Laglöst land.

bilbränder 2

 

Civitas legibus aedificetur, land skall med lag byggas. Detta gamla uttryck från 1200-talets landskapslagar tog även kung Karl XV till sitt valspråk, när han kröntes år 1859. Kanske kände den tillträdande kungen att anarkin i kölvattnet efter mordet på Gustav III, franska revolutionen, Napoleonkrigen, Polens utplåning och därpå följande ommöblering av Europas karta, gjorde behovet av stabila regimer, nationer och statsöverhuvuden akut?

En orolig omvärld påverkar lätt även den interna ordningen i en nation. De svenska försöken att provocera Ryssland under Karls föregångare Gustav IV Adolf ledde både till förlusten av Finland och ryska landstigningar och plundringar i Stockholms omgivningar. Kanske kan många svenskars skräck för ryssar dateras till denna tid. Det var också en tid då det moderna svenska samhället formades, samtidigt som adeln som överklass ersattes av Frimurarna som tog kommandot över den industriella utvecklingen.

Man kan nog med fog hävda att det svenska rättsväsendet fungerat väl de senaste två hundra åren, vi har haft kloka domare och rådmän som dömt både sakligt och förnuftigt. Det har funnits en balans mellan den lag som Karl XV förespråkade och folkets acceptans för rättvisa och därav följande ordning. Sverige som nation tog sina egna beslut och kunde därför forma en moral och känsla för vad som är rätt eller fel, som varit bestående fram till våra dagar.

Med globalismens intåg i vårt land håller nu allt detta på att förändras. Vi tvingas åse att tidigare okända moraluppfattningar etableras och blir norm för en växande andel av vår befolkning.

Därmed tvingas vi konfronteras med nya former av brott, där både individer och myndigheter blir offer. Vi mår allt sämre av att behöva åse förnedringsbrott riktade mot våra barn och pensionärer, grova rån och misshandel utan minsta empati för de utsatta, hedersbrott mot familjemedlemmar, misshandel och plågsamma stympningar av djur, både husdjur och våra vilda vänner i skog och mark, samt ekonomiska bedrägerier mot både enskilda och de institutioner som skall garantera vår välfärd.

Många står frågande inför försöken att krossa samhällets fundament, som polis under utryckning, brandkår på släckningsuppdrag, ambulanser som försöker rädda liv och tulltjänstemän som försöker stoppa införsel av vapen och narkotika eller utförsel av stulna varor. Våra sociala institutioner rånas genom förfalskade identiteter och bluffbolag som borrar stora hål i statens kassakista, där våra skattepengar läcker ut som genom ett såll. Vi får höra att våra skattepengar inte tillhör oss.

Globalismens profeter predikar att migrationen är nödvändig för att fördela våra tillgångar över jordens övriga befolkning. Lämnar vi inte över vårt ”överflöd” frivilligt kommer man och hämtar det. Mångkulturen visar fler sidor än dans, skratt, annorlunda maträtter och trivsam samvaro. Det land som under tusen år frambringat en enad moraluppfattning och gemenskapen i en förenad målsättning, spricker nu sönder i hundratals småriken med enda syfte att prioritera den egna lilla etniska gruppen på bekostnad av de andra.

Vad gör då våra domstolar i denna situation? De lyder naturligtvis order från de politiker som har skapat den. Och vad gör dessa politiker? De lyder order från de internationella institutioner som fångat vårt land i sitt nätverk. Detta skall vara er framtid- ta emot, foga er och håll truten!

Att skapa en frizon för brott upp till vuxen ålder är tydligen det på regeringsnivå rekommenderade receptet för anpassning och ekonomisk utjämning. Visst, vi förstår att det inte går att sätta en fjärdedel av befolkningen i fängelse, det kostar ju också en hel del, så kanske har ni rätt, kära politiker, bättre att ta emot, bli rånade, mördade, våldtagna och förnedrade för husfridens skull. Om hundra år blir det nog bra – om det fortfarande då finns några svenskar kvar.

För mig är det en obegriplig gåta att ett folk stillatigande accepterar pågående utveckling – att vårt tusenåriga nationsbygge förvandlas till laglöst land!

Peter Krabbe

88 Responses to Laglöst land.

 1. Lars-Erik Molin says:

  Under Birger Jarl och Magnus Ladulås tid lagstiftade man om kvinnofrid.
  Under Palme tid lagstiftade man om multikultur och därmed kunde kvinnofriden avskaffas under Reinfeldt och Löfvén…

 2. Loa says:

  Detta spammades inte av telia! Avisering kom som normal mail!
  Att svensken har svårt att häva upp sin stämma sitter i väggarna sen 500 år:
  ”Gråzon” d.v.s. debatt och meningsskiljaktlighet:
  Polis vill ta hjälp av militären i ”gråzonsproblematik”
  https://www.nyatider.nu/polis-vill-ta-hjalp-av-militaren-i-grazonsproblematik/
  Produkten av agent Mikael Tofvessons, MSB, tankemöda under året?
  MSBs interna mejl avslöjar: myndigheten förbereder antidemokratisk kupp
  https://samnytt.se/msbs-interna-mejl-avslojar-myndigheten-forbereder-antidemokratisk-kupp/

 3. Pingback: Laglöst land. — Peter Krabbe – Life, Death and all between

 4. Alla som skall rösta borde tvingas genomgå ett röstningsutbildning, dvs att gå igenom vad de olika partierna säger sig stå för och statistik över hur de infriat sina löften eller misslyckats göra det. Dessutom borde de få göra en rundtur i landets olika kommuner för att se hur resultetet blev i verkligheten.

  • Lassekniven says:

   Rätt, dessutom kunna läsa, skriva och tala god svenska. Röståldern bör höjas till 21 år och den röstberättigade skall ha minst ett halvt års arbetslivserfarenhet inklusive betalda skatter. Detta på grund av att de skall förstå vad det innebär att arbeta. Man kan ställa frågan om utrikes kommande som fått svenskt medborgarskap men som levt på bidrag i åratal skall få rösta?

  • Lars-Göran Helander says:

   Att se på TV tex Ullared så kan man förstå att detta kanske behövs , men då i skolan med en objektiv undervisning , vilket ej sker nu , allt är styrt i socialistisk riktning.

 5. Erik says:

  ”vi har haft kloka domare och rådmän som dömt både sakligt och förnuftigt” = Rättvist.

  Ordet består av dels rätt (avser något inom rättsväsendet) samt någon som är vis (sakligt och förnuftig).

  Sedan kom kulturmarxismen, behåll respekten för ordet men fyllde det med klasskamp istället.
  Smart, eller hur?

  De konservativa fattade aldrig detta. De visa dårarna. Inte ville de ta till sig och lära nytt heller – det ligger i konservativas DNA att hålla fast vid de gamla.

  Kulturmarxisterna kände väl till hur viktiga känslor är som verktyg i påverkan. Varför göra sig omaket, när folket kan göra det åt dig. Förändra ordens innehåll, så förändrar du tankarna och förändras tankarna förändras beteendet som till sist förändrar samhället.

 6. hllviken says:

  Om man lyssnar noga får man veta hur dysfunktionell den svenska djupa staten är. ”Myndighetsvänstern” har tillfogat vårt land irreparabla(?) skador.

 7. Mo says:

  Statsministern lever kvar i sin övertygelse att laglösheten beror på alliansens sänkta skatter. Och LO ropar efter mer pengar till den försummade välfärden.

  https://www.friatider.se/lofven-upprepar-fornedringsranen-beror-pa-sankta-skatter

  Han borde läsa denna informerande sammanfattning om hur kostnaden för den höga invandringen med tillgång till mycket generösa bidragssystem tränger undan pengar från bla skola, vård och omsorg.

  https://www.expressen.se/debatt/varfor-vill-inte-s-infora-bidragstak/

 8. juve45 says:

  EU är en styggelse från början till slut. En av dess skapare Walter Hallstein var även Hitlers handgångne jurist som senare blev Founding father när EU skapades.

 9. mats says:

  En fråga till våra läkare. Ni har ju tipsat om C-vitamin tidigare. Tror ni högt intag av c-vitamin skulle funka mot Corona?
  Jag är känner mig frisk o har än så länge inte intagit C-vitamin i stor mängd. Liposomal (om jag mins rätt) Cvitamin är väl vad som behövs om man ska få i sig stor mängd. Jag är för lat för att ge mig på ett projekt att göra det själv så det blir till att köpa. Inget man håller på med i längden då det är dyrt men om det funkar o coronan börjar sprida sig hit så skulle jag ta det.

  • Lassekniven says:

   Ja, med viss sannolikhet. Ozonterapi också men dessa terapie kan inte ges samtidigt på grund av att C-vitamin är en anti-oxidant under det att ozon är en fri radikal (mycket effektiv sådan).
   Att ta 6 gram C-vitaminpulver i vatten är sannolikt av mindre värde då tarmslemhinnan har tranmissionsgräns på 300 mg. C-vitaminet tas bäst per os i liposomal form. Kineserna har påbörjat en studie på 2000 patienter med 20 gram C-vitamin intravenöst som är den effektivaste behandlingsformen.

 10. Louise Olsson says:

  Peter, utan rättfärdiga val är allt upplysningsarbete meningslöst. Valen manipuleras. Här är ett förslag till valmetod. Hur ska det bli genomfört? Svara, snälla! http://sveanews.com/2020/02/01/demokratins-odesfraga-sakra-hemliga-rattvisa-val-kraver-forandringar/

  • peterkrabbe says:

   Du har helt rätt i att frågan om en fungerande valprocedur inför nästa val är helt avgörande för vår framtid. Jag har själv sett på nära håll hur fusk med valsedlar och sammanräkning av sittande partiers representanter hindrat nya partier från att komma in och bli representerade. Detta är det lilla fusket på golvet, värre är det stora fusket med datorerna. Om inte detta åtgärdas kan vi redan nu säga att SD får 15% av rösterna och vänsterliberalerna får fortsätta att regera.
   Exakt hur man skall gå till väga kan jag inte svara på i dagsläget, men det borde finnas många goda exempel från länder som länge haft problemen med valfusk. Vi har själva hittills haft en övertro på våra valarbetares tillförlitlighet och möjligen har inte problemen heller varit så stora tidigare. Det blir annorlunda nu när vi står inför ett möjligt systemskifte, där hela globalistagendan riskerar att rasa samman. Detta inte minst genom att Trump kommer att ge järnet efter sitt sannolika omval i höst.
   Vi skall återkomma till problemet i kommande artiklar och försöka lägga upp en planering för en nödvändig opinion!

   • Loa says:

    Full Cabal Video Series Parts 1-10
    JFK Jr. Alive
    Free Energy
    Human Trafficking
    Satanic Rituals
    Media Manipulation
    OCH
    Dawn of a New World.
    https://phibetaiota.net/2020/02/full-cabal-part-10-jfk-jr-alive-free-energy-world-peace/
    Korta videor – packade.
    ”This is the BEST red pill documentary expose̒ of the ugly truths about our world and the people who run it I have seen in a while. The narrator includes a lot of information in nine relatively short episodes and offers insight into the QAnon movement. Mind-blowing information for the uninitiated and some surprises even for those familiar with the topic!”

    • JohanW says:

     Har bara sett 10-8 men mkt bra sammanfattningar hittills. Har man följt Q, QAnons finner man en röd tråd genom filmerna samt en del ny kunskap. Skall titta på alla delar. Att jag började med 10 beror på en ”speciell” känsla jag har om JFK Jr. Sett flera filmer, bilder, gamla citat mm och det finns helt klart många indicier som pekar åt detta håll även om vissa tar starkt avstånd från dessa tankar…….

     • Loa says:

      Hustrun är 100 % lik. Paret var på många av Trumps rallyn 2016, en bit bakom honom.
      Har också hört att det kan vara hans röst i ‘The Plan To Save The World’
      https://www.youtube.com/watch?v=KVeDKuHPDK8 för att inte säga Joe M själv.
      https://www.youtube.com/channel/UCDFe_yKnRf4XM7W_sWbcxtw/videos

      • eva-marie says:

       Intressant och skrämmande information om vilka krafter som vill styra världen, och delvis redan gjort det länge. En del känner jag till sen tidigare, men inte allt.

       Om JFK Jr fortfarande är i livet så är det ett under att han klarat sig undan att bli upptäckt.
       Men visst hoppas man att det här skall bli verklighet, som visas i slutet av serien.
       Jag minns mordet på John F Kennedy väl . Var nog i 9-års åldern när det hände, och hör än i dag mina föräldrars upprörda röster när nyheten kom.
       Sen blev ju även Robert Kennedy skjuten några år senare. Det var mycket dramatik i USA de där åren.

   • matte5958 says:

    Peter! Du har helt rätt – fråga om att få till rättvisande val utan fusk och riggade resultat är vår absolut viktigaste fråga att lösa nu. Vad hjälper opinionsarbete om avlagda röster felräknas? Jo ingenting!

    Att fusk förekom i stor skala vid förra valet är uppenbart. Välrenommerade opinionsinstitut med högsta noggrannhet historiskt i sina prognoser var efter ett lägligt ”haveri” på valmyndighetens dator på valnatten plötsligt helt fel ute. Uppgifter jag har sett talar om ett resultat på MP under 4%, S lite över 20% och SD nära 30%.

    Det handlar inte om slängda valsedlar eller borttappade säckar med röstsedlar. Detta är ett raffinerat fusk på central nivå, nya algoritmer inlagda i röstsammanräkningsdatorn under ”haveriet”.

    Organisationer och andra måste påverkas att se till så att oberoende kompetenta observatörer sätts centralt och kan övervaka valprocessen. SD har medel och bör (borde?) ha ett stort intresse i att röstningen går rätt till. Jag har svårt att tänka mig bättre valuta för partistödet.

    Det finns säkert många andra men de måste väckas ur sin sslummer! Vi lever inte i folkhemmet längre, nu gäller djungelns lag – tyvärr!

 11. Astrid says:

  Konsekvenserna av globaliseringsprocesserna skrämmer. (”Av frukten känner man trädet”). Jag instämmer i häpnaden över att svenskarna inte försvarar sig; sina barn, gamla, sjuka och sitt land; utan låter allt detta onda ske. Ett mycket rått och orättvist samhälle tar form undan för undan. Etniska svenskar blir marginaliserade; andra klassens medborgare, sedan tredje klassens och slutligen kanske en paria andra spottar på och föraktar.

  Man kan observera hur förödmjukelsen av svenskarna tilltar på olika sätt. Trenden är tydlig, vart vi är på väg i ”transformationen”, en omvandling till oigenkännlighet. Den kristna värdegrunden försvinner och ersätts av politisk korrekthet, nyckfull och skiftande så man inte riktigt vet vad som gäller, lätt trampar fel och kan sättas dit av ett politiserat rättsväsende som blir till fiende mot skötsamma medborgare och liksom brottslingarnas vän. Bakvända världen kan man tycka.

  ”Sverige går sönder” hävdade nuvarande statsminister innan han blev vald. Men han har inte försökt laga landet utan fortsätter förstörelsen i allt snabbare tempo. Systemen faller ihop och fungerar illa. Bostadsmarknaden i Storstockholm är helt hysterisk. Flera hundra sökande till varje objekt är vanligt. 20 års kötid räcker sällan. Medan nyanlända invandrare kan glida in och få en attraktiv bostad efter kort tid i Sverige, ett boende många svenskar aldrig kommer i närheten av. En dröm för de flesta. Och migranten får allting gratis, även om han/hon har egen bostad fullt utrustad i hemlandet och blir dubbelboende. Somliga har butik, butiker i sitt eget land. Någon ägde sju guldsmedsbutiker men beviljades ändå bidrag i Sverige, blev försörjd av våra skattepengar.

  Vid stamrenovering förlorar pensionärer sin lägenhet eftersom nya hyran är för hög. Den gamla blir bostadslös efter kanske 60 års förvärvsarbete och en av världens högsta skatter under alla dessa år. En tragedi, en förnedring att inte ha ett eget hem.

  Jag har fått berättat för mig om personer som plötsligt fått en räkning från någon myndighet med påstående om att personen fått för högt bostadsbidrag eller för hög pension och en stor summa måste återbetalas inom ett visst datum, annars lämnas ärendet till Kronofogden.

  Ett annat sätt att förnedra vanligt folk jag lagt märke till är scener utspelade utanför en affär. Varorna på t ex ett apotek är larmade, expediten i kassan ska avlarma varan när den är betald, men det sker inte alltid. När kunden passerar ut skriker ett ilsket larm och en uniformerat vakt dyker upp och griper ett hårt tag i armen; det ser brutalt ut. Allas blickar riktas mot dramatiken där den stackars oskyldiga kunden anklagas för snatteri. De fall jag iakttagit har det alltid varit en etnisk svensk, ofta lite äldre, som på detta sätt förödmjukats på offentlig plats.

  • Mo says:

   Tack Astrid, ja vi är verkligen ett hårt prövat folk. Vi har varit så generösa och delat med oss av våra sinande tillgångar. Vi har verkligen öppnat våra hjärtan gång på gång till den grad att vi riskerar att själva hamna i armodet, inte minst på vår ålderdom. Men det värsta av allt är som du säger förnedringen, att behöva utstå rädslan för övergrepp och lurendrejeri samtidigt som den höge anklagar oss för att det är skattelättnader som fört oss in i utsattheten. Mao resultatet av vår egen girighet och vi får skylla oss själva, skammen och skulden det eviga svärdet.

  • Åke i Sörmland says:

   Sättet att motverka de mentala attackerna mot svensken är att göra som militären, man måste lära sig tekniken som ”fienden” använder. Och det är tekniker som är dolda medelst en korrupt media och propaganda som upprepas för att bli en ”sanning”.
   #1 Under rubriken ”battle for your mind” finns mängder med motmedelsdata.
   #2 Nödvändigt: hur banker skapar pengar. Sättet hur den Djupa Staten finansierar sig.
   #3 Absolut nödvändigt: den ”emotionella frekvensskalan”. Här finns det tunga artilleriet som DS använder mot folket. Väl maskerat av den falska ideen om ”Vänster resp. Höger” i politiken.
   Dessa två emotionella nivåer är rena emotionella stoppfunktioner (förbud, skatter som stöld, härska och söndra). Under dessa ligger sympatiskapande beroenden. Läs bidrag. Ingen egen livskraft.
   Konservatism är rörelse i lugn takt med konsekvensanalys. Väl dolt i Höger-memet.
   För att kunna applicera ett motmedel måste man ha kunskap om ”fiendens” medel!
   Vetskap om Tsun Tzu (Krigskonsten) hjälper en på vägen.

 12. Enligt vår outbildade statsminister är det LAS fel att åtta kvinnor våldtas varje dag i Stockholm bara! Ofattbart! Som grodor har vi kokats länge men nu är vi sönderkokta och gör inget. Kan inget göra! Handlingsförlamade. Kan bero på att alla vet inte det som vi vet. Har folk omkring som inte är på nätet. Som inte fattar ett jävla skit! Fast nu börjar ju etablerade medier skriva lite off the hook p g a att såna som Joacim Lamotte har miljontals följare. Bra! Så hur ska det sluta? Ska vi göra något? Och hur ska det gå till! Den som ställer sig i spetsen lever farligt. Det är då ett som är säkert i alla fall.

 13. Arga gubben says:

  Lars Enarson får kritik i tidningen Dagen. Det är förbjudet att gilla SD och att kritisera Sveriges kristna råd, en påvestyrd organisation. Två prominenta pastorer hoppar av i protest mot tankebrottslingen Lars.

  Jag har varit med Lars Enarson från början och lagt några arbetsveckor på bön för Sverige. Inte lyssnar jag på tidningen Dagen. Kristna stod på knä för Sverige 1953, ett fruktat årtal då sovjetiskt anfallskrig väntades och nu har vi ett elitinitierat anfall på Sverige. Får vi inte be för vårt land? Direktiv från EU eller Rom?

  Ingenting Lars säger stör mig. Det som stör är falsk ekumenik. Allt ska tydligen ledas av påven i Rom och det går jag inte med på.

  Vår människofamilj har olika egenskaper. Alla behövs, men att blanda oss i kaos behövs inte. Vi kan inte konkurrera med kineser och afrikanska bushmän på vissa områden, men vi har andra viktiga uppgifter.

  Lars säger att bönerörelsen kommer att kräva offer och han står ju i första ledet. Attacken får motsatt verkan när vi som ber stärks. Motståndet är ett tecken på att vi vinner och ska välkomnas. Pingstpastorn Gustavsson mötte Norrköpings ängel, en representation av staden, och fick höra att här kommer du inte fram! Kyrkan fylldes efter några sorger och han vann.

  Sverige tog emot muslimska flyktingar efter den iranska revolutionen. Det folk inte vet är att några låtsades tillhöra andra religioner för att få stanna. Informationen kommer från Storebror själv. Allah är allförlåtande, så det är okay att ljuga?

  Det enastående är att sekulära siter som Peters blogg och SWEBB-TV släpper fram Lars, medan våra skriftlärda knorrar. Knorr är ett kul ord. Det nämns ofta i GT och grisar har knorr på svansen. Det är grymt, jag viftar!

  SANN ELLER FALSK ENHET | Ledarsamling, ekumenik

  • Arga gubben says:

   Lars talar om dikena längs vägen. Dem skrev jag om på Lars Berns blogg igår. Ni ska veta att den syncronicitet vi ser är fantastisk. Plötsligt slår Herren ned i flera av oss. Må Lars ta det som bekräftelse på att han har rätt, ty jag tror att det är ämnat åt honom. Vinden blåser vart den vill.

   • peterkrabbe says:

    En present till Arga Gubben och de kristna vännerna på bloggen…

   • eva-marie says:

    En bra förkunnelse av Lars Enarson, Arga gubben !

    Som han säger behöver kristna inte tillstånd från något mänskligt högkvarter för att samlas i sann enhet under Andens ledning.
    Ingen påtvingad, oandlig ekumenik .

    • eva-marie says:

     Ser ut som min kommentar om Lars Enarson kanske hamnade under Peters Krabbes ?

     Det gör inget i så fall, då jag gärna tackar Peter också, som så generöst gav oss den här fina videon som verkligen berörde ! Tack Peter .

 14. hypermakt says:

  Laglöst land beror på att namn på EN svensk domstol och politiskt partinamn överst på EN valsedel är EN laglös organisation utan personligt ansvar och risk i tid och rum.

 15. Mo says:

  Vilken kompetens har skolverket att tolka lagar. Resultatet tycks ha styrts mer av politiska hänsyn än kunskap och ansvar. Hur kan man hävda att ett slöjförbud i skolan strider mot religions och yttrandefrihet enligt Europakonventionen. Vem värnar det omogna barnets oförmåga att välja fritt. Föräldrarnas intresse för isolering i en klanstruktur får företräde framför barnets rätt att växa in i ett samhälles gemenskap. Vilket fruktansvärt övergrepp.

  https://www.friatider.se/skolverket-inte-tillatet-forbjuda-sloja

  Att skolverket dessutom hänvisar till Europakonventionen visar på avslöjande okunskap, denna skall ju försäkra individen rättigheten att fritt välja religion. Hur blir det med det fria valet om man vill välja till något annat när döden hägrar vid en eventuell konvertering. Hur utvecklas ett barn känslomässigt av ett sådant inskränkande tvång borde skolverket fråga sig om man värnar barnen.

  https://www.varldenidag.se/nyheter/islamiskt-dodsstraff-under-lupp-i-stockholm/reprhx!KstZs08bHzuG0x2De6plzQ/

 16. Arga gubben says:

  Falsk enhet är påtvingad enhet. En kvinnlig forskare studerade två olika kristna församlingar och skrev en intressant avhandling. Statskyrkan i Skåne krävde total enhet. Kvinnorna var svartklädda som kråkor och folket var betryckt. Fem procent gjorde uppror och tyckte tvärtom om allt. Det verkar alltid börja med fem procent. Hon jämförde med en frikyrkoförsamling på västkusten. Medlemmarna sökte enhet av egen vilja och upplevde inte tvång.

  Judarna tog upp tolv stenar från floden Jordan och slängde ned tolv andra. De senare försvann i det stora människohavet som döda stenar, medan Herren byggde sitt tempel med de levande, inte med tegelstenskopior. Vägra tegel och tagel. Vägra taiga, vägra tiga, ja, nu fick jag till det. Var huvud, inte svans. Leds inte med krok i nosen dit du inte vill gå, du oxe till slakt.

  Ni ska tycka som jag! Ha samma kläder och sexuella preferenser! Det är vad svenskarna får höra och de känner sig betryckta. Vi ser tydligt hur de fem procenten har kämpat i åratal. Enligt nationalekonomen Pareto kan vi vänta tjugo procent för att få förändring och kanske vi är där nu.

  Jag har börjat rota i vad som hände. Sveriges kristna råd utövade påtryckningar. Det kan handla om pengar till församlingen. Flera är köpta med skattepengar och det vet inte folk. Där har vi anledningen till att nästan 400 pastorer kräver fri invandring. Tidningen Dagen har degenererat till PK-organ.

  Avhopparna skadar bönerörelsen bara några veckor före de stora bönemötena. Allt måste planeras om och finansieringen? Det ser djävulskt ut. Ni får inte be för Sverige! På 1800-talet fick vi inte samlas i hemmen och läsa Bibeln. Prästernas konventikelplakat har fått en modern kopia.

  Sveriges kristna råd är en förtryckarorganisation under påvens ledning. ”Pappen” är utsedd av FN att ta hand om religionerna och pappen själv tar order av sin jesuitledare. En jesuit får inte vara påve, enligt reglerna. Herren tillät en blyg kvinna att ta fatt i hans mantel. Pappen ryckte sig brutalt bort när en kvinna tog honom i hand. Vem är karln?

  Vi läser om de knorrande judarna i GT och det är intressant att tänka på. De ville inte böja sig. Ett hårdnackat folk. Nu är det jag och andra som knorrar, men av andra anledningar. Om detta vill jag höra en predikan. Vi ska ha rätt knorr! Så många dimensioner det finns.

  • eva-marie says:

   Jag svarar dig här också, arga gubben. Mitt förra svar om Lars Enarson hamnade under den fina videon från Peter Krabbe. Jag antar du sett det ändå.

   Vill återknyta till det du skriver här om tegelstenskopior. Jag hörde en gång en förkunnelse från en annan predikant jag lyssnat på ibland. Han berättade om en av de gamla Stamfäderna i GT, som jag just nu inte minns vem det var. Men jag kommer ihåg att han blev uppmanad att resa ett altare åt Gud där han befann sig just då. Altaret skulle vara byggt av ohuggen sten. Obearbetad sten alltså. Det jämförde förkunnaren med människor. Han menade att vi inte skall vara kopior av varandra då varje människa är unik inför Herren, att Han vill ha det så.
   Jag tyckte det var en fin och trovärdig förklaring.
   Tillsammans är vi olika delar i Kristi kropp, och då måste ju delarna vara unika för sin speciella uppgift och kallelse.

   Vi fortsätter att be för vårt land , och för att Sanningen skall triumfera. Jag fattar inte om andra troende kan tycka det är fel att be för sitt land.

   • Arga gubben says:

    Jag försöker läsa alla kommentarer, men är dålig på att svara, eva-marie. Vi är syskon och du är inte här av en slump. Du talar sanning om de levande stenarna, oss knölar.

    Jag bodde en gång på en ö där den största ägaren ville att alla busskurer skulle vara identiska. Han förstod inte att varje liten samfällighet hade lagt tid och pengar på att bygga dem efter egen smak och alla fungerade. Ingen annan byggde dem. Så är det också med våra busskurer. Vi samlas för samtal på de mest oväntade platser och bussen kommer.

 17. Mo says:

  Samtidigt som kommunpolitiker förhindras av skolverket i sina försök att skydda barn från religiöst tvång så ger andra auktoriteter råd angående hur ett intyg till migrationsverket skall skrivas för att berättiga till asyl för den som kommer med muslimsk tro och konverterar till kristendom. Dubbla budskap ? i Sverige finns inga gränser.

  https://www.skr.org/vart-arbete/migration-och-integration/vagledning-for-intyg-angaende-konversion/

 18. Kjell Larsson says:

  Tack för dina engagerande och lättlästa artiklar som beskriver verkligheten på ett ocensurerat sätt!!

 19. Eclipse says:

  Ole Dammegård:

  ”Skjutningarna bara skylls på invandrarna, de är egentligen psy-ops. Bombningarna är psy-ops, ingen har ju blivit skadad. (Han glömmer den unga kvinnan som fick ansiktet söndersprängt). Vittnena som intervjuas är skådespelare. De säger alltid något som ska få oss att förknippa dåden med invandrare. I samband med sprängdådet på Östermalm nämndes att det låg en pizzeria där. Det finns inte en enda restaurang eller pizzeria i området. Invandrarna skulle mycket hellre bo i sina hemländer där de blir behandlade som jämlikar. Läkare hamnar i tunnelbanan, bla bla.”

  Nähä, pizzeria GyllenStiernan som ligger mitt emot den aktuella trappuppgången på Gyllenstiernsgatan, då?

  Off topic: Någon som vet om Dammegård har nämnt Victor Gunnarsson någon gång i samband med Palmemordet? Han som hade krutgas från avfyrad revolver på sin nytvättade jacka, som matchade prover från Palmes kläder. Jackan hade legat nedpackad i hans förråd ända fram till morddagen. En teckning av en gravsten med initialerna O.P. hittades under hans säng. En taxichaufför pekade ut Gunnarsson som den person som han nekat skjuts på mordnatten, då han trodde att VG var påtänd p g a sitt upphetsade beteende. O s v.

  De flesta kommentatorer på nätet tycks avfärda Gunnarsson som en syndabock. Men varför var då kurd-Holmér totalt ointresserad av att få honom fälld?

  • Loa says:

   Hela längan mittemot är byggd för små affärer i gatuplanet. Därom kan jag ge besked..
   Dammegård skriver utförligt om Victor Gunnarsson s.267 – 274 i Statskupp i slow motion 1.

   • Eclipse says:

    Fast det finns väl inga butiker där? En förskola, pizzerian, lägenheter och sedan Gustav Adolfsparken med en lekplats. Sedan nästa länga med bostäder och restaurangen Högkvarteret på andra sidan hörnet mot Valhallavägen.

    OK. Kan du säga om Dammegård avfärdar VG som gärningsman, eller kan han vara del i något större via sina stora mängder kontakter utomlands?

    Förhören med VG finns upplästa på YouTube och det är ju makalösa bortförklaringar han kommer med. Kriminalinspektör Kaj Hahne är helt säker på att det var VG som sköt Palme. Favorit i repris:

    Kommentarer till videon är inaktiverade, men det finns säkert flera som ifrågasätter Hahne med sin sluddriga whisky- och cigarettröst, halvöppna gylf och osande Holmérhat. Men hans vittnesmål är extra intressant eftersom han har många intressanta och komprometterande uppgifter inifrån utredningen samtidigt som han förkastar konspirationteorier.

    Jag hade förväntat mig flera vittnesuppgifter på tesen Palme fick AIDS vid det här laget (t ex i Swebbtv) men det verkar ha avstannat.

 20. Mo says:

  Kort sammanfattning av riksrevisionens redogörelse av subventionerade Rut:
  Rut tjänsterna har blivit kostsamma för samhället på många sätt, den direkta statliga kostnaden för avdraget blev för året 5,7 miljarder kr. Av dem som sysselsattes inom Rut servicen var ca 1/3 födda i Sverige, 1/3 utlandsfödda som bott i Sverige minst 1 år. En 1/3 var arbetskrafts invandring som kom till Sverige enbart för sysselsättning inom Rut sektorn. Samtidigt som vi har fått ökad invandring av lågkvalificerad arbetskraft ökar andelen arbetslösa i landet som behöver sysselsättas inom området. Nu när höginkomsttagarna har fått slopad värnskatt kanske de kan betala sina skattesubventionerade hemtjänster själva.

 21. Astrid says:

  För mig utgör Palmemordet en väsentlig vändpunkt i vårt lands nutidshistoria med den tilltagande laglösheten. Den finns förstås många sätt att se på den komplicerade personlighet Palme var. Ur en synvinkel framstår han som motståndare till den angloamerikanska oligarkin och NWO. Hans engagemang för folket mot oligarkins Vietnamkrig hedrar honom. Liksom de många modiga skarpa uttalandena som sannolikt retade gallfeber på de mäktiga superrika. Sorgligt att Vänstern svängt 180 grader och nu står på monopolkapitalets sida. Jag förmodar Sverige varit ett bättre land om Olof Palme fått leva och förhoppningsvis försvarat Sveriges suveränitet.

  Att rättsväsendet inte fungerar i Sverige som det ska demonstrerades tydligt redan i samband med Palmemordet 1986. Ingen ordentlig mordutredning blev tillsatt. Tingsrättens aktörer förstod naturligtvis att Christer Pettersson inte mördat statsministern, ändå dömdes han utan bevis för detta allvarliga brott. Pettersson blev visserligen frikänd i högre instans, men 30 år efter mordet utpekar statsminister Stefan Löfven den nu bortgångne Pettersson och i HD frikände, som den som avlossade skotten. Statsminister Löfven ljuger, de flesta vet, också han själv måste veta det, ändå reagerar inte folket, protesterar; man tiger inför uppenbara lögner från makteliten. Skickliga intelligenta advokater sviker. Den begåvade delen befolkningen säger ingenting.

  Sverige har fått rykte om sig att anklaga oskyldiga och behandla grymma kriminella med silkesvantar. Människor med ont uppsåt lockas hit mer än till andra länder, verkar det som. Den sanslösa generositeten, kravlösheten gentemot migranter; en dysfunktionell polis och ett politiserat rättsväsende drar hit horder av illasinnade människor. Många utlänningar ser möjlighet att parasitera och roffa åt sig, plundra en sönderfallande stat. ”De dumma svenskarna” möter förakt. Flosklerna ”Vidöppet hjärta”, ”Humanitär stormakt”, ”Allas lika värde”, ”Islam tillhör Sverige”… framstår bara som löjliga, men bra att utnyttja.

  ”Sverige går sönder”, upprepade nuvarande statsminister ihärdigt för flera år sedan. Men ingen agerar för att rädda landet. Modet och kraften tycks saknas hos svenskarna, efter att under årtionden ha blivit hunsade och kuvade av sin egen maktelit. Det är ett splittrat, demoraliserat och räddhågat folk, manipulerat till fientlighet mot varandra (istället för det ”politiska adelskapet”). Mobbningen toppar säkert världsstatistiken liksom våldtäkterna.

  Svenskarna spelar i allmänhet med i fulspelet även när insikten om ”lögn och förbannad dikt” är glasklar (t ex lurendrejerierna i fallen med de ”apatiska flyktingbarnen” eller åldersbedrägerierna). Man vågar inte stå upp för sanningen, hur ovedersägligt falskt det påbjudna politiskt korrekta än är och alla ser med egna ögon att påståenden inte stämmer med verkligheten.

  De folkvalda luras utan minsta skam; kanske i tron att lögnerna tjänar ”godheten”, transformationen till en ny världsordning. En ny värld utan nationalstater och individuell frihet, där avkristnandet, depopulation, mind control… ses som nödvändigt. Och där människan med hjälp av modern teknik inte är äkta människa längre. Inte bara Gudomen, Kristus t o m människan själv ska avskaffas! Vad får vi istället? Satanism, eller vad?

  • Not CO2 says:

   ”Satanismen” styr redan och har gjort så under lång tid. Med 5G tekniken kommer den slutgiltiga attacken mot Moder Jord och allt levande, inklusive djur, insekter och ekosystemet som helhet. Summerar man allt negativt som pågår och som planeras, så liknar det en ”terraforming” av vår planet där slutresultatet i värsta fall blir att vår planet blir en kopia av Mars.

  • hllviken says:

   Bra sammanfattning!

  • hllviken says:

   Frimurarna har styrt i det fördolda i hundratals år. I olika former. De är som moder Sveas skelett. När du får skelettcancer kan du inte själv operera bort skelettet. Därför finns det ingen gripbar strategi för det svenska folket att tillgripa.

 22. Arga gubben says:

  Sveriges kristna råd, en elitorganisation, oroar sig för en liten bönerörelse. Ja, vi har ju ingen medlemsmatrikel och kan inte kontrollera rörelsen. Rådet satte en gök på att noga studera Lars Enarson. Slå fast att han är tankebrottsling. Han gillar SD. Han motarbetar globalism och massinvandring. Jordens köpmän får kritik, det är hemskt. Bönerörelsen måste stoppas i sin ungdom, annars hotas vår makt.

  Bönerörelsen behöver inte fly till Egypten för att överleva. Den samlas i Solnahallen med början den 13 mars. Dagen för en andlig svensk statskupp. Därför valde SKR att slå till i förtid för att behålla sin makt. Leta fram de svagaste böneledarna! Kan de korrumperas? Skrämmas?

  SKR slåss mot Herren, församlingens huvud, och förlorar. Herodes och hans hustru kommer inte att få se Johannes’ huvud på ett fat.

  Rådets panik tyder på vår seger, den tanken kom starkt när jag vaknade. Ser du, Gubbe? Nu utmanas den kristna överheten, inte bara våra faktiskt mer oskyldiga politiker, som ingenting vet om Herren. Svenska Sanhedrin har gått i fällan. Har ni sett en gammeldags rävfälla? Där lägger man ut en åtel, ett lockbete, för att samla örnarna/rävarna. Även svarta korpar går i fällan.

  Bönerörelsen får vargarna att avslöja sig. Jag känner en av ulvarna och vi hade en kontrovers för kanske 35 år sedan. Nu är han en känd höjdare, vars predikningar jag inte ids lyssna på.

  Ring korpen. Hej, jag heter Papp. Ge mig en rapport om Mordors framgångar. Herr Papp, vi har tillfälligt slagits tillbaka i Gondor, men vi har lyckats korrumpera en av våra värsta motståndare. Nu jagar han småfolket i Fylke. Ja, han förvaltar mitt pund och sitter på stora pengar. Ditt pund, Papp? Ja, jag är Herrens ställföreträdare och er helige fader. Där ni samlas i mitt namn är jag mitt ibland er. SKR samlas med dig, Papp. Vi står eniga och vi har pund!

  Jag refererar till Sagan om ringen, men detta är början på den tredje tidsåldern, inte dess slut. Detta är tredje dagen. Nu gäller inte pussa, krama, tycka om, nu kommer de stora kanonerna fram och de absolut största exporterades från Sverige när vi hade frigjort oss från Rom. Herrens tunga är skarpare än min. Så det sved i Jerusalaim!

  • Arga gubben says:

   Jag är på väg att starta ett medborgargarde. Du, Gubbe? Du gillar ju inte pang-pang? Jo, jag tar Bibeln med mig och Jehovas Vittnen är mina enda allierade i förorten. Dem är det fel på. Nä, de måste ha minst en sanning, eftersom de är kvar och betjänar oss. Var ser jag en enda pingstvän?

   Vem skjuter du på? De kristne mer än politikerna. Hur skjuter du? Med trons pilar och det svider. Enarson svarar på kniven i ryggen med att visa upp en av förrädarna. Så han har fallit i det stora Babylon. Där kom bungerangen! Hur är det med silverpengarna?

   Det är intressant att Lars Enarson skiljde sig från den svenska kristenheten när han flyttade till Israel och jag när jag började läsa Swedenborg. Vi är inte infekterade. Jag fick några syner och har berättat om dem. Några församlingsmedlemmar satt som stenstoder i stora Filadelfia och Swedenborg förklarade varför lite senare. Stenbeläten på Påskön kan inte gå! Påsk! Herrens segertid!

   NORDENS KALLELSESTUND (Trailer 2) Solnahallen 13-15 mars

 23. Arga gubben says:

  ”Villigt kommer Ditt folk när du samlar din här”. Några knäpper sina händer för första gången och så händer det här. Jag ser sorg och förvirring på Internet. Sverige har sin första stora bönerörelse i den digitala eran. En icketroende har börjat be. Några troende har vaknat som Lars och jag gjorde. Jag står enig med några Jehovas Vittnen, de enda som behagar besöka vårt utanförskapsområde. Bara Gud kan hjälpa oss nu. Det är sann enhet.

  SKR och Kyrkornas världsråd har tronat vid stora vatten och härskat utan att synas. Bönerörelsen tar en oväntad vändning och spanar in märkliga kristna härskare. En böneledare är en känd bedjare. Vad fick honom att ramla i diket? Den andre verkar visst i Uppsala och det luktar SKR.

  Jag skrev om dikena längs vägen. En pastor hade en syn om hur kristna ledare föll av. Kanske en förvarning om det som just har hänt. Att sprida förvirring bland enkla troende är förfärligt. Vad har ni gjort mot en av dessa mina minsta? Att skada Herrens verk är att synda mot den Helige Ande och några vet vad det leder till.

  Hur många affischer måste tryckas om? Hur mycket pengar har Lars och andra spenderat? Hur mycket tid? Jag väntar på riktiga skjutjärnspredikningar. På överraskningar, avslöjanden och skandaler.

  Det fina med den här skandalen är att vi uppmärksammar kristna ledare mer än sekulära. Det är den andliga situationen som är sjuk och behöver helas. Först därefter kan landet räddas och det sker automatiskt.

  Jag undrar vad SKR grävde fram om Lars. Dagens artiklar är bakom betalvägg och det är bra. Det blir svårare att sprida giftet.

  El Shaddai, jag ber. Vad vill du, gubbe? Kom hit och morra. Jag morrar och hjälpen är på väg. Du morrar också, lejonunge.

  Glöm inte bort att änglarna finns – Minns Du sången – Nils F Nygren

  • eva-marie says:

   Sann, spontan enhet, kanske kan bli synlig i den här sången som jag skall försöka ge två olika videor av. Den första har lite lågt ljud på min dator, men den andra hörs bättre.
   I bägge versionerna deltar ” Nitty Gritty Dirt Band ”, som jag skrev om tidigare. Andra videon börjar lite långsamt men tar snart fart.

   ” Skall Cirkeln förbli obruten ” , dvs Cirkeln / Samhörigheten mellan de troende. Inte den falska påtvingade enheten.

   Den andra videon med lite bättre ljud. Med bl a Johnny Cash , HGD-Band m fl

   • eva-marie says:

    OJ då. Blev visst fel sång, den första. Så kan det gå. Sången jag menar verkar komma automatiskt efter den i alla fall.

 24. janlennart says:

  Senaste nytt om Coronavirusets spridning. Hur trovärdigt det är får någon annan avgöra.

  Coronavirus Pandemic: The Next Two Weeks Are Critical

 25. Mo says:

  Den politiska moralen i Sverige är förvirrande. SD har länge drivet ett intensivt motstånd mot arbetskraftsinvandringen till Sverige och inte minst under hösten 2019 försökte man etablera ett politiskt samarbete i frågan mellan flera partier som avböjde. Idag hurras det i media eftersom konstellationen M, KD och V på nytt lyckats ena sig och lägger fram ett gemensamt förslag för ändrade regler i frågan. Den generösa arbetskraftsinvandring som infördes under alliansen skall de nu avvecklas med stöd av V. Vilket ben skall man välja , det konservativa blocket bryts ned ! Så lyckas splittringen som vanligt ta makten över förståndet och kappvändarna följer med vinden.

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/sd-vill-ha-ohelig-allians-mot-arbetskraftsinvandring

  https://omni.se/v-sager-nej-till-sd-samtal-om-arbetskraftinvandring/a/RRn92O

  https://news.cision.com/se/moderaterna/r/m–v-och-kd-overens-om-andringar-i-arbetskraftsinvandringen,c3039968

 26. Arga gubben says:

  Man kan tända pipan på gnistorna från ditt tangentbord, Gubbe. Jag vet, Herre. Är jag för arg över sveket? Arga Gubben får vara arg, det hörs ju på namnet. Jag hör åskan, Herre, men Himmelen är klarblå. Ja, jag slår ned och några vet det. Jag gör ingenting utan att först förvarna några av mina tjänare och tjänarinnor. Vi har åska i luften i laglöst land.

  – En depesch har inkommit.

  – Läs.

  – Det mörknar över Sverige när bönerörelsen tillväxer.

  – Ja, men SKR har åskledare.

  – Hmm, det är det som är problemet. Snart börjar det regna också. De andliga regnen faller.

  – Inte bra, det hotar vår makt. Vi evangeliserar bara bland sprit- och rökfria ungdomar för att slippa massomvändelse.

  – Ja, nu står patrioter och nationalister på knä och några för första gången. Påven är rasande.

  – Vad ska vi göra med Solnahallen? Vi har ju stormtrupper. Lite AFA, lite klan?

  – Hmm.
  – Hmm.
  – Hmm?
  – Hmm!

  • Arga gubben says:

   På 1500-talet exporterade vi världens största kanoner och när fienden satt fast med dem tog vi fram lätt artilleri. Vi gick i cirklar runt fienden. De stora kanonerna finns idag på toppen och förlorar när småfolket skjuter med snabba hästar.

   Nu drar vi ned byxorna på SKR. Det här är det roligaste jag har gjort. En fulare andlig makt är det svårt att finna. Rör inte mina trosor! Tant ärkebiskop, tanken föresvävar mig inte, bara i dina drömmar, du är kalkad, pantad och såld. Skriften är på väggen.

   En dam vid namn Wiborn är aktiv i SKR. Hon står för en alternativ bönerörelse och den luktar massinvandring. Troligen också för sossarnas Tro och Soldaritet. Det finns även andra suspekta bönerörelser.

   ”Böneveckan för kristen enhet är världens största ekumeniska manifestation som genomförs samtidigt i cirka 120 länder. Den infaller varje år 18-25 januari. Det är alltid samma datum varje år.

   Materialet för Böneveckan för kristen enhet 2020 har utarbetats av en ekumenisk grupp på Malta. Detta präglar utformningen av innehållet som är en uppmaning att visa gästfrihet för människor på flykt utifrån den verklighet som Malta lever i med många båtflyktingar som kommer över Medelhavet. Temat är hämtat från Apostlagärningarna 28:2 då Paulus led skeppsbrott på Malta (bilden ovan):”

   ”Sveriges kristna råd översätter och bearbetar det internationella grundmaterialet som har arbetas fram av Kyrkornas världsråd och Vatikanen.”

   https://www.skr.org/vart-arbete/boneveckan/

   ”Sveriges kristna råd fungerar också som remissinstans för riksdag och regering då kyrkorna gemensamt ger ett svar inom olika frågor och utredningar.

   Ordförandeskapet cirkulerar årligen mellan de fyra kyrkofamiljer som rådet består av – den frikyrkliga, den katolska, den lutherska och den ortodoxa. Ordförande i Sveriges kristna råd är biskop Anders Arborelius, Stockholms katolska stift.”

   https://sv.wikipedia.org/wiki/Sveriges_kristna_r%C3%A5d

   Det handlar om pengar. Den svenska församlingens nya gud.

   ”Styrelsen var enig om att SKR idag arbetar inom för många områden. Eftersom det är svårt att öka intäkterna är slutsatsen att verksamheter behöver avslutas.”

   https://www.pingst.se/om-pingst/nyhet/sveriges-kristna-rad-andrar-organisationen/

   Så här ska en svensk tzar installeras. En tzar över alla Sveriges, detta splittrade land.

   Putin Gets Blessed By Head Of Russian Orthodox Church Kirill After Presidential Inauguration

 27. hllviken says:

  Efter 2VK har Sverige varit med i en skojig hemlig klubb med US/Israel

 28. Mo says:

  Här är mannen som gör det Trump inte (kan?) vågar, utmanar bankirerna på Wall Street.

  https://www.dagensps.se/bors-finans/bors/bloomberg-aviserar-harda-tyglar-pa-wall-street/

  • peterkrabbe says:

   Bloomberg går knappast in i de fundamentala finansproblemen med sina förslag, de förändrar ingenting. Vill han åstadkomma förändring är det Fed han skall ge sig på. Det lär han inte göra. Samtidigt är det den optimala drömmen för AIPAC att få en jude som president i USA så det lär komma mer valfläsk framöver. Hur det skulle påverka utrikespolitiken tror jag de flesta kan föreställa sig….

   • Mo says:

    Hur mena du ? Trumps utrikespolitik är väl om något styrd. Jag funderar på om han kanske är uppbunden finansiellt via sitt bostadsimperium till någon tex Rothschild. Det finns väl inget bostadsbolag som inte är väldigt beroende av kreditgivare och Trumps agerande för att frigöra Golanhöjderna passar väl den som har intecknat oljefyndigheterna.

    • peterkrabbe says:

     Trump gör nog vad han kan för att styra om utrikespolitiken trots sittande administration vid hans tillträde. Om Clinton hade blivit vald istället hade vi fått se skillnaden. Förmodligen hade vi redan varit inne i ett nytt världskrig. Hennes preferenser i Mellanöstern är väl kända.
     Banker och bostadskrediter kommer naturligtvis alltid att finnas, men de behöver inte nödvändigtvis vara ägda av judiska intressenter i den omfattningen som gäller idag. En centralbank skall styras av nationens intressen, inte av enskilda bankirers. Att ersätta den judiska majoriteten i Federal Reserv med samhällsnyttiga institutioner är en långsiktig process som knappast underlättas av att en judisk president väljs i USA. Trump har än så länge i alla fall TVÅ ögon.

 29. Mo says:

  Absolut är det den bästa lösningen på sikt. I väntan på detta behövs bättre banktillsyn som idag har stora brister vilket vi har fått erfara inte minst i tvättmaskinen Sverige där FI har tittat åt ett annat håll. Där har man velat kommunicera, med vem då, skurkarna ? Människor som låter sig korrumperas inom offentligheten, mer eller mindre medvetet, är ett av de största problemen.

  • Not CO2 says:

   Problemet är fortfarande den pyramidala slav-ekonomin där den statanistiska bankir-maffian lurar och stjäl hela planeten och mänsklighetens allt slit och släp som pågått i tusentals år. Deras agenda är att göras oss nationslösa, egendomslösa, bostadslösa, tankelösa .. utan en egen vilja och vision.

 30. JohanW says:

  Tack Loa för att ni postade ”Cabal dokumentären” på 10 delar. Även om den inte kan täcka allt så får hon fram många tydliga (För mig en del nya) kopplingar som verkligen borde vara det röda pillret för folk som ännu inte är fullt vakna. För min egna del följer filmen i princip en STOR röd tråd av det jag läst/lärt mig de senaste åren från många olika käller, bla Krabbe men framförallt genom att följa ”The Great Awakening”. Har ni ej sett alla delar – gör gärna det. Har ni inte följt Q/Qanons gör gärna det. Det är matematiskt omöjligt att Q posts inte visar oss en (ny) verklighet.
  Jag hoppas att man även kan se skillnaden på USA ”politik” de sista 3 åren. Jag hoppas man ser det uppvaknande som skett bland folket i USA.
  Ps Det har blåst mkt i Sverige senaste tiden och jag tror att det kommer fortsätta fast då i en annan typ av ”storm”…..Är ni redo?

  • Loa says:

   Nu är det snart dags att avnjuta Trumps kampanjrallyn! Jag rekommenderar RSBN https://rsbnetwork.com/, som startade ”med två tomma händer” 2016. Ett par unga män och en kamera. De enda som tog in folkhaven. Sån stämning! Lika blodigt allvar denna gång.

 31. Arga gubben says:

  Det finns vrede och helig vrede och jag tror den senare är min. Min bönerunda fick en störning och den kom inte från Herren. Dan Salomonsson i pingst. Varför tänker jag på honom?

  Nu vet vi mer om vad som hände. En annan höjdare i pingst splittrade böneledarna. Han kände sig tydligen hotad av en andlig statskupp i Solnahallen. Förstår han vad han gjorde? SKR utgör den yttersta andliga makten i Sverige och är värre än våra ministrar. Det är kul att styra massor av församlingar! Dopa de kristna! Karln har glömt att pingst länge såg misstänksamt på ekumenik.

  Jag ser en demoniserad samhällskritiker öppna sin Bibel och besöka Israel. Herren talar till en grupp ingen församling är intresserad av. Så får du inte göra, Herre Jesus, det är vad SKR säger. Det handlar inte om Lars Enarson och Nordens småfolk, det handlar om den som är given all makt i Himmelen och på jorden. Några kommer att få se att Han inte är att leka med. SWEBB-TV har öppet mål, om viljan finns.

  Evangelisten Skoglund, hur sover han nu? Han har bett för Sverige, men vill inte vara med längre.

  Kristna har samma rättigheter som andra. Vi får rösta på vilka partier vi vill. Det är möjligt att Enarson röstar på SD, men det är Herren han vänder sig till. Några vill blanda bort korten. Jag vägrar lyda SKR. Rådet tycker att vi ber fel och det är prästvälde. Jag ber inte med påven.

  Mycket viktigt:

  https://www.sverige714.se/post/oppet-brev

  ”I samband med mötesturnén genom Sverige i augusti 2018, uppenbarade Herren väldigt tydligt under en bönesamling utanför Piteå, att det är Romersk-katolska kyrkans ökade inflytande över svensk kristenhet som idag utgör en primär orsak till det andliga förfallet i vårt land och därmed också den djupa kris som Sverige nu befinner sig i.

  I Charta Oecumenica står det nämligen klart och tydligt: “Vi förbinder oss …att stå emot varje försök att missbruka religion och kyrka för etniska eller nationalistiska ändamål.”

  https://www.sverige714.se/post/skr-ett-hinder

  https://www.varldenidag.se/nyheter/torebring-och-skoglund-lamnar-boneinitiativ/reptbn!cvE2gUmN1eiIbzKGgKzQ/

  Jag saknar Savalle. Kom med boxhandskarna och puckla på påven och SKR.

  • Loa says:

   Jag saknar Mjölner och Second Opinion; fick många tips. Och Solveig.

   • Mjölner says:

    Kära Loa och Hllviken samtliga bloggare nya som gamla och inte minst PETER KRABBE!
    Jag följer bloggen och läser. Skall försöka sparka liv i Savalle, jag vet inte riktigt vad som är problemet. Håller på med en krönika (16 A4-sidor) om Sveriges utrikes och säkerhetspolitik under kalla kriget. Har jobbat med detta ett år under lediga stunder, vet inte när den blir klar. Skulle vara roligt att delge Er den.

    Det fattas en del bilder och finputsning. Jag fyller 84 nu i maj men är fortfarande f.f.f.
    Frun klagar naturligtvis, men annars är det prima liv.

    • Loa says:

     Du kan väl fightas lite här!
     Den krönikan vill man ju gärna ta del av.. Var hade du tänkt publicera den?

     • Mjölner says:

      Vet ej, har inga kontakter i mediavärlden som kunde tänkas nappa. Ämnet är gammalt och
      endast intressant i historiskt perspektiv. Jag kanske kunde posta på bloggen som serie i 3-4 delar. Det beror på om Peter Krabbe godkänner det. Annars kan du maila mig din postadress
      så skickar jag en kopia. Toragard1@outlook.com

      • peterkrabbe says:

       Du kan skicka det till mig när du är färdig, så skall jag se om det går att publicera på bloggen. Du vet ju att man får vara lite försiktig idag, eftersom även jag blir delansvarig för utgivningen. Å andra sidan är det du skriver säkert inte värre än vad jag själv lägger ut…

    • Savalle says:

     ”Skall försöka sparka liv i Savalle” – sagt och gjort!

     • Mjölner says:

      Hann inte, du förekom mig. Den skendöde vaknade av sig själv.
      Jag har fullt engagemang, hustrun fick lårbensfraktur i går. Det är en del att ordna.

      • Savalle says:

       Oj, Mjölner! Se till att hustrun får röra på sig, nu när hon kommer att bli liggande i sjuksäng en rätt lång tid!

       Ett tips, som verkligen är allvarligt menat – trots att det kanske låter som skoj och ploj:
       Spela ”bordtennis med din hustru när hon ligger i sängen!

       Det är så viktigt att hon rör på sig, så att hon inte får stroke eller hjärtattack.

       Sängbordtennis förstår du säkert hur man gör, kloke Mjölner. Det är bra att ha rätt många bollar. Ett enklare alternativ är att bolla tillsammans med exempelvis en ballong – och även här är det bra att ha några på lager.

       Spelet gör att ni båda har ROLIGT och din hustru kommer att göra sit-ups och vifta mycket med armarna, vilket är mycket nyttigt! Och nästan utan att hon märker det. (Dirigenter är den yrkeskategori som har lägst frekvens av hjärtproblem.)

       För att illustrera att nästan allt går om man bara har viljan och tron på det, ska jag berätta om en sport som jag utövat med en kär familjemedlem i min ungdom – en sport som jag förmodar är rätt ovanlig:

       Trapptennis: Jag står vid foten av trappan i vårt hus i Rödeby. Jag är nog i tonåren om jag minns rätt. Vår älskade katt står rätt högt upp i trappan till övre våningen. Eftersom jag är vänsterhänt håller jag bordtennisracketen i vänster hand och bordtennisbollen i höger hand.

       Katten iakttar mig intensivt, alla muskler på helspänn. Jag slår till bollen rätt hårt och siktar på att komma förbi katten och försöka lyckas slå upp bollen på övervåningen.

       Det går aldrig. Så fort bollen fått rörelsemoment och riktning beräknar katten bollbanan och kastar sig ut i ett långt skutt som får henne att landa nästan nere där jag står. Dessförinnan har hon smällt till bollen med tassen med sådan precision att den är otagbar för mig.

       Snabbt som blixten hoppar hon upp till sin position och väntar spänt på att jag ska hämta bollen och göra ett nytt försök att passera henne, vilket jag inte kan minnas att jag någonsin lyckades med.

       Vi kunde hålla på och spela jättelänge. Vad roligt vi hade – båda.

  • hllviken says:

   Jag saknar också Savalle.

   Globalisterna har de kristna svenska kyrkorna helt i sitt grepp!

  • hllviken says:

   Hur började Rom / Vatikanen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: