Börjar vi äntligen förstå?

Rabbinernas juridiska råd i spänd förväntan inför Zelenkos anförande

Man kan nog lugnt påstå att retoriken kring Covid 19 nu trappas upp över hela världen. Vaccinivrarna utnyttjar sina verktyg med restriktioner och olika former av tvångshandlingar för att få de tveksamma till sprutorna, samtidigt som allt fler läkare och forskare går ut med motinformation i syfte att avslöja vad som förefaller vara världshistoriens hittills största bedrägeri med miljarder potentiella dödsfall under den kommande tioårsperioden.

Vad är då rätt eller fel i debatten? Varför står den församlade globala maktapparaten konsekvent på förövarnas sida och världens folk på den motsatta, den där man vill kunna låta människorna fortsätta sina liv och bibehålla sina samhällen oförändrade? Är kravet på depopulation så starkt att man kan försvara att en agenda sätts igång i syfte att radikalt minska jordens befolkning genom vad som tycks bli historiens största folkmord?

För att förstå detta får vi oväntat hjälp av en läkare från NewYork vid namn Vladimir Zelenko. Han är inte lika meriterad som de toppforskare och Nobelpristagare som också går till angrepp på vaccinationsagendan, men är känd främst genom att med hjälp av sin alternativa kur baserad på hydroxikloroquin ha botat presidenter som Trump och Bolsonaro.

Han är dessutom extra intressant genom att vara ortodox jude. Detta har gett honom möjligheten att hålla ett anförande inför rabbinernas juridiska råd i Jerusalem, något som ger en del annorlunda aspekter på frågan.

Zelenko går igenom mycket av det som vi redan vet, som vaccinernas orsak till blodproppar och hjärt- och kärlsjukdomar, lungsjukdomar och angrepp på immunförsvaret samt autoimmuna sjukdomar. Spikeproteinerna som mångfaldigar sig själv utom kontroll – en fabrik för miljarder spikeproteiner – som vi inte kan styra över. De tre faserna med akutfasen de första månaderna, där många av dödsfallen och biverkningarna visar sig direkt, mellanfasens två till tre år där skadorna på de inre organen visar sig, och den sista fasen där svåra sjukdomar som cancer visar sig. Ju fler injektioner desto större risk.

Zelenko ger en bedömning tillsammans med andra kända forskare av hur många vaccinerade som kommer att överleva de tre faserna. Prognosen är nedslående och en liten gallup slutar så här:

 • Dr Vladimir Zelenco : 75% avlider inom fem år.
 • Mike Yeadon f.d. Pfizer:  0,8% inom två veckor, resten avlider inom tre år.
 • Prof. Dolores Cahill:  90%  avlider inom två år.
 • Gert van der Bossche: Flertalet avlider inom tre år.
 • Forskare närstående Fauci (raderad): Samtliga avlider inom tio år.

Samtliga prognoser bygger på det faktum att de mediciner som det är väl känt botar Covid på kort tid fortsätter att vara förbjudna. Viktigast är hydroxikloroquin och Ivermectin, båda i kombination med zink, C-vitamin och D3-vitamin. Dessa behandlingar har stöd av Nobelpristagare som Linus Pauling och Luc Montaigner. Att de trots ständiga påpekanden från forskarvärlden fortfarande är förbjudna visar att detta är ett medvetet brott mot mänskligheten i syfte att döda människor istället för att bota dem.

Detta är det tydligaste beviset av alla. Samtidigt är det enklaste sättet att rasera denna djävulska agenda just att distribuera nämnda mediciner till alla, både som profylax och som behandling. Utan dödsfall inga vacciner, inga restriktioner, ingen depopulation och ingen Great Reset! Varför det då ändå inte sker förstår nog alla som följt utvecklingen.

Zelenko tar upp frågan med rabbinerna varför Israel leder vaccinationsligan med uppåt 90% vaccinerade. Kommer judarna nu själva att bli utplånade?

Rabbinerna svarar att Israel lyder vad judarna i USA bestämmer och chockas av tanken att de kanske är offer för en intern konspiration? Att Israel går först får övriga världen att följa efter i tron att detta är rätt och ofarligt. Blir man då offrade av sionisterna i USA? Zelenko, som kan sin judiska historia, framhåller att vid uttåget från Egypten kom bara var tionde jude fram till ”det förlovade landet”. De övriga blev offer för att den nya framtiden skulle kunna skapas. Känner någon igen vibbarna från The Great Reset, skapad av judarna Bill Gates, George Soros och Klaus Schwab? Det gjorde i alla fall rabbinerna…

Rabbi Deutsch efter 20 minuter av Zelenlkos föredragning…

När Zelenko frågar varför inte alla judar i Israel får samma behandling bryts inspelningen efter en kompakt tystnad. Kan vi utgå ifrån att han känner till att det finns vissa mediciner i skrivbordslådan hos de utvalda överlevarna? Zelenko har haft möten med både det israeliska hälsoministeriet och Netanyahu angående sitt protokoll, utan synligt resultat. Netanyahu tog sprutorna vid årsskiftet och har nu efter åtta månader konstaterats sakna antikroppar och uppträder nu offentligt med dubbla munskydd, trots sin vaccination. Den tredje dosen är på väg i Israel…

Rabbi Deutsch efter 30 minuter av Zelenkos föredragning…

Det är konstaterat att immuniteten är kortvarig efter vaccination, mindre än ett halvår. Det som kvarstår är kommande organskador genom spikproteiner som fortsätter att produceras i kroppen. Därutöver har vi de i nuläget okända effekterna av grafenoxiden. Borde då inte några piller Ivermektin vara en enklare lösning? Vad har man att förlora på att pröva ett läkemedel som saknar biverkningar? Har Bill Gates genom sin finansiering och styrning av WHO gjort alla länders hälsomyndigheter till lydiga knähundar? Detta behöver vi inte acceptera – byt därför omgående ut ledningen för Läkemedelsverket innan det är för sent!

Peter Krabbe

Fotnot: Enligt de gamla egyptiska källorna var inte den judiska utvandringen från Egypten frivillig. De utvisades efter att ha klandrats för att ha drabbat landet med de sju olyckorna som inledde den egyptiska civilisationens undergång. Moses växte upp vid det faraoniska hovet. Vilka kunskaper tog han egentligen med sig därifrån? Och vem har fört dem vidare till våra dagar?

470 Responses to Börjar vi äntligen förstå?

 1. Mo says:

  Ännu en älskad har lämnat oss. Music for life. Låt er inspireras.

  • Mjölner says:

   Mikis Zorba, oförglömmelig dans och melodi med bouzoukins dominerande skarpa klang.

   • Mo says:

    Mikis musik för liv och frihet, mer aktuell än någonsin i denna tid när politikerna förfäktar totalitära ideer. Som när moderaternas socialpolitiska talesperson Camilla Waltersson Grönwall anser att staten bör peka ut en riktning (vaccinpass) som visar att det är rimligt att det finns en skillnad mellan människor som är fullt vaccinerade och de som inte är det. Eller när Växjös moderata kommunalråd Oliver Rosengren framför krav på särskild vårdavgift för icke-vaccinerade. Nu slirar det rejält för moderaterna, vem är det som har lagt ut färdriktningen ?

    https://nyadagbladet.se/inrikes/moderat-kommunalrad-vill-ha-extra-sjukvardsavgifter-pa-ovaccinerade/

    • Mjölner says:

     Han med en son som snortar kocks, Reinfeldt!

     • Mo says:

      Så är det förstås, sedan har vi de osynliga som håller i hans ledband men dem kommer vi inte åt. Märkligt ändå vilken makt han har inom M, många måste se att det är en välfylld plånbok som hägrar och styr honom. Men de kanske hoppas på att det till slut blir hans fall och låter honom hållas ?
      Överhuvudtaget är det fel människor som lockas till politiken numera. Då finns det inte längre något positivt föredöme som så att säga kan locka de rätta till området.
      Jag gillar Mikis, han var en stark personlighet som stod upp för sin ideal. Ärlig och modig, det är är alltid det viktigaste, det grundläggande. Jag gillar ditt mod och din ärlighet även om vi inte alltid kan dela budskapet men det går att förändra.
      Får en kvinna ta sig ton, ja det tycker jag. Inte bara får utan skall, det är en plikt mot våra framtida döttrar om vi inte vill att de skall hamna i en burka.

 2. Jonas says:

  En tillfällighet, eller inte?
  Covid baklänges på hebreiska betyder Dybbyk som betyder ”besittning av en ond ande”
  https://bakomkulisserna.biz/2021/09/02/dybbuk-den-hebreiska-betydelsen-for-ordet-covid/

 3. Mjölner says:

  En hälsning från åskguden Tor.
  Konspirationsteoretikerna Sture Blomberg och Lars Bern blev uthängda av Anna Hernek i P1 Morgon.i går. Må allt elände och min hammare drabba dessa lögnare.
  Konspirationsteoretikerna svara på tilltaget i Swebbtv. 100 kommentarer

  https://swebbtv.se/w/383e0ad0-a634-4eba-9845-163e14c2cc63.

  • peterkrabbe says:

   Återigen gratulationer till Sture och Lars Bern för ett bra program med SwebbTV !
   Det är makalöst hur statsmedia ljuger helt ogenerat och vilseleder det svenska folket. Det tyvärr inte många kan förstå är varför, svaret som vi under en längre tid manglat ut här på bloggen är fortfarande alltför ofattbart för att man skall kunna ta det till sig. Kan världen verkligen styras av så mycket ondska och vad vinner man egentligen i det långa loppet? Utan att förstå detta kan man inte heller sluta lita blint på våra myndigheter och deras ”omsorger”.

 4. jesslar53 says:

  Nu är det pandeic som ej är,, men det är bara början nu kommer Global varming och CO2 som generas av haven ?? , men varför inte hugga ned all skog och generara energi,,?? Men det tar några år innan ett träd växer upp och dessutom blir all skog blir likformig betyder då att vissa biotoper försvinner . Miljön den skall man värna om inte sälja luft till varandra.
  Tesslas värde beror på deras utsläps rätter,, genererar inget värde profit …
  När det gäller vaccinationer min vän i Scottland har tagit two jabs as he says, now är han corona positiv men han är ju äldre så det är never mind , get rid of the people with experince then its free advance for lunatics.
  https://www.bitchute.com/video/M2SB74uoutoV/

 5. Loa says:

  Kanariefågeln i djupa Election fraud-schaktet har ännu inte fått sjunga

  Arizona AG to Maricopa County:
  Provide Election Data or Lose $700 Million of State Funds
  August 31, 2021
  https://stillnessinthestorm.com/2021/08/arizona-ag-to-maricopa-county-provide-election-data-or-lose-700-million-of-state-funds/

  Arizona Attorney General Mark Brnovich said that Maricopa County, which is the fourth largest in the state’s population, is in violation of state law by its refusal to comply with the request for internet routers in the 2020 election audit and review of former President Donald Trump’s loss.
  (…)
  Arizona provides around $700,000,000 each year to Maricopa County, providing over a quarter of its $2.7 billion budget.
  “We are notifying the Maricopa County Board of Supervisors that it must fully comply with the Senate’s subpoena as required by the law. Our courts have spoken. The rule of law must be followed,” said Brnovich.
  In Arizona, President Joe Biden defeated Trump by a mere 10,457 votes and has become the focus for a national effort to audit the votes following the election.

 6. Loa says:

  Svenska nyheter når utlandet men inte vår msm

  Afghan Migrants Gang Rape Mentally Disabled Swedish Woman
  Source – Summit News
  by Paul Joseph Watson,
  September 1st, 2021
  https://stillnessinthestorm.com/ 2021/09/afghan-migrants-gang-rape-mentally-disabled-swedish-woman/
  .

  Paul Joseph Watson hittar mera nyhetsvärt i vårt land. En journalists ymnighetshorn..

  “White People Are Evil and Racist” Says Somali Migrant Accused of Violently Assaulting Numerous Swedish Women
  https://summit.news/2021/08/31/white-people-are-evil-and-racist-says-somali-migrant-accused-of-abusing-numerous-swedish-women/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: