Överlever Donald Trump presidentvalet?

Trump 1

Det amerikanska presidentvalet närmar sig allt mer samtidigt som kandidaternas positioner väcker upprörda känslor. För Demokraterna lär Hillary Clinton bli en given kandidat. För Republikanerna framstår Trump nu också som en lika given kontrahent till Clinton. Till och med den egna partistyrelsen ser dock bekymrat på utvecklingen. Trumps öppna attityder och i sammanhanget fria språkbruk både skrämmer och fascinerar väljarna. Hans egen ekonomiskt oberoende ställning ger honom möjligheten att på allvar hota oligarkernas numera vedertagna inflytande över valet och presidentposten. Åtminstone säger han det själv, trots att hans imperiebyggnad Trump Tower i Chicago är belånad hos Soros och anslutande banker med en och en halv miljard kronor.

Man kan utan tvekan säga att valet är avgörande för mycket mer än presidentposten. I själva verket är det ett vägval som kommer att sträcka sig långt in i framtiden. Trumps löften att avslöja allt ruttet som hittills gömts undan i den amerikanska administrationen får de hittillsvarande makthavarna att darra av skräck. Säkert pågår redan en intensiv utsortering av komprometterande dokument i arkiven för att förhindra att historien skrivs om. Högt upp på Trumps lista står ett stopp för mångkulturismen och globalisternas New World Order. Därmed skulle 50 års arbete gå förlorat för globalisterna, som representerar hela den amerikanska makteliten med oligarkerna i spetsen. Konsekvenserna skulle bli jämförbara med en revolution. Dock en revolution där den amerikanska flaggan och folkets nationalism ersätter den röda fanan, som snarare borde gälla som symbol för NWO idag. Låt oss kalla det en kontrarevolution i nationalismens namn i syfte att lämna tillbaks makten till det amerikanska folket. Att invandringen stryps till kontrollerade former är i detta koncept en självklarhet.

Det Trump vågar sig på är jämförbart med att gå in obeväpnad i en lejonbur, som någon låser utifrån. Det av oligarkerna styrda etablissemanget kommer aldrig att tillåta att Trump tar över presidentposten. I nuvarande skede inriktar man sig på att störa Trumps kampanj genom att blockera tillfartsvägar och hindra besökare till hans kampanjmöten från att komma fram, en metod som också används av Sveriges rödgardister i sin illegala kamp mot oliktänkande. På detta sätt skapade man stor turbulens runt Trumps senaste möte i Chicago den 11 mars i år. Dessa insatser organiserades av den Sorosfinansierade gruppen moveon.org, som därmed i desperation för in ett nytt, militant inslag i valrörelsen.

Värre är de attentatsrykten som redan är i omlopp. En amerikansk sajt (USA Politics Today) rapporterar följande: I december 2015, upptäckte Libanons underrättelsetjänst vid en rutinkontroll av fem saudier, vars privatjet tvingades landa, en dator med krypterat innehåll. Datorn överlämnades till ryska säkerhetsstjänsten för dekryptering, varvid det konstaterades att den innehöll detaljerade uppgifter om Trumps planerade reseschema tillsammans med hans privata säkerhetsarrangemang under kommande oktober månad, den tidpunkt då det bör stå klart vem som kommer att väljas till president. Huruvida detta är korrekt eller inte kan nog bara Putin svara på, men helt klart skulle Trump som president röra om rejält i grytan i Mellanöstern, något som knappast skulle ses med blida ögon av Saudiarabien. Med en elefant i porslinsbutiken kan vad som helst hända. Det är därför en utbredd uppfattning att Trump aldrig kommer att sitta i Vita Huset, oavsett om han blir vald eller ej. Är det värt priset för en person som redan har allt han kan önska sig att riskera livet för att stoppa NWO? Trump framstår allt mer genom sina framgångar som en självmordskandidat. Vi får nog vara inställda på att 2016 blir det mest omvälvande året i världspolitiken sedan kalla krigets dagar – antingen öppnas dörrarna på vid gavel för oligarkerna genom ett oåterkalleligt NWO med Clintons hjälp eller så lyckas Trump ändå ta över rodret och dra fram spökena i ljuset. Vad som är bäst för världen i övrigt återstår att se….

Peter Krabbe

5 Responses to Överlever Donald Trump presidentvalet?

 1. danosterlund says:

  Ja detta blir utan tvekan årets drama,
  spännande och intressant…
  NWO och Illuminati verka vara en skrämmande framtidsvision i mina ögon…
  Jag undrar över hur allmänt känt NWO och Illuminati är…

  • peterkrabbe says:

   Dan, många snubblar nog över begreppen då och då men skjuter det ifrån sig som konspirationsteorier. Inte kan man väl tro på sånt? Vad skall vännerna säga? De måste tro att vi är idioter? Det är detta som gör det möjligt för processen att fortsätta, precis som den redan gjort i hundratalet år. Idag är vår värld så förändrad, både ekonomiskt och militärt, att ett avgörande genomförande av teorierna faktiskt är både möjligt och mycket nära. FN:s Agenda 2030 och nationalstaternas tysta uppslutning kring denna är ett exempel på detta, oligarkernas ekonomiska attacker mot Ryssland och – kommande – Kina ett annat. Rysslands och Kinas växande ekonomiska motstånd mot väst, bl.a. genom BRICS-valutan, tvingar in oligarkerna i en nu-eller-aldrig-situation med ett avgörande som Trump hotar att omintetgöra. Därför är det ingen tvekan om att han lever farligt. Hur det än går kommer vi att ställas inför betydligt värre konflikter än vi är vana att hantera. Det finns goda skäl att oroa sig för det kommande året.

 2. tomas says:

  The globalist agenda is the most comprehensive program for world fascism and world collectivism ever conceived. Its basis is esoteric deception, as carried out pragmatically by mass politics, international mass banking and the mass media. It operates as a whole — as an organism. Today’s democratic globalists make the communists and the Nazis look like amateur totalitarians. – Bob Livingston

  http://edition.cnn.com/2016/03/24/politics/rudy-giuliani-hillary-clinton-isis/index.html?eref=rss_latest

 3. Göran says:

  Vill man ta itu med korruption inom myndigheterna i USA finns det bara en enda sak att göra: man måste lägga ner myndigheter rakt av. Totalt avskaffa dem. Det är omöjligt att grotta i dem, göra någon form av revision och försöka rätta till fel.

  Det finns ingen som vet hur mycket slöseri som sker eller vad myndigheterna ens gör. Pentagon ska genomgå en revision varje år; har aldrig skett i dess historia.

 4. Not Meq says:

  Vi har samma sak i Sverige där SD aldrig kommer tillåtas regera landet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: