I skymningslandet….

För några år sedan offentliggjordes DAEGELs prognos för världens utveckling under perioden 2017- 2025, med avseende på befolkningsutveckling, ekonomisk utveckling och försvarskostnader. Prognosen chockade världen och få förstod innehållet eftersom denna prognos publicerades innan Covid-pandemin var ett faktum.

Chocken bestod i prognosens bestämda skrivning att befolkningen i västvärlden under denna korta period skulle minska med 40- 60%. Ingen förstod vad som menades och de som läste skrattade eller ryckte på axlarna och gick vidare i sin vardag. I Sverige skulle enligt Daegel befolkningen minska från 9.720.000 till 4.619.660 invånare, en mer än halvering av befolkningen. I Tyskland och England var minskningen ännu större, 65- 70%. Värst var USA som bara förutsågs ha en befolkning om 100 miljoner kvar.

Tendensen för övriga världen var att befolkningen var relativt oförändrad eller något växande i Asien, Sydamerika och Afrika. Varför då detta skräckscenario för den kristna västvärlden?

Daegel är ett institut, vars bakgrund är svår att definiera – för allmänheten. Ändå anlitas Daegel av samhällets styrorgan som FN, EU, NATO, Stratfor och CIA. Man grundar sin prognos på framtida pandemier, ett kollapsande finansiellt system och förödande immigration, dvs en migration som inte bygger samhällen utan bryter ned dem. Detta ger också ett visst mått av emigration, vi som kan flyr till säkrare länder, undan en sjunkande levnadsstandard och brain drain.

Medverkande till att prognosen nu börjar framstå som mer sannolik är naturligtvis pågående pandemi med åtföljande injektioner och en ohämmad invandring av människor som inte kortsiktigt kan bli produktiva. Båda dessa faktorer styrs av våra beslutsfattare, som därmed medverkar starkt till att prognosen blir verklighet. Vi kan därutöver förvänta oss problem med livsmedelsförsörjning och vädermanipulering med naturkatastrofer som följd. Vad gäller Covid är det knappast sjukdomen i sig som ger grund för ökande dödssiffror, utan ”vaccinationerna”, som vi nu vet kommer att kräva sin tribut under de kommande tre till fem åren. Pågående utveckling drivs av människor som vill krossa vår kristna civilisation och vi kan inte göra något åt det. Eller kan vi det? Är siffrorna i Daegels prognos tillräckligt drastiska för att vi skall vakna och slänga ut den Cabal som driver oss i graven? En Cabal som äger vår regering och våra politiker och som lugnt väntar på att få ta över våra egendomar när vi själva är borta. Kanske till och med långt dessförinnan…

I fredstid finns det bromsmekanismer som mildrar effekterna av naturliga sjukdomstillstånd och influensor, men det vi ser nu får mer liknas vid en biologisk krigsföring, där fienden inte är synlig. Indikationer på detta är att mediciner och andra botemedel som är bevisat verkningsfulla förbjuds för användning. Detta är per definition krigsföring, man vill inte att motståndaren skall överleva. Detta visar också att fienden finns i våra egna led, men vi vill inte förstå – vi lever ju i en demokrati. Eller gör vi inte det?

Att USA drabbas värst beror på att den finansiella kollapsen utgår från dollarn, dess sammanbrott kommer att drabba den ekonomi som bygger på dollarvalutan. Men det gäller också för övriga västvärlden, främst EU:s västra ursprungsländer. I Östeuropa har man redan upprättat goda förbindelser med Ryssland och Kina, vilket indikerar en framtida delning av EU. På samma sätt kommer USA sannolikt att delas i en östlig, Atlantisk del, kopplad till Västeuropa och en västlig del kopplad till Stilla Havsregionen och Kina. Det blir den oundvikliga konsekvensen av att ledarpositionen som vår europeiska civilisation haft de senaste tre tusen åren nu kommer att tas över av det asiatiska komplexet.

Vad händer då i nästa rond av kampen om vår värld? Kina har åter infört sin trebarnspolitik för att inte förlora sin egen befolkning och Indien har inga problem med reproduktionen. Västvärlden kommer inte att ligga på rygg särskilt länge, men vår nya befolkning blir de som flyttar in från Asien eller Afrika. Vi själva blir en minoritet som tvingas leva i ett mer eller mindre vandaliserat samhälle. Kanske upphör vi också som den vita rasen och anpassar oss genom blandäktenskap till den nya GLOBALA människan? Flertalet filmer och i stort sett all reklam manglar ut detta budskap med god hjälp från Main Stream Media. Vår egen reproduktion saboteras med steriliserande medel som ”vacciner” och krossandet av föreställningen om den lyckliga kärnfamiljen. Skolorna lär våra barn att leva sina egna liv i kulturmarxismens namn och strunta i sina anhöriga. Självmorden bland rotlösa unga kommer att öka lavinartat när familjen som bollplank ersättas av staten. Kanske ger även vi vuxna upp till slut och underordnar oss det kommande systemskiftet? Det är åtminstone vad vår fiende förväntar sig – and the winner takes it all…

Daegels prognoser påbörjades 2014, samtidigt som Covid-agendan började utformas i Cabalens korridorer och har 2017 som utgångspunkt. Vi vet inte vem som har beställt den, men en så kostnadskrävande undersökning görs inte om det inte finns någon som betalar. Den handlar om en prognos, inte konstaterad verklighet, men vi vet att det är ett tvångsbeteende hos vissa personer att släppa ut indikationer om vad som väntar i framtiden. Genom att berätta lite, lite, kan man sedan referera till att vi visste ju ändå om det och gjorde inte något åt det. Alltså är det vårt eget fel. Ett annat tydligt exempel är OS-invigningen i London 2012, där redan då den kommande pandemins sjukhussängar och sjuksköterskor översvämmade arenan vid invigningen. Ingen förstod någonting men alla applåderade artigt. Se den i repris så förstår ni vad som händer idag…

Ett annat exempel är invigningen av Military World Games i Wuhan i Kina 2019, där Kinas bidrag till FN-styrkorna (nu 100.000 man) visas upp i parader som vi känner igen från tidigare, formande ömsom Kinas statssymbol, ömsom Frimurarnas förklädeslogga. Madonnas framträdande på Eurovision i Israel 2018 är ett annat övertydligt exempel på detta tvångsmässiga berättande om vårt framtida öde under Cabalens styre.

Att Daegels prognos är ett budskap av samma sort är utom tvivel. Frågan är om vi reagerar denna gången, eller fortsätter sticka huvudet i sanden? Det börjar bli sent nu att reagera. Jag tror inte att dödstalen för själva Covid-viruset är det största problemet, det handlar fortfarande om promillen av världsbefolkningen. Vad man vill åstadkomma är upprättandet av ett system där injektionerna – under förevändning av att vara vacciner – programmerar oss till att vara mottagare för elektromagnetiska impulser i transhumanismens namn. Detta sker sannolikt med hjälp av grafenoxid i insprutningsvätskan. Samtidigt får man en möjlighet att avliva de injicerade på längre sikt genom de skadeverkningar i form av blodproppar m.m. som vi nu känner allt bättre till och som blir en följd av sprutornas innehåll. Styrning av individens hjärna kombinerat med kontroll över individens livslängd och förmåga till reproduktion. Det kommer att förutsätta upprepade injektioner under de kommande åren, vilket i sin tur förutsätter att skräcken för viruset hålls vid liv genom ”variationerna”. Detta tror jag är kärnan i den agenda vi nu står inför och som avspeglas i Daegels rapport.  

Ytterligare en konsekvens som också ingår i programmet är alla nedstängningar och inskränkningar av vår rörelsefrihet som syftar till att krossa företagandet i medelklassen så all verksamhet kan läggas under storföretagens monopolindustri. Detta får man på köpet, tillsammans har vi en komplett presentation av The Great Reset i regi av marionetterna Klaus Schwab, George Soros och Bill Gates. Deras uppdragsgivare får vi inte nämna vid namn, men jag tror att de flesta redan vet…

Eftersom nästkommande val närmar sig kommer jag att fortsätta fråga mig: Varför finns det inte ett enda parti i Sverige som vågar ta upp dessa frågor i sitt program? Vad har vi att rösta på?

Peter Krabbe

258 Responses to I skymningslandet….

  1. Erik says:

    Peter har gjort ett fantastiskt jobb under alla år och försökt få upp mångas ögon för Cabalens planer. Om det fortfarande finns tvivlare där ute, så kanske det dax att öppna ögonen nu och agera: Världsomspännande demonstration i kungsträdgården den 18 september 2021 kl-13.00!

    Det medicinska läget för patienten är kritiskt med ett galopperande förlopp. Snart väntar terminalstadiet på palliativ avdelning.

    • Mo says:

      Peter har gjort ett fantastiskt jobb och det har du oxå. Alla har vi bidragit på lite olika vägar men alla förstår dessvärre inte det och lyfter stridsyxan mot en medkämpe allt medan fienden med ett flin smiter ut bakvägen.

  2. eva-marie says:

    ”En gång var vår sommar
    en evighet lång.
    Vi strövade i soldagar
    utan slut en gång.
    Vi sjönk i gröna doftande djup
    utan grund
    och kände ingen ängslan
    för kvällningens stund.”

    (Karin Boye)

    Willie Nelson (gammal är äldst)

  3. jesslar53 says:

    Jag svarar på detta intressanta mail.

    Det gamla vanliga dilemmat, de stora köper upp de små för att sedan lägga ned dem. Och risken är stor att vi hamnar där när allt fler småföretag inte klarar konkurrensen. Räddarna lyser med sin frånvaro om profiten blir mindre än samhällets trygga famn. Dödsstöten är när EU-bidrag ger större avkastning än grödor och produktion så att varor istället skeppas över stora hav. Men snart är samhällets bidragsförmåga på upphällning, då rensas agnarna från vetet. Det finns många duktiga som är beredda att hugga i för att rädda det som räddas kan. Drivkraften och livskraften är det primära, det kanske inte blir smarta stockholmare nästa gång. Smålänningar brukar köpa billigt av stockholmare och sälja dyrt till dem. Det kan väl vara smart

    Helt sant och vi kan ej försvara oss mot dessa storföretag som köper upp allt eller konkurerar ut alla tills det bara finns en kvar som då förstör producten .

    • Mo says:

      Den starke kan skapa begränsningar, tex införde Trump utvalda tullar. Men med våra politiker går det inte, de underlättar istället för krossaren, Shiva den store förstöraren.

Lämna en kommentar