Schwab o Co har nästan hunnit förverkliga sin agenda. Alla makthavare springer hans ärenden utan att vara handplockade eller veta vad de egentligen håller på med. De onda krafterna har med mutor och skrämseltaktik fått nästan alla makthavare på sin sida. Nu återstår vilket ben polis och militär tänker ställa sig på, maktens eller folkets. Det måste finnas en tipping point när folk blir så förbannade att man gör öppet uppror och tar till handgripligt våld. I Frankrike försöker man men statsmakten har hittills kunnat behålla övertaget.

    Situationen balanserar på knivseggen. Jag tror vi är för långt efter för att lösa detta på fredlig väg. Folkrörelsen för frihet över hela världen måste någonstans statuera exempel.
    Silkesvantarna måste av. Situationen är mycket värre än någon kan föreställa sig. Det stundar ett frihetskrig. Det innebär motståndsrörelse och sabotage om vi skall lyckas kväsa globalisterna. Det måste kosta för mycket att införa agenda 2030. Vi måste förstöra globalisternas egendom, liv och planer innan de hunnit förstöra våra. Förstår du?

    Om det nu inte blir så, utan vi alla viker ned oss och accepterar, ja då är vi så att säga RÖKTA !

    • Savalle says:

     Ja, Mjölner, det blir alltmer uppenbart att de onda krafterna med mutor och skrämseltaktik fått nästan alla makthavare på sin sida. Hur många toppolitiker har inte blivit mångmiljonärer efter en mandatperiod fylld av svek… Svängdörrar mellan topposter i statsledningen och banker, läkemedelsföretag och andra multinationella monopolföretag samt deras lobbande PR-byråer har fladdrat sig heta som accelererande fläktar i Mammons virvlande karuseller.

     Mottot för sådana ”folkvalda” tycks vara att bli-rik-genom-att-gå-över-lik-politik.

     Den jesuit-utbildade Mario Draghi, Italiens premiärminister, är – i likhet med ”vår egen” Frederikus Krösus – ett ypperligt exempel på en som går skytteltrafik mellan storbanker och politik.

     Javisst, det måste finnas en tipping point när folk börjar att ta eget ansvar. Men jag tror inte att våld är den rätta vägen för oss att gå. Jag tror mycket mer på att vi inte ska medverka i det som vi ser är ont. Men fortfarande går så många i onda makters ledband.

     VARFÖR medverkar människor då i den onda agenda som nu rullas upp över hela världen?
     Jag ska försöka att lista upp de viktigaste skälen här:

     1. Vilseledda genom osanningar från massmedia och andra auktoriteter

     2. Rädsla för att avvika från det ”Politiskt Korrekta”

     3. Dagis-mentalitet att inte ta eget ansvar utan hellre köra huvudet i sanden och fortsätta med
     att samla på frimärken, spela dataspel och prioritera idrott och underhållning.

     4. Förhoppning om att några mäktiga ledare ska ordna upp allt utan folkets aktiva medverkan.

     5. Trötthet, utmattning, känsla av hopplöshet

     6. Ovilja att riskera att lämna en för tillfället bekväm tillvaro

     7. Andlig vilsenhet

     Det viktiga är inte att delta i organiserade massprotester. Sådana aktioner kan skapa kaos och utnyttjas av etablissemanget för att införa undantagslagar.

     Det är civilkurage som behövs. Vi ska inte medverka i det som har ett ont syfte.

     • Mjölner says:

      Den sista meningen här Savalle, -medverka till det som har ett ont syfte. Det kan väl inte vara ont syfte att ta kål på globalisterna på ett eller annat sätt, humant eller brutalt.
      Jag tror inte det fungerar med mjukisåtgärder längre. Där går våra åsikterna isär, tyvärr.
      Annars var det inget fel på det övriga utom ”etablissemanget inför undantagslagar”, det kommer de att göra ändå.

      • Savalle says:

       Mjölner, det jag avsåg med att inte medverka i det som har ett ont syfte var att vi inte ska gå i ledband hos dem som vill förslava mänskligheten.

       Jag är definitivt inte emot att de som driver den agendan straffas, men jag tror inte på väpnat uppror. De kontrollerar nationernas militär, polisstyrkor och därtill en mängd paramilitära trupper.

       Men deras makt beror i stort sett helt på att människomassorna följer deras anvisningar.

       Jag tror på att verka för att människor kommer till insikt.

     • ludwig.S says:

      Du glömde fegheten.
      Civilkurage är att göra motstånd, civil olydnad. Att säga NEJ högt och inte lyda. Om någon tror att det kommer att gå bra utan offra att någonting då är det bara feghet det handlar om. Offer blir man i alla fall utan stolthet som ett offerdjur.

 25. ceskyraj says:

  Peter, den 23/2 hade jag en kommentar till Savalle om mina kontakter och erfarenheter med katolska kyrka. Skrev vid ca 15tiden. Nu är den borta. Har den fastnat hos dig, eller är bortcensurerad? 🤔🤔🤔

  • peterkrabbe says:

   Om du menar ”tack för allt du skriver här…” så är den i min dator godkänd och på banan. Kanske något problem med din egen dator?

  • Savalle says:

   Jag har även skrivit svar till dig, ceskyraj . Scrolla ner till drygt en tredjedel och lite efter videon ”The Whole Jewish History in One Hour” (som blev nedsläkt) hittar du både din och min kommentar. Jag blev rörd över det du skrev. Tack ännu en gång!

  • peterkrabbe says:

   Hur tänker du nu? När detta är färdigbyggt blir det den perfekta militärförläggningen för NATO:s Södra Östersjökommando, placerat på LV4:s gamla skjutfält. Här kan alla generaler sitta med fötterna i jacuccin och planera vilka fartyg som skall släppas in i Öresund. Självklart måste vi då ha en robotskärm som skyddar anläggningen och Köpenhamn. Med tre golfbanor i närområdet kan ÖB bjuda in ryssarna på en golfrunda och samtidigt diskutera kapitulationsvillkoren. Du måste tänka långsiktigt!

   • Mo says:

    Uppbackade av flygbas på Bornholm ?

    • peterkrabbe says:

     Yes, låset till Östersjön. När ryssarnas fartyg inte kan komma ut ur Östersjön finns det bara Sverige kvar att anfalla, vore ju synd att låta dem ligga och bli skrot…

     • Mo says:

      Och till allt skrot har vi nu fått en gasledning som inte skall användas och som därmed ingen har tillsyns ansvar för.

   • Loa says:

    Är detta Falsterbohus?!

    • peterkrabbe says:

     Nej, Falsterbohus byggdes 1912. Men för tio år sedan byggde kommunen ett påkostat kulturhus i ett liknande läge, innehållande naturum, konsthall, fågelobservatorium, restaurang m.m. När man sedan upptäckte vad det kostade i drift och underhåll bestämde man, trots omfattande protester, att sälja alltihop till en entreprenör för att inkludera byggnaden i ett stort hotellprojekt med 150 rum och spa. På så sätt slipper man alla kostnader och kan smita från allt ansvar i tidigare valdebatter.
     Problemet är att det saknas underlag för ett så stort hotell, alla tidigare hotell har omvandlats till bostadsrätter när kassan blivit tom. Detta kommer säkert att gälla även för Petter Stordalen i framtiden, men vinsterna av en konvertering till lyxboende gör det riskfritt. Vi som bor här vill inte ha fler sommarbostäder på bästa läge som står tomma elva månader om året. Vi vill inte heller att de små krogar och myshotell som fortfarande finns kvar skall behöva gå i konkurs för att Stordalen skall dammsuga marknaden och bli enda aktör.

     • Loa says:

      Då är detta lånta fjädrar
      ” Under 1900-talet var det här platsen där kungligheter, jetset och internationella kändisar som Beatles sökte lugn och ro ”
      ty därom kan jag ge besked.

      ” så går nu platsen in i en period av förädling.”

      ” med stor ödmjukhet som vi nu gläder oss åt att med respekt för platsen ..”

      ” en arkitektur som möter omgivningen med respekt för naturen, historien och den unika miljön.”
      – Jag associerade till träpallar på högkant, eller byggnadsställningar. Samt skymtar jag den allestädes, respektlösa stenläggningen av Mark.

      ” Vi är stolta, ödmjuka ”

      och det yttersta ordvrängeriet
      ” bygga den destination som orten förtjänar att erbjuda ”

      PK-flummet osar ur köket
      ” prestigelös … mat tillverkad av … hållbara råvarorna. ”
      – Ska inte maten SMÄLTAS då..?

     • Mo says:

      Stordalen kan hotellbranschen så han vet säkert var det blir lönsamt, han bygger nytt på flera håll i Sverige. Det blir de äldre hotellen som får se sig om efter alternativ.
      I Sverige som i världen har vi nya styrkeförhållanden och många förstår att västs försörjningsbörda är stor medan tillväxten sker i öst. Ukraina ser att Rysslands ekonomi växer ihop med mellanöstern, Indien och Kina. Varför skall de välja Europa om det medför ofrihet och intrång av USA imperialister ? Polen har tagit emot 2 milj fattiga från Ukraina och fler strömmar till, det är förstås gynnsamt för dem. Men det är inte så självklart längre att NATO är the good guy.

      https://derimot.no/russlands-krigforing-i-ukraina-verden-og-europa-pa-vei-inn-i-ny-epoke-ingenting-blir-som-for/

      .

 26. Mjölner says:

  En första spontan reaktion i korthet.

  Lokalradion runt om i landet firar nu ”Invasionen i Ukraina”
  I Kronobergsradion läggs stora resurser på att ragga upp alla personer som skall resa till eller från Ukraina eller har anknytning dit. Propagandaapparaten går på högvarv. Det blir under dagen timvis med intervjuer om kvinnor och barn, bankomatköer och brott mot mänskliga rättigheter samt naturligtvis ondgörande av Putin.
  Man lägger in tal av både ordinarie och vice svenska statsministrarna där man fördömer Ryssland och Putin. Man har den goda smaken att prata om brott mot mänskligheten och olagligheter utan att ha sopat rent framför egen dörr.

  Vi skall stå eniga och fördöma Rysslands invasion. Nej Maggan skit på dig, du får stå där ensam och vara enig med dig själv. Jag avstår.

 27. Mjölner says:

  Det påstås och kan vara sant att det finns ett femtontal US biolab i Ukraina.
  Vad dessa lab sysslar med är okänt men kan vara ett hot mot Ryssland och världen.
  Kanske Putin vill komma åt dessa eller så har konflikten koppling till leveranserna av olja och gas till Europa. Putin kan i stället sälja gasen till Kina om han vill.
  Putin kan stänga av gasen helt till Tyskland. Samtidigt har Italien förhandlat sig till garanterade Ryska gasleveranser. Den Europeiska enigheten utsätts för påfrestningar mitt i sanktionsplanerandet mot Ryssland.

  • Mo says:

   Det kanske är förberedande markarbete för att kunna bistå med hjälp och leverera mat till ett svältande Europa ?

   https://thevoice.us/bill-gates-so-called-green-stance-seen-as-charade/

  • Loa says:

   Redan 17 january 2022 sade Benjamin Fulford:
   https://stillnessinthestorm.com/2022/01/full-update-benjamin-fulford-january-17th-2022-the-gnostic-illuminati-was-right-we-really-are-dealing-with-a-rogue-ai/

   We were also able to contact a senior Russian FSB source about the situation in Ukraine who said “We do not want to rule Ukraine, we just want to remove the fascists installed by UN agents like Victoria Nuland.”
   The FSB and Russians view the UN as their real enemy and the fake Biden administration as UN proxies, according to the source.
   “Russia is trying to rebuild the USSR. The UN is trying to put military all around Russia and support color revolutions. (…) Russia is perfectly entitled to seize Ukraine by law. Ukraine is nothing more than a money-laundering operation, so if Russia goes into Ukraine then god bless them,” MI6 sources say.
   The removal of Prince Andrew opened naval intelligence files showing there were 16 biochemical warfare plants being run by the Nazis in Ukraine. The Nazis were also actively assassinating all political opponents in Ukraine, CIA sources note.

   https://www.simonparkes.org/post/msm-lies-to-us
   MSM not only lies to us, but because they are deep state they are no longer getting good intelligence as they are now on the receiving end.

   Om länkarna inte fungerar härifrån, får man gå direkt till https://www.simonparkes.org/blog

   20 hours ago
   Artillery Exchanged…
   https://www.simonparkes.org/post/artillery-exchanged
   Russia has launched three spearheaded short attacks into the area –

   7 hours ago
   Russia Attacks Military & Mafia Locations…
   https://www.simonparkes.org/post/russia-attacks-military-mafia-locations
   Military and mafia stores and locations in Ukraine were hit with cruise missiles and air strikes.
   Russian advanced technology took down Ukrainian radar and communications in 20 mins.
   The Ukrainian Air Force no longer exists as a working force.
   World political leadership is struck dumb at the speed of the Ukrainian collapse, while world military leaders say ‘I told you so’.

   6 hours ago
   Russian & Ukraine Soldiers Dancing…
   https://www.simonparkes.org/post/russian-ukraine-soldiers-dancing

   6 hours ago
   Ukraine Air Defence…
   https://www.simonparkes.org/post/ukraine-air-defence

   4 hours ago
   Russian forces Taking Nuclear Reactor…
   https://www.simonparkes.org/post/russian-forces-taking-nuclear-reactor
   To be clear the Russian special forces are taking the nuclear reactor to prevent the deep state starting anything with nuclear material.

   2 hours ago
   Russian Troops Defend Kyiv Airport…
   https://www.simonparkes.org/post/russian-troops-defend-kyiv-airport

   • peterkrabbe says:

    Det är bra Loa, att vi kan ge en motbild här på bloggen om bakgrunden till händelserna i Ukraina. Vår regering, riksdag och media är som pladdrande papegojor i sina försök att vara den som skriker ut de värsta fördömandena över Ryssland, allt utan analys och bakgrundsinformation. Vi skall ge en bredare bild av verkligheten. Varken Fulford eller Parkes har rätt i allt, men EU:s officiella svartmålning är definitivt långt ifrån sanningen.
    Det är upprörande att svenska regeringsledamöter på fullt allvar diskuterar att skicka avancerade krigsmateriel till Ukraina, ett brott mot svensk lag. Dessutom beslut som kan få förödande konsekvenser för Sverige, eftersom det är en krigshandling. EU kommer att trycka på för att nu få in Sverige i NATO, det sista motståndet från sossarna lär försvinna i Bryssel de närmaste dagarna. Sedan är vi lovligt villebråd. Vad tror ni kommer att hända med våra priser på el och annan energi den närmaste tiden? Den ryska gasen kommer att gå till Kina, som leende tar emot den och tackar idioterna i väst. En förstärkt allians mellan Ryssland och Kina kommer att göra oss obehövliga och knäcka våra egna ekonomier samtidigt som ett asiatiskt imperium grundläggs. Taiwan blir nästa när Kina sett hur det gick!

    • Loa says:

     UK Broadcasting Regulator Could Move To BAN RT News After Russia’s Ukraine Invasion

     UK Culture Secretary has called for total ban on RT, claiming it is “part of Russia’s global disinformation campaign”

     24 February, 2022
     https://summit.news/2022/02/24/uk-broadcasting-regulator-could-move-to-ban-rt-news-after-russias-ukraine-invasion/

     RT News, otherwise known as Russia Today, is facing an outright ban from broadcasting in Britain and potentially the rest of the world following Vladimir Putin’s invasion of Ukraine.

     Censorship of RT has long been in the works and was being discussed prior to the escalation of tensions, with UK Prime Minister Boris Johnson’s Culture Secretary Nadine Dorries asking British regulator Ofcom to consider banning RT outright.

     • Loa says:

      Lite roligt. Lite.
      Det är alltså senila 80-åringar som ska dirigera en motattack..?

      https://thefederalistpapers.org/us/pelosi-humiliates-us-front-world-somehow-confuses-hungary-ukraine
      The Western Journal
      February 23, 2022

      The Associated Press reported Wednesday that House Speaker Nancy Pelosi, the third-highest-ranking Democrat in the land, gave a news conference after returning from a diplomatic trip overseas to address the crisis.
      The speaker defended Biden’s newly imposed sanctions against Russia and compared the Kremlin’s actions to its alleged interference in the 2016 election and, for good measure, Adolf Hitler’s pre-World War II invasion of Czechoslovakia,

      Pelosi also offered reporters a brief lesson on Ukrainian geopolitics, only she appeared to totally forget which country, exactly, she was even talking about.
      Nancy Pelosi confuses Hungary and Ukraine: “If you look at the map and you see Hungary and you see how it is encircled…”

    • Loa says:

     Skitkul! Spot on! Och inte ett översättningsfel – ogrumlad läsglädje.

     Uppdatering om situationen i Ukraina
     24 februari 2022
     Krönika av Paul Craig Roberts
     https://anthropocene.live/2022/02/24/uppdatering-om-situationen-i-ukraina/

 28. Mo says:

  Det torde väl vara klart för de flesta vid det här laget vad som är Sveriges framtida uppgift.

  https://www.dn.se/ledare/susanne-nystrom-sverige-och-eu-maste-oppna-sina-hjartan-for-miljontals-flyktingar-fran-ukraina/

  • Mjölner says:

   Men Maggan har ju sagt njet. Ukraina räknas inte till närområdet, Det gör i stället MEA.
   Kan det bero på att Ukrainare inte förväntas rösta på sossarna som MEAs kamelryttare gör.

   • Mo says:

    Maggan vet var hon skall säkra röster till hösten och med principfasthet kanske hon även hoppas på att kamma hem en del gamla röster från SD som börjar tröttna på resultatlösheten.

 29. Savalle says:

  Det finns intressanta kopplingar mellan namnet BlackRock och såväl Bibeln som Romersk Rätt och Grekisk Rätt. Här ser vi att en svart sten innebar fördömelse.

  ”When Aaron cast lots upon two goats as recorded in Leviticus 16, according to
  tradition the objects used to determine the outcome was a white stone and a
  black stone. On the white stone there was written”For the Lord”. If the white
  stone was chosen, the goat was sacrificed as a sin offering. If the black stone
  was chosen, the goat was presented live before the Lord to make an atonement
  upon it. On the black stone, the words ”For Azazal”were written which was the
  goat to be sent away or banished. Then, that goat carried the sins out into the
  wilderness.”

  Klicka för att komma åt White%20Stone%20or%20Black%20Stone.pdf

  Samma källa berättar att i ROMERSK RÄTT gavs en vit sten till en fånge som
  frikänts, medan en svart sten gavs till den som dömts skyldig:

  ”A Roman custom used in their court system was a white stone and a black
  stone. If the prisoner received a white stone, he was found ”not guilty”. If he
  received a black stone, he was found ”guilty”. Either way, he knew his
  judgment.”

  Och följande källa berättar att en svart sten betydde skyldig även i GREKISK RÄTT:
  https://praisewind.com/blogs/recent-messages/posts/the-white-stone-cont

  I Uppenbarelseboken symboliserar en vit sten oskuld:
  https://www.whitestonerevelation.com/what-is-a-white-stone-revelation

  • Tack Savalle – spännande helgläsning! De väljer minsann inte sina varumärken av en slump, helt klart!

  • Eclipse says:

   På tal om stenar, Hans, så upptäckte jag idag att de fem luntorna/obeliskerna (med vita pyramider som toppstenar och 144 glasrutor på varje lunta) som uppfördes på Luntmakargatan 1987-88 exakt följer makarna Palmes väg från Bio Grand på Sveavägen 45 till mordplatsen vid f d Dekorima i korsningen Sveavägen/Tunnelgatan. Bara det att de står en gata österut från Sveavägen, d v s längs Luntmakargatan. Grand ligger i det södra av de två halvcirkelformade byggnader som flankerar korsningen Sveavägen/Tegnérgatan. Rakt mittemot ligger (S) högkvarter på Sveavägen 68. På baksidan av det huset går Luntmakargatan och där, i korsningen med Tegnérgatan står två obelisker. Makarna Palme lämnar bion och forsätter söderut mot det intilliggande ABF-huset, där de samtalar en stund med Mårten Palme och hans flickvän. De skiljs åt och Olof och Lisbet fortsätter söderut över Kammakargatan som går mellan ABF-huset och Adolf Fredriks kyrkogård. En obelisk står i korsningen Kammakargatan/Luntmakargatan.

   Märkligt nog finns denna obelisk med i google maps, trots att den självklart inte är en skulptur av Bror Hjort, som den lilla metallskylten på obelisken anger. Titeln är ett icke existerande namn. Det ska tydligen ha något att göra med att obelisken är en ”portal” i dataspelet Ingress.

   Efter ett gatukök (idag Henkes grill) i höjd med Adolf Fredriks kyrka kommer nästa gatukorsning, Adolf Fredriks kyrkogata. Där går makarna Palme över övergångsstället till östra sidan av Sveavägen och enligt Lisbet stannar de till i tio sekunder vid ett skyltfönster till klädbutiken Sari som ligger i en jugendbyggnad från 1910, angränsande till Skandiahuset/Sveavägen 44. Idag ligger hotellet Miss Clara där. Från korsningen ser man tydligt nästa obelisk i bakgrunden, på bilden vid den blå bilen.

   Makarna Palme fortsätter längs med Skandiahuset tills skotten faller vid Dekorima, idag Urban Deli. Här ser vi tydligt den sista obelisken, alldeles i höjd med mordplatsen. I bakgrunden trapporna upp mot Malmskillnadsgatan. Några meter till vänster om obelisken ligger Luntmakargatan 14 (Birka Hostel). Stig Engströms kontor i Skandiahuset vette mot denna adress. Var i Skandiahusets fasad längs med Luntmakargatan dörren till Stay behinds hemliga kontor en gång fanns vet jag inte.

  • Mo says:

   Tack Savalle, den svarta stenen skuldbelägger och förslavar. Det är mycket gammal kunskap vi har vi har tappat i modern tid och som kanske aldrig har hört hemma i vår kultur till skillnad från våra nya bosättare som kan dra åt sig öronen.

 30. Savalle says:

  Tack för denna intressanta information, Eclipse!

  Titeln på latin på obelisk-fundamentet, ”fallos quae current” betyder ”lura det nutida”.

  Och om talet 144:
  https://www.ridingthebeast.com/numbers/nu144.php

  • Eclipse says:

   Väl bekomme, Savalle! Oj, vad det händer mycket nu. Det kom precis en lång och spännande intervju med Chevamannen, Leif Ljungqvist, signerad Thomas Gjutarenäfve. Leif är säker på att skotten föll 23:17, senast 23:18. Officiell mordtid är 23:21:30. Leif är säkerhetsklassad hos hovstaten, då han som entreprenör utfört arbete åt kungahuset sedan 1976 och är känd i sin närmaste omgivning för att inte kunna ljuga. Han befann sig 10-15 meter från mordplatsen och så har han bra detaljminne. Gärningsmannen säger han var 180-185 cm lång, *barhuvad*, bar mörkblå täckjacka och ankelkorta mörka byxor. Han säger också utan minsta tvivel att ambulans nr 2 kom först efter att ambulans 1 lämnat platsen, vilket motsäger ambulansförarnas uppgifter. Leif friar Stig Engström helt, då denne kom till platsen efter mordet. Poliser sprang på höger sida om barackerna och uppför trapporna i jakten på mördaren. Engström följde efter på vänster sida. I Netflixfilmen springer poliserna på vänster sida. Leif säger att det gick 20-25 sekunder mellan skotten. Polisinspektör Olle Torge säger i nästa intervju att det beror på att det var pansarbrytande kulor som man blir helt bedövad i armen av efter avfyrning. Denne är dock säker på att det var en ensam gärningsman, vilket vi förstås inte kan tro på. Leif blev dock hotad som vittne av Christer Pettersson och hans sambo, vilket gjorde att han fick ett överfallslarm av polisen.

   • Eclipse says:

    Rättelse: mördaren var 185-190 cm, säger han.

    Leif är säker på att det var Christer Pettersson, p g a hans rörelsemönster.

    https://gunnarwall.wordpress.com/2013/04/04/christer-pettersson-hade-faktiskt-alibivittnen

    ”Algot Å arbetade som vaktmästare vid stadsmissionen i Östersund men hade bott i Rotebro vid tiden för mordet och kände igen Christer Pettersson till utseendet. Han hävdade nu att han sett Pettersson sittande på en bänk på pendeltågsstationen i Märsta någon gång omkring klockan 23.20, kort tid innan det gick ett tåg söderut mot Rotebro. Var det sant innebar det rimligtvis att det var som Pettersson sa: han hade tagit 22.46-tåget från Stockholms Central, somnat och fortsatt till Märsta. Polisutredningen visade nämligen att pendeltåget kom in till Märsta 23.25 och vände söderut igen 23.35.

    Enar H var en sjukpensionär som bodde i Upplands Väsby, en förort längs samma pendeltågslinje som Rotebro men lite längre norrut. Han kände Christer Pettersson. Hans vittnesmål gick ut på följande: sent på mordkvällen hade han varit på hemväg från centrala Stockholm med pendeltåget men fått impulsen att hoppa av i Rotebro för att besöka en bekant och kräva in en skuld. Han hittade dock ingen dörr med bekantens namnskylt – senare visade det sig att denne blivit vräkt från sin lägenhet. När Enar H gick tillbaka till stationen mötte han Christer Pettersson, dock utan att ta kontakt med honom. Klockan var då uppskattningsvis 23.45-23.50. Det stämde också bra med Petterssons egna uppgifter om att han klivit av pendeltåget först under dess väg tillbaka mot Stockholm. Den aktuella pendeln från Märsta kom nämligen in till Rotebro klockan 23.49.

    I slutänden uppnådde dock inte försvarssidan något med dessa alibivittnen. Algot Å:s berättelse underkändes som icke tillförlitlig av både tingsrätten och hovrätten. Enar H framträdde först i hovrätten och där avfärdades hans vittnesmål på liknande sätt.”

 31. jesslar53 says:

  När man hör alla som tycks veta något om Ukraina uttala sig så märker man att dom verkar läsa från samma skript. Vart var dom när den olagliga regeringskuppen skedde och Janukovitj avsattes, då hyllade man att en olaglig men Västligt sinnad regering satts att regera i Ukraina men dock var Janukovitj vald av folket och påståenden om korruption och andra oegentligheter troligen uppdiktade av New World Orders anhang, inte att glömma Frimurarna. Nu tycker jag inte att Putin är någon ängel men trots allt bor det många Ryssar i landet ??? Det hela ser ut som ett försök att ruinera det Europeiska folket, för sanktioner mot Ryssland drabbar bara oss själva.

  • Loa says:

   Viktor Janukovytj var lagligt vald president. Efter moget övervägande tackade han nej till att Ukraina skulle ingå i EU.
   EU /NATO didn’t take no for an answer.
   Janukovytj avsattes och ”efterträddes” tillfälligt av Arsenij Jatsenjuk, och samma natt lastades Ukrainas guldreserv på omärkta plan och flögs ur landet med destination USA..

 32. jesslar53 says:

  Fria Tider verkar vara styrd opposition ..
  https://www.friatider.se/ryska-bomber-over-hela-ukraina-i-natt

 33. Savalle says:

  https://newsvoice.se/2022/02/nato-allies-respons-conflict-ukraine/#comment-420651

  Tack, Peter, för att du sätter ord på vansinnet… 🙂

 34. Astrid says:

  Vad jag förstår efter att ha surfat runt på Nätet är att Ryssland inte såg något annat alternativ längre än att slå till. Tiden har runnit ut. Det talas om labb för ytterst farliga biologiska vapen i Ukraina och militära anläggningar med NATO bakom. USA:s oligarki har pumpat in vapen i landet. Inne i Ryssland drar NGO:s i gång protester mot president Putin, ser det ut som.

  Tyskland tvingades säga nej till den för landet nödvändiga gasledningen från Ryssland, och tackas av globalistmaffian med att få utarbeta ett digitalt ”hälsopass”, med målet att alla människor ska tvingas att regelbundet ta sprutor med konstgjort mRNA och Grafenoxid för att kunna leva i samhället…

  Vinsten för globalisterna är också en mer splittrad alternativsida. Så att kraften går ur motståndet och NWO lättare går att etablera…Vad ska detta ta vägen? Vad säger stjärnorna?

 35. Erik says:

  Hur nu läst igenom alla Stures 16 artiklar på Anthropocene om ”Risker med vaccination mot SARS-CoV-2” tack Sture. Får väl smälta lite i taget. Mycket jag inte kan greppa men idériktningen går ju hem. Får läsa på om cellen. Mycket handlar om förståelsen om cellens alla funktioner och delar. Har läst ytligt
  anatomi, fysiologi (hur organsystem fungerar under normala förhållanden) mikrobiologi, sjukdsomslära osv men på en tämligen övergripande nivå.

 36. Loa says:

  Irland?!

  Pressfriheten kan avskaffas – klimatpropaganda blir obligatorisk
  • 25 februari 2022
  https://samnytt.se/pressfriheten-kan-avskaffas-klimatpropaganda-blir-obligatorisk/

  På Irland överväger parlamentet att klubba en ny medielag som ska tvinga tidningar, radio och TV att producera och sprida klimatalarmistiskt innehåll. En mediekommission ska i så fall inrättas som övervakar och ser till att medierna inte undandrar sig kravet eller, ännu värre, granskar och rapporterar kritiskt om det påstådda klimathotet.
  Lagen ingår i ett större paket kallat Online Safety and Media Regulation Bill

  De har tydligen ett rabiat miljöparti.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: