Efter regn kommer sol.

I mitt förra inlägg bad jag om ett avskaffande av DÖ. Att bönen skulle gå i uppfyllelse hade jag inte minsta förhoppning om. Ändå blev det så, med kraften av en åskknall och en blixt som lyser upp hela natthimlen. Idag skiner åter solen.

FN:s Agenda 2030 är i sin helhet den direkta förlagan till Miljöpartiets partiprogram. Deras väljarunderlag motsvarar mindre än 10 % av Sveriges befolkning. Förhållandet är detsamma i den övriga västvärlden. Genom att spräcka DÖ blir det långsiktiga genomförandet av den absurda Agendan åter en förhandlingsfråga. Bäst vore naturligtvis om riksdagens arbete nu utmynnar i nyval och en ny regering med en nykter inställning till migration. Det är rimligt att anta att USA får en konservativ president efter Obama, detsamma gäller i Frankrike, där Hollande utan minsta tvekan kommer att efterträdas av en högerinriktad president 2017. Putin lär bli starkare efter sina insatser i Syrien och EU kommer att lära av motståndet i Ungern och England. Konsekvenserna av den hittillsvarande invandringen i Europa kommer sannolikt att visa på det orimliga i ökad invandring från muslimska länder om nuvarande aggressiva framtoning hos marknadsförarna av islam fortsätter. Sammantaget kommer en omprövning av Agendan att bli nödvändig, kanske döps den om till Agenda 2100 istället i syfte att låta en ny generation skapa en mjukare övergång?

Men än så länge finns den här och nulägesanalysen består liksom regeringen:

Efter den senaste veckans djupdykning i FN:s nypublicerade Agenda under New York-mötet kan det då vara dags för en liten sammanfattning. Vissa bitar saknas fortfarande, så kommer FN:s möte om byggande och stadsplanering under våren, Habitat III, som skall leda fram till The New Urban Agenda, säkert att avslöja omvälvande konsekvenser under namnet av Hållbar Utveckling. Att innehållet där är väl känt av 7-klövern kan vi ta för givet, men när kommer vi vanliga dödliga att få insyn? Låt oss ändå se på vad vi har!

I Agendans namn kan vi lägga samman de anmärkningsvärda iakttagelserna att civilminister Shekarabi från Iran kommer att ha huvudansvaret för genomförandet i Sverige, medan bostadsminister Kaplan från Turkiet kommer att få ansvaret för att ändra vår bygglagstiftning efter direktiven i Habitat III. Att det svenska folket skall bli passiva åskådare till detta är helt i linje med Agendans filosofi om mångkultur och migration. Att vårt nya samhällssystem därmed kommer att appliceras av invandrare från muslimska länder är en osannolik men verklig konstruktion som Alliansen accepterar utan invändningar. Svensken vandrar leende till stupstocken…

Sverige har haft en helt annan drivande inverkan på tillkomsten av FN:s Agenda än vad jag trodde inledningsvis, allt storvulet prat om Sverige som moralisk stormakt och nödvändigheten av att Sverige skall sitta i FN:s säkerhetsråd grundar sig på ett långvarigt engagemang för att presentera Sverige som global modell för Det Goda Samhället. Hybrisen bröt ut redan under Reinfeldts tid i MUF, då han sannolikt stod under ett bestående inflytande av Romklubben, där partikollegan Wijkman var en viktig person. De första spåren kunde skönjas under FN:s möte i Rio 1992, då Agenda 21 klubbades igenom. Men först måste naturligtvis Sverige omvandlas för att kunna vara pilotprojekt för övriga världen. Invandringen har varit en viktig del av detta. Vi skall visa att mångkultur fungerar, trots att de globala erfarenheterna visar på raka motsatsen. Men skam den som ger sig. Genom svenska skattepengar har rikligt med smörjmedel östs över FN.

När bubblan brast vid valet 2014 var Löfvén snabb med att ta över konceptet, några åsiktskillnader mellan Alliansen och vänsterblocket fanns knappt och med hjälp av DÖ försökte man permanenta det fortsatta samarbetet i gott samförstånd. Det spelade ingen roll vem som bildar regering, Agendan är gemensam och global. En samlad väljarkår förstår ingenting. Vi skall ha Ordning och Reda säger Kinberg Batra. Vi skall ha Ordning och Reda upprepar Löfvén. I detta mantra ingår att tysta oppositionen bland folket, så Yttrandefrihetslagen inskränks med hjälp av en ny Hatbrottslag, där alla negativa attityder till mångkulturalismen förbjuds.

Migrationen påskyndas genom att annonser i tredje världens tidningar uppmanar till invandring till Sverige, bidragsnivån till invandrare blir världens högsta, invandrare ges förtur till befattningar i kommuner och statliga ämbetsverk och bostäder skall snabbproduceras utan kommunal vetorätt.

Men medan Sverige skenar iväg med sin invandring i väntan på applåder, tvekar EU i kraft av sin större livserfarenhet. EU riskerar tvärtom att spricka genom att de tidigare förtryckta länderna i Östeuropa inte vill släppa sin spirande välfärd, minnet av Ottomanernas muslimska horder vid deras gränser är ännu levande historia. Storbritannien väljer att ha folkomröstning och Sydeuropa knakar under trycket av invandringen. Till råga på allt hotar en ekonomisk världskris genom att FN försöker strypa tillväxten med hänvisning till de falska klimatlarm som fortfarande är huvudargumentet för att sätta fart på världsomvandlingen. Något håller tydligen på att gå snett, men i Sverige förstår man inte att loket håller på att tappa sina vagnar. Istället jublar man över sitt nya samhällsbygge och sin inbillade roll i världspolitiken.

En avgörande roll i migrationspolitiken har bostadsförsörjningen. Jag skall därför återkomma med en granskning av regeringens hittillsvarande åtgärder i sammanhanget. Detta är själva bottenventilen, som riskerar att sänka skutan Sverige för gott om planeringen genomförs!

Peter Krabbe

17 Responses to Efter regn kommer sol.

 1. Per Lennart says:

  Den som läser dina kommentarer kan aldrig komma och säga att han/hon inte är informerad om vad som allmänt är på gång i politiken nationellt och internationellt. Det är bara att läsa vad du skriver och sedan klicka på hänvisningarna och forska vidare samt fördjupa sig – men då krävs det också förmågan att tänka självständigt. Stort tack!

 2. Carsten says:

  Tack Peter!
  Detta med Agenda 2030 har varit helt under min Radar… I min enfalt utgick jag ifrån antagandet att den skulle vara en av dom idiotiska svammelförslagen.
  Tack för att du öppnade mina ögon!
  Har försökt att kommuniciera detta till min omgivning, men dom är i djup trance (som fördjupas varje gång dom tittar på TV/läsar mainstream) och vill/kan inte ta in betydelsen av vad som pågår…
  Med bästa hälsningar
  Carsten

 3. Pingback: Söndagskrönika: Belägrat land « Snaphanen.dk

 4. Pingback: Julia Caesar i en ny stark krönika på Snaphanen. ”Sverige är under belägring” | Asylkaos

 5. Ja, tack för denna värdefulla info. Själv skulle jag inte orka ta mig igenom de floskulösa texterna i Agenda 2030. Ska Orwells dystopi bli verklighet? Och var är media? Varför får jag ingen info. om detta därifrån?

 6. Tack för dina lysande inlägg, som jag hade missat till helt nyligen. Ser (med vånda) fram emot fortsättningen.

 7. joesette says:

  Du imponerar, vilket gräv och du har en fantastisk vass penna som skriver det som dina klara tankar formulerar, stort tack !

 8. geebee mossberg says:

  Ännu en blogg som är skriven av en krabbe och är otroligt läsvärd!

 9. Pingback: Högmod går före fall | Invandring och mörkläggning

 10. Stort, stort tack!
  Som jag har funderat? Dag som natt har jag undrat vad som legat bakom politikernas helt oförklarliga uppträdande? Jag kom fram till att det var något de skrivit på, men som de kan gå över lik för att inte svenska folket ska få kännedom om!
  Sedan hittade jag hit! Dimmorna skingras! Nu stämmer allt, helt plötsligt!
  Jag blev så upprörd att jag skrev brev till tidningarna och frågade varför de inte gått ut och informerat folket om det här? Det är väl klart att det är deras jobb att upplysa medborgarna om så viktiga saker, hur ska vi annars kunna veta? Jag fick svar från K-G Bergström på Expressen!
  Genom att googla, skrev han!
  De är alltså helt beredda att tillsammans förändra vårt land för all framtid, utan att ens beskriva vanvettet för folket?
  Det här är så allvarligt att det inte finns jämförelser! Stephen King skulle inte kunna bräcka det här i skräck!
  Det här måste ut, överallt och hela tiden! Folk måste få se och förstå? Det är så otroligt att folk kommer att slå ifrån sig och inte vilja ta in förräderiet? Hur debatteras det i andra länder?
  Vilka har skrivit på och vilka har låtit bli, vore intressant att veta?
  Så tack igen! Oerhört bra gjort att ta reda på och belysa detta!

 11. Niclas says:

  Hej! Tack för mycket intressanta inlägg. Dig kommer jag läsa allt av.

 12. Kurt Hahmann says:

  Fick klart för mig om agenda 2030 via julia ceasar senaste krönika och tog för givet att det måste vara en skröna – genom vad jag nu har tagit del av i din artikel undrar jag över om Kina och Ryssland i så fall har undertecknat denna målbeskrivning ?

 13. Jerker says:

  Tricket går ut på att utnyttja ord med positiv värdeladdning. Det ska vara lätt att känna att, jo, det ställer jag upp på. Och samtidigt så otydligt att det kan användas till vad som helst som passar användarens syften. Hållbar! Utveckling! Vem vill vara emot Hållbar utveckling? Ska man opponera på positivt värdeladdade ord krävs det omfattande och ibland invecklade förklaringar som alla inte har förmåga eller intresse att ta till sig. Och det är ju själva poängen. HU är alla goda ting. Allt som är snällt kan du stoppa i den säcken, och vem vill inte vara för det som är snällt och gott?
  Begreppet lanserades ju av bedragaren Lester Brown, han med Worldwatch institute, som systematiskt valde ut alarmerande uppgifter (och förteg allt som kunde ge en balanserad bild) för att göra sina årsrapporter så skrämmande som möjligt. Sedan var fältet sopat för en förmåga som Johan Rockström (i nära samabete med andra aktivister i kostym som Schellnhuber, James Hansen m.fl.) att ta vid med världens simplaste bondfångartrick: Det ser riktigt illa ut. Världen kommer att gå under. Men jag kommer med goda nyheter! Än finns en liten chans … Gör bara som jag säger så lovar jag att jag/(regeringen/FN, etc) kan rädda er!

 14. Pingback: Karl-Ove Arntsberg; Hvilke trusler utgjør innvandrerne? | Afrodite

 15. Nostradamus_i_norr says:

  Fantastiskt bra blogg vars analys är väl underbyggd med fakta. Hittade hit via en länk i Julia Caesars söndagskrönikan Belägrat land på snaphanen.dk.

  Att det massiva folkutbytet som nu sker i landet är kopplat till tidigare agendor i FN och till Agenda 2030 kan vid första anblicken tyckas vara en ren konspirationsteori. Efter att ha tagit del av de tidigare artiklarna och funderat över hur utvecklingen har varit, ter den sig inte längre som en sådan, men som en reell verklighet som dessutom landets ledande politiker helt har undanhållit befolkningen. Det tycks pågå ett socialt experiment med vårt lands befolkning som aldrig har prövats någon annan stans i världen. Att landet kommer att störtas ned i ett ekonomiskt och socialt kaos råder det ingen tvekan om. Tecknen på detta har funnits under tiotals år och de blir alltmer uppenbara. Det kan i värsta fall lända till ett lågintensivt inbördeskrig.

  Sverige har ju varit jultomte i FN alltsedan dag Hammarskjölds tid. Tuppkammen har sedan dess växt på Den Upplysta Klassen som i sin bottenlösa naivitet inbillar sig att världen kan omskapas med svensk social ingenjörskonst. Dårskap är bara förnamnet. För att inse omöjligheten i detta är det bara att blicka tillbaka på världshistorien och att erinra sig att människan har en nedärvd ond natur.

  Vårt lands politiker, med ett parti undantaget och alla statliga myndigheter ropar också unisont om den antropogena globala uppvärmningen. Trots att vi är en liten mus i världen, ryter de väldigt högt om något som jag betecknar som den största villfarelsen i historien, innan Galilei m h a Copernikus rön, kullkastade villfarelsen om den geocentriska världsbilden.

 16. Pingback: Itarkomed | Jan Millds blogg

 17. Att det svenska folket skall bli passiva skriver du. Men hur kan man bli något som man de faktum redan är? Så, hur väcker man den sover?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: